#rockanova

4762 posts

TOP POSTS

Rockanova tonight! (hikayat cinta si pematah hati pun๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜œ). Later, alif bawak korang backstage with @alicafemalaysia tengok wardrobe, sesi make up, sesi buat rambut dan betapa kecoh, kelam kabut dan rock n' roll everyone is before the show, stay tune on IG Live later.๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿค˜๐Ÿฝ #Rockanova #RockOnwithAliCafe

Papa kt #rockanova skrg๐Ÿ˜‚ 105

Haaaaaa kalau iye pun bijak jangan la korang sampai muke cenggini yer? Nerd sgtt bersemangat waja sangat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kongsicherita #rockanova #malaysiashop #lawak #kongsicherita #sayajualprodukkecantikan #sayajualperfume #kongsicerita #ceritakita #malaysiaonlineshopping

Nak pose macam KRU katanya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Terima kasih Edry sebab lepak dengan geng #SepahtuSinar pagi ni. Best sangat dengar cerita pasal group KRU ni. Edry pesan jangan lupa tonton #Rockanova ok malam ni! #SinarKongsi #SepahtuSinar ๐Ÿ˜

She is so adorable nice n sweet ..... pretty n gojes rockbabe #rockanova tq @kupu_kupu

Finally, I'm here to support you dear cousin @sarahismail_si @ ROCKANOVA! ๐Ÿ’‹ #rockanova #vocalteacher @vocalclassbysarahismail

Alhamdulilah...masih disini..terima kasih kepada keluaga adik @zs_sarah akk @zarith_dangdutstar Dan saudara2 kawan2 yang hadir tak putus beri semangat dari jauh ..lagi 3 minggu lagi ke final..seram sejuk je ni..minggu lepas pia ddk kerusi karma tu sampai kejang2 otot..minggu ni kami di tugaskan untuk bekarya ..kalau nak tengok karya kami 7 peserta yang tinggal ,jangan lupa saksikan concert ke 6 minggu hadapan Rabu live di Astro prima & maya HD !! Jangan lupa kawn2 semua undi setiap peserta kegemaran anda kerana undian juga Sangat penting agar kami dapat terus bersaing.
Keep on rockin!! Credit to : @nasrunsulaiman gambar lawa @safarrazwin @yumimarina tq outfits yang saya minta dapat jugak!! Love u both!! #luff #peace #respect #astroprima #astrogempak #rockanova #wedontdance #weheadbang #behumble #rockselamanya

#Repost @kupu_kupu with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Gayah and Joyah.๐Ÿคฃ #rockanova

MOST RECENT

GRINDBROS STUDIO ๐ŸŽธ
.
OPERATING HOURS :
5PM - 1AM
.
PROMOTION ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰
RM30 / 1 HOUR
RM50 / 2 HOURS
.
For booking, please call / whatsapp :
0176839069 / 0173323801

Address : F-076, Level 1, Season Square, Jln PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangorโ€‹

LIKE FB : Grindbros Studio
#grindbrosstudio
.
#damansaradamai #kotadamansara #sungaibuloh #rawang #selangor #damansara #sridamansara #kepong #kualalumpur #malaysia #jammingstudio #studio #jamming #seasonsquaredamansaradamai #suteradamansara #rehearsalstudio #studiojamming #saujanadamansara #kuang #aradamansara #like4like #subangjaya #grindbrosstudio #jammingsession #studiojamming #rentakjuara2017 #rj17 #sayajual #lokalah #rockanova #shahalam

NOXXA FOOD STEAMER
Selain membantu ibu-ibu menyediakan makanan yang lebih sihat tanpa minyak, pengukus ajaib Noxxa ini juga menjimatkan masa & mempercepatkan proses memasak.

Tak perlu kukus satu-satu.
Kita kukus je 3 menu serentak!

Tingkat paling bawah - kukus nasi
Tingkat tengah - kukus ikan
Tingkat atas - kukus sayur

Jangan risau. Bau tidak akan bercampur, rasa masakan pun tidak terjejas kerana setiap tingkat mempunyai lubang wap yang berlainan. Hebat!

Anda juga tidak perlu tunggu air mendidih dahulu sebelum memasukkan makanan, kerana wap panas akan terus dikeluarkan sebaik sahaja butang 'ON' ditekan.

Details:
๐Ÿค—Kaedah memasak secara kukus/stim ialah cara menjalani gaya hidup yang lebih sihat. ๐Ÿค—Nutrien dan rasa dikekalkan sewaktu proses pengukusan
๐Ÿค—Ruang pengukus XL 3 tingkat yang boleh disusun bertingkat
๐Ÿค—Setiap tiub stim menyalurkan stim ke setiap ruang yang mana meminimumkan pemindahan bau makanan dari satu ruang ke ruang yang lain
๐Ÿค—Pemasa digital
๐Ÿค—Pemasa tunda sehingga 12 jam
๐Ÿค—Salur masuk air luar untuk mudah mengisi takungan air
๐Ÿค—Wattan: 1200W
๐Ÿค—Takungan Air: 1.7L

PERCUMA ๐Ÿ‘DVD dengan pembelian Pengukus Makanan Noxxa
๐Ÿ‘Buku Resipi masakan ๐Ÿ‘Cas penghantaran bernilai RM100++ 3 cara bayaran mudah bersama saya!
1-Tunai
2-Ansuran 2-3 kali dan habis bayaran barang akan terus dihantar
3-Join main undi murah dan mudah 10 bulan bersama saya dan sampai turn anda terus dpt barang!

Whatsapp 0133940574 untuk info lanjut.

#pengukusmakanannoxxa #pengukusnoxxa #noxxafoodsteamer #foodsteamer #noxxa #noxxaamway #pengukusamway #pengukusmakanan #steamernoxxa #steamer #pengukus #amway #amwaykulai #amwayjohor #gemagegarvaganza #maharajalawakmega #rockanova

Philips Iron PerfectCare Aqua System (Latest Model GC8625)

Raya nanti senanglah nak gosok baju banyak-banyak! Takde alasan nak gosok baju dah pasni sebab ianya mudahhhhhh sangat dan tak sempat nk lenguh tgn pun baju dah siap iron! >Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas
dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu >Seterika di sebelah bahagian kain sahaja dah cukup >Teknologi OptimalTemp โ€“ suhu ditetapkan secara outomatik >Baju takkan hangus/ terbakar walaupun terlupa tutup iron >Stim yang berterusan sehingga 120g/min & penggalak stim 240g >Sehingga 5 bar tekanan stim untuk menyeterika dengan pantas >Tapak SteamGlide untuk kerja menyeterika yang lebih licin >Easy De-Calc, sistem antikerak yang tidak merumitkan dan berkesan
Ciri-ciri Produk: โ€“ Wattan: 2400W โ€“ Tangki air: 2.5L โ€“ Panjang hos: 1.7m โ€“ Panjang kod kuasa: 1.8m โ€“ Berat seterika: 1kg โ€“ Seterika + berat dasar: 4.5kg โ€“ Dimensi: 36.2(T) x 27(L) x 26.3(D)cm

3 cara bayaran mudah bersama saya!
1- Tunai
2- Ansuran 3-5 kali dan selesai bayaran barang akan terus dihantar
3- Join main undi mudah 10 bulan bersama saya!

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut!

#philips #philipsiron #philipsironperfectcare #modelgc8625 #philipsgc8625 #iron #ironamway #philipssteamiron #steamiron #amwaysteamiron #amway #amwaymalaysia #amwaykulai #amwayjohor #seterikaphilips #seterikastim #seterikastimamway #seterikaamway #sayajualiron #bazaarpaknil #gemagegarvaganza #rockanova #maharajalawakmega

I can't believe this! Tomorrow is the last day to enjoy our April's Promotions! Place your order now or else you will regret on another day, I don't want that to be happen! So make sure place your order now as soon as possible! Click link on my bio to order now now now NOW!!!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#neelofa #surihatimrpilotraya #warda #zarrabjoycosmetics
#sayajual #cucutaukeberas #malaysia
#fattahamin #heroseorangcinderella #fazura #cikserbatahu #shhiloveyou #menantifebruari #liquidmatte #anugerahmeletopera #meletop #nabil #alifsatar #sitinordiana #diasemanishoney #pengantinmusimsalju #ahnafhani #lofattah #ilofayou #kimchiuntukawak #beautyandthebeast #rockanova #hikayatcintasipematahhati #gemagegarvaganza

Comel x artis2 rockanova minggu ke 5 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #rockanova

Alhamdulilah...masih disini..terima kasih kepada keluaga adik @zs_sarah akk @zarith_dangdutstar Dan saudara2 kawan2 yang hadir tak putus beri semangat dari jauh ..lagi 3 minggu lagi ke final..seram sejuk je ni..minggu lepas pia ddk kerusi karma tu sampai kejang2 otot..minggu ni kami di tugaskan untuk bekarya ..kalau nak tengok karya kami 7 peserta yang tinggal ,jangan lupa saksikan concert ke 6 minggu hadapan Rabu live di Astro prima & maya HD !! Jangan lupa kawn2 semua undi setiap peserta kegemaran anda kerana undian juga Sangat penting agar kami dapat terus bersaing.
Keep on rockin!! Credit to : @nasrunsulaiman gambar lawa @safarrazwin @yumimarina tq outfits yang saya minta dapat jugak!! Love u both!! #luff #peace #respect #astroprima #astrogempak #rockanova #wedontdance #weheadbang #behumble #rockselamanya

Saturday ๐ŸŽง Harini Saje Try Negative ๐Ÿ‘ Try Amik Intro Lagu-ii Fav Jugak โ˜ Menahan Rindu ๐Ÿ’• Janji Padamu โœ‹ Titian Hasrat ๐Ÿ‘ฃ #rockanova #guitarist #guitarsolo #pemuzikjalanan #peminatgitar #coverlagu #covergitar #respectyourself #support #retis #guitarismylife #lefthanded

#Throwback
๐ŸŽชMINI CONCERT BULAN APRIL VCBYSI 2017๐ŸŽช
.
.
Tarikh: 28 APRIL 2017
Hari: JUMAAT
Masa: 9pm
Tempat: Orchestra Hall (ASWARA)
.
Brought to you by ;
๐Ÿšฉ VOCAL CLASS BY SARAH ISMAIL
@vocalclassbysarahIsmail
๐ŸšฉMETA X STUDIO
@metaxstudio
๐ŸšฉASWARA
@aswaraMusic
.
Sponsorship- MATTE LIPS ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
@instalips_official
.
GUEST ARTIST ๐Ÿ•บ
@fahmiesmail
.
Teacher TEAM ๐Ÿ‘ฅ
CIKGU SARAH
@sarahismail_si
CIKGU ARUL
@aruelariel
CIKGU EZREY
@ezrey
.
STUDENT PERFORMANCE๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“
@methmignonnette
@itsfiqi
@noriell_ell
@kidkhodi
@muddaniel
@asyrafyusofs
@adam_dstar_ceriaallstars
@catherine_mei
@itsraymeray
.
COORDINATE TEAM ๐Ÿ‘ฅ
@yunsaquena
@miachins
@zarithsofea_
@azrysaiful
@a94jeez_raros
@azfarheri
@naufalomar
@khai4real
@nabilahyusra_
.
DO HASHTAG
#MiniConcertVCBYSI2017
#VocalClassBySarahIsmail
#OrchestraHall
#Aswara
#ROCKANOVA

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags