#safetyharnessbag

549 posts

TOP POSTS

Safety harness bag
Rm40 offer!!!
Free postage!
Clearance item!!
Dm me!!
Sorry whatsapp off.

#safetyharnessmalaysia #safetyharnessbag #safetyharness #safetyharnessmurah
#barangbaby

Safety harness bag
Rm40 offer!!!
Free postage!
Clearance item!!
Dm me!!
Sorry whatsapp off.

#safetyharnessmalaysia #safetyharnessbag #safetyharness #safetyharnessmurah
#barangbaby

SAFETY HARNESS BAGPCK

PRICE:RM40.00
***postage RM8.00(sm)/RM20.00(ss)*** Detail:-
Material: Polyester Nylon
Size : 24 x 18 x 14cm
Have rain hat
#safetyharnessbag #safetyharnessbagpack #harnessbagmurah #harnessbag #mooikidshop

🔹Safety Harness Buddy Bag
.
- for use as backpack or harness
- machine washable
- made of 100% polyester
- includes fun pouch for toys
- convenient safety buckles
- 18 months +
- Length : 19(w) × 29(h) cm
- Harness Strap's length : 96 cm
.
💥RM 34 only !!!
.
🔴Whatsapp for details and order ➡0136064974

#safetyharness
#safetyharnessbag
#safetyharnessmalaysia #safetyharnessmurah

Safety harness bag
Harga RM37
Postage RM8sm/12ss

Size : 24x18x14cm
Material: Polyester Nylon

whatssup - 0172327279

#safetyharness #safetyharnessbag #cutebag #kidsbag

Safety Harness Bag ( Tiger / Mickey )

Price : RM 35
Price : Buy 2 @ RM 33 each
COD area : Shah Alam / Klang
#murah
#safetyharnessbagmurah
#safetyharnessbag

MUMMY BAG + KIDS ANTI LOST BAG
RM120 ONLY!
Exc Postage
.
Mummy bag 39cm x 26cm
Safety Harness bag 20cm x 16cm
.
Color : Flower Brown / Bubble Pink/ Bubble Brown / Bubble Black
.
Waterproof bag
.
Order: +60145091543
.
#sayajual #bag #mummybag #antilostbag #safetyharnessbag

SAFETY HARNESS BAGPACK

PRICE:RM42.00
***postage RM8.00(sm)/RM20.00(ss)*** Detail:-
Material: Polyester Nylon
Size : 24 x 18 x 14cm
Have rain hat
#safetyharnessbag
#safetyharness

Di warung sebelah ibu2 lg bahas, sebelnya mereka kalo lagi jalan bawa anaknya mau ke mall, sekolah kemana aja pake tas yg ada safety harness nya trs ada aja yg ngeliatin mereka dengan tatapan seolah2 mereka ibu jahat. "Anaknya kho diiket, kayak anjing aja.."
Serius, awalnya gw ga pernah peduli sm yg ngeliatin gw begitu.. Sampe skrg pun gak peduli sih. Untungnya blm ada yg sampe *negor* gw begitu.
Ada cerita dikondangan. Giliran gw dan bapaknya makan (note: gw slalu menomorsatukan anak untuk makan, kalo dia selesai baru gw makan) jadi artinya arayi sdh makan, mau main. Gw titip art yg kita panggil teteh buat tmnin jalan2 diseputaran gedung. Tiba2 si teteh samperin gw "Ibu, td ada ibu2 (nenek2) nanya ibu-bapaknya mana? Anaknya kho dipakein ginian kaya peliharaan" gw bilang ke teteh "Bilang aja gini.. Bu, jaman ibu dulu belum ada khan pengaman anak model beginian? Udh gt aja" tp gw yakin mana berani dia jawabin org.
Di GI ibu2 lbh tua dr gw nyolek gw untungnya ngomongnya sopan " Mba, itu gpp ya dipakein itu? Anaknya gak sakit" Gw jawab "Jelas gpp mba, ini khan SAFETY harness, yg buat jg pasti concern sama kenyamanan anak" dia pun jwb lagi "soalnya dl ak mau pakein itu gak blh sm mertuaku.. Koyo kirik (anak anjing)" gw cuma senyum males panjang lebar.
Toddlers seusia arayi itu udh berasa gede, udh sotoy, tau dan mampu berjalan sendiri, lari2. Energi mereka ini luar biasa, gak ada capeknya. Di luar negeri yg jalanannya lebih "rapi" dibanding di indonesia.. Safety harness ini hal biasa banget, kebayang ga lagi jalan2 di trotoar indonesia anak seusia rayi ini suka bikin kejutan.. Nemu kucing bisa tiba2 dikejar, trs kita nya lagi ga ready dan dia lari tiba2 ada motor (motor di indonesia bisa naik trotoar donggg) Amit2 Naudzubillah ya khan.. Tapi klo pake safety harness sejauh2nya lari jg terbatas jaraknya, dan kita nya jg bs cepet ready karna ke toel sm si tali juga.
It's purely for safety purpose! Namanya aja SAFETY HARNESS. Dan gampangnya menurut saya pribadi. Setiap orangtua punya pandangan sendiri2 soal cara mengasuh anak, soal kebutuhan atau apapun tentang anak2nya. Hanya idealnya..jangan pernah merasa cara anda yang paling proper untuk anak2 (anak orang.red).

MOST RECENT

RESTOCK!!! SAFETY HARNESS!!!.
.
HARGA : RM45 SM/RM50 SS
FREE POSTAGE

Available design : Elmo /mickey / Minnie / monkey / pooh
.
.
*ideal for the outdoors and public places
* for use as a backpack or harness
* includes fun pouch for toys
* Fixed straps
* convenient safety buckles
* safety reign with secure clip attachment
* easy to put on! Fun to wear!
* machine washable * made of 100% polyester
* 18 months +

Whatsapp 0139014992

#babysafetyharness
#safetyharness#safetyharnessbag
#bagsafetyharness#bagbaby#bagbudak
#bagelmo#safetyharnesselmo
#safetyharnessmickey#safetyharnessminnie
#bagpooh#bagmickey#mickeymouse
#minniemouse

Bag safety harness
RM 25 inc post SM .
.
⭕ Noted : Penghantaran mengambil masa 5-15hari .
.✔adjustable strap
✔removable safety buckle
✔can be washes
✔material : canvas
✔color : red
✔size : 18x16cm
✔strap length : 100cm

#cartoonbagpack #bagpack #safetyharnessmalaysia #safetyharnessbag

Bag safety harness
RM 25 inc post SM .
.
⭕ Noted : Penghantaran mengambil masa 5-15hari .
.✔adjustable strap
✔removable safety buckle
✔can be washes
✔material : canvas
✔color : red
✔size : 18x16cm
✔strap length : 100cm

#cartoonbagpack #bagpack #safetyharnessmalaysia #safetyharnessbag

Bag safety harness
RM 25 inc post SM .
.
⭕ Noted : Penghantaran mengambil masa 5-15hari .
.✔adjustable strap
✔removable safety buckle
✔can be washes
✔material : canvas
✔color : red
✔size : 18x16cm
✔strap length : 100cm

#cartoonbagpack #bagpack #safetyharnessmalaysia #safetyharnessbag

SPECIAL OFFER while stocks last 🎉🎊🎉
.
Safety Harness & Bag

RM16

Postage fee : RM8 SM / RM11 SS

Whatsapp : 0195757772

Rujuk #zairulatiqahjualsafetyharness utk katalog album ya.

#safetyharness #safetyharnessmurah #safetyharnessmurahmalaysia #safetyharnessmalaysia #safetyharnessmalaysiamurah #kidsafetyharness #babysafetyharness #safetyharnessbag #childrenbag #babybag #begbabymurah #begkanakkanak

SPECIAL OFFER while stocks last 🎉🎊🎉
.
Safety Harness & Bag

RM16

Postage fee : RM8 SM / RM11 SS

Whatsapp : 0195757772

Rujuk #zairulatiqahjualsafetyharness utk katalog album ya.

#safetyharness #safetyharnessmurah #safetyharnessmurahmalaysia #safetyharnessmalaysia #safetyharnessmalaysiamurah #kidsafetyharness #babysafetyharness #safetyharnessbag #childrenbag #babybag #begbabymurah #begkanakkanak

Safety harness

Age: 6 months to 5 years old
Load Bearing: 20kg
Carriers Type: Face-to-Face
Material: Metal
Pattern Type: Solid
Color available: ORANGE ONLY

RM35
Postage RM8sm/ RM11ss

Whatsapp 0174802560

#sayajualbarangbudakmurah
#sayajualbarangbaby
#sayajualhandbagbudakmurah #sayajualmainanbudak #safetyharness #safetyharnessbag #safetyharnessmurah #safetyharnessmalaysia #safetyharnessmurahmalaysia #talikeselamatan #talikeselamatankanak2 #kidssafetyharness #kidssafetyharnessmurah #kidssafetyhandband

Safety harness

Age: 6 months to 5 years old
Load Bearing: 20kg
Carriers Type: Face-to-Face
Material: Metal
Pattern Type: Solid
Color available: ORANGE ONLY

RM35
Postage RM8sm/ RM11ss

Whatsapp 0174802560

#sayajualbarangbudakmurah
#sayajualbarangbaby
#sayajualhandbagbudakmurah #sayajualmainanbudak #safetyharness #safetyharnessbag #safetyharnessmurah #safetyharnessmalaysia #safetyharnessmurahmalaysia #talikeselamatan #talikeselamatankanak2 #kidssafetyharness #kidssafetyharnessmurah #kidssafetyhandband

🔹Safety Harness Bag
.
- for use as backpack or harness
.
🔴Whatsapp for details and order ➡0136064974

#safetyharness
#safetyharnessbag
#safetyharnessmalaysia #safetyharnessmurah

🔹Safety Harness Bag
.
- for use as backpack or harness
.
🔴Whatsapp for details and order ➡0136064974

#safetyharness
#safetyharnessbag
#safetyharnessmalaysia #safetyharnessmurah

Safety Harness Bag (Cute Bat) 🌸Height 16cm x Width 16cm
Strap lenght 80cm

WA/SMS/DM: 012-6569029
Postage Fee: Add RM6 SM/RM9 SS

#safetyharness #babyharnessbag #safetyharnessbag #safeyharnessbagmurah #harnessbagbudak #harnessbag #barangbaby #barangbayi #barangbabyonline #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbabymurah

Kids safety harnessbag ladybug
Harga Rp. 50,000

Tas kecil plus tali panjang ini Membantu bunda menjaga si anak agar tdk hilang dari pandangan, ketika bunda sedang berjalan2 di mall atau di taman.

Spesifikasi:
* Patented design is fully supported by your child's torso, not the sensitive lower stomach area * Sliding torso strap keeps harness in the correct position * Comfortable padded shoulder straps * Machine washable * Adjusts to fit chest size 14" to 25 1/2" * Strap adjusts in length up to 42" long

Note: tali di bagian dadanya, gak ada ya,bun... #tasanak #tasanaktk #kidsharness #safetyharnessbag #kidsbag #tasboneka #safetybag

Safety Harness Buddy
Price :RM29 👦ideal for the outdoors and public places
👧for use as a backpack or harness
👦includes fun pouch for toys
👧 Fixed straps
👦 convenient safety buckles
👧 safety reign with secure clip attachment
👦 easy to put on! Fun to wear!
👧machine washable
👦made of 100% polyester
👧18 months +
👍Dimension : About 19(W)*29(H)cm
👍Harness Strap's Length = 96cm
👍Comes in OPP Bag

WA/SMS/DM: 012-6569029
Postage Fee: Add RM6 SM/RM9 SS

#safetyharness #babyharnessbag #safetyharnessbag #safeyharnessbagmurah #harnessbagbudak #harnessbag #barangbaby #barangbayi #barangbabyonline #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbabymurah

Safety Harness Buddy
Price :RM29 👦ideal for the outdoors and public places
👧for use as a backpack or harness
👦includes fun pouch for toys
👧 Fixed straps
👦 convenient safety buckles
👧 safety reign with secure clip attachment
👦 easy to put on! Fun to wear!
👧machine washable
👦made of 100% polyester
👧18 months +
👍Dimension : About 19(W)*29(H)cm
👍Harness Strap's Length = 96cm
👍Comes in OPP Bag

WA/SMS/DM: 012-6569029
Postage Fee: Add RM6 SM/RM9 SS

#safetyharness #babyharnessbag #safetyharnessbag #safeyharnessbagmurah #harnessbagbudak #harnessbag #barangbaby #barangbayi #barangbabyonline #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbabymurah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags