#rusamusic

MOST RECENT

SOUND CHECK DULU..πŸ˜‰
Sejam je lagi guys✌🏻✌🏻✌🏻.. jangan lupa pukul 11mlm tv3 LIVE tau..
@muzikmuzik_33 #pencalonanbarumuzikmuzik33 #muzikmuzik33 #hyperact #mengejarrindu #cintafatamorgana #rusamusic #tv3malaysia #tv3

WAHHH KRU JUNIOR!
#Repost @harrisyusofftwenty2 with @get_repost
・・・
'@twenty2official_ terharu atau terbeban dengan gelaran KRU junior'? Interview at Utusan Malaysia! Thanks for the opportunity @hitsutusan to write about @twenty2official_ ! We hope we can build a stable base, expand our name as well as harness our skills to be in this challenging industry! Make sure u grab one once it cameout okay?

We Rock Red!

#twenty2 #selamanya22 #twentasticsquad @twentastics #tweeties #rusamusic #utusanmalaysia

#Repost @rusamusic (@get_repost)
・・・
Yeap dah siap for Big Stage tonight! Bukak astro Ria dan Ria HD jam 9malam ok guys. Oh jangan lupa download TikTok n vote @ariffbahran ok 😊
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #bigstage #thebigstage #hitbarber
A big thanks to the team:-
Attire: @azirun_ramly
Hair :@khalsalon

Bismillah... moga dipermudahkan semuanya. Jangan lupa undi @ariffbahran di aplikasi TikTok ok 😊
#rusamusic #bigstage #ariffbahran #dominasibbnu #bbnu #astro #aydajebat #marryyou

Done interview at @hitsutusan ! Thanks for the opportunity! Get to know more about our journey in the article..Make sure to grab yours okay!

#twenty2 #selamanya22 #twentasticsquad @twentastics #tweeties #rusamusic #hitsutusanmalaysia

#Repost @haikalfarid (@get_repost)
・・・
Coming soon guys! MV #DEMAMCINTA 🌹 @asfanshah @fedtriyahya @rafikoncept @syahmisapari @riyzyusri @haikalfever β€οΈπŸ™πŸ»
β€’ β€’ β€’
#Repost @rusamusic with @get_repost
・・・
Coming Soon! @haikalfarid & @asfanshah sure akan buat korang demam sebab dorang akan release MV DEMAM CINTA tak lama je lagi! Tapi sebelum tu boleh dengarkan #DEMAMCINTA di semua platform muzik! @fedtriyahya @haikalfever @as.fellas #demamcinta #haikalfarid #asfanshah #rusamusic

Coming soon guys! MV #DEMAMCINTA 🌹 @asfanshah @fedtriyahya @rafikoncept @syahmisapari @riyzyusri @haikalfever β€οΈπŸ™πŸ»
β€’ β€’ β€’
#Repost @rusamusic with @get_repost
・・・
Coming Soon! @haikalfarid & @asfanshah sure akan buat korang demam sebab dorang akan release MV DEMAM CINTA tak lama je lagi! Tapi sebelum tu boleh dengarkan #DEMAMCINTA di semua platform muzik! @fedtriyahya @haikalfever @as.fellas #demamcinta #haikalfarid #asfanshah #rusamusic
I can't wait for the omv 😱😍😍😍

Hi guys!!!@treehillmind minggu lepas di tangga ke 18& minggu ini naik ke tangga 17 carta era40!! dari minggu ke minggu menghampiri takhta carta...jom ramai-ramai kita vote lagu terbang di @era.je. untuk @treehillmind berada di tangga 1st!!!βœŒπŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜Š#mugystudio #treehillmind #rusamusic #eramuzikhitterbaik #treehillmindsupportest

Regrann from @haikalfarid - Coming soon guys! MV #DEMAMCINTA 🌹 @asfanshah @fedtriyahya @rafikoncept @syahmisapari @riyzyusri @haikalfever β€οΈπŸ™πŸ»
β€’ β€’ β€’
#Repost @rusamusic with @get_repost
・・・
Coming Soon! @haikalfarid & @asfanshah sure akan buat korang demam sebab dorang akan release MV DEMAM CINTA tak lama je lagi! Tapi sebelum tu boleh dengarkan #DEMAMCINTA di semua platform muzik! @fedtriyahya @haikalfever @as.fellas #demamcinta #haikalfarid #asfanshah #rusamusic - #regrann

Test 1,2,3. Teman Pengganti - @black.hanifah. Dulu kalau nyanyi lagu ni yang part rap tu kasi @faizalmatali. Sekarang try rap sendiri la. Okay tak ? Haha . πŸ“Ή : @aleenhafidz .

#rappers #temanpengganti #karaoke #cover #akuyangnyanyikauyangpanas #suaraakucaraaku #rusamusic @rusamusic

πŸ˜‰πŸ˜ #Repost @haikalfarid (@get_repost)
・・・
Coming soon guys! MV #DEMAMCINTA 🌹 @asfanshah @fedtriyahya @rafikoncept @syahmisapari @riyzyusri @haikalfever β€οΈπŸ™πŸ»
β€’ β€’ β€’
#Repost @rusamusic with @get_repost
・・・
Coming Soon! @haikalfarid & @asfanshah sure akan buat korang demam sebab dorang akan release MV DEMAM CINTA tak lama je lagi! Tapi sebelum tu boleh dengarkan #DEMAMCINTA di semua platform muzik! @fedtriyahya @haikalfever @as.fellas #demamcinta #haikalfarid #asfanshah #rusamusic

Most Popular Instagram Hashtags