#sabuncerahkanketiak

MOST RECENT

Kat celah celah yang gelap boleh cerah tau dengan menggunakan #carmelawhiteningsoap ni sebagai sabun mandi.
.
.
Sape cakap #carmelasoap boleh pakai kat muka jer. Kat badan pon boleh. Kalau celah celahan gelap leher ker lutut ker kan. Cubelah guna carmela soap ni.

Jom Cepat2 wasap www.wasap.my/601118593499

#carmelawhiteningsoa
#sabunpencerahkulit
#sabuncerahkanketiak
#sabunhilangkandaki

Kat celah celah yang gelap boleh cerah tau dengan menggunakan #carmelawhiteningsoap ni sebagai sabun mandi.
.
.
Sape cakap #carmelasoap boleh pakai kat muka jer. Kat badan pon boleh. Kalau celah celahan gelap leher ker lutut ker kan. Cubelah guna carmela soap ni.

Jom Cepat2 wasap fiza www.wasap.my/60179103161

#carmelawhiteningsoapkb
#sabunpencerahkulit
#sabuncerahkanketiak
#sabunhilangkandaki

Kat celah celah yang gelap boleh cerah tau dengan menggunakan #carmelawhiteningsoap ni sebagai sabun mandi.
.
.
Sape cakap #carmelasoap boleh pakai kat muka jer. Kat badan pon boleh. Kalau celah celahan gelap leher ker lutut ker kan. Cubelah guna carmela soap ni.
.
.
Berbaloi u olls. Kalau u olls beli siap ade free soap container lagi tau.
.
.
Cepat2 whatapp k.scha 0163247004
.
P/s : payment before 4pm hari ni. Barang akan di pos hari ni jugak tau 😉
.
.
#sabunpencerahkulit
#sabunnyahdaki
#sabuncerahkanketiak
#sabunhilangkandaki
#agentCarmela
#trustedseller #CodMelaka
#angah_Scha

Kat celah celah yang gelap boleh cerah tau dengan menggunakan #carmelawhiteningsoap ni sebagai sabun mandi.
.
.
Sape cakap #carmelasoap boleh pakai kat muka jer. Kat badan pon boleh. Kalau celah celahan gelap leher ker lutut ker kan. Cubelah guna carmela soap ni.
.
.
Berbaloi u olls. Kalau u olls beli siap ade free soap container lagi tau.
.
.
Cepat2 whatapp pija 0194338244 untuk order. .
.
P/s : payment before 4pm hari ni. Barang akan di pos hari ni jugak tau 😉
.
.
#sabunpencerahkulit
#sabunnyahdaki
#sabuncerahkanketiak
#sabunhilangkandaki
#agenshahalam
#trustedseller
#agensubangbestari
#agenkotadamansara - #regrann

Jerawat dah mula kecut selepas seminggu guna #carmelawhiteningsoap .
.
.
Alhamdulillah serasi dengan customer. Carmela soap bukan saje mencerahkan tau malah boleh menghilangkan jerawat dan memudarkan parut2 kat badan.
.
.
Ape yang bestnya #carmelawhiteningsoap ni boleh pakai from face to toe. Boleh mencerahkan celah ketiak celah peha belakang leher. Siku lutut..semua lah..😁
.
.
Berminat whatapp fiza👇👇👇 www.wasap.my/60179103161
.
.
#carmelawhiteningsoapkb
#testimonicarmelawhiteningsoap
#sabunpencerahkulit
#sabunmuka
#sabuncerahkanketiak
#minyakzaitun

Jerawat dah mula kecut selepas seminggu guna #carmelawhiteningsoap .
.
.
Alhamdulillah serasi dengan customer. Carmela soap bukan saje mencerahkan tau malah boleh menghilangkan jerawat dan memudarkan parut2 kat badan.
.
.
Ape yang bestnya #carmelawhiteningsoap ni boleh pakai from face to toe. Boleh mencerahkan celah ketiak celah peha belakang leher. Siku lutut..semua lah..😁
.
.
Berminat whatapp pija 0194338244
.
.
#testimonicarmelasoap
#sabunpencerahkulit
#sabunmuka
#sabuncerahkanketiak
#minyakzaitun
#selamatmalam

Kat celah celah yang gelap boleh cerah tau dengan menggunakan #carmelawhiteningsoap ni sebagai sabun mandi.
.
.
Sape cakap #carmelasoap boleh pakai kat muka jer. Kat badan pon boleh. Kalau celah celahan gelap leher ker lutut ker kan. Cubelah guna carmela soap ni.
.
.
Berbaloi u olls. Kalau u olls beli siap ade free soap container lagi tau.
.
.
Cepat2 whatapp pija 0194338244 untuk order. .
.
P/s : payment before 4pm hari ni. Barang akan di pos hari ni jugak tau 😉
.
.
#sabunpencerahkulit
#sabunnyahdaki
#sabuncerahkanketiak
#sabunhilangkandaki
#agenshahalam
#trustedseller
#agensubangbestari
#agenkotadamansara

Most Popular Instagram Hashtags