[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#s2ufamilies

3096 posts

TOP POSTS

*Masalah adalah Motivasi!*
.
5 Cara tukar masalah jadi motivasi;
.
1. Redha dan syukur dgn ujian dr Allah swt.
.
2. Cari lampu hijau yang menggembirakan kita tanpa fokus pada masalah.
.
3. Kaji semula masalah dan Cari penyelesaian sendiri sebelum kongsi masalah dgn pasangan.
.
4. Terus fikir penyelesaian. Jangan salahkan masalah atau orang penyebab masalah. Itu merumitkan keadaan.
.
5. Senyum selalu sepanjang handle masalah sebab senyum itu positif dan boleh tukar mood kawal masalah lebih baik.
.
TQ #TAM for invitation
,
Moga manfaat buat semua #s2uFamilies
#TheBestFamilyBusiness

Set Detox Shaklee
.
💊DTX Complex - detox hati
💊Herblax - detox usus
💊Alfalfa Complex - detox darah 💊Peppermint Ginger Plus - mengeluarkan angin dalam badan
💊Vivix - membaiki sehingga ke perigkat DNA dalam badan
.
Badan jadi ringan, Perut dah tak berangin dan buncit
.
👉 Dengan setiap belian set Detox Shaklee... awak akan menjadi ahli . 👆 Awak juga akan dapat Meal Plan Detox yang dikeluarkan oleh para saintis shaklee...
.
Whatsapp ke 📩
📲 016-4145986
.
#s2ufamilies #PengedarShakleePenang #ShakleeEffect #sayajualshaklee #detokshaklee

Noor Liyana Zahari:
BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻
.
Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi
.
Antara syarat untuk menjalankannya adalah ❤sayang kesihatan 👍
❤sayang keluarga 😊
.
Kenapa Shaklee biznes terbaik?
1. Shaklee ni konsepnya DISTRIBUTORSHIP
dengan erti kata lain TIADA STOKIS.
.
2. Medium Biz Shaklee adalah 100% ONLINE dan 100% OFFLINE.
.
Maksud di sini, kita yg choose cara marketing. 100% terpulang pada kita nk online ke offline ke.. kita decide. Bisness yg FLEXIBLE & INDEPENDENT.
.
3. Shaklee dh masuk 60 tahun dan never failed bayar BONUS SID nya. Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya 👍
.
4. Shaklee KEKAL LAMA sebab Shaklee mementingkan KUALITI dgn hanya memastikan produknya
.
🍃Sentiasa Mesra Alam
.
🍃Sentiasa Selamat
.
🍃Sentiasa Berkesan
.
5. Ada lagi... mmg sgt BANYAK PELUANG nya. Hubungi Liyana untuk KONSULTANSI penuh 👍
.
http://www.wasap.my/60162194929/
.
Liyana sendiri akan assist uolls 😊

#TeamZinniaAura
#S2uFamilies
#LoveShaklee
#nutraceuticalbyliyana

PERMINTAAN PRODUK SHAKLEE SANGAT TINGGI !!
.
Alhamdulillah. Nazra dah setel COD kan 1 tong ESP pagi tadi di Kg Bandar, Baling 😊
.
Lagi 1 tong ESP dan Ostematrix Nazra akan di COD kan petang ni di Taman Pulai, Baling 😊
.
Sekarang Nazra mai ke Shaklee di Seberang Jaya sebab nak beli lagi 1 tong ESP dan Ostematrix untuk COD kan petang ni. Hehehehe
.
Permintaan produk Shaklee memang high demand 😊
.
Nak #shaklee
Whatsapp Nazra
019-4320059
Pakar Shaklee Anda
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #s2ufamilies

Morning ❤️️ Dah breakfast?
Tyzah pepagi dah turun rumah nak ke UITM.
Apa lagi hanya perlu Shake-Shake ESP aje. Cara bancuh semudah ABC.
Jarang Tyzah miss favourite breakfast. Sebab apa?
Sedap.
Mengenyangkan.
Tenaga berpanjangan.
Kulit gebu.
Parut jerawat makin pudar.
Nak ESP? Roger aje Tyzah😘

#shakleebytyzah
#teamzinniaaura
#s2ufamilies

#naelofarsajada.
Cantik sangat. Sayang nak pakai. Tapi pakailah, mudah-mudahan ummie @iffahanuar dan MD dapat sahamnya.
Doakan tukun pecah tahun ni. Aminn.
#shakleebusinessleader #s2uFamilies #addinaempire

TESTIMONI MASTER FIRDHAUS [CollagenEffect]
.
Sebut kolagen, mesti byk kaitan dgn Cun dan Cantik..normal lah tu sebab dh byk org buat treatment mcm2x style untuk kolagen ni esp untuk beauty2x gitu..
.
Adakah sy consume Collagen untuk cantik??opss..tu bonus yang dapat kulit licin+maintain tegang..
sy consume sebab lutut!!
.
9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dgn ACL!putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut sy 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nk g operate..tahan2x bertahun biar je lutut cmtu...efeknye? susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nk jogging atau aktif berjalan sambil bw beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, xdapat dibuat secara kasar dan aktif.walaupun begitu..alhamdulillah..masih ada kaki..sy gagahkan juga .
Tahun 2012 br kenal Collagen.tapi x consume
lagi~mula aktif sejak Jan 14!selepas tahu yang collagen ni bisa diperlukan untuk kekuatan Rawan..consume2x dan alhamdulillah, sy dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum..walaupun dh lama sy xpi checkup untuk tgk condition lutut...since sy mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa
lama..dh ckup syukur sgt...esp masa dukung Faheem..mampu
bertahan lama dan berjalan sambil
mendukung dan menggalas beg (agak2x dlm 30kg la beban dibawa)..still
steady..lutut xgegau la
kirenye
Alhamdulillah..side effect
lain? Kulit Gebu? haha..kne rasa sendiri la perbezaannye

yang penting, jaga kesihatan sebelum
sakit..inshaaAllah
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

p/s resepi kegemaran minum collagen adalah bersama sirap laici!!!pergh..cair~

Hidayah Mohamad
Whatsapp +6019-983 5090

#terapiinstagram

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
.
Vita-C ni penting untuk kesihatan & supplement yang paling jimat!
.
Sebotol ada 180 biji, penggunaan sehingga 6 bulan! Hanya RM XX. Jimatnyerr...
.
Vita -C ni juga boleh dijadikan masker tau, boleh makan & boleh jadi mask, Wow! Wow!
.
Kalau anda under budget, Vita-C adalah supplement yang paling sesuai😉
.
.
Jomlah consume Vita-C Shaklee @shakleebymizanoor_ .
Bila dalaman dah sihat, luaran akan terserlah sihat & cantik😍
.
Boleh wsp Miza untuk dapatkan BEST PRICE sekarang serta special consultation😊
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

5 SEBAB SHAKLEE ADA MASA DEPAN .
1. Nature of business Shaklee adalah dalam bidang kesihatan.
-Siapa tak pernah sakit? Selagi ada ikhtiar nak sihat dan cegah, Shaklee always relevan
.
2. Integriti Produk dan Business sangat tinggi.
-Shaklee Difference
.
3. Kepercayaan diri sendiri pada produk.
-Sendiri guna sendiri rasa, baru percaya
.
4. Support Group yang mantap dan kuat.
-Follow je Master. Mereka role model dah berjaya. Jangan tengok orang lain
.
5. Bisnes yang boleh diwarisi berzaman.
-Satu ID boleh guna bergenerasi. Once Master, title itu akan jadi lifetime Master. Once Car Bonus Achiever, lifetime juga dapat Car Bonus tu
.
☝Point pendek share semalam di HO sempena #ShakleeCares
.
Moga manfaat semua
.
-MD MIA-
#s2uFamilies
The best Family Businesso

MOST RECENT

.
KENAPA ORANG RAMAI JOIN BISNES SHAKLEE ?
=========================================
-
Pasti kerana bisnes ini sgt menguntungkan!
-
Sebab untung adalah produknya senang dijual!
-
Yeke senang?
-
Mmg senang sebab consumersnya terdiri dr anak3x, remaja, 20an,30an,40an,50an,60an,70an,80an dan Warga Tua
-
Semuanya boleh makan makanan tambahan dan vitamin Shaklee ini
-
Dan dalam bidang kesihatan sy pasti setiap orang akan sgt mementingkan kesihatan diri sendiri dan keluarganya
-
Jom ikhtiar dgn Shaklee
Makan Shaklee
Share Shaklee
Itulah perjuangan kami
Itulah biznes kami
Produk berkualiti tinggi
Berbiliion dilabur untuk RnD
dan berjuta lab test sudah dilaksanakan sbelum dijual pada kt
InshaAllah produk berkualiti menjamin kesihatan cemerlang
InshaAllah semoga ikhtiar kt mendapat keberkatan dan dipermudahkan Allah swt
--------------
-
Peluang apa sebenarnya yang Shaklee tawarkan dan bagaimana ia membantu?? Ianya seperti berikut
-
1. Daftar Keahlian hanya RM79.50* atau PERCUMA*
2. Untung runcit sehingga 30%
3. Bonus pada pertengahan bulan depan sebanyak 6 peringkat; 5-21%
Peluang untuk lebih gandaan bonus, kereta idaman, percutiaan 6bintang*
4. Memberkit permulaan untuk pengguna dan peluang perniagaan Shaklee
-
Shaklee bukan hanya produk kesihatan malah ia adalah salah satu peluang kerjaya seumur hidup dan kami adalah pakar dlm bidang biznes ini.
-
Keistimewaan dan Kelainan Shaklee
adalah
Sentiasa Selamat
Sentiasa Berkesan
Sentiasa Mesra Alam
-
Jom sertai kami 😊
Peluang jana pendapatan hanya dgn Makan Shaklee dan Kongsi manfaatnya dgn orang lain.Konsultansi seterusnya adalah percuma selepas anda menjadi sebahagian dr keluarga #s2uFamilies kami ✌️
-
*Konsultansi penuh boleh diteruskan dgn hubungi sy 😎
-
📱Whatsapp +019 684 2054
🇲🇾 Pengedar Shaklee Terbaik - ANIS
💊 Pengalaman Shaklee : 2 thn ++
🛍 IG : @vitaminbyannys
-
The BEST HOME BASED Business

Bersumberkan soya yang bukan GMO semestinya.. Jadi jika anda seorang yang alergik soya, InsyaAllah dengan Shaklee ok je.. Berdasarkan pengalaman beberapa customer kami..
.
.
Lecithin sahabat anda di Hari Raya nanti.. 😊
.
.
#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral #Lecithin #Kurus #KurusSihat #Lemak

Haaa.. Jangan tak percaya, Wanyhasrita pun makan Sustained Release Vita C Shaklee juga. 😍😍
.
Dapatkan Sustained Release Vita C sekarang! Satu botol ada 180 biji = RM103.35 (Untuk 6 bulan kegunaan sekiranya diambil 1 biji sehari).
.
Nak diskaun? Cepat whatsapp 📲+6011 3258 9162
.
#HealthyByDyana #shaklee #vitac #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshaklee #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu #beauty #flawless #pengedarshakleesabah #shakleeranau #shakleesabah #shakleeterengganu #shakleekualaterengganu

SHAKLEE TU APE?
.
Shaklee ialah peneraju dalam produk kesihatan dan pemakanan sejak 1956
.
Shaklee terus kekal menjadi juara secara saintifik disokong oleh produk terpilih berbanding perubahan yang berisiko.
.
Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam penyelidikan dan pembangunan produk yang lengkap, dan percubaan-percubaan klinikal.
.
Setiap tahun, kira-kira 83,000 ujian makmal dan ujian-ujian jaminan kualiti dilaksanakan terhadap produk nutrien dan bahan-bahan sahaja!
.
Pakar #shaklee Anda
Nazra
019-4320059
.
#terapiinstagram #aurainsta #s2ufamilies #inikamijim #shaklee #whyishaklee #kedah #perlis #penang #perak #shakleekl #shakleejb #shakleemurah #uum #uitm #usm #unimap #ukm #ump #gastrik #jerawat #parut #parutjerawat #kitagunani #ukhwahti #shakleekedah #resdung #vitamin #suplemen #shakleeeffect

Cuaca panas macam sekarang ni, tambah pulak bila berpuasa kurang minum air, so kadang-kadang mudah kena serang penyakit.
.
Make sure tingkatkan imun korang dengan Vitamin C ya. Trusted dan proven! Bila kita ambil supplement ni bukanlah maksudnya kita takkan jatuh sakit langsung.
.
Tapi kita ambil ini sebagai ikhtiar.. Yang mana Allah sukakan hambanya yang BERUSAHA untuk menjaga diri dan kesihatan dengan cara yang terbaik..
.
Antaranya, dengan cara pengambilan supplement yang terbaik dan terbukti selamat serta berkesan 😊
.
Sebotol Vita C ni tahan 3-6 bulan bergantung kepada pengambilan. Berminat, mai laju-laju whatsapp tepi naaa 😁
.
Vita C RM 103.35 (180 biji untuk 6 BULAN)
.
Nak harga jimat? 📲WhatsApp +6011 3258 9162 sekarang.
.
#HealthyByDyana #shaklee #vitac #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau

PARUT
.
Dengar je parut semua ngeri. Especially kalau parut di muka. Betul kan? 😉
.
1 thing pasal parut yang ramai tak tahu. Parut akan KEKAL pada tubuh kita. TAK HILANG. Tapi..
.
Kita boleh PUDARKAN dia.
Kita boleh KECILKAN dia.
Kita boleh SAMARKAN dia.
.
Dengan syarat ➡ Rawatan bermula dari dalam. Paling basic ➡ VIT C & VIT E. Nak lagi ummphh ➡ COLLAGEN & ESP. Boleh try ESP dulu kalau budget rendah 😊
.
Jom la try. Takkan nak muka berparut kan? 🙊 Cepat-cepat whatsApp 📲+6011 3258 9162.
.
Harga? RM170.93. Nak diskaun? Cepat-cepat whatsapp 😊
.
#HealthyByDyana #healthy #shaklee #scar #parut #hilangkanparut #protein #ESP #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung

KENAPA KURMA SHAKES SHAKLEE TERBAIK? 🥛
.
(1) Diperbuat daripada soya non-GMO.
Soya-soya di pasaran sekarang ni kebanyakannya GMO. Betulke ESP non-GMO? Takde tulis pun kat tong dia?
.
Ini kerana untuk mematuhi syarat-syarat KKM - tidak boleh state 'non-GMO' di label. So kalau korang jumpa mana-mana produk yang ada tulis 'non-GMO' tu paham-paham lah ya. Syarat KKM, JANGAN LETAK.
.
(2) Protein tumbuhan tidak meninggalkan sisa seperti protein haiwan.
.
(3) Orang yg mengalami lactose intolerant tidak boleh mengambil susu berasaskan haiwan yg mengandungi laktosa. Susu soya sesuai buat mereka. Ianya lactose free.
.
(4) Rendah GI.
.
(5) Bebas kolesterol dan lemak tepu.
.
(6) Kaya dengan kalsium dan protein dgn 9 asid amino perlu.
.
(7) Dihasilkan dan diaudit di bawah IPP (Identity Persevation Program).
.
Boleh whatsApp 📲 +601132589162 untuk order ESP anda. Harga? RM170.93. Nak jadi member pun boleh 😊
.
#ESP #shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung

Most Popular Instagram Hashtags