[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rosetyaracccream

4344 posts

TOP POSTS

Rose Tyara

RT foundation
Trial (5g) RM25
Trial (7g) RM30

RT cc cream
Trial (5g) RM25
trial (7g) RM30

price exc pos
Pos RM7 SM/ RM12 SS
Whatsapp 0174976747

#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaracccream #rosetyarapowder #groupkoreanskinnq

Rosetyara corrector. Siapa ada masalah hitam bawah mata? Angkat tngan sikit ๐Ÿ™‹. . .
Korang calit je rosetyara corrector ni masalah korang selesai. Mudah kan?
Haa Rosetyara tengah buat promo Y.E.S korang tak nak ke weyy?
Jom DM saya laju2

#rosetyara
#rosetyaracccream
#rosetyara
#rosetyaraglow

Rangkaian lengkap ROSETYARAยฎ

Set lengkap idaman kalbu setiap wanita...
Full size ada, trial size pun ada.
Calit calit JELITA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ let's grab now!!
order - 0169554854
#rosetyarafoundation #rosetyaracccream #bakawalibeautifyingwater #calitcalitjelita #powercorrector

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

CC CREAM ROSETYARA .

AVAILABLE
NEW FORMULA ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ TERBAIK CANTEK
FULL SIZE ONLY RM89 .
.
#cccream #rtcc #rosetyaracccream

Hampaaaa brand Local pun dah masuk dalam moka.cantik ni. Brand ROSETYARA. Hat Mua Bellaz selalu dok pakai tu.
.
Hampa nak beli mai risik dengan kami noh. .
.
.
.
#rosetyararadiancepowder #rosetyarafeedback #rosetyarafoundation #rosetyaracccream rosetyaramurah #makeupmalaysia #muabellaz

Nah kami sediakan set mekap cecomel utk sis,jadi tak payah pening-pening lagi nak pilih set mekap mana sis nak pakai.๐Ÿ˜
.
READY STOCK tau,WA je direct link kat bio tau?๐Ÿ˜˜
.
#rosetyara #rosetyaracccream #rosetyaraglow #rosetyarashahalam #rosetyaratrial #rosetyarafoundation #rosetyaramurah #rosetyaraoriginal #uitmpuncakalam #politeknik #tipskecantikan #tipsmekap #mekapborong #tudungmurah

Fd Rosetyara dan C.cream Ade disinii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. Code (Bellaz) 40g stock baru sampaii jerr.. Stock panas macam goreng pisangg guys.. ๐Ÿ“ฒ 019-5811125 ๐Ÿ“ฑ
Harga pos:-
RM7SM@RM12SS .
.
#rosetyarafoundation #rosetyaracccream #fdrosetyara

Nah kami sediakan set mekap cecomel utk sis,jadi tak payah pening-pening lagi nak pilih set mekap mana sis nak pakai.๐Ÿ˜
.
READY STOCK tau,WA je direct link kat bio tau?๐Ÿ˜˜
Www.whatsapp/601127002477
.
#rosetyara #rosetyaracccream #rosetyaraglow #rosetyarashahalam #rosetyaratrial #rosetyarafoundation #rosetyaramurah #rosetyaraoriginal #uitmpuncakalam #politeknik #tipskecantikan #tipsmekap #mekapborong #tudungmurah

MOST RECENT

Keyakinan dan kebahagiaan wanita meningkat 200% dengan ROSETYARAยฎ KOSMETIK.
.
.
Hanya yang terbaik, melalui yang terbaik, untuk yang TERBAIK.
.
.
Kerana dirimu BEGITU BERHARGA.
Kredit pic : MAKEUPBYME Eyra Zakaria ๐Ÿ˜‚

UNTUK MAKEUP YANG LEBIH GLOWING
================================= Wow...tak sangka bila spray RT BBS ni makeup akan lebih cantik dan berseri seri....serbuk mica yang ada dalam RTBBS buatkan makeup lebih gojes๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Seronok sangat bila muka dah cantik berseri seri dengan RT BBS...terima kasih Rosetyara๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #rtbbs
#glowingdenganRTBBS

MAKE UP TANPA CRACK๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
'ALHAMDULILLAH RTยฎ mampu membahagiakan pengantin dihari bersejarah....' Tersenyum lebar cik abang disebelah'.. Comel macam anak patong tau.โคโคโค
.
.

Terima kasih
๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
'

Ada lg x jelitawan2 eyra nk selit oder utk postage esok???
Macam biase, oder & payment terima before 12pm esok yeee..
Thakyou๐Ÿ‘Œ

#FEEDBACKCUSTOMEREYRA
See ๐Ÿ’๐Ÿ’ROSETYARAยฎ SNOWDROP ni kod luar biasa ..nk repead oder yg full lg..hihi..
Special edition tauuuu....makeup cantik dan merawat kulit jugak . SERUM FOUNDATION...harga sama je dgn yg lain ๐Ÿ˜.. Rosetyaraยฎ kod snowdrop satu satunya foundation mengandungi SERUM๐ŸŒธ
Untuk kulit tone medium sesuai hampir semua kulit asia..
Rasa ringan dan tidak berminyak, makin berpeluh makin glowing gitew๐Ÿ’ƒ โœ”VitB5
โœ”Hyaluronic acid (HA) melembutkan kulit dan merawat
โœ”Smooth
โœ”Full coverage
โœ”Long lasting
โœ”Spf 50

#rosetyaraagentkelantan

Macam biasa setiap kali batch baru masuk untuk semua produk ROSETYARAยฎ , selain check kualiti dari segi warna dan tekstur, kakbab akan guna dulu dan minta team kakbab try makeup dulu sebelum kakbab start pos kepada keluarga besar ROSETYARAยฎ demi untuk pasrikan kualiti produk ROSETYARAยฎ sentiasa berada pada tahap LUAR BIASA WOW DAN BEST!
U ols nak tengok hasil team kakbab try batch terkini SNOWDROP yang masuk baru baru ni?
Kakbab share gambar sebelum selepas okay?

100% menggunakan RT BAKAWALI, RT CC CREAM , RT SNOWDROP LATEST BATCH.
Kalau suka belanja sikit emoticon comel sebagai tanda u ols suka.
Boleh bantu kakbab?

#rosetyara
#foundation
#snowdrop
#fullcoverage
#qualityterbaik

MUJUR ROSETYARA JADI PENYELAMAT
============================= "Assalam.. baru sempat nak share story makeup perantin ni... first skali nak ucap tq sgt2 pd kak bab sbb kelaurkan FD yg superb hebat.. Before this blm pernah makeup cust n then kna sapu balik, nak di jdkan cerita Eiyna makeup cust ni kna sapu n makeup balik.. kulit cust ada alergik n menggelupsa sbb kering.. first skali eiyna guna FD international brand XXX , bila apply kat muka dia jd tambah kering n menggelupas.. lepas tu eyna terpaksa ambik kapas muka yg basah terus lap balik, pakai base mcm biasa n tukar FD RT.. Alhamdulillah ini lah hasilnya.. MUA HEBAT Eiyna Zam

Tqsm dear eyna sudi share pengalaman eiyna dengan kakbab dan semua peminat makeup .
#rosetyara
#foundation
#fullcoverage
#lightweight

Serius nak menangis, "Memang takkan cari brand lain lagi." MUA Berbakat besar, Hanis Isa
.
.
Alhamdulillah semoga terus kekal bersama Rosetyaraยฎ, Rosetyaraยฎ sekali pakai memang takkan cari lain, sebab belum ada yang setanding Rosetyaraยฎ.
.
.

#rosetyara
#foundation
#fullcoverage
#formulaterbaik

MAHEY VS MAMPU MILIK ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
======================== Live malam tadi bella menggunakan foundation rosetyara x mua bellaz untuk sesi kenalkan perbezaan produk mahal vs produk mampu milik..
.
untuk pengetahuan semua code bellaz ni tersangatlah sesuai untuk wanita 25tahun keatas tampil lebih jelita kerana mengandungi bahan aktif seperti anti aging selain melindungi kulit dari sinaran UV kerana mengandungi SPF50..
.
Jangan tunggu lama2 sebab mampu milik ni produk dia laku keras sikit macam makan bihun sup time hujan2 uolls..
.
nak boleh wsuup eyra cepaat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

#RADIANCEPOWDERROSETYARA ๐ŸŒน๐ŸŒน ๐ŸŒธ dedebu halus
๐ŸŒธ make up tahan lama
๐ŸŒธuntuk semua jenis kulit
๐ŸŒธada shimmer untuk effect glowing & gebu

Rosetyraยฎ Foundation Full & Full Size ๐ŸŒธ

Semua code Ready stok โ•โ•โ• ๐ŸŒธ ROSETYARAยฎ FOUNDATION ๐ŸŒธ

Kelebihan Rosetyara Foundation : โœ”๏ธFull Coverage & tahan lama (Jika tak dicuci)
โœ”๏ธEffect matte & tak berminyak
โœ”๏ธRingan pada kulit โœ”๏ธPenggunaan yg jimat (hanya 2,3 Calit boleh cover 1 muka)
โœ”๏ธSPF 50
โœ”๏ธ 3 Tone code yg mengikut kesesuaian kulit
โœ”๏ธLULUS KKM & selamat digunakan

Dengan size trial pn harga anda mampu Jelita setanding dengan produk antarabangsa ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

VEVIOUS - ULTRA CORRECTION โค
READY STOCK !
.
๐Ÿ‘‘ Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik, kesan parut serta merawat masalah jeragat
๐Ÿ‘‘ Kesan dapat dilihat seawal 24 jam
๐Ÿ‘‘ Produk dari Beezskin TM, yg berstatus :
โšœ BUMIPUTERA (MALAYSIA)
โšœ KILANG BERTARAF GMP
โšœ HALAL & MESRA SOLAT
โšœ 100% SELAMAT
โšœ BEBAS DARI BAHAN KIMIA
โšœ KKM

KELEBIHAN VEVIOUS :
๐Ÿ“Sesuai dijadikan Base MakeUp
๐Ÿ“Moisturizer
๐Ÿ“Menghilangkan & mengecilkan pori2
๐Ÿ“Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan
๐Ÿ“Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
๐Ÿ“Merawat masalah jerawat kronik
๐Ÿ“ Membaiki sel-sel kulit mati
๐Ÿ“Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ“ Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK :
โœ” Semua peringkat umur LELAKI & WANITA
โœ” Warga emas
โœ” Pesakit EKZEMA
โœ” Pesakit kulit yang kronik

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

VEVIOUS - ULTRA CORRECTION โค
READY STOCK !
.
๐Ÿ‘‘ Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik, kesan parut serta merawat masalah jeragat
๐Ÿ‘‘ Kesan dapat dilihat seawal 24 jam
๐Ÿ‘‘ Produk dari Beezskin TM, yg berstatus :
โšœ BUMIPUTERA (MALAYSIA)
โšœ KILANG BERTARAF GMP
โšœ HALAL & MESRA SOLAT
โšœ 100% SELAMAT
โšœ BEBAS DARI BAHAN KIMIA
โšœ KKM

KELEBIHAN VEVIOUS :
๐Ÿ“Sesuai dijadikan Base MakeUp
๐Ÿ“Moisturizer
๐Ÿ“Menghilangkan & mengecilkan pori2
๐Ÿ“Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan
๐Ÿ“Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
๐Ÿ“Merawat masalah jerawat kronik
๐Ÿ“ Membaiki sel-sel kulit mati
๐Ÿ“Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ“ Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK :
โœ” Semua peringkat umur LELAKI & WANITA
โœ” Warga emas
โœ” Pesakit EKZEMA
โœ” Pesakit kulit yang kronik

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Hai SayangKu..
Hai JelitawanKu.. Eyra ada ni haaaa dk siapkan ni, baru sampai.
#ROSETYARA dah RESTOK tau, siapa yg tanya hari tu..boleh la ws eyra yee..lagi sekali utk noted order ye โ˜บ๏ธ. Mne yg xsempat nak grab, masih sempat lagi SEBELUM RESTOCK LICIN.. RT laku mcm pisang goreng panas2 haa.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„. " CALIT-CALIT JELITA "
Korang pakai ke korang makan ni hehehehe..
2 3 minggu skali eyra restock..

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

VEVIOUS - ULTRA CORRECTION โค
READY STOCK !
.
๐Ÿ‘‘ Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik, kesan parut serta merawat masalah jeragat
๐Ÿ‘‘ Kesan dapat dilihat seawal 24 jam
๐Ÿ‘‘ Produk dari Beezskin TM, yg berstatus :
โšœ BUMIPUTERA (MALAYSIA)
โšœ KILANG BERTARAF GMP
โšœ HALAL & MESRA SOLAT
โšœ 100% SELAMAT
โšœ BEBAS DARI BAHAN KIMIA
โšœ KKM

KELEBIHAN VEVIOUS :
๐Ÿ“Sesuai dijadikan Base MakeUp
๐Ÿ“Moisturizer
๐Ÿ“Menghilangkan & mengecilkan pori2
๐Ÿ“Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan
๐Ÿ“Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
๐Ÿ“Merawat masalah jerawat kronik
๐Ÿ“ Membaiki sel-sel kulit mati
๐Ÿ“Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ“ Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK :
โœ” Semua peringkat umur LELAKI & WANITA
โœ” Warga emas
โœ” Pesakit EKZEMA
โœ” Pesakit kulit yang kronik

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

VEVIOUS - ULTRA CORRECTION โค
READY STOCK !
.
๐Ÿ‘‘ Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik, kesan parut serta merawat masalah jeragat
๐Ÿ‘‘ Kesan dapat dilihat seawal 24 jam
๐Ÿ‘‘ Produk dari Beezskin TM, yg berstatus :
โšœ BUMIPUTERA (MALAYSIA)
โšœ KILANG BERTARAF GMP
โšœ HALAL & MESRA SOLAT
โšœ 100% SELAMAT
โšœ BEBAS DARI BAHAN KIMIA
โšœ KKM

KELEBIHAN VEVIOUS :
๐Ÿ“Sesuai dijadikan Base MakeUp
๐Ÿ“Moisturizer
๐Ÿ“Menghilangkan & mengecilkan pori2
๐Ÿ“Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan
๐Ÿ“Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
๐Ÿ“Merawat masalah jerawat kronik
๐Ÿ“ Membaiki sel-sel kulit mati
๐Ÿ“Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ“ Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK :
โœ” Semua peringkat umur LELAKI & WANITA
โœ” Warga emas
โœ” Pesakit EKZEMA
โœ” Pesakit kulit yang kronik

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

CLEAR STOCK ROSETYARA CC CREAM RM75 je!! Jom kita review apa kelebihan CC CREAM RT ni... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Rosetyara CC Cream ( RTccc) dikenali sebagai correct & care ialah formula ringan yang memiliki tekstur yang sangat lembut dan halus.

Konsep CC cream adalah untuk ๐Ÿ’™menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi dan menambahkan bahan khas untuk mengurangi kemerahan ๐Ÿ’™ memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya dan berseri seri. ๐Ÿ’™Pemakaian yang berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu. Juga boleh dijadikan base makeup.
๐Ÿ’™SPF50

COD Ampang, Pandan Indah, Kg Baru, Keramat

www.wasap.my/60162506485

#rosetyara
#rosetyarakl
#rosetyaracccream
#rosetyaraampang
#rosetyaraglowfoundation
#rosetyaraglow
#sayajual
#sayajualrosetyara
#sayajualmurah

Hampaaaa brand Local pun dah masuk dalam moka.cantik ni. Brand ROSETYARA. Hat Mua Bellaz selalu dok pakai tu.
.
Hampa nak beli mai risik dengan kami noh. .
.
.
.
#rosetyararadiancepowder #rosetyarafeedback #rosetyarafoundation #rosetyaracccream rosetyaramurah #makeupmalaysia #muabellaz

๐Ÿ’š ROSETYRA FOUNDATION TRIAL 5G
โžก( AVAILABLE KOD LILY / ROSE / VIOLET / SNOWDROP )
Rm24 .
๐Ÿ’š ROSETYRA FOUNDATION FULL 40G โžก(AVAILABLE KOD LILY / ROSE / VIOLET / SNOWDROP )
Rm79
. ๐Ÿ’š ROSETYRA RADIANCE POWDER TRIAL 5GM
RM26
. ๐Ÿ’š ROSETYRA RADIANCE POWDER FULL 15GM
Rm55
. ๐Ÿ’š ROSETYARA MATTE POWDER 5GM
Rm42
. ๐Ÿ’š ROSETYRA BLING BLING SPRAY 100ML
Rm58
. ๐Ÿ’š ROSETYRA BLING BLING SPRAY 30ml
Rm30
. ๐Ÿ’š ROSETYARA BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 100ML
Rm73
. ๐Ÿ’šROSETYARA BAKAWALI BEAUTIFYING WATER 30ml#
Rm35 . ๐Ÿ’š ROSETYARA POWER CORRECTOR
Rm43
. ๐Ÿ’š ROSETYRA SUPERB CONCEALER
Rm43 .
๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎPos 7
#rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaramurahoriginal #rosetyarafoundation #rosetyaraloosepowder #rosetyarabakawalibeautyfyingspray #rosetyarabeauty #rosetyaracccream#foundationrosetyara #concealerrosetyara #rosetyaracorrector

Seribu manfaat dalam satu botol

ROSETYARAยฎ BAKAWALI BEAUTIFYING WATER๐Ÿ’ฆ
Sapa dah cuba kompom hampa repeat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŒ๏ธ READY STOCK yaaa.... order cepat dan dapat cepat pastu cantik pon cepat hihihi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ 0169554864
#rosetyaracccream #rosetyarabeautywater #rosetyarabakawalispray #rosetyarafullcoverage #calitcalitcantik

Dulu dulu selalu tertanya tanya orang makeup cantik cantik tu pakai apa? Nak cari mana? Mesti mahal kan? .
.
Sekarang tidak lagi. Sebab dah tau, di antara produk rahsia MUA makeup cantik cantik tu hanya dengan ROSETYARAยฎ
.
.
Credit : MUA Ipoh Hanis Isa๐Ÿ˜˜

how to order? please ws me
0169554854

#rosetyaraglow #rosetyarabeauty #rosetyaracccream #rosetyaraoriginal #calitcalitjelita

Rangkaian lengkap ROSETYARAยฎ

Set lengkap idaman kalbu setiap wanita...
Full size ada, trial size pun ada.
Calit calit JELITA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ let's grab now!!
order - 0169554854
#rosetyarafoundation #rosetyaracccream #bakawalibeautifyingwater #calitcalitjelita #powercorrector

CC CREAM ROSETYARA .

AVAILABLE
NEW FORMULA ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ TERBAIK CANTEK
FULL SIZE ONLY RM89 .
.
#cccream #rtcc #rosetyaracccream

CC CREAM ROSETYARA
.
Takde dalam bentuk trial, hanya full size sahaja
.
Harga Rm89
.
Boleh mix cc cream dengan foundation Rosetyara mana2 code warna
.
Whatsapp terus nak yang mana
.
Semua ready stock, fast payment, fast postage
.
Whatsapp Kak Aina 019 335 1899 for fast response ya..
.
.
#rosetyara
#sayajualrosetyara
#viralfoundation
#rosetyarafoundation
#rosetyarabeauty
#rosetyaraglowfoundation
#leaderrosetyara
#aurainsta
#instaboomakademi
#muabellaz
#fattzura
#cccreamrosetyara
#rosetyaracccream

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Fenomena baru melanda masa kini! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

Artis pun pilih VEVIOUS tau !

Nak makeup uols lebih sekata? Mudah di blend foundation? Tidak bercapuk? Dan kelihatan lembap serta glowing hasil selepas makeup? Gunalah Vevious yg bertindak sebagai penyelamat wajah uols.

Dirumus khas sebagai makeup based or primer sebelum sapuan foundation. Sekatakan pada keseluruhan wajah anda dulu ya ๐Ÿ˜Š

SELEPAS VEVIOUS :
โœ… Tiada lagi kulit kering, kasar, mengelupas dan menggerutu
โœ… Hasilkan makeup yg sekata
โœ… Makeup lebih tahan lama
โœ… Tidak berminyak dan tidak merekah
โœ… Menaikkan seri wajah
โœ… Mudah digunakan hanya dengan sedikit sapuan
โœ… Meresap dengan cepat ke dalam kulit wajah

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

VEVIOUS - ULTRA CORRECTION โค
READY STOCK !
.
๐Ÿ‘‘ Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah jerawat kronik, kesan parut serta merawat masalah jeragat
๐Ÿ‘‘ Kesan dapat dilihat seawal 24 jam
๐Ÿ‘‘ Produk dari Beezskin TM, yg berstatus :
โšœ BUMIPUTERA (MALAYSIA)
โšœ KILANG BERTARAF GMP
โšœ HALAL & MESRA SOLAT
โšœ 100% SELAMAT
โšœ BEBAS DARI BAHAN KIMIA
โšœ KKM

KELEBIHAN VEVIOUS :
๐Ÿ“Sesuai dijadikan Base MakeUp
๐Ÿ“Moisturizer
๐Ÿ“Menghilangkan & mengecilkan pori2
๐Ÿ“Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan
๐Ÿ“Menghilangkan eyebag / lingkaran bawah mata
๐Ÿ“Merawat masalah jerawat kronik
๐Ÿ“ Membaiki sel-sel kulit mati
๐Ÿ“Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
๐Ÿ“ Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK :
โœ” Semua peringkat umur LELAKI & WANITA
โœ” Warga emas
โœ” Pesakit EKZEMA
โœ” Pesakit kulit yang kronik

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#VeviousPrimer
#Vevious
#VeviousSerum
#RoseTyaraRadiancePowder
#RoseTyaraCCCream
#RoseTyaraHDFoundation
#RoseTyaraPowder
#MakeUpLovers
#MakeUpAddicted
#InstaBeauty
#MakeUp
#MakeUpForever
#Moisturizer
#BestMoisturizer
#HadaLabo
#Eczema
#KulitMelecur
#MakeUpBase
#MakeUpLover
#JerawatKronik
#ParutJerawat
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation

.
๐Ÿ“ ROSETYARA FOUNDATION
๐Ÿ“ฃ CODE LILY, ROSE, SNOWDROP, VIOLET
๐Ÿญ RM 98
โค๏ธ PROMO YEAR END SALE RM83
๐Ÿญ EXC POS
.
๐Ÿ•™ ISNIN - SABTU ( 10PAGI - 10MALAM)
๐Ÿ  LOT 1445 , JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 , 42500 SIJANGKANG , SELANGOR
.
โค๏ธ KELEBIHAN
. ๐Ÿ“ฃ Tekstur Rosetyara Glow Foundation sangat pekat.
๐Ÿ“ฃ Rosetyara memberi litupan penuh dengan hanya satu pam sahaja.
๐Ÿ“ฃ SPF 30 yang dapat melindungi wajah dari sinaran matahari
๐Ÿ“ฃ Tekstur sangat ringan di wajah ( seperti tiada foundation)
๐Ÿ“ฃ Tahan lama. ( sehingga 16 jam)
๐Ÿ“ฃ Ianya HALAL
๐Ÿ“ฃ Boleh dibawa solat (Ambil wudhu sebelum mekap
๐Ÿ“ฃ Sesuai untuk semua tona kulit wanita asia
๐Ÿ“ฃ Menjadikan wajah kelihatan glowing
๐Ÿ“ฃ Lebih dari 500 testimoni yang berpuas hati dengan RoseTyara
.
#rosetyara #rosetyarafoundation #rosetyaraoriginalmurah #rosetyarashahalam #rosetyarabanting #sayajualrosetyaramurah #rosetyaracccream

CLEAR STOCK ROSETYARA CC CREAM RM75 je!! Jom kita review apa kelebihan CC CREAM RT ni... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Rosetyara CC Cream ( RTccc) dikenali sebagai correct & care ialah formula ringan yang memiliki tekstur yang sangat lembut dan halus.

Konsep CC cream adalah untuk ๐Ÿ’™menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi dan menambahkan bahan khas untuk mengurangi kemerahan ๐Ÿ’™ memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya dan berseri seri. ๐Ÿ’™Pemakaian yang berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu. Juga boleh dijadikan base makeup.
๐Ÿ’™SPF50

COD Ampang, Pandan Indah, Kg Baru, Keramat

www.wasap.my/60162506485

#rosetyara
#rosetyarakl
#rosetyaracccream
#rosetyaraampang
#rosetyaraglowfoundation
#rosetyaraglow
#sayajual
#sayajualrosetyara
#sayajualmurah

Ada yg nak x iflawless in FESTOSA EDITION?? Apa lg, whatsapp sekarang okay?! Nikmati IFLAWLESS dgn kelebihan formula premium yg memberikan kesan 10x ganda lebih power berbanding yg kotak hitam!

Grab yours now!!
Kekalkan kelembapan kulit dengan IFLAWLESS.

BERMINAT NAK DAPATKAN IFLAWLESS FESTOSA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

i Flawless Festosa Limited Editionย ๐Ÿ’š

Bagaimana IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS dapat membantu wanita-wanita semua ?
โœ… Bertindak sebagai pelembap solekan
โœ… Membantu menghasilkan solekan yg ekslusif
โœ… Membantu mengekalkan solekan sehingga 18jam
โœ… Membantu menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey & bercapuk pada hasil foundation
โœ… Mengecutkan jerawat
โœ… Memudarkan parrut miss jerawat
โœ… Mengecilkan liang pori
โœ… Mengawal minyak berlebihan !
โœ… Menglowingkan wajah secara semula jadi

Camne nak dapatkan ??
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

Siapa lagi belum dapatkan Minyak Argan Emas Festosa ni angkat tangan ๐Ÿ™‹

Lepasni dah takyah risau kalau foundation korang susah nak blend. Titiskan je minyak argan ni kat foundation & blend lepastu boleh tepek kat muka. Paling best tak berminyak langsung tauuu โ€ผ ๏ธMakeup pun jadi glowing & nampak eksklusif โœจโœจ
.
Banyak lagi kebaikan yg uols boleh dapat dari sebotol iFlawless ni tau ๐Ÿ˜ Meh la order ready stock dah tak banyak uolssss.

Camne nak dapatkan ??
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

Siapa lagi belum dapatkan Minyak Argan Emas Festosa ni angkat tangan ๐Ÿ™‹

Lepasni dah takyah risau kalau foundation korang susah nak blend. Titiskan je minyak argan ni kat foundation & blend lepastu boleh tepek kat muka. Paling best tak berminyak langsung tauuu โ€ผ ๏ธMakeup pun jadi glowing & nampak eksklusif โœจโœจ
.
Banyak lagi kebaikan yg uols boleh dapat dari sebotol iFlawless ni tau ๐Ÿ˜ Meh la order ready stock dah tak banyak uolssss.

Camne nak dapatkan ??
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

i Flawless Festosa Limited Editionย ๐Ÿ’š

Bagaimana IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS dapat membantu wanita-wanita semua ?
โœ… Bertindak sebagai pelembap solekan
โœ… Membantu menghasilkan solekan yg ekslusif
โœ… Membantu mengekalkan solekan sehingga 18jam
โœ… Membantu menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey & bercapuk pada hasil foundation
โœ… Mengecutkan jerawat
โœ… Memudarkan parrut miss jerawat
โœ… Mengecilkan liang pori
โœ… Mengawal minyak berlebihan !
โœ… Menglowingkan wajah secara semula jadi

Camne nak dapatkan ??
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

Ada yg nak x iflawless in FESTOSA EDITION?? Apa lg, whatsapp sekarang okay?! Nikmati IFLAWLESS dgn kelebihan formula premium yg memberikan kesan 10x ganda lebih power berbanding yg kotak hitam!

Grab yours now!!
Kekalkan kelembapan kulit dengan IFLAWLESS.

BERMINAT NAK DAPATKAN IFLAWLESS FESTOSA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessFestosa
#FestosaPremiumEdition
#iFlawlessFestosaPremiumEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#BazaarPaknil

Berita baik untuk semua pengguna produk dan peminat MUA Bellaz !!! ๐Ÿ‘€
.
Hampir semua produk yang MUA Bellaz guna untuk make up ada promosi YEAR END SALES !!! ๐Ÿ˜Ž
.

Harga memang runtuh, macam durian runtuh !!!๐Ÿ˜ฑ
.

Terkena pulak sales time musim gaji, lagi la double durian runtuh kan !!!๐Ÿค—
.

Best ke best bila sales banyak? Makin banyak beli makin banyak dapat less !!! ๐Ÿ˜‡
.

Mehhh usha dulu promotion !!! Hat mana berkenan cecepat WhatsApp okk !!! ๐Ÿ˜
.

Yang duduk kawasan Pasir Gudang, Masai, Plentong, Tebrau, Kota Tinggi, boleh COD dengan cas COD ya. ๐Ÿ˜š
.

Dah berkenan, cecepat WhatsAp www.wasap.my/60187797896 . Nak tanya apa-apa pun boleh, WhatsApp je tau ๐Ÿค“
.

Rugi kalau tak grab promotion ๐Ÿ™ƒ #makeupbybellaz #makeupbellaz #makeupbellazlovers #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmurahoriginal #makeupmurahoriginalmalaysia #produkbellaz #rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaracccream #rosetyarabeauty #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyarajohor #rosetyarajb #rosetyaraoriginal #rosetyarapowder #rosetyaramattepowder

Berita baik untuk semua pengguna produk dan peminat MUA Bellaz !!! ๐Ÿ‘€
.
Hampir semua produk yang MUA Bellaz guna untuk make up ada promosi YEAR END SALES !!! ๐Ÿ˜Ž
.

Harga memang runtuh, macam durian runtuh !!!๐Ÿ˜ฑ
.

Terkena pulak sales time musim gaji, lagi la double durian runtuh kan !!!๐Ÿค—
.

Best ke best bila sales banyak? Makin banyak beli makin banyak dapat less !!! ๐Ÿ˜‡
.

Mehhh usha dulu promotion !!! Hat mana berkenan cecepat WhatsApp okk !!! ๐Ÿ˜
.

Yang duduk kawasan Pasir Gudang, Masai, Plentong, Tebrau, Kota Tinggi, boleh COD dengan cas COD ya. ๐Ÿ˜š
.

Dah berkenan, cecepat WhatsAp www.wasap.my/60187797896 . Nak tanya apa-apa pun boleh, WhatsApp je tau ๐Ÿค“
.

Rugi kalau tak grab promotion ๐Ÿ™ƒ #makeupbybellaz #makeupbellaz #makeupbellazlovers #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmurahoriginal #makeupmurahoriginalmalaysia #produkbellaz #rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaracccream #rosetyarabeauty #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyarajohor #rosetyarajb #rosetyaraoriginal #rosetyarapowder #rosetyaramattepowder

Berita baik untuk semua pengguna produk dan peminat MUA Bellaz !!! ๐Ÿ‘€
.
Hampir semua produk yang MUA Bellaz guna untuk make up ada promosi YEAR END SALES !!! ๐Ÿ˜Ž
.

Harga memang runtuh, macam durian runtuh !!!๐Ÿ˜ฑ
.

Terkena pulak sales time musim gaji, lagi la double durian runtuh kan !!!๐Ÿค—
.

Best ke best bila sales banyak? Makin banyak beli makin banyak dapat less !!! ๐Ÿ˜‡
.

Mehhh usha dulu promotion !!! Hat mana berkenan cecepat WhatsApp okk !!! ๐Ÿ˜
.

Yang duduk kawasan Pasir Gudang, Masai, Plentong, Tebrau, Kota Tinggi, boleh COD dengan cas COD ya. ๐Ÿ˜š
.

Dah berkenan, cecepat WhatsAp www.wasap.my/60187797896 . Nak tanya apa-apa pun boleh, WhatsApp je tau ๐Ÿค“
.

Rugi kalau tak grab promotion ๐Ÿ™ƒ #makeupbybellaz #makeupbellaz #makeupbellazlovers #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmurahoriginal #makeupmurahoriginalmalaysia #produkbellaz #rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaracccream #rosetyarabeauty #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyarajohor #rosetyarajb #rosetyaraoriginal #rosetyarapowder #rosetyaramattepowder

Berita baik untuk semua pengguna produk dan peminat MUA Bellaz !!! ๐Ÿ‘€
.
Hampir semua produk yang MUA Bellaz guna untuk make up ada promosi YEAR END SALES !!! ๐Ÿ˜Ž
.

Harga memang runtuh, macam durian runtuh !!!๐Ÿ˜ฑ
.

Terkena pulak sales time musim gaji, lagi la double durian runtuh kan !!!๐Ÿค—
.

Best ke best bila sales banyak? Makin banyak beli makin banyak dapat less !!! ๐Ÿ˜‡
.

Mehhh usha dulu promotion !!! Hat mana berkenan cecepat WhatsApp okk !!! ๐Ÿ˜
.

Yang duduk kawasan Pasir Gudang, Masai, Plentong, Tebrau, Kota Tinggi, boleh COD dengan cas COD ya. ๐Ÿ˜š
.

Dah berkenan, cecepat WhatsAp www.wasap.my/60187797896 . Nak tanya apa-apa pun boleh, WhatsApp je tau ๐Ÿค“
.

Rugi kalau tak grab promotion ๐Ÿ™ƒ #makeupbybellaz #makeupbellaz #makeupbellazlovers #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmurahoriginal #makeupmurahoriginalmalaysia #produkbellaz #rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaracccream #rosetyarabeauty #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyarajohor #rosetyarajb #rosetyaraoriginal #rosetyarapowder #rosetyaramattepowder

Berita baik untuk semua pengguna produk dan peminat MUA Bellaz !!! ๐Ÿ‘€
.
Hampir semua produk yang MUA Bellaz guna untuk make up ada promosi YEAR END SALES !!! ๐Ÿ˜Ž
.

Harga memang runtuh, macam durian runtuh !!!๐Ÿ˜ฑ
.

Terkena pulak sales time musim gaji, lagi la double durian runtuh kan !!!๐Ÿค—
.

Best ke best bila sales banyak? Makin banyak beli makin banyak dapat less !!! ๐Ÿ˜‡
.

Mehhh usha dulu promotion !!! Hat mana berkenan cecepat WhatsApp okk !!! ๐Ÿ˜
.

Yang duduk kawasan Pasir Gudang, Masai, Plentong, Tebrau, Kota Tinggi, boleh COD dengan cas COD ya. ๐Ÿ˜š
.

Dah berkenan, cecepat WhatsAp www.wasap.my/60187797896 . Nak tanya apa-apa pun boleh, WhatsApp je tau ๐Ÿค“
.

Rugi kalau tak grab promotion ๐Ÿ™ƒ #makeupbybellaz #makeupbellaz #makeupbellazlovers #makeupmurah #makeupmurahmurah #makeupmurahoriginal #makeupmurahoriginalmalaysia #produkbellaz #rosetyara #rosetyaramurah #rosetyaracccream #rosetyarabeauty #rosetyaramalaysia #rosetyarafoundation #rosetyarajohor #rosetyarajb #rosetyaraoriginal #rosetyarapowder #rosetyaramattepowder

Most Popular Instagram Hashtags