#sahimalaysia

429 posts

TOP POSTS

JERAWAT MAKIN HILANG, LIANG PORI MAKIN KECIL. Raya makin dekat. Takkan nak raya dgn wajah berjerawat, liang pori besar tu sis. Wajah pun nak kena berseri cun melecun macam baju raya jugak tau😁 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Feedback daripada customer lelaki hokey. Lelaki zaman sekarang ni, uih kalah gegirl tau πŸ˜‚
.
Sis, takkan tak tergugat langsung. Mana boleh lelaki kulit muka putih gebu licin tanpa jerawat mengalahkan wanita kan?
.
.
Jom kita hilangkan jerawat, parut jerawat serta kecikkan liang pori muka. Baru la pakai bedak kulit jadi smooth licin je tanpa sebarang bukit huhuπŸ˜…
.
Hanya kunyah 2 biji Sahi sarang burung je sehari. Tak renyah aih nak kulit cantik
.
.
Harga mampu milik sangat ni
RM 57 sahaja termasuk pos semenanjung
RM 67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp Yana lekaih +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #rawatsembelit #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #rawatsenggugut #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #SaquraSopink

Alhamdulillah.. Sahi Sarang Burung sudah diterima dgn selamatπŸ˜„. Terima kasih bebanyak ye sis sudi oder dgn kami & mempercayai Sahi utk membantu hilangkan masalah parut, kulit kusam, jerawat, jeragat, senggugut, sembelit, serta badan lemah tak bertenaga sis itu.
.
Yana doakan masalah sis akan pulih sepenuhnya dgn kadar yg segera. Konsisten guna ye sis. Jangan lupa kongsi feedback nnt 😁 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Uolls nak cuba Sahi Sarang Burung ni?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail ye
.
Lagi cepat bertindak, lagi cepat la masalah kulit, senggugut, period serta sembelit uolls tu hilang tauu πŸ˜„
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #produkkecantikankulit #garishalus #kulitkusam #detoxcaramudahselamat #hilangsembelit #jeragathilang #SaquraSopink

Alhamdulillah.. Sahi Sarang Burung sudah diterima dgn selamatπŸ˜„. Terima kasih bebanyak ye sis sudi oder dgn kami & mempercayai Sahi utk membantu hilangkan masalah parut, kulit kusam, jerawat, jeragat, senggugut, sembelit, serta badan lemah tak bertenaga sis itu. Yana doakan masalah sis akan pulih sepenuhnya dgn kadar yg segera. Konsisten guna ye sis. Jangan lupa kongsi feedback nnt 😁 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Uolls nak cuba Sahi Sarang Burung ni?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail ye
.
Lagi cepat bertindak, lagi cepat la masalah kulit, senggugut, period serta sembelit uolls tu hilang tauu πŸ˜„
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #produkkecantikankulit #garishalus #kulitkusam #detoxcaramudahselamat #hilangsembelit #jeragathilang #SaquraSopink

Omey sgt kulit sis ni kan. Konsisten Sahi Sarang Burung 2 biji sehari je pun. Tablet perisa laici yg kaya dgn khasiat sarang burung walet, madu, kurma, kismis, buah tin,maqui berry dan 7 lg bahan lain ini bukan je boleh cantikkan kulit. Nak bagi tubuh badan sihat cergas penuh tenaga pun bolehh 😊πŸ’ͺ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Amik Sahi Sarang Burung je uolls dapat pakej kulit sihat cantik gebu pinkish dan tubuh badan yg sihat cergas bertenagaπŸ’ͺπŸ’ƒ
.
Tak perlu la nak amik vitamin lain banyak2. Hanya rm57 termasuk pos semenanjung. Murah je pun. Hasil memang berbaloi
.
Sengugut dan sembelit pun boleh hilang jugak ni. Pendek kata rugi besarr kalau tak cuba hehe
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder yeah
.
Jom putih pinkishkan kulit dgn mudah & selamat
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #penawarsenggugut #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Alhamdulillah kesan lambat tapi puas hati dan tak perlu risau, ingredients dia semua dijamin selamat dan berkhasiat. Kalau nak CEPAT putih, glowing, bertenaga, atau kesan lain lain, Sahi bukan supplement nya ya. Yang cepat cepat ni takut juga kesannya in long term kan. So pilihan di tangan masing masing. Sis tak paksa 😜

#sahisarangburung #sahibirdnestjohor #sahibirdnest #sahijohor #sahilovers #sahiwawa #sahisupplement #sahimalaysia #teamsahi #teamsahijohor

SAHI LOVERS.. jangan lupa join contest ni tau. Mana la tau rezeki , untung dapat duit raya.. cara nya senang je, xuma ikut langkah2 yg diberikan .. OK 😊😊 #sahi#teamsahi#sahimalaysia#sahisarangburung#sahibirdnest

Yezza, amik Sahi Sarang Burung pun boleh bagi badan uolls cergas bertenaga sepanjang hari. Uolls yg kejenya terpaksa ke sana sini tak boleh duduk diam tu patut sangat amik Sahi ni πŸ˜ŠπŸ‘ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Bila konsisten amik Sahi 2 biji sehari, bukan bagi badan uolls bertenaga je.. kulit pun boleh jadi putih gebu bebas jerawat jeragat hokey
.
Sahi juga boleh bantu selesaikan masalah sembelit, kurang lawas pembuangan, period tak teratur, serta mengurangkan kesakitan semasa period dengan izinNya 😘
.
Malas nak citer pepanjang dah, uolls cuba dulu baru tahu betapa jimat & bagusnya amik Sahi Sarang Burung ni😁
.
Jimat sebab harga mampu milik sangat
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #supplementtenaga #badanbertenaga #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#Putihkulitmudahselamat #putihgebu #SaquraSopink

BREASTFEED FRIENDLY. Haa kalau korang nak tahu Sahi ni safe tau untuk momies2 di luar sana yang breastfeed tau. Nnt dgn baby2 uolls sekali dapat kebaikan dari Sahi 😘 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Sahi memang sesuai untuk semua golongan tapi untuk kanakΒ² hanya atas 13 tahun sahaja yaa πŸ˜‰
.
Tak rugi pun amalkan Sahi ni tau sebab Sahi mengandungi MAKANAN SUNNAH & ZERO% COLLAGEN TAMBAHAN pula tuu 😍
.
Harini postage seperti biasa boleh whatsapp +60192268033 untuk sebarang pertanyaan atau nak order terus 😍🌹🌸
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang

Bila consume Sahi Sarang Burung, bukan hanya wajah uolls je boleh jadi putih gebu flawless. Tangan dan badan pun boleh putih jugak ok. Pakej lebih hebat lagi, senggugut uolls boleh berkurang & lancar je πŸ™ˆπŸ˜„ #KunyahSAHIJePutohFlawless
.
.
Banyak giler kelebihan Sahi ni. Dah la kaya dengan makanan Sunnah.. madu, kurma, buah tin, kismis. Badan yg lemau pun boleh jadi bertenaga πŸ’ͺ
.
Uolls nak tubuh badan sihat plus kulit bebas jerawat serta putih gebu flawless?
.
Patut sangat cuba Sahi Sarang Burung ni. Rasa laici. Best sangatt. Rugi oo kalau tak cuba 😁😍
.
.
whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SaquraSopink

MOST RECENT

Alhamdulillah.. Sahi Sarang Burung sudah diterima dgn selamatπŸ˜„. Terima kasih bebanyak ye sis sudi oder dgn kami & mempercayai Sahi utk membantu hilangkan masalah parut, kulit kusam, jerawat, jeragat, senggugut, sembelit, serta badan lemah tak bertenaga sis itu.
.
Yana doakan masalah sis akan pulih sepenuhnya dgn kadar yg segera. Konsisten guna ye sis. Jangan lupa kongsi feedback nnt 😁 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Uolls nak cuba Sahi Sarang Burung ni?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail ye
.
Lagi cepat bertindak, lagi cepat la masalah kulit, senggugut, period serta sembelit uolls tu hilang tauu πŸ˜„
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #produkkecantikankulit #garishalus #kulitkusam #detoxcaramudahselamat #hilangsembelit #jeragathilang #SaquraSopink

BREASTFEED FRIENDLY. Haa kalau korang nak tahu Sahi ni safe tau untuk momies2 di luar sana yang breastfeed tau. Nnt dgn baby2 uolls sekali dapat kebaikan dari Sahi 😘 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Sahi memang sesuai untuk semua golongan tapi untuk kanakΒ² hanya atas 13 tahun sahaja yaa πŸ˜‰
.
Tak rugi pun amalkan Sahi ni tau sebab Sahi mengandungi MAKANAN SUNNAH & ZERO% COLLAGEN TAMBAHAN pula tuu 😍
.
Harini postage seperti biasa boleh whatsapp +60192268033 untuk sebarang pertanyaan atau nak order terus 😍🌹🌸
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang

Soalan paling femes. SIAPA YG BOLEH AMALKAN SAHI NI YA? 😯 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Haaa korang mesti tertanya² kan Sahi ni sape je yg boleh consume ?? Ni admin nak bagitahu korang semua BOLEH consume Sahi ni termasuk lah golongan2 yg special ni 😍😍
.
β˜‘ IBU MENGANDUNG (4bulan ke atas)
β˜‘ LELAKI DAN PEREMPUAN 14 THN KEATAS
β˜‘ PERIOD (sgt2 digalakkan)
.
Haaa dah baca kann ?? Korang hadam dan ingat tauu!! Balik ni cakap la kat kwn2/family/sedara mara korang supaya jgn takut amalkan Sahi 😘 #InfoSahiSarangBurungTablet
.
.
Rasa sedap harga pulak sangat berpatutan. Rugi tak cuba aihh 😁😁
.
Whatsapp sis utk oder ye +6019.226.8033
.
.
.
#SahiMalaysia #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #nakputih #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #nakcantik #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #rawatdalaman

Terima kasih sis for oder Sahi dgn Yana. Semoga Sahi Sarang Burung boleh bantu selesaikan masalah sis😊. Makan dgn konsisten ye sis utk kesan yg maksima. Nak cantik & sihat kena la rajin tau πŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Bila amalkan Sahi, bukan setakat boleh putih flawless kan kulit. Boleh bagi tenaga jugak tau. Pakej hebat tu.
.
Amik Sahi untuk cantikkan kulit tapi dapat sihat tubuh badan jugak. Memang Terbaik. Dah la rasa laici, macam kunyah gula2 je😁
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder yeah
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTablet #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #garishalus #penawarsembelit #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #jeragathilang #SaquraSopink

Sahi memang boleh mencerahkan sebab bahan Rice Bran dlm Sahi ialah kunci utama pencerahan. Rice bran juga ialah bahan utama dlm SK-II tau! πŸ˜‰ Effect dan pencerahan bukan untuk muka sahaja tapi utk badan juga. Sebab tu muka boleh pink pink gitu πŸ™ˆ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sis nak cuba Sahi? .
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk detail Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #putihgebu #supplementtenaga #badanbertenaga #Putihkulitmudahselamat #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#SaquraSopink

Yezza, amik Sahi Sarang Burung pun boleh bagi badan uolls cergas bertenaga sepanjang hari. Uolls yg kejenya terpaksa ke sana sini tak boleh duduk diam tu patut sangat amik Sahi ni πŸ˜ŠπŸ‘ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Bila konsisten amik Sahi 2 biji sehari, bukan bagi badan uolls bertenaga je.. kulit pun boleh jadi putih gebu bebas jerawat jeragat hokey
.
Sahi juga boleh bantu selesaikan masalah sembelit, kurang lawas pembuangan, period tak teratur, serta mengurangkan kesakitan semasa period dengan izinNya 😘
.
Malas nak citer pepanjang dah, uolls cuba dulu baru tahu betapa jimat & bagusnya amik Sahi Sarang Burung ni😁
.
Jimat sebab harga mampu milik sangat
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Sis nak cuba?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #supplementtenaga #badanbertenaga #PetuaCantikkanKulitDenganSelamat
#Putihkulitmudahselamat #putihgebu #SaquraSopink

Senyum senyum oh comeynye. Hanya kunyah Sahi 2 biji sehari, minum air masak 2-3liter sehari. Uolls pon boleh dapat kulit putih gebu camni tau. Uolls nak? πŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Sahi Sarang Burung ni kaya dgn 13 bahan semulajadi termasuklah makanan sunnah. Kurma, madu, buah tin, kismis, aloe vera, sarang burung, maqui berry dan lain2
.
Semua 13 bahan hebat itu terkandung dalam sebiji tablet warna pink perisa laici. Perghh hebatt kan? 😊
.
Uolls pun nak kulit cantik putih bersih serta sihat tubuh badan?
.
Jom sesama consume Sahi Sarang Burung ni meh.
.
Harga mampu milik je ni
rm57 termasuk pos Semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info Sahi ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #jerawatkronik #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #kulitkusam #putihcaramudahselamat #cantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #penawarsembelit #jeragathilang #detoxcaramudahselamat #garishalus #SaquraSopink

Minum air yg mencukupi 8 gelas sehari adalah tersangat penting ketika di bulan puasa. Ini TIPS MINUM AIR 8 GELAS SEHARI yg uolls boleh ikut ye. Selamat berpuasa & menjadi cantik gojes dengan Sahi Sarang Burung ye uolls 😁😍 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan #kulitcantikbadanbertenaga #sembelit #senggugutteruk #hilangsenggugut #parutjerawat #kulitputih #kulitkusam #jerawat #rawatsenggugut #kulitcantiktanpaparut

Uolls mesti nak cantik sebelum raya kan? Ini cara makan Sahi Sarang Burung di bulan Ramadhan ye. Dengan pengambilan Sahi yg konsisten diikuti minum air masak yg cukup 2-3liter sehari atau pun minimum 8 gelas sehari. Uolls boleh raya dengan wajah yg berseri gebu flawless nanti, in shaa AllahπŸ˜„πŸ’ƒ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Ada yg nak cantik berseri gebu feloles bertenaga di pagi raya?
.
Meh whatsapp Yana +6019.923.5758 lekaih
.
Nak bagi harga promosi terlajak jimat ni. Rugi sangat kalau uolls tak grab πŸ˜‚
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan #kulitcantikbadanbertenaga #sembelit #senggugutteruk #hilangsenggugut #parutjerawat #kulitputih #kulitkusam #jerawat #rawatsenggugut

Anda idamkan kulit putih bersih tanpa JERAWAT & JERAGAT? Nak tubuh sihat bertenaga serta kitaran period teratur setiap bulan? Anda patut cuba Sahi Sarang Burung dgn tambahan Makanan Sunnah ni. #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Makan Sahi, kulit putih pinkish neutral je uolls. Lepas ni tak payah nak tepek mekap tetebal dah. Jimat duit beli mekap. Gituu hehe😁
.
Seawal 2 biji Sahi masuk mulut tu dah rasa perubahannya tau. Ini pengalaman Yana sendiri.
.
Kulit rasa licin lembut lembap gebu. Tangan asyik duk gosok pipi jer haha eksited bebeno time tuπŸ˜„πŸ’ƒ
.
Uolls tak kan nak tengok je org lain kulit putih pinkish
.
Meh alami sendiri keajaiban tablet Sahi Sarang Burung dgn 13 bahan semulajadi ni. Terbaik woo. Rugi besar tak cuba 😁
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 for oder yeah
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #putihgebu #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Minum air yg mencukupi 8 gelas sehari adalah tersangat penting ketika di bulan puasa. Ini TIPS MINUM AIR 8 GELAS SEHARI yg uolls boleh ikut ye. Selamat berpuasa & menjadi cantik gojes dengan Sahi Sarang Burung ye uolls 😁😍 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
.
#TipsBulanRamadhan #SahiLovers #SahiMalaysia #sahibirdnest #sahisarangburungtablet #kulitcantiktanpaparut #supplimentkecantikan #supplimentkesihatan

Sis ada masalah kulit? Tidak bertenaga? Kulit kusam? Tak bermaya? Wajib sgt try #sahibirdnest ni. Dah try sekali mesti rasa tak sah tak amalkan hari2 πŸ™ˆ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Tablet Kunyahan Sarang Burung ini kaya dgn Makanan2 sunnah serta bahan semulajadi. Harga pulak sangat mampu milik πŸ˜„πŸ‘
.
Bukan sahaja bantu membuat wajah berseri2, menjaga kesihatan wajah, tapi sahi juga mampu memberikan tenaga πŸ’ͺπŸ’ͺ supaya badan kekal cergas sepanjang hariπŸ’ƒ
.
Uolls nak cantik dgn mudah & selamat? Jom pakat consume Sahi Sarang Burung nih
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk info ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #putihgebu #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Omey sgt kulit sis ni kan. Konsisten Sahi Sarang Burung 2 biji sehari je pun. Tablet perisa laici yg kaya dgn khasiat sarang burung walet, madu, kurma, kismis, buah tin,maqui berry dan 7 lg bahan lain ini bukan je boleh cantikkan kulit. Nak bagi tubuh badan sihat cergas penuh tenaga pun bolehh 😊πŸ’ͺ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Amik Sahi Sarang Burung je uolls dapat pakej kulit sihat cantik gebu pinkish dan tubuh badan yg sihat cergas bertenagaπŸ’ͺπŸ’ƒ
.
Tak perlu la nak amik vitamin lain banyak2. Hanya rm57 termasuk pos semenanjung. Murah je pun. Hasil memang berbaloi
.
Sengugut dan sembelit pun boleh hilang jugak ni. Pendek kata rugi besarr kalau tak cuba hehe
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder yeah
.
Jom putih pinkishkan kulit dgn mudah & selamat
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #penawarsenggugut #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

TIADA LAGI PERIOD PAIN YG TERUK! KEPUTIHAN DAH HILANG! Rasa happy, tenteram aman je hidup bila kesakitan senggugut serta keputihan hilang kan? Rasa nak senyum sengih je memanjang πŸ™ŠπŸ˜„ #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Time datang period pain, satu apa pun tak jadi. Nak senyum pun tak larat. Takde mood πŸ˜ͺ Betul ke betul?
.
Kini, masalah senggugut tiada lagi. Hanya dengan kemam kunyah Sahi Sarang Burung je kot. Rasa laici. Bestt πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Uolls takkan tak mau, takkan tak teringin nak cuba hehe. Hilang Period pain kott πŸ˜†
.
Lepas ni tak perlu nak telan panadol soluble, pain killer segala dah aih. Maaf cakap, pil² ini mungkin akan membawa kepada masalah untuk mengandung kemudian hari 😰
.
.
Harga mampu milik jer nak bagi
RM 57 termasuk pos Semenanjung
RM 67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Uolls nak cuba?
.
Whatsapp Yana lekaih +6019.923.5758 utk info Sahi yea
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #rawatsembelit #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #supplementkesihatan #rawatsenggugut #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #SaquraSopink

Putih bukan sebarang putih, putih bukan hanya diwajah je..tapi seluruh badan ok. Tak ruginya lah amik Sahi Sarang Burung ni. Tengok awek ni, cun kan? Uolls takkan tak mau kulit putih gebu seluruh badan cenggini? Rugi ni kalau tak mauπŸ˜… #KunyahSAHIJePitihFlawless
.
.
Semua tahu khasiat Sarang Burung memang baik utk kecantikan & kesihatan badan
.
Skrg tak perlu nak minum sarang burung walit yg cair tu. Ada yg tak boleh telan kot yg jenis cecair tuπŸ˜”
.
Haa, meh cuba Sahi Sarang Burung jenis tablet perisa laici ni. Best sangat, macam kunyah gula2 je tapi memang hasil woww sesgt tauπŸ’ƒ
.
Halal, lulus kkm dan tanpa sebarang collagen. Jom putih flawless dgn mudah & selamat utk jangka masa pjg
.
Harga mampu milik sgt ni
1botol - rm57 termasuk pos semenanjung
2botol - rm100 free postage
.
Sis nak cuba?
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #putihgebu #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Sahi Sarang Burung ni bukan sahaja boleh putih, cantikkan kulit muka & badan. Boleh jugak membantu rawat masalah ruam kulit akibat resdung atau alahan. Banyak betul manfaat bila consume Sahi Sarang Burung ni. Rugi tak cuba tau 😁
.
.
Harga mampu milik je nak bagi
rm57 termasuk pos semenanjung
rm67 termasuk pos Sabah Sarawak
.
Meh whatsapp Yana +6019.923.5758 lekaih
.
Makan Sahi Sarang Burung pakej cantik kulit & sihat tubuh badan sekali uolls akan dapat hokey 😍
.
Jangan jeles jiran sebelah dah lawo peloles, tapi uolls masih lagi duk pikir nak oder Sahi ke tidak πŸ˜…
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #cantikcaramudahselamat #putihgebu #PetuaKulitCantik #SaquraSopink

Senyum senyum oh comeynya. Kulit putih flawless pinkish gitu. Jelez sgt niπŸ˜… Apa tunggu lg, moh kita pakat consume Sahi. Baru la sama2 cantik lawo mcm sis ni😘 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
.
Kalau takat jeles je tak jadi jugak uolls. Ia mesti dgn kadar yg segera kena amik Sahi sarang burung dgn tambahan makanan sunnah ni hehe. Mudah dan selamat gitu
.
Hanya kemam kunyah Sahi 2 biji sehari. Masalah kulit gelap, berjerawat, berparut uolls boleh hilang tau. Boleh hilangkan senggugut jugak ni. Terbaikk ok
.
Uolls nak kulit putih flawless pinkish ala2 Korea πŸ’ƒ
.
.
Meh Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletTestimoni #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #cantikcaramudahselamat #supplementkesihatan #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #putihgebu #kulitkusam #garishalus #produkputihkulitberkesandanselamat #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #SaquraSopink

Ibu selalu nampak LEMAH TAK BERTENAGA? Ibu sering mengadu SEMBELIT & kurang lawas pembuangan? Nah, sis boleh je bagi hadiah Sahi ni kat ibu sis. In shaa Allah, ia boleh membantu πŸ˜„πŸ‘
.
.
Banyak feedback kami bagitau badan lebih bertenaga lepas ambil Sahi ni. Ceria bahagia bertenaga sepanjang hari tauπŸ’ƒ
.
Sembelit pun dah takde lagi lepas consume Sahi Sarang Burung yg kaya dengan makanan sunnah ni. Bahagia je time membuang hikhik πŸ™Š
.
.
Sis nak hati ibu bahagia? Meh bagi suprise Sahi ni kat ibu. Kulit pun boleh jadi putih gebu lembap glowing gojes jer 😍
.
Harga Special sempena HARI IBU nak bagi
.
πŸ’₯RM49 FREE POSTAGE Semenanjung
πŸ’₯RM55 FREE POSTAGE Sabah Sarawak
.
.
Perghh pertama kali hq nak bagi harga FREE POSTAGE ni. Rugi sejuta kali kalau uolls tak grab ni hehe
.
.
Sis nak?
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk grab Free Postage yea
.
p/s : Stok TERHAD. Lambat melepas πŸ˜‚
.
.
.
#KunyahSAHIJePutihFlawless
#SahiMalaysia #PromosiSahiSarangBurung #sahisarangburung #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #supplementkesihatan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #senggugutteruk #putihgebu #detoxcaramudahselamat #sembelit #kulitkusam #garishalus #jeragathilang #SaquraSopink

Most Popular Instagram Hashtags