#romeitaly2017

MOST RECENT

2017 - Roma - Altare della Patria e neve sull'Appennino #rome #roma #romeitaly #romeitaly2017 #vittoriano #carri #nike #holyday #travel

這些遺跡都是歷史的軌跡,越深入了解歷史的真相,越發覺人性是複雜而不單純的~

#stairwaytoitaly
#romeitaly2017
#iluvmusic
#goodmemories
#音樂是單純也複雜的

Through the good times and the fights you’ve always been by my side.Happy Birthday @samlovesporky 💋💋💋Cheers to happiness, good health and more travels😍 🎂🎂🎂#miasorella#romeitaly2017#travelph #travelinstyle

Rome, Italy in the lovely fall

We had an amazing time and experience that day (termasuk hampir ketinggalan kereta!) Don’t miss out on Tivoli if you’re going to Rome ♥

Massive air mancur di tengah-tengah garden ♥

Gue lumayan suka sama tempat ini. Selain sepi, gardennya juga luas dan setiap sudutnya punya design yang berbeda-beda. Kemarin kita pilih spot yang adem terus duduk untuk have our takeaway pizza ♥

Villa d’Este ini adalah museum dengan garden cantik yang dulunya beneran villa tempat tinggal orang. Letaknya kurang lebih 25 menit jalan kaki santai / 15 menit jalan kaki cepet dari Tivoli train station ♥

Hari terakhir di Rome, kita decided untuk go for a one-day-trip to Tivoli, untuk ngunjungin Villa d’Este. Here’s a sneak peek of it ♥

Pretty view of Tivoli, a town (only!) 30 km from Rome ♥

Restaurant in Rome that we loved: Sarap Filipino Restaurant. Si Sarap ini bener-bener sarap btw. Hahaha. Not only makanannya affordable, it was also delicious dan bernasi!!! Phew. Gue dan sang suami sampe balik lagi ke sana besokannya 😅 ♥

Restaurant in Rome that we loved: La Taverna dei Quaranta. Bok pizzanya sumpah enak banget! It was very oily dan lemes (a bit weird sih at first), tapi rasanya beneran ciamik. In fact, one of the few pizzas yang sampe sekarang masih sangat berkesan dan bikin gue kangen mau nyobain lagi adalah yang ini ♥

Restaurant in Rome that we loved: Zizzi Pizza. I’m so glad we stopped by this place. Not only the food was cheap, it tasted damn good (sampe kita nambah!), dan penjaganya juga cakep and he spoke very fluent English as well!! T_____T Terharu hati barbie.

I have said this a couple of times before, menurut gue when we are traveling to somewhere, apalagi negara yang asing dan jauh dari Indo kayak Europe, talking to the locals always makes me feel more comfortable, welcome, and safe ♥

St. Peter’s Basilica at night. Whoaa! ♥

Most Popular Instagram Hashtags