[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sabunbuangdaki

5568 posts

TOP POSTS

Haii korang!! Rugi sgt2 la sesape xcuba carmela nih..mmg wangi semerbak tau.. Lps guna kulit sehalus bayi..lembut sgt2..daki2 semua hilang..makin putih plk tu🙈🙈 Nak thu apa kelebihan carmela ..jom baca nih😘😘 Harga carmela whitening soap
RM50 exclude postage

kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
- merencatkan black/white heads
- Menjadikan kulit lembut
- Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
- Merawat parut dan jerawat
- Membersihkan sel-sel kulit mati
- Anti-aging
- Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit

CARMELA SOAP sesuai bagi :-
> lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
> mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
> mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
> mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
> suri rumah yang ingin menambat hati suami
> sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP

Berminat?? Kalau berminat whatapp pija 📱0194338244

#sabunbuangdaki
#sabunputih
#kulitputih
#carmelawhiteningsoap

whatsapp SHG ke 018-4064087 untuk harga promo :) .
#gebu
#kulitcerah
#whiteninglotion
#honeyglow
#sabunpencerah
#sabunbuangdaki
#honeyglowsoap
#honeygloworiginal
#honeyglowHQ
#whiteningsoap
#honeyglowsoap

haii..Whatsapp SHG ke 018-406 4087 untuk harga promo dan free postage, details dan ordering :) Atau DM no whatsapp anda :) Click link di bawah untuk whatsapp
https://api.whatsapp.com/send?phone=60184064087&text=SHG

NYLA MAGIC SOAP DAH MASUK PAPER !!! Memang viral dah sekarang sabun nyla
@ sabun buang daki. Semalam pihak sinar
datang buat liputan. 💃💃 Alhamdulillah , hari ni dah keluar dalam paper
Sinar . Memang dah terbukti sabun nyla mampu
merawat masalah kulit. Sudah banyak testimoni²
positif yang kami dapat daripada customer² nyla 😍. Haa, disebabkan dapat sokongan ramai, MAS nak kasi
promosi gempak punyer kt korang.😉 Promosi ni terhad untuk 50 yang terawal wasap mas sahaja tau 😃. TERHAD UNTUK 50 TERAWAL YANG WASAP MAS SAHAJA.
Tekan link ni 👇
www.wasap.my/0179766322/PromosiNyla/
www.wasap.my/0179766322/PromosiNyla/
Haa, jangan cakap mas tak payung 🌂🌂 tau
#MasNyla #SabunBuangDaki #NylaMagicSoap
#SabunViral

JOM CUBA LOTION HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA

Nak tau cara guna Lotion HoneyGlow yang betul?

Ini dia Cara guna :-🙇
1- Letak losyen pada bahagian kulit​
2- Sapu dan ratakan
3- Lihat perubahan yang ketara

Mudah sesangattt kan? 😘😘 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #titiancinta #igshopmalaysia #meletop #losyenhoneyglow #audela #afmegastar #iphonemalaysia #buangdaki #lotionhoneyglow #fattahamin #sitinordiana #bazarpaknilmurah #neelofa #pipipink #fattzura #emmamaembong #jannanick#zulariffin #awaksukasayatak #mirafilzah #saharulridzwan #aydajebat #bazarpaknil #feedbackhoneyglow #meletop

HONEY GLOW SOAP
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM35 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Fungsi : Honey Glow
.
✅ *Buang daki degil*
✅ *Mencerahkan kulit*
.
Cara guna:

1- Basuh sabun hingga berbuih
2- Tonyoh/sental pd bhgn berdaki
3- Bilas sehingga bersih
.
Mudah je kan? 😘
.
Info : ▪ Diperbuat drp Madu Asli
▪ Wangian Lavender
▪ Dijamin selamat (bhn semulajadi)
▪ 100gram - guna konsisten (tahan sebulan)
▪Jaminan wang dikembalikan
.
Boleh guna pada seluruh badan 😘
.
.
Nak order? Klik link ini ➤ www.wasap.my/60183553356/
Nak order? Klik link ini ➤ www.wasap.my/60183554451/
.
.
ATAU komen je "PM", nanti kami berikan details terus ke inbox!
.
.
CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #kulitcantik #sabunbuangdaki #sabunpemutih #merdekasale #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #honeygloworiginal #sayajualsabun #sayajuallotion
#sayajualsabunhoneyglow #whiteninglotion #sayajualsabunpemutihhoneyglow
#hofbeautytsb

MOST RECENT

RM40
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
HONEY GLOW SOAP
.
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
.
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Ramai dah cuba set pemutih honey glow dan merasai keberkesanannya. Anda bila lagi? Sekarang ni tengah promosi tau! Jangan tunggu sampai harga naik baru nak cuba! .

Jom lihat testimoni>> #feedbackhoneyglow .

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #redvelvetdrama #titiancinta #zulariffin #sabunpencerah #buangdaki #miaahmad #saharulridzwan #aurawhite #unikl #aydajebat #neelofa #fattzura #mycoffeeprince #awaksukasayatak #ukm #amyramar #bazarpaknil #fattahamin #bazapaknilmurah

MASALAH JERAWAT??
.

Jangan risau!!! sabun honey glow dapat membantu masalah anda
.

Jom dapatkan segera sementara tengah harga promosi ni. Tak rugi ke awak rasa bila org lain dapat harga promosi tapi awak dapat harga biasa?
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #emmamaembong #fattzura #mirafilzah ##fattzura #jannanick #redvelvetdrama #zulariffin #pipipink #kcolly #kasutmurah #miaahmad #lofattah #titiancinta #saharulridzwan #neelofa
#bazarpaknil

JOM CUBA LOTION HONEY GLOW UNTUK KESAN SERTA MERTA

Nak tau cara guna Lotion HoneyGlow yang betul?

Ini dia Cara guna :-🙇
1- Letak losyen pada bahagian kulit​
2- Sapu dan ratakan
3- Lihat perubahan yang ketara

Mudah sesangattt kan? 😘😘 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #dianzvitamin #perlacoffee #olicandy #bustupexpress #zofeabeautysecret #sweetcandcup #satinskinz #perlaexclusive #vgrip #hisaphisapteruscantik #symabeauty #ninaskincare #belvya #babiesblink #advanceslim #glutacaps #surekencang #kcolly #aurawhite #quputeh #dianzvitaminmurah #heightup #azanisscarserum #sweetcandcuphq #dnars #tatiskincare #igshopmalaysia

GIRLFRIEND TEGUR KULIT MAKIN CERAH😱😱
.

Awak2 taknak ke kena puji dengan kekasih hati sendiri? mestilah suka kan bila 'si dia' perasan dengan perubahan diri kita
.

Itulah rahsia kulit cerah dan bersih kepada mereka yang guna produk honeyglow .

Jom bertindak cepat sebelum kekasih hati lari sbb masalah daki yang dihadapi. hahahaha👻👻
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #dianzvitamin #neelofa #titiancinta #kamaladli #fattahamin #redvelvetdrama #titiancinta #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #kcolly #aydajebat #feedbackhoneyglow #emmamaembong #bazarpaknil #dendamaurora #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu

CERAH SECERAHNYA KAK !!! Harga DISKAUN KAW-KAW ni saya nak bagi untuk sape yang BETUL-BETUL nak HILANGKAN DAKI DEGIL dan PUTIHKAN KULIT je tau!! WhatsApp sis cepat di 0123869897, if sy tak reply dalam masa 30minit, maknanya Harga DISKAUN KAW-KAW dah tutup lah, ORANG LAIN yang wasap saya AWAL sikit dari akak yang dapat, akak dapat harga biasa, tak ke RUGI TUUUUU... WhatsApp sekarang untuk HARGA DISKAUN KAW-KAW punyaaaa!! Ini janji saya, yang penting akak puas hati 😃

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #neelofa #titiancinta #awaksukasayatak #honeyglowmurah #emmamaembong #fattahamin #jannanick #fattzura #miaahmad #pipipink #lemonex #lofattah #sayajualmurah #sabunmadu #instaartis #bazarpaknil #honeygloworiginal #um #uia #uitm #ump #unimas #kptm #unikl

LELAKI PON BOLEH GUNA SABUN HONEY GLOW!!!
.

Sebelum ni, ramai tanya sis lelaki boleh ke guna sabun ni? .

Jawapannya, mestilah boleh sebab sabun ni guna bahan semulajadi iaitu madu dan lavender jadi amat bersesuaian utk semua orang tanpa kira jantina mahupun umur!
.

Cepat order untuk lihat keberkesanan sabun ini sendiri
.

DM/WhatsApp : 0123869897
.

#sabunbuangdaki #lofattah #afmegastar #neelofa #fattahamin #fattzura #honeyglow #redvelvetdrama #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #aydajebat #meletop #pomademurah #bazarpaknil #sitinurhaliza #dendamaurora #emmamaembong #honeygloworiginal #titiancinta #sabunmadu

Most Popular Instagram Hashtags