#rogerscitypark

MOST RECENT

@rogers_tirana
•••
Fitoni kuponin me 5,000 leke blerje ne dyqanet Rogers ne City Park dhe Toptani Centre
Pjesemarrja ne kete loje eshte fare e thjeshte, duhet vetem te plotesoni kushtet e meposhtme:
1) Beni like foton
2) Beni follow profilin @rogers_tirana
3) Beni tag 3 miq
Shpallja e fituesit do te behet diten e shtune me dt 10 Nentor
👉 Ne menyre qe dikush te shpallet fitues duhet te kete ploesuar kushtet e mesiperme.
Fituesi do te zgjidhet ne menyre te rastesishme
#rogerstirana #rogerscitypark #rogerstoptani #tommyjeans #calvinkleinjeans #gasjeans #pepejeans #veromoda #selected #onlyofficial #jackandjones #gaudiofficial

Fitoni kuponin me 5,000 leke blerje ne dyqanet Rogers ne City Park dhe Toptani Centre
Pjesemarrja ne kete loje eshte fare e thjeshte, duhet vetem te plotesoni kushtet e meposhtme:
1) Beni like foton
2) Beni follow profilin @rogers_tirana
3) Beni tag 3 miq
Shpallja e fituesit do te behet diten e shtune me dt 10 Nentor
👉 Ne menyre qe dikush te shpallet fitues duhet te kete ploesuar kushtet e mesiperme.
Fituesi do te zgjidhet ne menyre te rastesishme
#rogerstirana #rogerscitypark #rogerstoptani #tommyjeans #calvinkleinjeans #gasjeans #pepejeans #veromoda #selected #onlyofficial #jackandjones #gaudiofficial

Most Popular Instagram Hashtags