[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rs150r

9108 posts

TOP POSTS

Salam.. malam ni wakil Admin akan berada di HYPE MOTORSPORTS HOTEL NILAI. N9. Siapa nk sticker boleh jumpe kt hotel k.. ade sticker FREE megagathering nak bagi jugak. (Slide photo sebelah)
.
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ͺ🏼 πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ͺ🏼 Tag @rs150rmalaysia_official dan #rs150rmalaysia_official pada post anda, kami akan repost post anda ;) πŸ‘πŸΌπŸ’ͺπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼 ______________________________________ #honda #rs150r #rs150rmalaysia_official #RideAndRespect #kamiXramai #kapcaimalaya #hondars150r #kapcaisado #matmotorepost #pencintaduaroda #y15zr #y15zrmalaysia #cornerking #hondawinner #winner150 #curicuripandang @rs150rmalaysia_official @team_y15zr_malaya @kapcaimalaya @abam_ranggi_vs_sisto_rare @kamixramai @jiwapermotoran @jenterakita @crazy_roadway_owner_crew @kamixlaju @curicuripandangofficial @rs150r_n9 @rs150rbrotherhood @rsaloqstaq @rs150r_ganu @rs150r_kelate @nsc_rs150r @penang_rs150r_crew_official @rs150rgombaking_official

Memang terbaik bike cleaner @twobuddycleanxpert ni πŸ’ͺ
.
Ada mengandungi wax sekali. Sambil cuci sambil wax. Mudah gila cuci motor. Jimat takyah anta carwash/bikewash lg dah.
.
Follow ig diorang
.
@twobuddycleanxpert
.
Moto dah lawa helmet pun kene lawa kanπŸ˜€
.
@porthelmetsmw helmet lawa harga murah potong market
.
Contact je diorang ni, kompom tak menyesal. Support peniaga online kepala sempoi camni😁
.
Follow ig
.
@twobuddycleanxpert
.
@porthelmetsmw
.
#rs150r #rs150 #y15zr #y125z #135lc #jualbelimotosikal #stylobike #exciter150 #rr #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvomx #nouvo #kips #konvoi #kakifly

Jumaat Malam ON 🏁 #rs150r

MOST RECENT

Yamaha Y15zr repeat order Synthetic 15w50 + Metal Treatment Platinum Oil..
COD Uptown Sri Gombak.
.
Minyak Pelincir 4T Platinum Oil kini makin mendapat sambutan utk Y15zr khususnya. Banyak testimoni positif dari owner Y15zr yg menggunakan Platinum Oil ni. Kita share apa yg terbaik dan semua berhak utk menilainya sendiri. Boleh like page Platinum Oil Setapak utk mengetahui info2 lanjut.
.
Platinum Oil and Gas Malaysia Sdn.Bhd merupakan syarikat trading tempatan specialist tentang minyak pelincir berteknologi Zero Friction Technology(ZFT) dan Nano Technology.
Ini bukan Multi Level Marketing(MLM) produk, dan ini juga bukan minyak tiruan/recycle.
βœ” Platinum Oil juga memenuhi Standard Antarabangsa API/SM/CI4. Lesen pengilangan diiktiraf (ISO 9001:2008) KPDNKK MALAYSIA.
βœ” Setiap produk Platinum Oil mempunyai keputusan ujian (DATA SHEET) membuktikan minyak pelincir Platinum Oil melepasi piawaian untuk kegunaan enjin kereta/motosikal anda.
Semua detail Data Sheet boleh layari website rasmi www.platinumoil.com.my
βœ” Harga sgt Ekonomi dan kepuasan di jamin.
βœ” Platinum Oil juga menjaga Kualiti daripada Kuantiti. Tiada jual di kedai2 atau bengkel2. Dapatkannya hanya wakil jualan yg sah sahaja seluruh Malaysia.
.
πŸ’‘Mengapa bayar lebih sedangkan produk/teknologi tempatan pun sudah melepasi piawaian Antarabangsa. Kualiti lebih terjamin daripada minyak recycle/tiruan di pasaran.
.
Mahu keterangan lebih lanjut tentang Produk atau Wakil Jualan?
Hubungi/whatapp
0185900897

www.wasap.my/60185900897
(Zie call & whatapp)
www.wasap.my/60196316639
(Mie whatsapp) PLATINUM OIL
🏁"Leading Others"🏁
#platinumoil #lubricant #4stroke #4t #eo #y15 #y15zr #y15zrmalaya #hondamalaysia #yamahamalaysia #rs150rmalaysia #rs150r #movistar #repsol #abam_ranggi_vs_sisto_rare #abamranggi #lepak #matmoto #minahmoto #kapcailover #kapcai #kapcaimalaya #kl #kualalumpur #malaysia

Hujan😞 simpan rumah jelhπŸ˜„

#rs150rmalaysia_official
#hondars150r
#rs150r

Most Popular Instagram Hashtags