#s5w

243 posts

TOP POSTS

Ini la design pertama S5W yg mendapat sambutan yg sgt hebat.....masih berminat nak order design ni bole la whatsapp ke saya 0162176614. #s5w #S5W

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Akak nie dah kumpul tiga tiga koleksi #s5w. Yang latest, akak nie beli kaler hitam "hayya a'las solah" 😍 Terima kasih kak fazidah 😘

Haa, yang kita orang pakai tu pon koleksi #s5w jugak ✌

#WarisanMuslimah #bazaarpaknil #tshirtmuslimah

Ini lah antaran pilihan design2 baju S5W. Juga terdapat dalam bentuk tangan panjang untuk dewasa dan kanak2 ye semua. Call or whatsapp to order your choice today!! 0162176614. #S5W

Im donning tshirt koleksi #s5w dari #WarisanMuslimah & super comfyyy scarf from @khadeejahislamicvendor

Spreading Message Through Designs. Come and join us !! #islamictshirts #solatlimawaktu #s5w

Hooded tee......size dari XS-3XL. Untuk order PM ke 0162176614. #S5W

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Beli ape tu? Abang nie beli koleksi #s5w latest design. Beli kapel set punya. Boleh lah pakai sedondon nanti πŸ˜‰

Jom singgah Lot 10, #WarisanMuslimah di @bazaarpaknilofficial 😎

Team #WarisanMuslimah in action !

We're donning #s5w in green. Cantik ke idok bila pakai sedondon gini? πŸ™ˆ

Ada yang berminat? Boleh terus wasep anis okay 😊

Ayahanda pesan "mcm mana sekalipun KIPIDAP DONGIBAB" 😁😁 #ayahandaranikulup #kipidapdongibab #s5w

MOST RECENT

Ehh, tengok nie ! Raja Muda Selangor @rmselangor pon dah dapatkan koleksi berhantu #s5w nie taw. Korang dah grab ke belom?

Tshirt nie boleh pakaii waktu santai santai. Kalau pakai sedondon dengan family or kawan kawan lagi cantik πŸ™ˆ

Apa lagi? Jom serbu Lot 10 di @bazaarpaknilofficial !!! #WarisanMuslimah #bazaarpaknil #tshirtmuslimah #koleksiraya2017 #bajukebarong #bajukurungpahang

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Beli ape tu? Abang nie beli koleksi #s5w latest design. Beli kapel set punya. Boleh lah pakai sedondon nanti πŸ˜‰

Jom singgah Lot 10, #WarisanMuslimah di @bazaarpaknilofficial 😎

Performing #GrindGrind at the #BeerOlympics prod. By @shawn_azzarelli video out now on #4SHOMAG s/o @plopreme for letting a nigga roc the mic #Detroit #TralTooCool #TooCool #PiranhaGang #s5w #toocoolforschool

Tengok tu, customer kita pakaii koleksi #s5w. Sorang pakai warna hitam, sorang pakai warna hijau 😊

Kalau awak, awak suka warna yang mana? πŸ™ˆ

Adik manis kita nie cakap, tshirt nie selesa 😍 sebab selalu sangat pakaii, koyak dah tshirt. Ehemmm, tu tanda wajib tambah koleksi lain 😁

#Repost @anisyahirah94 with @repostapp
・・・
Syahirah Kuasa Dua πŸ˜…

Ehhh, harini taw !

Final #LalakLand di #bazaarpaknil. So, sesiapa yang nak jumpa paknil ke, nak jumpa izzue islam ke. Boleh lah maii ke @bazaarpaknilofficial. Final #LalakLand start pukul 4 petang nanti.

All the best kepada finalist #LalakLand 🌹

Dah datang #bazaarpaknil tu, jangan lupa singgah Lot 10, #WarisanMuslimah okay? Boleh dapatkan family set tshirt, tshirt muslimah. Stok koleksi raya 2017 pon dah masuk jugak πŸ™ˆ

See you there !

#tshirtmuslimah #bazaarpaknil #familyset #koleksiraya2017 #s5w

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Wahhhh , cantik nye bila pakai sedondon satu family macam nie 😍

Alhamdulillah, dapat feedback positive dari akak kita nie. Terima kasih kak 😘

Sesiapa yang belum dapatkan koleksi berhantu #s5w nie, boleh lah dapatkan di Lot 10 (Warisan Muslimah), @bazaarpaknilofficial, Tempat Orang Lokal (ToL), Kompleks PKNS, Shah Alam πŸ’ž

Jom serbu ramai ramai !

#tshirtmuslimah #WarisanMuslimah #bazaarpaknil

Salam Nisfu Sya'ban πŸ€“πŸ’• #peacebeuponyou #nisfusyaban #S5W #s5wclothing #bruneidarussalam Peace be upon you 😊

YEAYYYY 🎈

Happy customer, happy me !
Minggu lepas adik nie beli 2 helai koleksi #s5w. Harini pakaii, siap jadi model depan kedai lagi 😍

Korang dah dapatkan koleksi berhantu nie ke belumm? Kalau belum, jom datang Lot 10 di #bazaarpaknil

Laii laii laii...
Siapa yang belum dapatkan koleksi #s5w nie lagii?? Rugi tau tak grab.

Material 100% cotton. Sejuk n selesa je bila pakai. Dah lah boleh pakai sedondon pulak tuu 😍

#Repost @aznilnawawihm with @repostapp
・・・
Menarik kan tshirt #Solat5Waktu ni? Jom singgah di kedai @warisanmuslimah di #bazaarpaknil

Assalamualaikum w.b.t...tahniah!!!pd semua sahabat2 yg sudi mengintai di Booth H9.Kami dari #s5w & #ece_scarf ucapkn jutaan toce...thanks...nandree...terima kasih kpd semua sahabat... kekuatan kami adalah sokongan dari sahabat semua yg turut memberi pandangan d kritikan membina dan turut serta memeriahkan #vfestmesramall...

Assalamualaikim w.b.t...Thanks pd shbt2 yg singgah di booth H9.Double thanks pd sahabat yang support #s5w & #ece_scarf ...sempena hari last2 ni... harga sssyyyhhhhh!!!!! ada istimewanya... yg penting sahabat sntiasa bergaya anggun tidak kira sahabat jenis lemah lembut ataupun sedikit lasak... Datanglah ke @vfest.my.Last DaY tau... Toce jgk pada "Raja Farrah" kerana sudi ke booth kami. 🌷🌷🌷🌷🌷

30.4.17.Assalamualaikum...sebelum bulan Mei muncul,hari ni bz skit,LAST DAY katakan... kunjungilah kami di BOOTH H9... #s5w ada, #ECE_scarf pun ada... sempena #vfestmesramall...Baju Melayu kanak2 pun boleh didapati di sini... jom...pakat jenguk2lah kami disini...kami sentiasa menunggu kehadiran sahabat semua... 😍🌹🌷🌹🌷🌹

Alhamdulillah untuk hari ini😊😊
Rezeki itu rahsia Allah. Kita berusaha, Allah yang menentukan...
percaya pada qada'&qadar.
Sesungguhnya rezeki itu milik Allah, dan hanya Allah yang maha memberi😌

#vfest
#boothH9
#ECE_scarf
#s5w
#koyakiutπŸ˜›

Alhamdulillah untuk hari ini 😊
Sesungguhnya, rezeki itu rahsia Allah, dan milikNya. 😌

#vfest
#ECE_scarf
#s5w
#boothH9

3 hari je Vfest di Mesra Mall... Alhamdulillah atas rezekiNya.Sesape yg berkelapangan waktu tu.Silalah ke booth H9. #s5w & #ece_scarf .Kedatangan sahabat semua amatlah dialu alukan.Terima kasih semua.

Most Popular Instagram Hashtags