#rockanova

6507 posts

TOP POSTS

Rumah Terbuka KRU! Thank you Cikgu, sb ajak! Ingat tak, Reshma tulis single keduanya sendiri? Ini adalah "magician" yang akan bimbing Reshma dan team dalam gambar ni! Jangan lupa support future singles kami- coming soon! @isyariana @jzeyjunior @edryabdhalim #rumahterbukakru #kru #edry #rockanova #akademifantasia #af #af16 #riana #reshma

Perjalanan ali mencari cafe. Malam ini 9.30pm #mayahd #rockanova #rockon #alicafe

#GempakLive : Bintang #GegarVaganza pon ada .. @azharina_a menemani #DianRockanova dengan lagu 'Aku Yang Tersakiti' di #Rockanova

Good Luck
@zarith_rockanova
@zarith_rockanova
@zarith_rockanova
untuk final! rock! yeah!
jangan lupa vote @zarith_rockanova taip Zarith20 dan hantarkan ke 32777!
#rockanova
#nemocherpen
#cherpenband
#kaliini

ehhh rindu pulak kat org sebelah ni πŸ™ˆ @shahslam_
#rockanova #melrockanova

Wafeen nyanyi malam ni kat #rockanova 🀘🏻🀘🏻 🎸@shahslam_ #hikayatcintasipematahhati #wafeenwardah #karipappusing #arluna

Esok #rockanova final...

MOST RECENT

Rumah Terbuka KRU! Thank you Cikgu, sb ajak! Ingat tak, Reshma tulis single keduanya sendiri? Ini adalah "magician" yang akan bimbing Reshma dan team dalam gambar ni! Jangan lupa support future singles kami- coming soon! @isyariana @jzeyjunior @edryabdhalim #rumahterbukakru #kru #edry #rockanova #akademifantasia #af #af16 #riana #reshma

mcm biasela tiap2 tahun tp mcm kurang je tahun ni 😁 #apsb #malaydept #makanraya #ke #pu #rockanova

πŸ’₯ R E A D Y S T O C K πŸ’₯
πŸ‘‰THE SMITHS
πŸ‘‰ TANK TOP KIDS / SLEVELESS HOODIE KIDS
πŸ‘‰ SMALL / MEDIUM / LARGE
πŸ‘‰BLACK

HOW TO ORDER πŸ‘‰ +6018 235 0966

#woodstock4kids #uptowndanaukota #thesmiths #borntorock #ironmaiden #trustseller #bajuband #kualalumpur #malaysia #bajubandanak #bajubandmalaysia #bajubandbudak #sayajual #jualborong #jualmurah #lokalah #custommade #fashionkidsmalaysia #rockandroll #babyrockstar #rockanova #instashopmalaysia #igshopmalaysia

#Repost @intanserah (@get_repost)
・・・
Asal kau bahagia- sermada band 🎸🎧 P/s : baru training lagu ni, so sorry lah kalau bunyi "kau" terbunyi "ko" hahaha. Maklumlah bahasa mesej . Asalkan kau bahagia kahkahkah πŸ™Š

@armadaband @malaysiancover
#cover #armadaband #asalkaubahagia #serahcover #guitarcover #hariharinyanyi #hariharipost #jangankecamhidunghakak #rockanova #janganisapgam
Untuk @syzalina πŸ’, kalau nak lagi sedih. I nyanyi depan u k? Haha
Untuk @enyrafael_ jugak hahah.

Waaahhh...dengan PENUH PERASAAN nk tunjuk dia study kt rumah depan Cikgu Sarah... hebatttt πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
πŸ“‘ Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
πŸ“© vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏀 E-STUDIOS: @estudiosmy
________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #bakataf2016 #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #QspaceStudio

Haaa...Student pertama kami dah masuk kelas selepas bercuti. Kenapa SILENT pulak ni? Oh...dia nk sedikit privacy...boleh yaaaa...
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
_____________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
πŸ“‘ Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
πŸ“© vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏀 QSS STUDIO @qss_universal
_____________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #bakataf2016 #joharockstar #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd

MINI MICROPHONE. Karoks di mana-mana pun boleh.
.
βœ…Ready stock
βœ…Ada mini mic stand
.
-------------------
RM25 inc postage
SM/SS
-------------------
.
Dm/ WA 014-9947406
.
.
#microphonemurah
#minimicrophone
#minimicrophonemurah
#minimicrophonemurahmalaysia
#minimicrophonemalaysia
#karaoke
#gegarvaganza
#mentormilenia
#mentormilenia2017
#rockanova
#fattahamin
#aydajebat
#aydajebatlovers
#kpopmalaysis
#smulemalaysia
#smulemalaysian

Sedapnya student kami bernama KHODI ni nyanyi.. Mesti syarikat rakaman terkejar untuk talent mcm ni kan??? 😊
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
πŸ“‘ Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
πŸ“© vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏀 E-STUDIOS: @estudiosmy
________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #Jampi #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #SonyMusic
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #bakataf2016 #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #QspaceStudio

Chandelier part.3
Yan rockanova mensumbangkan laguπŸ’©
#rockanova #jamming

Chandelier part.2
Jamming by yan rockanova
#rockanova #bedaljelalabu

Nah .akk belanja 1lagu
Chandelier part.1
#rockanova #jamming #rindu_teamproduction

Dalam masa 40mnt sahaja student ini dh dapat byk tips dr cikgu Sarah??? Wow!!!
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
πŸ“‘ Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
πŸ“© vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏀 E-STUDIOS: @estudiosmy
________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #bakataf2016 #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #QspaceStudio

Masi hari raya lagi kan..posing dgn abg ensem..hehe..
#rockanova #rockselamanya

selamat hari raya gais

Throw back..adam mukhriz on rockanova..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…jgn yekyek sgt dam..
#adammukhriz #AM #rockanova #throwbackthursday #malamjumaat #yakyakyeay

Macam biasalah..Untuk student baru, Cikgu Sarah akan byk bercakap dan cuba utk dekatkan diri dengan student. So bersantailah ya...
.
Berminat untuk belajar vokal? Untuk keterangan , HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!
________________________________☎ 010-2999101
☎ 010-2999101
☎ 010- 2999101
πŸ“‘ Whatsapp ONLY/ 7am-6pm
πŸ“© vocalclassbysarahismail@gmail.com
🏀 E-STUDIOS: @estudiosmy
________________________________

INSTAGRAM : vocalclassbysarahismail
FACEBOOK : Sarahismailofficial
TWITTER : vcbysarahismail

#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #bakataf2016 #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #QspaceStudio

Most Popular Instagram Hashtags