[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#richserum

1353 posts

TOP POSTS

Slm smua..slmt bhari mggu. Td pg kuar pg jmpa doc gigi sy yg hensem 2 ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Arini sj nak share dgn uols btapa bestnya rangkaian produk dr KARISMA COSMETIC.
Mlm td pakai rich serum, night cream n treatment cream.. Nampak x toit sbiji jrawat tmbuh atas bibir smlm. Jrawat sbiji dua kuar 2 biasa mnunjukan kulit kita sihat n normal. Plz jgn sentuh jgn gatal tgn picit2 ya..Guna ngtcream cpt la kecut jrawtnya. Tp ingat ya jika jrawat tgh subur jgn pakai dulu serum. Tang jrwat 2 sy elakan dr serum. Bgn pg td bsihkan dgn beauty soap.. Woww.., trasa skin bersih anjal emm best2โ˜บ

Kemudian sy calit daycream sratakan sluruh muka. Ambk sdikit sj sunblock x perlu byk ya coz spf nya da tggi. Then wajib dgn foundation KGF tau glowing gitu. Sapu rata kgf n last dap2 two way cake powder. Puas hati true face KC sgt2 best.. Sgt lawa tonenya rugi kalu x grab๐Ÿ˜š

Ok itu sj..touch up pung ala kadar bsepah kening. Cik abe n anak2 duk nungu dlm keta ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Ok nak chantik... Jom berKARISMA
Nak buat duit kepok2... Jom jd STOKIS KARISMA bimbingan sy๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #skincare5in1
#richserum
#kgf
#truefacetwowaycake
#lipsmatte
#bbc

Jom kita whatsup.., klik sj๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://sayanakcantikbersamakarismakosmetik.wasap.my/

Betul ke produk ini boleh kecilkan pori2 kat muka?

Korang mesti tercari-cari produk yang boleh mengecilkan pori kan?haaa uols tgk cikgu cntik manis ni cun kan..tiada lg mslah kulit wajah makin cntik gebuu licin gtuu..student pun bertambah smgt nk bljar tgk ckgu manis cntik cenggini.. serum karisma,serius best boleh menutup segala pori yang ada kat muka.

Yang dah guna serum ni taulah kehebatan serum ni,serius memang best!

Jom risik2
Tekan jer num sis.. #richserum
#karismaskincare
#dropshipministokisneeded
#0109181156

๐ŸSET COMBO KC ๐Ÿ

Awak2 tahu takk, yang ni la set combo #karismacosmetic ๐Ÿ˜˜ nak cantik nak comey nak segak hanya pakai 3 benda ni jerr awak2... #skincare5in1
#kgffoundation
#richserum ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‘Yang ada jerawat boleh hilang
๐ŸŒธYang ada jeragat boleh pudar
๐Ÿ‘‘Yang ada kulit kusam boleh berseri semula.
๐ŸŒธYang ada whitehead n blackhead boleh hilang
๐Ÿ‘‘Muka jadi glowing & berseri.
๐ŸŒธKulit wajah jadi lembutt jerrr... Jangan risau KC bukan skincare yang buat muka jd merah mcm udang kena bakar tu...Jangan risau KC tak menggelupaskan kulit wajah...Jangan risau KC tak buat kulit muka jadi nipis...pemulihan wajah secara semulajadi uolls...so far semua ribuan testimoni KC bg positive feedback ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Wsp 0124959760

Penangan berKarisma combo set.. uolss xnk cntik mcm gini ke?? Yg ade mslh๐Ÿ‘‡
โœ”๏ธjeragat โœ”๏ธJerawat โœ”๏ธkulit kusam โœ”๏ธkulit terbakar โœ”๏ธkulit berparut
โœ”๏ธkulit berlubang
Meh pm@whsp 0169506960 #agentkarismapenang
#skincare5in1
#richserum
#kgffoundation
#pastichantiksangatt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ciri utama #RichSerum adalah sebagai WATER HOLDER ๐ŸŒซ๏ธ (menyimpan air) untuk memastikan kulit sentiasa lembap! ๐Ÿ˜˜
RICHSERUM
.
Haaaa...Sapa lg yg nk nampak muda belia,mantap & gebu gebas,jom cuba RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL dari KOREA ni๐Ÿ˜
Satu serum yg cukup utk memberi impak luar biasa kepada kulit anda persis gadis2 KOREA
.
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit
Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.

Wassap Mek ya 0195987004
Pasti....Chantikkk Sangattt!!!

Ciri utama #RichSerum adalah sebagai WATER HOLDER ๐ŸŒซ๏ธ (menyimpan air) untuk memastikan kulit sentiasa lembap! ๐Ÿ˜˜
RICHSERUM
.
Haaaa...Sapa lg yg nk nampak muda belia,mantap & gebu gebas,jom cuba RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL dari KOREA ni๐Ÿ˜
Satu serum yg cukup utk memberi impak luar biasa kepada kulit anda persis gadis2 KOREA
.
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.

Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
whatsapp : 01119440451

Ciri utama #RichSerum adalah sebagai WATER HOLDER ๐ŸŒซ๏ธ (menyimpan air) untuk memastikan kulit sentiasa lembap! ๐Ÿ˜˜
RICHSERUM
.
Haaaa...Sapa lg yg nk nampak muda belia,mantap & gebu gebas,jom cuba RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL dari KOREA ni๐Ÿ˜
Satu serum yg cukup utk memberi impak luar biasa kepada kulit anda persis gadis2 KOREA
.
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit
Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda. .
Pasti....Chantikkk Sangattt!!!
Wtspp sis utk prtnyaan/order..
Klik
http://www.wasap.my/6076334244
#adilaagentkualapilah
๐Ÿ“ฎโœˆ seluruh Malaysia
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿš™๐Ÿš™ cod sekitar kuala pilah,bahau,batu kikir,senaling,juasseh,terachi dll..

MAMPU MILIK
.
KARISMA COSMETIC harga mampu milik!
.
Dengan RM 120 korang dapat 1 set Skincare untuk merawat JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM pada wajah.
.
Sangat senang dan mudah digunakan.
.
Berminat? Wasap Hana 0136398097 sekarang.
.
#SayaJualKarisma
#KarismaCosmeticPuchong
#KarismaCosmetic
#KCTeamHana
#DroshipWanted
#MerawatSecaraLembut
#NakCantikGlowing
#Testimoni
#Lotion
#IbuPutih
#BeautySoal
#RichSerum
#Skincare5in1
#CrownHairTonic
#KGFFoundation
#SkinForMen
#TrialSet
#SerumMan
#BBC
#Cantik #Glowing
#Jerawat #Jeragat
#Cerah #NakBebel
#NakFakta #BazarPaknil
#HSC
#SurihatiMrPilot

๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅ

DENGAN PEMBELIAN SET COMBO ANDA DAPAT LEBIH BESAR FREE GIFTNYA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ APA ITU COMBO SETโ”โ”โ” ๐ŸSET COMBO KC ๐Ÿ

Awak2 tahu takk, yang ni la set combo #karismacosmetic ๐Ÿ˜˜ nak cantik nak comey nak gebus.. hanya pakai 3 benda ni jerr awak2... #skincare5in1
#kgffoundation
#richserum ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‘Yang ada jerawat boleh hilang
๐ŸŒธYang ada jeragat boleh pudar
๐Ÿ‘‘Yang ada kulit kusam boleh berseri semula.
๐ŸŒธYang ada whitehead n blackhead boleh hilang
๐Ÿ‘‘Muka jadi glowing & berseri.
๐ŸŒธKulit wajah jadi lembutt jerrr... ๐Ÿ‘ŒJangan risau KC bukan skincare yang buat muka jd merah mcm udang kena bakar tu...
๐Ÿ‘ŒJangan risau KC tak menggelupaskan kulit
wajah...
๐Ÿ‘ŒJangan risau KC tak buat kulit muka jadi
nipis..pemulihan wajah secara semulajadi uolls...
๐Ÿ‘Œso far semua ribuan testimoni
๐Ÿ’‹ KC bg positive feedback ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Pastiii cantikkk sangatt โ—โ— #karismacosmetic
#agentkcshahalam

Berapa harganya set comboโ”โ”
Hanya rm 290 shj.. ๐Ÿ˜

Dapatkan segera jika nakkan free gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜ dari kak Ruz...
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601133555919

MOST RECENT

Slm smua..slmt bhari mggu. Td pg kuar pg jmpa doc gigi sy yg hensem 2 ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Arini sj nak share dgn uols btapa bestnya rangkaian produk dr KARISMA COSMETIC.
Mlm td pakai rich serum, night cream n treatment cream.. Nampak x toit sbiji jrawat tmbuh atas bibir smlm. Jrawat sbiji dua kuar 2 biasa mnunjukan kulit kita sihat n normal. Plz jgn sentuh jgn gatal tgn picit2 ya..Guna ngtcream cpt la kecut jrawtnya. Tp ingat ya jika jrawat tgh subur jgn pakai dulu serum. Tang jrwat 2 sy elakan dr serum. Bgn pg td bsihkan dgn beauty soap.. Woww.., trasa skin bersih anjal emm best2โ˜บ

Kemudian sy calit daycream sratakan sluruh muka. Ambk sdikit sj sunblock x perlu byk ya coz spf nya da tggi. Then wajib dgn foundation KGF tau glowing gitu. Sapu rata kgf n last dap2 two way cake powder. Puas hati true face KC sgt2 best.. Sgt lawa tonenya rugi kalu x grab๐Ÿ˜š

Ok itu sj..touch up pung ala kadar bsepah kening. Cik abe n anak2 duk nungu dlm keta ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Ok nak chantik... Jom berKARISMA
Nak buat duit kepok2... Jom jd STOKIS KARISMA bimbingan sy๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #skincare5in1
#richserum
#kgf
#truefacetwowaycake
#lipsmatte
#bbc

Jom kita whatsup.., klik sj๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://sayanakcantikbersamakarismakosmetik.wasap.my/

๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅFREE GIFT๐Ÿ’ฅ

DENGAN PEMBELIAN SET COMBO ANDA DAPAT LEBIH BESAR FREE GIFTNYA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ APA ITU COMBO SETโ”โ”โ” ๐ŸSET COMBO KC ๐Ÿ

Awak2 tahu takk, yang ni la set combo #karismacosmetic ๐Ÿ˜˜ nak cantik nak comey nak gebus.. hanya pakai 3 benda ni jerr awak2... #skincare5in1
#kgffoundation
#richserum ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘‘Yang ada jerawat boleh hilang
๐ŸŒธYang ada jeragat boleh pudar
๐Ÿ‘‘Yang ada kulit kusam boleh berseri semula.
๐ŸŒธYang ada whitehead n blackhead boleh hilang
๐Ÿ‘‘Muka jadi glowing & berseri.
๐ŸŒธKulit wajah jadi lembutt jerrr... ๐Ÿ‘ŒJangan risau KC bukan skincare yang buat muka jd merah mcm udang kena bakar tu...
๐Ÿ‘ŒJangan risau KC tak menggelupaskan kulit
wajah...
๐Ÿ‘ŒJangan risau KC tak buat kulit muka jadi
nipis..pemulihan wajah secara semulajadi uolls...
๐Ÿ‘Œso far semua ribuan testimoni
๐Ÿ’‹ KC bg positive feedback ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Pastiii cantikkk sangatt โ—โ— #karismacosmetic
#agentkcshahalam

Berapa harganya set comboโ”โ”
Hanya rm 290 shj.. ๐Ÿ˜

Dapatkan segera jika nakkan free gift ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜ dari kak Ruz...
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601133555919

Dlu vs skrg..
Sebelum kenal karisma cosmetic..pelbagai skincare cuba..pori muka smakin membesar..kulit brminyak..gelap..parut sana sini..stress sangat๐Ÿ˜ฃ..
Alhamdulilah..
Sekarang smua masalah kulit muka tiada lg.
Kulit muka makin cerah๐Ÿ˜..hk paling penting pori makin mngecil..kulit muka dh xbrminyak lg..yg tu paling best #Richserum utk parut n masalah pori trbuka..sangat2 puashati๐Ÿ˜
Thanks kc๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thanks sbb mengeluarkn produk yg berkualiti dan terbaikk๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ullos ada masalah muka x???
Jom grab produk kc yg pasti dapat merawat masalah muka uollss

Ws 01117939143

Ciri utama #RichSerum adalah sebagai WATER HOLDER ๐ŸŒซ๏ธ (menyimpan air) untuk memastikan kulit sentiasa lembap! ๐Ÿ˜˜
RICHSERUM
.
Haaaa...Sapa lg yg nk nampak muda belia,mantap & gebu gebas,jom cuba RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL dari KOREA ni๐Ÿ˜
Satu serum yg cukup utk memberi impak luar biasa kepada kulit anda persis gadis2 KOREA
.
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit
Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan
Mummy guna..mummy puashati
Jgn lupa halo2 mummy rose yer
0193338400 ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™#rozeendesignsimpleyetstunning #karismacosmetics #bestskincareever #telekungcantikmurah #iluvmyfamily #iluvsewing

Morning guys..hari ni sy nak share sal pjalanan sy mrawat kulit yg break out teruk punca dr pgunaan kosmetik yg mbahaya..its been a while,tp still terasa perasaan down masa 1st break out tu..1st picture tu dh cure skit..masa 1st breakout xsggp nk amik gmbr sb sgt2 down n xsggp nk tgk gmbr muka sdri..mula2 breakout sy mnafikn tu punca dr pyalahgunaan produk..tp lps pegi klinik,i need to admit, ianya bpunca dr pyalahgunaan kosmetik..masa tu trauma teruk,d mmg xnk guna kosmetik dh..maka sy pn mmilih utk mrujuk klinik pakar kulit..prubahan nmpk pd bln ke-2 bile jrwt dh mula kering, tp kulit still kusam..cost sbln utk ke klinik around RM200..sb income xsberapa, sakit jgk la nk kua RM200 sbln..duit blh ikhtiar,tp lpas 3bln ulg alik ke klinik, jrwt makin baik tp muka sy masih kusam..tipu la klu dh namanya ppuan,xnk kulit cerah bseri2..kbetulan pulak selalu tgk kwn promote 1 produk ni,iaitu Karisma Kosmetik.. lama sy perhati,sb still trauma..mulany mmg mati2 ckp xnk pakai dh kosmetik..smpi la kwn sy ni pregnant n dia masih mgunakn Karisma spnjg pregnant,msa tu sy mula yakin.. and place order..da dpt produk tu,sy guna sbln n rsa pbezaan..honestly klu kulit ni,tuan punye muka sdri akn rsa pbezaan sblm org lain nmpk pbezaan tu..lpas sbln guna..sy stop sbln,n just guna pencuci muka cetaphil..nak tgk agak2 klu stop Karisma Kosmetik ni blh mybbkn jrwt tumbuh balik x..so alhamdulillah,lpas sbln,xde jerawat naik scra drastik..2nd picture is while im stop using karisma for a month..bila kyakinan sy btambah,sy pn teruskan guna karisma shgga skrg..mula2 sy cube set Karisma set 5in1..kmudian utk smbg ni,sy tmbh RichSerum Karisma utk mrawat parut..parut n liang roma sy jenis bapak besar,sb jenis xtahan tgk jrwt nk picit je kejenya..org lain mmg xperhati..tp sy blh nmpk pgecilan parut n liang roma muka sy..skrg sy konsistent dgn Karisma..latest sy try BBC Candy Karisma..muka dh putih,tgn ni coklat2 lg..lets see kesannya dlm sbln 2..nti sy share hokey..so xnk cube k Karisma Kosmetik.?Bkn cntik utk org lain,cantik utk diri sdri,spaya kita blh syg d hargai diri kita..beri yg tbaik utk diri kita,.. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #karismakosmetik #sayapakaisayajual #karismaset5in1 #richserum #trialsetkarisma

Testimoni Lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Set Lengkap 5in1 #karismacosmetic + #RichSerum ๐Ÿ˜
Jeragat semakin nipis dan tak perlu pakai bedak tebal2 dah

#stokiskarismakampar #stokiskarismatapah #karismacosmetic
#pemutihmuka #pemutihwajah #Nofarsardie #produkhalal #Produkviral #produkhebat

RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

Kenapa double rich serum karisma sgt hebat ? ? ?

KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI
#karismakosmetik #richserum #sayapakaisayajual

.
.
JATUH CINTA DENGAN LIPMATTE BY KARISMA COSMETIC
.
Ciknie ni memang setiap hari wajib pakai lipstik...dari dulu suke pakai lipstik je. Sebab dah pernah try lipmatte jenis lain tapi nampak pecahยฒ bile pakai. Nampak tak cantik ๐Ÿ˜”
.
Bila ladyboss Karisma Cosmetic bagitau nak keluarkan lipmatte, Ciknie dah tak sabau nunggu..pakai kali pertama yang kod Sexy terus jatuh cinta...sebab bila pakai rase smooth je tak nampak pecah..bibir pun rase ringan je..and guess what?? Ciknie dah tak usik lipstik Ciknie yang Ciknie setia sebelum ni..terpaksa curang ๐Ÿ˜‚
.
Memang dah taknak curang dengan lipmatte lain dah...sebab memang BEST YAKMATTT dengan lipmatte by Karisma Cosmetic ni..terasa ringan sangat bibir bila pakai macam tak pakai lipstik langsung & yang penting tak melekit. Memang terbaik Ladyboss keluarkan lipmatte ni. Bukan sekadar untuk mencantikkan bibir, menaikkan seri wajah, jugaaa untuk merawat bibir๐Ÿ’‹
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT KISSME๐Ÿ’‹LIPSMATTE KEPADA PENGGUNA :
.
๐Ÿ”นSetanding jenama antarabangsa ๐Ÿ”นTahan lama (long lasting)
๐Ÿ”นMesra solat
๐Ÿ”นMudah dicuci
๐Ÿ”นTidak melekat
๐Ÿ”นMudah dipakai
๐Ÿ”นHalal dan lulus KKM
๐Ÿ”นTidak melekat pada cawan ๐Ÿ”นTidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembap dan berseri.
๐Ÿ”นMerawat bibir yang gelap
.
Nak try boleh whatsapp Ciknie cepat ye.
.
Stok memang laju gile habis
.
๐Ÿ“ฒ 019-9958641
.
#karismacosmetic #karismacosmeticterengganu #karismacosmeticjerteh #agentjerteh #luluskkm #bebaskimia #skincare5in1 #trialset1 #trialset2 #kgf #richserum #strawberryfacescrub #skincareformen #bodysetwhiteninglotion #treatmentlipsmatte #2waycakepowder

Ciri utama #RichSerum adalah sebagai WATER HOLDER ๐ŸŒซ๏ธ (menyimpan air) untuk memastikan kulit sentiasa lembap! ๐Ÿ˜˜
RICHSERUM
.
Haaaa...Sapa lg yg nk nampak muda belia,mantap & gebu gebas,jom cuba RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL dari KOREA ni๐Ÿ˜
Satu serum yg cukup utk memberi impak luar biasa kepada kulit anda persis gadis2 KOREA
.
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit
Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
CARA PENGGUNAAN :
RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.
Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda.
Mummy guna..mummy puashati..
Jgn lupa halo2 mummy rose yer...
0193338400 ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
#rozeendesignsimpleyetstunning #karismacosmetics #bestskincareever #telekungcantikmurah #iluvmyfamily #iluvsewing

.
.
Semalam lipmatte by Karisma yang Ciknie order dah sampai.
.
Semua warna cantikยฒ.
.
Hari ni Ciknie try kod GORGEOUS.
.
Best pakai lipmatte ni sebab tak nampak pecahยฒ bibir.
.
Bila kita pakai sikit pastu sekatakan dengan bibir, warna die still cantik.
.
Rase ringan je bibir.
.
Tak rase macam pakai lipmatte pun.
.
Super duper best!
.
Sebab ade Argan Oil jugakkk.
.
In love ๐Ÿ˜
.
Wanna try?
.
Do whatsapp me for fast reply
.
๐Ÿ“ฒ 019-9958641
.
#karismacosmetic #karismacosmeticterengganu #karismacosmeticjerteh #agentjerteh #luluskkm #bebaskimia #skincare5in1 #trialset1 #trialset2 #kgf #richserum #strawberryfacescrub #skincareformen #bodysetwhiteninglotion #treatmentlipsmatte #2waycakepowder

SET COMBO KARISMA COSMETIC(KC)
Awak2 tahu x,yg ni la set cOmbO#KarismaCOsmetic nak cantik nak cOmeyy nak segakhanya pkai 3 benda ni jerr๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#SKINCARE5IN1
#KFGFOUNDATION
#RICHSERUM
#PASTICHANTIKSANGAT
#TEAMNORMA

Most Popular Instagram Hashtags