[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rosetyaracccream

4130 posts

TOP POSTS

Rose Tyara

RT foundation
Trial (5g) RM25
Trial (7g) RM30

RT cc cream
Trial (5g) RM25
trial (7g) RM30

price exc pos
Pos RM7 SM/ RM12 SS
Whatsapp 0174976747

#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaracccream #rosetyarapowder #groupkoreanskinnq

My beautiful canvas si hitam manis using @rosetyara_official code rose & radiances powder.

skin condition : berjerawat, open pore and berminyak.

Sangat puas hati sbb rose tyara dapat cover semua cela diwajah 😍😍 #rosetyarasuperbconcealer #rosetyaracccream #rosetyaraglowfoundation #GELOMBANGROSETYARA

#Repost @makeup_junkie9704
・・・
My beautiful canvas si hitam manis using @rosetyara_official code rose & radiances powder.

skin condition : berjerawat, open pore and berminyak.

Sangat puas hati sbb rose tyara dapat cover semua cela diwajah 😍😍 #rosetyarasuperbconcealer #rosetyaracccream #rosetyaraglowfoundation #GELOMBANGROSETYARA

Sapa yg tak jatuh cinta lagi ngn product2 RT ni ?? Meh pakat2 try tau ampaa! Nih kita selit sekali gmbaq comei founder Rosetyara Kakbab kite ni 💞
RTCCC ❤️ (cc cream Rosetyara) -Diperkaya dengan ekstrak Aloe Vera Vitamin B SPF 50++ -Penggunaan yang berterusan mampu memperbaiki tekstur kulit. -Menjadikan kulit lebih anjal dan lembut. -Melembabkan wajah -Menghilangkan garis garis halus di wajah -Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita -Sesuai dijadikan sebagai base makeup

#viprt #calitcalitjelita #rosetyarafoundation #rt #mua #makeupartist #rosetyarahd #fullcoveragefoundation #original #sayajual #sayajualsayapakai #trustedseller #onlineseller #foundation #foundationmurah #foundationmurahmalaysia
#sayajualrosetyara #rtlovers #rosetyaralovers #rosetyara #teamrt #sayajualfoundation
#viralfoundation #rosetyarabeauty
#rosetyaracccream #rtccream

Anyone yang tak pernah rasa lagi #icecreambaba should try okayy. Sekali rasa memang repeat lagii 😏😏 😆senang kiosk ice cream kat luar uols tak perlu sesak2 kat dalam, senang nak shopping kan, anak2 pun selesa je sambil makan kat luar kami dah sediakan tempat. Tapi nak makan kat dalam pun boleh 😆😆😆 ni antara bahan yang ada dalam ice cream baba taww, memang meriah uolssss.
.
jum ajak family / kengkawan lepak2 kat butik shopping2 baju baruu sambil makan #icecreambaba oriii first in kuantan pergh memang terangkat!
.
Nak lepak kat dalam ke luar ke semua boleh inshallah selesaaa, jemput singgah 😘
.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslevis#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#bawaldiamondmurah#kosmetikmurah

Jom dapatkan rangkaian produk ROSETYARA yang tengah letopss ni uollss 😱😱
.
Berminat bleh wsapp cnie +60145255933
.
COD BNDR MACHANG/ BNDR KOTA BHARU/ KETEREH/ MELOR
.
#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaratrialfoundation #rosetyarasuperbconcealer #rosetyarapowercorrector #rosetyararadiancepowder #rosetyaramattepowder #rosetyaracccream #rosetyarablingblingspray #rosetyarabakawalibeautyfyingspray

.
MAKEUP STUFF
ROSETYARA
.
Hd Foundation ~ RM98
CC Cream ~ RM89
Power Corrector ~ RM49
Superb Concealer ~ RM49
Radiance Powder ~ RM63
Matte Powder ~ RM49
Bling Bling Spray ~ RM69
Bakawali Water ~ RM89
.
ADD RM8SM | RM12SS (for postage)
.
.
#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaracccream #rosetyarapowder #rosetyaraspray #rosetyaraconcealer #rosetyaracorrector #rosetyaraoriginal #rosetyarsreadystock #rosetyaramalaysia #urmakeupaddiction #authentic_makeup_ori #authenticmakeupori

Wowww⁉️‼️‼️ Rosetyara CC Cream ( RTccc) dikenali sebagai correct & care ialah formula KHAS yang memiliki tekstur yang sangat LEMBUT HALUS DAN MULUS .

Konsep CC cream adalah untuk menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi dan menambahkan bahan khas seperti aloe vera untuk mengurangi kemerahan dan memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya . Warna rona PINK paca RTCCC mampu memberikan keserian yang OPTIMUM kepada jelitawan.

Sangat sesuai dijadikan sebagai base makeup.
Pemakaian yang berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu. Juga boleh dijadikan base makeup.
Sesuai juga dipakai oleh jejaka yang mementingkan penjagaan wajah 😍💞 Retail : RM89/ 50 gram

#rosetyara
#rtcccream
#rosetyaramalaysia
#rosetyaracccream
#rosetyaraviral

MOST RECENT

🌸ROSETYARA CC CREAM🌸
.
✔️FULLSET : RM89
✔️TRIALSET : RM27
✔️PRIMER / BASE MAKEUP
✔️SESUAI UTK LELAKI & WANITA
.
CC Cream juga boleh merawat kulit yg rosak...dan bau vanilla yang sgt mendamaikan..
.
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
.
1st come 1st serve yaaaaa...
.
📙album rosetyara 👉🏻 #nohabeautyrosetyara .
#makeupbynoha #muajohor #hargamurah #makeuplovers #makeupsimple #cccream #rosetyarasquad #rosetyarateam #rosetyarajohor #rosetyaracccream #dropshipneeded #dropshipmalaysia

#Repost @makeup_junkie9704
・・・
My beautiful canvas si hitam manis using @rosetyara_official code rose & radiances powder.

skin condition : berjerawat, open pore and berminyak.

Sangat puas hati sbb rose tyara dapat cover semua cela diwajah 😍😍 #rosetyarasuperbconcealer #rosetyaracccream #rosetyaraglowfoundation #GELOMBANGROSETYARA #Repost @rosetyara_official with @insta.save.repost • • •

#Repost @makeup_junkie9704
・・・
My beautiful canvas si hitam manis using @rosetyara_official code rose & radiances powder.

skin condition : berjerawat, open pore and berminyak.

Sangat puas hati sbb rose tyara dapat cover semua cela diwajah 😍😍 #rosetyarasuperbconcealer #rosetyaracccream #rosetyaraglowfoundation #GELOMBANGROSETYARA

My beautiful canvas si hitam manis using @rosetyara_official code rose & radiances powder.

skin condition : berjerawat, open pore and berminyak.

Sangat puas hati sbb rose tyara dapat cover semua cela diwajah 😍😍 #rosetyarasuperbconcealer #rosetyaracccream #rosetyaraglowfoundation #GELOMBANGROSETYARA

Jom dapatkan rangkaian produk ROSETYARA yang tengah letopss ni uollss 😱😱
.
Berminat bleh wsapp cnie +60145255933
.
COD BNDR MACHANG/ BNDR KOTA BHARU/ KETEREH/ MELOR
.
#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaratrialfoundation #rosetyarasuperbconcealer #rosetyarapowercorrector #rosetyararadiancepowder #rosetyaramattepowder #rosetyaracccream #rosetyarablingblingspray #rosetyarabakawalibeautyfyingspray

My favorite foundation #rosetyarafoundation HD okay❤️❤️❤️❤️❤️❤️ laku mcm pisang greng naaa...ada 4 tone 🌷lily 🌷rose 🌷snowdrop 🌷violet... Yang best pasal FD nie dy full coverage and tahan lebih dari 10jam.. 📲Just whatapps 019-2169092 to order 💵RM 98.00 full size
💵RM 27.00 trial size 5g

#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaracccream #rosetyarapenang #makeupbrush #makeuptools

ROSETYARA BAKAWALI BEAUTIFYING WATER❤
====================================
KEBAIKAN BBW ⬇️⬇️⬇️
✅-merawat wajah secara semula jadi
✅-merawat kulit kering
✅-menyegarkan wajah dan kulit
✅-merawat kulit berminyak dan peluh berlebihan
✅-menghilangkan kegatalan dan bengkak
✅-boleh juga digunakan seluruh badan dikawasan yang mengalami kegatalan.
✅-mengandungi ekstrack bunga bakawali dan witch hazel.
✅RM 89 100ML
✅RM 35 30ML
.
Jatuh Cinta Klik Link ⬇️⬇️⬇️
🌺http://Www.wasap.my/60179771798
.
#viprt
#teamrt
#rosetyara
#rosetyarabbs
#rosetyarabbw
#viralfoundation
#rosetyarabeauty
#rosetyaracccream
#rosetyaramattepowder
#rosetyarasuperconcealar
#rosetyarapowercorrector
#rosetyaraglowfoundation
#rosetyararadiancepowder
#rtbbs #roseytaraBBS
#makeupbybellaz
#muabellaz
#MUA #BELLAZ

NEW PRODUCT FROM OUR VENDOR >> @sephiabyjannanick_kuantan 💕 sephia by @jannanick 💕
.
.
Antara benefit argan oil by sephiaaa ni ⏩
. ✔️Pelembap untuk kulit kering
✔️Merawat tona kulit tidak sekata
✔️Melindungi dan menyembuhkan masalah kulit
✔️mengetatkan kulit &
menyembuhkan selaran matahari
✔️Anti-oksida & Anti penuaan
✔️Mengurangkan stretch mark
✔️Meluruskan rambut
& Menggalakkan pertumbuhan rambut
✔️Mengurangkan bau badan
✔️Digunakan sebagai minyak wangi
✔️Merawat tumit retak
✔️Digunakan merawat rambut
✔️Sebagai minyak urut
✔️Merawat cuticles kering
✔️Make up remover & Mengurangkan kesan parut
✔️Selamat untuk kanak-kanak dan bayi
.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#kosmetikmurah#dyxy#dyxykuantan#sephiabyjannanick

SIAPA YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION ?
✔Semua peringkat umur
✔LELAKI & WANITA
✔Pesakit EKZEMA
✔Pesakit KULIT yang KRONIK

KENAPA WAJIB BER- VEVIOUS :
🎀 Untuk memastikan Make up Tahan lama
🎉 Oil Control
🎀 Make up Flawless & Smooth
🎉 Merawat 1001 masalah kulit seperti kulit sensitif, berjerawat, berjeragat, berminyak, berparut dan sebagainya

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Uols dah try ke Vevious?
Hah belum?
Ish3 ruginyaaaaa
Banyak kelebihan Vevious ni tau

Jom cekidauttt

KELEBIHAN VEVIOUS ULTRA CORRECTION :

1. Sesuai dijadikan makeup base
2. Sebagai pelembap kulit wajah
3. Menghilangkan & mengecilkan liang pori2
4. Menegangkan, menganjal & menghilangkan kedutan / garis halus
5. Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
6. Merawat masalah jerawat KRONIK
7. Membaiki sel-sel kulit mati
8. Memudarkan strechmark, parut pembedahan / luka
9. Merawat kulit melecur (But Please make sure dulu tempat yang melecur tu dah kering)
10. Merawat EKZEMA

Hah bukan biasa2 tau Vevious nih
Artis pun ramai gak yg guna
So uols pun mesti cuba okay 😉

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

5 sebab kenapa kena cuba dan pakai VEVIOUS ULTRA CORRECTION :

1. Mudah : Tak perlu pakai krim siang krim malam lagi. Vevious ni la pakai siang dan malam

2. Jimat : Beli satu tahan smpai 2 bulan. All in one. Semua ada dalam satu tiub ajaib

3. Wangi : Wangi sangat. Bau vanilla mcm nak makan

4. Texture Ringan : Rasa macam tak pakai apa-apa serum tau.. Korang just Sapu je & dia akan terus serap dalam skin... So, semua Khasiat & Vitamin akan masuk dalam kulit muka

5. Glowing : Makin lama pakai makin glowing

CARA GUNA VEVIOUS ULTRA CORRECTION :
👉 Picitkan Vevious sedikit pada tangan / terus ke muka & Sapu nipis2 kat muka
👉 Korang boleh pakai Vevious nih SEBELUM guna foundation tau
👉 Malah korang jugak boleh pakai sebagai Skincare

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

💚 ROSETYRA FOUNDATION TRIAL 5G
➡( AVAILABLE KOD LILY / ROSE / VIOLET / SNOWDROP )
Rm24 .
💚 ROSETYRA FOUNDATION FULL 40G ➡(AVAILABLE KOD LILY / ROSE / VIOLET / SNOWDROP )
Rm79
. 💚 ROSETYRA RADIANCE POWDER TRIAL 5GM
RM26
. 💚 ROSETYRA RADIANCE POWDER FULL 15GM
Rm55
. 💚 ROSETYARA MATTE POWDER 5GM
Rm42
. 💚 ROSETYRA BLING BLING SPRAY 100ML
Rm58
. 💚 ROSETYRA BLING BLING SPRAY 30ml
Rm30
. 💚 ROSETYARA BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 100ML
Rm73
. 💚ROSETYARA BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 30ml#
Rm35 . 💚 ROSETYARA POWER CORRECTOR
Rm43
. 💚 ROSETYRA SUPERB CONCEALER
Rm43 .
📮📮📮Pos 7
#rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaramurahoriginal #rosetyarafoundation #rosetyaraloosepowder #rosetyarabakawalibeautyfyingspray #rosetyarabeauty #rosetyaracccream

SALES 🎊🎊
.
BLOUSE LESS !!
.
🎈 rm59 ➡️ rm50 only!
.
Jum singgah macam2 offer adaaaa !
.
jum ajak family / kengkawan lepak2 kat butik shopping2 baju baruu sambil makan #icecreambaba oriii first in kuantan pergh memang terangkat!
.
Nak lepak kat dalam ke luar ke semua boleh inshallah selesaaa, jemput singgah 😘
.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslevis#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#bawaldiamondmurah#kosmetikmurah

RESTOCK ! ALL PRODUCT FROM @temyracle_fh dah restock!
.
Jum grab sekarang,
Detox mask rm42 only!
.
. ⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslevis#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#kosmetikmurahmalaysia #dyxycosmetics

Anyone yang tak pernah rasa lagi #icecreambaba should try okayy. Sekali rasa memang repeat lagii 😏😏 😆senang kiosk ice cream kat luar uols tak perlu sesak2 kat dalam, senang nak shopping kan, anak2 pun selesa je sambil makan kat luar kami dah sediakan tempat. Tapi nak makan kat dalam pun boleh 😆😆😆
.
jum ajak family / kengkawan lepak2 kat butik shopping2 baju baruu sambil makan #icecreambaba oriii first in kuantan pergh memang terangkat!
.
Nak lepak kat dalam ke luar ke semua boleh inshallah selesaaa, jemput singgah 😘
.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslevis#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#bawaldiamondmurah#kosmetikmurah

Jom dapatkan rangkaian produk ROSETYARA yang tengah letopss ni uollss 😱😱
.
Berminat bleh wsapp cnie +60145255933
.
COD BNDR MACHANG/ BNDR KOTA BHARU/ KETEREH/ MELOR
.
DROPSHIP DIPERLUKAN
✅TIADA YURAN
✅TANPA MODAL
✅WS 0145255933
.
#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaratrialfoundation #rosetyarasuperbconcealer #rosetyarapowercorrector #rosetyararadiancepowder #rosetyaramattepowder #rosetyaracccream #rosetyarablingblingspray #rosetyarabakawalibeautyfyingspray

Assalamualaikum, selamat pagi & salam jumaat semua. Jangan lupa Al-kahfi 😊 semoga urusan kita dipermudahkan harini. Jangan moody2 kerja kena ikhlas barulah outcome nanti awesome ! 😘
.
Butik buka dari pukul 10 pagi till 10 malam! jum singgah boleh breakfast hot coffee/choc dengan roti bakar pun sedaaaap 😘
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
.
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#chocolatehomemade#nuraysha#produkttkosmetik#jamunoni#alhaalfacosmetics#alhaalfa#glowandglitterspray#rosetyrafoundation#rosetyara#rosetyaracccream#rosetyararadiancepowder#blousemurah#blouseplussize#palazo#palazobootcut#jumpsuit#lensmurah#bajuraya#bajuraya2017#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#jubah2017#jeanslevis#jeanslelaki#anggunaidilfitribyseraabloom#bawaldiamondmurah#kosmetikmurah#dyxymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags