#rsvpakudatang

86 posts

TOP POSTS

#throwback 'Jarab' (Jawa + Arab) pakai kimono. Had so much fun during the weekend covering the 41st Bon Odori Festival. Terasa 'kalcet' seketika gitew.

Be sure to catch it on RSVP next week!! Malam ni layan wedding dulu & open house dulu tau!! Ingat, every Monday Nights, 9.30pm on Astro Prima Channel 105! . 😘 ▪répondez s'il vous plait? ▪ 😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#bonodori2017

For the first time😂😂
#Ginawari #Tariansumazaukreatif #rsvpakudatang

Tq @hanaalmauzah, @nasrulhakeem_akeem and team 😘 Jom tgk RSVP aku datang, jam 9.30 malam ni @ Astro Prima 105 and siaran ulangan Ahad minggu dpn, jam 11.00 pagi! Hiksss
▪répondez s'il vous plait? ▪
#FDtogether
#répondezsilvousplait
#rsvpakudatang
#siscamerashy

Jom kita bertandang ke Majlis Perkahwinan @hahanybunch & layan Rumah Terbuka Astro Warna malam ini, di RSVP - Aku Datang!! Jangan lupa malam ini di Astro Prima Saluran 105 jam 9.30pm!! .

Bagi anda yang ingin kongsikan majlis-majlis keraian yang menarik & unik, bolehlah 'RSVP' jemputan anda kepada kami melalui 'dm' atau emailkan ke - rsvp.astrotv@gmail.com . 😘 ▪répondez s'il vous plait? ▪ 😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#astrowarna
#malaysianwedding
#malaysianevents
#finallyfani
#rumahterbukaastrowarna2017

Thank you @hanaalmauzah and #rsvpakudatang team for the coverage!!😍
Siapa sempat tengok tadi?💁🏼

Apalah yang seronok sgt tu? Nak tahuu apa yg menariknyaa dlm Majlis Pernikahan Sharnaaz Ahmad dgn Noor Nabila..tggu next Episod dlm #rsvpakudatang #rsvp2k17 #sharnaazxnabila

#Repost @naelofarhijab
・・・
Thank you @hanaalmauzah and #rsvpakudatang team for the coverage!!😍
Siapa sempat tengok tadi?💁🏼 #Menangis muka hakak kau masuk TB 😍😘🙈 i love you @neelofa @naelofarhijab

Bon Odori
#rsvpakudatang

Repost @hanaalmauzah -
Saksikan Mini Showcase Istimewa Dayang Nurfaizah - @dayangsayangkamu di Matic ampang & bersama kami bertamu ke Majlis Resepsi Youtuber & blogger terkenal @faafirds dalam RSVP esok!! Bagi anda yang ingin kongsikan majlis-majlis keraian yang menarik & unik, bolehlah 'RSVP' jemputan anda kepada kami melalui 'dm' atau emailkan ke - rsvp.astrotv@gmail.com .

Pastikan anda ikuti kami bertamu dipelbagai majlis & event-event unik serata Malaysia setiap Isnin jam 9.30 malam, di Astro Prima 105 yea?!!
🎈😆😆😘😘🎈 . 😘 ▪répondez s'il vous plait? ▪ 😘

cc : @maticmy , @glasshouseatseputeh , @indigitalmusic , @zylynngallery, @benefitmalaysia , @petra.rtw
#benanaatwork
#benanacelebrates
#répondezsilvousplait
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#malaysianevents #malaysianweddings
#weddingsandcelebrations #raikancinta
#DayangNurfaizah
#AlbumShowcase
#faafif

MOST RECENT

#throwback 'Jarab' (Jawa + Arab) pakai kimono. Had so much fun during the weekend covering the 41st Bon Odori Festival. Terasa 'kalcet' seketika gitew.

Be sure to catch it on RSVP next week!! Malam ni layan wedding dulu & open house dulu tau!! Ingat, every Monday Nights, 9.30pm on Astro Prima Channel 105! . 😘 ▪répondez s'il vous plait? ▪ 😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#bonodori2017

Jom kita bertandang ke Majlis Perkahwinan @hahanybunch & layan Rumah Terbuka Astro Warna malam ini, di RSVP - Aku Datang!! Jangan lupa malam ini di Astro Prima Saluran 105 jam 9.30pm!! .

Bagi anda yang ingin kongsikan majlis-majlis keraian yang menarik & unik, bolehlah 'RSVP' jemputan anda kepada kami melalui 'dm' atau emailkan ke - rsvp.astrotv@gmail.com . 😘 ▪répondez s'il vous plait? ▪ 😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#astrowarna
#malaysianwedding
#malaysianevents
#finallyfani
#rumahterbukaastrowarna2017

Pre-Vacay work night. RSVP does Semarak Bangsawan yo! Definitely more can be done to ensure continued support for our cultural arts! .

Thank you team for all the hard work & continued support!! #benanaatwork
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#semarakbangsawan
#satriamenaraputih
#mysenibudaya

Bon Odori
#rsvpakudatang

Happy Birthday kepada tuan director ku @nasrulhakeem_akeem yang dedikasi!! Moga bertambahnya umur akan seiring dengan pertambahan rejeki & berkurangnya air dalam kepala. Insyaallah.😎😂😂 .

#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#bakeemmeningkattua

Had a delightfully warm & enlightening Friday evening at the Xiamen University grounds for the late Yasmin Ahmad's Film Fest & Forum. Listening to these talented individuals share their work & personal experiences with the late Yasmin just gives you warm & fuzzy feelings. She was indeed a figure of stature that has impacted Malaysians on so many levels. It was inspiring as it was humbling to keep hearing stories of this prolific, irreplaceable Malaysian Storyteller.
Thank you Kak Min. May Allah bless her good soul.
Al-Fatihah. .

#benanaatwork
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#yasminfilmfestandforum
#yasminahmad
#yasminthestoryteller

Majlis Berkodim..adat negeri sembilan
.
Terima kasih kepada Astro RSVP Aku Datang beri tugasan dan peluang dalam menjayakan program tersebut
.
.
🎥📹🎦🎬📽🎞
Aerial Cinematography
.
.
Kami dari DE Studio ada menawarkan khidmat video & foto untuk majlis anda..Anda tiada masa atau kepakaran untuk menghasilkan sesuatu kenangan ke dalam bentuk video atau foto, kami disini sedia membantu anda

Diantara perkhidmatan yang kami tawarkan adalah seperti :
✨ Pre wedding / Wedding
✨ Outdoor Event
✨ Birthday Party
✨ Corporate Event
✨ Mapping
✨ Establish shoot
✨ Inspection
✨ Drone gimmick
.
.
Boleh pm/whatsapp/call/email ke....
📨 thedestudios@gmail.com
📱 013 - 2510305 ( Din )
📱 012 - 2484125 ( Kery ) ❤❤ Jom tempah tarikh anda dengan kami secepat mungkin.

Sila layari facebook kami di
https://m.facebook.com/dinoenterstudio/

#de_studios #dji #djiphantom #djiphantom4 #djiinspire1 #djiosmo #airvuz #drone #dronemalaysia #djimalaysia #aerial #aerialcinematography #astroprima #rsvpakudatang #majliskodim

#throwback to last weekend's #pokokpower event in Medan Pasar!! Seeing how rapid the development in the city centre nowadays, it's fairly easy to take our trees & green landscape for granted. One fifth of Malaysia is concentrated in KL uolls!! Terlebih manusia & konkrit gittew!! It just ain't sustainable as it is right now. 😥😥 So benana went & got 3 plants for benana's tiny lil' apartment!! 😉😉😉 .

For all you urbanitez, do show support & check the weekly events out in Medan Pasar to further rejuvenate our public spaces & urban centres!! 😎😎 .

Thank you to the awesome peeps at @mythinkcity , @fts_kl for sponsoring the trees & labDNA for curating & handling such a wonderful event for the city folks!! #benanaatwork
#benanatheurbanfarmgirl
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#malaysianevents
#pokokpower
#mythinkcity
#labdna
#freetreesocietykualalumpur
#medanpasar
#urbanspaces

#Reposting @hanaalmauzah with @instarepost_app -- RSVP. KAMI DATANG .

Répondez S'il Vous Plait? .

Bagi anda yang ingin kongsikan majlis-majlis keraian yang menarik & unik, bolehlah 'RSVP' jemputan anda kepada kami melalui 'dm' atau emailkan ke - rsvp.astrotv@gmail.com .

Pastikan anda ikuti kami bertamu dipelbagai majlis & event-event unik serata Malaysia setiap Isnin jam 9.30 malam, di Astro Prima 105 yea?!! 🎈😆😆😘😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#répondezsilvousplait
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#malaysianevents
#weddingsandcelebrations

WalimatulUrus

Aidil x Fatin
08 july 2017
IDCC, Shah Alam
Credit: inspired design by @syazmoralee_henna

#hennabywanhidaiaahmad
#hennaartismalaysia
#hennakajang
#hennabangi
#raikancinta
#kendurikawin
#rsvpakudatang

WalimatulUrus

Aidil x Fatin
08 july 2017
IDCC, Shah Alam

Cantik2 pict dr OP @masputehpiktures..jatuh cinta..recommended to b2b outside there.. #hennabywanhidaiaahmad
#hennaartismalaysia
#hennakajang
#hennabangi
#kendurikawin
#raikancinta
#rsvpakudatang

RSVP. KAMI DATANG .

Répondez S'il Vous Plait? .

Bagi anda yang ingin kongsikan majlis-majlis keraian yang menarik & unik, bolehlah 'RSVP' jemputan anda kepada kami melalui 'dm' atau emailkan ke - rsvp.astrotv@gmail.com .

Pastikan anda ikuti kami bertamu dipelbagai majlis & event-event unik serata Malaysia setiap Isnin jam 9.30 malam, di Astro Prima 105 yea?!! 🎈😆😆😘😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#répondezsilvousplait
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#malaysianevents
#weddingsandcelebrations

WalimatulUrus

Aidil x Fatin
07 july 2017
Sek 6, puncak bangi
@flazhar

Credit
Henna @henna_wanhidaia
Phptographer @masputehpiktures

Tq Fatin n family sudi berinai ngn akk..Selamat Pengantin Baru

#aidilxfatin
#hennabywanhidaiaahmad
#hennaartismalaysia
#hennakajang
#hennabangi
#kendurikawin
#raikancinta
#rsvpakudatang

Congrats to @hahanybunch on her upcoming big day!! Ingat semalam Bollywood theme boleh la nak berdansa. Takpe, kusimpan 'mojo' ittew untuk malam reception yeaa 😘😘 😂😂😂😂 .

Thank you to the whole family for having us & being such a sport. Maafkanlah kami, mana yang tersalah silap, terlebih, kurang, (terphoto bomb). Ampunkanlah yea. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin!! Kosong-kosong & all the best for the Big Day!! 😘😘😘😘 .

#benanaatwork
#benanacelebrates
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#raikancinta
#finallyfani
#backtobackshootdays

#throwback with the ever graceful & sporting host - Dato' Sri @rohaniabdulkarim at @kpwkm . Thank you for having team RSVP! Tahun depan jemputlah lagi. Janji akan dress up lebih vasss & join menari pocho-pocho!! Ngeee 😆😆 .
#benanaatwork
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#indahnyaberaya
#kementerianpembangunanwanitakeluargadanmasyarakat

#throwback to yesterdays first 'working open house' at @kpwkm 's 'Indahnya Beraya' event!! Such an honor to touch base with these inspiring individuals!! Great prospects ahead Insyaallah!! .

#benanaatwork
#rsvp2k17
#rsvpakudatang
#astroprima
#indahnyaberaya
#kementerianpembangunanwanitakeluargadanmasyarakat

Most Popular Instagram Hashtags