[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#roadtoajl

418 posts

TOP POSTS

yeahh! that's my bro ❀️ congrats hael ❀️ lama dah tunggu awak datang meletop 😘 even semalam sound system kurang okay tapi suara awak tetap perfect and macam biasalah suara awak tu tak pernah membosankan ❀️ macam dah kena jampi gituuuuuuu! HAHAHAHA πŸ˜‚ thankyou somuch hael 🎈❀️ layan karenah peminat awak semalam even awak penat (nampaklah muka kepenatan) HAHAHAHA πŸ˜‚, still layan peminat awak ❀️ and alhamdulilah #jampi dah 6M views dekat youtube kan? yeayyyy 🎊🎈🌸 kita tunggu ajl pulak? @haelhusaini #roadtoajl ❀️ and @nazmiyunos you did a very well bro!!!!! suara takpernah menghampakan πŸ˜‹πŸŽˆπŸŽŠ #jampi #haelers #haelhusaini @haelers
p/s lofa pun nyanyi okayy! HAHAHAA ❀️❀️

paling tak lupaaaaaaa jeng jeng jeng...!! tahniah @khaibahar94 mara ke AJL..!! #RoadToAJL
*k dah boleh tido weee!!
*tq sebab tak pernah lupa nama kami @waniehafidz

Tengokkkk, kak @mfmirafilzah dgn @wanyhasrita ponn capot lagu nisan cinta! πŸ’“πŸ’—πŸ’–πŸ’˜jelas lagi nyata lagu ni memang bestttt πŸ˜πŸ’“Angan lupe dgr lagu ni manyak kali sampai viewers berjuta2 okeyyπŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ˜—πŸ’ƒπŸΏ #roadtoajl #nisancinta #sitinordiana #jaclynvictor

Sementara semua finalis sedang nervous menunggu result... @akimahmad & @mrhazama1 sedang syok menari di belakang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#sfmm32
#roadtoajl

Yeayy to AJL we go! Congrats @shahilaamzah & @alifsatar u guys did a very good job. 😍

Happy this time sbb kerja with both team, team aliff from Sony (Veea & Ally) team Shila Amzah (@mamazie68 @nfizaris ) #RoadToAJL #shilalas #SelamanyaCinta

Esok (29 Oktober) merupakan Separuh Akhir Muzik-Muzik Bahagian 1 and @haqiemrusli98_ akan perform lagu 'Segalanya' πŸ’•
.
.
.
Hope lagu ni masuk AJL. Amiin πŸ™ To Haqiem, good luck and all the best ok ! We'll always support u ❀❀
#HaqiemRusli #RoadToAJL #SemiFinalMuzikMuzik #HaqiemRusliLovers

cantik nya awan diatas bumi
asyik memandang tak lepas kelipan
namun sakit nya menghatui
panas berkorban demi angan
#roadtoajl

Secara spontan nyanyi lagu ladyboss @sitinordiana .... #sitinordiana
#sitinordianafc
#terusmencintai
#roadtoajl

MOST RECENT

..Al Fateh Genius/Junior @ Gold.. ADAKAH ANAK ANDA ALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT:-
.

Anak sering kelihatan lesu
Kerap demam/lemah anti-bodi
Pelajaran sering terjejas
Malas
Kurang selera makan
Tak nak dengar kata/degil

Jom ikhtiarkan sesuatu untuk anak2 anda..kalau beli dalam bulan ni sampai December 3, korang layak masik contest anjuran Al Fateh Alami tau.. At least beli 3 botol..
.

MEMPERKENALKAN GULA-GULA AJAIB AL FATEH GENIUS ALAMI !!!!!!!
.
Kelebihan Al Fateh GENIUS:- .
.
* Menguatkan Minda
Sesuai untuk golongan kanak2,remaja dan orang dewasa pun boleh
Sesuai untuk mereka yang ingin menghafaz Al Quran
Menguatkan day tahan diri
Meningkatkan daya ingatan dan hafalan
Membuka selera makan
Membantu meningkatkan kecerdasan otak
Menghilangkan keletihan dan kelesuan
Meningkatkan kecergasan fizikal
Membantu melancarkan peredaran darah
Membantu sistem penghadaman dan pencernaan yang baik
Tinggi dengan fibre sebagai diet seimbang
Sebagai penambah tenaga
Sesuai juga bagi mereka yang selalu sengal2 badan.

Sebarang pertanyaan:-
.
PM@0133941828
PM@0133941828
PM@0133941828 .
#chomeldotcom #kaukusygCtdk #πŸ˜‡πŸ’™ #fenomenamillenia #khaibahar #alfatehgenius #alfatehgold #thebarang #kunyahkunyahgenius #kitageng #sampaisyurga #doabaikbaik #darijauhsaja #luluhkb #bayang #gulagulaajaib #roadtoajl #undiygtermampu #ceritaakita

Assalamua'laikum β€β€β€πŸ’˜
.
Selamat pagi semua,☺
..
Semoga semuanya baik2 aje. Bila ade rasa nak ambil tau.. dan kadang terlebih2 tu tandanya ada sayang. ibu lah yang selalunya macam tu.. Sayang ibu.. Sayang korang semua jugak kerana Allah sebab banyak support.. Share dan update salu. Please no doubt. Tapi ragu tu kadang sebab sayang, Ibu kita salu risau kadang ragu kita boleh buat ke tak.. sebab dia sayang kita lebih. Kasih Ibu membawa ke syurga. Jom sesame hadiahkan Al fatihah untuk semua orang yang kita kenal dan sayang. Korang sentiasa dalam DOA dan ingatan..πŸ˜πŸ˜‰.
.
Letakkan malu dalam pandangan, percakapan, perbuatan.. Dalam segala Hal.. kerana Malu itu sebahagian daripada Iman. Kalau kita sayang orang2 Yang kita sayang doakan selalu. Perlu saling memahami dan memaafkan. Paling penting stay smile.. everyone.. πŸ˜‰πŸ˜Š stay strong πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ stay positive.. πŸ˜‡πŸ’™πŸ’˜
.
Jom panjangkan pahala.. β€β€β€β€β€πŸ’˜ .
Ahad
05 November 2017
15 Safar 1439

Imsak 05:31
Subuh 05:41
Syuruk 06:59
Zohor 01:01
Asar 04:23
Maghrib 06:59
Isyak 08:11 .
* Putrajaya dan yang sewaktu dengannya .* Waktu Dhuha 28 minit selepas Syuruk
.

#bazaarpaknil #chomeldotcombest #alfatehGold #alfatehgenius #allthebestAjl #alfatehjunior #nyam3jek #ceritaakita #kitayangrasa #rasaIniSungguhDalam #fenomenamillenia #khaibahar #roadtoajl #takecare #πŸ˜‡πŸ’™β€ #janganlupaAllah #undiygtermampu #Allahbersamakita #syukurselalu #kitapunkadangterlebihrisau #salingmemahami #letakAllahygutama #dalamsemuatindakankita #tophot2017

#throwback sikit #sfmm32 minggu ke 3 dengan 12 finalis ke #ajl32..Mesti kesayangan😘 kita @arajohari gembira kerana dinobatkan mara ke ajl32..Kerana impiannya dari dulu ingin menjejakkan kaki ke pentas ajl32 akhirnya impiannya😍 tercapai Alhamdulillah kami pun tumpang gembira untuk awak Ara..So ajl32 buat yang terbaik tak menang takpe asalkan orang tahu yang Ara layak πŸ˜‰πŸ˜‰.@arajohari #warkahuntukku #roadtoajl #ajl32 #sfmm32 #arasquad @arasquadofficial #kesayangankami #iloveyouidola #doayangbaikbaik #tetapsupportyouboskecik #tetapcomel #teamara #teamarasquad @akimahmad @zimisofazr #bunga #bunganewsingle #ajbungacover

Kisah semalam. Backstage dengan mereka-mereka yang dekat di hati @pepeejat @akimahmad @mrhazama1 @ijammahyuza @henziandalas @cheqct dan Lan. Tahniah Akim dan Hazama sebab lagu you all masuk final Anugerah Juara Lagu ke 32. All the best ya! #funcrazypeople #backstage #sfmm32 #finalists #semifinalsmuzikmuzik #roadtoAJL #muzikdanfesyen #anugerahjuaralagu32 #blessed

Alhamdulillah! Tahniah @haqiemrusli98_ kerana telah berjaya ke pentas AJL32 untuk lagu Tergantung Sepi πŸ˜πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Goodluck and all the best for AJL pulak yea! Ukenduit πŸ‘πŸ’―πŸ˜˜
.

p/s: Muka sis dah barai time ni 😭😹😹😹😹
.

12112017 (3)
.

#HaqiemRusli #TergantungSepi #TeamHaqiemRusli #THRofficial #RoadToAJL

paling tak lupaaaaaaa jeng jeng jeng...!! tahniah @khaibahar94 mara ke AJL..!! #RoadToAJL
*k dah boleh tido weee!!
*tq sebab tak pernah lupa nama kami @waniehafidz

Wuhuuu congratss #jampi maigaddd its worth it! #haelers pekik kuat2 bagai nak gila (sampai bergegar anak tekak) πŸ˜‚πŸ˜‚ .
ROADTOAJL32!!! .
#abgjampipowerlitlit #roadtoajl #jampified #haelhusaini #haelers ❀️❀️❀️πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Semifinal muzik-muzik 32
JAMPI - Hael Husaini
Lyric & song: Hael Husaini & Ezra Kong
.
.
.
#sfmm32 #jampi #jampified #haelhusaini #haelers #roadtoajl

Syukur Alhamdulilah J A M P I layak ke pentas AJL congrats tok bomoh kerana sentiasa menjampi kitaorang @haelhusaini ❀️ and thankyou haelers sentiasa menyokong Abang Jampi ❀️✨ Teruskan sokongan korang okay?! Haelers kita jumpa di AJL 32! Congratulations Hael husaini ❀️✨❀️✨ #haelers #haelhusaini #jampi #jampified #roadtoajl

Yeayy masok ajl πŸ‘πŸ˜ @Regranned from @senangterhibur - Can he be anymore perfect? For the second time tonight, @syamel_official takes the stage with #lebihsempurna at week 3 of #sfmm32
.
#sfmm32
#roadtoajl - #regrann

The moment of truth #sfmm32
#sfmm32
#roadtoajl

Sementara semua finalis sedang nervous menunggu result... @akimahmad & @mrhazama1 sedang syok menari di belakang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#sfmm32
#roadtoajl

To cap off our final week of #sfmm32 , @bunkfaceband, @tammustafah send the crowd home happy on a high note! .
#sfmm32
#roadtoajl

Okay result dah nak announce!!
all the best
@dayangsayangkamu
@ismailizzani_
@sufiansuhaimi_
@aizatamdan
@erniezakri
@wanyhasrita dan semua yg bertanding! .
#sfmm32
#roadtoajl

Hmm @syamel_official pun rasa semua saingan harini sangat sengit & hebat. Admin setuju, berpeluh admin tengok contestants harini πŸ”₯πŸ”₯πŸ’ͺ🏻 apa-apa pun, all the best to Syamel & semua contestants lain!
#SFMM32
#roadtoajl

Most Popular Instagram Hashtags