#saifzulqarnayn

MOST RECENT

TAHNIAH kejirananku kerana mendapat hadiah istimewa "jam loceng" daripada band #TheJerits
.
.
Moga pagi2 mendatang anda lebih bingit daripada hari2 sebelum 😜
.
.
#tama #zildjian #rockerkids #danicasofia #saifzulqarnayn
.
.
PS: Ada cadangan nama band lain?
.
.
PPS T-shirt Mickey Mouse itu hanyalah semata2 illusi optic untuk mengaburi pihak lawan

"KALAU nak comel, minumlah coklat #comella macam Sofia dan Saif" ☺️
.
.
First time in my travelling experience, nobody stopped us at the immigration, in Geneva Airport - in fact, there was literally no immigration counter.
.
.
#travelog #geneva🇨🇭 #worldtraveler #saifzulqarnayn #danicasofia

"SAYANG isteri tinggal-tinggalkan (distance makes heart grows fonder), sayang anak tangan-tangankan (beat the s#!t outta your kids so they learn not to be spoilt brats)" First part tu mampu buat, second part tu yang berat, look at those faces, macamana aku nak pegang rotan dan sebat?

That subtle "S" on the wall-mirrors tho 🤔

#kazoku #danicasofia #saifzulqarnayn #mybabies

Your smile, my treasure... #happykidshappylife #danicasofia #saifzulqarnayn

MOHON bantuan anda semua!

Anak lelaki saya #saifzulqarnayn sedang mengumpul dana untuk "naik aeroplane ke Jopun". Beliau berbakat menyanyi dan membuat bunyi gitar karen (electric) dengan ukulele.

Nota kaki: lagu dipetik daripada album #foofighters #myhero "There goes my hero, watch him as he goes, jeng jeng jeng..." Lain-lain kebolehan seperti mencari makan sendiri di pagi hari dan membantu ibunya berniaga @myhijabie
Taip #afundi Kenzo dan hantar ke 32444-tekan2-tak-dapat

SPENT the morning doing some boxing 🥊 drills with my champ #saifzulqarnayn my lil #lightningmcqueen before flying off to #Jakarta and #Bandung for the finale of #fattitude with my big brother #mosidik #standupcomedyindonesia

NIGHT stroll #skyisaneighborhood #foofighters
Adik #saifzulqarnayn misses kakak #danicasofia who went for a sleepover at Tok's house with her cousin Suri.

安全第一 (anzen dai-ichi) = safety first

Safety starts at home. Start em young... • the right size and approved helmets
• the right gear
• and Tandem Riding Belt

#saifzulqarnayn #goodboy #fatboy

WHEN you're famished, you #eatlikeaman eat like #saifzulqarnayn

FILEM klasik #anakku #SaifZulqarnayn di mana #nakmuay di ajor #muayboran oleh Mahaguru #sivajitheboss untuk memerangi musuh durjana si #KonekCik
Mampukah si murid menahan #tendanganpadumaut si guru #kamenrider itu?

つづく

OST (original soundtrack) by "Ocha n Chamallow The White Kitty"

MY boy #SaifZulqarnayn lights up when he sees a motorcycle... Teach them the art of engineering since small. Let the passion flows in their blood. Influence them with patience and gratitude.

PASRAH

That feeling when you had to leave your boyhood, becoming a made man... #distinguishedgentlemansride #jointhegentry #saifzulqarnayn

HEY you, boy at the back, that's the ladies prayer room lah... Salam Merdeka Qurban!! #bersamamu #DanicaSofia #SaifZulqarnayn

KENZO is ready for #aos2017 with his #aosjb champ 1973 #XL1000 #ironhead #harleydavidson
Are you ready? Bring your best moto! #saifzulqarnayn

Most Popular Instagram Hashtags