#s2ufamilies

3141 posts

TOP POSTS

.
.
Assalamualaikum💕
.
.

KENAPA MESTI VITA-E SHAKLEE?
.
Tahukah anda
.
Setiap sebiji softgel Vita-E Shaklee bersamaan :
☘️8kg bayam
☘️1kg gandum
☘️500ml minyak safflower
☘️500g badam
.
Agak-agak larat tak nak makan banyak tu?
Nak mudah, makan je sebiji Vita-E Shaklee ni setiap hari. Manfaatnya seumpama makan semua yg disebut tu taw. ☺️ .
Dan Vita-E Shaklee juga dilengkapi dengan SELENIUM. Untuk memastikan penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
.
Kenapa begitu? Sebab Vitamin E tanpa selenium berpontesi menjadi toksik dalam badan untuk jangka masa yang panjang😱
.
Penggunaan Vita-E Shaklee selama 4bulan, Wow!
.
Vita-E Shaklee ni juga boleh dijadikan masker tau.
.
Boleh makan & boleh dibuat masker😉
.
Jom jadi pengguna yang bijak. 👍🏻
.
Bertukar lah kepada makanan tambahan Shaklee untuk sihat, cantik dan bertenaga.
.
.
Boleh wsp Miza untuk dapatkan BEST PRICE sekarang serta special consultation.
.
📲0197347225
.
@shakleebymizanoor_ .
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleebymizanoor_
#shaklee
#vitaminE
#EsplandorEmpire
#s2ufamilies

Noor Liyana Zahari:
BISNES YANG BOLEH DIWARISI ZAMAN BERZAMAN 💼👍👩‍💻
.
Shaklee adalah satu bisnes dan peluang kerjaya seumur hidup yang boleh diwarisi
.
Antara syarat untuk menjalankannya adalah ❤sayang kesihatan 👍
❤sayang keluarga 😊
.
Kenapa Shaklee biznes terbaik?
1. Shaklee ni konsepnya DISTRIBUTORSHIP
dengan erti kata lain TIADA STOKIS.
.
2. Medium Biz Shaklee adalah 100% ONLINE dan 100% OFFLINE.
.
Maksud di sini, kita yg choose cara marketing. 100% terpulang pada kita nk online ke offline ke.. kita decide. Bisness yg FLEXIBLE & INDEPENDENT.
.
3. Shaklee dh masuk 60 tahun dan never failed bayar BONUS SID nya. Pertengahan bulan je masuk duit bonusnya 👍
.
4. Shaklee KEKAL LAMA sebab Shaklee mementingkan KUALITI dgn hanya memastikan produknya
.
🍃Sentiasa Mesra Alam
.
🍃Sentiasa Selamat
.
🍃Sentiasa Berkesan
.
5. Ada lagi... mmg sgt BANYAK PELUANG nya. Hubungi Liyana untuk KONSULTANSI penuh 👍
.
http://www.wasap.my/60162194929/
.
Liyana sendiri akan assist uolls 😊

#TeamZinniaAura
#S2uFamilies
#LoveShaklee
#nutraceuticalbyliyana

Set Detox Shaklee
.
💊DTX Complex - detox hati
💊Herblax - detox usus
💊Alfalfa Complex - detox darah 💊Peppermint Ginger Plus - mengeluarkan angin dalam badan
💊Vivix - membaiki sehingga ke perigkat DNA dalam badan
.
Badan jadi ringan, Perut dah tak berangin dan buncit
.
👉 Dengan setiap belian set Detox Shaklee... awak akan menjadi ahli . 👆 Awak juga akan dapat Meal Plan Detox yang dikeluarkan oleh para saintis shaklee...
.
Whatsapp ke 📩
📲 016-4145986
.
#s2ufamilies #PengedarShakleePenang #ShakleeEffect #sayajualshaklee #detokshaklee

*Masalah adalah Motivasi!*
.
5 Cara tukar masalah jadi motivasi;
.
1. Redha dan syukur dgn ujian dr Allah swt.
.
2. Cari lampu hijau yang menggembirakan kita tanpa fokus pada masalah.
.
3. Kaji semula masalah dan Cari penyelesaian sendiri sebelum kongsi masalah dgn pasangan.
.
4. Terus fikir penyelesaian. Jangan salahkan masalah atau orang penyebab masalah. Itu merumitkan keadaan.
.
5. Senyum selalu sepanjang handle masalah sebab senyum itu positif dan boleh tukar mood kawal masalah lebih baik.
.
TQ #TAM for invitation
,
Moga manfaat buat semua #s2uFamilies
#TheBestFamilyBusiness

PERMINTAAN PRODUK SHAKLEE SANGAT TINGGI !!
.
Alhamdulillah. Nazra dah setel COD kan 1 tong ESP pagi tadi di Kg Bandar, Baling 😊
.
Lagi 1 tong ESP dan Ostematrix Nazra akan di COD kan petang ni di Taman Pulai, Baling 😊
.
Sekarang Nazra mai ke Shaklee di Seberang Jaya sebab nak beli lagi 1 tong ESP dan Ostematrix untuk COD kan petang ni. Hehehehe
.
Permintaan produk Shaklee memang high demand 😊
.
Nak #shaklee
Whatsapp Nazra
019-4320059
Pakar Shaklee Anda
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #aurainsta #s2ufamilies

TESTIMONI MASTER FIRDHAUS [CollagenEffect]
.
Sebut kolagen, mesti byk kaitan dgn Cun dan Cantik..normal lah tu sebab dh byk org buat treatment mcm2x style untuk kolagen ni esp untuk beauty2x gitu..
.
Adakah sy consume Collagen untuk cantik??opss..tu bonus yang dapat kulit licin+maintain tegang..
sy consume sebab lutut!!
.
9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dgn ACL!putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut sy 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nk g operate..tahan2x bertahun biar je lutut cmtu...efeknye? susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nk jogging atau aktif berjalan sambil bw beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, xdapat dibuat secara kasar dan aktif.walaupun begitu..alhamdulillah..masih ada kaki..sy gagahkan juga .
Tahun 2012 br kenal Collagen.tapi x consume
lagi~mula aktif sejak Jan 14!selepas tahu yang collagen ni bisa diperlukan untuk kekuatan Rawan..consume2x dan alhamdulillah, sy dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum..walaupun dh lama sy xpi checkup untuk tgk condition lutut...since sy mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa
lama..dh ckup syukur sgt...esp masa dukung Faheem..mampu
bertahan lama dan berjalan sambil
mendukung dan menggalas beg (agak2x dlm 30kg la beban dibawa)..still
steady..lutut xgegau la
kirenye
Alhamdulillah..side effect
lain? Kulit Gebu? haha..kne rasa sendiri la perbezaannye

yang penting, jaga kesihatan sebelum
sakit..inshaaAllah
#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

p/s resepi kegemaran minum collagen adalah bersama sirap laici!!!pergh..cair~

Hidayah Mohamad
Whatsapp +6019-983 5090

#terapiinstagram

Saat kt diuji, usahlah kt mengeluh

Sebab ujian itu diberi kepada kita atas kemampuan kt bertahan

Mmglah perit rasanya ujian tp impaknya untuk masa depan sebenarnya

Namun ia bergantung bagaimana kt handle ujian itu

Bagaimana reaksi kt dlm menerima ujian?
Adakah kt mampu bereaksi positif yang lebih baik dr negatif?

Ia bermula dgn hati kt.Hati yang sabar dan ikhlas dlm hidupnya sentiasa menerima ujian sebagai
Batu loncatan untuk dia berjaya
Bagaimana tu? Hati ni perlu sabar pada sepanjang masa. contoh awal pagi kt sepatutnya bermula positif dgn solat subuh!Tp kalau kita bangun lewat, subuh lewat, tidakkan ia memenatkan dan negatif aura dtg? Ini soal hati dan keimanan yang kt ada.Untuk wujudkan tekun mendidik hati kt perlu tambah keimanan kt pada Allah swt.Maka dlm hal ini kt sepatutnya lawan masalah hati kt sendiri dgn ingat segala gerak geri kt kerana Allah.Tiada alasan dlm menambah keimanan untuk orang bertakwa.Ya ujian disini pun berat tp smpi bila kt nak bg alasan tak mampu sedangkan kt sihat anggota tubuhnya

Sebab tu dunia ini medan ujian dan pemarkahan ujian ini akan disemak di akhirat kelak.Lulus kt dapatlah syurga tp jika sebaliknya gagal maka ke nerakalah pula

Jom kt semak hati kt
Pagi2 dh didik hati kt dgn kasih sayang sesama makhluk Allah.Kalau ada kucing dirumah, kenyangkanlah ia sebaiknya.Kalau sangkut jammed tgk orang tergesa2x jangan marah dalam hati.tp kt kasihani dan doakan mereka dimudahkan urusan
Itu sedikit sebanyak didik hati jadi lebih syukue dan berkasih sayang kerana Allah swt.Sentiasa sangka baik sesama manusia dan jangan terdetik sedikit pun sifat dengki, cemburu yang sebenarnya jika tidak dibuang akan menjadi racun dlm jiwa yang tidak tenang

Dgn Hati yang Baik, pasti fikiran pun baik, diikuti emosi pun stabil dan baik, maka tindakan pun baik dan akhirnya kt mendapat balasan baik

Didiklah hati mu sebelum ia mati dgn sia2x

Semoga semua sentiasa dlm rahmat Ilahi

Tq Prof Muhaya share setiap pagi motivasi di ikim

Sy sentiasa dengar dan selidik untuk diri sy sendiri dan semua yg memerlukan

Jom muhasabah
MD
#s2uFamilies

Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang sebagai distributor dan seterusnya biznes leader (InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)
.
So jom kt tgk apa kelebihan jika anda daftar ahli Shaklee!
.
1. Mendapat harga ahli dengan *untung runcit* sebanyak 15-23% diskaun
.
2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil drpada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga .
3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya setiap bulan, BELI 6 FREE. Jadi untung guna sendiri dan untung untuk dijual juga
.
4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee seperti yang terbaru ini diadakan Women Health Talk bersama Doktor Pakar dr Sunway Hospital
.
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.
.
6. Dijemput menghadiri kelas2x produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia
.
7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!
.
Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbiznes
dimana rata2x kami pun dlu bermula sebagai pengguna dan mula terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dr situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dr rumah
.
Setelah menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat
.
8. Bonus Kepimpinan Shaklee 1 smpi 6 peringkat
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader
10. Car Bonus Program
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders
.
Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee. Selain itu, anda juga :
.
12. Berpeluang join support group di WA, Telegram dan FB
13. Kelas tips bisnes melalui Online
14. Consultation melalui Online medium
15. Guidance dr Mentor3x Shaklee
16. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1.Janji sendiri mahu, kami membantu
.
Jika anda berminat nak sertai kami #TeamZinniaAura serta #s2ufamilies, sila klik link di bio.Klik Join Now dan isi details terus ya. Selepas itu admin akan hubungi anda utk proceed bayaran daftar ahli sebanyak RM79.50 sahaja ATAU buat belian sebanyak 200 uv ( RM650 ke atas ) utk daftar ahli secara PERCUMA.
.
#sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia

.
.
💫Peluang CASH Bonus Shaklee💫
.
-Untuk -ahli baru
.
-distributor biasa yang makan sendiri / br mula Bina biznes
.
-Supervisor
.
1. Untung Runcit
2. Personal Bonus
3. Net Personal Bonus
.
Sikit ye..jap2x ada lagi
.
Peluang untuk Sr Sup ke atas smpi naik Master
.
1. CAR BONUS Program
2. Leadership Bonus level 1
3. Leadership Bonus level 2
4. Leadership Bonus level 3
5. Leadership Bonus level 4
6. Leadership Bonus level 5
7. Leadership Bonus level 6
8. Coordinator Incentive Bonus
.
Tamak? Sabar rezeki datang ada lagi
NEXT!
.
1.Convention cover 2 perkara:
.
- STAR Achiever Award dijemput untuk terima anugerah di Shaklee Convention setiap tahun
.
- FREE Local dan International Trip
(Ye boleh pergi 2 kalau point banyak)
.
International Trip pecah lagi 2
Iaitu Umrah atau Trip berjalan2x ke luar negara pilihan (ikut plan Shaklee)
.
.
Banyak betul peluang Shaklee bg:
.
Jual supplement
.
Servis Customer
.
Build stabil network
.
Ini boleh dapat apabila kt mula USE Shaklee, dapat efek dan SHARE manfaat Shaklee dgn keluarga, kawan2x dan BUILD network dan bisnes Shaklee bersama2x
.
BINA organisasi wider and deeper
.
Bisnes Shaklee ibarat menanam pokok
.
Dr anak benih, kt perlu semai, baja, bg air, ruang, cahaya matahari
.
Lama2x ia semakin tinggi, bercambah, keluar daun, batang bercabang, akar semakin kuat pegang bumi
.
Semakin besar sehingga keluar bunganya dan keluar buahnya
.
Dan seterusnya menjadi anak2x benih baru dr baka baik pabila kt mula jaga sejak kecil dgn penuh ikhlas dan kasih sayang
.
Tq Allah swt atas segalanya
.
Semua pokok ini kuat walaupun menghadapi banyak cabaran
.
Diberi racun, masih kuat
.
Ditiup angin, masih kuat
.
Dilanda ribut, masih kuat
.
Terus kuat sampai bila-bila
.
InsyaAllah
.
Alhamdulillah
.
Semoga Allah swt memelihara kt semua
.
-MD MIA-
.
@shakleebymizanoor_ .
0197347225
.
#shakleebymizanoor_
#EsplandorEmpire
#s2uFamilies
The Best Family Business

MOST RECENT

OBSES KULIT CERAH?
.
ESP & Vita C combo terbaik!
.
Kenapa? Sel-sel kulit kita lifetime dia 21 hari je pastu mati dan kena generate baru.
.
Apakah bahan asas untuk bina sel? Jawapan dia Protein.
.
Bagaimana Shaklee membantu?
ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving! So amik ESP je kan mudah.
.
Nak kasi cerah? Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit!
.
Jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cerah 😊
.
ESP RM170.93 (850g)
Vita C RM 103.35 (180 biji untuk 6 BULAN)
.
Nak harga jimat? 📲WhatsApp +6011 3258 9162 sekarang.
.
#HealthyByDyana #shaklee #vitac #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshaklee #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu #beauty #flawless #nopimples #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #pengedarshakleesarawak

#VitaminKanakKanak
.
.
Asik untuk ibu ayah je.. Bagaimana dengan anak²? Cukupkah keperluan vitamin harian mereka?
.
.
Anda anda tak perlu dapatkan Vitalea Kids ini jika :
🌺 Mereka pemakan sayur hijau tegar.
🌺 Tiada masalah pengambilan mengikut piramid makanan yang disarankan pakar pemakanan.
🌺 Tidak memilih makan (picker eater) 🌺 Jarang sakit dan imun tubuh yang kuat.
.
.
Jika ada masalah dengan salah satu di atas, anda patut beri anak anda Vitalea Kids Shaklee yang awesome ni..
.
.
Tak caya? Meh la cuba sebotol baru ley komen.. Hihi..
.
.
Dengan rasa berry yang enak InsyaAllah anak anda tak susah untuk amalkan..
.
.
#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral #VitaleaKids

DULU SAYA AGAK KUSAM, KINI SAYA LEBIH CERIA & LEBIH MUDA
.
Ini salah satu punca Nana menjadi penggemar Vivix!
.
Semakin kita berusia, semakin tua usia kulit dan organ serta sistem dalaman badan kita.
.
Jadi badan kita ini pun memerlukan khasiat.
.
Resveratrol adalah salah satu bahan utama dalam VIVIX yang bertindak membaikpulih DNA sel dan sekaligus membaikpulih sel, organ dan sistem tubuh badan kita.
.
Best kan #shakleeeffect ni? Makin tua makin sihat 😍 - Nana Macarona
.
Ada tak yang nak beli Vivix? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
Harga RM503.50. Satu botol tahan up to 2 months. Nak diskaun? WhatsApp sekarang 💪🏻
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing

SUPPLEMENTS VS TANPA SUPPLEMENTS
.
Sebenarnya badan kita boleh mendapatkan nutrisi yang diperlukan melalui pemakanan.
.
Tapi, bila awak ambil makanan pagi tadi, tengahari tadi, malam ni, sila jenguk tenunggg pinggan makanan awak, awak rasa;
.
🤔 Pemakanan awak seimbang tak macam pyramid makanan tu?
🤔Air yang awak minum cukup tak?
🤔High cholestrol tak?
🤥 High sugar, salt tak?
🤔 Banyak trans fat tak?
.
Sejujurnya, Dyana tak pernah rasa pemakanan yang Dyana ambil is a well balance diet. Sebab tu orang kata punca penyakit tu kebanyakan dari perut. 😂
.
Ada juga yang suka betul makan. Ya, banyak makan. Tapi adakah itu bermaksud makan dengan kuantiti yang banyak mampu lengkapkan nutrisi badan kita?
.
Totally wrong! Makanan seimbang dan bijak adalah kuncinya. Namun ramai yang salah konsep. Akibatnya berat naik mendadak, penyakit berangkai pula yang dapat.
.
So inilah salah satu sebab perlunya SUPPLEMENTS, untuk topup keperluan nutrisi yang kita tak dapat perolehi daripada pemakanan seharian.
.
Ada tak yang nak beli supplement Shaklee? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing

UMUR SEKADAR ANGKA?
.
Biasa dengar kan orang cakap, umur sekadar angka? Yang bestnya kalau kita umur 30an, orang ingat baru 20an. Macamana pula kalau umur 30an, tapi kena cakap umur 40an? Haa pi nangis tepi bucu katil hukhuk.
.
Majoriti perempuan sekarang, umur 30an ke atas, nampak BERUMUR dari usia sebenar. Kebanyakkan ada JERAGAT.
Ada juga yang TONA KULIT TIDAK SEKATA. 😣
.
Ditambah lagi dengan ada penyakit DARAH TINGGI, KOLESTEROL dan sebagainya. Lagi laa nampak berumur dari usia. 😭
.
Bukan kata tak ada yang FLAWLESS, ada, tapi tak ramai. Kadang-kadang flawless di gambar sahaja 😅
.
Tengok gambar kat atas ni, seriously jealous kan?? Oklah.. Lepas ni wajib minum VIVIX tiap-tiap hari, jealous punya pasal. 😜
.
Ada tak yang nak beli VIVIX? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing #foreveryoung #antiaging

UMUR SEKADAR ANGKA?
.
Biasa dengar kan orang cakap, umur sekadar angka? Yang bestnya kalau kita umur 30an, orang ingat baru 20an. Macamana pula kalau umur 30an, tapi kena cakap umur 40an? Haa pi nangis tepi bucu katil hukhuk.
.
Majoriti perempuan sekarang, umur 30an ke atas, nampak BERUMUR dari usia sebenar. Kebanyakkan ada JERAGAT.
Ada juga yang TONA KULIT TIDAK SEKATA. 😣
.
Ditambah lagi dengan ada penyakit DARAH TINGGI, KOLESTEROL dan sebagainya. Lagi laa nampak berumur dari usia. 😭
.
Bukan kata tak ada yang FLAWLESS, ada, tapi tak ramai. Kadang-kadang flawless di gambar sahaja 😅
.
Tengok gambar anak beranak kat atas ni, seriously jealous kan?? Oklah.. Lepas ni wajib minum VIVIX tiap-tiap hari, jealous punya pasal. 😜
.
Ada tak yang nak beli VIVIX? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #liveamazing #foreveryoung

Sesungguhnya pelbagai kebaikan yang ada pada #Ostematrix inilah yang menyebabkan ramai orang merengek² nak aritu taw.. Hihi..
.
.
Jom beli untuk insan² tersayang.. Untuk suami/isteri, ibu/bapa, atok/nenek..
.
.
Untuk anak dara yang baru period sangatlah sesuai terutama jika ketinggian dia belum mencapai target.. Apa tu? Nanti Iza share ye..😘😘
.
.

#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral

When We In Love With Shaklee..
.
.
1 set untuk ahli baru.. Dah lama guna rasa rugi tak jadi ahli.. Harga lebih murah + untung² dapat bonus..
.
.
B comp tu pula pelanggan ulangan.. Sebelum ni beli Ostematrix untuk neneknya, hari ini tambah B Comp pula.. Semoga dapat membantu melegakan sedikit masalah Parkinson neneknya..
.
.
Jom la kita cari sarap sebelum COD barang² ni ye.. Korang sarap apa tu?
.
.
#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral

PARUT
.
Dengar je parut semua ngeri. Especially kalau parut di muka. Betul kan? 😉
.
1 thing pasal parut yang ramai tak tahu. Parut akan KEKAL pada tubuh kita. TAK HILANG. Tapi..
.
Kita boleh PUDARKAN dia.
Kita boleh KECILKAN dia.
Kita boleh SAMARKAN dia.
.
Dengan syarat
➡ Rawatan bermula dari dalam.
Paling basic ➡ VIT C & VIT E.
Nak lagi ummphh ➡ COLLAGEN & ESP.
.
Boleh try ESP dulu kalau budget rendah 😊
.
Jom la try. Takkan nak muka berparut kan? 🙊 Cepat-cepat whatsApp 📲+6011 3258 9162.
.
Harga? RM170.93. Nak diskaun? Cepat-cepat whatsapp 😊
.
#HealthyByDyana #healthy #shaklee #scar #parut #hilangkanparut #protein #ESP #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleesabah #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung

Ostematrix ni memang wanted by many tau. Beberapa bulan juga la out of stock di branch. Baru kelmarin ada stock. 😁
.
APAKAH KANDUNGAN OSTEMATRIX?
.
✔1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi.
.
✔400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
.
✔400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium.
.
✔Ostematrix ni merupakan tablet bersalut yang diformulasikan supaya mudah ditelan. .
✔Untuk kesan terbaik, anda disarankan untuk ambil 4 biji sehari.
.
Ada tak yang nak beli Ostematrix? Boleh whatsApp 📲 +601132589162 😘 Harga? RM64.93 (120 biji) Nak diskaun? Cepat-cepat whatsApp!
.
#HealthyByDyana #shaklee #pengedarshaklee #thursday #rezeki #pengedarshaklee #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleesabah #pengedarshakleeranau #flawless #beautiful #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #LiveAmazing

Alamakzzzzz #Jerawat tumbuh melata?
.
.
Jangan panik dear.. #VitC Shaklee sedia membantu..
.
.
Jom buat #MaskerVitC yang mudah, murah dan mujarab ni.. Syokkk lepas buat taw..
.
.
Jangan lupa klik "SHARE" supaya tak hilang kot² mencari nanti..
.
.
#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral

Perkara menarik mengenai OsteMatrix
================================== 🌺Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium.
🌺Tidak berbau
🌺Tidak mempunyai rasa
🌺Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

#Shaklee #ShakleeTangkak #ShakleeLedang #ShakleeAyerKeroh #AnakBijakSihat #AnakShaklee #Vivix #ShakleeTerhangat #InspirasiFAR #0122971341 #ShakleeMelaka #ShakleeJohor #ShakleeMalaysia #S2UFamilies #BazaarPakNil #WhyBother #CTDK #HealthyFood #AuraInsta #AuraInstaBatch10 #KulitCantik #KulitCerah #MeleTOP #DramaSangat #Viral #Ostematrix #OstematrixIsBack

KULIT CANTIK DARI DALAM
.
'Saya mengalami masalah kulit jerawat sejak remaja lagi dan tona kulit pun tidak sekata. Bermacam-macam produk kecantikan kulit telah saya cuba. Daripada yang mahal, berjenama sampailah yang murah dan tidak berjenama. Sebut je ok, terus saya cuba. Tapi satu pun tak menjadi.
.
Sehingga lah saya berjumpa dengan rakan saya yang merupakan seorang doktor astetik 2 bulan lepas. Beliau mengesyorkan VIT C, VIT E, VIT BCO dan ESP SHAKLEE. Alhamdulillah. Inilah yang saya cari. Kulit jadi kurang berminyak dan jerawat semakin mengecil. Parut lama semakin pudar dan warna kulit kembali sekata. Sekian.'
.
.
Di sini saya akan kongsikan bagaimana setiap vitamin ini berfungsi dalam mengekalkan kecantikkan kulit.
.
.
[1] Vitamin C
- mencerahkan kulit - membentuk kolagen untuk kulit lebih tegang - menyekat pembentukkan pigmen seterusnya mengurangkan jeragat - sumber antioksida yg kuat dapat mengekalkan awet muda
.
.
[2] Vitamin E
- mengecutkan jerawat - melancarkan peredaran darah utk kulit lebih berseri - memudarkan parut jerawat (boleh dipecahkan dan disapu jerawat) - sumber antioksida yg kuat dapat mengekalkan awet muda
.
.
[3] Vitamin B complex
- mempercepatkan pengecutan jerawat - mengurangkan jangkitan kuman pada jerawat - mengurangkan tekanan pada kulit - mengurangkan keradangan kulit
.
.
[4] ESP
- kandungan amino acid dlm ESP mengekalkan awet muda - merangsang pembentukkan semula kulit - mengurangkan kedutan - mempercepatkan pengecutan jerawat - mengurangkan kesan parut - membaiki pigmentasi
.
.
Amalan pengambilan vitamin-vitamin di atas sedikit sebanyak dapat merawat masalah kulit anda dan mengekalkan kulit yang cantik dan sihat.
.
.
Buatlah PILIHAN yg BIJAK. Dapatkan SET KULIT MENAWAN SHAKLEE. WhatsApp 📲+6011 3258 9162.
.
#flawless #gorgeous #pretty #healthy #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali

Sebagai seorang wanita, antara yang paling dirisaukan ialah nampak lebih tua berbanding usia sebenar. Apalagi kalau dibanding-bandingkan dengan orang lain oleh yang tercinta, kan?
.
Banyak faktor yang menyebabkan seseorang itu nampak tua berbanding usia sebenar. Antaranya faktor pemakanan. Ada yang hanya sempat makan junk food, tidak makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Kadang-kadang makanan yang diambil sudah hilang khasiatnya.
.
Sebah itulah pentingya kita ambil supplement. Untuk topup balik kekurangan nutrien yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
.
Jadi, apa supplement yang terbaik untuk tubuh badan kita? Sudah tentulah dari Shaklee ❤️❤️ Ada sesiapa yang nak tak? Boleh whatsApp 📲 +601132589162. Nak diskaun? WhatsApp sekarang! 😊
.
#shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #pengedarshakleekualaterengganu #pengedarshakleeranau #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #realfood #junkfood

Tersalah pkai product skin care yg tiada kelulusan KKM. Muka menipis & terdedah dgn prsekitaran kotor/habuk, akibatnya, muka berjerawat walhal bukan kulit jenis berjerawat.
.
After konsisten consume Vita C & Vita E, ni la hasilnya. Paling best bila ramai tegur yang jerawat dah tiada.
.
Vita C RM 103.35 (180 biji untuk 6 BULAN)
Vita E RM165.63 (120 biji untuk 4 BULAN)
.
Nak harga jimat? 📲WhatsApp +6011 3258 9162 sekarang.
.
#HealthyByDyana #shaklee #vitac #healthy #pretty #flawless #ShakleeEffect #S2ufamilies #S2united #pengedarshaklee #pengedarshakleeranau #pengedarshakleekualaterengganu #beauty #flawless #nopimples #pengedarshakleesabah #pengedarshakleesemenanjung #pengedarshakleekotabharu #pengedarshakleekepalabatas #pengedarshakleetanjungmalim #pengedarshakleebatangkali #pengedarshakleesarawak

Most Popular Instagram Hashtags