[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#royalglowagents

142 posts

TOP POSTS

🌸Apa tu royalglow?
✅ Merupakan suplimen kecantikan dan kesihatan.
✅ Diformulasi dan dirumus khas oleh Doktor Estetik (pakar kecantikan) Dr. AIDIL AZRY dan juga Founder @idealystclinic. Ianya dirumus khas utk orang orang yg menjaga kecantikan dimana pengambilan yg berterusan boleh memberi kesan pencerahan, kulit yg anjal, mengurangkan pigmentasindan menghalang jerawat baru. .
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an dan keatas pon boleh.. Sesuai utk all skin type. .
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil HALAL. ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya iaitu 8 liter air sehari. 🌸Kalau berhenti penggunaan Royal Glow, xde masalah ke? ✅xde masalah pun... Cuma ianya bagus utk mengekalkan konsistensi dalam penjagaan kulit secara keseluruhan .
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin exercise, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindak balas dan memulakan kerja
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu dan keatas.

#royalglowskinsupplement
#royalglowbyidealyst
#flawlessispriceless
#royalglowwithoutmakeup
#royalglowagents

Serum Bee Venom ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 012 5959 554 untuk order..
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowshahalam #royalglowagents #royalglowselangor #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst #serumberkesan #produkviral #terlajaklaris #serumshahalam #idealystmedispa #ajimaura #serumviral #dms360 #shaklee #triplewhite

Senarai Agen2 Royal Glow di Seluruh Negara termasuk Brunei Skali!! Nak jadi Royal Glow Agent?? Sila tinggalkan nama dan no phone dalam DIRECT MESSAGE dan kami akan hubungi anda secepat mungkin
#idealystclinic
#royalglow
#royalglowskinsupplement
#royalglowagents

Nah, abam @iszairy dengan bangganya bersama Idealyst Logo di HQ. Dalam 7 bulan, sales Royal Glow utk grup dia sahaja dah capai 100k! Tahniah!! Berminat nak jadi agen Idealyst?? Sila tinggalkan nama dan no phone dalam DIRECT MESSAGE dan kami akan hubungi anda secepat mungkin!
#royalglowskinsupplement #royalglow #royalglowagents #flawlessispriceless

Muka bersih bebas jerawat, bebas tompok hitam dan berseri adalah idaman semua wanita. Jom amalkan secara konsisten Royal Glow skin supplement ini untuk kulit kekal cantik
.
WA 8977561🇧🇳
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowbrunei #royalglowagents #royalglowbruneiagent

Another feedback from my customer yang repeat order hari ne. Alhamdulilah lega rasa hati kulit sis ne semakin cerah dan bakat jerawat berkurangan. Kalau anda konsisten in sha allah...memang berkesan! ..
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowbruneiagent

Ni agen2 Idealyst yg sangat komited!! Siap datang ke Idealyst utk menimba ilmu Online Marketing, belajar ttg produk dan cara2 penjualan yg efektif!
Nak jadi sebahagian dari mereka? Nak cari pendapatan lebih dan menjadi famili Idealyst?? Hanya hantar email kat info.idealyst@gmail.com dengan butir2 diri anda dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!
#idealystagents
#flawlessispriceless
#royalglowskinsupplement
#royalglow
#royalglowagents

Senarai Agen2 Royal Glow di Seluruh Negara termasuk Brunei Skali!! Nak jadi Royal Glow Agent?? Sila tinggalkan nama dan no phone dalam DIRECT MESSAGE dan kami akan hubungi anda secepat mungkin
#idealystclinic
#royalglow
#royalglowskinsupplement
#royalglowagents

MOST RECENT

Produk terlaris di Malaysia yang menjadi kegilaan artis2. Di Brunei pun semakin dicari-cari sebab berkesan kalau makan secara konsisten👍🏻
.
Produk ini bukan ubat tetapi makanan tambahan untuk kulit supaya glowing berseri-seri dan bebas jerawat. Kalau tumbuh jerawat jangan gelisah, makan Royal Glow, minum air banyak, lepas 2-3 hari kecut! Hormon fluctuate lagi, tumbuh jerawat lagi, jangan khuatir, makan Royal Glow tiap hari👍🏻
.
Mahal? Tapi tidak semahal handbag LV lagi beribu harganya😬Murah lagi supplemen lain? Agree! Tapi depends juga bahan-bahan import datang dari negeri mana. Royal Glow bahan-bahan terpilih di import dari Europe dan Japan👍🏻
.
Jika biskita berminat, text terus 8977561. Flawless is priceless!😘
.
.
#idealystclinic #royalglowbruneiagent #royalglowbrunei #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #royalglowagents #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst

Serum Bee Venom ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 012 5959 554 untuk order..
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowshahalam #royalglowagents #royalglowselangor #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst #serumberkesan #produkviral #terlajaklaris #serumshahalam #idealystmedispa #ajimaura #serumviral #dms360 #shaklee #triplewhite

Apa tu royalglow?
✅ Merupakan suplimen kecantikan dan kesihatan.
✅ Diformulasi dan dirumus khas oleh Doktor Estetik (pakar kecantikan) Dr. AIDIL AZRY dan juga Founder @idealystclinic. Ianya dirumus khas utk orang orang yg menjaga kecantikan dimana pengambilan yg berterusan boleh memberi kesan pencerahan, kulit yg anjal, mengurangkan pigmentasindan menghalang jerawat baru. .
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an dan keatas pon boleh.. Sesuai utk all skin type. .
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil HALAL. ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya iaitu 8 liter air sehari. 🌸Kalau berhenti penggunaan Royal Glow, xde masalah ke? ✅xde masalah pun... Cuma ianya bagus utk mengekalkan konsistensi dalam penjagaan kulit secara keseluruhan .
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin exercise, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindak balas dan memulakan kerja
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu dan keatas.

#royalglowskinsupplement
#royalglowbyidealyst
#flawlessispriceless
#royalglowwithoutmakeup
#royalglowagents

Serum Bee Venom ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 012 5959 554 untuk order..
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowshahalam #royalglowagents #royalglowselangor #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst #serumberkesan #produkviral #terlajaklaris #serumshahalam #idealystmedispa #ajimaura #serumviral #dms360 #shaklee #triplewhite

Tampil menawan bersama produk viral terkini yang sedang hangat dipasaran
.
Produk dari klinik menang anugerah @idealystclinic diformulasikan khas oleh doktor pakar aesthetic @draidilazry .
Fungsi bahan-bahan utama Royal Glow:
🌹Mencegah jerawat - membantu untuk mengurangkan dan mencegah jerawat dari muncul semula.
🌹Pudarkan tompok hitam pada wajah
🌹Memudarkan parut dan mengembalikan seri wajah
🌹Mengurangkan kedutan di muka - mengembalikan keanjalan kulit dan melewatkan proses penuaan. .
🌹Mencerahkan kulit melalui kandungan astaxanthin dan vitamin c. .
🌹Merawat kulit eczema dengan adanya raspberry dalam Royal Glow. .
🌹Melembabkan kulit daripada kering.
🌹Mencerahkan kulit secara selamat.
..
Ramuan:
Serbuk Torula Yeast, Serbuk Biji Melon, Serbuk Serbuk Beras, Astaxanthin, Vitamin C, Acai Berries, Maqui Berries, Raspberry
.
✔️Instock
✔️60 biji sebotol
✔️100% halal KKM ✔️GMP certified
✔️Buatan Malaysia
✔️Selamat untuk ibu mengandung dan ibu menyusukan
.
Cara makan:
2 biji sebelum tidur & 2 biji sebelum sarapan
.
Cepat selagi stock masih fresh baru sampai! WA 8977561🇧🇳
.
#idealystclinic #royalglowbruneiagent #royalglowbrunei #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #royalglowagents #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst

Adakah biskita masih merasa kurang keyakinan dengan kulit yang tidak cerah? Atau bekas jerawat belum hilang lagi tetapi jerawat baru semakin tumbuh dari semasa ke semasa? Atau pigmentasi semakin bertambah disebabkan banyak melakukan aktiviti diluar dibawah cahaya matahari?
.
Kami ingin membantu biskita untuk mengatasi masalah tersebut. Royal Glow adalah Produk dari klinik menang anugerah @idealystclinic diformulasikan khas oleh doktor pakar aesthetic @draidilazry .
Fungsi bahan-bahan utama Royal Glow:
🌹Mencegah jerawat - membantu untuk mengurangkan dan mencegah jerawat dari muncul semula.
🌹Pudarkan tompok hitam pada wajah
🌹Memudarkan parut dan mengembalikan seri wajah
🌹Mengurangkan kedutan di muka - mengembalikan keanjalan kulit dan melewatkan proses penuaan. .
🌹Mencerahkan kulit melalui kandungan astaxanthin dan vitamin c. .
🌹Merawat kulit eczema dengan adanya raspberry dalam Royal Glow. .
🌹Melembabkan kulit daripada kering.
🌹Mencerahkan kulit secara selamat.
..
Ramuan:
Serbuk Torula Yeast, Serbuk Biji Melon, Serbuk Serbuk Beras, Astaxanthin, Vitamin C, Acai Berries, Maqui Berries, Raspberry
.
✔️Instock
✔️60 biji sebotol
✔️Approved KKM
✔️100% halal ✔️GMP certified
✔️Buatan Malaysia
✔️Selamat untuk ibu mengandung dan ibu menyusukan
✔️Sesuai untuk lelaki/perempuan
.
Cara makan:
Kunyah 2 biji sebelum tidur & 2 biji sebelum sarapan
.
Saya adalah agent sah di Brunei. Sila WA 8977561🇧🇳
.
#idealystclinic #royalglowbruneiagent #royalglowbrunei #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #royalglowagents #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst

Serum Bee Venom ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 012 5959 554 untuk order..
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowshahalam #royalglowagents #royalglowselangor #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst #serumberkesan #produkviral #terlajaklaris #serumshahalam #idealystmedispa

Serum Bee Venom @idealystclinic ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 8977561 sementara stock masih ada
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowbrunei #royalglowagents #royalglowbruneiagent #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst

#Repost from @royalglowbyidealyst (@get_repost)
・・・
Royal Glow ini supplement untuk kulit yang sangat mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil 2 biji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyak feedback positif..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
💕 Melembutkan dan mencerahkan kulit
💕 Melambatkan proses penuaan kulit
💕 Menambah seri dan sinar pada wajah
💕 Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
💕 Memudarkan parut2 di wajah
💕 Memudarkan tompok2 hitam
💕 Mengecilkan liang roma
💕 Mengecutkan jerawat sedia ada
💕 Merawat eczema ..
.
.
✔️60 biji tablet
✔️KKM aproved
✔️Halal ✔️GMP certified
.
.
📱WA 8977561🇧🇳
.
#royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowsupplement #royalglowbruneiagent #idealystclinic #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst

#Repost from @skingold.my (@get_repost)
・・・
Turmeric is truly one of nature’s boons to humans and using turmeric for skin can do wonders for it. Read on to find out: .
.
1. Turmeric lightens skin owing to the fact that it contains Curcumin, which reduces the production of melanin. .
.
2. Acne doesn’t stand a chance when you use turmeric for face owing to its potent anti-inflammatory properties. .
.
3. Its strong anti-bacterial and antiseptic properties can heal cuts, mild burns and wounds. .
.
4. Turmeric can reverse the damage caused to your skin by UV rays, pollution and has anti-ageing properties. .
.
5. If you have sensitive skin that irritates and itches often, turmeric can help soothe it. It is also helpful to soothe skin in the case of certain skin conditions like eczema. .
.
6. Did you know that a paste made from turmeric can control the growth of unwanted facial hair? Try it regularly to see a difference. .
.
7. Turmeric halts the proliferation of cancer cells and hence helps fight skin cancer. .
.
8. Turmeric has anti-fungal properties and can help fight ringworm. .
.
9. Drive mosquitos away with turmeric oil. No more bites! .
.
10. If your skin is prone to eruptions, make a mustard-turmeric paste and apply it on boils. They will start to subside owing to its anti-bacterial properties. .
.
11. Mix turmeric with coconut oil and apply it to your cracked heels. Use regularly to heal fully. .
.
12. Stretch marks: Massaging the mixture of chickpea flour and turmeric might lighten the stretch marks (though we could not cite evidence) .
.
#goldenturmericmask
#skingold #goldentumericmask #skingold #turmericmask #turmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowsupplement #royalglowbruneiagent #idealystclinic #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #skingoldbrunei #beevenomserumbrunei #beevenomserumidealyst #beevenomserum

Serum Bee Venom ini adalah serum anti-penuaan. Cecair yang ringan menyerap terus ke dalam kulit anda
.
Bahan-bahan aktif ialah: Aloe Barbedensis (jus daun lidah buaya), Glycyrrhiza Glabra Extract aka Licorice (Akar Kayu Manis), Pullulan (collagen), Bee Venom
.
Faedah Jus Daun Aloe Vera:
- menenangkan kulit dan berkhidmat sebagai anti-radang
- penyembuhan kulit terbakar, mengurangkan luka dan menyembuhkan luka kulit
- Ia mengandungi aloin, yang boleh menghalang 30% daripada sinar uv apabila digunakan pada permukaan kulit
- Menghidrat dan melembapkan kulit
- Melembutkan kulit dan menggalakkan pembaharuan kulit
.
Faedah Bee Venom:
- dikenali sebagai apitoxin, adalah cecair tidak berwarna yang diekstrak dari lebah madu
- Digunakan sebagai astringen kerana adanya enzim hyaluronidase, dan sebagai agen pelindung kulit kerana sifat anti-radang
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
WA 012 5959 554 untuk order..
.
#idealystclinic #royalglowbyidealyst #royalglowshahalam #royalglowagents #royalglowselangor #beevenomserum #beevenombyidealyst #beevenomserumidealyst #serumberkesan #produkviral #terlajaklaris #serumshahalam #idealystmedispa

Apa tu royalglow?
✅ Merupakan suplimen kecantikan dan kesihatan.
✅ Diformulasi dan dirumus khas oleh Doktor Estetik (pakar kecantikan) Dr. AIDIL AZRY dan juga Founder @idealystclinic. Ianya dirumus khas utk orang orang yg menjaga kecantikan dimana pengambilan yg berterusan boleh memberi kesan pencerahan, kulit yg anjal, mengurangkan pigmentasindan menghalang jerawat baru. .
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an dan keatas pon boleh.. Sesuai utk all skin type. .
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil HALAL. ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya iaitu 8 glass air / 3liter air sehari bergantung kepada bmi. 🌸Kalau berhenti penggunaan Royal Glow, xde masalah ke? ✅xde masalah pun... Cuma ianya bagus utk mengekalkan konsistensi dalam penjagaan kulit secara keseluruhan .
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin exercise, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindak balas dan memulakan kerja
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu dan keatas.

#royalglowskinsupplement
#royalglowbyidealyst
#flawlessispriceless
#royalglowwithoutmakeup
#royalglowagents
#idealystclinic #idealystmedispa #kingofaesthetics #beautyinjection #glowingskin #dermalfillers #antiwrinkle #nonsurgical #aestheticdoctor #brightening #skintightening #lasertreatment #acnescars #aestheticclinic #estetik
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek
#MultipleAwardWinningClinic
#flawlessispriceless"

"Apa tu royalglow?
✅ Merupakan suplimen kecantikan dan kesihatan.
✅ Diformulasi dan dirumus khas oleh Doktor Estetik (pakar kecantikan) Dr. AIDIL AZRY dan juga Founder @idealystclinic. Ianya dirumus khas utk orang orang yg menjaga kecantikan dimana pengambilan yg berterusan boleh memberi kesan pencerahan, kulit yg anjal, mengurangkan pigmentasindan menghalang jerawat baru. .
🌸Siapa yang boleh consume?
.
✅ pregnant mommy, breastfeeding mom, ibu berpantang, remaja yg ada masalah jerawat, lelaki, perempuan, golongan 50an dan keatas pon boleh.. Sesuai utk all skin type. .
🌸Selamat ke produk ni?
.
✅insyaallah selamat. Ada KKM dan sijil HALAL. ✅ ❌ no external collagen... Selamat bagi yg pernah ada cyst or bagi yg planning nak ada baby.. Tapi royalglow bole 'self built up' collagen dalam badan kita yang semakin berkurangan
.
🌸Bagaimana cara makan?
.
✅ kunyah2 je macam candy.
✅ sehari 2 biji untuk penggunaaan biasa. Makan masa perut kosong
✅ boleh ambil 4 biji untuk kesan cepat
✅pastikan minum air masak secukupnya iaitu 8 glass air / 3liter air sehari bergantung kepada bmi. 🌸Kalau berhenti penggunaan Royal Glow, xde masalah ke? ✅xde masalah pun... Cuma ianya bagus utk mengekalkan konsistensi dalam penjagaan kulit secara keseluruhan .
🌸Berapa lama boleh nampak kesan?
.
✅bergantung pada berapa banyak toksin dalam badan individu... Sebab tu kena minum banyak air masak supaya badan kita nyahkan toksin2 tu..and royalglow lebih mudah bertindak balas dengan tubuh kita.
✅rajin exercise, supaya metabolisme kita tinggi, so supplement mudah bertindak balas dan memulakan kerja
✅walaubagaimanapun, kesan boleh dilihat seawal 2 minggu dan keatas.

#royalglowskinsupplement
#royalglowbyidealyst
#flawlessispriceless
#royalglowwithoutmakeup
#royalglowagents
#idealystclinic #idealystmedispa #kingofaesthetics #beautyinjection #glowingskin #dermalfillers #antiwrinkle #nonsurgical #aestheticdoctor #brightening #skintightening #lasertreatment #acnescars #aestheticclinic #estetik
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek
#MultipleAwardWinningClinic
#flawlessispriceless" (via #InstaRepost @AppsKottage)

#Repost from @n9_royalglow (@get_repost)
・・・
ADA TEGUR MUKA NAMPAK GLOWING...
========================
.
Ni nak share lagi testimoni #beevenomserumidealyst 😘😍
.
.
Ape yang best sangat bee venom serum ni, lepas sapu kat skin, skin akan rasa lembut n fresh je.... bau pun wangi je tau... .
❌melekit, ❌berminyak .
Fungsi BEE VENOM SERUM
✔️anti agieng / anti penuaan
✔️kecilkan liang pori
✔️mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔️collagent production
✔️hilangkan kedut2 dan garis2 halus
✔️awet muda 😊
.
So jangan lepaskan peluang untuk dapatkan serum Idealyst dari Korea ni.
.
👉WA 8977561
👉WA 8977561
.
Malas nak save no... klik je link kt atas tu 👍🏻👍🏻
.
.
#flawlessispriceless #goldentumericmask #skingold #turmericmask #turmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowsupplement #royalglowbruneiagent #idealystclinic #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #skingoldbrunei

#Repost from @royalglowbyidealyst (@get_repost)
・・・
Hello ! Harini fiqah nak share pasal supplement yg kat atas tu. 👆🏽it is good as makanan tambahan utk mana2 individu which is fiqah sendiri consume setiap hari senang cerita tak sah kalau tak makan. Antara khasiatnya ;
1) mampu mencerahkan seluruh badan.
2) boleh mengecutkan dan merawat jerawat serta bekas jerawat.
3) as toksin bagus utk your kidney and liver.
3) boleh mengecilkan pores. But this not terus nmpk korang kena maintain for a few bottles. (Testi from myself, I just
maintain my pores slowly mengecil)
4) pudarkan tompok hitam dan parut.
5) menyekatakan warna kulit seluruh badan.
6) melambatkan penuaan kulit.
7) menguatkan imunisasi tubuh badan.
8) mengelakkan jerawat baru tumbuh.
.
#goldentumericmask #skingold #turmericmask #turmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowsupplement #royalglowbruneiagent #idealystclinic #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #skingoldbrunei #beevenomserumbrunei #beevenomserumidealyst #beevenomserum

#Repost @idealystclinic (@get_repost)
・・・
FUNGSI UTAMA ROYAL GLOW .
👑 Melembutkan dan mencerahkan kulit .
👑 Melambatkan proses penuaan kulit .
👑 Menambahkan seri dan sinar pada wajah .
👑 Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru .
👑 Memudarkan parut di wajah .
👑 Memudarkan topok hitam di wajah .
👑 Mengecilkan liang roma .
👑 Mengecutkan jerawat .
👑 Mencegah enzema .
.
.
#royalglowskinsupplement
#royalglowbyidealyst
#flawlessispriceless
#royalglowwithoutmakeup
#royalglowagents
#idealystclinic #idealystmedispa #kingofaesthetics #beautyinjection #glowingskin #dermalfillers #antiwrinkle #nonsurgical #aestheticdoctor #brightening #skintightening #lasertreatment #acnescars #aestheticclinic #estetik
#jgnnakbajetsgtkalaunaksantek
#MultipleAwardWinningClinic
#flawlessispriceless

Favourite mask! Jangan ketinggalan untuk scrub kulit kitani seminggu sekali. Kenapa cuma seminggu sekali? Sebab serbuk mask kunyit ini mengandungi epsom salt iaitu garam laut yang akan membantu menanggalkan sel-sel kulit mati ketika scrub. Bagi saya kalau scrub setiap hari lapisan kulit akan semakin menipis dan ini akan menimbulkan masalah pada kulit. Jadi cukup la seminggu sekali jangan ikut scrub lain yang kata boleh scrub setiap hari. NO NO NO❌
.
Tetapi penggunaan dalam bentuk masker pula boleh gunakan 3x seminggu untuk simpan balik nutrient yang ada dalam setiap bahan iaitu kunyit, aloe vera, beras dan oatmeal🌸
.
✔️Memudarkan tompok hitam
✔️Mengurangkan jerawat
✔️Mencerahkan kulit
✔️Menanggalkan sel kulit mati
✔️Anti-inflamasi ✔️Menghaluskan dan melembutkan kulit
.
Tiada chemical, semua bahan natural
.
WA 8977561🇧🇳
.
#goldentumericmask #skingold #turmericmask #turmericmaskbrunei #maskerkunyit #maskkunyitbrunei #royalglowagents #royalglowbrunei #royalglowsupplement #royalglowbruneiagent #idealystclinic #flawlessispriceless #royalglowbyidealyst #skingoldbrunei #beevenomserumbrunei #beevenomserumidealyst #beevenomserum

Most Popular Instagram Hashtags