#rizqishopline

MOST RECENT

πŸ”₯NEW ARRIVALπŸ”₯
GOLD DOLLY TOP(kembang) + MERMAID GOLD SKIRT
1SET RM89 TAK TERMASUK POS
.
CODE : ANNA
COLOR: refer picture
.
POSTAGE 1set
Semenanjung rm8
Ss rm12
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 13-14.5inch
Bust 14.5inch
Length 26inch
Sleeve length 21.7inch
Armhole 5inch
Waist 19inch Hips 25inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13inch (getah)
Length 37.7inch
Hips 14.5inch
.
MATERIAL HIGH QUALITY STRECHABLE WOVEN(tak melekat,tak panas,tak jarang,susah kedut)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM XS TO M (REFER MEASUREMENTS)
.
ORDER SMS/WHATSAPP (NO CALL & reply from bottom)

Harap boleh sabar tq😘
#rizqishopline
#kedaionline
#bajupeplum
#bajupeplumraya
#bajubaru
#bajuraya2018

Peminat cotton semua,,haiiii...Kami nak bawakan kepada anda corak terkini daripada @nurraihan_cotton .
.
.
Ekslusif kami bawakan corak 'bunga-bunga pelangi' 😍Anda boleh tampil kelainan dengan corak yang menarik ni... .
.
Permintaan sangat tinggi..kami tawarkan harga istimewa kepada anda yang berjaya membuat pembelian..
.
.
Boleh dapatkan corak menarik ni dengan menghubungi kami di whatsapp:
πŸ“²0199579466 πŸ“²0199579466

Setiap pembelian akan ada hadiah percuma daripada kami❀️ #amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#worldoftoys_rsc
#nurraihan_cotton
#rizqishopline
#bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungcotton #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #raya2018
#rayalagi
#bajuraya

Peminat cotton semua,,haiiii...Kami nak bawakan kepada anda corak terkini daripada @nurraihan_cotton .
.
.
Ekslusif kami bawakan corak 'bunga lalang' 😍Anda boleh tampil kelainan dengan corak yang menarik ni... .
.
Permintaan sangat tinggi..kami tawarkan harga istimewa kepada anda yang berjaya membuat pembelian..
.
.
Boleh dapatkan corak menarik ni dengan menghubungi kami di whatsapp:
πŸ“²0199579466 πŸ“²0199579466

Setiap pembelian akan ada hadiah percuma daripada kami❀️ #amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#worldoftoys_rsc
#nurraihan_cotton
#rizqishopline
#bajukurungmoden #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungcotton #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcantik #raya2018
#rayalagi
#bajuraya

Thank you my dear customer for choosing and trusting me ❀️ .
.
Terima kasih kerana berminat dengan Nurraihan_Cotton
.
.
#sayajualkaincotton
#sayajualkaincottonmurah
#sayajualmurah
#cottonterkini
#englishcotton
#englishcottoncantik
#nurraihancottoncustomerfeedback
#rizqishopline
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc

Thank you my dear customer for choosing and trusting me ❀️ .
.
Terima kasih kerana berminat dengan Nurraihan_Cotton
.
.
#sayajualkaincotton
#sayajualkaincottonmurah
#sayajualmurah
#cottonterkini
#englishcotton
#englishcottoncantik
#nurraihancottoncustomerfeedback
#rizqishopline
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc

Thank you my dear customer for choosing and trusting me ❀️ .
.
Terima kasih kerana berminat dengan Nurraihan_Cotton
.
.
#sayajualkaincotton
#sayajualkaincottonmurah
#sayajualmurah
#cottonterkini
#englishcotton
#englishcottoncantik
#nurraihancottoncustomerfeedback
#rizqishopline
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc

NCC 07 -sold-
Thank you my dear customer for choosing and trusting me ❀️ .
.
Terima kasih kerana berminat dengan Nurraihan_Cotton
.
.
#sayajualkaincotton
#sayajualkaincottonmurah
#sayajualmurah
#cottonterkini
#englishcotton
#englishcottoncantik
#nurraihancottoncustomerfeedback
#rizqishopline
#amourabeauty.rsc
#aidijuma_rsc

Thank you my dear customer for choosing and trusting me ❀️ .
.
Terima kasih kerana berminat dengan Nurraihan_Cotton
.
.
#sayajualkaincotton
#sayajualkaincottonmurah
#sayajualmurah
#cottonterkini
#englishcotton
#englishcottoncantik
#nurraihancottoncustomerfeedback
#rizqishopline
#amourabeauty.rsc
#aidijuma_rsc

Amoura Lipmatte bukan hanya utk kulit yg cerah.. Sesuai juga utk kulit gelap.. πŸ˜‰

Saper yg rasa was2 tu meh tgk swatches nie.. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Semua color sesuai utk kulit korang.. Amoura lipmatte mmg direka khas utk kulit wanita Asia.. #amoura
#amouracosmetics
#amouramattelipstick
#amouraagent
#lipmatteamoura
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#rizqishopline
#nurraihan_cotton

Selamat tengahari semua ❀️ Jom kita konngsikan bersama... Antara ramuan utama dalam Amoura LipMatte ialah Shea butter yang merupakan skin superfood yang diekstrak dari biji buah Shea. Ianya sangat kaya dengan Vitamin A, E dan F. Antara manfaat dari penggunaan Shea Butter seperti :
-
πŸ‘„ Memberi kelembapan yang sesuai. πŸ‘„ Mengurangkan masalah radang kulit bibir @ inflammation. πŸ‘„ Sebagai agen semulajadi penghasilan kolagen.
-
Jadi, dah tahu kenapa Amoura Lipmatte sangat istimewa pada si pemakainya kan??
😘😘 Sambil pakai pun boleh merawat bibir agar kekal cantikπŸ’‹

#amoura
#amouracosmetics
#amouramattelipstick
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#rizqishopline
#nurraihan_cotton

Traffic Amoura sekarang memang laju sangat2 🚦 🚦 sampai tak menang tangan..
.
.
Orang dah mula kenal dengan Amoura..❀️❀️
.
.

Terima kasih kerana menyokong kami #teamamoura..sayang you all semua..
#makeupartist
#makeup
#lipstickamoura
#lipstickmalaysia
#lipstickwudhukfriendly
#lipmatteamoura
#lipmatteviral
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#nurraihan_cotton
#rizqishopline

🌸NEW COLLECTION 🌸
CHIARA KURUNG
_
Price : RM 80 SM (free size) / RM 85 SM (PLUS SIZE) . Postage SS + RM 9
_
Measurement : ❀️FREE SIZE :
______
TOP:
SHOULDER : 14.5”
BUST : 36” - 37” MAX
WAIST : 34” - 36” MAX
LENGTH :26”
ARMHOLE : 7”
SLEEVE : 21.5”
_____
SKIRT :
WAIST : 28” - 36” MAX
HIP : 38” - 40” MAX
LENGTH : 40” ❀️PLUS SIZE :
_____
TOP:
SHOULDER : 15.5”
BUST : 38” - 40” MAX
WAIST : 36” - 38” MAX
LENGTH : 28β€œ
ARMHOLE : 8”
SLEEVE : 23”
____
SKIRT :
WAIST : 32” - 40” MAX
HIP : 42” - 44” MAX
LENGTH : 43”
.
🌸 KAIN MOSS CREPE . 🌸 DESIGN YANG SIMPLE DAN MENARIK . 🌸 JAHITAN YANG SANGAT KEMAS . 🌸 BEADS DIJAHIT DENGAN KEMAS .
____
#zzagent #kurungcantik #kurungbridemaidmurah #kurungmalaysia #kurunglace #kurunglacey #chiarakurung

#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#worldoftoys_rsc
#nurraihan_cotton
#rizqishopline

Coralista on her lips πŸ‘„
How amazing right??
.
.
Want to try it one..grab yours now while stock availableπŸ€—
.
.
Kindly whatsapp me Ina,0199579466 to order
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#worldoftoys_rsc
#rizqishopline
#nurraihan_cotton
#amouracosmetics
#amouracosmeticsmalaysia
#lipmattemurah
#lipmatteamoura

One of the favourite choice by #amouralovers 'naturally nude'
.
.
Such a nice colour and look simple..
.
.
Interested kindly whatsapp me 0199579466
#amourabeauty_rsc
#aidijuma_rsc
#worldoftoys_rsc
#rizqishopline

Most Popular Instagram Hashtags