#sabaqsat

574 posts

TOP POSTS

🐻
#sabaqsat

Impian setiap yang bergelar mahasiswa/i. Penguat semangat. Moga ada rezeki untuk konvo jugak akan datang. 😁
.
.
.
Setiap kesukaran, ada kemudahan. Sikit ja lagi... Dan gambar ni.. Gambar zaman pipi belum jadi belon seperti sekarang. πŸ˜‚
.
.
.
#imbaskembali
#sabaqsat #throwback2014
#kalaudahrezekitakkemana
#naardiaries

Back on shoot... Tired, but we're having fun. Harini rasa macam nak makan nasi kandar untuk buka. Daging hitam, kuah campur, telur rebus, sayur kobis. What are you guys having later?#SabaqSat #HangTungguSat

Yehuu kwn @azkayramalaiqa, aleesya meh melawat td. Terima kasih @fadhlirahimi & @nabilah_aliiii meh melawat kami & bg gift kat azkayra.. jmpa kat kl pulak nah nnti.. gewamm dkt aleesya omey tu 😍 #syukuralhamdulillah #lagi2hari #sabaqsat #nakhabehpantangdah #gengrambutlebat

Bila dah nak raya ni rindu aih bau bendang...bau ayaq sungai...p ronda2 kot kg... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#hujanemasdinegerioranghujanbatudinegerisendiri
#sabaqsat
#tandopcity
#telokbagan
#ceqorangkampung

Noted.

HARGAI SAHABAT ANDA 😊

Asiah! Awk lah shbt kita yg gila2. Sama2 kepochi. Sma2 semangat πŸ’ͺ. Ikutkan semua nya kita ni byk persamaan! Suka bidang perniagaan, happy go lucky dan apa lagi ya? Huhu..
Umur kita pon smaπŸ˜‚.
1 je yg membezakan kita. Awk anak 2, kita anak lbh dari dua. Ada anak tekak,anak mata dan anak kucing πŸ˜›. Hiii
.
Asiah tq so much sbb sentiasa bagi sokongan dan semangat utk kak bell mulakn perniagaan kak bell. Tq so much dear!.
.
Yes kita sgt perlukan sahabat yg bgni. Positif sentiasa!.
Doakan kita terus berjaya. Dari mula hingga tgkat yg plg tggi ya syg.
.
I can do it. And i start from now!

Yes laila isabella ☺
.
πŸ‘πŸ‘ŒβœŠπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Love you so much my bestie !

WE ARE OWSEM 😊
.

#imMUSLIMAHowsem
#gogobisnes
#jomcantik
#sabaqsat

B.E.A.C.H.
.
Best escape anyone can have 🌊
#sabaqsat #nantikakakbalikpenangnaa #sabahbahkalaukau

Mat ni dah mula kenal orang. Semalam jenuh la dia menangis org duk pegang dia. Hai laa Mat Eshan besaq dah hang. Tak lama lagi jadi abang long tak boleh nangis-ii dah. #taklamalagituduatigatahunlagi #sabaqsat #EshanKhaleef #babyE

Hidup ni akan ada dugaan yang tak penah jemu tiba untuk menguji kita. Kita tetap kena senyumlah kawan 😊
#senyumsikit #peacesikit #mohontabah #sabaqsat #2harilagija

MOST RECENT

🐻
#sabaqsat

Bulat dah kesyangan bonda ngn abah Muhammad Muizzudin
#38haridh
#nkmeedekadah
#sabaqsat

Minum petang buat pisang goreng utk hubby & ank... #airtanganmamamia
#mamaberpantanglagi
#homemade
#sabaqsat

Done cardio..boleh la pelan pelan.duk berdiri 12 jam dah.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#sabaqsat #cardio #naturalfatburner #luckisnoexcuse

Most Popular Instagram Hashtags