[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#richserum

1070 posts

TOP POSTS

❤❤❤❤...RICH SERUM...❤❤❤❤
.
📍 Mcerahkan kulit secara semulajadi
📍 Mghilangkan PARUT nipis & dalam
📍 Menghilangkan Flek Hitam
📍 Menutup rapat luka jerawat
📍 Mlambatkan pbentukan garis halus
📍 Mencegah kesan SINAR UV
📍 Melembabkan kulit muka
📍 Mghilangkan linkaran hitam bwh mata
📍 Menghaluskan kulit
.
.
Berminat boleh contact :
📱 +60139491801
.
#richserum
#kulitlicin
#kulitputih
#pastikchantikkk

بِسْــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

fuyooo omeyyy nyaaa awokk..
awok pakai gapo ehhh ??
gapo lagi KGF la... hahh mek oyak doh ..
dio pakai karisma Glowing Foundation la..
comey loteyyy ehh.. meh la pm mek deh.. stok ada lg ni..
hihihi.. #RICHSERUM
# KGF
#KarismaKosmetik
#cantikhati # cantikakhlak

ALHAMDULILLAH
.
Selamat Pagi & selamat berpuasa kepada yang puasa hari ni.
.
Hana doakan semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan Allah. In Shaa Allah.
.
Kalau nak selit order Karisma Cosmetic jgn segan2 wasap Hana 0136398097 tau.
.
#SayaJualKarisma
#KarismaCosmeticPuchong
#KarismaCosmetic
#PakarKecantikan
#MerawatSecaraLembut
#NakCantikGlowing
#Testimoni
#Lotion
#IbuPutih
#BeautySoal
#RichSerum
#Skincare5in1
#KGFFoundation
#SkinForMen
#TrialSet
#SerumMan
#BBC
#Cantik #Glowing
#Jerawat #Jeragat
#Cerah #NakBebel
#NakFakta #BazarPaknil
#HSC
#SurihatiMrPilot
#0136398097

PRODUK YG DAPAT PALING BANYAK TESTIMONI❗️❗️❗️❗️❗️ SIAPA ADA MASALAH KULIT KUSAM
SIAPA ADA MASALAH KULIT GELAP

Tgk sis kita ni bg testimoni dia..dari kusam dah glowing... dari berjerawat dah licin...dari gelap dah cerah malah puteh berseri..uollsss x teringin ke nk transform kulit uollsss cam gini???
Jgn malu jgn segan..kata nk chantikkkk😍😍👍🏻
#testimoninonstop
#skincare5in1
#richserum
📲01112179471
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!

Serum yg sgt besttttt !!!
😍😘😚😙 RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.

Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 #richserum
#karisma
#jompakaikarisma

WA 0173326854

Pasti....Chantikkk Sangattt!!!

Semakin hari semakin meningkat umur kita...kulit muka kita amat memerlukan serum utk merawat masalah muka kita..anda xperlu risau sbb karisma cosmetic ada keluarkan richserum double apple stemcell... Mai sis terangkan sikit kelebihan richserum ni ⬇⬇ RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
(Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

KELEBIHANNYA : -Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan - Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib #RICHSERUM #KARISMACOSMETIC secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15ml.

Sapukan dimuka sekali pada setiap malam sebelum tidur. Cuci muka anda ketika anda bangun pada keesokan harinya.
Setiap botol boleh digunakan 1-2 bulan bergantung pada penggunaan anda. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 HARGA RUNCIT :
Semenanjung : RM100
Sabah / Sarawak : RM110

WASAPP⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60172206994

Pasti....Chantikkk Sangattt!!! #stokiskcsarawak #teamkcyati

Hanya sapu sedikit day cream saja,muka dah nampak putih berseri,kulit sekata,tak perlu dah nak pakai krim2 & mekap2 tebal macam sebelum ni sebab nak cover muka yang bermasalah tu.

Alhamdulillah,dengan asbab guna karisma,cik misi kita ni berpuas hati dengan perubahan kulit mukanya sekarang.

She is not only a karisma lover but she is a Che Razak's daughter also 💃💃💃💃. #karismacosmetic
#5in1
#richserum
#kgffoundation

Whatsapp +60111-6331769

MAKIN LAMA MAKIN MUDA. PERGHHHH BIA BETULLLL PENANGAN KARISMA NI. BUAT ORANG MAKIN ANGAUUU JERR.
Meletopsss tul skin pengguna2 KC yg ni. Kulit yang bermasalah kusam, gelap, masalah pori,parut jerawat sebelum ni dapat diatasi dengan mengguanakan set skincare karisma je uollssssss❗️❗️❗️
JOM CANTIK RAYA NI!!!!!!
Pasti...Chantikkkk Sangatttt!!!!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss #sabungluta #sabunpemutih #foundation #foundationglowing

BILA DAH YAKIN!
.
Haaa ni Hana nak bagitau ekcelly nk yakin dgn satu produk tu bukan senang tau
.
Tengok sister lepas pakai Karisma aura confiden dia lain mcm kan.
.
Ye lah bila jerawat, jeragat dah tak de rase macam nak gigit ke muka ni kan. Sebab Cantik sangat!
.
Eh uolls kalau ada masalah Jerawat, Jeragat jangan biarkan je tau. Nanti makin banyak susah plak!
.
Korang jgn lah segan nak wasap Hana 0136398097 kalau nak try! Hana lagi suka 😘
.
#SayaJualKarisma
#KarismaCosmeticPuchong
#KarismaCosmetic
#PakarKecantikan
#MerawatSecaraLembut
#NakCantikGlowing
#Testimoni
#Lotion
#IbuPutih
#BeautySoal
#RichSerum
#Skincare5in1
#KGFFoundation
#SkinForMen
#TrialSet
#SerumMan
#BBC
#Cantik #Glowing
#Jerawat #Jeragat
#Cerah #NakBebel
#NakFakta #BazarPaknil
#0136398097

MOST RECENT

#RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml
Harga rm 100 (Vitamin C + Double Apple Stem Cell)

KELEBIHANNYA :
-Menghilangkan PARUT nipis & dalam
-anti penuaan
- Menghilangkan flek hitam
- Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
- Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
- Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
- Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata
- Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
- Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan
- Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit

Pemakaian Serum Ajaib RICHSERUM KARISMA secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah menjadi SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI

CARA PENGGUNAAN :

RICH SERUM DOUBLE APPLE STEM CELL adalah dalam bentuk cecair pekat di dalam botol premium berkapasiti 15m

#richserum
#poripori
#doublestemcell
#bandarpuncakalam
#raficaresources
#borong
#borongkosmetik

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

TESTIMONIS AKA COMEL
.
Testimoni banyak sangat, tak sempat Hana nak share dgn korang.
.
Korang kalau ada masalah Jerawat, Jeragat boleh try Karisma Cosmetic.
.
Hana pom dah try & memang sangat best pakai. Jangan risau, Karisma Cosmetic ni ada KKM & bebas Merkuri.
.
Memang selamat dipakai & digunakan. Kalau sayang2 nak try Karisma ni wasap je Hana 0136398097. .
#SayaJualKarisma
#KarismaCosmeticPuchong
#KarismaCosmetic
#TeamHana
#PakarKecantikan
#MerawatSecaraLembut
#NakCantikGlowing
#Testimoni
#Lotion
#IbuPutih
#BeautySoal
#RichSerum
#Skincare5in1
#CrownHairTonic
#KGFFoundation
#SkinForMen
#TrialSet
#SerumMan
#BBC
#Cantik #Glowing
#Jerawat #Jeragat
#Cerah #NakBebel
#NakFakta #BazarPaknil
#HSC
#SurihatiMrPilot
#0136398097

TESTIMONI 1MONTH KC
.
Nak cantik haruslah SABAR!
Bukan hari ni pakai esok terus CANTIK!
Atleast kesan nampak kan?
.
Haaaaa mana lagi yg nak jd macam ni?
Join #TeamHana. Bukan kulit je cantik tapi duit pom berkepok2 😂
.
Sape yg nak try Karisma Cosmetic wasap Hana 0136398097 k.
.
#SayaJualKarisma
#KarismaCosmeticPuchong
#KarismaCosmetic
#TeamHana
#PakarKecantikan
#MerawatSecaraLembut
#NakCantikGlowing
#Testimoni
#Lotion
#IbuPutih
#BeautySoal
#RichSerum
#Skincare5in1
#CrownHairTonic
#KGFFoundation
#SkinForMen
#TrialSet
#SerumMan
#BBC
#Cantik #Glowing
#Jerawat #Jeragat
#Cerah #NakBebel
#NakFakta #BazarPaknil
#HSC
#SurihatiMrPilot
#0136398097

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

KESAN BILA BER COMBO👇🏻
Mmg meletops la uolllsss bila pakai2 je terus guna Set Combo ni,Set lengkap utk merawat kulit muka anda dari dalam lapisan kulit lg
Nk kelihatan gojez & hilangkan kesan lekuk2 di kulit muka jom try Set Combo dari KC ni ya😘😘😘 Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! Whatsapp 0142380153

#karisma
#karismacosmetic
#karismamemangterbaik
#dahcubapastijatuhcinta
#produklakukeras
#produkmenjadi
#produkmengosok
#luluskkm
#comboset
#karismafullset
#kgf
#richserum
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!!

Nak kulit muka cantik flawless glowing raya ni?
.
Jangan tunggu lagi uollsssss!
.
Jangan tunggu post laju tutup baru nak orderr, rugi uollss nanti tak sempat nak cantik sebelum raya😱
.
Jommm sama2 cantik sebelum raya.
.
Order sekarang jom 👇🏻
.

www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Masih mencari-cari dan terfikir-fikir lg produk apa yang sesuai untuk kulit muka bermasalah? .
Tak kira bermasalah macam mana pun, .
Jerawat kronik?
.
Jeragat kronik?
.
Kulit kusam? Gelap?
.
Liang pori terbuka?
.
Masalah kulit kering melampau?
.
Kulit muka berminyak?
.
Bintik2 hitam?
.
Parut?
.
Sunburn?
.
Atau masalah kulit muka lain yg anda rasa segan/stress nak hadap org sekeliling.
.
Jua tgh mencari produk yg selamat digunakan/luluskkm/tanpamercury?
.
Jom cuba KARISMA COSMETIC❤️
.
Anda takkan tahu mcm mana keajaibannya kalau anda sendiri tak mencuba.
.
Nak dekat raya ni mesti ramai yg tgh mencari produk penjagaan wajah utk lawa2 nanti raya ni kan?😍
.
So, apa tunggu lg uollss🎉
.
Jom cuba sekarang!
Usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #terapiinstagram #richserumdoubleapplestemcell

Uollsss yang masih tercari-cari produk selamat untuk masalah kulit muka, yelaa kan.
.
Raya nak dekat ni mesti ramai nak hilangkan parut dekat muka, nak cantik lawa kan? .
Uollss laki@perempuan yang tgh mencari produk tu jom usha ig @mudahnya_nak_putihgebuu jom tengok feedback/testimoni uollss yg dah cuba@pakai KARISMA COSMETIC ni❤️ yang penting, produk selamat/tanpamercury/luluskkm☑️ .
www.wasap.my/601119819914

#sayajualkosmetik #sayajualproduk #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #murahsangat #skincaresemulajadi #skincaremurah #krimsiangmalam #treatmentcream #foundation #sunblock #serum #serumwajah #serumviral #serummagic #serumajaib #serumkulit #serumparut #serummata #serumjeragat #serumjerawat #serumcantik #serummuka #serumori #serumpemutih #richserum #richserumkarisma #richserumdoubleapplestemcell

Most Popular Instagram Hashtags