#roadtoajl

MOST RECENT

Happy cheer day guys... do check new post on ๐Ÿ‘™ sexy boobs ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป @sexyboobs_syakl and dont forget to vote banyak2 for your guys luvly singer @amyleaazizan & @kaerazami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and also dont forget to follow ig ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป@AmyleaXKaer ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ may ur guys have a pleasant day... *#RoadToAJL*๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‰๐ŸปMUZIK-MUZIK
https://www.tv3.com.my/muzikmuzik/index.html ๐Ÿ‘‰๐ŸปHOT FM
โ€‹https://www-wp.hotfm.com.my/top-40-hot/ ๐Ÿ‘‰๐ŸปSURIA FM
https://www.suria.my/carta/?tab=2 ๐Ÿ‘‰๐ŸปCARTA ERA40
https://era.je/carta/era-fm/carta-era-40

JOM UNDI GUYS !! Spread our love to Amylea & Kaer by supporting & vote their song !! Much Love !! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ

Part 2 | Mengisahkan seorang yang merindui insan yang telah pergi menghadap illahi. Hanya yang tinggal hanyalah kenangan bersamanya ketika ia masih ada

Lagu ni diinspirasikan setelah melihat ramai orang tidak menghargai orang tersayang. Ada juga yang sanggup membunuh demi kepuasan sendiri. Jadi, pengajaran daripada lagu ni, hargailah mereka sebelum mereka pergi selamanya

Berhembus angin lalu
Sesaat kau berlagu
Kau alun kata rindu
Indahnya bersamaku
Dikasih, dimanja

Dahulu aku ada
Sekarang masih juga
Walaupun jasad jauh
Hatiku tetap utuh
Dikasih, dimanja

Terdengar-dengar petikannya
Mendayu-dayu suaranya
Indah mengalun melodinya
Sebakku rasa tak terhingga
Dikasih, dimanja

#hidupseorangrocker
#composertobe
#roadtoAJL

Part 1 | Mengisahkan seorang yang merindui insan yang telah pergi menghadap illahi. Hanya yang tinggal hanyalah kenangan bersamanya ketika ia masih ada

Lagu ni diinspirasikan setelah melihat ramai orang tidak menghargai orang tersayang. Ada juga yang sanggup membunuh demi kepuasan sendiri. Jadi, pengajaran daripada lagu ni, hargailah mereka sebelum mereka pergi selamanya

Berhembus angin lalu
Sesaat kau berlagu
Kau alun kata rindu
Indahnya bersamaku
Dikasih, dimanja

Dahulu aku ada
Sekarang masih juga
Walaupun jasad jauh
Hatiku tetap utuh
Dikasih, dimanja

Terdengar-dengar petikannya
Mendayu-dayu suaranya
Indah mengalun melodinya
Sebakku rasa tak terhingga
Dikasih, dimanja

#hidupseorangrocker
#composertobe
#roadtoAJL

Mengisahkan tentang seorang yang mampunyai kelebihan, yang mampu melihat apa yang akan jadi kepada pendosa yang leka dengan dunia sehingga terlupa kepada sang pencipta. Setiap kali dia ingin memberitahu pada setiap insan yang ada, dia buntu kerana tidak mempunyai kelebihan tertentu untuk menyedarkan masyarakat yang tidak tahu memilih antara yang baik mahupun sebaliknya

Lagu ini ditulis tanpa ada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati. Ditulis untuk berkarya disamping dapat memberi mesej tertentu kepada pendengar melalui lagu. Mungkin bukan sekarang. Aku tetap berusaha untuk menjadi komposer yang terbaik. Btw, lagu ni belum ada tajuk lagi. Saya bukak kepada semua rakan untuk bagi cadangan tajuk lagu berdasarkan sinopsis ringkas dan lirik lagu yang disertakan. Hehehehhee

Hendak ku lukiskan gambaran
Tentang sebuah hakikat
Supaya dapat dijelaskan
Tentang situasi yang aku lihat
Penuh warna putih dan hitam
Bagi mencari teman berkawan

Hendak ku tuliskan puisi
Supaya mampu menghiasi
Setiap gambaran yang terhasil
Agar dapat lebih dirasai
Namun tiada bakat dalam diri
Menjiwai seni kata yang terhasil

Nada tidak akan tercipta
Jika ia tiada makna
Setelah semua diberikan rasa
Bagi menghayati setiap kata
Yang tertulis berdasarkan jiwa
Terhasil dari pandangan mata

Tidak semua dapat merasakan
Setiap apa yang diluahkannya
Selagi ego menjadi raja
Semua usaha hanya sia-sia
Hanya ditemani airmata
Jika nanti padah akhirnya

Andai mereka dapat memahami
Tentang apa yang diingini
Pasti nanti ia menyedari
Dan mungkin dapat menghampiri
Membetulkan semua yang terjadi
Supaya tiada terkorban lagi

#hidupseorangrockers
#composertobe
#roadtoAJL

๐ŸŽผ ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู ุนูŽู„ูŽู‰ ูƒูู„ู‘ู ุญูŽุงู„ู.
.
.
Alhamdulillah, Allah SWT itu Maha Kaya dengan rahmat-Nya, berkat dan hidayah-Nya, sempurnalah lafaz ijab kabul dan walimah di Muar, Johor pada 14&15 September 2018. .
.
Terima kasih kepada ahli keluarga dan sahabat handai yang hadir jauh daripada Penang dan KL untuk turut meraikan majlis. .
.
#zayn๐Ÿ’žnana #lafazijabkabul #selafaz #vsco #vscobest #vscovibe #vscomood #vscogood #vscoaidilfitri #vscomalaysia #vscoworld #vscoedit #vscolove #vscofilm #vscoph #vscolike #vscofollow #vscopic #travelphotography #publicfigure #scenaromana #traveloka #kualalumpur #wallpapersticker #roadtoajl #localmusic #malaysong #artistsoninstagram #bangkitbotak #zayn๐Ÿ’žnana

Vote #qiemilio guys tinggal 3 hari nnti korang akan rindu nak vote #abpbh31 lagi untuk @haqiemrusli98_ heheheh๐Ÿ˜Š insyallah kita do'a kan haqiem menang ye๐Ÿ’ฏ he need support us ๐Ÿ‘Š @haqiemrusli98_ .
.
.
#sts #sayang #bossku
#tergantungsepi #jatuhbangun
#segalanya #perjalanan
#haqiemrusli #qiemilio #haqiem #roadtoajl #champion #supreme #fila #nikeshoes #shade #ytjt

Jangan lupa vote yer korang tuk artis kesayangan korang ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hi guys! Since Tak Pernah Hilang berada di tangga ke 12 di *MUZIK-MUZIK* .. Kita usaha undi lagi okay! Keep supporting AxK..!
*#RoadToAJL*๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‰๐ŸปHot FM
โ€‹https://www-wp.hotfm.com.my/top-40-hot/ ๐Ÿ‘‰๐ŸปSuria FM
https://www.suria.my/carta/?tab=2 ๐Ÿ‘‰๐ŸปCarta ERA40
https://era.je/carta/era-fm/carta-era-40

JOM UNDI GUYS !! Spread our love to Amylea & Kaer by supporting & vote their song !! Much Love !! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
@kaerazami
@amyleaazizan
@amyleaxkaer ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Cita-cita nak jadi komposer. Tapi, masih belum dapat meniti jalan supaya dapat menuju matlamat. Takpe, usaha lagi. Hehehe

Lirik & Lagu : Azley Adam

Ku meniti perjalanan
Yang gelap tanpa sinar
Suluhan kasih sayang
Yang telah kau nyalakan

Kau berikan petunjuk
Daripada kesesatan
Dunia yang makin gelap
Diselubungi dengan dosa

Namun suluhanmu telah pudar
Kau pergi tanpa kata

Ku sendiri dalam gelap
Mencari suluhan terang
Dimana akanku jumpa
Agar terang semua kelam

Aku menyesali perbuatan
Kini tiada lagi sinar

Aku mengharap kau pulang
Membawa sinarnya
Agar terang semua jalannya

Tiada yang dapat mengantikan
Sinaran yang kau bawa
Biarpun indah sinarnya

#hidupseorangrockers
#composertobe
#roadtoAJL

Salam jumaat... berkebaya arini tapi pakai seluar ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… may u guys have a cheer day today k... jangan lupa guys undi artis fav korang:

Since Tak Pernah Hilang berada di tangga ke 12 di *MUZIK-MUZIK* .. Kita usaha undi lagi okay! Keep supporting AxK..!
*#RoadToAJL*๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š 1โƒฃMUZIK-MUZIK
https://www.tv3.com.my/muzikmuzik/index.html

2โƒฃHOT FM
โ€‹https://www-wp.hotfm.com.my/top-40-hot/

3โƒฃSURIA FM
https://www.suria.my/carta/?tab=2

4โƒฃCARTA ERA40
https://era.je/carta/era-fm/carta-era-40

JOM UNDI GUYS !! Spread our love to Amylea & Kaer by supporting & vote their song !! Much Love !! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ Xlupa gak jangan lupa minum susu kambing fav u olls ๐Ÿฅ› ukfarm goat milk... @ukfarmagroresortofficial ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜and for more info on ๐Ÿ‘™๐Ÿ‘™@sexyboobshq can dm or whatsapp me at 0126877876 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags