[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#romper5in1

2137 posts

TOP POSTS

CARTERS ROMPER 5PCS (SMALL CUTTING, RECOMMENDED TO TAKE ONE SIZE LARGER)
.
Price : RM34
.
Postage : RM8 sm | RM11 ss
.
Cara order :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #hsbromper

CARTERS ROMPER 5PCS (SMALL CUTTING, RECOMMENDED TO TAKE ONE SIZE LARGER)
.
Price : RM34
.
Postage : RM8 sm | RM11 ss
.
Cara order :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #hsbromper

CARTERS ROMPER 5PCS (SMALL CUTTING, RECOMMENDED TO TAKE ONE SIZE LARGER)
.
Price : RM34
.
Postage : RM8 sm | RM11 ss
.
Cara order :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #hsbromper

Carters
Bodysuits

0-3 months
girl

Harga
Rm35.00
Postage
Rm7.00 sem / Rm10.00 ss

Cara order whatsapp nadia
0193020890

#romper #rompermurah #rompercarters #rompercartersmurah #romper5in1

ROMPER SHORT SLEEVE
brand carter.
cotton 100% yg sesuai dgn baby anda.
saiz 12mlm girl set.
jimat 1pack 5helai romper.
romper boleh dipakai dengan long pants, tight,skirt pendek dll.

Harga: Rm35/pack
Postage: Rm8(sm) rm12(ss)

psst: utk pemilihan saiz, pilih yg lebih besar dari umor/berat baby.
#rompercarter #rompershortsleeve #romper5in1

Carters
Bodysuits

0-3 months
girl

Harga
Rm35.00
Postage
Rm7.00 sem / Rm10.00 ss

Cara order whatsapp nadia
0193020890

#romper #rompermurah #rompercarters #rompercartersmurah #romper5in1

CARTERS 4 PCS ROMPERS & 6 PAIR SOCKS (suitable for 3kg to 7.5kg | 67cm | foot 8cm)
.
HARGA : RM40
.
POSTAGE : RM8 sm | RM11 ss
.
CARA ORDER :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hsbromper

Carters
Bodysuits

0-3 months
girl

Harga
Rm35.00
Postage
Rm7.00 sem / Rm10.00 ss

Cara order whatsapp nadia
0193020890

#romper #rompermurah #rompercarters #rompercartersmurah #romper5in1

Carters
Bodysuits

0-3 months
girl

Harga
Rm35.00
Postage
Rm7.00 sem / Rm10.00 ss

Cara order whatsapp nadia
0193020890

#romper #rompermurah #rompercarters #rompercartersmurah #romper5in1

MOST RECENT

COMBO SET ✔1PACK SLEEPSUITS (3PCS)
✔1PACK ROMPER (5PCS)
✔1PACK JUMPSUITS (3PCS) *Boleh pilih ikut pack dan saiz yang customer nak

Rm122.00 inc postage sem
*jimat Rm10.00

Berminat whatsapp nadia
www.wasap.my/60193020890

#sleepsuits #jumpsuits #romper #sleepsuits3in1 #jumpsuits3in1 #romper5in1

Ada x mommies dlm ni yg nak join order utk pakej NEWBORN?

Dlm pakej ni ada:
✔1 set NEXT sleepsuit (3 pcs)
✔1 set Carter's Rompers (5 pcs)
✔1 set legging (4 pcs)
✔1 set receiving blanket (4 pcs)
✔1 set mommy + baby diaper bags (5 pcs)
+ 1 free gift

Semua ada 22 item dlm 1 harga.Sgt berbaloi.👍 Pakej bajet utk bukan newborn pun ada.

Klu mommies berminat blh wasap ye.

www.wasap.my/601133774686

#romper3msized #pakejnewborn #pakejnewbornmurah #pakejbabybajet
#bajubaby #bajubabymurah #Carter'sromper #rompersrm30 #romperbabymalaysia #romperbayi #rompers5in1 #sayajualromperbaby #sayajualrompercomel #romperbabyterlajakmurah #babycomel #codkualaterenganu #romperbaby #romperbabymalaysia #bajubudakmurah #bajubudakcomel #bajunewborn #babyoutfit #romper5in1 #rompersnewborn #rompersmurah #bazarpaknil #butikbabyriffqieriffhaanie #romperbabygirlcomel #romperbabygirlmalaysia #romperbabygirlterlajakmurah #diapersbagmurah

Testimoni Customer
=============== Carter's Rompers 5 in 1 (Small cutting).
Now RM29/pack if u buy 2 packs & above.
Normal price RM30/pack 📌💯% cotton
📌Each pack contains 5 pieces of Romper
📌Tagless-tickle free necks
📌If your baby is more chubby, kindly choose the suitable size (1 or 2 size bigger) 😆

Grab it now!!!! WhatsApp 01133774686 for more designs

fb: Butik Baby Riffqie Riffhaanie

Please Note That the Color of the Items May Vary Slightly Due to Photography and Your Own Computer Monitor or Handphone.

#romper3msized
#bajubaby #bajubabymurah #Carter'sromper #rompersrm30 #romperbabymalaysia #romperbayi #rompers5in1 #sayajualromperbaby #sayajualrompercomel #romperbabyterlajakmurah #babycomel #codkualaterenganu #romperbaby #romperbabymalaysia #bajubudakmurah #bajubudakcomel #bajunewborn #babyoutfit #romper5in1 #rompersnewborn #rompersmurah #bazarpaknil #butikbabyriffqieriffhaanie #romperbabygirlcomel #romperbabygirlmalaysia #romperbabygirlterlajakmurah

CARTER’s Baby Jumpsuit / Sleepsuit
.
Item : Carters Baby Jumpsuit / Sleepsuit
.
.
Price : RM 42.00
.
.
Postage : Buy 2 Free Postage (Boleh Mix Item)
.
.
Whatsapp : 0164010848 For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Dress
.
Item : Carters Baby Dress
.
.
Size :
6-9 Months
9-12 Months
12-18 Months .
.
Price : RM 32.00
.
.
Postage : Buy 2 Free Postage .
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper .
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage : Buy 2 Free Postage .
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Overall .
Item : Carters Baby Overall (Boy & Girl)
.
.
Size : (Limited Stock)
6-9 Months
9-12 Months
12-18 Months
18-24 Months .
.
Price : RM 50.00
.
.
Postage : Buy 2 Free Postage .
.
Whatsapp : 0164010848 For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CONTOH CARTERS 4 PCS ROMPERS & 6 PAIR SOCKS (suitable for 3kg to 7.5kg | 67cm | foot 8cm)
.
HARGA : RM40
.
POSTAGE : RM8 sm | RM11 ss
.
CARA ORDER :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hsbromper

CARTERS 4 PCS ROMPERS & 6 PAIR SOCKS (suitable for 3kg to 7.5kg | 67cm | foot 8cm)
.
HARGA : RM40
.
POSTAGE : RM8 sm | RM11 ss
.
CARA ORDER :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hsbromper

CARTERS 4 PCS ROMPERS & 6 PAIR SOCKS (suitable for 3kg to 7.5kg | 67cm | foot 8cm)
.
HARGA : RM40
.
POSTAGE : RM8 sm | RM11 ss
.
CARA ORDER :
1️⃣ Whatsapp +60136644622
2️⃣ Nyatakan kod produk
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayi #barangbaby #bajubudak #bajubaby #carters #romper #cartersbaby #romper5in1 #romper5in1murah #sayajualromper #babyromper #romperbaby #rompermurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #hsbromper

SEKALI RESTOK BERPULUH PACK.
MINYAK NAIK PUN STILL STOK CANTIK2 KAMI AMBIL.
KHAS UNTUK PEMINAT ROMPER JERRR.

Saiz 0-12bulan. Cuba perhatikan sehelai2 dalam 1pack tu, lawo kan design dia.
Tu tu whale ke baby shark do do? huhuhu...
omeiii sangat baby mommy pakai ni.

Rega jangan risau tak naik pun,minyak jea naik. Mur mur tak setanding quality terbaik.

Material cotton 100%. 1Pack 5helai 1harga.
small cutting.
Normal price rm35/pack.
»»Diskaun rm32/pack exc postage.

#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompers #rompermalaysia #romper #romperbaby #rompercarter #romper5in1

SEKALI RESTOK BERPULUH PACK.
MINYAK NAIK PUN STILL STOK CANTIK2 KAMI AMBIL.
KHAS UNTUK PEMINAT ROMPER JERRR.

Saiz dari 0-24bulan semua design baru. Terkini. Boleh pilih2 ikut pilihan hati.
Omeiii sangat baby mommy pakai ni.

Rega jangan risau tak naik pun,minyak jea naik. Mur mur tak setanding quality terbaik.

Material cotton 100%. 1Pack 5helai 1harga.
small cutting.
Normal price rm35/pack.
»»Diskaun rm32/pack exc postage.

#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompers #rompermalaysia #romper #romperbaby #rompercarter #romper5in1

SEKALI RESTOK BERPULUH PACK.
MINYAK NAIK PUN STILL STOK CANTIK2 KAMI AMBIL.
KHAS UNTUK PEMINAT ROMPER JERRR.

Saiz 0-12bulan. Cuba perhatikan sehelai2 dalam 1pack tu, lawo kan design dia.
Tu tu whale ke baby shark do do? huhuhu...
omeiii sangat baby mommy pakai ni.

Rega jangan risau tak naik pun,minyak jea naik. Mur mur tak setanding quality terbaik.

Material cotton 100%. 1Pack 5helai 1harga.
small cutting.
Normal price rm35/pack.
»»Diskaun rm32/pack exc postage.

#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompers #rompermalaysia #romper #romperbaby #rompercarter #romper5in1

SEKALI RESTOK BERPULUH PACK.
MINYAK NAIK PUN STILL STOK CANTIK2 KAMI AMBIL.
KHAS UNTUK PEMINAT ROMPER JERRR.

Saiz 0-12bulan. Cuba perhatikan sehelai2 dalam 1pack tu, lawo kan design dia.
Tu tu whale ke baby shark do do? huhuhu...
omeiii sangat baby mommy pakai ni.

Rega jangan risau tak naik pun,minyak jea naik. Mur mur tak setanding quality terbaik.

Material cotton 100%. 1Pack 5helai 1harga.
small cutting.
Normal price rm35/pack.
»»Diskaun rm32/pack exc postage.

#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompers #rompermalaysia #romper #romperbaby #rompercarter #romper5in1

SEKALI RESTOK BERPULUH PACK.
MINYAK NAIK PUN STILL STOK CANTIK2 KAMI AMBIL.
KHAS UNTUK PEMINAT ROMPER JERRR.

Saiz 0-12bulan. Cuba perhatikan sehelai2 dalam 1pack tu, lawo kan design dia.
Tu tu whale ke baby shark do do? huhuhu...
omeiii sangat baby mommy pakai ni.

Rega jangan risau tak naik pun,minyak jea naik. Mur mur tak setanding quality terbaik.

Material cotton 100%. 1Pack 5helai 1harga.
small cutting.
Normal price rm35/pack.
»»Diskaun rm32/pack exc postage.

#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompers #rompermalaysia #romper #romperbaby #rompercarter #romper5in1

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
Normal price rm35/pack.
»» Diskaun rm32/pack exc postage.

save no aza 0133008924.
#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompermalaysia #romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
Normal price rm35/pack.
»» Diskaun rm32/pack exc postage.

save no aza 0133008924.
#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompermalaysia #romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
Normal price rm35/pack.
»» Diskaun rm32/pack exc postage.

save no aza 0133008924.
#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompermalaysia #romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
Normal price rm35/pack.
»» Diskaun rm32/pack exc postage.

save no aza 0133008924.
#newstock #newdesign #uptodate #rompernewborn
#rompermalaysia #romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
#romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

Harga rm32/pack exc postage.
Postage + rm8(sm)/ rm12(ss)
»»normal price rm35/pack

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
#romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

Harga rm32/pack exc postage.
Postage + rm8(sm)/ rm12(ss)
»»normal price rm35/pack

BABY LAHIR TAK CUKUP BULAN.
==============
Jangan frust baju baby semua tak muat,besar gelebeh.baby kecik comel jea. Nak snap pict pun tak sampai hati baby mama cute sangat.

Romper short sleeve ini ada, Saiz 0-3bulan. sangat sesuai dan khas bagi baby kecik2 berat tak berapa berat.

Romper tak gelebeh, selesa dan cantik.
Mommy2 ada kawan2 yg lahir baby premature tu sila2 la tag,share supaya dorang tahu.

Ada promosi lagi skarang ni.
#romper5in1 #romperbabygirl #prematurebaby

Harga rm32/pack exc postage.
Postage + rm8(sm)/ rm12(ss)
»»normal price rm35/pack

Hello All! Saje Nak Bgtau, Stock Makin Susut Tau. Cecepat Order! Whatsapp 0164010848 Atau DM Untuk Fast Response.
.
.
CARTER’s Baby Dress
.
Item : Carters Baby Dress
Item Code : CD001-CD004
.
.
Size :
6-9 Months
9-12 Months
12-18 Months .
.
Price : RM 32.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ010
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ009
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ008
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ007
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ006
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ005
Size : 12-18 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ004
Size : 6-9 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ003
Size : 6-9 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ002
Size : 3-6 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Jumper (Tak Cover Kaki)
.
Item : Carters Baby Jumper
Item Code : CJ001
Size : 3-6 Months (Small Cutting)
.
.
Price : RM 26.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

Converse Infant Bootie Socks
.
Item : Converse Infant Bootie Socks
Item Code : CB001-CB010 (Just Mention Nombor Dalam Gambar)
.
.
Size :
Newborn (NB) - 6 Months .
.
Price : RM 25.00/Box -(2set/box)
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Dress
.
Item : Carters Baby Dress
Item Code : CD004
.
.
Size :
6-9 Months
9-12 Months
12-18 Months .
.
Price : RM 32.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

CARTER’s Baby Dress
.
Item : Carters Baby Dress
Item Code : CD003
.
.
Size :
6-9 Months
9-12 Months
12-18 Months .
.
Price : RM 32.00
.
.
Postage :
RM8.00 / East Malaysia
RM11.00 / Sabah & Sarawak
.
.
Whatsapp : 0164010848 Or DM For Order
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bajubaby #bajubudak #cottonfzbaby #cfzbaby #carterbaby #carterbabymurah #romper5in1 #carterromper #romper5in1murah #cartermurahterengganu #terengganu #bajubabymurah #bajubabycotton #babyrompers #romperbaby #romperbabymurah #babyrompers #babyrompersmurah

Most Popular Instagram Hashtags