#sabaqsat

594 posts

TOP POSTS

Mak mertua awak๐Ÿ˜ #calontadak #sabaqsat #momxdaughtergoals

๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ป
#sabaqsat
#nkabihdhlatihan
#lastannualcamp2017
With @ikin_kiva
Photography by: @eniey_cr7
Lokasi: Bt 111, kg tok kassim

Back on shoot... Tired, but we're having fun. Harini rasa macam nak makan nasi kandar untuk buka. Daging hitam, kuah campur, telur rebus, sayur kobis. What are you guys having later?#SabaqSat #HangTungguSat

Noted.

HARGAI SAHABAT ANDA ๐Ÿ˜Š

Asiah! Awk lah shbt kita yg gila2. Sama2 kepochi. Sma2 semangat ๐Ÿ’ช. Ikutkan semua nya kita ni byk persamaan! Suka bidang perniagaan, happy go lucky dan apa lagi ya? Huhu..
Umur kita pon sma๐Ÿ˜‚.
1 je yg membezakan kita. Awk anak 2, kita anak lbh dari dua. Ada anak tekak,anak mata dan anak kucing ๐Ÿ˜›. Hiii
.
Asiah tq so much sbb sentiasa bagi sokongan dan semangat utk kak bell mulakn perniagaan kak bell. Tq so much dear!.
.
Yes kita sgt perlukan sahabat yg bgni. Positif sentiasa!.
Doakan kita terus berjaya. Dari mula hingga tgkat yg plg tggi ya syg.
.
I can do it. And i start from now!

Yes laila isabella โ˜บ
.
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ŒโœŠ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Love you so much my bestie !

WE ARE OWSEM ๐Ÿ˜Š
.

#imMUSLIMAHowsem
#gogobisnes
#jomcantik
#sabaqsat

Yehuu kwn @azkayramalaiqa, aleesya meh melawat td. Terima kasih @fadhlirahimi & @nabilah_aliiii meh melawat kami & bg gift kat azkayra.. jmpa kat kl pulak nah nnti.. gewamm dkt aleesya omey tu ๐Ÿ˜ #syukuralhamdulillah #lagi2hari #sabaqsat #nakhabehpantangdah #gengrambutlebat

Alhamdulillah . . Selesai satu bab . . Lepas raya haji bg hg pakai baju baru pulak noh. . Tapi nak boh kaler apa xtau๐Ÿ˜Œ
#sabaqsat
#tompoktompoktaikunta

B.E.A.C.H.
.
Best escape anyone can have ๐ŸŒŠ
#sabaqsat #nantikakakbalikpenangnaa #sabahbahkalaukau

@_gyaa .. selamat pengantin baru!,, hang bertunang aqu x mai,
hang kawen aqu x mai,
hang dikurnaikan rezeki anak pun aqu tak mai.. tapi aqu tak perrrrnah lupa hang alia,, aqu kenai hg nakal mcm na,aqu kenai hg malas mcm na,aqu kenai hg buli aqu kt toilet hostel mcm na !,, sanggup tolak aqu masuk toilet,suruh aqu paling belakang pastu tuangkan ats kepala bungkusan tepung gandum ... pastu simbah aqu dgn air ..hahaaaahahha, tak pa .. this is birthday party ! .. nakal gila hg!,, naseb tak campak kat muka teluq ayam.. hahahahahahh.. honestly lah,, bila sem2 hg habaq kat aqu.. weyhh pikah!,, aqu x mau dah study ,, aqu nk qeja .. aqu rasa aqu x boleh hadap stpm lah .. hmmm, hg tau dak ..hg ckp mcm tu , aqu terus diam seribu bahasa.. pastu aqu terus balik hostel ,masuk bilik terus pegi pintu loker kosong ., aqu dok dlm loker tuu.. aqu terus menangis !!naseb baik x dak org kunci aqu.hahhhaahhhahahaah,,,, ...tapi hg x tau kan.. aqu kalau menangis aqu akan cover dgn spec mata sbb nnt mata tak nmpk real sgt sembap.. ~~ petang tuu***
pastu,,hg masuk bilik.. bagi salam .. hg ckp ,,, pikah aqu dah x study,,,aqu nk berenti!..surat semua dah bg kat cikgu.. hg tau dak,,aqu diamm dan terus senyum !,, sbb aqu x mau tunjuk aqu ngis dpn hg. .... meh sini aqu tolong kemas baju2 hg.. ***** before balik***** "Aliaa, jaga diri elok2 kat sana,kalau qeja biar rezeki yg halal okay,, aqu kat hostel ni tak perrnaah lupa memory kita !"..even hg nakal nak mampuih,aqu ada dgn hg okay.. tak siap homework aqu backup!,,keluar dating aqu cover line !,, bila hg kena marah dgn cikgu.,aqu yg hadap tapi hg still buat muka tea (x bersalah) ...makan sama2,cuci baju sama2,tidoq rapat katil!,hias dorm paling cantik sama2,tuu pun bergaduh dulu baru dorm cantik ..hahahaaahah

Alia,,walau hg jauh dimata ,namun ttp di hati.. semoga terus berbahagia di samping suami dan ank.. pikah kat sini baik2 saja.. #pikahbalikjugak
#sabaqsat
#syghang
#depanpikahjgnmenangis

MOST RECENT

BAWAL SUMAIYAH

Sikit je lagi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Sabar japp tauu
Malam ni official release๐Ÿ˜‰

Wani pon dah tak sabar ni๐Ÿ˜‹

#sabaqsat #sikitjelagi #bawalinstant #bawalsarungteruscantik #sisdahexcited #sisteruja

6 hari je lg..
๐Ÿ˜‹
#sabaqsat

tetiba teringat kt budak nih... rindu p bercuti sesama.... baju ikan... :`( sapa nk jd adik ipaq ceq... kna pndai amek hati mak ayah dulu.... pastu adik beradik.... klu tak sayonara naa huhuhuuu... kak dia bleh tngok muka org tu ikhlas ka dak... :p cerdik pun tak guna kalau tak reti hormat org... semua gerak geri Allah Taala belaka :) In syaa Allah semoga jodoh mu dgn org yg baik2... aamiin #siblings #adikberadik #kakakpalinggarang๐Ÿ˜‚ #jagajagaadayangmemerhati #kahkahkahh #insyaallah๐Ÿ‘๐Ÿ‘ŠโœŒ๏ธ๐Ÿ‘Œโ˜๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ™ #adajodohtakkemana #sabaqsat #engaged๐Ÿ’ #ikattepi #jodoh #doayangbaik2 #marriagesoon

Haishhhh.....ketaq kaki dah nie xtau nk pilih yg mana nie....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#sabaqsat#adarezekikitapakai#pulunsikitlagi......

As salam uolls!!! hampa kalo nak beli foundation apa2 jenama pon beli lah...tapi beli yang merawat kulit...jangan dok beli yang bleh mnyegak saja tapi tak merawat...nak segak boleh tapi sambil2 kna rawat ooo kulit kita... kita pon bukan dok muda ja....smpai masa nnti tua jgak.kna jga dari awai...kulit nnti time tua bkn nk mau bkesan sgt kalo pkai skincare..tu ceq habaq pkai product yg betul dari awai...cari yang selamat..bagi sebati dgn kulit kita.. setia pada yg 1...dok p campoq mcm2 nk jd mcm mna muka time tua nnti..kesan jgka masa panjang kita bukan tau... jgn kedekut kalo bnda tu elok...pasai apa sesetengah product mahai???sebab byk masuk makmal test sini test sana. Banyak keluaq duit ooow nk bagi lulus sesuatu product. Nak bagi hampa pkai bnda yg selamat.tak bahaya kat kulit... Bukan nak beletiaq na ..hat mana rasa mahai charms ni memang ceq pon rasa mahai..tmbah lagi la ekonomi tak ok...tapi hampa tauu..foundation charms ni nk hbaq mai tahan lebih 4 bulan.jimat la jugak kan dari kna bli tiap2 bulan.. fuuhhh penangan charms jgn buat main owww.kna sabaq ja macik oii... Kaknab kita yg cun melecun tu pakai charms jugak na.... Nak beli charms??? Wasup 0124056771.
Klik link bawah ni๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

Ceq boleh cod seluruh perlis....jgn malu2...wasup ja ... #sabar
#sabaqsat
#solekdanrawat
#charmsstarglow
#charmsstarglowhq
#teamcharmsstarglowperlis
#raiseyourlife
#charmsnation
#artis
#model
#kaknab

As salam uolls!!! Ni ceq buat tutorial pakai dua code foundation... hampa kalo nak beli foundation apa2 jenama pon beli lah...tapi beli yang merawat kulit...jangan dok beli yang bleh mnyegak saja tapi tak merawat...nak segak boleh tapi sambil2 kna rawat ooo kulit kita... kita pon bukan dok muda ja....smpai masa nnti tua jgak.kna jga dari awai...kulit nnti time tua bkn nk mau bkesan sgt kalo pkai skincare..tu ceq habaq pkai product yg betul dari awai...cari yang selamat..bagi sebati dgn kulit kita.. setia pada yg 1...dok p campoq mcm2 nk jd mcm mna muka time tua nnti..kesan jgka masa panjang kita bukan tau... jgn kedekut kalo bnda tu elok...pasai apa sesetengah product mahai???sebab byk masuk makmal test sini test sana. Banyak keluaq duit ooow nk bagi lulus sesuatu product. Nak bagi hampa pkai bnda yg selamat.tak bahaya kat kulit... Bukan nak beletiaq na ..hat mana rasa mahai charms ni memang ceq pon rasa mahai..tmbah lagi la ekonomi tak ok...tapi hampa tauu..foundation charms ni nk hbaq mai tahan lebih 4 bulan.jimat la jugak kan dari kna bli tiap2 bulan.. fuuhhh penangan charms jgn buat main owww.kna sabaq ja macik oii... Kaknab kita yg cun melecun tu pakai charms jugak na.... Nak beli charms??? Wasup 0124056771.
Klik link bawah ni๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

http://alynagentcharmsstarglowperlis.wasap.my/

Ceq boleh cod seluruh perlis....jgn malu2...wasup ja ... #sabar
#sabaqsat
#solekdanrawat
#charmsstarglow
#charmsstarglowhq
#teamcharmsstarglowperlis
#raiseyourlife
#charmsnation
#artis
#model
#kaknab

Most Popular Instagram Hashtags