#sahi

36534 posts

TOP POSTS

#Sahi number plate mila isko toh 😲😶😃

#Sahi ya #İyi mi bu #nightlar 😬🤔👑🔥

MOST RECENT

#sahi hai...

Korang dah dapatkan promosi SAHI ke belum? 😱😱STOK sangat terhad, kalau habis nanti kene pre-order tau, jangan cakap admin tak bagitahu awak🙈 .
.
SARANG BURUNG PERTAMA dalam bentuk tablet & susu kambing DI MALAYSIA
.
.
Bukan khasiat sarang burung jer tau, ada banyak lagi khasiat, sebab bahan-bahan yang digabungkan dalam SAHI & KRASA adalah yang TERBAIK untuk kecantikkan & kesihatan
.
.
Dapatkan sekarang! Whatsapp 01117939322 to order ye sayang2 .
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasalovers #sahilovers #krasa #krasasusukambing #jeragat #jerawat #rawatkulitdaridalam #cantik #putih #gebu #sihatdancantik #bazaarpaknil #promosi #sahibella #love #foodsupplement #makananterbaik #makanansunnah #makanansihat #bellaastillahforsahi #bellaastillah.#sahikuantan #krasakuantan

[Beauty Tips]
Korang tahu tak pisang 🍌ada pelbagai khasiat😊 Selain perlu jaga pemakanan yang sihat seperti pengambilan vitamin tambahan untuk kulit cantik & sihat , perlu juga titikberatkan tentang penjagaan wajah yang bebas daripada chemical
.
Cuba amalkan masker pisang di wajah, mesti korang suka sebab akan mencerahkan kulit jika amalkan selalu
.
Bagi yang mempunyai masalah jerawat, gunakan kulit pisang, gosokkan ditempat berjerawat ok? Confirm cepat je kecut jerawat tu❤
.
Jangan lupa tau, SAHI ni satu-satunya SARANG BURUNG pertama di Malaysia dengan khasiat makanan sunnah serta buah-buahan. Memang LAIN daripada yang lain 🌸
.
Mesti tak menyesal bila dah cuba💕 #sahisarangburung #sarangburung #sahibirdnest #sahi #berkesan #musthaveraya #musthave #sahisetuju

Korang dah dapatkan promosi SAHI ke belum? 😱😱STOK sangat terhad, kalau habis nanti kene pre-order tau, jangan cakap admin tak bagitahu awak🙈 .
.
SARANG BURUNG PERTAMA dalam bentuk tablet & susu kambing DI MALAYSIA
.
.
Bukan khasiat sarang burung jer tau, ada banyak lagi khasiat, sebab bahan-bahan yang digabungkan dalam SAHI & KRASA adalah yang TERBAIK untuk kecantikkan & kesihatan
.
.
Dapatkan sekarang! Whatsapp 01117939322 to order ye sayang2 .
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasalovers #sahilovers #krasa #krasasusukambing #jeragat #jerawat #rawatkulitdaridalam #cantik #putih #gebu #sihatdancantik #bazaarpaknil #promosi #sahibella #love #foodsupplement #makananterbaik #makanansunnah #makanansihat #bellaastillahforsahi #bellaastillah.#sahikuantan #krasakuantan

Korang dah dapatkan promosi SAHI ke belum? 😱😱STOK sangat terhad, kalau habis nanti kene pre-order tau, jangan cakap admin tak bagitahu awak🙈 .
.
SARANG BURUNG PERTAMA dalam bentuk tablet & susu kambing DI MALAYSIA
.
.
Bukan khasiat sarang burung jer tau, ada banyak lagi khasiat, sebab bahan-bahan yang digabungkan dalam SAHI & KRASA adalah yang TERBAIK untuk kecantikkan & kesihatan
.
.
Dapatkan sekarang! Whatsapp 01117939322 to order ye sayang2 .
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasalovers #sahilovers #krasa #krasasusukambing #jeragat #jerawat #rawatkulitdaridalam #cantik #putih #gebu #sihatdancantik #bazaarpaknil #promosi #sahibella #love #foodsupplement #makananterbaik #makanansunnah #makanansihat #bellaastillahforsahi #bellaastillah.#sahikuantan #krasakuantan #

👌❤👍👏👏👏👏world's best dialog👏👏👏👏My favourite .... Hey 'M' specialy for u .... or ha main hi nehi or vi hai yesa soch rakhne bale jo sahi hai so ab aap ka kiya kehena hai😊 or yese soch rakhne bale sabiko Hats Off #Thanks#prove#best dialog#scriptwriter#director#Jolly LL.B2#AkshayKumar#sahi soch#thank you#hatsoff#REALITY 😊

Salam tengahari korang, best nye harini weekend kan 💃🙈 korang ada lagi ke open house kene attend?
.
.
SAHI dah menambat ramai HATI wanita & lelaki diluar sana, sebab apa tau? TERLALU RAMAI sangat REPEAT PURCHASE 🍭🍭 .
.
Gerenti SAHI ni bagus ok gais 💕 KHASIAT tak tertumpu untuk SKIN je tau, tapi macam-macam khasiat
.
.
SARANG BURUNG + Makanan Sunnah + Vitamin C + Buah-Buahan 🍇🍊🍎🍯
.
.
Tablet SARANG BURUNG Pertama di Malaysia & sudah mendapat liputan daripada banyak suratkhabar seperti HARIAN METRO, SINAR HARIAN, BERITA HARIAN, dan online Media & ramai blogger tempatan
.
.
Jangan ragu-ragu lagi,jom selesaikan masalah anda bersama SAHI, tak ceria lah tanpa SAHI, whatsapp 01139506384
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasalovers #sahilovers #krasa #malaysian #krasasusukambing #jeragat #jerawat #rawatkulitdaridalam #cantik #putih #gebu #sihatdancantik #bazaarpaknil #promosi #sahibella #love #foodsupplement #makananterbaik #makanansunnah #makanansihat #tipscantik #tipssihat #produkmampumilik #berkesan #sarangburungwalit

Yeayy Sabtu dah hehe Dah breakfast dengan Krasa Susu Kambing ke belum? jangan lupa yang janji nak cod dengan sis, harini tau 😄
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #raya2017 #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju

Most Popular Instagram Hashtags