#rmaf

7158 posts

TOP POSTS

Tahniah diucapkan! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ @utusanonline 26 April 17
@mindefmalaysia
#Satria
#Negaraku
#NadiNegaraKu
#NegaraKuMalaysia
#RMAF

Sedikit tunjuk ajar dari abam air force kita
#cricketlife#Rmaf#sobacc

Untuk warga PLP
(6 bulan yg bermakna)
Assalammualaikum w.b.t dan salam satu perkhidmatan. Sy selaku wakil YO Airforce mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga buat semua Peg dan JL Pusat Latihan Pegawai yang telah mendidik dan membentuk kami agar menjadi seorang pegawai yang berdedikasi. Tanpa jasa dan pengorbanan kalian kami tidak akan mampu berdiri sepertimana kami berdiri pada hari ini.
Dari ALK datangnya kami,
PLP sambut penuh ngeri,
Segala ilmu telah diberi,
Dilain masa berjumpa lagi.
Untuk ALK next post... Dont worry.. #wesharewemagnetize
#Rmaf
#afng

That sound ๐Ÿ˜
#C130Hercules #C130 #RMAF #TUDM

Tanpa commentator xmenarik lah airshow yang dipersembahkan..present to you, one of the RMAF commentator Left.Kol Hana #maafklusalahpangkat #theladybehindtheshow #RMAF #Salute #LIMA17

Selamat Memperingati Isra' Mi'raj 27 Rajab 1438 ๐Ÿ™
#RMAF

MOST RECENT

Masa tengok video papa buat sendiri model heli ni, berair jugak mata...he is sooooo in love with his passion. Sejak drpd kecik lagi, sy perhati je minat papa ni. Baik kat rumah di KL mahupun "studio" dia di Kelantan ๐Ÿ˜‚, tak pernah padam minat dia dgn benda2 ni. Dan setiap malam, sebelum dia tido, dia akan bukak internet utk cari compartments/model yg dia berminat nak buat. Fuuhh..sanggup beli drpd luar negara all the parts yg dia perlukan utk siapkan model tu..
.

Kadang2 teman papa pergi beli alat2 nak buat modelling ni. You just name it, i can guess ๐Ÿ˜. Bukan hanya buat model heli je, ferrari & kereta lumba yg lain, kapal terbang & byk lagi..tak terkira dah ๐Ÿ˜‚
.

I love you daddy...โค sorry bcoz i have no passion in what you do right now..lecehh laaa nak pasang2 compartment tu semua. ๐Ÿ˜‚ tolong sikit2 je boleh..hehe. Truly, papa mmg sangat penyabar orangnya..sebab tu boleh brsabar buat benda ni. ๐Ÿ˜˜
.

#ILoveMyDad
#MyOneAndOnlyKing
#ProudOfMyDad
#RMAF
#Nuri

"Belok Kiri"
#hornet #rmaf #lima17

Belly of the hornet.

Done..3rd trip
#RMAF#
#MAWILUD1#
#HIKING#

.
Save the Earth and claim perfection
Deem the mass and blame rejection
Hold the pose, reign perception
Grudges break your back
Atlas, Rise!!!
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #RMAF
๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท #Airbus #A400M-180 #Atlas
๐ŸŒ #M5403
๐Ÿ›ซ #SZB #WMSA
๐Ÿ“… April, 2017

Flanker love <3

Quick right turn from France's Dassault Rafale fighter jet at LIMA 2017
Tag Your Friends, comment belowโคต๐Ÿ‘ฎ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Aircraft Type : Dassault Rafale โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Credit owner โœˆ: Me โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
France pushing Malaysia to buy Dassault Rafales to replace Royal Malaysian Air Force (RMAF) squadron of Russian MiG-29 combat planes
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #cockpit #airbus #aviation #avgeek #avgeeks #piloteyes #instaplane #planeporn #airbus #malaysiaairports #instaaviation #instapilot #instagramaviation #megaplane #aviationgeek #aviation4u #aviationdaily #LIMA2017 #lima17 #dassaultrafale #rmaf #frencharmay

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags