[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rufflefeather

7999 posts

TOP POSTS

Salam #TRPrincess,
Dalam video ni kaknon nak tunjuk rupa tudung ni in real macam mana. Bulu yang @tudungruffle guna sedikit berbeza dengan brand brand lain. Kaknon explain sedikit pada yang selalu tanya kaknon keliru nak tahu yang mana satu yang @tudungruffle punya dan mana yang bukan. Pertama #rufflefeather menggunakan bulu ostrich sintetik, jadi yang slalu curi gambar dari @tudungruffle tu tapi jual murah, material bulu tu memangla sangat berbeza kerana mereka guna benang yang materialnya sememangnya murah. Dan kedua, bulu #rufflefeather lebih pendek dan sama panjang je kelebarannya dari brand lain. 🤗 Sedikit video masa event di @modvier semalam untuk tutorial cara pakai bulu mata palsu by @thelasheslegacy.
Baju kurung by @ainahariz
Wearing Dhapne from #rufflefeather collection by @tudungruffle.
Price: RM269
Crystal from Swarovski®

Mungkin boleh pakai macam ni juga hari raya nanti. 😂
#rufflefeather by @tudungruffle
#eskimogirl #bilanakadawinterkatmalaysiani

Pandangan redup kak non ni jangan lah engkorang buat main, silap-silap terpanah hati 😜 abaikan yang berkedut tu 👻.
.
Ruffle Feather
For @tudungruffle
Model @nononesss
Photo @hamizahhhh
____________
#malayfemalephotographer
#femalefashionphotographer
#fashionbyhamizahhhh
#rufflefeather
#tudungruffle

Org bertudung ruffle ko pun nakk..haaa..skali laki ko ckp dh mcm burung unta daaa..!!! Apapun kite suke sgt tudung ni 😍😘 thanx sis @win_berjaya jd ps kiteee #tudungruffles #rufflefeather @tudungruffle

Most frequent question; Macam mana nak basuh #rufflefeather by @tudungruffle_byjannah ni?
____
Nak jaga senang sangat sebab korang boleh basuh guna WASHING MACHINE biasa. Lepas basuh keringkan je macam biasa sebab bulu takkan rosak. Nak bagi bulu bulu ostrich ni lebih gebu, just pakai hair dryer dan sembur je kat bulu bulu ni. Nanti wallah meletoppp.
____
Dan juga price #rufflefeather bermula dari RM79 bergantung kepada @swarovski pada bawal. Bulu weolls guna adalah sintetik double layer ostrich feather. Jadi tak nampak bulu bulu dia jarang tau. Boleh order di +6013.6344.208

Team raya baju recycle. ✌🏻 😹 #eyebags #rufflefeather

kesian nya diaaa kesayangan Anim sorang ni. dah berapa hari tak tidur oi ! nanti datang Mood Republik PWTC harini yaa. kasi licin @tudungruffle and of course tudung feather ORIGINAL #rufflefeather 💋

Lamanyaaaa tak buat #TutorialbyTR. Kaknon tahu semua orang suka tengok video tutorial cara pakai tudungkan. Nah video tutorial pertama menggunakan #rufflefeather by @tudungruffle. Buat masa ni website sedang ditutup untuk proses upgrading supaya nanti waktu open order dah tiada masalah lagi 😊
___
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 2.3m Double Layer Synthetic Ostrich Feather
Price: RM89
___
www.tudungruffle.com

MOST RECENT

Alhamdulillah rezeki mereka dan juga rezeki untuk saya. 😊

Thank you yang percayakan Jannah untuk dapatkan koleksi #TudungRuffle ni okay. 😍😍😍
Nah mungee 🌸🌸🌸 Love, 💋
@hijab.ruffle_by.jannah
#TudungRuffle #bawal #bawalsquare #bawaleyelashbytr #bawaleyeleshswavroski #chicnones #aurainsta #igmashup #rufflejewel #rufflebasic #rufflecrochet #RuffleFeather

Alhamdulillah rezeki mereka dan juga rezeki untuk saya. 😊

Thank you yang percayakan Jannah untuk dapatkan koleksi #TudungRuffle ni okay. 😍😍😍
Nah mungee 🌸🌸🌸 Love, 💋
@hijab.ruffle_by.jannah
#TudungRuffle #bawal #bawalsquare #bawaleyelashbytr #bawaleyeleshswavroski #chicnones #aurainsta #igmashup #rufflejewel #rufflebasic #rufflecrochet #RuffleFeather

Alhamdulillah rezeki mereka dan juga rezeki untuk saya. 😊

Thank you yang percayakan Jannah untuk dapatkan koleksi #TudungRuffle ni okay. 😍😍😍
Nah mungee 🌸🌸🌸 Love, 💋
@hijab.ruffle_by.jannah
#TudungRuffle #bawal #bawalsquare #bawaleyelashbytr #bawaleyeleshswavroski #chicnones #aurainsta #igmashup #rufflejewel #rufflebasic #rufflecrochet #RuffleFeather

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Lemon
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Mauverlous
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Opera
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Off White
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Cadet Blue
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Forest Green
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Verdant
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Heaven Green
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

🌷RUFFLE CROCHET SWAROVSKI🌷
-
-
Status : Ready stock
Size : 45"x45"
Price : RM59
Material : Japanese Voile
Colour : Charcoal Grey
-
-
How to order?
DM/telegram/ws 📲 0️⃣1️⃣3️⃣2️⃣8️⃣8️⃣5️⃣3️⃣3️⃣6️⃣ -
-
#tudungruffle #tudungruffleoriginal #ruffle rochetswarovski #chicnones #rufflefeather #rufflecrochet

Party People!! We'll be grooving the @theoxfordartfactory gallery bar tonight with our bros @tallheartsmusic and @rufflefeather. See you in the future 🏴#manalion #duanandonly #oxfordartfactory #gallerybar #tallhearts #rufflefeather #livemusic #single #videogames

READY STOCK‼️‼️
.
Az print flamingDream
Rm89
Material : soft como crepe
Measurement : 45" x 45"
Code : ocean crystal blue
.
.
Postage SM RM8, SS RM11
Whatsapp .
📲 0134702320
📲 0134702320
.
Atau klik sahaja link di bio 😘
.
#azprintflamingdream #azprintflamingo #ameerazainihijab #ameerazainiofficial #ameerazainioriginal
#rufflecrochet #rufflecrochetplain #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #tudungbawal #tudunglawa #tudungbidang45 #ameerazainitopstokis #ameerazainitopstokist #rufflecrochetgoldring #tudungruffleoriginal

READY STOCK‼️‼️
.
Az print flamingDream
Rm89
Material : soft como crepe
Measurement : 45" x 45"
Code : ocean crystal blue
.
.
Postage SM RM8, SS RM11
Whatsapp .
📲 0134702320
📲 0134702320
.
Atau klik sahaja link di bio 😘
.
#azprintflamingdream #azprintflamingo #ameerazainihijab #ameerazainiofficial #ameerazainioriginal
#rufflecrochet #rufflecrochetplain #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #tudungbawal #tudunglawa #tudungbidang45 #ameerazainitopstokis #ameerazainitopstokist #rufflecrochetgoldring #tudungruffleoriginal

Setiap pembelian tudung #ameerazaini akan disertakan sekali kotak exclusive AZ. Cantik kan? Jom dapatkan #Azflamingdream sekarang ❤️
.
READY STOCK‼️‼️
.
Az print flamingDream
Rm89
Material : soft como crepe
Measurement : 45" x 45"
Code : ocean crystal blue
.
.
Postage SM RM8, SS RM11
Whatsapp .
📲 0134702320
📲 0134702320
.
Atau klik sahaja link di bio 😘
.
#azprintflamingdream #azprintflamingo #ameerazainihijab #ameerazainiofficial #ameerazainioriginal
#rufflecrochet #rufflecrochetplain #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #tudungbawal #tudunglawa #tudungbidang45 #ameerazainitopstokis #ameerazainitopstokist #rufflecrochetgoldring #tudungruffleoriginal

Nononess wearing Chicnones Satin 🔔🔔🔔 BOOK NOW! PREORDER. Tak perlu bayar deposit. Hanya whatsapp dan book your favorite colors! Item sangat limited. Cepat2! CHICNONES BAWAL SHAWL SATIN RM59 Whatsapp 013 9080 946
-----------
Type: Bawal Shawl
Material: satin
Keistimewaan: mudah bentuk dan tak mudah kedut
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59 excl postage
Whatsapp 013 9080 946
#sayajualtudung #tudungruffle #tudungmurah #sayajualtudungmurah #tudungrufflemurah #sayajualtudungruffle #sayajualinstantshawl #instantshawl #sayajualshawl #tudung #bawalinstant #sayajualshawlmurah #sayajualshawlinstantmurah #instantshawl #sayajualonline #onlineshawl #rufflefeather #chicnones #missnones #chicnonesdiamond #trprincess #trtutorial #tr #TRwonderaya #ruffleeyelash #ruffleeyelashswarovski #bawalshawl #bawaleyelash #bawaleyelashswarovski

Nononess wearing Chicnones Satin 🔔🔔🔔 BOOK NOW! PREORDER. Tak perlu bayar deposit. Hanya whatsapp dan book your favorite colors! Item sangat limited. Cepat2! CHICNONES BAWAL SHAWL SATIN RM59 Whatsapp 013 9080 946
-----------
Type: Bawal Shawl
Material: satin
Keistimewaan: mudah bentuk dan tak mudah kedut
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59 excl postage
Whatsapp 013 9080 946
#sayajualtudung #tudungruffle #tudungmurah #sayajualtudungmurah #tudungrufflemurah #sayajualtudungruffle #sayajualinstantshawl #instantshawl #sayajualshawl #tudung #bawalinstant #sayajualshawlmurah #sayajualshawlinstantmurah #instantshawl #sayajualonline #onlineshawl #rufflefeather #chicnones #missnones #chicnonesdiamond #trprincess #trtutorial #tr #TRwonderaya #ruffleeyelash #ruffleeyelashswarovski #bawalshawl #bawaleyelash #bawaleyelashswarovski

Most Popular Instagram Hashtags