#roadtoajl

MOST RECENT

Alhamdulillah atas kerjasama semua, akhirnya lagu BERCANDA DI MALAM INDAH berjaya masuk dalam pencalonan @muzikmuzik_33.
Jadi dengan ini, kami ingin meminta pertolongan dari semua Pak Maon & Bentara Guru untuk mengundi di www.tv3.com.my/muzikmuzik.
Undi setiap hari ok!!! ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
#GengPakMaon #GengBentaraGuru #muzikmuzik33 #RoadToAJL

Perhatiannn Pak Maon & Bentara Guru!!!
Lagu BERCANDA DI MALAM INDAH akan dipertandingkan.
Jangan lupa saksikan @muzikmuzik_33 malam ini jam 11 di @tv3malaysia. ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
#GengPakMaon #GengBentaraGuru #RoadToAJL #muzikmuzik33

Sampai Bila..Harus ke menunggu..okay,tak lama lagi dah..Ini perkhabaran gembira untuk anda semua..sama-sama kita nantikan di semua digital platform..
Semoga @mishaomar terus sukses! I love you!! We @mishaomar_fans love you!! #mishaomar #mishaomarisback #sampaibila #mentorotai #mentorotai2018 #teammishaomar #teammishaotai #elvira #tv3 #muzikmuzik #juaralagu #roadtoajl #ajl33 #erafm #hotfm #koolfm #sinarfm #thrgegar #suriafm #bestfm

Sampai Bila..Harus ku menunggu..okay,tak lama lagi dah..Ini perkhabaran gumbira untuk anda semua..sama-sama kita nantikan di semua digital platform..
Semoga @mishaomar terus sukses! I love you!! We @mishaomar_fans love you!! #mishaomar #mishaomarisback #sampaibila #mentorotai #mentorotai2018 #teammishaomar #teammishaotai #elvira #tv3 #muzikmuzik #juaralagu #roadtoajl #erafm #hotfm #koolfm #sinarfm #thrgegar #suriafm #bestfm

Super late post but finally manage to take some time! Here it goes, Bahran!
Alhamdulilah, we always wanted to meet up with bahran, face to face and finallyyy we did!!! The feeling?? Nerve-wrecking!! However, Bahran was super down to earth, super friendly! He talked to us(swipe left) and actually remembered some of us which is suprising bc this is our first meet up!! ๐Ÿ˜ฉ This is a special moment to all of us Bahran to finally meet you and have some chit-chatโค๏ธ๐Ÿ˜ฉ From all of us, bottom of our heart, we wish you all the best, #RoadToAJL, and goodluck in this industry! Forever supporting you all the way from Singapore. Who knows this time we come to support you? ๐Ÿ˜›๐Ÿคญ Till next time Bahran! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’š ps: u look sooooo good in turtle neckโค๏ธโค๏ธ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
#AME2018 #bahranatorssg

Teaser MV Hatiku Milikmu is out now! Baru teaser ha, tu pun dah gempak! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜3 more days to go! OMG so exciteddddd. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #hatikumilikmu #sitinordiana #roadtoajl

Went the hantu is come. it's feel like lagi teruk dri jampi sbnarnya. Berhantu hbis lgi lagu ni #misteri
@sirkhandanial @shfieghzali
@erniezakri
#misteri #roadtoajl #ernienyanyi #ernie #erniezakri #cover #allahmighty. #misterichallenge. #adiknyanyi

Regrann from @rusamusic - Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semua @bahranators_official nanti jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š link ada di bio!!!sehari sekali untuk mengundi
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #BAHRANATORS

Regrann from @rusamusic - Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semu @bahranators_official nanti jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #bahranators - #regrann

Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semu @bahranators_official nanti jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #bahranators

Regrann from @rusamusic - Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semua @bahranators_official jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #bahranators - #regrann

Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semu @bahranators_official nanti jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #bahranators

Thank you @muzikmuzik_33 sudi jemput @ariffbahran jadi tetamu utk malam ni. Korang semua @bahranators_official jangan lupa undi lagu Kata Akhirmu di Muzik muzik 33 nanti ok! ๐Ÿ˜Š
#rusamusic #ariffbahran #kataakhirmu #mm33 #muzikmuzik33 #tv3 #roadtoajl #bahranators

Beberapa jam je lagi.
#Repost @rexstudio17 with @repostapp
. . .

Countdown ke pentas
Anugerah Juara Lagu 32. Tinggal satu hari sahaja lagi. Jom recap 12
finalist AJL32 dalam video 1 minit ni. Korang rasa siapa yang menang?

Customize your video to promote your products and boost your sales.
Interested in our video editing services?

WhatsApp 0174139048/0179160465 or email to us at rexstudio17[at]gmail.com
Dont forget to follow us for new update.

Production Company: Rex Effect Studio
Editor: Aswadz
Storyboard: Aswadz

DISCLAIMER

Music "BRAND AD | Anugerah Juara Lagu 32" by TV3MALAYSIA Official

#ajl32 #tv3 #roadtoajl #anugerahjuaralagu #muzikmuzik #freelancevideo #servisbuatvideo #sayabuatvideo #designvideo #montage #corporatevideo #motiongraphic #gimmick #launching #marketing #advertisement #promote #sayajual #teaser #logo

As with any journey,
WHO you travel with can be more important than your destination !
Missing kaklong in this trip ๐Ÿ˜˜
Thanks Zaf,Abg Fairuz and all for Day 1 โœ”โค
Location:
1)Restoran Chinta by Fairuz Sofazr/Majistret , Cheras KL
2)Suka Sukre by Dato' Fazley , Cheras KL
#hyunfaJJCM๐Ÿด
#HyunfaKay3ll #kayell #sisters #family #cheyva #wildwildlove #malaysiatrulyasia #roadtoAJL #ikhlasitupenting #thebestneverrest

Selamat datang ke kampung "Janda Bersatu" hahahah
#BadaksHoliday
#RoadToAJL
#MusicXFashion
Janda X janda

AJL malam esok uolls.. lagu fav i ni.. #warkahuntukku @arajohari #roadtoAJL #zalleyissinging #lagucover

Countdown ke pentas Anugerah Juara Lagu 32. Tinggal satu hari sahaja lagi. Jom recap 12 finalist AJL32 dalam video 1 minit ni. Korang rasa siapa yang menang?

Customize your video to promote your products and boost your sales.
Interested in our video editing services?

WhatsApp 0174139048/0179160465 or email to us at rexstudio17[at]gmail.com
Dont forget to follow us for new update.

Production Company: Rex Effect Studio
Editor: Aswadz
Storyboard: Aswadz

DISCLAIMER

Music "BRAND AD | Anugerah Juara Lagu 32" by TV3MALAYSIA Official

#ajl32 #tv3 #roadtoajl #anugerahjuaralagu #muzikmuzik #freelancevideo #servisbuatvideo #sayabuatvideo #designvideo #montage #corporatevideo #motiongraphic #gimmick #launching #marketing #advertisement #promote #sayajual #teaser #logo

Most Popular Instagram Hashtags