[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sajaksunda

MOST RECENT

Ukur cai mata baluas ngamparan rasa,sajadah panjang geter pamenta,mugiya bapa ngahampura, pinanjung gesan nyalindung du'a nu jadi bapa
.
Pamidangan rido pangeran aya dna gampar salira,mugi bapa rido ka abdi ngajembarkeun manah abdi,nyuhun kanu maha surti,nu ngajaga tara lali
.
Paaaa..kesang nu ngabaseuhan waruga salira, ayeuna nyurudcudan dina diri abdi,baheula abdi seueur barang penta,nganggap gampang sagalana
.
Hampura paaa..mun abdi sok loba lali,mineng milampah salah tingkah paripolah,abdi neda panghapunten,mugi Gusti alloh ngaridhoan
.
.
.
.
.

#sinatriabinangkit #sajaksunda #sajakbapa #sajak #basasunda #ayah #puisiayah #sunda #sundabagja #memesunda #meme #bobotoh #paribasasunda #aksarasunda #hampura #persib #persibday #bobotoh #galeribobotoh

Tong ngarasa miboga da kayataan nana Allah nu miboga diri urang sarerea
.
.
.
.
#katasunda #sunda_kuring #sundabagja #lainpuisi #sajaksunda #sunda #caritasunda #forumbarayasunda #budaksunda

Sataun leuwih hujan ngabaseuhan taneuh marcapada
Langit aleum cedeum
Langit angkeub hideung
Srangenge lawas nembongkeun cahyana
Katumbiri nyumbut buni dinu angkeub na mega hideung
Dor dar gelap nu unggal mangsa nembongan pasosore
.
.
Namung kiwari ngijih laas teu nembongan deui saprak sariak layung moncorong nembongan bray endah caangna di langit palebah kulon
Kembang-kembang nu kungsi nutup lila lantaran kabasehan cai tunggara
Kiwari mangkak endah mekarkeun warna nu kacida endahna 😘🌷🌹🌸
.
.
#photography #landscapephotography #silhoutte #penikmatsenja #sunset #sajak #sajakrindu #sajaksunda #puisi #puisiku #like4like #follow4follow

Lain teu paduli ka sasama,,, tpi mun geus aral mah moal karasa ku batur,,, neur teu,,,??? #caritalembang #pangelingeling #guratrasa #ngamumulebudayasunda #urangsunda #sunda #sajaksunda #gerenteshate #banyolansunda

Wilujeng Enjing Baraya..Sumangga Tag Rerencangan Anu Dalit Di Kotak Komentar.
.
.
.
#caritalembang #pangelingeling #guratrasa #ngamumulebudayasunda #urangsunda #sunda #sajaksunda #gerenteshate #banyolansunda

Ka Sugri Anu Bade Hajat Tur Meryogikeun Kasenian Kantun Nepangan GERUP SENI SUNDA ti Cikatomas Tasik
.
.
.
.
.
.
#caritalembang #pangelingeling #guratrasa #ngamumulebudayasunda #urangsunda #sunda #sajaksunda #gerenteshate #banyolansunda

Teu kudu nyalu'u jalu,
Cimata lain banda lalaki
Kasedih nu ngukuntit unggal detik Kasusah tunggara nu marengan renghap napas
Eta kabeh lain alesan pikeun mandeug lengkah juang
Hudang jalu
Itung lengkah tembongkeun dada wajah
Asupan jeung jajah sakabeh leuweung geledegan
Ambah sagara tong rempan najan ratu ombak anu datang
CATET jalu
Lalaki getih siliwangi pantrang ragrag ku tunggara

#harax #santolo #garutturunankidul #sajaksunda #kangibing #bandungjuara

Basa harita.
Keur meumeujeuhna can apal naon anu ngarana cinta.
.
.
.
.
.
.
.
Purwakarta, 17 februari 2017
#sastrasunda #sajaksunda #senja #sajaksenja #budaksunda #lainpuisi #sajakpatah #sajaksepi #wanci #poem #poets #potry #purwakarta

Anaking Cekel Ku Hidep Tali Anu Bakal Nyalametkeun Hirup Di Dunya Meh Salamet Ke Di Akherat.
.
.
.
#caritalembang #pangelingeling #guratrasa #ngamumulebudayasunda #urangsunda #sunda #sajaksunda #gerenteshate

Manusa, Alam Jueng Budaya Katut Agama Silih Sauyunan Dina Ngalokanan Hirup Di Dunya...
.
.
.
#caritalembang #pangelingeling #guratrasa #ngamumulebudayasunda #urangsunda #sunda #sajaksunda #gerenteshate

Pap para parara pap para...
.
Layung koneng nu cikeneh di potret,Estu.
Nyawang,basa rampa-rimpi kanu zaman.
.
Nya kapan raramal teh nyaan,satungtung gebur na bakal diteang.
.
Pan beuki mongkleng na wanci,bakal moekan ieu palarasan.
.
Estu neuteupna taya wates lebah mana gigir atawa hareupna salin ku Estuna.
.
Estu...
.
#sajakpondok #sajaksunda #sajak #estu #aderaahayu

Munara Masjid Tanah Mataram
.
Aya peupeujeuh di munara masjid
Hakekat alurna hirup
Anu dibuka ti handap
Naek ngarambat lalaunan
Tina sakabeh anu karandapan
Nepi ka ujungna
Anu moal lila salawasna
Bakal ngagolosor pareng turun deui
Kalayan cara laun atawa tarik
Salamet atawa cilaka

Kabeh bakal balik
Anu dipamungkasan ku cara hade
Atawa ku cara goreng
Ke ditutup ku epilog
Kecap-kecap nu nyusun kalimah panutup
Munara masjid eta, kuring sono
Emut ku ibrohna, deudeupeun ku rasana
.
#kumbangutara #sajak #poem #poetry #puisi #sajaksunda #syair #basasunda #sastrasunda #sastranusantara #sastra #mesjid #masjid #munara #menara #menaramesjid #lombok #mataram #NTB #nulis #peupeujeuh #eling

#Repost @nazarudinazhar (@get_repost)
・・・
HADIRILAH bedah buku sajak Sunda "MIANG" karya Nazarudin Azhar yang diselenggarakan oleh LESBUMI PCNU KOTA TASIKMALAYA dalam rangkaian agenda HARLAH NU ke-92, yang akan dilaksanakan pada hari Sabtu, 17 Februari 2018, jam. 08.00 di Gedung NU, Jl. dr. Sukarjo No. 47 Kota Tasikmalaya.

Nara sumber : KH. Didi Hudaya (Ketua Tanfidziah PCNU Kota Tasikmalaya)
Moderator: KH. Mahrus MS.
.
.
#miang #sajaksunda #pcnukotatasikmalaya #lesbumikotatasikmalaya

Most Popular Instagram Hashtags