#roadtoajl31

MOST RECENT

@Regrann from @alifsatarofficialfcbrunei - Jom undi #SelamanyaCinta untuk persembahan terbaik #AJL31 malam ni šŸ’• Undian boleh dibuat secara online di www.anugerahjuaralagu.com mulai sekarang šŸ˜Ž

#TeamAlifShilaAJL31 #AJL31 #ShilaAmzah #AlifSatar #roadtoajl31 @shahilaamzah @alifsatar Repost from @sonymusicmy -
#AlifSatar #alifsatarofficialfcbrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar - #regrann

Tahniah kpd sis Dayang smalam yg dah Juara utk #ajl31 . Yeaaaaahhhh sis memang terbaikkk šŸ‘šŸ‘šŸ‘ #7harimencintaiku
#JIFC

#Repost @jajailiyes_ with @repostapp
惻惻惻
Good luck @dayangsayangkamu we support you!! . sapa sapa yang rindu #7hmk cepat duduk depan tv sekarang šŸ’—šŸ’—šŸ’—šŸ’—#Repost @zielajalil with @repostapp
惻惻惻
ā¤ā¤ā¤DEBARAN SEMAKIN TERASA!ā¤ā¤ā¤ #LelakiTeragung #roadtoajl31 #natasyah #imanimran #dayangnurfaizahšŸŽ¤ #ajl2017šŸŒ¹ #OST7harimencintaiku #12jutaviewers #akasiatv3 #PenaCreativePicturesSdnBhdšŸŒ¹ #indigitalmusicšŸŒ¹#doakankejayaanmerekašŸŒ¹ #InShaAllahSemogaAllahPermudahkanšŸŒ¹

Wah tk sbrnya !!! šŸ˜šŸ˜šŸ˜ #Repost @sonymusicmy
惻惻惻
Jom undi #SelamanyaCinta untuk persembahan terbaik #AJL31 malam ni šŸ’• Undian boleh dibuat secara online di www.anugerahjuaralagu.com mulai sekarang šŸ˜Ž

#TeamAlifShilaAJL31 #AJL31 #ShilaAmzah #AlifSatar #roadtoajl31 @shahilaamzah @alifsatar

Good luck to our beloved Boss @alifsatar šŸ˜šŸ˜šŸ˜
#Repost @alifsatarofficialfcbrunei with @repostapp
惻惻惻
Jom undi #SelamanyaCinta untuk persembahan terbaik #AJL31 malam ni šŸ’• Undian boleh dibuat secara online di www.anugerahjuaralagu.com mulai sekarang šŸ˜Ž

#TeamAlifShilaAJL31 #AJL31 #ShilaAmzah #AlifSatar #roadtoajl31 @shahilaamzah @alifsatar Repost from @sonymusicmy -
#AlifSatar #alifsatarofficialfcbrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar

Jom undi #SelamanyaCinta untuk persembahan terbaik #AJL31 malam ni šŸ’• Undian boleh dibuat secara online di www.anugerahjuaralagu.com mulai sekarang šŸ˜Ž

#TeamAlifShilaAJL31 #AJL31 #ShilaAmzah #AlifSatar #roadtoajl31 @shahilaamzah @alifsatar Repost from @sonymusicmy -
#AlifSatar #alifsatarofficialfcbrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar

Jom undi #SelamanyaCinta untuk persembahan terbaik #AJL31 malam ni šŸ’• Undian boleh dibuat secara online di www.anugerahjuaralagu.com mulai sekarang šŸ˜Ž

#TeamAlifShilaAJL31 #AJL31 #ShilaAmzah #AlifSatar #roadtoajl31 @shahilaamzah @alifsatar

Kepada semua ATF & Sufianators, korang mesti dah x sabar nak tgk persembahan diorang malam ni kan?? Admin lagi tazabarrr... Let's support both of them ok?
To @official_aimantino
& @sufiansuhaimi_
, do your best ok!! Buktikan pendatang baru dlm industri pon mampu beri persaingan sengit di pentas paling berprestij AJL malam ni... #RepostSave @kakifoto_ with
@repostsaveapp Ā· Ā· Ā· "Tgk ni bro , Adah (bukan nama sebenar) reply text Aiman, mcm mimpi je, KALA MALAM KU TAK LENA MENGENANGKANMU " kata @official_aimantino. ................................................ "Yeahh... Tahniah Aiman, akhirnya PERMATA CINTA telah dijumpai, HANYA RATAPAN DIDALAM HATI,
MOGA TERCIPTA KESUDAHAN YANG DINANTI" balas @sufiansuhaimi_

P/S: Gurau2 je... Photographed & Live Update By: Rashidee Azman @kakifoto_

#ajl31 #juaralagu #liveupdate #aimantino #sufiansuhaimi #aimantinofans #sufianators #aimantinoxsufiansuhaimi #terakhir #kureladibenci #repost #permatacinta #harusaku #terasaada #ariesmusic #artist #malaysian #malaysia #youngtalent #RoadToAJL31 #TV3

~I choose SHILA AMZAH @shahilaamzah ,The Princess of Music as my favourite SEA Artist.

@Regrann from @asian_music_channel - Choose your Favourite SOUTHEAST ASIAN ARTIST
1. Afgan @afgansyah.reza
2. My tam @mytam_singer
3. Dong Nhi @singerdongnhi
4. The Sam Willows @thesamwillows
5. Charice @charice.92
6. Taufik Batisah @taufikbatisah
7. Noah @noah_site
8. Sarah Geronimo @justsarahg
9. Agnez Mo @agnezmo
10. Ho Ngoc Ha @hongocha
11. Shila Amzah @shahilaamzah
12. James Reid @jaye.wolf
13. Stefanie Sun
14. Thaitanium @thaitanium
15. Raisa @raisa6690
16. Bunkface @bunkfaceofficial
Fighting!! #AJL31~#ę°øčæœēˆ± #roadtoajl31 #teamshilaalifAJL31 *************************************************
#Malaysia #guangzhou #shilaamzah #alifsatar #SelamanyaCinta #surihatimrpilot #kpop #perfume #SAperfumebyShilaAmzah #singer #mandarin #chinese #songwriter #music #piano #vocals #composer #song #china #hongkong #taiwan #australia #america #sweden #korea - #regrann

celup kaki saje laaa gamaknyaaa
.
#farafauzana
#roadtoajl31
#bilafafaujadinanny

bila kau ada kerja... lagi besar dari AJL31 šŸ˜…
.
nota: korang rasa masa ni FF dh mandi pagi ke belum? alaaaa mcm korang jugak šŸ˜‚
.
#farafauzana
#roadtoajl31
#bilafafaujadinanny

See uolls malam ni! These seats are gonna be FULL!! Sold out! šŸ’ŖšŸ»šŸ˜…šŸ—£šŸŽ¼šŸŽ¤šŸ‘šŸ»
PLEASE let our Audience be FUN and LOUD!
#ajl31 #pwtc #awardshow #9pm #sarimahisback #timetohavefun #goodlucktothefinalists #roadtoajl31 #TV3

bila fafau jadi Nanny sambil mengadap buah hati šŸ’ŖšŸ»
.
KLCC
.
#farafauzana
#roadtoajl31
#bilafafaujadinanny

Akhirnya.. pas gado ngn @lan_02 dpt gak tix #AJL31 utk sapot @akimahmad @akim_themajistret mlm neh.. #RoadToAJL31 #ceritadalamlagu #teamObses
#AilebiuLanTonggek
All the best adek2 sayam
@zimisofazr
@afiez_themajistret
@_faoq_
@gjie6ixthsense
@freddyhyperact
@rajwan89
Notakaki :
Maaf tiket dah penuh.. Tiket ni deserve utk sape yg deserve

Good luck bosh @akim_themajistret untuk malam ni. We love you too bosh @akimahmad #foreverakimahmad
#Repost @sally_8176 with @repostapp
惻惻惻
Perasaan seketul bosh @akimahmad #adekkentam bila dpt sepelais bday 2x pd hr yg sama dr #GengPagiHot @hotfm976 & bbrp ketul kami #GC #GafimCommittee #happy26thbirthdayakimahmad #happybirthdayakimahmad

Wpom sekejap.. dpt dgr bebelan dan ceramah bosh pom buat ilang windu gitcheww.. May Allah bless u always with happiness & success.. All the best for #Obses #AJL31 tonite.. #RoadToAJL31
Tq kepten @zimisofazr @afiez_themajistret @_faoq_ @gjie6ixthsense @freddyhyperact sbb sepelais nik menjadik wpom last menet., Last skali.. Senyumang yg last tuh paling mahey..muka dia appy appy appy..an an

Ada wish tq dr bosh utk korg :
@ashsavilara
@fuzzhafira
@ninaadenan
@snowchah
@lempengmilo

Dun weri bosh.. #weloveyoutoo šŸ˜šŸ˜šŸ’–šŸ’–

Most Popular Instagram Hashtags