#sabunbuangdaki

2413 posts

TOP POSTS

new price pastikan original baru beli 😍
1 x rm16 exc postage 1 vietnam mask
5 x rm14 exc postage free 1vietnam mask
10 x rm12 exc postage free 2vietnam mask
20 x rm9 exc postage free 3 vietnam mask #sabunviral #sabunbuangdaki
#sabunoriginal
#sabunbumebime
#bumebime

1 x rm20 exc postage free vietnam mask
5 x rm16 exc postage free 2 vietnam mask
10 x rm13 exc postage free 3vietnam mask
20 x rm10 exc postage free 5 vietnam mask #sabunviral #sabunbuangdaki
#sabunoriginal
#sabunbumebime
#bumebime

SABUN HONEY GLOW
Sabun Pemutih Hilang Daki

READY STOCK NOW‼️
HARGA ASAL : RM49.90

OFFER‼️ OFFER‼️OFFER‼️
1 PCS 👉 RM28 exc pos

Anda ada daki kesan gelap di ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki?
Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak?
Malu kan bila suami dan kawan2 ternampak?? Hanya gosok di bahagian badan. Kemudian bilas dengan air.
Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya 😘
Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
.
✳ Cerahkan kulit dengan cepat
✳ Hilangkan daki dengan pantas
✳ Bau Wangi (Lavender)
✳ Menyamankan tubuh badan

KELULUSAN KKM NOT161203227K
Buang daki sambil cerah :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Honey Glow diperbuat daripada Madu Asli dengan Wangian Lavender dan bahan2 semulajadi, dijamin selamat dan berkesan.
1 kotak 100g boleh guna untuk sebulan dan lebih.

CARA GUNA SABUN HONEY GLOW :-
1- Basuh sabun & bahagian badan
2- tonyoh/sental dibahagian berdaki
3- Bilas sehingga bersih
Mudah kan? 😘

Fungsi Utama :
✅ *Buang daki degil*
✅ *Mencerahkan kulit*

#sabunhoneyglow #sabunbuangdaki #honeyglowsoap #honeyglow #sabunhoneyglowmurah #sabunhoneyglowkuantan #sabunhoneyglowmurahkuantan #honeyglowborong #borongsabunhoneyglow #honeyglowbuangdaki #honeyglowkuantan

WHATSAPP +6014-5232010 zatie untuk order😊

JOM CUBA LOTION HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA

Nak tau cara guna Lotion HoneyGlow yang betul?

Ini dia Cara guna :-🙇
1- Letak losyen pada bahagian kulit​
2- Sapu dan ratakan
3- Lihat perubahan yang ketara

Mudah sesangattt kan? 😘😘 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #losyenhoneyglow #mencintaimumrphotographer #buangdaki #lotionhoneyglow #fattahamin #sitinordiana #fattzura #kukirimcinta #neelofa #enciksuamimatsalihcelup #jannanick #mirafilzah #saharulridzwan #aydajebat #bazarpaknil #feedbackhoneyglow

Apa dalam kotak TONER PELUNTUR DAKI YA?
Kita ada 3 benda ya
📌toner peluntur daki
📌under arm & miss v cream
📌bleaching scrub
📌+ free gift
3in1 pada harga RM38? wow!berbaloi baloiii baq hang
.
.
Set ini mampu menghilangkan kulit gelap, kusam dan berdaki!
Kesan dapat dilihat dalam masa 3 MINIT 😲😲😲😲
.
Diperkaya dengan ectract betik, minyak zaitun, tawas dan olive oil, TONER PELUNTUR DAKI dapat membantu⤵
👍menghilangkan bahagian badan yang gelap, stretchmark
👍menghaluskan kulit
👍hasil dapat dilihat seawal 1 minggu
👍menghilangkan daki2 di leher, ketiak, siku, lutut, punggung, celah paha dan miss V
.
.
Cara guna
- sapu TONER sebelum mandi di area yang berdaki dgn kapas
- gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam spt siku/ketiak/celah paha. Biarkan selama 5 minit dan bilas dgn air
- Sapukan cream MISS V dan UNDER ARM pada kawan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain
.
Harga tidak termasuk postage
#sabunhoneyglow #sabunpemutihhoneyglow #sabunbuangdaki #daki #tonerpelunturdaki #pemutihketiak #pemutihsiku #tanggaldaki #tonerpenanggaldaki #sabuntanggaldaki #sabundakimurah #sabunhoneyglowmurah #sabunkopi #coffeescrub #sabunscrubkopi #scrubkopi #sabunalrazi #pewiitsoap #sabunjerawat #kakigelap #lengangelap #lehergelap #beautybuttocksoap #ammasoap

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .
Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .
Jangan risau.. insyaallah sis dapat membantu anda!! .
Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #kukirimcinta #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #miaahmad #cikserbatahu #lofattah #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

LELAKI PON BOLEH GUNA SABUN HONEY GLOW!!!
.

Sebelum ni, ramai tanya sis lelaki boleh ke guna sabun ni? .

Jawapannya, mestilah boleh sebab sabun ni guna bahan semulajadi iaitu madu dan lavender jadi amat bersesuaian utk semua orang tanpa kira jantina mahupun umur!
.

Cepat order untuk lihat keberkesanan sabun ini sendiri
.

DM/WhatsApp : 0123869897
.

#sabunbuangdaki #lofattah #mlm2017 #neelofa #fattahamin #fattzura #honeyglow #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #aydajebat #meletop #bazarpaknil #sitinurhaliza #honeygloworiginal #mencintaimumrphotographer #sabunmadu

MOST RECENT

RM40
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
HONEY GLOW SOAP
.
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
.
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Anda nak CERAHKAN kulit? ada daki kesan SUNBURN, gelap di muka, ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki?
Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak?
.
Jangan risau Honey Glow kan ada 😍 Sesuai untuk LELAKI dan WANITA juga KANAK-KANAK 😘
.
Hanya gosok di bahagian BADAN dan MUKA. Kemudian bilas dengan air.
Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya 😘
Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
.

DM/WhatsApp: 0123869897

#sabunhoneyglow #feedbackhoneyglow #honeyglow #enciksuamimatsalihcelup #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #dendamaurora #bazarpaknil #sabupemutih #sabunbuangdaki

JOM CUBA LOTION HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA

Nak tau cara guna Lotion HoneyGlow yang betul?

Ini dia Cara guna :-🙇
1- Letak losyen pada bahagian kulit​
2- Sapu dan ratakan
3- Lihat perubahan yang ketara

Mudah sesangattt kan? 😘😘 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #losyenhoneyglow #mencintaimumrphotographer #buangdaki #lotionhoneyglow #fattahamin #sitinordiana #fattzura #kukirimcinta #neelofa #enciksuamimatsalihcelup #jannanick #mirafilzah #saharulridzwan #aydajebat #bazarpaknil #feedbackhoneyglow

ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #raya2017 #neelofa #enciksuamimatsalihcelup #fattahamin #mencintaimumrphotographer #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #sarimahshow #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #pinggantakretaknasitakdingin #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu

LELAKI PON BOLEH GUNA SABUN HONEY GLOW!!!
.

Sebelum ni, ramai tanya sis lelaki boleh ke guna sabun ni? .

Jawapannya, mestilah boleh sebab sabun ni guna bahan semulajadi iaitu madu dan lavender jadi amat bersesuaian utk semua orang tanpa kira jantina mahupun umur!
.

Cepat order untuk lihat keberkesanan sabun ini sendiri
.

DM/WhatsApp : 0123869897
.

#sabunbuangdaki #lofattah #mlm2017 #neelofa #fattahamin #fattzura #honeyglow #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #aydajebat #meletop #bazarpaknil #sitinurhaliza #honeygloworiginal #mencintaimumrphotographer #sabunmadu

Ape KEISTIMEWAAN Honey Glow Soap berbanding brand lain ni?? 🎉Buang daki degil
🎉Mencerahkan kulit
🎉Mewangikan tubuh (Bauan Lavender)
🎉Diperbuat daripada bahan semulajadi berasaskan madu
🎉Boleh dipakai di seluruh tubuh termasuk muka
🎉Sesuai untuk semua lapisan umur

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #fattzura #neelofa #pinggantakretaknasitakdingin #fattahamin #mencintaimumrphotographer #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #honeyglow #aydajebat #dendamaurora #bazarpaknil #sitinurhaliza #jepsari #sabunmadu

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .
Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .
Jangan risau.. insyaallah sis dapat membantu anda!! .
Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #kukirimcinta #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #miaahmad #cikserbatahu #lofattah #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

ANDA MENGALAMI MASALAH DIATAS??
.

JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!!
.

DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK SABUN TENGAH LAKU KERAS
.

DM/WHATSAPP: 0123869897

#honeygloworiginal #dendamaurora #sabunbuangdaki #buangdaki #enciksuamimatsalihcelup #fattahamin #fattzura #raya2017 #honeyglow #mencintaimumrphotographer #bazarpaknil

Ramai dah cuba set pemutih honey glow dan merasai keberkesanannya. Anda bila lagi? Sekarang ni tengah promosi tau! Jangan tunggu sampai harga naik baru nak cuba! .

Jom lihat testimoni>> #feedbackhoneyglow .

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #mencintaimumrphotographer #sabunpencerah #buangdaki #miaahmad #saharulridzwan #kukirimcinta #unikl #aydajebat #neelofa #fattzura #enciksuamimatsalihcelup #ukm #amyramar #bazarpaknil #fattahamin
#uitm #raya2017

KETIAK ANDA BERDAKI??
.

Jom cuba sabun honey glow untuk kesan yg terbaik dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp: 0123869897
.

#sabunbuangdaki #honeyglow #situnurhaliza #sitinordiana #bazarpaknil #enciksuamimatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #jannanick #mencintaimumrphotographer #sabunpemutih #sabunmadu

Apa tu HoneyGlow Soap??
-HoneyGlow adalah sabun yg SPECIAL sesangat utk BUANG DAKI dan HILANGKAN MASALAH KULIT GELAP uollss
.
Siapa je yg boleh guna sabun HoneyGlow ni ye??
-sesuai utk semua lapisan umur 👍👍 .
Yeke..betul ke HoneyGlow ni SELAMAT digunakan??
-yuppp...GUNAKAN TANPA WAS-WAS..hehehe..HoneyGlow dibuat dari bahan MADU ASLI dan MENDAPAT KELULUSAN KKM tauu👇🏻👇🏻
*(NOT161203227K)* .

Fungsi utama sabun HoneyGlow
✅ *Buang daki degil*
✅ *Mencerahkan kulit*
-Mewangikan tubuh (Bauan Lavender)
-Menyamankan tubuh .

Area mana je ye boleh pkai sabun HoneyGlow ni??
-SELURUH tubuh badan termasuklah:
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut
👉 wajah
.

#sabunbuangdaki #honeyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #miaahmad #lofattah #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #raya2017 #neelofa #enciksuamimatsalihcelup #fattahamin #mencintaimumrphotographer #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #sarimahshow #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #pinggantakretaknasitakdingin #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu

ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #raya2017 #neelofa #enciksuamimatsalihcelup #fattahamin #mencintaimumrphotographer #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #sarimahshow #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #pinggantakretaknasitakdingin #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .
Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .
Jangan risau.. insyaallah sis dapat membantu anda!! .
Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #kukirimcinta #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #miaahmad #cikserbatahu #lofattah #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .
Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .
Jangan risau.. insyaallah sis dapat membantu anda!! .
Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #kukirimcinta #mencintaimumrphotographer #emmamaembong #miaahmad #cikserbatahu #lofattah #enciksuamimatsalihcelup #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

ADA ASID KE SAMPAI CEPAT BEBENOR CERAHNYA❤️❤️ Jom sis story skit..😊😊 Sabun ni sebenarnya dibuat menggunakan bahan2 dari alam semulajadi
.

Kandungannya adalah air(Aqua) dan disebatikan dengan madu, bukan madu yg cair tu tau.. Ni madu yang sarang die tu.. Yg keras tu.. Pepejal.. Kemudian dicampur bersama Aloe Vera, Ekstrak Tea Tree.. Dan diletakkan sedikit Pewangi Lavender
.
Kalau awak perasan, sabun ni berbau wangi.. Dan rasanya sedikit manis.. Tp jgn makan tau..hehehe.. Manis tu sbb madu la tu
.

Kalau awak nak kongsi dgn kawan/anak pun xpe, tp bimbang mulut mereka ade bawaan bakteria.. Habisla badan awak berbirat2 nanti. Ha, jgn kata sebab sabun plak.. Tu silap awak sendiri..😊
.
Sabun ni juga membuatkan kulit lembab.. Sisa2 kulit mati tu pun akan 'kembang'.. Dan mudah tertanggal dari kulit. Sebab tu kulit jadi putih bersih.
If pakai setiap hari, insya Allah kulit badan awak akan bersih dan lembab.. Sebab daki2 xde kesempatan nak melekat pada kulit

DM/WhatsApp : 0123869897

#honeygloworiginal #mencintaimumrphotographer #enciksuamimatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #fattzura #feedbackhoneyglow #bazarpaknil #sabunbuangdaki

Most Popular Instagram Hashtags