#rockanova

6708 posts

TOP POSTS

Clip 4.. mantain je suara Ella ni mcm kaset.. @ellaaminuddin rehearsal #rockanova final.. medley pengemis cinta & PPP... @rizalhalim26 @shafiqvai @udewahid @ujangexist @firdi

photo by @nasrunsulaiman ❤️ lens by @shihalens (charming brown) hair by @hair_attention
#melrockanova #rockanova

Repost from @astrogempak #GempakLive : Tahniah kepada pemenang dan jutaan terima kasih kepada semua penonton dan pengundi #Rockanova .
#RockSelamanya

Dari zaman budak kecik i've been watching and admiring this man. From his movies, to his songs to listening him perform 'tragedi oktober' on live tv, itu belum part melawak lagi, truly an all-rounder. And now, seeing him give back to the community, and supporting our veteran artist makes me realise that there is more than just entertainment in our line of work. Truly an honor to be sharing a stage with this legend. #Rockanova 🤘🏽@awieofficial

Wafeen nyanyi malam ni kat #rockanova 🤘🏻🤘🏻 🎸@shahslam_ #hikayatcintasipematahhati #wafeenwardah #karipappusing #arluna

Alaa 😍 kita kasi throw back sikettt 💗💗💗 Rockanova minggu ke 4 😂💗 minggu yg penuh dgn semut gitew.. 🙈💕 Ada honeyy wuuu 😝💕 @sitinordiana @alifsatar
#honeybee
#rockanova
#AhnafHani
#throwback
#semut2🐜🐜🐜

Rindu you dah babe 😔...Nanti buka sama tau
.
#Repost @xowani (@get_repost)
・・・
Love ya teman sebilik. #Rockanova #TakBalikRayaTakRock

#GempakLive : Tahniah #AzmiRockanova menjadi naib juara #Rockanova .. Lap air mata ke lap peluh ni? #RockSelamanya

MOST RECENT

Terima kasih Azmi #rockanova kerana menjemput warga #vst ke majlis kesyukuran.
#vulcan #vulcans #kawasakivulcan #kawasakikangkang #kawasaki #astro

Selamat berPUASA korang..puasa jngn x puasa tau..syukur Allah pertemukan kita dengan ramadhan skrg ni .Alhamdulillah..kita sama2 beribadah bnyk ye..#rockanova #rockselamanya #JRrockanova #jrrockanova2017 #rockrockjugapuasajangantinggal #takbalikrayatakrock

Rindu you dah babe 😔...Nanti buka sama tau
.
#Repost @xowani (@get_repost)
・・・
Love ya teman sebilik. #Rockanova #TakBalikRayaTakRock

She won the rockanova 🥇🙌🏻👏🏻 so proud of you #Repost @mel_rockanova ・・・
photo by @nasrunsulaiman ❤️ lens by @shihalens (charming brown) hair by @hair_attention
#melrockanova #rockanova

photo by @nasrunsulaiman ❤️ lens by @shihalens (charming brown) hair by @hair_attention
#melrockanova #rockanova

LUXE' EDITION
BAJU MELAYU
Material : Silky Paloma (washable silk, soft & flowy, tak mudah renyuk)
Size : S, M, L
Cutting slimfit with zipper at left bottom side (ease of wearing)
Free button + Exclusive box

Price: Rm 169
Postage:
Semenanjung: Rm10
Borneo: Rm15

#bajumelayu #bajukurung #bajukebaya #bajuraya2017 #bajurayamurah #aidilfitri #ramadan #promosibajuraya #koleksibajuraya #bazaarpaknil #sayajualbaju #salamlebaran #gemagegarvaganza #rockanova #mentormillenia

Alhamdulillah.. Rezeki berkontes! Tq Power Root, Ali Cafe, #Rockanova 😘

Lahirnya seorang Rockstar! Tahniah kepada Juara #Rockanova - Mel

#Alicafe #AlicefeMY #Rock

Lahirnya seorang Rockstar! Tahniah kepada Juara Rockanova - Mel 😎

#ExtraPowerRoot #BoostYourEnergy #JauhLebihBertenanga

Lahirnya seorang Rockstar! Tahniah kepada Juara #Rockanova - Mel #SuPer'l woman!
#Perl #Rock

Wow!!! Semakin lama VC kami semakin mendapat SAMBUTAN di kalangan ARTIS MALAYSIA. Terkini, DIANA DANIELLE pula yg dah join VC kami. Mungkin anda adalah student kami untuk seterusnya??? .
.
Keterangan lanjut boleh WHATSAPP 010- 2999101
.
.
#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #RockanovaRAYA

Wow!!! Semakin lama VC kami semakin mendapat SAMBUTAN di kalangan ARTIS MALAYSIA. Terkini, DIANA DANIELLE pula yg dah join VC kami. Mungkin anda adalah student kami untuk seterusnya??? .
.
Keterangan lanjut boleh WHATSAPP 010- 2999101
.
.
#vocalclassbysarahismail #estudiosmy #vocalclass #singing #kilauanemas5 #vocalclassinampang #vocalclassinkl #singer #tunggusekejap
#singingcompetition #pertandingankaraoke #pertandingannyanyian #karaoke #kakikaraoke #kelasvokal #tv3 #astroria #ceriapopstar #redbox #cikguvokal #iM4Ufm #3juara #mentormilenia #rockanova #bakatrockanova2017 #gempaklive #astroprima #mayahd #RockanovaRAYA

Most Popular Instagram Hashtags