[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sabunorganik

24927 posts

TOP POSTS

Healing Salve

castor oil infused with callendula flower & chamomile flower, organic vco, shea butter, chamomile essential oil, lavender essential oil organic un-refined beeswax.

salve ini bisa dipakai sebagai reliever saat alergi kumat, eczema kambuh, sun burn, ga sengaja kegaruk/ kejedok, muncul ruam popok atau bruntusan merah yang panas di kulit, gigitan serangga, bibir kering dan berdarah, sampai cracked nipple untuk busui.

callendula, chamomile, and lavender are amazing for sensitive skin and eczema! :)

no refined product. semua masih unrefined alias organik tanpa diolah pakai additive kimia apapun

30gr : 72.000

#perlengkapanbayi #perlengkapanbumil #kosmetikbumil #kosmetikbumilaman #skincareorganik #skincareaman #kosmetikorganik #tanpaparaben #sabuneczema #sabunalergi #sabunorganik #sabunhandmade #antinyamuk #obatjerawat #obatbekasjerawat #obatbekasluka #obatpilekanak #vitaminrambut #imunbooster #minyakbayi #pelembabkulit #minyakaromatherapy #younglivingmurah #youngliving #krimbekasluka

.
Sabun kefir majakanza emang wokeee, kulit wajah terjaga kelembabannya. Glycerin pada sabun ini yg bertugas menjaga kelembaban, krn gliserin mampu menyerap kadar air dari lingkungan.
.
.
Untuk info lgkp silahkan chat bio yaa
.
.
#sabunkanza #sabunkefir #kefir #kefirkanza #sabunkecantikan #manjakani #majakani #sabunmanjakani #kanza #kanzadepok #hamil #menyusui #bumil #busui #pejuangasi #nikah #keputihan #jerawat #sabunorganik #perawatanalami #kefirdepok #kuliah #belanja #kerja #cantik #maskerkefir #kefirmurah #maskerjerawat #maskerorganik #majakanikanza

Pure kefir soap
dengan minyak zaitun dan vco bikin kulit wajah lembab dan kinclong.. Bekas bekas gigitan nyamuk yg bandel di badan pun samar.. Pakenya yg rajin ya.. Jangan malas2an.. .
.
#sabunarang #sabunkopi #sabunjerawat #sabunberas #sabunkelor #sabunmoringga #sabunjeruk #sabunorganik #sabunsehat #sabunkefir #sabunjogja #soapmaking #soapmakersofinstagram #sabunbebasdetergent
#jualmaskerkefirmurah
#sabuncoklat
#silkwormcoccon
#kepompongsutra
#facialkepompong

Sabun majakani majakanza emang sippp....jerawat kabuuurrrr 😎.
.
.
🌼 Sabun majakanza Majakani 🌼
☘ cocok untuk kulit wajah berminyak dan berjerawat.
☘ mengempiskan dan mengobati jerawat di wajah maupun di badan (biasanya di punggung).
☘ membersihkan V bagian luar, bersih bebas kuman dan harum.
☘ aman utk bumil, jadi yg lg hamil sabun majakani ini sbg perawatan selama hamil. Setelah melahirkan baru pakai lagi KANZA nya.
.
.
#sabunkanza #sabunkefir #kefir #kefirkanza #sabunkecantikan #manjakani #majakani #sabunmanjakani #kanza #kanzadepok #hamil #menyusui #bumil #busui #pejuangasi #nikah #keputihan #jerawat #sabunorganik #maskerkefir #kefirdepok #wanita #kuliah #cantik #sabunkefirmurah #sabunkanzamurah #kampus #kost #kantor #kerja

Yok kalian baris rapi dalam kardus.. Kita numpang bobok dirumah mertua doloooo.. Hahahaa.. buat para #pecandukefircipan jangan galau ya cipan pindah.. Ntar kita bisa punya tempat meet up yg lebih nyaman dan lebih homeeeey.. Dan tentu saja bisa bertandang lebih pagi.. 😚😚😚😚 (ya kalo cipan dh bangun.. Hahaha) .
.
Terimakasih doanya.. Cipan bakal segera buka lagi kalo rumah dh rapi dan siap terima tamu .
.

#jualmaskerkefirmurah
#maskerkefirmurah
#maskerkefirjogja
#kefirjogja
#maskerkefirkambing
#maskerkefiretawa
#kefircipan
#maskerkefir
#silkwormcoccon
#kepompongsutra
#facialkepompong
#kefirkambingetawa
#sabunorganik
#kefiretawa
#maskerjerawat
#maskerorganik
#maskersusukambing
#produsenkefir
#produsenmaskerkefir
#produsensabunkefir
#pecandukefircipan
#perawatanwajahalami
#perawatanalami
#maskerkefir

🌺 SABUN MAJAKANI 🌺
( untuk muka, body, missV) .
🍃cocok utk kulit wajah berminyak, berjerawat 😍
🍃 mengempiskan dan mengobati jerawat di wajah maupun di badan (biasanya punggung) 😍
🍃 membersihkan missv bagian luar, menjadikannya kesat , bersih bebas kuman dan harum 😍
🍃 missV terasa lebih fresh dan nyaman 😍
🍃 mengobati jerawat/bintik2 yg menyebabkan gatal di area V bagian luar 😍
🍃 aman untuk IBU HAMIL 😍
.
#sabunkanza #sabunkefir #kefir #kefirkanza #sabunkecantikan #manjakani #majakani #sabunmanjakani #kanza #kanzadepok #hamil #menyusui #bumil #busui #pejuangasi #nikah #keputihan #jerawat #sabunorganik #perawatanalami #kefirdepok #kuliah #belanja #kerja #cantik #maskerkefir #kefirmurah #maskerjerawat #maskerorganik #majakanikanza

MOST RECENT

BABY RUAM? NAIK BIJI2? PUNGGUNG MELECET SBB CIRIT BIRIT?
.
Mommies jgn pening2 dah baby xtdo malam..Sabun TANPA SETEROID yg ada Daun Gelenggang (Anti Septik Semulajadi) dan Buah Tin (Pelembab plg Semulajadi) gabungan yg terbaik utk baby SEAWAL 1 hari..
.
Mommies blh tdo lena lps ni..Mlm2 pun xterjaga2 dah lps baby dah dibelai dgn Minyak Lavender dlm Sabun Buah Tin Charms ni..
.
Jom cepat2 siram baby kita dgn bahan semulajadi..Kulit baby yg gebu adalah kebanggan Mommies semua..
.
Jom dptkan FREE GIFT best dr kami dgn setiap pembelian Sabun Buah Tin Charms ni..
.
☎whatsapp no di Info ye atau layari www.charms.my utk pembelian secara on9.

nak lg senang lelaju je click Link di bawah utk wasap Cheqnuna n Order ☎️ www.wasap.my/60192048675
☎️ www.wasap.my/60192048675
☎️ www.wasap.my/60192048675
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
.
#sabunorganik #naturalsoap #coldpressedsoap #charmsfoundation #babysoap #eczemasoap #rashessoap

*SWIPE YE*
-
SABUN MADU KELULUT ORI KH😊
Sabun 100% ORGANIK yg mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit
.
.
PROMOSI MAAL HIJRAH
🐝 RM10 satu ketul 🔥
-
Berupaya MERAWAT::
• jerawat
• jeragat
• kulit berminyak
• menyingkirkan bintik hitam
• menghaluskan kulit kasar
• membuang sel kulit mati
• panau
• keputihan
• gatal2
***& pelbagai masalah kulit...
.
.
=================
JENIS-JENIS SABUN::
================= .
1. Sabun Madu Kelulut + Propolis
2. Sabun Madu Kelulut + Daun Sirih
3. Sabun Madu Kelulut + Kayu Manis
4. Sabun Madu Kelulut + Daun Gelenggang
5. Sabun Madu Kelulut + Habbatus Sauda + Daun Bidara .
.
> maklumat lanjut sila WHATSAPP/SMS:
• 011-19311943 📲
-
Juga ikuti kami di ig @kelulut_ploles
@sabunmadukelulut_ori
.
KAMI JUGA OPEN DROPSHIP UNTUK ANDA
.
#jerawat #jeragat #panau #kulitberminyak #sabunorganik #sabunmadukelulut #sabunsirih #sabunkayumanis #sabungelenggang #sabunhabbatussauda #sabunpropolis

Sabun Rose Gold dan Vitamin C antara yg paling laris dalam bulan ni!! 😍😍😍 bulan ni saja cikmelly dapat dekat 1k 😁😁😁
.

Ramai yg repeat order dua benda ni sebab mmg best dan kulit makin putih berseri tau! 100% tanpa bahan kimia. Whatsapp 0134804130
.
#sabunorganik #serumorganik #barangbaik #barangbaru #barangmurah #producthomemade #bazaaronline #bazaar #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah

"BEAUTY SPELL" 🌬

Organic Skincare bywishlist..
.
100% homemade
.
no harmful chemical
.
no artifial coloring
.
no artificial fragrance
.
using all luxury ingredients as u can see in the pic
.
suitable for all skin types from normal to oil
.

Price :
Rose Geranium Barsoap RM30
Rose Mist RM59
Pink Clay RM85

ONE SET ONLY RM165
All price exclude postage ya...
.

For more inquiry 👇
📲 +60139325242

#homemadeproduct #organic #natural #produkorganik #rosegeraniumbarsoap #organicbarsoap #organicsoap #handcraftedsoap #handmadesoap #soapbar #sabunorganik #beautyspell #rosemist #pinkclay #frenchroseclay #mulberryroot #licorice #rosehip #aloevera #geranium #tightenpores #skintightening #organicskincarabywishlist

BABY RUAM? NAIK BIJI2? PUNGGUNG MELECET SBB CIRIT BIRIT?
.
Mommies jgn pening2 dah baby xtdo malam..Sabun TANPA SETEROID yg ada Daun Gelenggang (Anti Septik Semulajadi) dan Buah Tin (Pelembab plg Semulajadi) gabungan yg terbaik utk baby SEAWAL 1 hari..
.
Mommies blh tdo lena lps ni..Mlm2 pun xterjaga2 dah lps baby dah dibelai dgn Minyak Lavender dlm Sabun Buah Tin Charms ni..
.
Jom cepat2 siram baby kita dgn bahan semulajadi..Kulit baby yg gebu adalah kebanggan Mommies semua..
.
Sabun buah tin nie jugak sesuai utk mereka yg ingin NEUTRALKAN kulit drpd pakai produk yg terlarang atau ada bahan merkuri yg tinggi.. ☺️ .
utk wasap n Order
0125476898
0125476898
.
.
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#sabunorganik #naturalsoap #coldpressedsoap #charmsfoundation #babysoap #eczemasoap #rashessoap

Testimoni serisoap. 🔥🔥
.
📲0196646887
.
#serisoap #sabuntomato #sabunorganik #sabunmandi #cleanser #sabunmuka

bismillahitawakal tu'allah. walahaulawala quataillah billah.
semoga semua yang berniaga hari ini masuk untung bersih RM3000 .amin

ok...siapa yang dah grab tu tahniah tau..sampai juling mata tu nak grab 2 la 3 set lah..
yang belum grab tu grab yours today tau!!! promotion yang jarang2 ada ni..... 1set with 3 loose item tau ...bukan 1 item.. cepat dapatkan dengan

Hassdayana Awg Osen sarawak
Nurul Ain selangor
Nurisa Nana tebrau / tiram
Zuera Shams johor bahru
Izan Othman penang
Norafiza Bunawan N9
Syamsiah Salehan sabah
Hjh Faryz Phi brunei
Mia Salleh brunei
CheWan Norasiken MiorIdris selangor 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #gtw21 #sabunkunyit #bazarpaknil #like4like #like4followers #kunyit #turmeric #soap #organik #clearstok #pemborong #pemborongsabunkunyit #produkkecantikkan #produkorganik #pemborongkosmetik #bazaarpaknil #tudungmurah #eczema #kurap #turmeric #sabunorganik #shawlmurah #krimkunyitorganik

Jom buat sabum organik jenama sendiri 😍😍😍 Macam gambar kat bawah ni, sabun kayu manis. Khas untuk kecutkan jerawat dan hilangkan
parut. Memang berkesan sgt2 tau. .

Bukan boh perisa kayu manis, tapi ni ekstrak! Kiranya mmg pure serbuk kayu manis. MOQ 50 pcs sahaja! Cikmelly kasi murah2 jaa untuk awak2 yg nk jadi founder baru 😘😘😘 .

Whatsapp 0134804130
#jenamasendiri #jenamasendirikosmetik #sabunorganik #barangbaik #barangmurah #barangbaru #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #instagram #instamood #instalikes #instagood

With zea mays, polenta and a popcorn topping, the ingredients make this fresh facial cleanser sound more like food than skincare! We combine these ingredients with vegetables glycerin and babassu oil to give you a very soft, moisturizing scrub, leaving your skin bright, clean and smooth. It is gentle enough to use on your entire face and has a dash of wild cinnamon powder to warm up your skin!

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih #jualdryshampoo #mudmask #scruborganik #stretchmarks #blushon #produkorganik #scrubwajah #facelotion #blustoneavenue #maskerorganik #organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit #antiaging #eyecream #creamjerawat #detox #sabunorganik #maskerkefir #komedo #lotionpemutih #serumwajah #dietea #wedeservebetter

Cornish Sorbet 
Adalah second face cleanser yang digunakan setelah make up remover, untuk mengangkat sel kulit mati, sebum & kotoran yang menempel.
For all skin types

Exfoliate • Moisturize • Brightening

Weight. 110 gr
Harga 135 ribu 
Exp.Date 2 months

Komposisi : 
French rhassoul clay, Kaolin clay, Himalayan sea salt, Polenta, Vegetables glycerin, Sage oil, Wild cinnamon powder, Aqua, Nettles, Ground almonds, Babassu oil, Paw paw flowers seeds, Zea mays, Popcorn.

Cara pakai : 
Basahi kulit wajah dengan air bersih, ambil Cornish sorbet secukupnya. Usapkan ke seluruh wajah sambil gosok2 perlahan. Lakukan secara teratur 1-3x sehari.

Please kindly read the captions above first before order.

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih #jualdryshampoo #mudmask #scruborganik #stretchmarks #blushon #produkorganik #scrubwajah #facelotion #blustoneavenue #maskerorganik #organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit #antiaging #eyecream #creamjerawat #detox #sabunorganik #maskerkefir #komedo #lotionpemutih #serumwajah #dietea #wedeservebetter

Would like to introduce our latest variant of sorbet face cleanser, THE CORNISH SORBET.
It has 5 main active ingredients such as paw paw flowers seeds, polenta, babassu oil, zea mays, and wild cinnamon powder. It also got that sweet corn scent, its so delicious! #lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih #jualdryshampoo #mudmask #scruborganik #stretchmarks #blushon #produkorganik #scrubwajah #facelotion #blustoneavenue #maskerorganik #organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit #antiaging #eyecream #creamjerawat #detox #sabunorganik #maskerkefir #komedo #lotionpemutih #serumwajah #dietea #wedeservebetter

Foliage Inner beauty drink

Adalah all purposed powder (bubuk serba guna) yang dikonsumsi untuk mendetox toksin dari dalam tubuh, menyeimbangkan hormon tubuh, pH kulit, detox jerawat & menghaluskan kulit.

Weight 200 gr.
Harga 255 ribu 
Exp.date 4 months

Untuk semua umur termasuk untuk bumil, busui & yang punya kecenderungan maag.

Fungsi utama : 
1. Mendetox semua toksin dari tubuh dan meregenerasi pembentukan sel baru sehingga kulit menjadi lebih sehat, bersih dari jerawat.
2. Membersihkan pori2 dari dalam dengan membantu produksi collagen alami dalam tubuh.

Cara pakai : 
1-2 sendok teh dicampur dengan 200ml air hangat/air dingin, diminum 2x sehari, kapan saja. Atau bisa dijadikan sebagai campuran untuk smoothies, juice atau untuk campuran adonan pancake

Ingredients : 
Sencha green tea, Seaweed extract, Golden ginseng, Green algae, Honeycomb extract, Stevia leaf extract & 18 types of organic bio-fermented vegetables
.
.
#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih #creamwajahkusam #maskerkopi #scruborganik #stretchmarks #bodyshopindonesia #produkorganik #scrubwajah #creamantiaging #pencerahkulit #maskerorganik #organicproduct #tehpelangsing #pemutihkulit #antiaging #selulit #creamjerawat #creamkecantikan #sabunorganik #maskerkefir #komedo #lotionpemutih #serumwajah #dietea #wedeservebetter

Foliage Inner beauty drink

Adalah all purposed powder (bubuk serba guna) yang dikonsumsi untuk mendetox toksin dari dalam tubuh, menyeimbangkan hormon tubuh, pH kulit, detox jerawat & menghaluskan kulit.

Weight 200 gr.
Harga 255 ribu 
Exp.date 4 months

Untuk semua umur termasuk untuk bumil, busui & yang punya kecenderungan maag.

Fungsi utama : 
1. Mendetox semua toksin dari tubuh dan meregenerasi pembentukan sel baru sehingga kulit menjadi lebih sehat, bersih dari jerawat.
2. Membersihkan pori2 dari dalam dengan membantu produksi collagen alami dalam tubuh.

Cara pakai : 
1-2 sendok teh dicampur dengan 200ml air hangat/air dingin, diminum 2x sehari, kapan saja. Atau bisa dijadikan sebagai campuran untuk smoothies, juice atau untuk campuran adonan pancake

Ingredients : 
Sencha green tea, Seaweed extract, Golden ginseng, Green algae, Honeycomb extract, Stevia leaf extract & 18 types of organic bio-fermented vegetables
.
.
#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih #creamwajahkusam #maskerkopi #scruborganik #stretchmarks #bodyshopindonesia #produkorganik #scrubwajah #creamantiaging #pencerahkulit #maskerorganik #organicproduct #tehpelangsing #pemutihkulit #antiaging #selulit #creamjerawat #creamkecantikan #sabunorganik #maskerkefir #komedo #lotionpemutih #serumwajah #dietea #wedeservebetter #wedeserve

KEBAIKAN WHITENING SOAP LAMISA BEAUTY NI? .
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .

KEISTIMEWAAN WHITENING SOAP LAMISA BEAUTY NI? .
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA LAMISA SOAP NI? .
1-  Nak muka glowing & pinkish.
2-  Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
3-  Kulit sensitif.
4-  Tak pakai mekap tak yakin
5-  Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
6-  Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
7-  Bajet tak cukup
8-  Kulit letih lesu
9-  Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.nak tahu lagi ws/ cikyan 0177860474

#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #organik #organic #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #collagen #kolagen

siapa nak
kulit cantik? tanpa modal yang mahal? kami di sni menjual produk lamisa beauty
skincre serendah Rm 30.kelebihannye keberkesanan seawal 7 hari... meyh pm 0177860474

#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #organik #organic #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #collagen #kolagen

"MOI-MOI LIGHTENING WASH"
Sabun cair yg moiiiisstttnya ga ketulungan...
Terbuat dari 7 macam susu, 7 minyak tumbuhan alami, & extract gluthatione 😍

Paaasss banget untukmu yg muluss, bebas bekas, bebas kulit kering, bebas pecah-pecah kaki, cerah, alami, mempesona.. 😍😚 50.000
Pemesanan :
WA 085600158815

#moimoi
#Sabunkefir
#sabunsusu
#sabunorganik
#sabunalami
#sabunshafa
#skincarekefir
#skincarealami
#skincareshafa
#sabunkulitkusam
#sabunkulitberminyak
#sabunmencerahkan
#skincarebekasi
#

Percaya gag percaya.... ..tpi.... Berawal dri penasaran, mencoba dan puas bnget hasilnya... ..
Gimna gag puas.... Dulu nya wajah berminyak dan komedo parah, ,
Setelah pakai perawatan harian kefir

Tahu gag??? Gimana hasilny...
Alhamdulillah,, wajah gag licin lgi krn minyak berlebih ^^ dann komedo bubar jaalaan 😅😅 Yuukk... Buktikan sendiri... Wa 0856 0015 8815
Bbm DAB85376

#sabunkefir#perawatankefir#maskerkefir#tonerkefir#pelembabkefir#sabunshafa#skincarekefir#skincareKefirshafa#sabunjerawat#sabunkusam#sabunkukitberminyak#sabunorganik#skincareorganik#skincarealami#skincarejakarta

Most Popular Instagram Hashtags