[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#s2ufamilies

3452 posts

TOP POSTS

Set Detox Shaklee
.
๐Ÿ’ŠDTX Complex - detox hati
๐Ÿ’ŠHerblax - detox usus
๐Ÿ’ŠAlfalfa Complex - detox darah ๐Ÿ’ŠPeppermint Ginger Plus - mengeluarkan angin dalam badan
๐Ÿ’ŠVivix - membaiki sehingga ke perigkat DNA dalam badan
.
Badan jadi ringan, Perut dah tak berangin dan buncit
.
๐Ÿ‘‰ Dengan setiap belian set Detox Shaklee... awak akan menjadi ahli . ๐Ÿ‘† Awak juga akan dapat Meal Plan Detox yang dikeluarkan oleh para saintis shaklee...
.
Whatsapp ke ๐Ÿ“ฉ
๐Ÿ“ฒ 016-4145986
.
#s2ufamilies #PengedarShakleePenang #ShakleeEffect #sayajualshaklee #detokshaklee

Beruntungnya depa yang join majlis bersama Ustaz Ebit Lew hari ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Shaklee #S2UFamilies #NaaShaklee

Sisters from another mother ๐Ÿ’• #s2umasters #s2ufamilies #spectacularmasters #spectacularfamilies

PERMINTAAN PRODUK SHAKLEE SANGAT TINGGI !!
.
Alhamdulillah. Nazra dah setel COD kan 1 tong ESP pagi tadi di Kg Bandar, Baling ๐Ÿ˜Š
.
Lagi 1 tong ESP dan Ostematrix Nazra akan di COD kan petang ni di Taman Pulai, Baling ๐Ÿ˜Š
.
Sekarang Nazra mai ke Shaklee di Seberang Jaya sebab nak beli lagi 1 tong ESP dan Ostematrix untuk COD kan petang ni. Hehehehe
.
Permintaan produk Shaklee memang high demand ๐Ÿ˜Š
.
Nak #shaklee
Whatsapp Nazra
019-4320059
Pakar Shaklee Anda
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #s2ufamilies

Dinner tadi,nampak jejari kecil tu pun teringin nak mamam #eatClean ibu

#detoxMerdeka #s2uFamilies

Noor Liyana Zahari:
BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN ๐Ÿ’ผ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป
.
Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi
.
Antara syarat untuk menjalankannya adalah โคsayang kesihatan ๐Ÿ‘
โคsayang keluarga ๐Ÿ˜Š
.
Kenapa Shaklee biznes terbaik?
1. Shaklee ni konsepnya DISTRIBUTORSHIP
dengan erti kata lain TIADA STOKIS.
.
2. Medium Biz Shaklee adalah 100% ONLINE dan 100% OFFLINE.
.
Maksud di sini, kita yg choose cara marketing. 100% terpulang pada kita nk online ke offline ke.. kita decide. Bisness yg FLEXIBLE & INDEPENDENT.
.
3. Shaklee dh masuk 60 tahun dan never failed bayar BONUS SID nya. Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya ๐Ÿ‘
.
4. Shaklee KEKAL LAMA sebab Shaklee mementingkan KUALITI dgn hanya memastikan produknya
.
๐ŸƒSentiasa Mesra Alam
.
๐ŸƒSentiasa Selamat
.
๐ŸƒSentiasa Berkesan
.
5. Ada lagi... mmg sgt BANYAK PELUANG nya. Hubungi Liyana untuk KONSULTANSI penuh ๐Ÿ‘
.
http://www.wasap.my/60162194929/
.
Liyana sendiri akan assist uolls ๐Ÿ˜Š

#TeamZinniaAura
#S2uFamilies
#LoveShaklee
#nutraceuticalbyliyana

KULIT MAKIN CERAH
DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu
.
VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)
.
VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit
.
ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.
.
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #sisBoutiqueAndCafe

.
.
Assalamualaikum & Hi semua!
.
SHAKLEE COLLAGEN POWDER -
KOLAGEN TERBAIK PERNAH DIHASILKAN๐Ÿ‘๐Ÿป
.
ianya 100% SELAMAT dan BERKESAN.
.
๐ŸŒฑMengandungi 4000mg kolagen yang asli dan berkualiti yang diekstrak dari sisik ikan merah ( red snapper )
.
๐ŸŒฑKENAPA SISIK IKAN MERAH?
.
- Sebab ia hidup pada paras 5000m di bawah laut
.
- sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang tinggi di dasar laut
.
- bebas pencemaran dan sisa toksik
.
๐ŸŒฑSaiz kolagen yang halus kira-kira 1000 Dalton memudahkan ianya diserap oleh badan
.
๐ŸŒฑDipek 5g/sachet boleh dibawa kemana-mana dan dinikmati pada bila-bila masa
.
Kesan pengambilan COLLAGEN POWDER SHAKLEE:
.
.
๐ŸŒฟmemelihara ketegangan dan keanjalan kulit
.
๐ŸŒฟmenghilangkan kedutan
.
๐ŸŒฟmemelihara kelembapan kulit lebih-lebih lagi jika kerap duduk dalam aircond
.
๐ŸŒฟmenaikkan seri wajah supaya berseri-seri
.
๐ŸŒฟmenghilangkan parut degil dengan berkesan
.
๐ŸŒฟmengecilkan liang pori wajah
.
๐ŸŒฟada masalah PAYUDARA KENDUR? .
Collagen Shaklee membantu menegang dan menaikkan semula payudara
.
๐ŸŒฟmenyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
๐ŸŒฟmenguatkan otot dan tulang
.
๐ŸŒฟmembantu hati dalam proses detoksifikasi ( buang toksin )
.
๐ŸŒฟmengurangkan keradangan
.
๐ŸŒฟmemberi tenaga
.
๐ŸŒฟmemulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.
Best kan? Berminat? Whatsapp Miza laju-laju ok untuk HARGA YANG SANGAT ISTIMEWA โค
.
.
@shakleebymizanoor_ .
๐Ÿ“ฒ0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#EsplandorEmpire
#S2Ufamilies

MOST RECENT

Sebagai seorang wanita, antara yang paling dirisaukan ialah nampak lebih tua berbanding usia sebenar. Apalagi kalau dibanding-bandingkan dengan orang lain oleh yang tercinta, kan?
.
Banyak faktor yang menyebabkan seseorang itu nampak tua berbanding usia sebenar. Antaranya faktor pemakanan. Ada yang hanya sempat makan junk food, tidak makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Kadang-kadang makanan yang diambil sudah hilang khasiatnya.
.
Sebah itulah pentingya kita ambil supplement. Untuk topup balik kekurangan nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
.
Jadi, apa supplement yang terbaik untuk tubuh badan kita? Sudah tentulah dari Shaklee โค๏ธโค๏ธ
.
Ada sesiapa yang nak tak? Boleh whatsApp ๐Ÿ“ฒ +601132589162. Nak diskaun? WhatsApp sekarang! ๐Ÿ˜Š
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #shakleekualaterengganu #shakleeranau #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesemenanjung #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali

Sebagai seorang wanita, antara yang paling dirisaukan ialah nampak lebih tua berbanding usia sebenar. Apalagi kalau dibanding-bandingkan dengan orang lain oleh yang tercinta, kan?
.
Banyak faktor yang menyebabkan seseorang itu nampak tua berbanding usia sebenar. Antaranya faktor pemakanan. Ada yang hanya sempat makan junk food, tidak makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Kadang-kadang makanan yang diambil sudah hilang khasiatnya.
.
Sebah itulah pentingya kita ambil supplement. Untuk topup balik kekurangan nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
.
Jadi, apa supplement yang terbaik untuk tubuh badan kita? Sudah tentulah dari Shaklee โค๏ธโค๏ธ
.
Ada sesiapa yang nak tak? Boleh whatsApp ๐Ÿ“ฒ +601132589162. Nak diskaun? WhatsApp sekarang! ๐Ÿ˜Š
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #shakleekualaterengganu #shakleeranau #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesemenanjung #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali

Mengapa #Ostematrix lebih hebat dari KALSIUM jenama lain?
.
.
Jom baca dan bandingkan. Kemudian anda sendiri tentukan.
.
.
1. Whatsapp #ShakleeTerhangat
.
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
.
2. Call kami
.
>> +60122971341
>> +60124971341
.
COD : Tangkak/Melaka
Pos : Seluruh Malaysia (Pembelian Vivix postage PERCUMA)
.
SID Tangkak Terhangat
Nurul Faizah Salleh
.
#InspirasiFAR #Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

Ha..tudiaaaa
.
Kak Rita Rudaini kita..cantik berseri dengan #collagenPowder .
Jangan cakap mommy tak payung naaaa
Segak kemainnnn
.
Meh cepat sapa nk cantik berseri gebu gebass mcm kak rita kita
Harga merudum utk collagen powder naaa
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBA

KULIT MAKIN CERAH
DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE
.
.
B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu
.
VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)
.
VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit
.
ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.
.
.
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
...... ๐Ÿƒ๐Ÿƒ @yong_mommylizz ๐Ÿƒ๐Ÿƒ.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #sisBoutiqueAndCafe

#korangTauTak
.
Ostematrix shaklee sangat membantu dalam masalah
Sembelit,lengih sendi,insomnia Dan baaanyak lagi
.
OsteMatrix membekalkan ๐Ÿ‘‰ 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
.
๐Ÿ‘‰ 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
.
๐Ÿ‘‰ 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
.
OSTEMATRIX mengandungi nutrien pembinaan tulang yang lengkap
.
OSTEMATRIX bukan sekadar membekalkan kalsium. Ia juga mengandungi, Vitamin D (membantu penyerapan kalsium), Magnesium, Zinc, Copper, Manganese dan Boron yang membantu dalam pembentukan dan pembinaan tulang itu sendiri
.
Disarankan untuk mengambil 4 kaplet OSTEMATRIX sehari
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #shakleeAlorPongsu #shakleeMurah

LAST DAY PROMO OSTEMATRIX
.
Buy 3 discount 5% ๐Ÿ˜
.
APAKAH KANDUNGAN OSTEMATRIX?
.
โœ”1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi.
.
โœ”400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
.
โœ”400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium.
.
โœ”Ostematrix ni merupakan tablet bersalut yang diformulasikan supaya mudah ditelan.
.
โœ”Untuk kesan terbaik, anda disarankan untuk ambil 4 biji sehari.
.
Ada tak yang nak beli Ostematrix? Boleh whatsApp ๐Ÿ“ฒ +601132589162 ๐Ÿ˜˜
.
Harga? RM64.93 (120 biji) Nak diskaun? Beli 3 terus!
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #shakleekualaterengganu #shakleesabah #shakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali #LiveAmazing

Energizing Soy Protein (ESP)
.
.
HOT Seller Produk Shaklee di Malaysia!
.
.
Kenapa? Jom baca 5 sebab penting kenapa ESP menjadi rebutan ๐Ÿ˜Š
.
1๏ธโƒฃ Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi ๐Ÿ’ช
.
2โƒฃ ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting
.
3๏ธโƒฃ Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya
.
4๏ธโƒฃ Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung
.
5๏ธโƒฃ Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur
.
Kod Produk:11003 (850g)
.
.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit
.
.
#espshaklee #vitaminshaklee #soyanongmo #kulitcantik #sarapanberkhasiat #tsunamishaklee #sarapanberkhasiat #shakleewomenshealth #shakleekijal #bandarchukai #shakleekemaman #shakleedungun #shakleekerteh #ShakleeEffect
#s2ufamilies #s2united #setpantang #sethamil #kelabibumengandung #bisnesonlinemalaysia
#igshop #produkkecantikan #produkkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikkan

BEST! BEST! BEST!
.
.
Beli 3, less 5%!๐Ÿ˜
.
.
Apa yang best dengan Ostematrix?
.
.
ใ€‹sembelit setel
ใ€‹sakit belakang kurang
ใ€‹kejang2 kaki kurang
ใ€‹lenguh kaki setel
ใ€‹yang perempuan,buatlah simpanan bekalan kalsium siap2 utk tulang sementara muda ni ๐Ÿ˜€
.
.
Saya suka kalau setiap wanita memiliki sebotol oste ni..diri kita begitu berharga awak! โ˜บโ˜บโ˜บ
.
.
#shakleekemaman #shakleedungun #lot466kemasik #shakleekerteh #ShakleeEffect
#s2ufamilies #s2united #setpantang #ostematrix #sethamil #pilkalsium #kelabibumengandung #familyshaklee #bisnesonlinemalaysia
#igshop #produkkecantikan #produkkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikkan#ostematrixshaklee #ostematrix

Assalamualaikum & selamat pagi Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Khas buat penggemar Ostematrix!
Supplement Kalsium bersama magnesium dan vitamin D ini menjadi pilihan utama buat mereka yang ingin ikhtiar jaga kesihatan tulang dan sendi di badan
.
Juga bagus untuk mereka yang idamkan tidur yang lena serta baik buat mereka yang sentiasa lenguh badan bersama sengal2x badan tu
.
Hal ini biasa berlaku buat kaum ibu ibu yang sedang hamil, sedang pantang, tak lupa pada mereka yang aktif bersukan, berekreasi dan juga mereka yang kerja kuat sampai malam
.
Ostematrix pilihan bijak buat mereka yang tak gemar minum susu dan dalam masa sama memerlukan sangat khasiat kalsium ini
.
Bagus dalam mengurangkan risiko Osteoporosis nanti
.
Untuk order, whatsapp zai di
www.wasap.my/60193443650/SayaNkOste
.
#TeamZinniaAura
#s2ufamilies
#ostematrix
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
๐Ÿ˜˜

Assalamualaikum & selamat pagi Malaysia ๐Ÿ˜˜
.
Khas buat penggemar Ostematrix!
Supplement Kalsium bersama magnesium dan vitamin D ini menjadi pilihan utama buat mereka yang ingin ikhtiar jaga kesihatan tulang dan sendi di badan
.
Juga bagus untuk mereka yang idamkan tidur yang lena serta baik buat mereka yang sentiasa lenguh badan bersama sengal2x badan tu
.
Hal ini biasa berlaku buat kaum ibu ibu yang sedang hamil, sedang pantang, tak lupa pada mereka yang aktif bersukan, berekreasi dan juga mereka yang kerja kuat sampai malam
.
Ostematrix pilihan bijak buat mereka yang tak gemar minum susu dan dalam masa sama memerlukan sangat khasiat kalsium ini
.
Bagus dalam mengurangkan risiko Osteoporosis nanti
.
Untuk order, whatsapp zai di
www.wasap.my/60193443650/SayaNkOste
.
#TeamZinniaAura
#s2ufamilies
#ostematrix
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
๐Ÿ˜˜

Selama ni ramai yang cakap soya tak bagus.
.
Soya memudaratkan.
.
Malam ni nak share info tentang soya yang sepatutnya kita ambil tahu.
.
Tahukah anda, boleh dikatakan semua produk soya yang anda ambil dalam seharian adalah soya GMO.
.
Apa tu GMO? Produk GMO biasanya telah diubahsuai secara genetik dengan memasukkan DNA asing termasuk haiwan dan tumbuhan yang menjadikan ia tidak stabil.
.
Yes, produk-produk GMO boleh menyebabkan alergy dan berpotensi menyebabkan kanser.
.
Pada zaman sekarang, produk-produk GMO makin banyak di pasaran sebab tu ada macam-macam penyakit sekarang.
.
Kalau nak beli produk berasaskan soya, pastikan anda baca terlebih dahulu labelnya.
.
Pilih produk yg berlabel Non-GMO.
.
Jangan beli sebab murah, sebab rasa sedap, sebab dapat barang free atau sebab nak ikut orang lain.
.
"Eh, dia minum ni, aku pun nak try jugalah."
.
Berbeza pula dengan ESP Shaklee.
.
Soya yang digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO).
.
Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang dipanggil Identity Preservation Program (IPP).
.
Kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.
.
Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik.
.
Daripada benih sehingga penyimpanannya, yakinlah dgn Shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti.
.
Ada sesiapa yang nak ESP? Boleh whatsApp ๐Ÿ“ฒ +601132589162.
.
Promo Oktober: buy 4 get 5% diskaun ๐Ÿ˜Š
.
#ESP #shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #shakleesabah #shakleekualaterengganu #shakleeranau #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesemenanjung #shakleekotabharu #shakleekepalabatas #shakleetanjungmalim #shakleebatangkali

Jangan lepaskan peluang.. 18-20 Oktober 2017 SAHAJA!

1. Whatsapp #ShakleeTerhangat
.
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
.
2. Call kami
.
>> +60122971341
>> +60124971341
.
COD : Tangkak/Melaka
Pos : Seluruh Malaysia (Pembelian Vivix postage PERCUMA)
.
SID Tangkak Terhangat
Nurul Faizah Salleh
.
#InspirasiFAR #Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

Wow... Siapa peminat #Ostematrix meh rebut promosi giler gempak ni..
.
.
1. Whatsapp #ShakleeTerhangat
.
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
>> https://www.wasap.my/60122971341/
.
2. Call kami
.
>> +60122971341
>> +60124971341
.
COD : Tangkak/Melaka
Pos : Seluruh Malaysia (Pembelian Vivix postage PERCUMA)
.
SID Tangkak Terhangat
Nurul Faizah Salleh
.
#InspirasiFAR #Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

SAYA BUKAN LAGI BERUANG YANG TEMBAM.

Saya pasti, ramai dah tahu transformasi saya selepas menggunakan produk Shaklee. Saya yang dahulunya 'tembam-tembam beruang' dah susut dengan banyak.

Terus terang saya katakan saya memang ragu-ragu terhadap 'ubat kurus' di luar sana sebab sebelum mengambil supplement kesihatan Shaklee, saya pernah dapat kesan sampingan yang teruk akibat makan 3 jenama produk pelangsingan - berak darah, kulit kepala kering dan menggelupas, panas baran dan macam-macam lagi.
Ingin ditegaskan bahawa supplement Shaklee bukan ubat kurus ya! Supplemen Shaklee membantu memperbaiki kesihatan badan agar kondusif untuk penurunan berat badan.

Maka tak ada kesan sampingan yang buruk seperti 'ubat-ubat kurus' di luar sana yang rata-ratanya memaksa air keluar dari badan dengan kadar berlebihan.

Betul, kawal pengambilan makanan dan senaman amat penting untuk menurunkan berat badan. Dan pengambilan set Lose Weight Shaklee memudahkan lagi usaha untuk saya turun berat badan.

Tukarlah niat anda. Turun badan mestilah untuk meningkatkan mutu kesihatan kita. Tengok lah sendiri. Dalam 6 bulan saya boleh turun 31 kilogram.

Bukan saja berat saya turun, tapi rambut saya semakin sihat, ruam-ruam di lengan dan belakang badan sudah berkurangan, dan tahap kolestrol pun turun.

Pengambilan nutrient yang penting melalui supplement Shaklee betul betul mengubah taraf kesihatan saya.

Inilah yang dinamakan #shakleeeffect
Nak sihat,slim dan lebih konfiden macam abam ni

Klik www.wasap.my/0196898396

#testimoniSetSlimming #setKurusShaklee #teamKhadeeja #shakleeMeru #shakleeSetiaAlam #codShaklee #s2uFamilies #s2united

Beruntungnya depa yang join majlis bersama Ustaz Ebit Lew hari ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Shaklee #S2UFamilies #NaaShaklee

Tada...
cantik kan kastema kami yg consume #collagenPowder shaklee ni

Kesan seawal 2 minggu tau
Muka makin flawless Dan gebu
Kulit making anjal
.
.
Memang berbaloi!
.
.
KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER :
.
โœ” Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma
โœ” Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit
โœ” Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat
โœ” Menegang - menegangkan payudara dan pinggul
โœ” Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
โœ” Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif
โœ” Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya
.
Berminat utk cantik??? Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #skincare

Most Popular Instagram Hashtags