#ruangniagahanania

16565 posts

TOP POSTS

Selamat hari raya everyone
Jom beli baju untuk pegi openhouse plak..biar gojes2 kalah retiss gitteww😍😍😚
Meh lah usha2 igshop nie
Baju dia super duper lawa mcm retis gittew bila pakai
@cardinia_official
@cardinia_official
..
CARMELA Drape Dress | Premium Dull Satin with patches 🌸| Free size fit to XL 💋
..
CARMELA in grey | Premium Dull Satin with patches 🌸| Free size fit to XL 💋
..
..
#carmeladrapedress #bajumurah #bajuraya #raya2017 #fashion #fashionstreet #fashionraya #trend #hipster #gempak #bajulawa #bajumurah #bajumurahmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #ruangniagahanania #paidreview #paidreviewig #paidreviewigshop #reviewig #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #supportlocalbusiness #trustedseller #pp5/40


[FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN]
Like & Tag your friends to win @addicted.tee GIVEAWAY CONTEST 💓💞💗
.
Lawo Tshirt
.
Short Sleeve RM20
Long Sleeve RM25
Hoodie RM30
Sweatshirt RM70
S-XXXL
100% Cotton
Unisex
.
How to order:
1. Screenshot Picture
2. Whatsapp to the number at our bio
.
#tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #bazaarpaknil #ruangniagahanania #loffatah #custommadetshirt

Dessert 'rare' Diraja Pahang uolls.

Tak payah dah nak ke Pekan semata mata untuk menikmati kesedapan Puding Raja Pahang ni. Iolls hantarkan terus ke pintu hati uolls.

Yang penting, rasa asli sebijik macam yang ada kat sana uolls.

Sangat EXOTIC- gabungan rasa pisang lemak manis, jala emas, prune, ceri merah, ceri hijau, halwa betik dan gajus goreng.

Dimakan bersama kuah kastard yang lemak berkrim lagi pekat, melekat dan pastinya terpikat.

Ramai pelanggan yang sudah repeat order. Berkali kali pun ada.

Penghantaran setiap hari ke Kuala Lumpur, Sebahagian Selangor, Mantin, Nilai dan Seremban.

Dah mula terpikat? Talian hayat 0176313713 boleh membantu uolls.

・・・
💋COKLAT LOVE HABIBI💋
.
Rm48
Pos rm7 sm, rm10 ss
.
Ramuan –Lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dan lain-lain herba terpilih.
Cara Makan :
Ambil sedikit dan gentelkan kecil-kecil.
· Kunyah dan minum air.
.
Siapa Yang Memerlukannya?
✔Mereka yang susah buang angin.
✔Mereka yang mengalami masalah kencing tak lawas dan sembelit.
✔Wanita yang mempunyai masalah senggugut dan darah period berketul-ketul.
✔Mereka yang dingin seks.
✔Mereka yang sering rasa penat dan tidak bertenaga.
✔Sesuai sebagai amalan harian untuk kesihatan seisi keluarga termasuk lelaki, wanita, kanak-kanak dan orang tua yang telah menopous.
.
Mengapa Mereka Memerlukannya?
✔Kandungan herba yang ada didalam COKLAT LOVE HABIBI akan memudahkan untuk kentut dan sekaligus badan berasa ringan.
✔Herba yang bersifat panas akan mencairkan darah-darah beku haid agar keluar sepenuhnya dan keluar dengan lancar.
✔Herba CLH ini juga akan merawat dengan cara membuang toksid yang terkandung didalam badan.
.
Tindakbalas Positif
✔Pengguna akan kerap kencing dan buang air besar, proses biasa mengeluarkan toksid dalam badan.
✔Penggunaan berterusan akan mengempis perut.
✔Terasa bertenaga dan memudahkan keinginan syahwat meningkat.
✔Mudah terkentut.
.
Makluman
COKLAT LOVE HABIBI tidak mengandungi herba untuk merapat faraj, tiada bahan untuk kesihatan rahim. Jadi sesuai untuk dimakan oleh lelaki, kanak-kanak atau orang tua.
.
Nak order?
.
Whsap Iman k.😘
📲011.1194.5595
🍁Stokist Sah JSD🍁
.
#jamususukdara #jsd #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #buangangin #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #viral #shoppingonline #trustedseller #bisnesonline #onlineseller #ukwahti #bazaarpaknil #ruangniagahanania #sabah #kualalumpur #sarawak #empireaurafidarich #JSD #pengantin #hamil #sethamil #setbersalin

APA ?!😱PERCUMA RM50 BIAR BETUL NI! Percaya tak ?😱
.
Sorry kalau buat korang rambang mata😜
.
PREMIUM GRED ASICS
Size 40euro - 44euro
Dapat Box and FREE POSTAGE😍🎉
.
Harga Biasa ADMIN bagi RM250 tapi harini sahajaaa untuk 10 orang yang terawal Hanya RM 200 Sahajaaa! JIMAT RM50 boleh tengok wayang cerita BABY DRIVER😜😘😍
.
Order terus whatsapp admin 01111699917 Sekarang!
.
#sayajualkasut #sayajualkasutmurahmalaysia #radkl #radklsneakers #puma #pumaignite #igers #swagga #menswear #manstyle #igersmalaya #sneakerhead #sneakersporn #akuyangpakaikauyangpanas #baazarpaknil #ruangniagahanania #neelofa #fazura #fatahamin #juanpablo #terlajakmurah #terlajaklaris #quputeh #wakdoyok

RAYA MERIAH DENGAN BATIK CANTIK MELETOPSS

Haaa. Nampak tak headline tu. Tak meriah uolls kalau berhari raya tanpa baju batik😘😘. Takpe persiapan awal. Nanti takde la kelam kabut kan. Giteww.
Material memang best je kita bagi. Sejuk, senang gosok, lembut, dan selesa. Serious. Akak janji. Uolls try dulu. Mesti jatuh cinta.

Cepat cepat order. Nanti jangan menangis dalam toilet sorang2 sudah. Sebab tak dapat baju raya batik kann.

WASSAP 0137139526
WASSAP 0137139526

#ukhwahti #terapiinstagram #bajuraya2017 #bajuraya #minikurung #bajuminikurungbatik #batikeksklusif #batik #batikcantik #bajubatik #batikkelantanbutik #batikkelantan #theyusufiskandar #aaisyahdhiarana #sekkepok #sekpenyu #sekmung #hatersloveyou #ladybossmf #mirafilzah #lofatah #neelofahijab #MiraFilzah #galeriariani #duckhunting #donutscarf #ruangniagahanania
#bajucantik

#CANTIK_ANYTIME ‼ .
‼ ALMANDA TUNIC, SESUAI UTK CASUAL DAN FORMAL ‼
.
.
✔Potongan A-cut ✔material Peach Koshibo yang sangat sangat selesa.
✔Tidak Panas Dan Tidak Jarang. Tidak T'lalu Tebal Dan Tidak T'lalu nipis. ✔Tidak Melekat Di Badan Dan Mudah skali untuk Iron..!! 😍
✔Dipadankan dgn ✌ pocket kiri dan kanan sesuai juga utk menyimpan 📱anda. 😉😍👍
✔Zip sorok 11" Di DADA buat nursing Mummies
✔dan zip sembuyi 7" di lengan untuk mudah wudhu. .

HARGA SEHELAI
RM55SM, RM60SS FREE POS .
HARGA BORONG (minima 12 helai)
RM48SM / RM53SS FREE POS
.
.
FAST PAYMENT, NO BOOKING
.
.wasap 👇👇👇
http://www.wasap.my/60184074778

#blousemurah #sayajual #jomsinggah #baazarpaknil #blousemuslimah #tutupaurat #blousenursing #goshop #igshop #ruangniaga #ruangniagahanania #rezekidariAllah #alhamdulillah

|FRONT & BACK VIEW|
.
Stock BAWAL SAKURA dah readyyy!
Cepat grab kalau rasa berkenan di hati 💙
.
Selalunya stock memang tak tahan lama 😅😅😅. Restock la beribu lemon pun tetap habis dengan lajunya bak air mengalir hihi
.
Nak order?
Klik link di bio profile 👆
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bawal #bawallabuh #bawalsakura #bawalbucubulat #bawalendcurve #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalruffle #tudungruffle #teamapplescarf #wehavehaveyo #terapiinstagram #igmashup #aurainsta #aurainstabatch9 #likeforlike #like4like #hotselling #tudunglabuh #ootd #ootdstyle #ootdmuslimah #ootdfashion #ruangniagahanania #bazaaronline #bazaarpaknil

MOST RECENT

Ada rasa nak berhenti merokok tak? Atau uols nak en asben uols berhenti merokok?
.
.
Bagi dia try minum KOPI PACAK ni. .
Agak-agak dalam 5 hari macam tu...Insya Allah ada kesan
.
.
Psssst! Tapi jgn bagitau pulak, yg minum KOPI ni rokok jadi tawar. .
Nanti en asben takmo minum. .😁😁😁
.
Wasap kak ann utk lebih details 📲 017 9032210
.
.
#jamususukdara
#jsd
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#bisnesonline
#onlineseller
#viral
#testimoni
#ukwahti
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#jutawanmuda
#syukurselalu
#janganlebihlebih
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

☕☕ KOPI PACAK POWER - JSD ☕☕ .
.
.
Dengar namanya je..dah seram kan..
Belum lagi tgk kesannya..oppsss...🙊🙊🙈🙈🙈🙈 .
.
.
Actually.. KOPI ni khas untuk abang2 sado @ yang nk jadi sado.💪💪 .
.
.
Ape yg bestnye tentang KOPI ni... .
💘 Merawat masalah kulit seperti kurap,kayap dan panau
💘 Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
💘 Menyegar dan menyihatkan badan
💘 Membantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
💘 Kekal bertenaga,cergas dan lebih tahan lama untuk bersama isteri.
.
.
KANDUNGAN :
👄kopi .
👄krimer
👄gula perang
👄skim milk
👄kurma
👄mahkota dewa
👄madu
👄goji
👄guarana
👄tongkat ali
👄bidara
👄garam bukit
.
.
TESTIMONI LISAN; .
☑Dengan izinNYA suami isteri yg sudah lama inginkan zuriat lebih kurang 10tahun kini isterinya sedang hamil tau .
☑ KOPI PACAK POWER boleh meningkatkan kualiti benih sang suami, isteri plak minum KOPI ANGGUN PESONA, guna MASKER V & FEMININE WASH jew .... memang ajaib ! .
☑Abang sado yg alahan dgn daging ayam / seafood kini boleh makan selepas minum KOPI PACAK POWER ni... .
.
.
" TIADA LAGI ALAHAN "
.
.wasap kak ann utk lebih details 📲 017 9032210
.
#jamususukdara
#jsd
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#bisnesonline
#onlineseller
#viral
#testimoni
#ukwahti
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#jutawanmuda
#syukurselalu
#janganlebihlebih
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

・・・
💋COKLAT LOVE HABIBI💋
.
Rm48
Pos rm7 sm, rm10 ss
.
Ramuan –Lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dan lain-lain herba terpilih.
Cara Makan :
Ambil sedikit dan gentelkan kecil-kecil.
· Kunyah dan minum air.
.
Siapa Yang Memerlukannya?
✔Mereka yang susah buang angin.
✔Mereka yang mengalami masalah kencing tak lawas dan sembelit.
✔Wanita yang mempunyai masalah senggugut dan darah period berketul-ketul.
✔Mereka yang dingin seks.
✔Mereka yang sering rasa penat dan tidak bertenaga.
✔Sesuai sebagai amalan harian untuk kesihatan seisi keluarga termasuk lelaki, wanita, kanak-kanak dan orang tua yang telah menopous.
.
Mengapa Mereka Memerlukannya?
✔Kandungan herba yang ada didalam COKLAT LOVE HABIBI akan memudahkan untuk kentut dan sekaligus badan berasa ringan.
✔Herba yang bersifat panas akan mencairkan darah-darah beku haid agar keluar sepenuhnya dan keluar dengan lancar.
✔Herba CLH ini juga akan merawat dengan cara membuang toksid yang terkandung didalam badan.
.
Tindakbalas Positif
✔Pengguna akan kerap kencing dan buang air besar, proses biasa mengeluarkan toksid dalam badan.
✔Penggunaan berterusan akan mengempis perut.
✔Terasa bertenaga dan memudahkan keinginan syahwat meningkat.
✔Mudah terkentut.
.
Makluman
COKLAT LOVE HABIBI tidak mengandungi herba untuk merapat faraj, tiada bahan untuk kesihatan rahim. Jadi sesuai untuk dimakan oleh lelaki, kanak-kanak atau orang tua.
.
Nak order?
.
Whsap kak ann 😘
📲017 9032210
🍁Agen Sah JSD🍁
.
#jamususukdara #jsd #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #buangangin #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #viral #shoppingonline #trustedseller #bisnesonline #onlineseller #ukwahti #bazaarpaknil #ruangniagahanania #sabah #kualalumpur #sarawak #empireaurafidarich #JSD #pengantin #hamil #sethamil #setbersalin

・・・
💋COKLAT LOVE HABIBI💋
.
Rm48
Pos rm7 sm, rm10 ss
.
Ramuan –Lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dan lain-lain herba terpilih.
Cara Makan :
Ambil sedikit dan gentelkan kecil-kecil.
· Kunyah dan minum air.
.
Siapa Yang Memerlukannya?
✔Mereka yang susah buang angin.
✔Mereka yang mengalami masalah kencing tak lawas dan sembelit.
✔Wanita yang mempunyai masalah senggugut dan darah period berketul-ketul.
✔Mereka yang dingin seks.
✔Mereka yang sering rasa penat dan tidak bertenaga.
✔Sesuai sebagai amalan harian untuk kesihatan seisi keluarga termasuk lelaki, wanita, kanak-kanak dan orang tua yang telah menopous.
.
Mengapa Mereka Memerlukannya?
✔Kandungan herba yang ada didalam COKLAT LOVE HABIBI akan memudahkan untuk kentut dan sekaligus badan berasa ringan.
✔Herba yang bersifat panas akan mencairkan darah-darah beku haid agar keluar sepenuhnya dan keluar dengan lancar.
✔Herba CLH ini juga akan merawat dengan cara membuang toksid yang terkandung didalam badan.
.
Tindakbalas Positif
✔Pengguna akan kerap kencing dan buang air besar, proses biasa mengeluarkan toksid dalam badan.
✔Penggunaan berterusan akan mengempis perut.
✔Terasa bertenaga dan memudahkan keinginan syahwat meningkat.
✔Mudah terkentut.
.
Makluman
COKLAT LOVE HABIBI tidak mengandungi herba untuk merapat faraj, tiada bahan untuk kesihatan rahim. Jadi sesuai untuk dimakan oleh lelaki, kanak-kanak atau orang tua.
.
Nak order?
.
Whsap kak ann 😘
📲017 9032210
🍁Agen Sah JSD🍁
.
#jamususukdara #jsd #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #buangangin #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #viral #shoppingonline #trustedseller #bisnesonline #onlineseller #ukwahti #bazaarpaknil #ruangniagahanania #sabah #kualalumpur #sarawak #empireaurafidarich #JSD #pengantin #hamil #sethamil #setbersalin

Ada rasa nak berhenti merokok tak? Atau uols nak en asben uols berhenti merokok?
.
.
Bagi dia try minum KOPI PACAK ni. .
Agak-agak dalam 5 hari macam tu...Insya Allah ada kesan
.
.
Psssst! Tapi jgn bagitau pulak, yg minum KOPI ni rokok jadi tawar. .
Nanti en asben takmo minum. .😁😁😁
.
Wasap kak ann utk lebih details 📲 017 9032210
.
.
#jamususukdara
#jsd
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#bisnesonline
#onlineseller
#viral
#testimoni
#ukwahti
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#jutawanmuda
#syukurselalu
#janganlebihlebih
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

☕☕ KOPI PACAK POWER - JSD ☕☕ .
.
.
Dengar namanya je..dah seram kan..
Belum lagi tgk kesannya..oppsss...🙊🙊🙈🙈🙈🙈 .
.
.
Actually.. KOPI ni khas untuk abang2 sado @ yang nk jadi sado.💪💪 .
.
.
Ape yg bestnye tentang KOPI ni... .
💘 Merawat masalah kulit seperti kurap,kayap dan panau
💘 Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
💘 Menyegar dan menyihatkan badan
💘 Membantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
💘 Kekal bertenaga,cergas dan lebih tahan lama untuk bersama isteri.
.
.
KANDUNGAN :
👄kopi .
👄krimer
👄gula perang
👄skim milk
👄kurma
👄mahkota dewa
👄madu
👄goji
👄guarana
👄tongkat ali
👄bidara
👄garam bukit
.
.
TESTIMONI LISAN; .
☑Dengan izinNYA suami isteri yg sudah lama inginkan zuriat lebih kurang 10tahun kini isterinya sedang hamil tau .
☑ KOPI PACAK POWER boleh meningkatkan kualiti benih sang suami, isteri plak minum KOPI ANGGUN PESONA, guna MASKER V & FEMININE WASH jew .... memang ajaib ! .
☑Abang sado yg alahan dgn daging ayam / seafood kini boleh makan selepas minum KOPI PACAK POWER ni... .
.
.
" TIADA LAGI ALAHAN "
.
.wasap kak ann utk lebih details 📲 017 9032210
.
#jamususukdara
#jsd
#kopipacakpower
#kopilelaki
#kopijsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#bisnesonline
#onlineseller
#viral
#testimoni
#ukwahti
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#jutawanmuda
#syukurselalu
#janganlebihlebih
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

TAHU KAH ANDA
.
.
CUKA EPAL terbukti dapat menghilangkan ketagihan merokok?
.
.
Kak ann nak kongsi sedikit tips buat para perokok tegar di luar sana
.
.
TIPS BERHENTI MEROKOK ~ Amalkan minum CUKA EPAL. InsyaAllah dalam masa 3 minggu (atau lebih awal), perokok akan mula hilang ketagihan pada rokok. .
Bau rokok pun tak nak.
.
Minum boleh, kumur pun bleh ..mcm guna listerine .. .
Kalau minum yg terbaik amik 3 sudu CUKA EPAL campur dgn segelas air suam ..insyaAllah penawar kepada beberapa pnyakit juga.
.
CARA GUNA 👉kalau nak minum seeloknya tuang 3 sudu cuka epal dalam segelas air suam .. Jangan banyak nanti masam sangat.. Cukup 3 sudu ..amalkan pagi dan petang insyaAllah... Sebaiknya disudahi selepas itu dgn meminum satu sudu madu .
.
.
Nak tau tak,
.
.
CUKA EPAL ni terkandung dalam #herbariumuwhite
Sebab tu siapa yang amalkan minum HERBARIUM dapat kurangkn ketagihan merokok..... .
.
.
Tak nak telan cuka epal?? Minum la HERBARIUM U-WHITE COLLAGEN😘😘
.
Tak percaya?cubalah! .
KAk ann 📲 017 9032210
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

KESAN Kehilangan COLLAGEN
===============================
💔Rambut kering Dan bercabang
💔Liang Pori besar,jeragat hitam dan bintik2 Hiram
💔Kulit otot kendur Dan hilang keanjalan
💔Sakit sendi Dan penuaan
💔Berkedut
💔Kesan pada mata,penglihatan kabur,lingkaran hitam Dan sembap
💔Penyakit Gigi
💔Payudara hilang keanjalan
💔Organ dalaman kurang berfungsi
💔Kuku mudah pecah Dan kurang bersinar
.
.
JAMU SUSUK DARA Ada penyelesaiannya
.
.
Kelebihan HERBARIUM U-WHITE .
===========================
💎Memenuhi keperluan KOLAGEN dalam tubuh anda dengan COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM U-WHITE😍
💎KOLAGEN terbaikk Dari JAMU SUSUK DARA
💎Kembalikan keanjalan kulit anda,sentiasa awet muda
💎Abam² pun boleh minum ye..
.
.
Jom dapatkan rundingan percuma JSD untuk mencerahkan kulit anda dengan cepat dan selamat 😘😘😘 .
.
.
Wasap kak ann utk dtails 📲 017 9032210
Agen sah jsd
.
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich
.
🍃🌹 JAMU SUSUK DARA 🌹🍃
Manis. Mantap. Penuh Rahsia

NAK KULIT PUTIH PUTIH GEBU TANPA PARUT??😍📢
.
.
Tips supaya khasiat HERBARIUM mantain tip top selepas di bancuh. .
.
.
👉 bancuh dengan air sejuk
👉 air sekitar 150ml
👉 kacau sehingga larut dan minum semasa perut kosong setiap pagi.
.
.
Semoga TIPS ini berguna untuk semua pembaca.
.
.
Amalkanlah selama 3 hari TIPS ini.
Anda pasti teruja dan pasti anda akan nampak kesannya.
.
.
Yang nak KURUS
Berat badan pasti akan ada penurunan.
.
.
Yang nak GLOWING
pasti kulit makin lembab.
.
.
Yang nak HILANGKAN PARUT.
Pasti parut - parut anda makin pudar.
.
.
Yang nak PUTIH.
Pasti wajah dan seluruh badan makin cerah walaupun tidak 100%. .
Alahhhh...
Baru minum 3 hari kan.
Kena minum konsisten satu botol.
.
.
Nak sume tu?? Wasap kak ann 📲 017 9032210
Agen sah jsd
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

TAHU KAH ANDA
.
.
CUKA EPAL terbukti dapat menghilangkan ketagihan merokok?
.
.
Hani nak kongsi sedikit tips buat para perokok tegar di luar sana
.
.
TIPS BERHENTI MEROKOK ~ Amalkan minum CUKA EPAL. InsyaAllah dalam masa 3 minggu (atau lebih awal), perokok akan mula hilang ketagihan pada rokok. .
Bau rokok pun tak nak.
.
Minum boleh, kumur pun bleh ..mcm guna listerine .. .
Kalau minum yg terbaik amik 3 sudu CUKA EPAL campur dgn segelas air suam ..insyaAllah penawar kepada beberapa pnyakit juga.
.
CARA GUNA 👉kalau nak minum seeloknya tuang 3 sudu cuka epal dalam segelas air suam .. Jangan banyak nanti masam sangat.. Cukup 3 sudu ..amalkan pagi dan petang insyaAllah... Sebaiknya disudahi selepas itu dgn meminum satu sudu madu .
.
.
Nak tau tak,
.
.
CUKA EPAL ni terkandung dalam #herbariumuwhite
Sebab tu siapa yang amalkan minum HERBARIUM dapat kurangkn ketagihan merokok..... .
.
.
Tak nak telan cuka epal?? Minum la HERBARIUM U-WHITE COLLAGEN😘😘
.
Tak percaya?cubalah! .
.
PM Hani 📲 019.2592.921
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

KESAN Kehilangan COLLAGEN
===============================
💔Rambut kering Dan bercabang
💔Liang Pori besar,jeragat hitam dan bintik2 Hiram
💔Kulit otot kendur Dan hilang keanjalan
💔Sakit sendi Dan penuaan
💔Berkedut
💔Kesan pada mata,penglihatan kabur,lingkaran hitam Dan sembap
💔Penyakit Gigi
💔Payudara hilang keanjalan
💔Organ dalaman kurang berfungsi
💔Kuku mudah pecah Dan kurang bersinar
.
.
JAMU SUSUK DARA Ada penyelesaiannya
.
.
Kelebihan HERBARIUM U-WHITE .
===========================
💎Memenuhi keperluan KOLAGEN dalam tubuh anda dengan COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM U-WHITE😍
💎KOLAGEN terbaikk Dari JAMU SUSUK DARA
💎Kembalikan keanjalan kulit anda,sentiasa awet muda
💎Abam² pun boleh minum ye..
.
.
Jom dapatkan rundingan percuma JSD untuk mencerahkan kulit anda dengan cepat dan selamat 😘😘😘 .
.
.
PM Hani utk details 📲 019.2592.921
.
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich
.
🍃🌹 JAMU SUSUK DARA 🌹🍃
Manis. Mantap. Penuh Rahsia

NAK KULIT PUTIH PUTIH GEBU TANPA PARUT??😍📢
.
.
Tips supaya khasiat HERBARIUM mantain tip top selepas di bancuh. .
.
.
👉 bancuh dengan air sejuk
👉 air sekitar 150ml
👉 kacau sehingga larut dan minum semasa perut kosong setiap pagi.
.
.
Semoga TIPS ini berguna untuk semua pembaca.
.
.
Amalkanlah selama 3 hari TIPS ini.
Anda pasti teruja dan pasti anda akan nampak kesannya.
.
.
Yang nak KURUS
Berat badan pasti akan ada penurunan.
.
.
Yang nak GLOWING
pasti kulit makin lembab.
.
.
Yang nak HILANGKAN PARUT.
Pasti parut - parut anda makin pudar.
.
.
Yang nak PUTIH.
Pasti wajah dan seluruh badan makin cerah walaupun tidak 100%. .
Alahhhh...
Baru minum 3 hari kan.
Kena minum konsisten satu botol.
.
.
Nak sume tu??
.
.
PM Hani tau 📲 019.2592.921
.
#jamususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#nakkurus
#nakkulitcantik
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

・・・
💋COKLAT LOVE HABIBI💋
.
Rm48
Pos rm7 sm, rm10 ss
.
Ramuan –Lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dan lain-lain herba terpilih.
Cara Makan :
Ambil sedikit dan gentelkan kecil-kecil.
· Kunyah dan minum air.
.
Siapa Yang Memerlukannya?
✔Mereka yang susah buang angin.
✔Mereka yang mengalami masalah kencing tak lawas dan sembelit.
✔Wanita yang mempunyai masalah senggugut dan darah period berketul-ketul.
✔Mereka yang dingin seks.
✔Mereka yang sering rasa penat dan tidak bertenaga.
✔Sesuai sebagai amalan harian untuk kesihatan seisi keluarga termasuk lelaki, wanita, kanak-kanak dan orang tua yang telah menopous.
.
Mengapa Mereka Memerlukannya?
✔Kandungan herba yang ada didalam COKLAT LOVE HABIBI akan memudahkan untuk kentut dan sekaligus badan berasa ringan.
✔Herba yang bersifat panas akan mencairkan darah-darah beku haid agar keluar sepenuhnya dan keluar dengan lancar.
✔Herba CLH ini juga akan merawat dengan cara membuang toksid yang terkandung didalam badan.
.
Tindakbalas Positif
✔Pengguna akan kerap kencing dan buang air besar, proses biasa mengeluarkan toksid dalam badan.
✔Penggunaan berterusan akan mengempis perut.
✔Terasa bertenaga dan memudahkan keinginan syahwat meningkat.
✔Mudah terkentut.
.
Makluman
COKLAT LOVE HABIBI tidak mengandungi herba untuk merapat faraj, tiada bahan untuk kesihatan rahim. Jadi sesuai untuk dimakan oleh lelaki, kanak-kanak atau orang tua.
.
Nak order?
.
Whsap Iman k.😘
📲011.1194.5595
🍁Stokist Sah JSD🍁
.
#jamususukdara #jsd #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #buangangin #sayajual #sayajualjsd #aurainsta #terapiinstagram #viral #shoppingonline #trustedseller #bisnesonline #onlineseller #ukwahti #bazaarpaknil #ruangniagahanania #sabah #kualalumpur #sarawak #empireaurafidarich #JSD #pengantin #hamil #sethamil #setbersalin

MAGIC COLLAGEN KISS ( LIPSTICK )
.
.
Kelebihan :
💓Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
💓Melembapkan bibir yang kering dan merekah.
💓Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
💓Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.
💓Boleh pink kan puting dan bibir vagina
💓Dijadikan blusher semulajadi
💓Tahan lama
💓Mengandungi kolagen
💓Bibir nampak mungil dan penuh.
.
.
Harga :
RM 25
.
.
Whsap kak ann k 😘
📲 017 9032210
🍁Agen Sah JSD🍁
.
.
#jamususukdara
#jsd
#magiccollagenkiss
#lipstickcollagen
#mck
#lipstickjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#terapiinstagram
#viral
#bisnesonline
#shoppingonline
#trustedseller
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

MAGIC COLLAGEN KISS LIPSTICK by JSD
.
.
💋MCK membantu merawat masalah bibir kering,berdarah,mengelupas,hitam
.
.
💋MCK memberikan kelembutan pada bibir,mencerahkan bibir,memungilkan bibir,membentuk bibir yang cantik
.
.
💋MCK sangat² jimat kerana 1 pcs tahan selama lebih dari 3-4 bulan
.
.
💋MCK warna mengikut darah dan suhu bdan,tidak melekit,boleh dibawa solat.
.
.
HARGA :RM25
Pos rm7 sm, Rm10 ss
.
.
Whsap kak ann
📲017 9032210
.
.
#jamususukdara
#jsd
#magiccollagenkiss
#lipstickcollagen
#mck
#lipstickjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#terapiinstagram
#viral
#bisnesonline
#shoppingonline
#trustedseller
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich
#pengantin
#anakdara
#setbersalin

BUNDLE 👚 SWEAT SHIRT
•RM20
•FREE POSTAGE 📱Whatsapp 013-3137028 / DM for order

#Sayajual#bundle#bundlekb
#fashionista#bajumurah
#bazarpaknil#ruangniagahanania #kptm #uitm

BUNDLE 👚 SWEAT SHIRT
•RM20
•FREE POSTAGE 📱Whatsapp 013-3137028 / DM for order
#Sayajual#bundle#bundlekb
#fashionista#bajumurah
#bazarpaknil#ruangniagahanania #kptm #uitm

LIPSTICK COLLAGEN YANG MAGIS 💋💋 .
.
.
Hanya sekali oles mampu buat bibir hakak-hakak jadi LEMBAB dan PINKISH!!
.
.
💐Bau nya wangi dan selamat digunakan! .
💐Bibir seksi kalah Angelina Jolie 😘
💐Pastinya memikat hati sesiapa saje yang memandang 💋
.
.
***warna ikut suhu badan
***boleh dijadikan blusher dan eye shadow 😘
.
.
Jom dapatkan MAGIC COLLAGEN KISS JSD sekarang!
.
.
Wasap kak ann kalau nak cuba 📲 017 9032210
Agen sah jsd
.
.
#jamususukdara
#jsd
#magiccollagenkiss
#lipstickcollagen
#mck
#lipstickjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#terapiinstagram
#viral
#bisnesonline
#shoppingonline
#trustedseller
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

Most Popular Instagram Hashtags