#s5w

248 posts

TOP POSTS

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Akak nie dah kumpul tiga tiga koleksi #s5w. Yang latest, akak nie beli kaler hitam "hayya a'las solah" 😍 Terima kasih kak fazidah 😘

Haa, yang kita orang pakai tu pon koleksi #s5w jugak ✌

#WarisanMuslimah #bazaarpaknil #tshirtmuslimah

Tb smlm punye citer....muka penat bru abes brniaga...😝#ustazharidrus #s5w #saturday

Bergambar bukan nak di gelar sebagai idola.. Tapi disimpan sebagai kenangan yang dikenang masa lalu..
#s5w #maskoff #lover #idola #stress

Ini la design pertama S5W yg mendapat sambutan yg sgt hebat.....masih berminat nak order design ni bole la whatsapp ke saya 0162176614. #s5w #S5W

JOM SHOPPING SAMPAI PENGSAN HINGGA LEWAT MALAM (10AM - 12AM - Setiap hari sepanjang bulan Ramadhan) DI #BAZAARPAKNIL @Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯ #RayaAndaPastiBergaya ****************************** #Repost @warisanmuslimah with @repostapp
・・・
Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

Ayahanda pesan "mcm mana sekalipun KIPIDAP DONGIBAB" 😁😁 #ayahandaranikulup #kipidapdongibab #s5w

Terjumpe kata2 yg memerli/mnyuruh utk berbuat yg wajib.. trus terdetik utk sent dkt kawan kononnye kita rase dia ptut bace.. tnpa mencermin diri yg tidak sempurna tu terlebih dahulu.😒 tak salah berkongsi prkara yg baik, tapi betulkah niat kita tu?
#salamramadhan #hambayanghina
#s5w

Set couple 24434 kelabu. PM atau whatsapp tuk harga ye. 0162176614. #S5W

Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

MOST RECENT

Bergambar bukan nak di gelar sebagai idola.. Tapi disimpan sebagai kenangan yang dikenang masa lalu..
#s5w #maskoff #lover #idola #stress

LAST DAY!!! LAST DAY!!! LAST DAY!!! HARI INI PAKAT MARI BLAKE KE #moodrepublikterengganurayafest,
UOLLSSSS JANGAN LUPA SINGGAH KE BOOTH 29 #haqemaexclusivecollection.ADA BAJU MUSLIM DAN MUSLIMAH #s5w UNTUK DIGAYAKAN DAN #ECE_scarf UNTUK KAUM HAWA NAMPAK LEBIH GOJES & MOST BEAUTIFUL WOMAN DENGAN KERDIPAN PERMATA SWAROVSKI. JUMPA KAMI DISANA SAHABAT SEMUA YA.

#shoutout to the homies all the way in Australia for rockin with that #TralTooCool verse πŸ’―πŸ™ #s5w
.
.
.
.
.
#followforfollow #piranhagang #TooCool #Detroit #Australia #Repost @yajyhtrowtalc (@get_repost)
・・・
skater child @hannwyatt @traltoocool

JOM SHOPPING SAMPAI PENGSAN HINGGA LEWAT MALAM (10AM - 12AM - Setiap hari sepanjang bulan Ramadhan) DI #BAZAARPAKNIL @Tempat Orang Lokal, Kompleks PKNS Shah Alam πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯πŸ‘πŸ”₯ #RayaAndaPastiBergaya ****************************** #Repost @warisanmuslimah with @repostapp
・・・
Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

Terjumpe kata2 yg memerli/mnyuruh utk berbuat yg wajib.. trus terdetik utk sent dkt kawan kononnye kita rase dia ptut bace.. tnpa mencermin diri yg tidak sempurna tu terlebih dahulu.😒 tak salah berkongsi prkara yg baik, tapi betulkah niat kita tu?
#salamramadhan #hambayanghina
#s5w

Awwww, sweet nye pakai sedondon macam nie 😍 Nie design terbaru untuk koleksi #s5w
Sweet ke sweet? πŸ™ˆ

Nak sweet macam dorang jugak? Bolehh, meh singgah Warisan Muslimah di @bazaarpaknilofficial 😘

Ehh, tengok nie ! Raja Muda Selangor @rmselangor pon dah dapatkan koleksi berhantu #s5w nie taw. Korang dah grab ke belom?

Tshirt nie boleh pakaii waktu santai santai. Kalau pakai sedondon dengan family or kawan kawan lagi cantik πŸ™ˆ

Apa lagi? Jom serbu Lot 10 di @bazaarpaknilofficial !!! #WarisanMuslimah #bazaarpaknil #tshirtmuslimah #koleksiraya2017 #bajukebarong #bajukurungpahang

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Beli ape tu? Abang nie beli koleksi #s5w latest design. Beli kapel set punya. Boleh lah pakai sedondon nanti πŸ˜‰

Jom singgah Lot 10, #WarisanMuslimah di @bazaarpaknilofficial 😎

Performing #GrindGrind at the #BeerOlympics prod. By @shawn_azzarelli video out now on #4SHOMAG s/o @plopreme for letting a nigga roc the mic #Detroit #TralTooCool #TooCool #PiranhaGang #s5w #toocoolforschool

Tengok tu, customer kita pakaii koleksi #s5w. Sorang pakai warna hitam, sorang pakai warna hijau 😊

Kalau awak, awak suka warna yang mana? πŸ™ˆ

Adik manis kita nie cakap, tshirt nie selesa 😍 sebab selalu sangat pakaii, koyak dah tshirt. Ehemmm, tu tanda wajib tambah koleksi lain 😁

#Repost @anisyahirah94 with @repostapp
・・・
Syahirah Kuasa Dua πŸ˜…

Ehhh, harini taw !

Final #LalakLand di #bazaarpaknil. So, sesiapa yang nak jumpa paknil ke, nak jumpa izzue islam ke. Boleh lah maii ke @bazaarpaknilofficial. Final #LalakLand start pukul 4 petang nanti.

All the best kepada finalist #LalakLand 🌹

Dah datang #bazaarpaknil tu, jangan lupa singgah Lot 10, #WarisanMuslimah okay? Boleh dapatkan family set tshirt, tshirt muslimah. Stok koleksi raya 2017 pon dah masuk jugak πŸ™ˆ

See you there !

#tshirtmuslimah #bazaarpaknil #familyset #koleksiraya2017 #s5w

THANK YOU CUSTOMER 🌹

Wahhhh , cantik nye bila pakai sedondon satu family macam nie 😍

Alhamdulillah, dapat feedback positive dari akak kita nie. Terima kasih kak 😘

Sesiapa yang belum dapatkan koleksi berhantu #s5w nie, boleh lah dapatkan di Lot 10 (Warisan Muslimah), @bazaarpaknilofficial, Tempat Orang Lokal (ToL), Kompleks PKNS, Shah Alam πŸ’ž

Jom serbu ramai ramai !

#tshirtmuslimah #WarisanMuslimah #bazaarpaknil

YEAYYYY 🎈

Happy customer, happy me !
Minggu lepas adik nie beli 2 helai koleksi #s5w. Harini pakaii, siap jadi model depan kedai lagi 😍

Korang dah dapatkan koleksi berhantu nie ke belumm? Kalau belum, jom datang Lot 10 di #bazaarpaknil

Laii laii laii...
Siapa yang belum dapatkan koleksi #s5w nie lagii?? Rugi tau tak grab.

Material 100% cotton. Sejuk n selesa je bila pakai. Dah lah boleh pakai sedondon pulak tuu 😍

#Repost @aznilnawawihm with @repostapp
・・・
Menarik kan tshirt #Solat5Waktu ni? Jom singgah di kedai @warisanmuslimah di #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags