#rosetyaracccream

MOST RECENT

POWER CORRECTOR =============== -Cover EYEBAG/ MATA PANDA 🐼 -Cover parut2 hitam/ kawasan2 lebam
-Cover misai terlebih hormon pon boleh tau!☝😁
-after apply corrector, uolls just dap3 je😘

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Ape yang best produk 2 ketol comey ni..? Dia boleh hilangkan eye bag bkilo ngn parut2 degil😆

Bye2 mata panda🐼

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Tiada apa yang membezakan kami,

Kami seorang isteri,
Seorang ibu,
Seorang usahawan.

Kami memilih untuk tampil yakin,
Memilih untuk tidak kelihatan kusam.
Kami memilih untuk cantik hanya untuk meyakinkan diri sendiri.

Kami boleh memilih untuk terus kusut masai, kusam dan tiada seri diwajah.

MAAF kerana kami TIDAK PERNAH SELESA dengan diri sendiri. SUAMI BUKAN UNTUK DIKONGSI.

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

[ DRAMA TERKINI] !! . “ My Dearest CHEF- ASTRO”

ROSETYARA®️ sentiasa menjadi pilihan utama Makeup Artis Celebrity Malaysia untuk digunakan ketika shooting drama drama tempatan. “senang makeup guna rangkaian produk ROSETYARA®️, tak perlu risau kena touch yo berkali kali” - MUA Celebrity .
ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

#rosetyara
#sponsorkosmetikdrama
#dramaastro
#mydearestcheff

Dulu time main sport, masalah utama wana..... 👉burn muka memang terok.. 3 ptg turun track, bahang dia sama naik macam terbakaq tar. 👉tona tak sekata
👉berminyak terok

Makan bertahun jugak la nak pulihkan skin wana macam sekarang. Alhamdulillah terjumpa 1 produk #ROSETYARA, terus mengubah wana.

OMG😱😱 NAMPAK X BEZA WANA DULU DAN WANA SEKARANG.
Terima kasih Rosetyara kerana mengubah diriku ❤
😘😘 .
ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Selamat pagi

Mai cuci mata dengan make up mua bella kita.. Segak dakkk😍😍 Foundation code Mua Bellaz
&
RT Radiance Powder 😘😘 .
ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Evening people😊

Ready for Rosetyara😘

Full coverage
HD Foundation
Long Lasting 😘😘😘😘 Please do contact me if u interested

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Radiance Powder 💄Berfungsi m'beri kemasan yg sempurna kpd Foundation RT.
💄Tekstur yg sngt halus dan mulus mmpu m'berikn impak yg sngt gebu.
💄Dihiasi dgn kilauan lembut supaya solekan tampak lebih glamour.

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

It’s April sales everyone😘
We have a mystery gift for u with purchase this 3 boxes😍

It starting from now until the end of month

So what are u waiting for😆

Come n grab it now😘😘 ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

The best corrector & concealer

Pudar segala mata panda, parut, parut jerawat, teklalat beso 😆

Best tak😘 😍😍 ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

We Love ROSETYARA HD GLOW FOUNDATION..!!♥️♥️
.
.
ROSE + SNOWDROP + VIOLET
😍😍
.
.
Powerful Coverage..!
FLAWLESS..!
Kegilaan Jelitawan Malaysia..!
😘😘😘
.
.
ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Semalam sis diamanahkan untuk jadi juri pertandingan andaman korporat anjuran Prumera Pertubuhan Kosmetik, bersama sama artis tanah air, Puan Nadia Kesuma dan Puan Su, Pegawai Penilai dari Ipoh. .
Sis ni sejenis yang sukaa tenung dan belek makeup orang tau, so jangan pelik kalau jumpa k
Sis, sis akan tenung ja muka u ols. Hehehhe. Dalam hati terdetik, cantikk makeup Puan Nadia . Full coverage sangat. .
Dan surprisingly, Puan Nadia cakap “ Hai , akak pakai foundation ROSETYARA ni tau, kod BELLAZ. “. Omg😱😱 seriously teruja terharu happy sangat sangat semua ada lah. Rasa seronok tu lain macam tau . .
Tqsm Puan Nadia sudi guna #foundation #rosetyara dan share dengan sis. .
.
.
.
ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat
#no1kosmetik
#kosmetik

Masih tak tahu cara nak tampil jelita??
.
Ramai dah yang kita jelitakan depa tanpa sengaja menggunakan produk viral no.1 Malaysia.. .
Hari ni k.ngah nak kongsikan dengan uolls semua sentuhan dari top mua instagram ayayusoff_touch menggunakan rangkaiaan produk rosetyara.. 😘😘😘
.
.

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Sale!!! Beauty women set

Sangat berbaloi ni sayang2😘

Nak roger hakak ye

013-9595165
013-9595165

ROSETYARA®️ PREMIUM COSMETICS

More details
013-9595165
013-9595165
.. #rosetyara #rosetyaralovers #rosetyarabbw #rosetyarabbs #rosetyaracorrector #rosetyaracccream #rosetyaraconcealer #rosetyarasnowdrop #rosetyaramuabellaz #rosetyararose #trialsize #rosetyaraviolet #rosetyaralily #calitcalitjelita #no1kosmetikmalaysia #affordable #jimat

Most Popular Instagram Hashtags