[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sabarseparuhdaripadaiman

1114 posts

TOP POSTS

Shutt..7 hari je lagi!!!👍👍 #sabarseparuhdaripadaiman

Menegur orang jangn sampai menghina..lg pn semua manusia pnh buat kesilapan pada masa lalu dan kita pn blm tntu sempurna...😊😊
#selamatmalamsemua 😪😪😪
#sabarseparuhdaripadaiman
#rxzstilltheboss💪
#setiapgambaradacerita 📷📷📷
#sahabatselamanya😘

kalau nak berjaya mesti kena sabar..
#sabarseparuhdaripadaiman

💕 Apabila berlaku musibah dan seandainya kita marah, menurut ulama itu tandanya Allah membalas dosa kita.
Tapi kalau kita sabar, Allah mengampunkan dosa kita.
Dan kalau kita tenang, bererti Allah mengangkat darjat kita. 💕
🌸Prof. Dr. Muhaya
🌸Gambar sekadar hiasan 😊

#sabarseparuhdaripadaiman
#alhamdulillah

Beratur setengah jam just nak dapatkan cheese cake tersedap nie #crampkaki #usahatanggakejayaan #sabarseparuhdaripadaiman

Sanah Helwah Umi

Terima kasih atas segalanya, mendidik, mengasuh, membelai, menjaga, semua yg berkaitan den "me" dan yg penting menahan melayan karenah anak² yg pelbagai karenah ni.
Anak² mu sentiasa mendoakan mu agar sentiasa berada dlm keadaan sihat walafiat dan berada dlm naungan Rahmat Allah SWT. Amin

TERIMA KASIH ATAS SEGALA²NYA.
#12072017
#sabarseparuhdaripadaiman
#sejahterabersamaislam
#istiqomahhinggakemenangan

"Hidup Tanpa Ujian Bagaikan Jantung Tanpa Denyutan💓... Maka Jadikanlah Sabar Itu Sebagai Nadinya... "✨😊 #sabarituindah #sabarseparuhdaripadaiman #islam❤️ #islamisbetter😊🙏

MOST RECENT

Hair treatment spray.. -masalah rambut gugur sering menghantui semua wanita..terutama yang bertudung lama..
Ade pulak buah rambut dan kelemumur,kepala jadi berbau..
Alahai...tak kan asyik nak cuci rambut hari2..😭😭 Hair treatment homeophatic formula ni sangat2 membantu u alls..
Spray2 je lepas mndi dan sebelum tido...
InsyAllah boleh selesaikan maslaah kat atas 🌷🌷 100ml rm45 inc pos sahaja

#magnificentbeautyskincare #magnificentbeautypenang #magnificentbeautymedan #tiadabahankimia #cantiksemulajadi #sabarseparuhdaripadaiman #serumpinky #adakkm #halalantoyyiba #produkselamat #produkterbaikasia #baazarpaknil #awaksukasayatak #harihariselfie #foundermayahanarisa #krimkembojakkm #sutlasoappapaya #produkterbaik

Piuhhh...
Dah otw dah u alls..
Pagi yang indah
Semoga Allah permudahkan urusan kita semue..
Ok i alls nak start isi borang tracking..
Agak2 siapa pembeli bertuah yang dapat hadiah bag chanel ye..
Ha kalau nak kene lah beli SKIN TO BODY COLLAGEN😘

#magnificentbeautyskincare #magnificentbeautypenang #magnificentbeautymedan #tiadabahankimia #cantiksemulajadi #sabarseparuhdaripadaiman #serumpinky #adakkm #halalantoyyiba #produkselamat #produkterbaik #baazarpaknil #awaksukasayatak #harihariselfie #foundermayahanarisa #krimkembojakkm #sutlasoappapaya #produkterbaik

💕 Apabila berlaku musibah dan seandainya kita marah, menurut ulama itu tandanya Allah membalas dosa kita.
Tapi kalau kita sabar, Allah mengampunkan dosa kita.
Dan kalau kita tenang, bererti Allah mengangkat darjat kita. 💕
🌸Prof. Dr. Muhaya
🌸Gambar sekadar hiasan 😊

#sabarseparuhdaripadaiman
#alhamdulillah

Krim kemboja

Original dari kemboja dan berdaftar kkm 🌸Bebas bahan kimia
🌸Diperbuat daripada tumbuhan semulajadi seperti abstrak bawang putih, kayu manis, herba dari negara Kemboja dan juga pati kunyit
🌸Merawat masalah jerawat, jeragat, _blackhead_ dan _whitehead_ di samping mencerahkan kulit tanpa pengelupasan seawal 2 minggu

Rm50 inc pos 30g

#magnificentbeautyskincare #magnificentbeautypenang #magnificentbeautymedan #tiadabahankimia #cantiksemulajadi #sabarseparuhdaripadaiman #serumpinky #adakkm #halalantoyyiba #produkselamat #produk terbaik #baazarpaknil #awaksukasayatak #harihariselfie #foundermayahanarisa #krimkembojakkm #sutlasoappapaya #produkterbaik

Most Popular Instagram Hashtags