[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rosehipspray

550 posts

TOP POSTS

No edit‼️ Mcm mne tak jatuh cinta dgn #rosehipspray nih 😍betul2 buat muka glowing gittewwwww 😍
@mimy_beautyshop
@mimybeauty_stokiskl

Jap lagi nk drive balik kerja kan? Standby #whiteningrosehipspray kt sebelah tau.. ngantuk2 jamm boleh la spray😍

Spray spray sahaja☺️ #putihgebu #rosehipspray #mimybeautypakarkulitanda

Malas nk makan supplement takde masalah. Rangkaian mimy beauty ada utk luaran jugak tau. So xde masalah la kalau korang malas nk telan² supplement ni. Just sapu² je trus putih. Paling best tahan 3-4bln tau.
.
.
Berminat? Wasap 0198288780 @ klik pd bio trus masuk wasap.
.
.
#mimybeauty #mimybeautypakarkulitanda #whiteningbooster #egfserum #vitaminCrosehip #facialscrub #setsparumah #rosehipspray #setputihgebu #losyenputihgebu #bodyscrub #mandiansusukambingmimy #superwhitening #vitamin #whitening #kapsulpemutih #kosmetik #uum #uitm #universitimalaya #sayajual #murah #igshop #bestweyy #trending #viral #tambahfollower #bazaarpaknil #igermalaysia #igersmalaya

Siapa nak set tester..ada 8 jenis 🌹🌹mandian,body scrub,face scrub,losyen putih gebu,vit c roseship,superwhitening,egf serum,glowimg spray rosehip.... Kalau nak merasa kesemua rangkaian mimybeauty harus la cuba tester ni dulu.. Tak mahal bawah utk 8jenis⬇⬇⬇⬇ RM51 DAN FREE POS FREE POS FREE POS‼‼‼ 📲📲0176221720
#mimybeauty #mimybeautypakarkulitanda #whiteningbooster #egfserum #vitaminCrosehip #facialscrub #setputihkekal #rosehipspray #losyenputihgebu #bodyscrub #mandiansusukambingmimy #superwhitening #vitamin #whitening #kapsulpemutih #kosmetik #uum #uitm #universitimalaya #sayajual #murah #igshop #bestweyy #tambahfollower #bazaarpaknil #igermalaysia #igersmalaya

Hye sayang2 .. Harini meh kita berkenalan dgn #rosehipspray 🤗 byk sgt kelebihan spray ni tau .. Spray2 trus cantik 😍 nak ke nak ??

Bestnya whitening rosehip spray!
Spray-spray dah glowing!! 100% rosehip water!
100% pure water!

Mimy Beuaty Pakar Kulit anda katanya❤
Sumpah byk gila testimoni🌹

Rm35 sahaja
Boleh whatsapp 0135824296
#spray #rosehips #rosehipspray #rosehipspraymimy #terlajaklaris #teamnisa #youcanduit #maharajalawakmega

Rosehips Sangat Bagus Untuk Kecantikan Kulit Malah Mempunyai Vit A Yang
Tinggi Untuk Mencegah Penuaan ‼
.
Bila amalkan vit c rosehips ni kulit jadi fresh, natural, dan mencerahkan ....
.
Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :
.
Selain itu, ia juga membantu untuk : ✅Menghilangkan demam selsema
✅Mengatasi masalah resdung
✅Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
* Untuk perempuan mengandung ‼‼
ia dapat membantu untuk menambahkan susu badan di samping melembabkan kulit...mencerahkan kulit mommy & kulit baby sekaligus ...
.
Rm60 sebotol
.
Berminat wasap 0198288780 @ klik je link kat bio trus masuk wasap
.
.
#mimybeauty #mimybeautypakarkulitanda #whiteningbooster #egfserum #vitaminCrosehip #facialscrub #setputihkekal #rosehipspray #losyenputihgebu #bodyscrub #mandiansusukambingmimy #superwhitening #vitamin #whitening #kapsulpemutih #kosmetik #uum #uitm #universitimalaya #sayajual #murah #igshop #bestweyy #tambahfollower #bazaarpaknil #igermalaysia #igersmalaya

AIM kami nak bg uolss putih melepak bebas jerawat! TERPAKSA CANTIK DGN SET PUTIH KEKAL BY MIMYBEAUTY💓
.
‼HATIHATI, seminggu dah putih melepak! JGN SALAHKAN KAMI bila dah gebugebas 💯
.
🔥testimoni berjaya dah mencapai 12k! .
💊VITAMIN C ROSEHIP BY MIMYBEAUTY
🌹membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌹menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌹kulit glowing dan cerah seluruh badan 🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌹membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌹anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌹membantu merawat resdung dan eczema
.
Cara makan
💊 1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tido (semasa perut kosong)
.
.
💊SUPERWHITENING BY MIMYBEAUTY
🍇membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍇Mengecilkan pori pori muka
🍇Kulit menjadi glowing dan pinkish
🍇Membantu kulit lebih elastik
🍇High antioxidant
🍇Mencegah faktor penuaan
🍇Menegangkan kulit
🍇MENCERAHKAN KULIT SATU BADAN
.
Cara Makan
💤1 biji sebelum tidur
.
⚠FUNGSI SUPERWHITENING ADALAH UNTUK MEMBERIKAN KESAN BERGANDA PD KULIT SELEPAS KESAN VIT C ROSEHIP! .
‼PANTANG KAFEIN
.
Wasap >>> 0198288780 @ klik je link kat bio trus direct masuk wasap
.
.👇
PRICE :
🌸 RM 120 (ads postage RM8 SM/ RM10 SSM)🎁
.
.
💖posharini sampai esok 🔴
COD 📍 SENTUL/KUALA LUMPUR
.
🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥
.
.
#mimybeauty #mimybeautypakarkulitanda #whiteningbooster #egfserum #vitaminCrosehip #facialscrub #setputihkekal #rosehipspray #setputihgebu #losyenputihgebu #bodyscrub #mandiansusukambingmimy #superwhitening #vitamin #whitening #kapsulpemutih #kosmetik #uum #uitm #universitimalaya #sayajual #murah #igshop #bestweyy #trending #viral #tambahfollower #bazaarpaknil #igermalaysia #igersmalaya

MOST RECENT

VITAMIN ROSEHIP MIMY 🌹membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌹menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌹kulit glowing dan cerah
🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌹membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌹anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌹membantu merawat resdung dan eczema

INGREDIENT
*Vitc Rosehip:*
🌹 1000mg Vitc
🌹 500mg Ekstrak rosehip 🌹Cara mkn VIT C ROSEHIP MIMY🌹
🍊 Mkn sebiji vit c sblm sarapan (gap kn setngah jam sblm ambil srpn)
Mkn sebiji vit c sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🍊 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🍊 2 botol hn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

VITAMIN ROSEHIP MIMY 🌹membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌹menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌹kulit glowing dan cerah
🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌹membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌹anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌹membantu merawat resdung dan eczema

INGREDIENT
*Vitc Rosehip:*
🌹 1000mg Vitc
🌹 500mg Ekstrak rosehip 🌹Cara mkn VIT C ROSEHIP MIMY🌹
🍊 Mkn sebiji vit c sblm sarapan (gap kn setngah jam sblm ambil srpn)
Mkn sebiji vit c sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🍊 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🍊 2 botol hn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

VITAMIN ROSEHIP MIMY 🌹membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌹mengecilkan pori pori muka
🌹menghilangkan tanda tanda penuaan
🌹menyelesaikan masalah parut...
🌹kulit glowing dan cerah
🌹membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌹membuang toksin dlm badan
🌹melembutkan kulit
🌹anti oxcidant
🌹kulit lebih tegang
🌹membantu merawat resdung dan eczema

INGREDIENT
*Vitc Rosehip:*
🌹 1000mg Vitc
🌹 500mg Ekstrak rosehip 🌹Cara mkn VIT C ROSEHIP MIMY🌹
🍊 Mkn sebiji vit c sblm sarapan (gap kn setngah jam sblm ambil srpn)
Mkn sebiji vit c sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🍊 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🍊 2 botol hn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌷SUPER WHITENING VITAMIN 🌷 🍇membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍇Mengecilkan pori pori muka
🍇Kulit menjadi glowing dan pinkish
🍇Membantu kulit lebih elastik
🍇High antioxidant
🍇Mencegah faktor penuaan
🍇Menegangkan *Super Whitening:*
🍇 550mg ekstrak rosehip
🍇 Omega-3
🍇 Omega-6
🍇 Omega-9 🌷Cara mkn SUPER WHITENING MIMY🌷
🌼 Mkn sebiji super whitening sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🌼 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🌼 Sebotol thn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌷SUPER WHITENING VITAMIN 🌷 🍇membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍇Mengecilkan pori pori muka
🍇Kulit menjadi glowing dan pinkish
🍇Membantu kulit lebih elastik
🍇High antioxidant
🍇Mencegah faktor penuaan
🍇Menegangkan *Super Whitening:*
🍇 550mg ekstrak rosehip
🍇 Omega-3
🍇 Omega-6
🍇 Omega-9 🌷Cara mkn SUPER WHITENING MIMY🌷
🌼 Mkn sebiji super whitening sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🌼 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🌼 Sebotol thn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌷SUPER WHITENING VITAMIN 🌷 🍇membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍇Mengecilkan pori pori muka
🍇Kulit menjadi glowing dan pinkish
🍇Membantu kulit lebih elastik
🍇High antioxidant
🍇Mencegah faktor penuaan
🍇Menegangkan *Super Whitening:*
🍇 550mg ekstrak rosehip
🍇 Omega-3
🍇 Omega-6
🍇 Omega-9 🌷Cara mkn SUPER WHITENING MIMY🌷
🌼 Mkn sebiji super whitening sebelum tidur - mkn semasa hendak tidur, bukan slps mkn mlm.
🌼 Minum air ksong 2/3 litre sehari utk dpt kesan yg cpt.
🌼 Sebotol thn 1 bulan

RM60(exc postage)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Jom cantik/putih/gebu 😘
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌼ROSEHIP SPRAY 🌼

Kelebihan Rosehip Spray Mimy Beauty
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.

Cara guna:
* Spray sebelum makeup untuk merawat kulit
* Spray selepas makeup untuk makeup tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar. *Whitening Rosehip Spray:*
💧 100% pure water
💧 100% rosehip water

Harga: RM45 sebotol (100 ml)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Untuk order --> 👇
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌼ROSEHIP SPRAY 🌼

Kelebihan Rosehip Spray Mimy Beauty
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.

Cara guna:
* Spray sebelum makeup untuk merawat kulit
* Spray selepas makeup untuk makeup tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar. *Whitening Rosehip Spray:*
💧 100% pure water
💧 100% rosehip water

Harga: RM45 sebotol (100 ml)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Untuk order --> 👇
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

🌼ROSEHIP SPRAY 🌼

Kelebihan Rosehip Spray Mimy Beauty
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.

Cara guna:
* Spray sebelum makeup untuk merawat kulit
* Spray selepas makeup untuk makeup tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar. *Whitening Rosehip Spray:*
💧 100% pure water
💧 100% rosehip water

Harga: RM45 sebotol (100 ml)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Untuk order --> 👇
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

KENAPA KITA PERLU KONSISTEN APABILA AMALKAN SESUATU PRODUK❔❔😉👇 📌 Apa² produk pun yang kita guna... Kalau setakat sebotol, lepas tu takde pulak kesan macam yang kite nak... dah putus asa & beralih arah.. Memang tak kan jadi.. 😅 📌 Paling-paling pun gjuna la lebih 3 botol atau 6 bulan untuk pastikan produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ini tidak...time dia baru nak berfungsi, nak kenal2 dengan sistem badan Kite, kite pulak stop, kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 📌 Macam testimoni jugak... Tak semestinya dengan sebotol dua yang diaorg guna dah berhasil dengan Jayanya... Rata2 pengguna dah setahun, dah berbotol2 Dah dorang amalkan untuk dapatkan hasil yg terbaik.Lagipun hormon badan setiap org ni tak sama kan..betul x? 😍 📌 Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN...💪
AIR KOSONG pastikan minum Lebih. SEHARI SEKIRANG2NYA 3 LITER TAU..barulah cpt khasiat vit tu serap dlm bdn..🍶😚
Tak Susah Pun kannn😉

Jom telan Vit c rosehip dlu sblm tdo..
Yg belum dptknnya.. Berminat untuk tahu lebih lagi klik je link WhatsApp kat bawah atau PM 👇🏻👇🏻👇🏻 📲 VIT C GLOW & SHINE
http://www.wasap.my/60179020901

#mimybeauty #mimybeautypakarkulitanda #whiteningbooster #egfserum #vitaminCrosehip #facialscrub #setputihkekal #rosehipspray #losyenputihgebu #bodyscrub #mandiansusukambingmimy #superwhitening #vitamin #whitening #kapsulpemutih #kosmetik #uum #uitm #universitimalaya #sayajual #murah #igshop #bestweyy #tambahfollower #bazaarpaknil #igermalaysia #igersmalaya

🌼ROSEHIP SPRAY 🌼

Kelebihan Rosehip Spray Mimy Beauty
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.

Cara guna:
* Spray sebelum makeup untuk merawat kulit
* Spray selepas makeup untuk makeup tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar. *Whitening Rosehip Spray:*
💧 100% pure water
💧 100% rosehip water

Harga: RM45 sebotol (100 ml)
+RM8(SM)
+RM11(SS)

Untuk order --> 👇
http://www.wasap.my//60133182826
#productmimybeauty
#rahsiacantik
#glowing
#flawless
#losyenputihgebu
#mandiansusukambing
#egfserum
#facescrub
#bodyscrub
#vitamincrosehip
#rosehipspray
#superwhitening
#jerawat
#jeragat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#kulitbersih
#kulit
#kulitputih

Gitewwww 😍😍
#RosehipSpray viral yg jdi idaman kalbu... Glowing mowinggg uoll.. Hebatt.. 👏👏 Tahniah memilih Mimy Beauty.
Pakar Putih Gebu Anda... Mudah2n murah rzki yunk 😘 aamiin... Jumm order 📲 01139974676

#MimyBeautyPakarPutihGebu
#teamDSumiemeroket
#wasap01139974676 #vitcrosehip #superwhiteningmimy #sprayrosehipmimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #superwhiteningmimy #bodyscrubmimy #facescrubmimy
#mimybeautypakarkulitanda

Most Popular Instagram Hashtags