[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#roadtobandung

MOST RECENT

Kabur mengiringi perjalanan pagi ini... #roadtobandung#tugasnegara#tunduhkeneh#

Mengawali dengan niat tanpa ada siasat buruk . bismillah tanpa hambatan dan cobaan. sukses . amiin

#RoadtoBandung #Ikas_H #Sukses

Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.” – Pele. #fusalnasional #roadtobandung

#Repost @stiekenblitar with @repostapp
・・・
Family Gathering 2018 #stiekenblitar Blitar-Lembang-Bandung 17-20 Jan 2018
.
Mengintip sedikit keseruan para dosen dan staf @stiekenblitar saat family Gatering.
.
FLOCATION TRIP partner perjalananmu
___________________________
#flocationtrip #flocation #trip #partner #perjalananmu #stieken #stiekenblitar #roadtobandung #bandung #blitar #familygathering #like4like #likeforlike #l4l #followforfollow #follow4follow

HARITU KITA TENGOK BELI TANAH BAYAR PAKAI BITCOIN JA 😊

HARINI KITA TENGOK BELI TANAH PAKAI MSD PULAK ? WALAUPON HARGA MSD RENDAH SANGAT SEKARANG , KENAPA SAMPAI BOLE BELI KERETA , BELI RUMAH , BELI TANAH ??? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… HARGA MSD MURAH LAGI KOT . KENAPA TAK PAKAI 1400 JENIS MATAWANG CRYPTO LAIN YANG MAHAL MAHAL TU ? MSD YANG MURAH NI JUGAK YANG DITERIMA PAKAI ? πŸ˜…

SOMETHING SPECIAL 😁😁 JOM SIAPA YANG NAK SIMPAN MSD DAN NAK DAPATKAN PROMOSI , BOLE wasap.my/601131754491/MSD πŸ’ͺπŸ’ͺ SIAPA CEPAT BANK IN DIA DAPAT PROMOSI OK πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #Infinitylegacy
#titaniumnetwork
#kominitibisnes
#CryptoCurrency
#MSDOLLAR
#roadtomillionare
#roadtobandung

Tahun ke-2 alhamdulillah masih di beri kesempatan dan kesehatan bsa kmpull2 lg kayak gini...Thank U all πŸ™πŸ˜Š Bismillah.. #roadtobandung

Ngatrip ka bandung, πŸ’¨πŸš§
_
_
..πŸ“·
#explore #eksplorebandung #roadtobandung
#trip

@Regranned from @berimanyuk - HANYA KARENA ALLAH
.
.
Setiap fikiran yang terlintas diingatan, ku ingin semua tentang-Nya dengan dzikir dan berharap belas kasih melalui munajat cinta yang ku hantarkan hanya pada-Nya.
.
.
Setiap perasaan yang muncul ku ingin semua yang ada adalah cara Allah menjaga hatiku agar tak mendua mengharap selain-Nya.
.
.
Setiap langkahku, ku hanya berharap agar Allah menuntun diriku dalam kebaikan. Melangkah ke jalan yang akan mengantarkanku kepada kebahagiaan yang hakiki.
.
.
Namun apalah daya, setiap niat terkadang telah tercampur dengan urusan dunia dan was-was syaitan, segala yang buruk seolah nampak indah hingga perasaan ku terjatuh pada kebimbangan yang tak menentu.
.
.
Setiap coretan kehidupan seolah menggambarkan bahwa ku tak berdaya dan tak sanggup melewati jalan ini.
.
.
Maka...
"Ku tak ingin ada rindu jika bukan tentang-Nya,
Ku tak ingin ada cinta jika bukan Karena-Nya,
Ku tak ingin ada luka jika bukan berharap pada-Nya,
dan Ku tak ingin ada cemburu jika bukan bersama-Nya."
.
.
By @mukhlishah_snks
Design by
@berimanyuk

#snkssnks #gmmi3 #menujugmmi3 #roadtobandung #fmdkipusat
#karyacintauntuknegeri
#manjaddawajada #berimanyuk - #regrann

HANYA KARENA ALLAH
.
.
Setiap fikiran yang terlintas diingatan, ku ingin semua tentang-Nya dengan dzikir dan berharap belas kasih melalui munajat cinta yang ku hantarkan hanya pada-Nya.
.
.
Setiap perasaan yang muncul ku ingin semua yang ada adalah cara Allah menjaga hatiku agar tak mendua mengharap selain-Nya.
.
.
Setiap langkahku, ku hanya berharap agar Allah menuntun diriku dalam kebaikan. Melangkah ke jalan yang akan mengantarkanku kepada kebahagiaan yang hakiki.
.
.
Namun apalah daya, setiap niat terkadang telah tercampur dengan urusan dunia dan was-was syaitan, segala yang buruk seolah nampak indah hingga perasaan ku terjatuh pada kebimbangan yang tak menentu.
.
.
Setiap coretan kehidupan seolah menggambarkan bahwa ku tak berdaya dan tak sanggup melewati jalan ini.
.
.
Maka...
"Ku tak ingin ada rindu jika bukan tentang-Nya,
Ku tak ingin ada cinta jika bukan Karena-Nya,
Ku tak ingin ada luka jika bukan berharap pada-Nya,
dan Ku tak ingin ada cemburu jika bukan bersama-Nya."
.
.
By @mukhlishah_snks
Design by
@berimanyuk

#snkssnks #gmmi3 #menujugmmi3 #roadtobandung #fmdkipusat
#karyacintauntuknegeri
#manjaddawajada #berimanyuk

[ MSD !!MSD !! MSD !! ]
Yang belum ada savings MSD , team Kami 'infinitylegacy' ada buat offer untk korang.
.
.
.
.
.
.
Nak Jana income RM10,000 dengan savings MSD ???meh wasap Firdaus ,Kita sharing-sharing..Firdaus nk Bantu korang .
.
.
Jgn lepaskan peluang ni!!skrng MSD still murah and mmpu mlik ,sngt2 berpotensi untk per unit naik sperti bitcoin..bangkitubahkehidupanπŸ’ͺ🏼 If serious nk ubah kehidupan anda,sertai kami infinitylegacy.

Klik link πŸ‘‰πŸ» www.whatsapp.com/601131754491/syanakubahkehidupan

#Infinitylegacy
#titaniumnetwork
#kominitibisnes
#roadtobandung
#youngmillionaire
#BangkitUbahHidup

Bismillahi tawakkaltu alallahi wa laa haula quwwata ilaa billaahi

#roadtobandung

Road to Bandung
Match : Gabban fc vs Jugador CF
Venue : Football plus
Date : 13 Januari 2018
#footballholic #cryptoniteinaction #jugadorcf #roadtobandung #iamcentreback

Hrini daus nak sharekan apa itu 'Cryptocurrency ' okay rmai yg anggp ni adalh scam and money game
.
.
.
.
Untuk pengetahuan anda semua,klau Cryptocurrency ni scam or money game,dh lma HQ monspace dekat Bukit jalil tu kena sita and kena bakar ,and MSD dh digunakan di Asiancities.com and dh bnyak kereta2 dijual menggunakan MSD..and dh listed dlam coinmarketcap..terpulanglah korang nak percaya or tak ,Firdaus share supaya taknk korang ketinggalan and berada dlam kerugian .
.
.
So sementara hrga MSD still murah and mmpu mlik,baik korang grab peluang ni..skrng ada offer,nak ada perubahan dlam hidup korang,joins Kami 'infinitylegacy'

If serious klik link πŸ‘‰ www.whatsapp.com/601131754491/MSD
#Infinitylegacy
#titaniumnetwork
#komunitibisnes
#roadtomillionare
#roadtobandung
#MSDOLLAR

Alhamdulilllah ,rmai ambk peluang untuk smpan MSD .
.
.
.
.
.
MSD aset bernilai,hrini team Firdaus buka offer untuk korang,nak gandakan RM10,000 sebulan??jums sma2 sertai platform kami ' infinitylegacy'
.
.
If serious ,klik link πŸ‘‰ www.whatsapp.com/601131754491/syanakgandakanincome
#Infinitylegacy
#titaniumnetwork
#komunitibisnes
#infinitylegacy
#MSDOLLAR
#roadtobandung

Terbaiklahh MSD,beli phone accepted MSD 100% .
.
.
.
Beza korang smpan duit kertas??and smpan MSD ..duit kertas semakin hari semakin merosot. And MSD nilainya semakin hari semakin tnggi..
.
.
If korang Blum ada savings MSD,Firdaus nak offer korang

Klik link πŸ‘‰ www.whatsapp.com/601131754491/syankgandakanincome

#Infinitylegacy
#titaniumnetwork
#komunitibisnes
#CryptoCurrency
#msd
#roadtobandung
#youngmillionaire

Most Popular Instagram Hashtags