[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#s5w

267 posts

TOP POSTS

Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

Ayahanda pesan "mcm mana sekalipun KIPIDAP DONGIBAB" 😁😁 #ayahandaranikulup #kipidapdongibab #s5w

Tb smlm punye citer....muka penat bru abes brniaga...😝#ustazharidrus #s5w #saturday

JOM SHOPPING SAMPAI PENGSAN HINGGA LEWAT MALAM (10AM - 12AM - Setiap hari sepanjang bulan Ramadhan) DI #BAZAARPAKNIL @Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯ #RayaAndaPastiBergaya ****************************** #Repost @warisanmuslimah with @repostapp
・・・
Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

Ini la design pertama S5W yg mendapat sambutan yg sgt hebat.....masih berminat nak order design ni bole la whatsapp ke saya 0162176614. #s5w #S5W

Ehh, cuba tengok nie !
Korang kenal tak siapa yang tengah menggayakan salah satu koleksi tshirt #s5w nie ?

Terima kasih @najwafarhana96 . Cantikkk sangatttt 😍

Untuk design nie, special kami buat siap ada poket kiri dan kanan. Best ke best?

Terjumpe kata2 yg memerli/mnyuruh utk berbuat yg wajib.. trus terdetik utk sent dkt kawan kononnye kita rase dia ptut bace.. tnpa mencermin diri yg tidak sempurna tu terlebih dahulu.😒 tak salah berkongsi prkara yg baik, tapi betulkah niat kita tu?
#salamramadhan #hambayanghina
#s5w

Assalamualaikum w.b.t...tahniah!!!pd semua sahabat2 yg sudi mengintai di Booth H9.Kami dari #s5w & #ece_scarf ucapkn jutaan toce...thanks...nandree...terima kasih kpd semua sahabat... kekuatan kami adalah sokongan dari sahabat semua yg turut memberi pandangan d kritikan membina dan turut serta memeriahkan #vfestmesramall...

Smart tak baju ni?? Tp paling smart dgn message 99 nama Allah.
Watsapp ke 0162176614 to order.
#S5W

MOST RECENT

OMG ! 😱😱😱 Cantiknya pakaii sedondon macam nie 😍

Dah boleh buat baju Family Day, takyah nak tempah dah. Betul ke tidak? πŸ˜‰

Kan dah cakap, koleksi tshirt s5w nie sesuai je untuk aktiviti lasak. Helok je hakak cantik & habang hensem tu mendaki ke Sky Bridge pakai koleksi meletops tu 😎

Ada yang dah terjatuh hati ke?
Apa lagi, cepat pm kami πŸ™ˆ

#bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Haiii chuolls 😍

Haa, korang buat ape je cuti cuti nie?
Dah lunch ke belom tu? πŸ˜‹

Sis ada nie haa, tga main susun susun kueh warne warni πŸ’Ÿ

Harini kita buka booth kat luar ; Batu Hampar, Perak 😁

#bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Salam Zohor gaisss πŸ’Ÿ

Can you spot something? πŸ‘†

Yeaaahhhh, our sweet customer donning our blueblack tshirt "Hayya 'alal falah" 😍

Thank you darl 😘

Adik nie pakai tshirt super duper selesa nie buat pi jogging. Material dia 100% cotton, so korang akan rasa selesa je. Tak panas pun. Terasa lagi bersemangat nak jogging sebab pakai thist cantik. Haa, gittew 😁

#bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Adudu, melting ahh tengok cik adik manis nie bergaya dengan koleksi s5w πŸ’Ÿ

Cik adik manis kita nie pemalu orang nya πŸ™ˆ

Alhamdulillah, dapat feedback positive. Siap nak tambah koleksi lagiii ! yeeeaayyy 😍

Terima kasih awak 🎈

#bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Saja nak bagitahu hampa, kami ada bukak tapak dekat ruang legar Kompleks PKNS Shah Alam nie πŸ™ˆ

Hampa boleh lah serbu ramai ramai nahhh πŸƒπŸƒπŸƒ Yang belum ada koleksi tshirt exclusive kami, boleh lah beli salah satu koleksi kami. Confirm puas hatiii πŸ’Ÿ

Yang dah ada, boleh lah tambah koleksi untuk penuhkan almari kat rumah tu 😁 **Tak tahu loghat tu betul ke idak πŸ˜…

#bazaarpaknilofficial #bazaarpaknil #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

#AutoTral dropping this month prod. By @ukno_mjaybeatz #TralTooCool #Detroit #s5w

SALAM JUMAAT 😘

Haii korang πŸ‘‹ Cuba tengok nie kejap !

Seronok kan bila dapat pakai sedondon macam nie dengan pasangan kita. Rasa sweet sangat. .
.
Korang rasa macam tu tak? πŸ™ˆ "Alaa kak, kiteorang belum kawin lagi. Mana ada pasangan." .
Haaa, jangan risau. Korang boleh sedondon dengan adik beradik, sedondon dengan parents, sedondon dengan kawan-kawan. Mesti bersemutt je nanti 😍

#bazaarpaknil #bazaarpaknilofficial #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Haiii . Selamat pagi 😍

Harini kami bersiaran dari Dewan Millenium, Kepala Batas πŸ˜‡

Kedai di Rantau Panjang & Kompleks PKNS buka seperti biasa. So, sesiapa yang nak walk-in, boleh lah datang 😊

Ehhh, cantik pulak tudung yang akak tu pakai πŸ™ˆ

#s5w ##tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Ada siapa siapa yang berminat tak? Kalau ada, ce angkat tangan sikittt πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour #bazaarpaknil #bazaarpaknilofficial

Haii kakak kakak semua πŸ˜‡

Harini kita nak release tudung mudah diurus nie 😍

Senang nak matching dengan semua baju taw. Sebab jenis colourful stripes 🌈 So, tak payah pening kepala nak pakai tudung ape lagi dah lepas nie. Okay? πŸ˜‰

Stay tuned okay? Nak update full colour πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ #s5w #tshirtmuslimah #familysettshirt #couplesettshirt #khatkufi #bawalbidang60 #cotton #misscolour

Ingat allah #s5w

"The Devil Boat," USS Hawkbill, SSN 666, one of the first nuclear #submarines. #submarineinthedesert #usnavy #idaho #S5W #stateside #expatlife

Most Popular Instagram Hashtags