#s2ufamilies

3220 posts

TOP POSTS

Set Detox Shaklee
.
💊DTX Complex - detox hati
💊Herblax - detox usus
💊Alfalfa Complex - detox darah 💊Peppermint Ginger Plus - mengeluarkan angin dalam badan
💊Vivix - membaiki sehingga ke perigkat DNA dalam badan
.
Badan jadi ringan, Perut dah tak berangin dan buncit
.
👉 Dengan setiap belian set Detox Shaklee... awak akan menjadi ahli . 👆 Awak juga akan dapat Meal Plan Detox yang dikeluarkan oleh para saintis shaklee...
.
Whatsapp ke 📩
📲 016-4145986
.
#s2ufamilies #PengedarShakleePenang #ShakleeEffect #sayajualshaklee #detokshaklee

PERMINTAAN PRODUK SHAKLEE SANGAT TINGGI !!
.
Alhamdulillah. Nazra dah setel COD kan 1 tong ESP pagi tadi di Kg Bandar, Baling 😊
.
Lagi 1 tong ESP dan Ostematrix Nazra akan di COD kan petang ni di Taman Pulai, Baling 😊
.
Sekarang Nazra mai ke Shaklee di Seberang Jaya sebab nak beli lagi 1 tong ESP dan Ostematrix untuk COD kan petang ni. Hehehehe
.
Permintaan produk Shaklee memang high demand 😊
.
Nak #shaklee
Whatsapp Nazra
019-4320059
Pakar Shaklee Anda
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #s2ufamilies

*Masalah adalah Motivasi!*
.
5 Cara tukar masalah jadi motivasi;
.
1. Redha dan syukur dgn ujian dr Allah swt.
.
2. Cari lampu hijau yang menggembirakan kita tanpa fokus pada masalah.
.
3. Kaji semula masalah dan Cari penyelesaian sendiri sebelum kongsi masalah dgn pasangan.
.
4. Terus fikir penyelesaian. Jangan salahkan masalah atau orang penyebab masalah. Itu merumitkan keadaan.
.
5. Senyum selalu sepanjang handle masalah sebab senyum itu positif dan boleh tukar mood kawal masalah lebih baik.
.
TQ #TAM for invitation
,
Moga manfaat buat semua #s2uFamilies
#TheBestFamilyBusiness

Noor Liyana Zahari:
BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻
.
Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi
.
Antara syarat untuk menjalankannya adalah ❤sayang kesihatan 👍
❤sayang keluarga 😊
.
Kenapa Shaklee biznes terbaik?
1. Shaklee ni konsepnya DISTRIBUTORSHIP
dengan erti kata lain TIADA STOKIS.
.
2. Medium Biz Shaklee adalah 100% ONLINE dan 100% OFFLINE.
.
Maksud di sini, kita yg choose cara marketing. 100% terpulang pada kita nk online ke offline ke.. kita decide. Bisness yg FLEXIBLE & INDEPENDENT.
.
3. Shaklee dh masuk 60 tahun dan never failed bayar BONUS SID nya. Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya 👍
.
4. Shaklee KEKAL LAMA sebab Shaklee mementingkan KUALITI dgn hanya memastikan produknya
.
🍃Sentiasa Mesra Alam
.
🍃Sentiasa Selamat
.
🍃Sentiasa Berkesan
.
5. Ada lagi... mmg sgt BANYAK PELUANG nya. Hubungi Liyana untuk KONSULTANSI penuh 👍
.
http://www.wasap.my/60162194929/
.
Liyana sendiri akan assist uolls 😊

#TeamZinniaAura
#S2uFamilies
#LoveShaklee
#nutraceuticalbyliyana

TESTIMONI MASTER FIRDHAUS [CollagenEffect]
.
Sebut kolagen, mesti byk kaitan dgn Cun dan Cantik..normal lah tu sebab dh byk org buat treatment mcm2x style untuk kolagen ni esp untuk beauty2x gitu..
.
Adakah sy consume Collagen untuk cantik??opss..tu bonus yang dapat kulit licin+maintain tegang..
sy consume sebab lutut!!
.
9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dgn ACL!putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut sy 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nk g operate..tahan2x bertahun biar je lutut cmtu...efeknye? susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nk jogging atau aktif berjalan sambil bw beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, xdapat dibuat secara kasar dan aktif.walaupun begitu..alhamdulillah..masih ada kaki..sy gagahkan juga .
Tahun 2012 br kenal Collagen.tapi x consume
lagi~mula aktif sejak Jan 14!selepas tahu yang collagen ni bisa diperlukan untuk kekuatan Rawan..consume2x dan alhamdulillah, sy dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum..walaupun dh lama sy xpi checkup untuk tgk condition lutut...since sy mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa
lama..dh ckup syukur sgt...esp masa dukung Faheem..mampu
bertahan lama dan berjalan sambil
mendukung dan menggalas beg (agak2x dlm 30kg la beban dibawa)..still
steady..lutut xgegau la
kirenye
Alhamdulillah..side effect
lain? Kulit Gebu? haha..kne rasa sendiri la perbezaannye

yang penting, jaga kesihatan sebelum
sakit..inshaaAllah
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

p/s resepi kegemaran minum collagen adalah bersama sirap laici!!!pergh..cair~

Hidayah Mohamad
Whatsapp +6019-983 5090

#terapiinstagram

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
ESP Available Now!!!
.
My favourite nutrition!
.
One of the BEST product from Shaklee
.
Affordable price everyone
.
A GOOD product for our health & skin
.
Try grab yours now!
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#esp
#esplandorempire
#s2ufamilies

Pecah Peluh oiii!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxx

Omega pun bantu untuk kurus ke?

Ha kne tau Omega ni bantu bakar kalori, melancarkan peredaran darah

Sebab tu sape exercise amik omega, memang pecah peluh!

Jom ikhtiar dgn OG!

DM/whatsapp 0148577216
untuk konsultansi

#OmegaGuardMantap
#Diskaun5percentTwinPack
#s2ufamilies
#ShakleeHomeBasedBiz

Permulaan zai bina empayar shaklee zai satu ketika dulu,
Adalah di waktu zai masih bergelar seorang pelajar. 👩‍🎓
.
Waktu tu zai sanggup lupakan nikmat enjoy sana sini semata-mata FOKUS utk bangunkan empayar shaklee zai 💪
.
Siapa kata student tak boleh buat shaklee?
Salah tanggapan tu 🙅🏻
.
Student yang buat shaklee masa belajar / muda2 UNTUNG sgt sebenarnya !
Uolllss dh genggam INCOME 4 ANGKA dalam tangan masa tengah belajar lagi. 💵
.
Di saat orang lain bertungkus lumus cari kerja / nak cari duit sehabis tamat belajar, uollss dh selamat ada income setiap bulan.💰
.
Zai bersyukur sgt dipertemukan dengan biz shaklee ni. Bagi zai ia adalah biz yang PALING MUDAH nak buat.👍
.
Biz shaklee biz yg boleh DIWARISI oleh anak2 kita satu hari nanti.❤️
.
Zai mencari sesiapa yang nk buat Shaklee
yang ada AZAM seperti zai,
PEMIKIRAN seperti zai.
Yang jenis bukan suka cipta alasan.
Sentiasa POSITIF.
Dan bukan sekadar nak cuba-cuba
Tapi terus pasang NIAT nak buat sungguh-sungguh ✅
.
Zai nak bantu anda rasa BONUS2 SHAKLEE.
Zai tak nak rasa sorang2. Jom jadi sebahagian #TeamZinniaAura #s2ufamilies.
Student, Surirumah atau yang dh kerja pun dialu-alukan.👌
.
Boleh hubungi zai di ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60193443650/
.
#ZinniaAuraEmpire
#WhyIShaklee
#sidzaistory

HARGA RUNTUH SEMPENA PROMOSI MERDEKA UNTUK WANITA HAMIL!!!! .
..
...
Korang tau tak wanita hamil perlukan nutrisi yang lengkap.

Kerana bayi dalam kandungan sangat berharap pada ibu untuk bekalkan zat secukupnya bagi membentuk organ dan tumbesaran yang sihat.
.
..
... """""""""""""""""""""""
.
..
... Sepanjang mengandung kakCip amalkan set prenatal shaklee tanpa failed.

Sebab KakCip tahu kakCip bukan jenis yang amalkan ikan laut dalam setiap hari untuk beri omega-3-fatty acid pada anak.

KakCip bukan yang makan pelbagai jenis sayur dan buah setiap hari.

Jadi KakCip takut!!! takut anak tak sempurna, tak sihat.

kakCip berusaha untuk beri yang terbaik pada anak .
..
... """""""""""''''''''''' .
..
... Tahukah anda omega-3-fatty acid dalam omegaguard membantu perkembangan mata dan otak bayi dalam kandungan?? Omega ini kita hanya dapat dalam ikan laut dalam.

Malangnya ikan laut dalam mempunyai merkuri yang tinggi dan beracun. Ia boleh mencacatkan anak dalam kandungan jika diamalkan selalu.

Macam mana nak dapat omega yang diperlukan oleh anak kalau makan ikan laut dalam secara konsisten, boleh buat anak cacat?? Tak makan pun bahaya, makan pun bahaya.

Sebab tu kita ambil supplemen Omegaguard kerana ia melalui tahap penyulingan berkali2 untuk memastikan takde merkuri langsung dalam omegaguard.

Ia dijamin selamat untuk ibu mengandung.

Pilih jenama ini kerana ia berkualiti tinggi.

Diluluskan KkM. Give the best to your children👍🏻👍🏻 Dapatkan sekarang sempena promosi merdeka yang tersangat murah ini.

Anda takkan rugi malah anda akan bersyukur kerana berjaya jimat RM 60.
.
..
...
Best tau Omega!
#SHAREjikaSetuju
#NAKbolehcuitCikira 💋
#s2ufamilies
#staytuned #shakleelover #omegaguard #shakleebatupahat #shakleeparitraja #omega3
#duckscarves #fashionvalet #fashionvaletcom #tudung #tudungpopular #singaporescarf #sayajualsupplemen #setcantik #shakleerengit #shakleesenggarang #shakleekluang #shakleelabis #shakleesegamat

MOST RECENT

SUPPLEMENTS VS TANPA SUPPLEMENTS
.
Sebenarnya badan kita boleh mendapatkan nutrisi yang diperlukan melalui pemakanan.
.
Tapi, bila awak ambil makanan pagi tadi, tengahari tadi, malam ni, sila jenguk tenunggg pinggan makanan awak, awak rasa;
.
🤔 Pemakanan awak seimbang tak macam pyramid makanan tu?
🤔Air yang awak minum cukup tak?
🤔High cholestrol tak?
🤥 High sugar, salt tak?
🤔 Banyak trans fat tak?
.
Sejujurnya, Dyana tak pernah rasa pemakanan yang Dyana ambil is a well balance diet. Sebab tu orang kata punca penyakit tu kebanyakan dari perut. 😂
.
Ada juga yang suka betul makan. Ya, banyak makan. Tapi adakah itu bermaksud makan dengan kuantiti yang banyak mampu lengkapkan nutrisi badan kita?
.
Totally wrong! Makanan seimbang dan bijak adalah kuncinya. Namun ramai yang salah konsep. Akibatnya berat naik mendadak, penyakit berangkai pula yang dapat.
.
So inilah salah satu sebab perlunya SUPPLEMENTS, untuk topup keperluan nutrisi yang kita tak dapat perolehi daripada pemakanan seharian.
.
Ada tak yang nak beli supplement Shaklee? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing

Ramai di sini yang consume fish oil kan? Agak-agaknya, fish oil yang uols makan tu, diambil dari ikan kecil atau ikan besar?Hehehe.. Confirm tak tau kan? 😌
.
Kalau Omega Guard Shaklee, ikan yang digunakan ialah ikan kecil tau. (READ: ikan dewasa yang saiz kecil, bukan anak ikan yang tak matang). .
Emm, penting ke ikan kecil atau besar? Mestilah penting sebab kalau ikan kecil, jumlah toksin dalam badan tak banyak.
.
Tapi kalau ikan besar, dia pi makan beribu-ribu ekor ikan kecik, jumlah toksin dalam badan dia akan banyak la, kan?
.
So, betapanya Shaklee nak hasilkan minyak ikan yang berkualiti dan selamat, Shaklee hanya pastikan fish oil diambil daripada ikan-ikan kecil kerana ikan kecil mempunyai BIOKUMULASI TOKSIN yang RENDAH. 😊
.
Ok, Itu je nak bagitau. Rugilah dah tau ada fish oil yang ada farmaseutikal grade dan berkualiti tapi masih nak pilih yang lain. Kan? 😁
.
Sekarang ada promo BELI 5 OMEGA GUARD, FREE e-voucher RM60.
.
Nak beli satu je? Boleh! Hanya RM 144.43 (90 capsules). Whatsapp 📲+601132589162 sekarang untuk dapatkan harga diskaun 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #omega3 #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali

Ramai di sini yang consume fish oil kan? Agak-agaknya, fish oil yang uols makan tu, diambil dari ikan kecil atau ikan besar?Hehehe.. Confirm tak tau kan? 😌
.
Kalau Omega Guard Shaklee, ikan yang digunakan ialah ikan kecil tau. (READ: ikan dewasa yang saiz kecil, bukan anak ikan yang tak matang). .
Emm, penting ke ikan kecil atau besar? Mestilah penting sebab kalau ikan kecil, jumlah toksin dalam badan tak banyak.
.
Tapi kalau ikan besar, dia pi makan beribu-ribu ekor ikan kecik, jumlah toksin dalam badan dia akan banyak la, kan?
.
So, betapanya Shaklee nak hasilkan minyak ikan yang berkualiti dan selamat, Shaklee hanya pastikan fish oil diambil daripada ikan-ikan kecil kerana ikan kecil mempunyai BIOKUMULASI TOKSIN yang RENDAH. 😊
.
Ok, Itu je nak bagitau. Rugilah dah tau ada fish oil yang ada farmaseutikal grade dan berkualiti tapi masih nak pilih yang lain. Kan? 😁
.
Sekarang ada promo BELI 5 OMEGA GUARD, FREE e-voucher RM60.
.
Nak beli satu je? Boleh! Hanya RM 144.43 (90 capsules). Whatsapp 📲+601132589162 sekarang untuk dapatkan harga diskaun 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #omega3 #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali

HARGA RUNTUH SEMPENA PROMOSI MERDEKA UNTUK WANITA HAMIL!!!! .
..
...
Korang tau tak wanita hamil perlukan nutrisi yang lengkap.

Kerana bayi dalam kandungan sangat berharap pada ibu untuk bekalkan zat secukupnya bagi membentuk organ dan tumbesaran yang sihat.
.
..
... """""""""""""""""""""""
.
..
... Sepanjang mengandung kakCip amalkan set prenatal shaklee tanpa failed.

Sebab KakCip tahu kakCip bukan jenis yang amalkan ikan laut dalam setiap hari untuk beri omega-3-fatty acid pada anak.

KakCip bukan yang makan pelbagai jenis sayur dan buah setiap hari.

Jadi KakCip takut!!! takut anak tak sempurna, tak sihat.

kakCip berusaha untuk beri yang terbaik pada anak .
..
... """""""""""''''''''''' .
..
... Tahukah anda omega-3-fatty acid dalam omegaguard membantu perkembangan mata dan otak bayi dalam kandungan?? Omega ini kita hanya dapat dalam ikan laut dalam.

Malangnya ikan laut dalam mempunyai merkuri yang tinggi dan beracun. Ia boleh mencacatkan anak dalam kandungan jika diamalkan selalu.

Macam mana nak dapat omega yang diperlukan oleh anak kalau makan ikan laut dalam secara konsisten, boleh buat anak cacat?? Tak makan pun bahaya, makan pun bahaya.

Sebab tu kita ambil supplemen Omegaguard kerana ia melalui tahap penyulingan berkali2 untuk memastikan takde merkuri langsung dalam omegaguard.

Ia dijamin selamat untuk ibu mengandung.

Pilih jenama ini kerana ia berkualiti tinggi.

Diluluskan KkM. Give the best to your children👍🏻👍🏻 Dapatkan sekarang sempena promosi merdeka yang tersangat murah ini.

Anda takkan rugi malah anda akan bersyukur kerana berjaya jimat RM 60.
.
..
...
Best tau Omega!
#SHAREjikaSetuju
#NAKbolehcuitCikira 💋
#s2ufamilies
#staytuned #shakleelover #omegaguard #shakleebatupahat #shakleeparitraja #omega3
#duckscarves #fashionvalet #fashionvaletcom #tudung #tudungpopular #singaporescarf #sayajualsupplemen #setcantik #shakleerengit #shakleesenggarang #shakleekluang #shakleelabis #shakleesegamat

Lately rasa macam lemah betul otak ni 😅 Asyik lupa je mana simpan barang. .
Jawab soalan matematik pun lambat. Nampak gayanya kena consume Omega Guard ni.
.
Omega Guard ni memang sangat-sangat sesuai di ambil oleh pelajar-pelajar. Kandungan Omega 3 di dalamnya dapat menyokong fungsi otak yang sihat dengan
.
🐟memperbaiki fungsi kognitif & perasaan.
🐟meningkatkan ingatan, pembelajaran dan perhatian.
🐟melambatkan kemerosotan mental yang berkaitan dengan penuaan.
.
Sekarang ada promo BELI 5 OMEGA GUARD, FREE e-voucher RM60.
.
Nak beli satu je? Boleh! Hanya RM 144.43 (90 capsules). Whatsapp 📲+601132589162 sekarang untuk dapatkan harga diskaun 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #omega3 #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali

Lately rasa macam lemah betul otak ni 😅 Asyik lupa je mana simpan barang.
.
Jawab soalan matematik pun lambat. Nampak gayanya kena consume Omega Guard ni.
.
Omega Guard ni memang sangat-sangat sesuai di ambil oleh pelajar-pelajar. Kandungan Omega 3 di dalamnya dapat menyokong fungsi otak yang sihat dengan
.
🐟memperbaiki fungsi kognitif & perasaan.
🐟meningkatkan ingatan, pembelajaran dan perhatian.
🐟melambatkan kemerosotan mental yang berkaitan dengan penuaan.
.
Sekarang ada promo BELI 5 OMEGA GUARD, FREE e-voucher RM60.
.
Nak beli satu je? Boleh! Hanya RM 144.43 (90 capsules). Whatsapp 📲+601132589162 sekarang untuk dapatkan harga diskaun 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #omega3 #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali

Sebagai seorang wanita, antara yang paling dirisaukan ialah nampak lebih tua berbanding usia sebenar. Apalagi kalau dibanding-bandingkan dengan orang lain oleh yang tercinta, kan?
.
Banyak faktor yang menyebabkan seseorang itu nampak tua berbanding usia sebenar. Antaranya faktor pemakanan. Ada yang hanya sempat makan junk food, tidak makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Kadang-kadang makanan yang diambil sudah hilang khasiatnya.
.
Sebah itulah pentingya kita ambil supplement. Untuk topup balik kekurangan nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
.
Jadi, apa supplement yang terbaik untuk tubuh badan kita? Sudah tentulah dari Shaklee ❤️❤️ Ada sesiapa yang nak tak? Boleh whatsApp 📲 +601132589162. Nak diskaun? WhatsApp sekarang! 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #realfood #junkfood

FEEL YOUNGER AND HEALTHIER ❤️ "InshaaAllah one day bila Yana dah ada cucu, Yana pun nak nampak muda macam Ibu.
.
Tapi, mungkin boleh nampak lagi muda masa tu sebab Yana consume Vivix lagi awal, Ibu baru consume Vivix dalam 3 tahun lebih ☺️" - Master Lyana Hisham
.
Ada tak yang nak ikhtiar dengan Vivix? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
Harga RM503.50. Satu botol tahan up to 2 months. Nak diskaun? WhatsApp sekarang 💪🏻
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing

#Alhamdulillah
.
.
Kita BERUSAHA.. Allah jua menyembuhkan..
.
.
Hari ini masuk order 1 Vivix.. Jap lagi kita COD ye..
.
.
Ada ke yang nak order gak?
.
.

#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

Pecah Peluh oiii!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxx

Omega pun bantu untuk kurus ke?

Ha kne tau Omega ni bantu bakar kalori, melancarkan peredaran darah

Sebab tu sape exercise amik omega, memang pecah peluh!

Jom ikhtiar dgn OG!

DM/whatsapp 0148577216
untuk konsultansi

#OmegaGuardMantap
#Diskaun5percentTwinPack
#s2ufamilies
#ShakleeHomeBasedBiz

Wow, Rahsia anggun menawan 😍😘
.
.
Inspirasi FAR sedang buat promo Kemerdekaan untuk ESP.. DM/PM kami segera sebelum terlewat..
.
.

#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

Tadi Iza cuci bekas #Tupperware.. Dah lama dalam peti, bau makanan dah melekat.. Minyak lagi la...😑😑
.
.
Mula² cuci pakai pencuci biasa je.. Kat rumah ni dah mula berjimat.. Pencuci #DishWashShaklee hanya untuk botol susu anak je.. Memandangkan anak dah tak guna botol maka makin jimatlah pencuci yang ada😁😁
.
.
Ok, bila pakai pencuci biasa hasilnya adalah seperti di kanan tu.. Berminyak dan berbau lagi walaupun Iza cuci berkali²😧😧
.
.
Kemudian bekas ke2 Iza guna SETITIS je pencuci Shaklee dan hasilnya??? Bersih tak berminyak dan tak berbau..😍😍
.
.
Ni fresh #testimoni sendiri taw.. Sendiri guna, promote dan jual taw..
.
.
Shaklee bukan jual supplement je.. 😁
#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral
Join ahli? Klik sini
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=890973

Most Popular Instagram Hashtags