[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rizalyusofflovefood

269 posts

TOP POSTS

Thanks kak @shazlinzakariah bagi lemang periuk monyet ni ๐ŸตNasib kau lah monyet periuk pun kena rembat ๐Ÿ˜
.
#TeaTime #AidilAdha #LemangPeriukKera #SambalBilisGaring #RizalYusoffLoveFood

Tulah masak pon main phone, kan dah hangit sket, yg sebelah lagi toksah cakaplah ๐Ÿคฆ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธ
.
#Saturday #Breakfast #Paratha #SambalUdangPetai #RizalYusoffLoveFood

D24 Durian McFlurry. Nikmatnyaaaaa ๐Ÿคค
.
#TeaBreak #DurianMcFlurry #McDonalds #RizalYusoffLoveFood

Pegi #kendurian nak makan durian, durian tak masak ๐Ÿ˜‘
.
#FoodMegaFestival #JunkFest #RizalYusoffLoveFood

Umpama terkena renjatan elektrik pikachu dikala mata tengah kian layu ๐Ÿ˜–โšก๏ธ#masamyangamat
.
#TeaTime #Markisa #PassionFruit #RizalYusoffLoveFood

Monday yang manis ๐Ÿ“
.
Thanks kak Aida! Pavlova bezday katanya, dah sebulan dahh kot ๐Ÿ˜
.
#MondayBlues #Pavlova #Strawberry #PassionFruit #RizalYusoffLoveFood

Semua dah balik tadi baru boleh nak menikmati kuih Sri Muka Durian ni ๐Ÿ˜œkalau makan tadi mahu kena maki ๐Ÿ™Š
.
#Overtime #TeaTime #SriMukaDurian #RizalYusoffLoveFood

MOST RECENT

Bos ajak dinner rindu agaknya sebab lama abam tak masuk opis ๐Ÿ˜‚ Thanks bos belanja & happy belated bufday Fairuz (baju biru) Esok start balik keje, jumaat cuti balik public holiday. Yeayyyyy! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
#Dinner #Steamboat #Grill #AlFatehSteamboat #Officemates #Colleague #RizalYusoffAndFriends #RizalYusoffLoveFood

Tulah masak pon main phone, kan dah hangit sket, yg sebelah lagi toksah cakaplah ๐Ÿคฆ๐Ÿฟโ€โ™‚๏ธ
.
#Saturday #Breakfast #Paratha #SambalUdangPetai #RizalYusoffLoveFood

Thanks kak @shazlinzakariah bagi lemang periuk monyet ni ๐ŸตNasib kau lah monyet periuk pun kena rembat ๐Ÿ˜
.
#TeaTime #AidilAdha #LemangPeriukKera #SambalBilisGaring #RizalYusoffLoveFood

Dengan rasa masam manis berlemak dari kuah yang menggunakan udang segar & kentang terpilih ditambah dengan gabungan manis daging korban, mempersembahkan Mee Rebus Daging Mak Salmah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
#Dinner #MeeRebus #DagingKorban #AidilAdha #RayaHaji #MomsCooking #RizalYusoffLoveFood

Gambar ehsan dari FB Yb Dato Nasarrudin Zin. Tengok, sampai melopong YB tengok abam masak rendang ๐Ÿ˜œ
.
#Lunch #Sundate #AidilAdha #HariRayaHaji #IbadahKorban #RukunTertangga #RizalYusoffCooking #NasiBeriani #ParuRendang #DagingMasakKicap #SupGearBox #KariKambing #AcarTimunNenas #RizalYusoffLoveFood

Secara psychologynya makanan akan jadi lebih sedap sekiranya makan beramai2. Apa2 pun camgini ๐Ÿ‘๐Ÿผdia punyer sup gearbox! ๐Ÿคค๐Ÿคค
.
#Lunch #Sundate #AidilAdha #HariRayaHaji #IbadahKorban #RukunTertangga #RizalYusoffCooking #NasiBeriani #ParuRendang #DagingMasakKicap #SupGearBox #KariKambing #AcarTimunNenas #RizalYusoffLoveFood

Chicken Totilla Wrap with Sambel Iken Biliz. Abah makan 2 ketoi, suka la tuh ๐Ÿ˜‚
.
P/s: Salad, daun pudina, daun selom, bawang balance sayur laksa mak buat semalam + capsicum & tomato. Hentam jerlahh ๐Ÿ˜
.
#Dinner #Totilla #ChickenWrap #SambalIkanBilis #ChefOfTheDay #RizalYusoffCooking #RizalYusoffLoveFood

D24 Durian McFlurry. Nikmatnyaaaaa ๐Ÿคค
.
#TeaBreak #DurianMcFlurry #McDonalds #RizalYusoffLoveFood

Lambang Cinta @ctdk Happy 11th Anniversary! โค๏ธ
.
Thanks Dila ๐Ÿ“๐Ÿซ
.
#MorningBreak #Strawberry #CameronHighland #Officemates #RizalYusoffLoveFood

Siapa yang suka makan pedas jer yang tahu macam mana nikmat kepuasan makan pedas!
.
Hot & Spicy Chicken Grill with Nando's Extra Extra Hot Sauce ๐Ÿ”๐Ÿ”ฅ
.
#AfterWork #Dinner #ChickenGrill #HotSpicy #ChefOfTheDay #RizalYusoffCooking #RizalYusoffLoveFood

Semua dah balik tadi baru boleh nak menikmati kuih Sri Muka Durian ni ๐Ÿ˜œkalau makan tadi mahu kena maki ๐Ÿ™Š
.
#Overtime #TeaTime #SriMukaDurian #RizalYusoffLoveFood

Monday yang manis ๐Ÿ“
.
Thanks kak Aida! Pavlova bezday katanya, dah sebulan dahh kot ๐Ÿ˜
.
#MondayBlues #Pavlova #Strawberry #PassionFruit #RizalYusoffLoveFood

Hari ni rajin buat bekal sekolah utk anak2 โ˜บ๏ธ
.
#Breakfast #EggWrap #Lunch #PrawnSpaghetti #RizalYusoffCooking #RizalYusoffLoveFood

Umpama terkena renjatan elektrik pikachu dikala mata tengah kian layu ๐Ÿ˜–โšก๏ธ#masamyangamat
.
#TeaTime #Markisa #PassionFruit #RizalYusoffLoveFood

Most Popular Instagram Hashtags