#s2ufamilies

3008 posts

TOP POSTS

*Masalah adalah Motivasi!*
.
5 Cara tukar masalah jadi motivasi;
.
1. Redha dan syukur dgn ujian dr Allah swt.
.
2. Cari lampu hijau yang menggembirakan kita tanpa fokus pada masalah.
.
3. Kaji semula masalah dan Cari penyelesaian sendiri sebelum kongsi masalah dgn pasangan.
.
4. Terus fikir penyelesaian. Jangan salahkan masalah atau orang penyebab masalah. Itu merumitkan keadaan.
.
5. Senyum selalu sepanjang handle masalah sebab senyum itu positif dan boleh tukar mood kawal masalah lebih baik.
.
TQ #TAM for invitation
,
Moga manfaat buat semua #s2uFamilies
#TheBestFamilyBusiness

.
.
Assalamualaikum💕
.
.

KENAPA MESTI VITA-E SHAKLEE?
.
Tahukah anda
.
Setiap sebiji softgel Vita-E Shaklee bersamaan :
☘️8kg bayam
☘️1kg gandum
☘️500ml minyak safflower
☘️500g badam
.
Agak-agak larat tak nak makan banyak tu?
Nak mudah, makan je sebiji Vita-E Shaklee ni setiap hari. Manfaatnya seumpama makan semua yg disebut tu taw. ☺️ .
Dan Vita-E Shaklee juga dilengkapi dengan SELENIUM. Untuk memastikan penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
.
Kenapa begitu? Sebab Vitamin E tanpa selenium berpontesi menjadi toksik dalam badan untuk jangka masa yang panjang😱
.
Penggunaan Vita-E Shaklee selama 4bulan, Wow!
.
Vita-E Shaklee ni juga boleh dijadikan masker tau.
.
Boleh makan & boleh dibuat masker😉
.
Jom jadi pengguna yang bijak. 👍🏻
.
Bertukar lah kepada makanan tambahan Shaklee untuk sihat, cantik dan bertenaga.
.
.
Boleh wsp Miza untuk dapatkan BEST PRICE sekarang serta special consultation.
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#vitaminE
#EsplandorEmpire
#s2ufamilies

Set Detox Shaklee
.
💊DTX Complex - detox hati
💊Herblax - detox usus
💊Alfalfa Complex - detox darah 💊Peppermint Ginger Plus - mengeluarkan angin dalam badan
💊Vivix - membaiki sehingga ke perigkat DNA dalam badan
.
Badan jadi ringan, Perut dah tak berangin dan buncit
.
👉 Dengan setiap belian set Detox Shaklee... awak akan menjadi ahli . 👆 Awak juga akan dapat Meal Plan Detox yang dikeluarkan oleh para saintis shaklee...
.
Whatsapp ke 📩
📲 016-4145986
.
#s2ufamilies #PengedarShakleePenang #ShakleeEffect #sayajualshaklee #detokshaklee

PERMINTAAN PRODUK SHAKLEE SANGAT TINGGI !!
.
Alhamdulillah. Nazra dah setel COD kan 1 tong ESP pagi tadi di Kg Bandar, Baling 😊
.
Lagi 1 tong ESP dan Ostematrix Nazra akan di COD kan petang ni di Taman Pulai, Baling 😊
.
Sekarang Nazra mai ke Shaklee di Seberang Jaya sebab nak beli lagi 1 tong ESP dan Ostematrix untuk COD kan petang ni. Hehehehe
.
Permintaan produk Shaklee memang high demand 😊
.
Nak #shaklee
Whatsapp Nazra
019-4320059
Pakar Shaklee Anda
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #s2ufamilies

#DetoxChallenge Day 2
.
kalau ikutkan menu,hari ni sup sayur
.
kakyong start hari ni dengan #esp blend dengan epal hijau & daun salad
.
boleh tahan jugak sedapp nya..at least takda la kakyong mengkelan nak telan!
.
kemon nak jadi jLo gebu gebass,harusslah boh ESP

#FLYdetoxnslimfit
#s2uFamilies

Permulaan zai bina empayar shaklee zai satu ketika dulu,
Adalah di waktu zai masih bergelar seorang pelajar. 👩‍🎓
.
Waktu tu zai sanggup lupakan nikmat enjoy sana sini semata-mata FOKUS utk bangunkan empayar shaklee zai 💪
.
Siapa kata student tak boleh buat shaklee?
Salah tanggapan tu 🙅🏻
.
Student yang buat shaklee masa belajar / muda2 UNTUNG sgt sebenarnya !
Uolllss dh genggam INCOME 4 ANGKA dalam tangan masa tengah belajar lagi. 💵
.
Di saat orang lain bertungkus lumus cari kerja / nak cari duit sehabis tamat belajar, uollss dh selamat ada income setiap bulan.💰
.
Zai bersyukur sgt dipertemukan dengan biz shaklee ni. Bagi zai ia adalah biz yang PALING MUDAH nak buat.👍
.
Biz shaklee biz yg boleh DIWARISI oleh anak2 kita satu hari nanti.❤️
.
Zai mencari sesiapa yang nk buat Shaklee
yang ada AZAM seperti zai,
PEMIKIRAN seperti zai.
Yang jenis bukan suka cipta alasan.
Sentiasa POSITIF.
Dan bukan sekadar nak cuba-cuba
Tapi terus pasang NIAT nak buat sungguh-sungguh ✅
.
Zai nak bantu anda rasa BONUS2 SHAKLEE.
Zai tak nak rasa sorang2. Jom jadi sebahagian #TeamZinniaAura #s2ufamilies.
Student, Surirumah atau yang dh kerja pun dialu-alukan.👌
.
Boleh hubungi zai di ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60193443650/
.
#ZinniaAuraEmpire
#WhyIShaklee
#sidzaistory

Morning ❤️️ Dah breakfast?
Tyzah pepagi dah turun rumah nak ke UITM.
Apa lagi hanya perlu Shake-Shake ESP aje. Cara bancuh semudah ABC.
Jarang Tyzah miss favourite breakfast. Sebab apa?
Sedap.
Mengenyangkan.
Tenaga berpanjangan.
Kulit gebu.
Parut jerawat makin pudar.
Nak ESP? Roger aje Tyzah😘

#shakleebytyzah
#teamzinniaaura
#s2ufamilies

BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻
.
Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi
.
Antara syarat untuk menjalankannya adalah ❤sayang kesihatan 👍
❤sayang keluarga 😊
.
Kenapa Shaklee biznes terbaik?
1. Shaklee ni konsepnya DISTRIBUTORSHIP
dengan erti kata lain TIADA STOKIS.
.
2. Medium Biz Shaklee adalah 100% ONLINE dan 100% OFFLINE.
.
Maksud di sini, kita yg choose cara marketing. 100% terpulang pada kita nk online ke offline ke.. kita decide. Bisness yg FLEXIBLE & INDEPENDENT.
.
3. Shaklee dh masuk 60 tahun dan never failed bayar BONUS SID nya. Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya 👍
.
4. Shaklee KEKAL LAMA sebab Shaklee mementingkan KUALITI dgn hanya memastikan produknya
.
🍃Sentiasa Mesra Alam
.
🍃Sentiasa Selamat
.
🍃Sentiasa Berkesan
.
5. Ada lagi... mmg sgt BANYAK PELUANG nya. Hubungi Liyana untuk KONSULTANSI penuh 👍
.
http://www.wasap.my/60162194929/
.
Liyana sendiri akan assist uolls 😊

#TeamZinniaAura
#S2uFamilies
#LoveShaklee
#nutraceuticalbyliyana

5 SEBAB SHAKLEE ADA MASA DEPAN .
1. Nature of business Shaklee adalah dalam bidang kesihatan.
-Siapa tak pernah sakit? Selagi ada ikhtiar nak sihat dan cegah, Shaklee always relevan
.
2. Integriti Produk dan Business sangat tinggi.
-Shaklee Difference
.
3. Kepercayaan diri sendiri pada produk.
-Sendiri guna sendiri rasa, baru percaya
.
4. Support Group yang mantap dan kuat.
-Follow je Master. Mereka role model dah berjaya. Jangan tengok orang lain
.
5. Bisnes yang boleh diwarisi berzaman.
-Satu ID boleh guna bergenerasi. Once Master, title itu akan jadi lifetime Master. Once Car Bonus Achiever, lifetime juga dapat Car Bonus tu
.
☝Point pendek share semalam di HO sempena #ShakleeCares
.
Moga manfaat semua
.
-MD MIA-
#s2uFamilies
The best Family Businesso

MOST RECENT

Begini lah adik manis. Shaklee ini ada 2 harga saja.
1. Harga ahli untuk yang daftar ahli.
2. Harga retail untuk yang bukan ahli.
.
Tiada harga kasih sayang, harga terjun bangunan, harga pelajar, ketua kampung atau apa-apa lah.
.
Buat apa susah-susah bazir masa DM sini DM sana survey harga? Bagi details, meh nak daftarkan. Confirm sampai bila-bila pun dapat harga ahli. Tak payah buang masa adik manis. ☺️
.
Kalau dah ahli, tapi malas jugak nak order sendiri, roger je akak anytime. Akak boleh tolong orderkan.
.
Ok? 📲whatsApp +601132589162 sekarang!
.
#shaklee #shakleeterengganu #shakleesabah #shakleeranau #healthy #beauty #s2ufamilies #pengedarshaklee #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu

KULIT MUKA LEBIH HALUS
.
Vita C RM 103.35 (180 biji untuk 6 BULAN)
Vita E RM165.63 (120 biji untuk 4 BULAN)
.
Nak harga jimat? 📲WhatsApp +6011 3258 9162 sekarang.
.
#HealthyByDyana #shaklee #vitac #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau

SUDAH BERSEDIAKAH KITA MENGHADAPI HARI TUA?
.
Maksud saya, dari segi KESIHATAN. Dari aspek AMALAN tu memanglah lagi penting. Tak boleh dinafikan.
.
Tapi, pernahkan kita terfikir, "Senangkah kita BERIBADAT kalau KESIHATAN TIDAK MENGIZINKAN?
.
Kalau pesakit diabetes, ada nak puasa pun tak boleh sebab hypoglycemia.
Pesakit ostearthritis, solat sedikit terganggu, terpaksa guna kerusi sebab sakit lutut. .
APA PILIHAN KITA?
.
Menghabiskan hari-hari tua dengan kesihatan yang optimum, bebas ke sana ke mari, mempunyai banyak masa untuk beribadat?
.
Atau..
.
Menghabiskan hari-hari tua dengan terpaksa berulang alik ke hospital untuk temujanji diabetes la, darah tinggi la, kolesterol la..
.
Atau..
.
Menghabiskan masa selama 4 jam setiap 3 kali seminggu untuk dialisis?
.
MULA AWAL & KONSISTEN!
.
Jangan tunggu dah ada pelbagai penyakit baru terbuka pintu hati nak ikhtiar macam-macam. WAJIB mulakan dari SEKARANG! Waktu sihat tak ada penyakit ni lah kena mula.
.
Dan..
.
Bila dah mula, WAJIB KONSISTEN. Jangan jadi lalang. Cuba itu cuba ini.
Pilih Shaklee dan istiqomah amalkannya. Kalau brand lain saya tak berani nak jamin awak akan kekal SIHAT & GORGEOUS macam Puan Khadijah ni. 😊
.
UMUR HANYALAH ANGKA 😎
.
NAK MULAKAN SEKARANG?
.
Hubungi saya 📲+601132589162 sekarang.
.
#HealthyByDyana #shaklee #bcomplex #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshaklee #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu #beauty #flawless #nopimples #pengedarshakleesabah

Maaf kurang bersiaran hari ini. 🙏
Pagi2 dh keluar dari Jb ke Sunway Geo. ☺️
Skrg dlm perjalanan balik ke Jb.🏎
.
Bestnyaaaa join event #ShakleeCares petang tadi!
Shaklee, tolong lah buat lagi ya!
Pls buat kt Johor pulak nanti 😃
.
Oh ya, siapa yg tak sempat join tadi,
Blh join hari esok.
Esok last day utk event ni.👌
.
Tadi ramai yg bawa mak ayah, bawak orang tersayang, bawa sahabat2.
Macam2 pemeriksaan percuma ada.
Yang paling best, lepas selesai pemeriksaan,
Anda blh dgr dr nutritionist shaklee sendiri 1 by 1,
Nutrisi apa yg kurang dlm badan anda.
Anda juga akan tahu apa sebenarnya masalah kulit anda yg rupanya selama ni ingat elok ja, rupanya bermasalah.
Dan nnt ada juga yg fikir selama ni ingat tulang kuat dan sihat, rupanya ada osteoporosis wlaupun usia masih muda! 😱😱😱 #seram
.
Jadi sila peka dengan tahap kesihatan masing2 💪
.
Jika anda perlukan produk shaklee utk bantu anda,
Blh dptkan dari zai 👍👍👍
InshaAllah zai akan uruskan order anda dan zai akan berikan konsultansi paling eksklusif !
.
Jom shaklee !
.
#ShakleeBest
#TeamZinniaAura
#ZinniaAuraEmpire
#s2ufamilies
#sidzaistory
#belakangtabirsbz

Maaf kurang bersiaran hari ini. 🙏
Pagi2 dh keluar dari Jb ke Sunway Geo. ☺️
Skrg dlm perjalanan balik ke Jb.🏎
.
Bestnyaaaa join event #ShakleeCares petang tadi!
Shaklee, tolong lah buat lagi ya!
Pls buat kt Johor pulak nanti 😃
.
Oh ya, siapa yg tak sempat join tadi,
Blh join hari esok.
Esok last day utk event ni.👌
.
Tadi ramai yg bawa mak ayah, bawak orang tersayang, bawa sahabat2.
Macam2 pemeriksaan percuma ada.
Yang paling best, lepas selesai pemeriksaan,
Anda blh dgr dr nutritionist shaklee sendiri 1 by 1,
Nutrisi apa yg kurang dlm badan anda.
Anda juga akan tahu apa sebenarnya masalah kulit anda yg rupanya selama ni ingat elok ja, rupanya bermasalah.
Dan nnt ada juga yg fikir selama ni ingat tulang kuat dan sihat, rupanya ada osteoporosis wlaupun usia masih muda! 😱😱😱 #seram
.
Jadi sila peka dengan tahap kesihatan masing2 💪
.
Jika anda perlukan produk shaklee utk bantu anda,
Blh dptkan dari zai 👍👍👍
InshaAllah zai akan uruskan order anda dan zai akan berikan konsultansi paling eksklusif !
.
Jom shaklee !
.
#ShakleeBest
#TeamZinniaAura
#ZinniaAuraEmpire
#s2ufamilies
#sidzaistory
#belakangtabirsbz

Selain consume Shaklee,
berbusiness Shaklee, kami juga bernaung di bawah keluarga besar di bawah susur galur #s2ufamilies . Ukhuwah rapat dari dulu sampai sekarang walaupun tiada pertalian darah. Alhamdulillah
.
.
.
Nak join keluarga Shaklee kami yang super best & friendly? Jom jom👇👇❤
.
.
.
@byjulieali
@byjulieali
@byjulieali
.
.
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#followme
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#instashop
#food
#beauty
#health
#AuraInsta
#AuraInstaBatch10

3 TIPS KECILKAN LIANG PORI
.
Stress kan bila ada masalah pori terbuka ni. Takkan nak pakai makeup 24 jam.
Sebenarnya, makeup bukanlah penyelesaian terbaik. Sebab bila makeup, akan menyebabkan liang pori besar tadi tersumbat. Sudahla besar, tersumbat lagi. 😭😭
.
Meh nak share 3 tips untuk kecilkan liang pori ni.
.
1. RUTIN PENJAGAAN KULIT (skincare)
.
Ini yang paling penting. Setiap hari kita terdedah dengan kotoran dari persekitaran. Belum masuk lagi makeup yang kita pakai hari-hari. Paling basic pun WAJIB ada CLEANSER, TONER dan MOISTURIZER. Sekurang-kurangnya 2 kali sehari bersihkan wajah. Jangan lupa pakai krim sunblock atau moisturizer yang ada SPF. Sebab matahari ni pun salah satu punca membuatkan pori terbuka selain mengelakkan masalah pigmentasi.
.
Produk Shaklee yang sesuai:
NW Cleanser
NW Softener
NW Ultimate Protection Whitening Lotion
.
2. BUANG SEL KULIT MATI
.
Penting untuk kita buang sel-sel kulit mati untuk mengurangkan penyumbatan pada pori-pori muka sekaligus mencegah jerawat daripada menyinggah. Boleh gunakan scrub 2 kali seminggu. Bila pori tak tersumbat, barulah pori boleh mengecil. Dah kalau tersumbat, macam mana nak kecil. Ye dak? 🤔
.
Produk Shaklee yang sesuai:
NW Makeup Remover.
.
Bukan setakat bersihkan makeup sahaja, ia juga bersihkan kotoran jauh sehingga ke liang pori. 😃
.
3. SUPPLEMENTS
.
Haa, supplements pun jangan lupa amalkan terutamanya yang ada KOLAGEN. Kolagen sangat penting bagi memastikan sel-sel lebih kukuh dan tegang. Dengan ini, penampilan kulit lebih baik dan tiada lagi liang pori yang besar dan mengembang!
.
Produk Shaklee yang sesuai:
Vivix
Kolagen Shaklee
Vitamin C
Vitamin E
.
Nak cuba?
Jom dapatkan konsultasi daripada sy, supaya Dila sy boleh suggest yang terbaik untuk kulit anda.
.
Untuk sebarang pertanyaan & order boleh whatsApp +6011 3258 9162 ❤❤
.
#HealthyByDyana #shaklee #bcomplex #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshaklee #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu #beauty #flawless #nopimples #pengedarshakleesabah

.
.
Assalamualaikum💕
.
.

KENAPA MESTI VITA-E SHAKLEE?
.
Tahukah anda
.
Setiap sebiji softgel Vita-E Shaklee bersamaan :
☘️8kg bayam
☘️1kg gandum
☘️500ml minyak safflower
☘️500g badam
.
Agak-agak larat tak nak makan banyak tu?
Nak mudah, makan je sebiji Vita-E Shaklee ni setiap hari. Manfaatnya seumpama makan semua yg disebut tu taw. ☺️ .
Dan Vita-E Shaklee juga dilengkapi dengan SELENIUM. Untuk memastikan penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
.
Kenapa begitu? Sebab Vitamin E tanpa selenium berpontesi menjadi toksik dalam badan untuk jangka masa yang panjang😱
.
Penggunaan Vita-E Shaklee selama 4bulan, Wow!
.
Vita-E Shaklee ni juga boleh dijadikan masker tau.
.
Boleh makan & boleh dibuat masker😉
.
Jom jadi pengguna yang bijak. 👍🏻
.
Bertukar lah kepada makanan tambahan Shaklee untuk sihat, cantik dan bertenaga.
.
.
Boleh wsp Miza untuk dapatkan BEST PRICE sekarang serta special consultation.
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#vitaminE
#EsplandorEmpire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
Ada yang dah consume Vita-C pagi tadi?
.
Vita-C ni penting untuk kesihatan & supplement yang paling jimat!
.
Sebotol ada 180 biji, penggunaan sehingga 6 bulan! Hanya RM XX. Jimatnyerr...
.
Vita -C ni juga boleh dijadikan masker tau, boleh makan & boleh jadi mask, Wow! Wow!
.
Kalau anda under budget, Vita-C adalah supplement yang paling sesuai😉
.
.
Jomlah consume Vita-C Shaklee @shakleebymizanoor_ .
Bila dalaman dah sihat, luaran akan terserlah sihat & cantik😍
.
Boleh wsp Miza untuk dapatkan BEST PRICE sekarang serta special consultation😊
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

KISAH BENAR ---------------------------
Seawal jam 7 pagi hingga jam 430 petang sibuk bertugas untuk kem perkhemahan sehari KRS dan Pandu Puteri. Jam 530 petang baru sampai rumah..seharian bertugas memang memenatkan. Nasib baik awal pagi dah telan 2 biji vitalea.. Sebagai pembekal tenaga unggul kepada diriku sepanjang hari..Kalau tak telan ni kerja setengah hari je badan dah lemau tak bermaya..muka pucat semacam..sakit badan. Tambah pula sekarang ni banyak tugasan lasak yang perlu dibuat.

Jadi ibu bekerjaya memang begini lah.. Harus perlu supplemen tambahan agar sentiasa cergas dan sihat untuk lakukan kerja di pejabat, sekolah serta bertugas di rumah. Kalau tak, siapa yang nak tolong buat kerja-kerja?? Nak mengurus rumah dan anak2 lagi.. Saya memang tak ada orang gaji di rumah.. Sayalah ibu, saya lah pekerja, sayalah guru, sayalah yang bisnes, sayalah orang gaji tu dan sayalah isteri... Hahh!! Nampak tak?? Oleh tu, Vitalea adalah keperluan khas bagi diri saya.Vitalea memang tak pernah tinggal sejak berkenalan dengan supplemen ni. Lengkap dengan segala jenis vitamin diperlukan badan..vitamin kegemaran ni sentiasa selamat dan organik.. #shakleeffect
#s2ufamilies
#s2united

Untuk konsultansi, hubungi sy ya
Aydah - 0148577216
===================
Produk yang diambil:
1. Vitalea
===================

KENAPA SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP) BERBEZA??
.
✅SCP dicipta oleh para saintis Shaklee,bukan oleh kilang kosmetik pukal
.
✅SCP mengandungi ekstrak sisik ikan merah yang mana ia ialah bahan premium yang menjadikan SCP power!
.
✅SCP tidak mempunyai pengawet @ perasa tambahan. Rasanya adalah PURE COLLAGEN, no berry, oren, chocolate. Maksudnya ? No chemical!
.
✅SCP terbukti mempunyai saiz molekul paling kecil, 1000 Dalton kalau dibandingkan dengan kolagen lain yang mencecah 300000 Dalton. Ini bermakna SCP paling mudah diserap oleh badan
.
✅SCP turut mengandungi Vitamin B , Vitamin D dan , ekstrak kerang dan lactobacillus acidophilus . Selain baik untuk kulit, ia juga baik untuk masalah rambut gugur, tulang rapuh, sakit sendi, sukar lawas dan seumpamanya
.
Sesuai dengan tema Shaklee, safe, green and works SCP ialah COLLAGEN TERBAIK !!
.
.
Order & Consultation,
Whatsapp
LYNE
017-6078135
.
.
.
#syukurselalu #berikanmasa #viral #powergold #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #jsd #dherbs #terlajaklaris #pamoga #collagen #shaklee #collagenshaklee #shakleecollagenpowder #collagen #kolagen #terapiinstagram #aurawhite #aurainsta #s2ufamilies #kcolly #dianzvitamin #isterituanihsan #aimantino

STRESS TENGOK CERMIN SEBAB MUKA ADA JERAWAT ?? 😥
.
Alhamdulillah. Perubahan seawal 2 bulan. Kulit cerah berseri, jerawat pun susah nak tumbuh, antibodi pun makin kuat.
.
Kebaikan Vita-C keluaran Shaklee ni, 👉 ianya 100% bahan organik
👉 ditambah bioflavonoids untuk meningkatkan penyerapan vitamin C di dalam tubuh
👉 1 tablet seumpama kita makan 7 dan 1/2 biji buah oren beserta kulit nya
.
Nak cuba?
Whatsapp 013-4919525 .
#shaklee #ukhwahti #s2ufamilies #jerawat #jerawatnasi #jerawatmuka #jerawatbatu #jerawatbernanah #jeragat #jerawatpasir #jerawathilang #hilangparut #hilangkanjerawat #hilangjerawat #parut #parutpudar #paruthilang #parutjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #vitac #vitacshaklee #perak

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
Vita-C Plus ❤️
.
VITAMIN CANTIK TAHAN LAMA BERBALOI JIMAT!
.
Sepagi ni ramai dok pm Miza semua tanya pasal VITA-C PLUS ni. Ada yang sampai order 5-2 botol terus tu😍. Tq very2 much💕
.
Yang BEST, jimat sangat. Sebotol untuk kegunaan 6 bulan 😉
.
Vita-C Plus ni boleh di buat masker juga tau😉.
.
Untuk kulit cantik Vita-C Plus Shaklee ni, memang terbaik. Ramai yang dah consume dan merasai kesan yang terbaik!
.
Mostly semua customer akan bagi feedback lebih kurang sama. Muka makin cerah, jerawat kecut, mula hilang, muka dah kurang berminyak dan kulit rasa lebih lembut.
.
Best kan Vita-C Plus ni. Semua boleh consume. Vita-C Plus merupakan vitamin asas untuk tubuh. Penting untuk bantu PENGHASILAN KOLAGEN SECARA SEMULAJDI untuk badan kita.
.
Bagi yang dah lama usha tu......🤓 teringin nak beli meh try sekarang! Boleh roger2 Miza untuk order dan details.
http://Www.wasap.my/60197347225/
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleebymizanoor_
#vitaminc
#EsplandorEmpire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
Miza sertakan testimoni shaklee Collagen Powder, agar uolls teruja, percaya dan terus jatuh cinta dengan SCP 😍
.
.
Yana (Shaklee's Master Coordinator) merupakan salah seorang pengguna tegar SCP.
.
Tampil lebih muda & menawan 💫
.
.
So... my dearest friends, what are you waiting for?
.
Buy SCP now!!!
.
A trusted product for everyone!
.
Seriously not regret at all.
.
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
❤️Shaklee Collagen Powder
.
.
SCP merupakan antara supplement terbaik Shaklee
.
Jom kita tengok manfaat SCP secara amnya
.
❤️Anti-aging
❤️Kecantikan kulit
❤️Kurangkan jeragat & jerawat
❤️Anjalkan kulit & payudara
❤️Sokongan kesihatan sendi
❤️Kelembapan kulit
.
Miza share SCP ni sebab Miza rasa best dan yang pentingnya sebab Miza sendiri consume.
.
Kepada yang ada skin problem,boleh consume SCP ni yer. InsyaAllah sebelum raya ni dah flawless gitew😊
.
.
Boleh terus wsp Miza untuk order & pertanyaan
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
Miza nak share feedback dari salah seorang SID Shaklee satu group dengan Miza iaitu dari group FLY Detox & Slim Fit.
.
.
Lihatlah hasilnya setelah beliau consume set detox.
.
Miza tumpang happy bila ada diantara pengguna Shaklee berjaya capai apa yang mereka impikan.
.
.
Jom detox, bonusnya:
.
💫Lose weight
💫Kulit lebih sihat
💫Badan lebih sihat
.
Nak tak? 2 bulan lagi dah nak rayakan....
.
The BEST time to lose weight.
.
Boleh wsp Miza 📲0197347225
.
I will help you
.
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
❤️Set Detox Shaklee
.
.
Set Detox Shaklee berfungsi untuk membuang toksin berlebihan yang gagal disingkirkan oleh organ yang sudah overwork dan penat.
.
Toksin merupakan bahan beracun yang terdapat dalam badan atau dari faktor luaran yang menunggu masa untuk merosakkan badan. Ia merupakan punca pada penyakit-penyakit serius seperti kanser, gout , masalah penghadaman, masalah kesuburan dan lain-lain lagi.
.
Jom kita lihat apa yang ada dalam Set Detox Shaklee
.
Set Detox Shaklee mengandungi Vivix, DTX, Herba Lax, Alfalfa dan Pepermint Ginger Plus.
.
Vivix
.
Vivix membantu memberi tenaga pada sel untuk membaik pulih kesan toksin yang merosakkan badan dan memberi tenaga untuk menyahtoksin dengan lebih efisyen
.
DTX
.
DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengan lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak
.
Herb Lax
.
Herb Lax bagus untuk kesihatan usus dan melancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergetakan usus akan cuba disingkirkan.
.
Alfalfa
.
Alfalfa membantu melawan keasidan yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan. Alfalfa membantu meningkatkan sistem@penghadaman dan mengurangkan bau badan.
.
Pepermint Ginger Plus
.
Supplement ini mengurangkan angin di usus dan perut dan melancarkan prosea penghadaman.
.
Dengan pembelian set lengkap Detox Shaklee ini, akan melayakkan anda untuk jadi ahli secara percuma.
.
Order & pertanyaan boleh terus wsp Miza 📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags