[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rm296

652 posts

TOP POSTS

MARYAM DRESS
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍
.
.
HARGA??? Jangn risau.
. .
SALE PRE ORDER RAYA #RM199
-sah untuk yang join pre order sahaja- .
*Normal price $RM229*
.
.
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie!!! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍
.
.
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦ .
. =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
.
.
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream .
.
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. .
.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL .
.
βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. . .
.
.
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
. -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
. -P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
.
Whatsapp lekaiihhh 0148433085

Comel jer adik ni libas² #maryamkids bak princess gitewww 😍 .
Taknak ke cantik di pagi raya sedondon ibu & anak . .
SALE PRE ORDER MARYAM KID #RM119 sahaja . .
Dan ada set combo ibu & anak hanya #RM296 sahaja. .
Pre order sah sehingga 14/6 .
Jangan risau boleh deposit minimum #RM50.
.

Cepat wasap sis +60134418949

#familyMSH

πŸ‘CINCIN BATU 916 D8 πŸ’―

Batu swarvoski

1.31g. saiz : 8.5 #RM296

#wassp01133972113
#wassp01133972113
#wassp01133972113

*MARYAM SYARI MODERN KIDS*
-
NORMAL PRICE #RM139$βœ–οΈ
-
Harga retail sale raya #RM119 exc postage
-sah untuk yg join pre oder sahaja-
-
*********************
SALE COMBO SET IBU & KIDS -
Harga retail #RM296 exc postage
-sah untuk yg join pre order sahaja-
.
Setiap pembelian one set dress + khimar (Maryam)
.
One set dress + instant shawl size kanak2 (maryam kids)
.
*Postage SM RM11 SS RM15 (dewasa)
*Postage SM RM6 SS RM10 (kids)
*Postage set combo SM RM15 SS RM19
.
*Pos pmbelian borong mengikut berat
.
Whatsapp "MARYAM" di 0196945553
Whatsapp "MARYAM" di 0196945553
Whatsapp "MARYAM" di 0196945553

MARYAM SYARI MODERN DEWASA*

NORMAL PRICE #RM229$βœ–οΈ Harga retail sale raya #RM199 exc postage
-sah untuk yg join pre oder sahaja- ******************* *MARYAM SYARI MODERN KIDS*

NORMAL PRICE #RM139$βœ–οΈ Harga retail sale raya #RM119 exc postage
-sah untuk yg join pre oder sahaja ************* SALE COMBO SET IBU & KIDS
Harga retail #RM296 exc postage
-sah untuk yg join pre order sahaja-

Setiap pembelian one set dress + khimar (Maryam)

One set dress + instant shawl size kanak2 (maryam kids) *Postage dewasa SM RM11+ RM 7 next item
SS RM15 +RM11 next item *Postage kid SM RM6 +RM 4 for next item
SS RM10 +RM 7 for next item *Postage set combo SM RM15 SS RM19

:: selamat petang. 😘😘 adik2 nak baju raya yg cute lg cntk cm ni.????. Nt mnx kt ibu, mama, momy blikn ea. Sekarang masih promosi, adk2 jgn lmbt bg tau...nt tkot promosi tmt nt....hehe. ::
.
.
*MARYAM SYARI MODERN KIDS*

NORMAL PRICE #RM139$βœ–οΈ Harga retail sale raya #RM119 exc postage
-sah untuk yg join pre oder sahaja-

Harga Borong #RM79 Exc postage -minimum oder 20helai ke atas- Oder melalui HQ sahaja tak sah untuk ds. ********************* SALE COMBO SET IBU & KIDS
Harga retail #RM296 exc postage
-sah untuk yg join pre order sahaja-

Setiap pembelian one set dress + khimar (Maryam)

One set dress + instant shawl size kanak2 (maryam kids) *Postage SM RM11 SS RM15 (dewasa)
*Postage SM RM6 SS RM10 (kids)
*Postage set combo SM RM15 SS RM19 *Pos pmbelian borong mengikut berat *nt klu nk oder bg tau akk ea dik.....😘😘
πŸ“±0173013846
πŸ“±0173013846
πŸ“±0173013846

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection πŸŽ‰πŸŽ‰
.
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ni! 😍
.
.
Ap yg best jubah maryam ni?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
==================================
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja-
.
Normal price RM229
.
==================================
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119
-sah untuk yang join pre order sahaja-
.
Normal price RM139
.
==================================
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦
.
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
.
.
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream .
.
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL .
.
βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
.
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
.
⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ ⚫⚫
TO ORDER:
.
πŸ“² WhatsApp +6017-7715022
πŸ“² WhatsApp +6017-7715022
πŸ“² WhatsApp +6017-7715022
.
⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualjubah #jubah #jubahmurah #dress #dresslabuh #dressmurah #bajumuslimah #muslimah #bajuraya2017 #bajurayamurah #maryamsyarimodern #medeenasyarimodern

*SIZE CHART* #MaryamSyariModern
.
.
MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr Amy nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie!Amyyy!! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
Amy!! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017 -P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#mardinasafiyyahijab
#maryamsyarimodern
#msluxeedition
#eid2017
#bajuraya2017
#adoreemporium

MSH-DETAIL GAMBAR:
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017 -P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

Berminat nak join?? Whatsapp kak iqa ye 😘
013-9834769

MOST RECENT

πŸ‘CINCIN BATU 916 D8 πŸ’―

Batu swarvoski

1.31g. saiz : 8.5 #RM296

#wassp01133972113
#wassp01133972113
#wassp01133972113

πŸ’šIBU DAN ANAKπŸ’šMaryam Syari- Soft NudeπŸ’š
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE RAYA #RM199 FREE POSTAGE
*Normal price $RM229* .
SALE MARYAM KIDS #RM119 .
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start delivery πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
.
ETA : - Tarikh order 14/5/2017- 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progress. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
πŸ’š
#mardinasafiyyahijab #darrawajihah #raya2017 #baganserai #palecream #softbrown #lightbrown #cream #krimpucat #perak #dress #khimar #readystock #setibudananak #freepostage

πŸ’šIBU DAN ANAKπŸ’šMaryam Syari- Soft NudeπŸ’š
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE RAYA #RM199 FREE POSTAGE
*Normal price $RM229* .
SALE MARYAM KIDS #RM119 .
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start delivery πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
.
ETA : - Tarikh pre order 14/5/2017- 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progress. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
πŸ’š
#mardinasafiyyahijab #darrawajihah #raya2017 #baganserai #palecream #softbrown #lightbrown #cream #krimpucat #perak #dress #khimar #readystock #setibudananak #freepostage

MSH-DETAIL GAMBAR:
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start delivery
. πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
#bridesmaids #bajunikah #raya2017 #solemnization #sayajualdress #iselldress #solemnizationdress

MSH-DETAIL GAMBAR:
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start delivery
. πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
#bridesmaids #bajunikah #raya2017 #solemnization #sayajualdress #iselldress #solemnizationdress

MSH-DETAIL GAMBAR:
[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakMar nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakMar !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start delivery
. πŸ“¦ =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang.
.
KakMar !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja.
.
Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
-Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
#bridesmaids #bajunikah #raya2017 #solemnization #sayajualdress #iselldress #solemnizationdress

MARYAM DRESS
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍
.
.
HARGA??? Jangn risau.
. .
SALE PRE ORDER RAYA #RM199
-sah untuk yang join pre order sahaja- .
*Normal price $RM229*
.
.
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie!!! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍
.
.
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦ .
. =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
.
.
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream .
.
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. .
.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL .
.
βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. . .
.
.
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
. -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
. -P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
.
Whatsapp lekaiihhh 0148433085

MARYAM DRESS
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍
.
.
HARGA??? Jangn risau.
. .
SALE PRE ORDER RAYA #RM199
-sah untuk yang join pre order sahaja- .
*Normal price $RM229*
.
.
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie!!! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍
.
.
PRE ORDER RAYA DGN MINIMUM DEPOSIT #RM50 SAHAJA , full payment bila start dilevery πŸ“¦ .
. =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
.
.
βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream .
.
βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. .
.
βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan.
.
.
βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL .
.
βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. . .
.
.
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017
.
. -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
.
. -P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.
.
.
Whatsapp lekaiihhh 0148433085

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

[NOW RELEASE !!] - MARYAM SYARI MODERN KINI DILANCARKAN DGN RASMINYA HARI INI UTK PRE ORDER! RAYA 2017 #Luxecollection .
.
... Uolls, jangan berlengah2 lagi! Bcoz koleksi ini dijangka #soldOut bila2 masa shj! Terlepas koleksi ni uolls konfirm gigit jari! Maka terlepas lah juga peluang uolls utk tampil glamour & ayu bergaya RAYA ne! 😍
.

Alhamdulillah, dgn rasa berdebar dn eksitednyerr KakNaz nak umumkan 1ST #Luxecollection Maryam syari modern KINI DIBUKAA Yess! Dahhh released darlings, .
.
Ap yg best jubah maryam ne?? Its a trend!!! Sekarang ni tengah femes trend "PEPLUM CUT" CLASYY & VINTAGE Untuk pertama kalinya MSH keluarkan set combo ibu dan anak #luxeedition syari modern yg sangat exclusive 😍 .
HARGA??? Jangn risau.
.
SALE PRE ORDER RAYA #RM199 exc pos
-sah untuk yang join pre order sahaja- *Normal price $RM229* .
SALE PRE ORDER MARYAM KIDS #RM119 -sah untuk yang join pre order sahaja-
.
*Normal price $RM139βœ–οΈ*
.
.
SET COMBO IBU & ANAK #RM296 ONLY
.
.
Whoaa tk sangka design mewah mcm nie boleh dapat hargaa mcm nie! KakNaz !! Sya nak oder. HA NAK ORDER?? 😍 .
Wasap KakNaz lekas πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934
>> http://www.wasap.my/60193740934 =β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’
SPECIAL MARYAM SYARI MODERN
=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’=β€’ βœ”οΈ11 Colour fresh pastel & dark pilihan 2017 , pantone,melrose, pale cream βœ”οΈ WHUDUQ. bf friendly, hidden zip memudahkan berwhuduk menunaikan solat dan menyusu namun tetap berketerampilan exclusive modern. βœ”οΈ EXCLUSIVE. di taburi swaroski hasil tangan pada bahagian lapisan depan dn ropol ropolan tangan. βœ”οΈ SIZING. Standard size dari S hingga XL βœ”οΈ MATERIAL. Como dubai, selesa dan tidak panas, tidak jarang. .
KakNaz !! Ulang sekali lagi harga promo sah untuk yang join pre order sahaja. .
ETA : - Tarikh open pre order 14/5/2017
-Tarikh Tutup pre order 14/6/2017 -Delivery tarikh 10/6/2017
-Delivery tarikh 16/6/2017
>
-P/s Pre order di buka bergantung pada production yg sdg di progess. Jika melebihi permintaan tarikh akan tutup lebih awal.

#MardinaSafiyyaHijab
#MardinaSafiyyaHijabRaya

Most Popular Instagram Hashtags