[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rockanova

6507 posts

TOP POSTS

Perjalanan ali mencari cafe. Malam ini 9.30pm #mayahd #rockanova #rockon #alicafe

Wafeen nyanyi malam ni kat #rockanova 🤘🏻🤘🏻 🎸@shahslam_ #hikayatcintasipematahhati #wafeenwardah #karipappusing #arluna

Poyo-poyo je ni 😝 #rockanova #rockselamanya

Alhamdulilah kekpa ke final 🤘🏼#Zslovers #teamzarith #rockanova #zslovers #zssiblings

Clip 2.. mantain je suara Ella ni mcm kaset.. @ellaaminuddin rehearsal #rockanova final.. medley pengemis cinta & PPP... @rizalhalim26 @shafiqvai @udewahid @ujangexist @firdi

Sedapnya lahai dorang berdua ni duet. Sweetnya la ahnaf n hani 😍😍😘😘🐜🐜🐜🐜
#rockanova
#sitinordiana
#alifsatar
#diasemanishoney
@sitinordiana @alifsatar

GempakHaha : Lama tak tengok Tok Adi kan..sekali Awie cakap, haa tu jawabnya dari Tok Adi ! #Rockanova #MaharajaRock #maharajalawakmega

MOST RECENT

Hai semua nak dekat RAYA dah kan??? Apa pula rancangan menarik yg akan ditayangkan buat tatapan semua followers #ROCKANOVA???
.
Haaa... saksikan semua pelajar rock serta tenaga kerja ROCKANOVA dalam drama "TAK BALIK RAYA TAK ROCK" #takbalikrayatakrock pada:
.
.
🌙4 SYAWAL🌙
Tarikh: 28 Jun 2017
Hari: RABU
Masa: 9.30pm
Channel: 105 (Astro Prima) & 135 (Astro Maya HD)
.
.
.
#ROCKANOVA #RockSelamanya #SalamAidilfitri #KosongKosong #MaafZahirDanBatin #TakBalikRayaTakRock #4Syawal #AstroPrima #AstroMayaHD #105 #135 #28Jun2017 #Rabu

_-pembunuh upahan
#silentkiller
#rockanova

🌸COMBO ASYALLIEE 🌸
.
🎈BC Cream Foundation🎈
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
🍃 DYXY Face Mist 🍃
.
• Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
• Effect Glowing serta merta
• Bau Green Tea yg WANGI dan FRESH
• Makeup Tahan lebih lama (finishing spray)
• Boleh dijadikan makeup based
• Mengandungi zat mineral .
• Membantu mengurangkan alahan pada muka & sesuai utk muka sensitif
• Membantu mengecutkan jerawat pada muka
• Sesuai utk lelaki dan perempuan
.
🍁 DYXY BRUSH 🍁
.
✔️ Bulunya sintetik
✔️ Tak sama mcm brush lain
✔️ bulu2 dia x mudah tercabut
✔️ bulu lembut
✔️ cara nak guna hanya perlu dap dap je
✔️ bccream lebih jimat guna dyxy brush
✔️ lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
.
0136740614
Agent DYXY Cosmetics
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy
#likesforlikes
#TeamFara #rockanova #aisyahdhiarana #ctdk #mua #muashahalam #makeupshahalam #makeupmurah #sayajualmakeup #visitmyigmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual

Anak Autisma
Arif yg hensem..
#anakautisma
#kakrockyaya
#rockanova

Bismillahirahmanirrahim, Assalamualaikum.. Dengan Rasminya Sy nk share "TAJUK LAGU" single pertama dari Sy "PENEMAN SEPIMU" yg akan release selepas Hari Raya Aidil Fitri.. Jangan lupa support Lagu sy.. #JrLoveKorang #Penemansepimu #lagubaru #laguhitz #jrrockanova #rockanova #rockanovatelemovie #newsinger #newtalent #singer #penyanyi #bakatbaru #harirayaaidilfitri #harirayaaidilfitri2017 #ramadhan2017

With azmie #rockanova Alhamdulillah syukur cerita hari nie .. Thanks for my brother abg azmie yang datang jem bersama kami @pro2gband Di downtown reko hehe ada masa datang lagi boshh ☺️☺️

Alhamdulillah bru habis shooting utk clip lagu sy.. Jangan lupa support single sy k. 😉
Snap by @fhai_kb.empire *thx for the great pic, love this.
#JrLoveKorang
#JRrockanova #rockanova #newsinger #newtalent #lagubaru #abangjambul

📢📢Tak tahu nak buat rambut raya dekat mana? 🤔
10% diskaun untuk rebonding,colour,treatment
Untuk lelaki kita bagi pakej potong,cuci hair treatment hanya rm40 je ! Tambah rm15 dah dapat sekali scalp treatment ! Normal price treatment 30 kot..tak percaya? Meh whatsapp kita bincang
0175183069 😝😁💇🏻‍♂️💇🏻 NO,30A,JALAN UTAMA 2,TAMAN JAYA UTAMA 42500 TELOK PANGLIMA GARANG,SELANGOR DARUL EHSAN

#ichahairstudio #saloon #hairstyle #hairstylist #barber #klang #banting #kl #rockanova #astro #astrogempak #rayapromotion #selamathariraya #2017 #vscomalaysia #vsco #vscocam

Semalam,apabila rockers nyanyi lagu raya.Boek ahh
@azmi_rockanova
@erman_rockanova
Thanks guys for joining us
#riders
#rockanova

Setelah berapa hari busy memanjang.. #JRrockanova #rockanova #ramadhan2017 #bulanramadhan

otw ke majlis berbuka puasa ....
#jombuatqhamai #papadom #rockanova

Alhamdulillah, selesai utk vocal recording. Jangan tanya jambul kat mne?? Xkuasa abg jambul nak spray rambut hari2..😂😂😂.. hah!!!.. NANTIKAN SINGLE PERTAMA DARI SAYA TAK LAMA LAGI.. memilih kekasih, pilihlah insan itu bukan sekadar peneman sepi .. nak tahu lirik lagu dan melodi? Nti jangan lupa dengar dan support ya!! 😉
#JrLoveKorang #abangjambul #harinijambultakada
#JRrockanova #rockanova #rockanovatelemovie #rockanovaraya #ramadhan2017 #artisbaru #artismalaysia #bakatbaru #penyanyi #pelakon #newsinger #newtalent

kat toilet pun jadila ea..🤦🏻‍♀️ tkde sape nk amik gambar kite,kite pun amik sendiri lah .. 😅 cerita smlm
#melrockanova #rockanova #show #rock

🆕🆕🆕🆕🆕🆕
Hi uolls,nk gojes tanpe spek??nk gojes dgn mata yg gojes??jm la usha lens cik yun ni.cik yun sdri pki lens,anda ble lg?

Disney Jasmine Brown
▶Klik sini utk sama pos #disneybysgsshop_
▶Bole mix 3pairs #3pairsRm43DLbySgsshop_
👉Contact Ready Stok (cnfrm dlu)
👉Bole smpn stok shgge 1tahun
👉Power dr 0-600mm
👉Diameter 16mm

Meh order laju2
1pcs-RM15
3pcs-RM43
Exc pos
+ case rm1/pc

Whatsapp cik yun 0177890894

#sayajuallens #sayajuallensmurah #contactlensmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #contactlensrm14 #lensrm10 #dropshiplensneeded #koreanlens #disneylens #barbielens #disneybysgsshop_ #jasminelens #brownlens #hydrocormurah #makeupartist #muamalaysia #mua #lenspengantin #rockanova #makcun #lensraya #lensraya2017 #laraaishah #aaisyahdhiarana

#Rensta #Repost: @mel_rockanova via @renstapp ···
“ kenape rockers2 kita ni tersadai kat tepi jalan,cuba tgk muka masing2 keletihan berpuasa.. tunggu bas nk balik kampung ke? atau tertinggal bas? haaa kalau nk tahu kisah selanjutnya kena tunggu raya ke 4 nnt.. telemovie "TAK BALIK RAYA TAK ROCK" dpt tk kita org ni semua balik beraya.. kena tunggu 9:30 malam astro prima 28june.. #rockanova #takbalikrayatakrock #rockanovatelemovie #rockanovaraya #rockraya #melrockanova

Most Popular Instagram Hashtags