#sabarseparuhdaripadaiman

MOST RECENT

Jalan jem mgajar kita untuk rasa erti kerinduan untuk balik kampung...
#sabarseparuhdaripadaiman
#throwbackotwbalikkampungsemalam😉

Dugaan Ramadhan...banyakkan sabar... masanila dia buat halll...
#overcomestress #sabarseparuhdaripadaiman

Berbuka hari ni: minum kat starbuck dulu...restoran full house.. #ramainyamanusia
#cobaan
#sabarseparuhdaripadaiman

Betapa indahnya sifat sabar. sabar ini di ibaratkan seperti matahari yg panas membahang tapi panasnya matahari bole menyuburkan tanaman2 tapi sabarnya seorang itu menyuburkan jiwanya MasyaAllah

Allah tak pernah beri ujian pada hambanya apa hambanya tak mampu Sesungguhnya dari ujianlah kita dapat kasih sayang Allah #Sabar
#Sabarseparuhdaripadaiman
#SalamRamadhan

Dugaan sebelum raya....
Jem road😭😭😭yg faham je faham #sabarseparuhdaripadaiman

Assalamualaikum. Take a noted ya! 😊
Tapiiii, kalau korang nak pakai untuk selepas raya.
Ws je sis. Sis on je. Pos 18 june. Paham dak?? 😅😅
#jangancakapsistakbagitau
#poslajuponnakrayagak
#sabarseparuhdaripadaiman
#769anggunstyleonline
#trustedseller

📣 Assalammualaikum penduduk Malaysia 📣
Nantikan produk yang akan kami keluarkan 🌋

Khas ♨️ untuk gadis-gadis trendy lagi ayu lagi menawan diluar sana ! 😁 Kaum adam pon boleh juga 👌
#sabarseparuhdaripadaiman

Rushed to the airport. Got just on time to check in. Then I was told the flight was cancelled! (Plus no notification by the airline before that???!!🙄) Decided to purchase new ticket by another airline. Waited for 3 hours at the airport.. and it got delayed and delayed... 😳
My mood dah mcm nak 😖😣😡🤬... but I quickly reminded myself SABAR CHE NAH, sabar tu separuh drp iman.. Ramadhan lagi kaaan?? Istighfar banyak-banyak...
That cooled me off😎
I’m off!✈️
#dugaanramadhan
#sabarseparuhdaripadaiman
#semogadipermudahkan
#semogaselamatsampai
#duabaik2

Hey guys
Nantikan produk yang akan kami keluarkan khas untuk para wanita-wanita muslimah di luar sana 😃😄 stay tuned yaa!

#sabarseparuhdaripadaiman

#gadismuslimah

sabar 😂😂😂 #sabarseparuhdaripadaiman

Hari ni kita Berbuka puasa dilaut pulak.. Selamat Berbuka puasa semua...
#sabarseparuhdaripadaiman
#kaispagimakanpagikaispetangmakanpetang
#syukuralhamdulilah
#anaknelayan

ajum kitaaa...semua dh setel sahur + alquran
time 4 subuh plak.....puasa 2 jgak solat jgn lupa...😉😉pas ni kita sambung tidur hahahha.....
#jgn membawang ye...🤣🤣
#pekakkantelingabutakanmata
#sabarseparuhdaripadaiman
#YTJT
#alwaysbepositive
#alwaysbeyourself

Selamat Menyambut Hari Guru "*GURU PEMACU TRANSFORMASI PENDIDIKAN*"
#Selamatharigurubeb
#selamatmenyambutramadhan
#sabarseparuhdaripadaiman

Hidup ibaratkn roda, kadang diatas☁,kadang dibawah. Hadapi ia dgn penuh kesabaran..😃😃
#sabarseparuhdaripadaiman
@fitrahsyamimi
@nurazie_bf
@nurhusnina.nabila
@nzilalz_sb_

Most Popular Instagram Hashtags