[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sahimalaysia

447 posts

TOP POSTS

Senyum senyum oh comeynye. Hanya kunyah Sahi 2 biji sehari, minum air masak 2-3liter sehari. Uolls pon boleh dapat kulit putih gebu macam sis ni tau. Uolls nak? πŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi Sarang Burung ni kaya dgn 13 bahan semulajadi termasuklah makanan sunnah. Kurma, madu, buah tin, kismis, aloe vera, sarang burung, maqui berry dan lain2
.
Semua 13 bahan hebat itu terkandung dalam sebiji tablet warna pink perisa laici. Perghh hebatt kan? 😊
.
Uolls pun nak kulit cantik putih bersih serta sihat tubuh badan?
.
Jom sesama consume Sahi Sarang Burung ni meh.
.
Harga mampu milik je ni
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SaquraSopink

Kemam kunyah Sahi Sarang Burung Tablet je kulit boleh jadi putih berseri halus mulus macam sis ni. Gojes sangat kan?😍 #KunyahSahiJePutihFlawless
.
Zaman dah moden uolls, tak perlu lagi nak telan sarang burung yg cair tu semata nak cantikkan kulit. Tablet Sahi kan ada πŸ˜„πŸ’ƒ
.
Dah la boleh cerah cantikkan kulit. Boleh bantu lancarkan period. Mengurang serta hilangkan senggugut jugak tau. Penyakit kaum perempuan yg pasti akan ada setiap bulanπŸ˜ͺ
.
.
Sis nak cuba?
.
Boleh terus whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SahiLovers

Sahi merupakan tablet kunyah sarang burung perisa laici. Tak perlu lagi rebus sarang burung utk dptkan khasiatnya. Hanya perlu kunyah Sahi je 2 biji sehari. Mudah & berkhasiat gitu πŸ˜πŸ’ƒ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Harga pulak ?? Sangat mampu milik uolls
rm57 termasuk pos semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
30 biji sebotol
Makan 2 biji sehari (pagi & mlm)
.
Berbaloi sangat amalkan Sahi ni. Dah la berkhasiat utk badan. Kulit pun boleh jd putih pinkish gituπŸ’ƒ
.
Seawal makan 2 biji Sahi dah boleh rasai kesannya. Kulit rasa lembap lembut licin gebu jer. Ini pengalaman Yana sendiri tau.
.
Jom alami sendiri keajaiban perubahan kulit muka & badan dgn Sahi Sarang Burung.
.
Jangan nanges lak tengok org sebelah da lawo, tapi uolls masih lg berkira nak oder atau tak πŸ˜…
.
Meh whatsapp Yana +6019.923.5758 for oder
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #kulitkusam #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #hilangparut #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #senggugutteruk #garishalus #SaquraSopink

Uolls, nak CANTIK GEBU GEBAS meletop pompom dipagi raya? Meh grab harga promosi terlajak jimat ni dengan segera! Takkan nak tengok je jiran sebelah cantik lawo. Mana boleh.. kan? hehe πŸ˜πŸ’ƒ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi bukan sahaja boleh cantik putih flawless kan kulit muka serta badan
.
Ia boleh jugak menghilangkan PERIOD PAIN & sembelit. Menaik serikan kulit muka yg kusam jugak.
.
Boleh bagi BADAN BERTENAGA gagah perkasa dibulan Ramadhan ini πŸ˜„πŸ’ͺ
.
.
Hanya kunyah kemam je in shaa Allah, badan bertenaga je sepanjang hari di bulan Ramadhan. Rugi kalau tak nak ni
.
Ada yang nak cuba Sahi ni?
.
Boleh whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail Sahi Sarang Burung yea
.
.
p/s : Jangan lepaskan peluang grab harga TERLAJAK JIMAT ni tau. Lambat tinggal πŸ˜‚
.
.
.
#SahiMalaysia #PromosiSahiSarangBurung #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #senggugutteruk #putihgebu #detoxcaramudahselamat #sembelit #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #SaquraSopink

Sarang Burung byk giler khasiatnya utk kecantikan & kesihatan badan tau. Meh nak citer Kelebihan #sahibirdnest ni. Yg nak kulit putih gebu tanpa parut jerawat serta jeragat boleh amik Sahi ni. Tablet perisa laici yg kaya dgn 13 bahan semulajadi ok 😊 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi Sarang Burung boleh..
.
πŸ“Œ Menambah kejelitaan rupa paras yg asli dan tubuh badan yg menarik.
πŸ“Œ Memutih, menghalus, melembap serta melicinkan kulit
πŸ“Œ Kulit bertambah gebu dan anjal
πŸ“Œ Membaiki tekstur kulit
πŸ“Œ Merawat masalah jerawat kronik
.
πŸ“Œ Merupakan makanan sihat bagi para perokok
πŸ“Œ Melindungi kulit daripada radikal bebas yg terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran & kesan merokok
.
πŸ“Œ Mengatasi masalah penuaan
πŸ“Œ Mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit
πŸ“Œ Membuang toksik di dlm badan sambil mengatasi masalah jeragat
.
πŸ“Œ Membekal tenaga tambahan
πŸ“Œ Melancarkan pencernaan
πŸ“Œ Berfungsi sebagai detox & melancarkan sistem penghadaman
.
πŸ“Œ Kaya dengan vitamin C
πŸ“Œ Kaya dengan makanan sunnah
πŸ“Œ Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
πŸ“Œ Agen semulajadi pencerahan & pemutihan
πŸ“Œ Tidak mempunyai sebarang collagen tambahan, collagen yg terhasil daripada sahibirdnest adalah tindak balas semulajadi dari bahan bahan yg digunakan
.
Dan banyak lagi khasiat dan manfaat Sahi Bird Nest ni
.
Uolls nak cuba? Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail lanjut ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #garishalus #penawarsembelit #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

SAHI LOVERS.. jangan lupa join contest ni tau. Mana la tau rezeki , untung dapat duit raya.. cara nya senang je, xuma ikut langkah2 yg diberikan .. OK 😊😊 #sahi#teamsahi#sahimalaysia#sahisarangburung#sahibirdnest

Uolls, nak CANTIK GEBU GEBAS meletop pompom dipagi raya? Meh grab harga promosi terlajak jimat ni dengan segera! Takkan nak tengok je jiran sebelah cantik lawo. Mana boleh.. kan? hehe πŸ˜πŸ’ƒ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi bukan sahaja boleh cantik putih flawless kan kulit muka serta badan
.
Ia boleh jugak menghilangkan PERIOD PAIN & sembelit. Menaik serikan kulit muka yg kusam jugak.
.
Boleh bagi BADAN BERTENAGA gagah perkasa dibulan Ramadhan ini πŸ˜„πŸ’ͺ
.
.
Hanya kunyah kemam je in shaa Allah, badan bertenaga je sepanjang hari di bulan Ramadhan. Rugi kalau tak nak ni
.
Ada yang nak cuba Sahi ni?
.
Boleh whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail Sahi Sarang Burung yea
.
.
p/s : Jangan lepaskan peluang grab harga TERLAJAK JIMAT ni tau. Lambat tinggal πŸ˜‚
.
.
.
#SahiMalaysia #PromosiSahiSarangBurung #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #senggugutteruk #putihgebu #detoxcaramudahselamat #sembelit #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #SaquraSopink

Bila consume Sahi Sarang Burung, bukan hanya wajah uolls je boleh jadi putih gebu flawless. Tangan dan badan pun boleh putih jugak ok. Pakej lebih hebat lagi, senggugut uolls boleh berkurang & lancar je πŸ™ˆπŸ˜„ #KunyahSAHIJePutohFlawless
.
.
Banyak giler kelebihan Sahi ni. Dah la kaya dengan makanan Sunnah.. madu, kurma, buah tin, kismis. Badan yg lemau pun boleh jadi bertenaga πŸ’ͺ
.
Uolls nak tubuh badan sihat plus kulit bebas jerawat serta putih gebu flawless?
.
Patut sangat cuba Sahi Sarang Burung ni. Rasa laici. Best sangatt. Rugi oo kalau tak cuba 😁😍
.
.
whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SaquraSopink

KULIT DAH CERAH, LAWAS BUANG AIR. Alhamdulillah.. syukur. Sahi bukan je boleh mencantik putih gebukan kulit, boleh rawat masalah kesihatan jugak tau. 2 dlm 1 uolls.πŸ˜„πŸ˜ #KunyahSahiJePutihFlawless
.
Bila kulit dah cerah bersih berseri. Pakai bedak nipis je pun dah nampak seri & cantiknya tu. Tak perlu dah nak tepek bedak tetebal demi nak nampak putih flawless aihh hehe πŸ™Š
.
.
Rugi kalau uolls tak cuba. Harga mampu milik sangat ni
.
RM 57 sahaja termasuk pos semenanjung
RM 67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp Yana lekaih +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #rawatsembelit #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #rawatsenggugut #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #sahisarangburungtablet

MOST RECENT

Yezz
.
Sahi juga boleh bantu selesaikan masalah sembelit, kurang lawas pembuangan, period tak teratur, serta mengurangkan kesakitan semasa period dengan izinNya 😘
.
Malas nak citer pepanjang dah, uolls cuba dulu baru tahu betapa jimat & bagusnya amik Sahi Sarang Burung ni😁
.
Jimat sebab harga mampu milik sangat
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp 0134943374 utk oder ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #supplementtenaga #badanbertenaga #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#Putihkulitmudahselamat #putihgebu #sahiseremban

KULIT PUTIH DLM MASA 13 HARI SAHAJA! perghh memang terbaik Sahi ni😁. Hanya kunyah tablet perisa laici je pun kulit boleh cantek uolls. Pakej sihat tubuh badan jugak ye 😊😘 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi sarang burung dgn tambahan makanan sunnah boleh buat tubuh badan bertenaga.
.
Sape yg nak tubuh sihat bertenaga, kulit jadi putih gebu flawless memang patut sgt cuba Sahi ni πŸ˜„
.
Harga memang mampu milik
rm57 termasuk pos sem
rm67 termasuk pos ss
.
.
Offer 2 botol free postage ☺
Whatsapp 0134943374 utk oder Sahi
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang

HAID TAK TERATUR MENJADI LANCAR. PARUT JERAWAT HILANG. Alhamdulillah, Sahi Sarang Burung ni bukan je boleh cantikkan kulit. Boleh jugak bantu selesaikan masalah period yg tak teratur tau. Terbaikk πŸ˜„πŸ‘ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Uolls, Sahi ni daripada 13 bahan semulajadi termasuklah makanan sunnah. Jadi memang sangat selamat utk jangka masa panjang, in shaa Allah.
.
Sahi Sarang Burung Halal keluaran bumiputera, lulus KKM.
.
Harga mampu milik sangat
rm57 sahaja termasuk pos semenanjung
.
Sis yg nak period teratur patut cuba Sahi ni tau
.
Whatsapp shazia 0134943374 utk info lanjut ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #produkkecantikankulit #garishalus #kulitkusam #detoxcaramudahselamat #hilangsembelit #jeragathilang #seremban

MORE ENERGETIC DENGAN SAHI 😱 Haishh cust sorang ni.. Ingatkan apa la dia dok bebel pepanjang dekat kamiπŸ˜… #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Rupanya dia share feedback dgn kami lepas consume Sahi jerawat tak jadi cpt kecut , MORE ENERGETIC uolls dan muka pulak bersihh gitew !! πŸ‘
.
Siap nak hoderr lagi tau 😎. Sape la yg tak suka Sahi. Harga mampu milik rasa pun sedap !! Memang terbaik uolls
.
Jom cantik putih flawless dgn Sahi😁😘
.
Whatsapp "SAHI" ke +60134943374
.
.
.
#SahiMalaysia #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #SahiSarangBurungTabletTestimoni #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #ubatsembelit #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #sahi #bellaastillah

SENGGUGUT DAH KURANG, ULSER KAT ANAK TEKAK SEMBUH! Wahh.. Sahi Sarang Burung ni memang terbaikπŸ‘. Dah kata dah, tablet sahi perisa laici ni bukan je boleh putih gebukan kulit. Boleh jugak merawat masalah kesihatan. Pakej hebat tuu πŸ˜„πŸ’ͺ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Alhamdulillah.. masalah ulser Sis Siti Fatimah ni dah sembuh dengan pengambilan Sahi Sarang Burung dan air masak yg banyak. Syukurr😍
.
Uolls, ada masalah senggugut teruk time period?
.
Meh consume Sahi Sarang Burung ni. In shaa Allah ia boleh kurangkan kesakitan uolls. Tak perlu dah nak amik pil tahan sakit segala. Bahaya tau kalau amalkan amik ubat tahan sakit tu selalu πŸ˜…
.
Time period digalakkan amik Sahi ni. Ia boleh jugak lancarkan pengaliran keluar darah kotor uolls tuπŸ™ŠπŸ˜Š
.
Uolls nak cuba?
.
Whatsapp shazia0134943374 utk detail Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #ubatsenggugut #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #kulitkusam #garishalus #TeamSahi #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #uitmpuncakperdana

.
BADAN BERTENAGA!!!
.
Pagi tadi dah amik Sahi ke belom? Kalau sudah EXTRA bertenaga lah nanti, kulit pun makin cantikπŸ’•
.
.
Sedap tau SAHI ni, boleh kunyah atau kemam aje okay 😘
.
.
Jom dapatkan Sahi Sarang Burung sekarang πŸ˜πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
.
.
#sahi #sahisarangburung #sayajualsahi #sayamakan #sayajual #makanansunnah #foodsupplement #sahibirdnest #sahiraya #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #sahimalaysia #sahikl #sahiipoh #sahijb #sahiperlis #sahikelantan #sahisabah #sahisarawak #sahimelaka #sahiportklang #sahiklang #sahiselangor #cantiktanpakolagen #healthandbeauty #healthynails

.
BADAN BERTENAGA!!!
.
Pagi tadi dah amik Sahi ke belom? Kalau sudah EXTRA bertenaga lah nanti, kulit pun makin cantikπŸ’•
.
.
Sedap tau SAHI ni, boleh kunyah atau kemam aje okay 😘
.
.
Jom dapatkan Sahi Sarang Burung sekarang πŸ˜πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
.
.
#sahi #sahisarangburung #sayajualsahi #sayamakan #sayajual #makanansunnah #foodsupplement #sahibirdnest #sahiraya #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #sahimalaysia #sahikl #sahiipoh #sahijb #sahiperlis #sahikelantan #sahisabah #sahisarawak #sahimelaka #sahiportklang #sahiklang #sahiselangor #cantiktanpakolagen #healthandbeauty #healthynails

.
BADAN BERTENAGA!!!
.
Pagi tadi dah amik Sahi ke belom? Kalau sudah EXTRA bertenaga lah nanti, kulit pun makin cantikπŸ’•
.
.
Sedap tau SAHI ni, boleh kunyah atau kemam aje okay 😘
.
.
Jom dapatkan Sahi Sarang Burung sekarang πŸ˜πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
http://www.wasap.my/60183111749
.
.
#sahi #sahisarangburung #sayajualsahi #sayamakan #sayajual #makanansunnah #foodsupplement #sahibirdnest #sahiraya #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #sahimalaysia #sahikl #sahiipoh #sahijb #sahiperlis #sahikelantan #sahisabah #sahisarawak #sahimelaka #sahiportklang #sahiklang #sahiselangor #cantiktanpakolagen #healthandbeauty #healthynails

BREASTFEED FRIENDLY. Haa kalau korang nak tahu Sahi ni safe tau untuk momies2 di luar sana yang breastfeed tau. Nnt dgn baby2 uolls sekali dapat kebaikan dari Sahi 😘 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Sahi memang sesuai untuk semua golongan tapi untuk kanakΒ² hanya atas 13 tahun sahaja yaa πŸ˜‰
.
Tak rugi pun amalkan Sahi ni tau sebab Sahi mengandungi MAKANAN SUNNAH & ZERO% COLLAGEN TAMBAHAN pula tuu 😍
.
Harini postage seperti biasa boleh whatsapp +60192268033 untuk sebarang pertanyaan atau nak order terus 😍🌹🌸
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang

Soalan paling femes. SIAPA YG BOLEH AMALKAN SAHI NI YA? 😯 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Haaa korang mesti tertanya² kan Sahi ni sape je yg boleh consume ?? Ni admin nak bagitahu korang semua BOLEH consume Sahi ni termasuk lah golongan2 yg special ni 😍😍
.
β˜‘ IBU MENGANDUNG (4bulan ke atas)
β˜‘ LELAKI DAN PEREMPUAN 14 THN KEATAS
β˜‘ PERIOD (sgt2 digalakkan)
.
Haaa dah baca kann ?? Korang hadam dan ingat tauu!! Balik ni cakap la kat kwn2/family/sedara mara korang supaya jgn takut amalkan Sahi 😘 #InfoSahiSarangBurungTablet
.
.
Rasa sedap harga pulak sangat berpatutan. Rugi tak cuba aihh 😁😁
.
Whatsapp sis utk oder ye +6019.226.8033
.
.
.
#SahiMalaysia #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #rawatdalaman

Terima kasih sis for oder Sahi dgn Yana. Semoga Sahi Sarang Burung boleh bantu selesaikan masalah sis😊. Makan dgn konsisten ye sis utk kesan yg maksima. Nak cantik & sihat kena la rajin tau πŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Bila amalkan Sahi, bukan setakat boleh putih flawless kan kulit. Boleh bagi tenaga jugak tau. Pakej hebat tu.
.
Amik Sahi untuk cantikkan kulit tapi dapat sihat tubuh badan jugak. Memang Terbaik. Dah la rasa laici, macam kunyah gula2 je😁
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder yeah
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #garishalus #penawarsembelit #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #jeragathilang #SaquraSopink

Sahi memang boleh mencerahkan sebab bahan Rice Bran dlm Sahi ialah kunci utama pencerahan. Rice bran juga ialah bahan utama dlm SK-II tau! πŸ˜‰ Effect dan pencerahan bukan untuk muka sahaja tapi utk badan juga. Sebab tu muka boleh pink pink gitu πŸ™ˆ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sis nak cuba Sahi? .
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #putihgebu #supplementtenaga #badanbertenaga #Putihkulitmudahselamat #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#SaquraSopink

Yezza, amik Sahi Sarang Burung pun boleh bagi badan uolls cergas bertenaga sepanjang hari. Uolls yg kejenya terpaksa ke sana sini tak boleh duduk diam tu patut sangat amik Sahi ni πŸ˜ŠπŸ‘ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Bila konsisten amik Sahi 2 biji sehari, bukan bagi badan uolls bertenaga je.. kulit pun boleh jadi putih gebu bebas jerawat jeragat hokey
.
Sahi juga boleh bantu selesaikan masalah sembelit, kurang lawas pembuangan, period tak teratur, serta mengurangkan kesakitan semasa period dengan izinNya 😘
.
Malas nak citer pepanjang dah, uolls cuba dulu baru tahu betapa jimat & bagusnya amik Sahi Sarang Burung ni😁
.
Jimat sebab harga mampu milik sangat
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #supplementtenaga #badanbertenaga #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#Putihkulitmudahselamat #putihgebu #SaquraSopink

Senyum senyum oh comeynye. Hanya kunyah Sahi 2 biji sehari, minum air masak 2-3liter sehari. Uolls pon boleh dapat kulit putih gebu camni tau. Uolls nak? πŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi Sarang Burung ni kaya dgn 13 bahan semulajadi termasuklah makanan sunnah. Kurma, madu, buah tin, kismis, aloe vera, sarang burung, maqui berry dan lain2
.
Semua 13 bahan hebat itu terkandung dalam sebiji tablet warna pink perisa laici. Perghh hebatt kan? 😊
.
Uolls pun nak kulit cantik putih bersih serta sihat tubuh badan?
.
Jom sesama consume Sahi Sarang Burung ni meh.
.
Harga mampu milik je ni
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SaquraSopink

Minum air yg mencukupi 8 gelas sehari adalah tersangat penting ketika di bulan puasa. Ini TIPS MINUM AIR 8 GELAS SEHARI yg uolls boleh ikut ye. Selamat berpuasa & menjadi cantik gojes dengan Sahi Sarang Burung ye uolls 😁😍 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan #kulitcantikbadanbertenaga #sembelit #senggugutteruk #hilangsenggugut #parutjerawat #kulitputih #kulitkusam #jerawat #rawatsenggugut #kulitcantiktanpaparut

Uolls mesti nak cantik sebelum raya kan? Ini cara makan Sahi Sarang Burung di bulan Ramadhan ye. Dengan pengambilan Sahi yg konsisten diikuti minum air masak yg cukup 2-3liter sehari atau pun minimum 8 gelas sehari. Uolls boleh raya dengan wajah yg berseri gebu flawless nanti, in shaa AllahπŸ˜„πŸ’ƒ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Ada yg nak cantik berseri gebu feloles bertenaga di pagi raya?
.
Meh whatsapp Yana +6019.923.5758 lekaih
.
Nak bagi harga promosi terlajak jimat ni. Rugi sangat kalau uolls tak grab πŸ˜‚
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan #kulitcantikbadanbertenaga #sembelit #senggugutteruk #hilangsenggugut #parutjerawat #kulitputih #kulitkusam #jerawat #rawatsenggugut

Anda idamkan kulit putih bersih tanpa JERAWAT & JERAGAT? Nak tubuh sihat bertenaga serta kitaran period teratur setiap bulan? Anda patut cuba Sahi Sarang Burung dgn tambahan Makanan Sunnah ni. #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Makan Sahi, kulit putih pinkish neutral je uolls. Lepas ni tak payah nak tepek mekap tetebal dah. Jimat duit beli mekap. Gituu hehe😁
.
Seawal 2 biji Sahi masuk mulut tu dah rasa perubahannya tau. Ini pengalaman Yana sendiri.
.
Kulit rasa licin lembut lembap gebu. Tangan asyik duk gosok pipi jer haha eksited bebeno time tuπŸ˜„πŸ’ƒ
.
Uolls tak kan nak tengok je org lain kulit putih pinkish
.
Meh alami sendiri keajaiban tablet Sahi Sarang Burung dgn 13 bahan semulajadi ni. Terbaik woo. Rugi besar tak cuba 😁
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 for oder yeah
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #putihgebu #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Minum air yg mencukupi 8 gelas sehari adalah tersangat penting ketika di bulan puasa. Ini TIPS MINUM AIR 8 GELAS SEHARI yg uolls boleh ikut ye. Selamat berpuasa & menjadi cantik gojes dengan Sahi Sarang Burung ye uolls 😁😍 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #kulitcantiktanpaparut #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan

Most Popular Instagram Hashtags