#s2ufamilies

MOST RECENT

Rugi siapa tak grab PROMO ESP bulan ni.
.
Apa kebaikan ESP?
.
ESP adalah minuman soya yang sangat lazat.
.
Ia daripada soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik.
.
Selamat digunakan, Halal dan Diluluskan KKM.
.
Fungsi:
⚡Gebukan kulit
⚡Hilangkan parut
⚡Lebatkan dan cantikkan rambut
⚡Kawal berat badan
⚡Kuruskan badan
⚡Beri tenaga
⚡Kuatkan tulang dan otot
.
Sesuai untuk:
.
🌸Semua orang yang ingin kurus dan cantik,
.
🌸Warga emas yang perlukan tenaga.
.
🌸Anda yang cepat letih.
.
🌸Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang.
.
🌸Ibu menyusu yang nak tambah susu.
.
🌸Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Rugi siapa tak grab PROMO ESP bulan ni.
.
Apa kebaikan ESP?
.
ESP adalah minuman soya yang sangat lazat.
.
Ia daripada soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik.
.
Selamat digunakan, Halal dan Diluluskan KKM.
.
Fungsi:
⚡Gebukan kulit
⚡Hilangkan parut
⚡Lebatkan dan cantikkan rambut
⚡Kawal berat badan
⚡Kuruskan badan
⚡Beri tenaga
⚡Kuatkan tulang dan otot
.
Sesuai untuk:
.
🌸Semua orang yang ingin kurus dan cantik,
.
🌸Warga emas yang perlukan tenaga.
.
🌸Anda yang cepat letih.
.
🌸Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang.
.
🌸Ibu menyusu yang nak tambah susu.
.
🌸Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Rugi siapa tak grab PROMO ESP bulan ni.
.
Apa kebaikan ESP?
.
ESP adalah minuman soya yang sangat lazat.
.
Ia daripada soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik.
.
Selamat digunakan, Halal dan Diluluskan KKM.
.
Fungsi:
⚡Gebukan kulit
⚡Hilangkan parut
⚡Lebatkan dan cantikkan rambut
⚡Kawal berat badan
⚡Kuruskan badan
⚡Beri tenaga
⚡Kuatkan tulang dan otot
.
Sesuai untuk:
.
🌸Semua orang yang ingin kurus dan cantik,
.
🌸Warga emas yang perlukan tenaga.
.
🌸Anda yang cepat letih.
.
🌸Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang.
.
🌸Ibu menyusu yang nak tambah susu.
.
🌸Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Rugi siapa tak grab promo bulan ni.
.
Apa kebaikan ESP?
.
ESP adalah minuman soya yang sangat lazat.
.
Ia daripada soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik.
.
Selamat digunakan, Halal dan Diluluskan KKM.
.
Fungsi:
⚡Gebukan kulit
⚡Hilangkan parut
⚡Lebatkan dan cantikkan rambut
⚡Kawal berat badan
⚡Kuruskan badan
⚡Beri tenaga
⚡Kuatkan tulang dan otot
.
Sesuai untuk:
.
🌸Semua orang yang ingin kurus dan cantik,
.
🌸Warga emas yang perlukan tenaga.
.
🌸Anda yang cepat letih.
.
🌸Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang.
.
🌸Ibu menyusu yang nak tambah susu.
.
🌸Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

ALHAMDULILLAH.
I GOT THIS FROM MY MASTER😍

Tak sia-sia join bisnes Shaklee yang sehebat ini.
Bukan bisnes nak cari duit semata2. Inilah bisnes kasih sayang, bisnes air mata, bisnes ukhwah, bisnes perjuangan, bisnes pengorbanan.
Terima kasih kepada super upline bagi hadiah cantik sangattt.. Masa join Shaklee dulu bulan pertama dah dapat hadiah herbal blend.
Hari ni dapat pulak baju S2U Families. Ada satu lagi dapat reward ESP FREE dari upline. Tengah on the way belum tiba lagi. Gila tak best wey. 😂

Untung join bisnes Shaklee, memang ada masa depan yang cerah. Sebab ada pasif income setiap bulan. Ada untung runcit dan jugak bonus bulanan.
Ni bukan bisnes goyang kaki tunggu duit masuk dalam bank!
Ni bisnes siapa usaha dia yang dapat.
Nak hebat dalam bisnes networking seperti Shaklee ni mudah bagi orang yang suka bantu orang lain tapi susah bagi orang yang fikir diri sendiri sahaja.

Berniaga kerana mengejar kemewahan semata-mata takkan kekal lama.

Alhamdulillah berkat istiqamah dalam bisnes. Rezeki milik Allah swt. Syukur sangat join bisnes Shaklee dengan modal RM80 tapi dapat pulangan berganda.
#ProjekDuitRayaMega
#MisiBebasHutang
#s2ufamilies
#safarichgroup
#liveamazing
#bangkitberniaga

Breakthrough!
.
Mimpi indah semua!
.
#shakleemelaka #shakleemalaysia #breakthrough #s2ufamilies

Kenapa ramai yang gemarkan ESP ni?
.
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND🌸
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas.
.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus.
.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI LAGI!
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Kenapa ramai yang gemarkan ESP ni?
.
🌸ANTARA SEBAB YG BUATKAN ESP HIGH DEMAND🌸
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko penyakit akibat radikal bebas.
.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopaus.
.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
PROMO ESP TINGGAL 7 HARI LAGI!
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah tak sia sia join bisnes shaklee yang sehebat ini yang penuh dengan kasih sayang.
Terima kasih kepada superupline bagi hadiah seindah ini. Mula mula haritu dapat VITA C sebab menang main game. Lepastu harini dapat baju s2u families. Best gila wehh! Taktau nak habaq lagu mana.🤩 Sebelum sebelum ni banyak dah join bisnes tapi takat tu jela tapi bisnes shaklee ni memang ada masa depan yang cerah. Sebab ada income pasif setiap bulan. Ada untung runcit dan bonus bulanan.
Sampai bila nak terus meniaga? Zaman nabi berniaga lagi lah. Kita yang baru berniaga setahun jagung dah nak giveup! Hello ni bukan zaman goyang kaki tunggu duit masuk dalam bank hokey!
Ni bisnes siapa usaha dia yang dapat. Kejayaan hadir dari semangat tidak mengalah. Alhamdulillah berkat istiqomah dalam bisnes. Rezeki milik Allah s.w.t. Alhamdulillah syukur join bisnes shaklee modal RM80 tapi pulangan berganda ganda.🤓 #ProjekDuitRayaMegaRM1500
#ProjekBuatDuit
#BangkitBerniaga
#MisiBebasKewangan
#s2ufamilies
#mikrajrichempire
#shaklee

Kenapa ESP ni HOT SELLER?
.
Sebab ada banyak kelebihan jika kita minum ESP ni.
.
1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
3. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
4. Memberi ton warna kulit yang sekata.
5. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
6. Membantu merendahkan paras kolestrol
8. Membantu pembentukan sel-sel baru.
9. Membantu mengurangkan gastrik.
10. Membantu pemulihan luka selepas pembedahan.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp 01132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei #ShakleeBrunei

Kenapa ESP ni HOT SELLER?
.
Sebab ada banyak kelebihan jika kita minum ESP ni.
.
1. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
3. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
4. Memberi ton warna kulit yang sekata.
5. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.
6. Membantu merendahkan paras kolestrol
8. Membantu pembentukan sel-sel baru.
9. Membantu mengurangkan gastrik.
10. Membantu pemulihan luka selepas pembedahan.
.
Ada yang nak order ESP Shaklee? Boleh whatsApp 01132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

.
.
Assalamualaikum & Hi semua!💕
.
❤️SHAKLEE COLLAGEN POWDER
.
KOLAGEN TERBAIK PERNAH DIHASILKAN, .
ianya 100% SELAMAT dan BERKESAN.
.
🌱Mengandungi 4000mg kolagen yang asli dan berkualiti yang diekstrak dari sisik ikan merah ( red snapper )
.
🌱KENAPA SISIK IKAN MERAH?
- Sebab ia hidup pada paras 5000m di bawah laut. - sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang tinggi di dasar laut
- bebas pencemaran dan sisa toksik
.
🌱Saiz kolagen yang halus kira-kira 1000 Dalton memudahkan ianya diserap oleh badan.
.
🌱Dipek 5g/sachet boleh dibawa kemana-mana dan dinikmati pada bila-bila masa.
.
Kesan pengambilan COLLAGEN POWDER SHAKLEE:
.
.
🌿memelihara ketegangan dan keanjalan kulit.
.
🌿menghilangkan kedutan
.
🌿memelihara kelembapan kulit lebih-lebih lagi jika kerap duduk dalam aircond
.
🌿menaikkan seri wajah supaya berseri-seri
.
🌿menghilangkan parut degil dengan berkesan
.
🌿mengecilkan liang pori wajah
.
🌿ada masalah PAYUDARA KENDUR? Collagen Shaklee membantu menegang dan menaikkan semula payudara
.
🌿menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
.
🌿menguatkan otot dan tulang
.
🌿membantu hati dalam proses detoksifikasi ( buang toksin )
.
🌿mengurangkan keradangan
.
🌿memberi tenaga
.
🌿memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf.
.
Best kan ? Berminat ? Whatsapp Miza laju-laju ya untuk HARGA ISTIMEWA .❤
.
.
Miza 📲0197347225
.
.
@shaklee_world .
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

Assalamualaikum💕
.
.
Vivix is rich in antioxidants, which can prevent or even repair cell damage.
.
Developed after years of research by Shaklee Corporation, only Vivix contains both resveratiol and a proprietary phytonutrient blend that harnesses the powerful antioxidant properties of rare muscadine grapes.
.
- Dr. L. Lee Coyne.
Healthy Professor
.
Vivix a Good Product for our Health & Skin
.
Try grab yours now✨
.
📲0197347225
.
@shaklee_world
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shaklee
#vivix
#esplandorempire
#s2ufamilies

.
.
Assalamualaikum💕
.
.
❤️Set Detox Shaklee
.
.
Set Detox Shaklee berfungsi untuk membuang toksin berlebihan yang gagal disingkirkan oleh organ yang sudah overwork dan penat.
.
Toksin merupakan bahan beracun yang terdapat dalam badan atau dari faktor luaran yang menunggu masa untuk merosakkan badan. Ia merupakan punca pada penyakit-penyakit serius seperti kanser, gout , masalah penghadaman, masalah kesuburan dan lain-lain lagi.
.
Jom kita lihat apa yang ada dalam Set Detox Shaklee
.
Set Detox Shaklee mengandungi Vivix, DTX, Herba Lax, Alfalfa dan Pepermint Ginger Plus.
.
Vivix
.
Vivix membantu memberi tenaga pada sel untuk membaik pulih kesan toksin yang merosakkan badan dan memberi tenaga untuk menyahtoksin dengan lebih efisyen
.
DTX
.
DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengan lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak
.
Herb Lax
.
Herb Lax bagus untuk kesihatan usus dan melancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergetakan usus akan cuba disingkirkan.
.
Alfalfa
.
Alfalfa membantu melawan keasidan yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan. Alfalfa membantu meningkatkan sistem@penghadaman dan mengurangkan bau badan.
.
Pepermint Ginger Plus
.
Supplement ini mengurangkan angin di usus dan perut dan melancarkan prosea penghadaman.
.
Dengan pembelian set lengkap Detox Shaklee ini, akan melayakkan anda untuk jadi ahli secara percuma.
.
Order & pertanyaan boleh terus wsp Miza 📲0197347225
.
@shaklee_world
Your Health & Beauty Consultant
.
.
#shakleemalaysia
#shaklee
#esplandorempire
#s2ufamilies

KENAPA PERLU VITAMIN C YANG CUKUP?
.
Untuk imunisasi/ daya tahan tubuh kita.
.
Yang selalu jatuh sakit, contoh demam, selesema, boleh la try consume Vita C Shaklee.
.
Manala tau kan daripada pemakanan seharian kita tu belum cukup lagi vitamin c yang diperlukan.
.
Vitamin C juga merupakan anti-oksida yang sangat hebat dan berkesan. .
Perempuan macam Kekna suka sangatkan dengar perkataan anti oksida ni.
.
Almaklumlah Kekna nak forever young. 😅😅
.
Selain itu perlunya kita ambil Vita C adalah untuk melindungi kulit daripada radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok.
.
Dan kalau kita ambil vita C Shaklee ni, 1 tablet bersamaan dengan 7 biji setengah oren. 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
.
Ada yang nak ikhtiar dengan Shaklee? Boleh klik whatsapp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

KENAPA PERLU VITAMIN C YANG CUKUP?
.
Untuk imunisasi/ daya tahan tubuh kita.
.
Yang selalu jatuh sakit, contoh demam, selesema, boleh la try consume Vita C Shaklee.
.
Manala tau kan daripada pemakanan seharian kita tu belum cukup lagi vitamin c yang diperlukan.
.
Vitamin C juga merupakan anti-oksida yang sangat hebat dan berkesan. .
Perempuan macam Kekna suka sangatkan dengar perkataan anti oksida ni.
.
Almaklumlah Kekna nak forever young. 😅😅
.
Selain itu perlunya kita ambil Vita C adalah untuk melindungi kulit daripada radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok.
.
Dan kalau kita ambil vita C Shaklee ni, 1 tablet bersamaan dengan 7 biji setengah oren. 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
.
Ada yang nak ikhtiar dengan Shaklee? Boleh klik whatsapp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

PROTEIN SOYA TERBAIK!
---
.
KALAU NAK TAU..ESP ADALAH BEST SELLER KAMI
SETIAP BULAN MEMANG LARIS DI PASARAN
.
NAK CANTIK,NAK SIHAT BERTENAGA MESTI AMALKAN ESP .
MANFAAT ESP :
------
.
👍 Awet muda -
Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
.
👍 Baik untuk hormon -
kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, yang berfungsi seperti hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan risiko sakit jantung
.
👍 Baik untuk prostat -
Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat
.
👍 Kulit remaja -
Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. .
👍 Pembekal Tenaga -
Membekal tenaga dengan segera dan meningkatka sistem imun, maka ia baik untuk mengekalkan tenaga dengan lebih lama, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
.
👍 Membaiki pigmentasi -
membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan garis-garis halus di kulit
.
👍 Membaiki memori - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

Jom borong!!!!
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar

Ada yang cakap, tak perlu supplement. Cukup dengan pemakanan seharian.
.
Kekna tak bangkang. Tak salah pun dia cakap macam tu.
.
Tapi Kekna tahu, nutrien dalam makanan yang kita makan boleh hilang.
.
Kekna juga tahu, buah-buaham dan sayur-sayuran mungkin terjejas dan teecemar akibat racun serangga atau bahan kimia lain.
.
Kekna kagum dengan orang yang dapat mengamalkan gaya hidup sihat seperti bersenam atau bersukan.
.
Kekna juga kagum dengan orang yang dapat jaga pemakanan yang seimbang setiap hari.
.
Tapi Kekna tahu, pemakanan seharian Kekna tidak mengikut diet yang seimbang.
.
Sebab tu Kekna ambil supplement. 😂
.
Ada yang nak ikhtiar dengan Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei #HealthDrZubaidi

Ada yang cakap, tak perlu supplement. Cukup dengan pemakanan seharian.
.
Kekna tak bangkang. Tak salah pun dia cakap macam tu.
.
Tapi Kekna tahu, nutrien dalam makanan yang kita makan boleh hilang.
.
Kekna juga tahu, buah-buaham dan sayur-sayuran mungkin terjejas dan teecemar akibat racun serangga atau bahan kimia lain.
.
Kekna kagum dengan orang yang dapat mengamalkan gaya hidup sihat seperti bersenam atau bersukan.
.
Kekna juga kagum dengan orang yang dapat jaga pemakanan yang seimbang setiap hari.
.
Tapi Kekna tahu, pemakanan seharian Kekna tidak mengikut diet yang seimbang.
.
Sebab tu Kekna ambil supplement. 😂
.
Ada yang nak ikhtiar dengan Shaklee? Boleh whatsApp +601132589162 ☺️
.
#Shaklee #PengedarShaklee #Malaysia #Protein #HealthyByDyana #Healthy #Pretty #Flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei #HealthDrZubaidi

ESP SHAKLEE RENDAH GLISEMIK INDEKS.
.
Maksudnya gula akan dilepaskan secara perlahan-lahan dan gula takkan naik secara mendadak dalam badan kita.😊
.
Bila gula digunakan perlahan-lahan, kita pun dapat tenaga yg sustainable.
.
Ditambah lagi dengan a group of B Vitamins yang menyumbang pada tenaga & amino acids lagi. .
Sebab tu pengguna ESP tidak mengadu keletihan.
.
Alhamdulillah. 😊
.
Ada sesiapa yang nak try? Boleh whatsApp 📲 www.wasap.my/601132589162.
.
Harga? RM170.93. Nak diskaun? WhatsApp sekarang! 😊
.
#ESP #shaklee #pengedarshaklee #malaysia #protein #pregnant #HealthyByDyana #healthy #pretty #flawless #S2ufamilies #S2united #ShakleeSabah #ShakleeKualaTerengganu #ShakleeRanau #ShakleeSarawak #ShakleeSemenanjung #ShakleeKotaBharu #ShakleeKepalaBatas #ShakleeTanjungMalim #ShakleeBatangKali #ShakleeBrunei

Most Popular Instagram Hashtags