#sahajidahhaiomarketing

6914 posts

TOP POSTS

Mommy @ainehuz duk mana? Madi duk sini doh ni. Nak register ahli sore, nk letak jadi agen jualan di negeri dibawah bayu, sabah bha.

Alhamdulillah.. @nicklovesolah85 anda dah jadi ahli #sahajidahhaiomarketing yang sah. Selamat menjalani proses-proses jualan dan selamat menikmati bonus bulanan yang memukau.

Moga Allah permudahkan rezeki dalam bidang ni. In shaa Allah.

Alhamdulillah .. terima kasih semua ๐Ÿ’•๐Ÿ’• -
-
#lastdayofwork #sahajidahhaiomarketing #clavangers #infenencexrizmanruzaini #bajomascarf

Bila mata tak boleh lelap, bevanagan jer la pakai baju macam ni . disember๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜ Thema : #fairytale
#sahajidahhaiomarketing #anugerah

0134617013โ—๏ธโ—๏ธ
.
Nah simpan k. Siapa kata tak jual. Mana boleh tak jual. Produk produk yang sentiasa ada permintaan. Jadi simpan no fon ni, Tulis Wardah SHOM โœ…
#5starproducts
#projekstg
#sahajidahhaiomarketing

Turmeric + garlic D'Chef paste for sale.. Hehe..
Sapa nak try kelazatan pes ni sila la kontek Ira di no. 0132273321..
.
.
Siapa ada cara memasak lagi ni bagi wife/ ibu2/ bujang2/ dara2 yg baru nak belajar memasak.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Janganlah malu2 atau segan2 k.. #dchef #turmericgarlic #stg #sahajidahhaiomarketing #sahajidah.haio

MOST RECENT

Masalah eczema..ruam..gatal.. Rawat pipi gebu si kecil anda dengan sabun hijau #marineessence
Sabun ini mengandungi 100% bahan semulajadi dan bahan ekslusif dia #garambuluh yang kaya dengan mineral.

Jom dapatkan sabun hijau marine essence dengan Na. โ™ฅ

#suhaina0199846152 #PIN #sahajidahhaiomarketing #sabungarambuluh #ketereh #koklanas #melor #kadok #machang #bachok #kotabharu #kelantan

[ Terbang ke KOREA secara PERCUMA!! ]

Siapa nak ikut kita pergi KOREA?!! Seriously akan rasa sangat terpegun bila berada disana... Sebuah negara yang sangat cantik dengan panoramanya yang indah dapat memberi sumber inspirasi dan pengalaman yang tidak akan dapat dilupakan. Tambah-tambah dengan musim winter. Lagi mengujakan!
.
Next 5 star FREE TRIP VVIP to #KOREA dan #NAMIISLAND .
.
Semua ini PERCUMA tau!!!.
Iya!.. Memang sangat TERUJA sebab PERCUMA!
Dah la pergi KOREA dan PULAU NAMI secara PERCUMA, lepas tu dapat ni lagi :
.
โœ”Penerbangan 5 star ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โœ”Pengangkutan yang selesa disediakan. Sampai airport je dah tak payah pening nak naik apa pergi balik hotel atau jalan-jalan.
โœ”Penginapan hotel yang mewah๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โœ” Pemandu pelancong khas
โœ” Makanan mewah dan halal
โœ” Percutian yang seronok, pengalaman yang tak dapat dilupakan.
โœ”Bergambar sakan, selfie sampai lebam di tempat cantik menarik. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ทโœŒ Lagi untung, ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒduit shopping pun daripada BONUS yang Sahajidah Hai-O bagi setiap bulan. Untung sangat๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘!!!
.
Jom siapa nak ikut and be my travel partners?
Contact nombor ni segera ๐Ÿ“ฒ012-4445521
Jangan tangguh-tangguh lagi tau!!
.
#freetrip #freetravel #percuma #travel #holiday #tdcjourneys #freefly #TheDiamondCircle #freemelancong #melancongpercuma #jalanjalan #janapendapatan #sahajidahhaiomarketing #shoppingpartner #travelbersamaTDC
#roadtokorea #TDCtakesKorea #namiisland #pulaunami #GS6TDC #ainzulkarnaindprotege

Dengan RM50 : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Anda Boleh jadi Agen Kopi
Anda Boleh jadi Agen Pembersih
Anda Boleh jadi Agen Kecantikkan
Anda Boleh jadi Agen Kesihatan
Semua Boleh.. Dalam #projekTDC terdapat banyak produk yang anda semua boleh start.

Tak pelik bila, anda semua bagitahu yang anda semua adalah agent #SahajidahHaiOMarketing Memang semua hujung jari.

Tak perlu Ada Kedai pun,
Tak perlu juga modal besar,
Tak perlu juga resign kerja yang ada sekarang.

Yang Paling penting adalah Modal Insan dalam diri.

Tak pandai Tak apa.
Yang penting keinginan untuk Belajar.
Jom kita bermula sekarang.
Apa Guna kita merungut Jika Gaji Tak Naik,
Apa Guna kita merungut Jika HARGA Barang Terus Naik.
Apa TINDAKAN kita ?
Apa PERSEDIAAN kita ?

Mulakan Langkah Pertama Anda sekarang. Be my protege, be your own boss. Make money an easier ๐Ÿ˜˜. Jom PM/WhatsApp : Yana 0111 3044737

#shom #housewife #generateincomefromhome #norlianaibrahimdotcom

โคโค[ MISI KAMI ] โคโค
.
.
Sebulan sudah cangkuk kedua!!!
.
Kami sebenarnya dalam MISI untuk memastikan semua wanita yg mengalami masalah berat badan berlebihan berjaya langsing dengan menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL!!! .
.
Kami komited utk mengubah ANDA yg COMEL kepada yg CANTIK!!๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™† .
Nikmati, rasai & alami sendiri perbezaan & kehebatan korset No.1 Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia. Produk diiktiraf Superbrand dengan jaminan waranti SEUMUR HIDUP!
.
Bertindak sekarang supaya MASA ANDA tidak RUGI!!! Pm/msg/whatsapp Fara 0182169417
.
www.wasap.my/60182169417

#Geng2Gaji #SetBerpantang #korsetFIR #KorsetMakDaraAnakDara
#HighAchieversNetwork #SHOM #sahajidahhaiomarketing #PremiumBeautiful
#superbrand
#lifetimewarranty

Cantik teruk thermos #Minkaffe yang TERBARU ni.. Siapa daftar agent Minkaffe dengan aqma, dapat FREE je thermos ni. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
#ainulaqma #ainulaqmadotcom #minkaffelover #kopigarambuluh #sahajidahhaiomarketing #magicalwinterwithshom #kopikesihatan #flatlays #flatlayoftheday #coffee #coffeelover

Pening bila tgk baju kotor smpai mcm ni..? Mesti pk jenuh la nk sental kesan2 daki cmni.. Haa..jgn risau..skrang keje2 cuci baju makin mudah dgn gandingan EZICLEAN LAUNDRY + EZICLEAN TOILET & FLOOR CLEANER.. Nk cuba..? Whatsapp 0126283576

Cod kuala lipis & kwsn berdekatan shj ** swipe utk lihat hasil lps cucian

#hanlegacy #hanlegacygroup #eziclean #ezicleanlaundry #ezicleantoiletandfloor #ezicleanseries #bersihdgneziclean #sygunasyjual #ezicleandishwash #multipurposespray #kualalipis #raub #kuantan #pasirmas #kotabharu #ipoh #tasekgelugor #serikembangan #gombak #myigshop #syagenhaio #sahajidahhaiomarketing

Siapa cakap memasak tu mudah??? Nak siapkan segala bagai bahan... Nak siapkan rencah2, nak blander, nak menumbuk... Lagi2 kalau kita ni bekerja memang rasa penat sangat nak memasak..... Ha ni #shom ade keluarkan produk baru. D'CHEF..... yang paling best guna d'chef ni yang tak pandai masak pon boleh pandai tau.... buka jer botol tinggal nak campak2 kan jer dalam kuali tu ha.... ha senangkan memasak dengan d'chef.... Lagi satu nak bagi tahu ni bila guna d'chef ni jangan terkejut tau kalau tiba2 ade yang puji masak macam chef.... dah nama pon d'chef kan dah tentu2 lah rasa pon ala2 chef.... Nak try d'chef meh whatsapp / pm Wanie ๐Ÿ“ฒ 016-7707061

#dchefpaste #dchef #sahajidahhaiomarketing #thediamondcircle #cooking

Most Popular Instagram Hashtags