#royaldetox

5674 posts

TOP POSTS

Piscine et massage de rêve et repas TRÈS DETOX pour une journée plus qu'agréable!
Merci #contrex #royalmonceau #royaldetox @leroyalmonceau

Une bien jolie piscine !

#royaldetox #RoyalMonceau @leroyalmonceau

@repostapp @royalelise Korang nampak tak apa yang aku nampak?yang aku nampak ialah..gambo baju kaler biru tu macam kejadian penampakan size muka sebenarnya sperti dulang,telah bersatu dengan muka aku,klu ratakan kelebaran muka aku yang lame,boleh buat makan tuk 6 org.ehhh jangan ckp i dozen 12 org makan,melampau untuk mulut mak2 jemah semua.n .
Gambo yang pakai baju kurung kurung sebelah tu,masih ler nampak manusia tak kesampukan...silap2 nmpk chomell..miahahaahah.
Beza dalam 6bln saja gamba ni diambil.
.
#royalslimextemesolution ,jangan ckp mahalla..coz org gemuk paling kaya coz ade duit makan sampai terkumpul semua lemak2 tu.. peace yooo😆😆😆😆 #royalslimlishomagic #royalslim #royaldetoxplatium #royaldetox #detox #kurus #nakkurus #slim #slimming #produkkurus #rasberryketone #garciniacombodia #nakputih #nakgebu #Klorokcandy #comfirmputih #putihgebujerawathilang #putihsatubadan #hilangkanparut #hilangjerawat #jeragat #panau #nakketat #jamumanjafatimah #jamuwanita #jamuketat #jamumampat #jamukuat

#Repost @royal_slim_extreme_solution (@get_repost)
・・・
Hi!! 🙋Hihihihi malas nak citer lebih2 sebenarnya..😬😬
Tapi tetap nak bakar semangat korang!!! Perkara yang korang rasa mustahil yg boleh kurus kembali!!!
Rasanya semua org boleh dan berhak untuk kurus yang penting #semangatmestimaukental

Ni la #pengasasroyalslim. Sanggup gemukan diri untuk buktikan
yg #ROYALSLIMPEPTIDE #royaldetoxplatinum #klorokcandy

Dahla kurus kulit pun cantik dengan @klorokcandyhq
Yang lain wajib try dan jangan ragu2 ok!!
Beli pada seller kami yg pakar2 disini.
Mereka ade tips2 rahsia tau!!!! #royaldetoxplatinum
#royalslim #kurussihatmenawan
#kurusselamat #kurus #royaldetox #royalslimpeptide

Dah turun 5 kg dgn set combo #Royalslim #royaldetox. Masih teruskan lagi sb nk kurus lagi dan lagi.
Jgn risau ye #royalslimextremesolution turunkan berat badan dengan selamat. Ada kelululusan KKM. Kandungan dia bkn bahaya pun buah2 je.. Jus dia pun rasa buah... masam2 manis gitew...
.
Hah tgk saja ke? Jom le order skrg.
Sms/whatsap SHARIFAH #0143388017 .
Agent dan stokis diperlukan

FOLLOW
@sheema_onlineshop
@sheema_onlineshop
・・・
Ha nk tunjuk sikit!!!ni orang semangat kental memang cepat berjaya!

uols selalu tanya apa tips nak kurus???
tip pertama ialah semangat
tip kedua ialah semangat
tip ketiga iala ROYAL SLIM EXTREME SOLUTION
.tanpa banyak alasan
.tanpa diet
.tanpa senaman
.tanpa rasa lapar
.tanpa mengigil badan

Rasanya tak mustahil semua orang boleh kuruskan kan!eh jom la.. xkan la nk biarkan lelemak terkumpul sampai terbonjol di tempat yg tak sepatutnya.. #royalslim #royaldetox #royalslimextremesolution .
Whatsapp sy sekrg +673 8282968
Free postage all district

Exagerou? 😱😱😱 Conheça o Royal DETOX! 😜
- Técnica que usa associação de cosméticos, massagem, e combinação de aparelhos, tudo para reduzir peso e medida de maneira eficaz!
Ligue, agende o seu horário: ☎ (18) 3304-8330

#RoyalDETOX #ReduzaPeso #ReduzaMedida #ResultadosEficazes

#Repost @royalbeaupalace
・・・
Makan banyak ke tadi??? Mesti tgk lauk sedap2 tadi kan?
Haishhh!! Xperlu risau2
Sebelum lunch tu shake #royalslimextremesolution mesti xselera sgt nak tgk lauk2 tu.. Xpun xhairan langsung.. Hrmm klu tgk akak ni pun asyik amik gambar depan makankan.. Dh kurus pun depan makanan gak!!!dah tapi.. Yang sebelah tu dia kurus dah!!! Huhuhuuh
Yang penting #royalslimextremesolution Buatkn dia kurus!!! #royalslimextremesolution
#royaldetoxplatinum
#royalslim
#royaldetox
#royalbeaupalace

MOST RECENT

SOALAN LAZIM ROYAL SLIM :

Ibu menyusu boleh ambil ROYAL SLIM tak?
– Boleh ye, tapi umur baby kena lebih 3 bulan

Boleh ke ambil ROYAL SLIM kalau ada ambil supplement lain? – boleh, sila jarakkan pengambilan supplement lain dalam 2 jam.

Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil ROYAL SLIM ni? – Untuk pesakit darah  tinggi boleh mengambilnya.

Apa bahan utama ROYAL SLIM? – GARCINIA, ACAI BERY, RASBERY KETONE dan YEAST PEPTIDE  beberapa lagi herba lain

ROYAL SLIM ada KKM dan HALAL tak? – ROYAL SLIM mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM

Berapa lama baru nampak kesan?
– Seawal 4 hari pengambilan ROYAL SLIM

ROYAL SLIM ni betul-betul ke berkesan?
– Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 300%x kuasa membakar lemak

Ada side effect tak bila ambil ROYAL SLIM ni?
– Takde cibir birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja

Macam mana nak minum?
– Ambil sebelum sarapan 1 packet campurkan dengan air biasa sebanyak 15ml dan shake

1 box ROYAL SLIM boleh tahan berapa lama? – 1 bulan untuk mereka, yang masih datang period atau uzur, kerana ROYAL SLIM waktu datang haid dan 2 hari lepas habis haid tak perlu minum 1box ROYAL SLIM ada 20 paket

Apa pantang larang ROYAL SLIM??
- ELAKKAN MINUM AIR SUSU,SOYA,KAFEIN, DAN BERGAS DALAM 4JAM SELEPAS AMBIL ROYAL SLIM.
-SILA KURANGKAN PENGAMBILAN CAFFEINE, KERANA AKAN MENGURANGKAN TINDAK BALAS ANTI AGING (COLLAGEN) DALAM BADAN

#royalslim #royalslimraspberrypeptide #royaldetox #royalslimxtremesolution #royalslim #kurusselamat #kurus #kuruscepat

SOALAN LAZIM ROYAL SLIM :

Ibu menyusu boleh ambil ROYAL SLIM tak? – Boleh ye, tapi umur baby kena lebih 3 bulan

Boleh ke ambil ROYAL SLIM kalau ada ambil supplement lain? – boleh, sila jarakkan pengambilan supplement lain dalam 2 jam.

Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil ROYAL SLIM ni? – Untuk pesakit darah  boleh mengambilnya.

Apa bahan utama ROYAL SLIM? – GARCINIA, ACAI BERY, RASBERY KETONE dan YEAST PEPTIDE  beberapa lagi herba lain

ROYAL SLIM ada KKM dan HALAL tak? –
ROYAL SLIM mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM

Berapa lama baru nampak kesan? – Seawal 4 hari pengambilan ROYAL SLIM

ROYAL SLIM ni betul-betul ke berkesan? – Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 300%x kuasa membakar lemak

Ada side effect tak bila ambil ROYAL SLIM ni? – Takde cibir birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja

Macam mana nak minum? – Ambil sebelum sarapan 1 packet campurkan dengan air biasa sebanyak 15ml dan shake

1 box ROYAL SLIM boleh tahan berapa lama? – 1 bulan untuk mereka, yang masih datang period atau uzur, kerana ROYAL SLIM waktu datang haid dan 2 hari lepas habis haid tak perlu minum 1box ROYAL SLIM ada 20 paket

Apa pantang larang ROYAL SLIM??
- ELAKKAN MINUM AIR SUSU,SOYA,KAFEIN, DAN BERGAS DALAM 4JAM SELEPAS AMBIL ROYAL SLIM.
-SILA KURANGKAN PENGAMBILAN CAFFEINE, KERANA AKAN MENGURANGKAN TINDAK BALAS ANTI AGING (COLLAGEN) DALAM BADAN

#royalslim #royalslimraspberrypeptide #royaldetox #royalslimxtremesolution #royalslim #kurusselamat #kurus #kuruscepat

#Repost @royalslim_kl (@get_repost)
・・・
Admin tau!susah kalau kita sendiri nak sekat atau kawal nafsu makan kitakan?.
Tapi sebenarnya nak bawak lemak yang banyak lagi penat! Betulkan??? Kata kalau anda pernah turun 5kg tu pun tau bertapa nikmatnya badan ringan dan bebas toksik dalam badan.
.
#royalslimextremesolution adalah yang paling terbaik untuk lengkapkan sebagai penghalang lemak2 untuk dia membiak kat badan kita!
.
#royaldetoxplatium sangat2 terbaik untuk membuang toksin dalam badan pada waktu malam. Membersihkan usus tanpa memyebabkan cirit birit.
.
Nak tau guide serta keberkesannya atau ade masalah yang ingin dikongsi?pm je pakar2 kami disini ok!!!! #royalslim #royaldetox #produkkurus #produkslim #buanglemak #kikislemak #lemaktepu #kurus #slim #slimming #produkputih #putihsatubadan #klorokcandy #candy #rasberryketone #rasbery #garciniacambodia #jamuwanita #jamurapat #jamumanjafatimah #ketat #mampat #royalslimraspberrypeptide

T-LAB ✨ simply the best for my hair. @codehairstylist 💆🏻 #royaldetox #orosuicapelli #esivede #codehairstylist #ferrara #tlab

Admin tau!susah kalau kita sendiri nak sekat atau kawal nafsu makan kitakan?.
Tapi sebenarnya nak bawak lemak yang banyak lagi penat! Betulkan??? Kata kalau anda pernah turun 5kg tu pun tau bertapa nikmatnya badan ringan dan bebas toksik dalam badan.
.
#royalslimextremesolution adalah yang paling terbaik untuk lengkapkan sebagai penghalang lemak2 untuk dia membiak kat badan kita!
.
#royaldetoxplatium sangat2 terbaik untuk membuang toksin dalam badan pada waktu malam. Membersihkan usus tanpa memyebabkan cirit birit.
.
Nak tau guide serta keberkesannya atau ade masalah yang ingin dikongsi?pm je pakar2 kami disini ok!!!! #royalslim #royaldetox #produkkurus #produkslim #buanglemak #kikislemak #lemaktepu #kurus #slim #slimming #produkputih #putihsatubadan #klorokcandy #candy #rasberryketone #rasbery #garciniacambodia #jamuwanita #jamurapat #jamumanjafatimah #ketat #mampat #royalslimraspberrypeptide

Got five minutes? Use our charcoal detoxifying mask! 💜🖤💜 #charcoalmask #younique #royaldetox

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞MERDEKA SPECIAL...SETIAP PEMBELIAN 1 KOTAK ROYAL SLIM...UOLS AKAN DAPAT 1 JAR ROYAL ONE FACE FOUNDATION BERHARGA RM50.00 SECARA PERCUMA..
.
PROMOSI NIE HANYA HQ SAHAJA YANG BUAT YA...JADI, UNTUK DAPATKAN PROMOSI NIE..UOLS KENA BELI DIRECT DGN HQ.
.
SILA WHATAPP 0104662198

#royalslimxtremesolution #royaldetox #royalslim #royalslimlishuomagic #royalslimextremepeptide #royalslimextremesolution

Royal Detox will make your hair sublime smooth and will protect from harmful environmental influences #tlabprofessional #luxuryhaircare #haircare #organic #royaldetox #roses #organicingredients #hairsmoothing

PROMO・・・PROMO
ramai yang susah sangat nak kawal permakanan!kenapa?sebab enjoy food la kan!!sampai xsedar badan dah naik sambil menternak lemak2.lemak pun dengan seronok menambahkan lagi berat badan!
.
.
.
#royalslimpeptide memang terbaik!
Habis lemak2 tu dia xbagi lemak tu singgah pun nak sewa pun jangan harapla kan!!
.
.
.
Nak taip banyak penat sebenarnya .
Nnt mintak la tips serta guide dari seller kami free sahaja tau!.
Dah beribu2 org diorg guide dan turun berat badan dengan jayanya.. #royalslimdetoxplatinum #royalslimextemesolution #royalslim #royaldetox #raya #kurus #cantik #slim #slimming #produkkurus #makinhelok #bodybaik #semangatmestimaukental #sayajual #buanglemak #produkputih #putihsatubadan #klorokcandy #rasberryketone #royalslimpeptide

Hi!! 🙋Hihihihi malas nak citer lebih2 sebenarnya..😬😬
Tapi tetap nak bakar semangat korang!!! Perkara yang korang rasa mustahil yg boleh kurus kembali!!!
Rasanya semua org boleh dan berhak untuk kurus yang penting #semangatmestimaukental

Ni la #pengasasroyalslim. Sanggup gemukan diri untuk buktikan
yg #ROYALSLIMPEPTIDE #royaldetoxplatinum #klorokcandy

Dahla kurus kulit pun cantik dengan @klorokcandyhq
Yang lain wajib try dan jangan ragu2 ok!!
Beli pada seller kami yg pakar2 disini.
Mereka ade tips2 rahsia tau!!!! #royaldetoxplatinum
#royalslim #kurussihatmenawan
#kurusselamat #kurus #royaldetox #royalslimpeptide

#Repost @royal_slim_extreme_solution (@get_repost)
・・・
Hi!! 🙋Hihihihi malas nak citer lebih2 sebenarnya..😬😬
Tapi tetap nak bakar semangat korang!!! Perkara yang korang rasa mustahil yg boleh kurus kembali!!!
Rasanya semua org boleh dan berhak untuk kurus yang penting #semangatmestimaukental

Ni la #pengasasroyalslim. Sanggup gemukan diri untuk buktikan
yg #ROYALSLIMPEPTIDE #royaldetoxplatinum #klorokcandy

Dahla kurus kulit pun cantik dengan @klorokcandyhq
Yang lain wajib try dan jangan ragu2 ok!!
Beli pada seller kami yg pakar2 disini.
Mereka ade tips2 rahsia tau!!!! #royaldetoxplatinum
#royalslim #kurussihatmenawan
#kurusselamat #kurus #royaldetox #royalslimpeptide

Time to detox. thank you @behancewellness for your continued commitment to excellent customer service and amazing juices! #juicecleanse #detox #livethelife #cleanse #coldpressedjuices #3daycleanse #royaldetox

Ok macam ni ramai tanye cara pengambilan #royalslimraspberrypeptide pada bulan puasa kan?
.
.
Saya tahu ade yg jenis memang tak sahur dan amik waktu berbuka.
.
.
So masa lepas makan kurma atau kuih manis macam tu shake #royalslimraspberrypeptide dan minum. So kira gantikan dengan air yg bagi korang bertambah belon tu!
.
.
.
Dah makan kuih atau kurma dan minum #royalslimraspberrypeptide relax jap! Solat dlu. .
Lepas tu boleh la makan macam biasa!
Pilih makan yang sihat dan berkhasiat!je tau!
#royalslimextemesolution #royalslimdetoxplatinum #royalslim #royaldetox #TIPS #tipskurusramadhan #kurus #slim #cantikdaridalam #royalslimraspberrypeptide #cantikdiluar #royalslimkl #royalslimraspberrypeptidekl #produkkesihatandankecantikkan #produkkurusnom1

Biarpun xkonsisten tetap turun 3kg!
.
.
Kalau konsisten?ha..!!!comfirm turun lg banyak!
.
.
.
#royalslimraspberrypeptide telah kami memformulakan yg terbaik dari sebelum ni!
.
Yang penting anda tahu cari pengambilan serta guide yg betul
.
.
.
Cepat uolss nak raya dh ni!!!
.
#royalslimrapberrypeptide #visitmyig #bazaarpaknil #instaonline #royalslimextemesolution #royalslim #royaldetox #raya #slim #slimming #kurus #rasberryketone #rasberry #sedap #cantikdiluar #produkkurusnom1 #produkkesihatandankecantikkan#royalslimkedah#royalslimjitra#royalslimalorsetar#royalslim#produkkurus#

Agak2nye uolsss!!!gemuk ape?

Meh !!!admin nak share pasal gemuk daging yang admin dok google sikit la kat internet.
.
.
.
Katanya gemuk DAGING ni jenis yang kurang makan buah dan sayur !!
.
.
.
Nak cubit pun rasa kulit tebal jerk!
Lepas tu cepat sangat rasa letih!
.
.
.selalunye gemuk daging dia amik masa sikit!!kadang diet sebulan pu turun sampai 2 kg je!
.
.
Kenapa?
Sebab lemak anda telah menjadi tepu dengan daging!kiranya dia duduk jadi penghuni tetapla!!
.
.
#royalslimkualalumpur #royalslimkl
#royalslimraspberrypeptide
.
Sangat2 membantu anda mencairkan lemak2 yang liat xnk keluar tu!!
.
Rasa kenyang sehingga 8jam
.
Xperlu kerao ke tandas!
.
Kulit tak mengelebeh!
.
Bertenaga sepanjang hari!

#royalslim #royaslimraspberrypeptide
#royaldetox #ubatkurus #raya #rasberryketone #gemukandiri #kurus #slim #slimming #firming #cantikdiluar #semangatmestimaukental #sayajual #salinkulit #kurus#produkkurusberkesan#royalslimalorsetar

Jom order skrg dr sy
SmS/Whatsapp #0124574580
.
COD area KL /Klang/Alor Setar

Biarpun xkonsisten tetap turun 3kg!
.
.
Kalau konsisten?ha..!!!comfirm turun lg banyak!
.
.
.
#royalslimraspberrypeptide telah kami memformulakan yg terbaik dari sebelum ni!
.
Yang penting anda tahu cari pengambilan serta guide yg betul
.
.
.
Cepat uolss nak raya dh ni!!!
.
#royalslimrapberrypeptide #visitmyig #bazaarpaknil #instaonline #royalslimextemesolution #royalslim #royaldetox #raya #slim #slimming #kurus #rasberryketone #rasberry #sedap #cantikdiluar #produkkurusnom1 #produkkesihatandankecantikkan

Exagerou? 😱😱😱 Conheça o Royal DETOX! 😜
- Técnica que usa associação de cosméticos, massagem, e combinação de aparelhos, tudo para reduzir peso e medida de maneira eficaz!
Ligue, agende o seu horário: ☎ (18) 3304-8330

#RoyalDETOX #ReduzaPeso #ReduzaMedida #ResultadosEficazes

Glamour напоминает: какая бы ни была сегодня погода за окном, впереди 92 дня лета. Оранжевого! Поэтому я пошла красить губы помадами и блесками #guerlain #givenchy #clarins оттенка #orange делать #оранжевыйманикюр от #yvessaintlaurent пить энергетические смузи #royaldetox и есть энергетические батончики #aguna всем солнца и улыбок #летобудет

Most Popular Instagram Hashtags