#royalexpertskin

59 posts

TOP POSTS

RM138 SAHAJA!!!!πŸ’¨πŸ’¨ . .
(WHITENING CREAM + CLEANSER)
.
Gabungan 2 ni boleh menghilangkan jeragat especially kulit yang kering dan kusam!!Siapa nak?? πŸ™‹πŸ™‹ .
.
.
Jarang2 sekali ada HARGA PROMO macam ni..
Sesiapa yang teringin nak rasa tersangat bestnya guna produk ni. boleh juga dimulai dengan BARANG BAIK NIπŸ˜„ Harga pun mampu milik.
.
.
Bulan bulan cinta gitewπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ #royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#azam2017#2017#loffatahlovers#loffatah

Dah lama nak "payung" perubahan KETARA bakal Doktor Gigi daripada Universitas Indonesia ni @annisrufaidhah_saidin😘.
.
Nanti sesiapa gg rosak nak tampal ke boleh la jumpa cik adik manis ni tau! eh! eh! βœ‹βœ‹tapi kena tunggu dia habis study dulu laπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#manissuarapunsedap

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

Disahkan mengandung a month after her marriage.Alhamdulliah!! tapi perubahan HORMON sehingga muka naik jerawat NANAH yang teruk!

One of my customer pulih 200% πŸ†—πŸ‘Œ selepas guna #basicsetbyroyalexpertskin
gambar BEFORE full makeup n AFTER without makeup
Choose your skin care now sayang!

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

RM148 SAHAJA!!!!πŸ’¨πŸ’¨ . .
(WHITENING CREAM + SOAP + SRCUB)

Mana nak dapat harga macam ni! Dan dijamin 200% ORIGINAL!! Kak ai suka nak tekankan kat sini penggunaan SCRUB adalah sangat PENTING untuk tanggalkan sel kulit mati.πŸ’† ( boleh baca previous post kelebihan/kebaikan SCRUB )πŸ˜†
.
.
Jarang2 sekali ada HARGA PROMO macam ni..
Sesiapa yang teringin nak rasa tersangat bestnya guna produk ni. boleh juga dimulai dengan BARANG BAIK NIπŸ˜„ Harga pun mampu milik.
.
.
WHATSAPP SEKARANG!!.
Semoga perkongsian bermanfaat bersama😘

FOR PROMO PRICEπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#azam2017#2017#loffatahlovers#loffatah

Ramai yang tanya kenapa cream ni tahan lama.
Kalau tengok pada texture cream ni memang " "pekat" but seriously NOT STICKY. .
Even korang calit la bnyak mana pun ..ia masih tahan 5 ke 6 bulan. Sebab tu ramai orang x teragak beli n guna .
#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

Valentine coming...
ADA PROMOOOOOπŸ“£πŸ“£πŸ“£ .

Kejap lagi kak ai akan bagitau promo2 ye!
WHATSAPP SEKARANG!!.
Semoga perkongsian bermanfaat bersama😘

FOR PROMO PRICEπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713

p/s: kak ai xsambut valentine tau! jangan risau😁

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#azam2017#2017#loffatahlovers#loffatah

Before tu, thanks siapa yang order dengan kak ai.. andπŸ’ and πŸ’ sesiapa nak dapat HARGA BAIK ni masih boleh order . Today is a LAST DAY! Plz jangan lengah kan masa untuk cantikkan muka korang n bersihkan sebaiknya.

Jarang2 sekali ada HARGA PROMO macam ni..
Sesiapa yang teringin nak rasa tersangat bestnya guna produk ni. .
.
WHATSAPP SEKARANG!!.
Semoga perkongsian bermanfaat bersama😘

FOR PROMO PRICEπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#azam2017#2017#loffatahlovers#loffatah

MOST RECENT

Ramai yang tanya kenapa cream ni tahan lama.
Kalau tengok pada texture cream ni memang " "pekat" but seriously NOT STICKY. .
Even korang calit la bnyak mana pun ..ia masih tahan 5 ke 6 bulan. Sebab tu ramai orang x teragak beli n guna .
#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

RM30 SAHAJA!!!!πŸ’¨πŸ’¨ .
.
Gabungan 2 ni membolehkan kulit kita double smooth!! Siapa nak?? πŸ™‹πŸ™‹
WHATSAPP SEKARANG!!.
Semoga perkongsian bermanfaat bersama😘

FOR PROMO PRICEπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713
πŸ“² whatsapp NOW!! : 017-5488713

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#azam2017#2017#tuanihsan#tsunami2004#12tahuntsunami

Ramai yang tanya kenapa cream ni tahan lama.
Kalau tengok pada texture cream ni memang " "pekat" but seriously NOT STICKY. .
Even korang calit la bnyak mana pun ..ia masih tahan 5 ke 6 bulan. Sebab tu ramai orang x teragak beli n guna .
#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

Disahkan mengandung a month after her marriage.Alhamdulliah!! tapi perubahan HORMON sehingga muka naik jerawat NANAH yang teruk!

One of my customer pulih 200% πŸ†—πŸ‘Œ selepas guna #basicsetbyroyalexpertskin
gambar BEFORE full makeup n AFTER without makeup
Choose your skin care now sayang!

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

Dah lama nak "payung" perubahan KETARA bakal Doktor Gigi daripada Universitas Indonesia ni @annisrufaidhah_saidin😘.
.
Nanti sesiapa gg rosak nak tampal ke boleh la jumpa cik adik manis ni tau! eh! eh! βœ‹βœ‹tapi kena tunggu dia habis study dulu laπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#manissuarapunsedap

#royalexpertskin#royalexpertuser#jerawat#royalexpertoriginal#royalexpertmurah#cleanser#whiteningcream#mukakusam#whiteningsoap#7harimencintaimu#royalexpertset#skincare#jeragathilang#jerawathilang#shahalam#glowingface#babyface#ctdk#lessmakeup#hilangjeragat#jeragat#jerawat#kusam#skincaremurah#royalexpertwhitecream #royalexpertscrub #royalexpertcleanser

Most Popular Instagram Hashtags