[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sahajidahhaiomarketing

7233 posts

TOP POSTS

BUSINESS WITH TDC [THE DIAMOND CIRCLE]

Tak kisah berapa modal duit anda yang penting modal insan dalam diri!

Bagaimana nak bermula:
Daftar ahli dengan hanya RM80.00 sahaja. Dari semurahΒ² barang hingga ke semahalΒ² barang anda dapat merasai harga ahli. Jimat berpuluh ribu merasa berpuluh ribu!

Farah | 017-4962315

#BusinessOpportunity #BusinessWithTDC #TheDiamondCircle #BeYourOwnBoss
#SahajidahHaiOMarketing

Hi, selamat pagi semua.. Mulakanlah hari anda dengan senyuman.. πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Sesiapa yg nak pre order product boleh pm Ira macam biasa k.. .
Jangan malu jangan segan.. Harini system closing.. Harap rezeki masuk lagi.. aamiin..
.
Ada produk mengurangkan kolestrol, ada mencantikkan melembutkan wajah, ada menjaga kebersihan seluruh badan, ada minum minuman utk kejelitaan.. Apa apa hal just PM Ira di no.πŸ“±0132273321.. Tanya tanya pun boleh.. πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
.
#azirahjumat
#stg
#sahajidahhaiomarketing

New Branch Sahajidah Hai-O Stockis Opening at Jalan Pintas Penampang yay!
After this no more long queue but need to grab exist stocks... #sahajidahhaiomarketing
#roadtosm
#Letsuccessmakethenoise

Assalamualaikum & selamat pagi 🌞
.
Perkenalkan produk baru Sahajidah Hai-O Marketing #shom iaitu MinCha.
.
Teh susu yang mengandungi garam buluh baik untuk kesihatan kita.
.
Jumpa di sambutan Ulangtahun Shom ke 25 di Stadium Melawati,Shah Alam.Selangor.
.
#shom #25yearsShom #ulangtahun #sahajidahHaiOMarketing

Bukan selalu and InshaAllah next year . Fighting πŸ’ͺπŸ»πŸ˜‰ #projekstg #sahajidahhaiomarketing ❀️

ad ni punch kat office kedua ni... πŸ˜‰

#hanlegacy
#sahajidahhaiomarketing

We got new ambassador 😍
MISS FAZURA
.
Siapa kata produk Hai O tak laku 😎
.
Nak jadi usahawan STG?
Wasap jer k 019 782 7828
.
Daftar hanya RM50 SAHAJA!
Free gift Body Wash Marine Essence WORTH RM38!
.
#SAHkenajoinSTG
#ProjekSTG
#sahajidahhaiomarketing
#SHOM
#FazuraSHOM

MOST RECENT

Setel kerja2 mencuci dirumah dgn Eziclean Series ni.
Jamban hampa putih bersih merelap dgn Eziclean toilet & floor! 🚽

FYI la kan set eziclean dia takdak bahan kimia. NO CHEMICAL. Yg tangan allergic tu mashaallah tak risau dah nak cuci2 sental2.
#DMforOder
#EzicleanSeries
#KomboEzicleanRM50
#sahajidahhaiomarketing

BUSINESS WITH TDC [THE DIAMOND CIRCLE]

Tak kisah berapa modal duit anda yang penting modal insan dalam diri!

Bagaimana nak bermula:
Daftar ahli dengan hanya RM80.00 sahaja. Dari semurahΒ² barang hingga ke semahalΒ² barang anda dapat merasai harga ahli. Jimat berpuluh ribu merasa berpuluh ribu!

Farah | 017-4962315

#BusinessOpportunity #BusinessWithTDC #TheDiamondCircle #BeYourOwnBoss
#SahajidahHaiOMarketing

I am soo in love with Marine Essence Beauty Bar, or what some people might call Sabun hijau.
.
.
What so good about this marine essence beauty bar?
.
.
1. It is my facial cleanser
.
.
Never dry my skin, always keep it moist from the glycerin ingredientΒ but not oily, definitely! If ada jerawat, i just tenyeh a bit on the jerawat and surprisingly, the next day, it'll be gone.
.
.
2. It is my body wash
.
.
I used to have back acne, come and goes. but since I use this beauty bar, i never had this problem. not anymore.
.
.
3. It is suitable for the whole family
.
.
I highly recommend it for those who just had newborn baby or kids with eczema. Try it and insyaAllah it will reduce the itchiness.
.
.
4. Smells good .
.
The smell comes from the Tea extract. It last on your body and removes any body odor. It also repair and renew skin cells by keeping it healthy and youthful.
.
.
5. It whitens dark skin
.
.
You've got problem with darkening armpit or dark spot anywhere on your skin? worry no more! With Liquorice Extract, it reduces skin discoloration and dark spots. It lightens any skin pigmentation. That's why this sabun is so famous with the name "Sabun Putih Ketiak".
.
.
6. It is an Anti-Aging skin product .
.
Anti-aging!! A bonus for women.With the presence of Vitamin E, Aloe Vera, Tea Extract and of course the main hero is the bamboo salt, all combined collectively provides antioxidants to skin, which will keep it healthy and youthful for longer time.
.
.
If interested you can dm me 😊 #sayajual #sabunhijau #marineessence #sabunajaib #sabunputihketiak #sabunsensetiveskin #gelombanghijau #sahajidahhaiomarketing #pengedarsahsahajidahhaio

・・・
Kenapa Premium Beautiful corset sgt berbaloi utk dimiliki? ~~ Ternyata PB Corset dari Sahajiddah Hai-O Marketing yg tlh berada lebih 20 tahun di pasaran satu-satunya corset yg didatangkn dgn lifetime warranty ~~ Waist Nipper spt dlm gambar ini tlh 4 tahun digunakan .. kini rendanya yg loose dan rosak telah di baiki secara Free of Charge oleh sykt ... klu jenis lain tentu da kena buang je kan ~~ Mmg berbaloi menggunakan PB ni... ada Far Infra Red , bukn sj untuk kecantikan tetapi yg penting utk kesihatan juga ~~ Nak cuba Free Fitting?atau nk tahu lebih details?
Whatsapp saya 0127560227 .. bole share cara mndpt harga yg menjimatkn sekali.

#premiumbeaitifulcorset #pb
#waistnipper #slipdisc #backpain
#slim #lifetimewarranty #lifetimewarrantycorset #corset #healthylife #sahajidahhaiomarketing
#bonus #freerepairsforlife #onlinemalaysia #igers #igersmalaysia #igerscheras
#elyounee #elunieshoppe

New Branch Sahajidah Hai-O Stockis Opening at Jalan Pintas Penampang yay!
After this no more long queue but need to grab exist stocks... #sahajidahhaiomarketing
#roadtosm
#Letsuccessmakethenoise

Assalamualaikum & selamat pagi 🌞
.
Perkenalkan produk baru Sahajidah Hai-O Marketing #shom iaitu MinCha.
.
Teh susu yang mengandungi garam buluh baik untuk kesihatan kita.
.
Jumpa di sambutan Ulangtahun Shom ke 25 di Stadium Melawati,Shah Alam.Selangor.
.
#shom #25yearsShom #ulangtahun #sahajidahHaiOMarketing

Isnin! Serangan kerja bertubi2! Stress tu pun punca #rambutgugur taw! Stress tak boleh elak kadang2 tapi akar kulit kepala yang sihat boleh dipupuk.. jom pakai #marineessenceshampoo masa mandi. In shaa Allah SEGAR dari kepala hingga ke hujung kaki. Terus stress tu hilang! 😍😍😍
.
.
#sahajidahhaiomarketing #marineessence #marineessenceseries #shampoomurah

Hai Semua.
PREMIUM BEAUTIFUL road tour #airhitamjohor #paritrajajohor #batupahatjohor pada 18-20 Oktober 2017. .
Buka peluang pada sahabat yang da lama intai-intai business PREMIUM BEAUTIFUL, nak beri peluang sahabat rasa material PREMIUM BEAUTIFUL dan jika anda bertuah dapat sarung pada badan. Rasa dan saksikan sendiri how PREMIUM BEAUTIFUL works pada badan awak. .
Awak, siapa yang masih nak buat business tapi confuse nak buat apa. Yana bakal kongsikan kenapa wajib join TDC & SHOM. .
Jangan biarkan biawak ternakan bermaharajalela dalam otak sampai terpaksa block mental untuk keluar dari kepompong dunia sekarang. Dunia serba ketakutan, banyak 'amanah' wajib nak selesaikan, setiap kali keluar anak menangis nak sesuatu tapi tak mampu adakan. Tolong keluar, keluar ini masanya, awak tak selesa dengan dunia yang ada. .
Tahun 2020 bukan khayalan. Berhenti berkhayal nak tengok kereta terbang, hingga harini duit ajer terbang melayang.
Okey, siapa berani. Tahniah! Tahniah kerana awak berjaya pecahkan tembok ego sendiri yang jika tiada tindakan akhirnya tidak membawa apa-apa kebaikan.
Cepat whatsapp untuk book slot, Yana da ready dengan pen dan diary.
Whatsapp www.wasap.my/+601113044737/Business

#businesscoaching #businessexpansion #teamYana #norlianaibrahim #thediamondcirlce #SahajidahHaiOMarketing

Surah Ash-Shuara, Ayat 104:

وَΨ₯ΩΩ†Ω‘ΩŽ Ψ±ΩŽΨ¨Ω‘ΩŽΩƒΩŽ Ω„ΩŽΩ‡ΩΩˆΩŽ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΨ²ΩΩŠΨ²Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­ΩΩŠΩ…Ω

Dan sesungguhnya Tuhanmu (wahai Muhammad), Dia lah sahaja Yang Maha Kuasa, lagi Maha mengasihani... #toneexcel
#toneplus
#sahajidahhaiomarketing

Most Popular Instagram Hashtags