#rhbassetmanagement

3931 posts

TOP POSTS

My oh my. What a plain beauty! Myra Khan @themyrakhan wearing the famous Amani Chiffon Abaya from Dubai for the awards night, congratulations on your achievement ๐Ÿ“œ
.
#Repost @themyrakhan with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Thank you @vendville @vendvillejohorbahru for this lovely Abaya from @jubahroyale , i am so in love with my Abaya ๐Ÿ’‹

Anyone who needs more Abaya collections , Do follow @vendville @vendvillejohorbahru @jubahroyale NOW for more beautiful Abaya , ๐Ÿ“ท credits to @syakirkhan ๐Ÿ’•

RHB ASSET MANAGEMENT ACHIEVER' S AWARDS 2016
#Myrakhan
#rhbassetmanagement
#no1agency
#growyourwealth
.
Life made easy with @jubahroyale .
.
Payment details:
๐Ÿ“ŒCustomers from outside Malaysia can pay online via paypal
๐Ÿ“ŒYou can also pay with credit cards via paypal (inside or outside Malaysia)
๐Ÿ“ŒPlease WA 006012-2396647
_____________________________________________________________

All pictures and videos posted by @jubahroyale are copyright of @jubahroyale . No illegal distribution of pictures of @jubahroyale collections or artist sponsored by @jubahroyale or @jubahroyale customers are allowed without @jubahroyale 's permission. Violators will be prosecuted.
_____________________________________________________________

Without action we are nothing. There's no short cut for success. If we have no income we will be automatically negative because of our fear.

A carrot dangled by competitor company is just a temporary remedy. With the small amount of action required for the reward, we will be in our comfort zone but once the honeymoon period is over, our lives will return back to normal.
Determination and action is a key to success. Wake up with determination and go to bed with satisfaction.

#JeffAJ #JeffAJTeam #Millionairethrivers #rhbassetmanagement #RHBAM

.
Henpon mmg x lps kan.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ itu botak suka bikin gado. kecik besar kecik besar jer tgk. . hahs

LJR Quarter Meeting

#RHBAssetManagement
#teamljr

Demi AIA Vitality terpaksa la abam beraksi tepi tasik di pagi yang hening ni

#aiapublictakaful
#imtiyaz
#rhbassetmanagement

Macam biasa keje saya jumpa orang kalau tak recruit mesti orang tu jadi investor..Walaupun saya GAM, kena buat jugak keje ni sebab "Disini Lahirnya Sebuah Cinta".. Bila client dapat menikmati keuntungan dari #RHBAssetManagement sudah pasti dia akan cakap pada kawan2 saudara mara untuk bersama sama kita..Tak kisahlah guna Cash atau KW9P.. Janji buat, bukan dok saja, tengok saja dan tanya saja..sedaq2 dah pencen esoknya..#DivaRHB #DivaRare sedey tau.. Jom laaa invest .. kalu tidak pun jomlaa jadi consultant macam saya.. Nak Berjaya Nak Kaya Kenalaa Berusaha..
#JominvestwithLJ
#JomjoinLJR

existing client....
topup kw5p investment

#RHBAssetManagement
#Legacyjutaone

Did it again...
Taklimat Ilmu Kewangan
ุงูŽู„ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‡ , selamat menambahkan nilai murni kewangan anak-anak muda.

Cash Investment is coming lepas raya. "Pelan Kewangan Lengkap"
Pejuang Produk Kewangan
#RHBAssetManagement
#HongLeongMSIGTakaful
#MillionaireThrivers
#jominvest
#simpananpersaraan

Throwback event in PWTC
#atgadvisory2017 #rhbassetmanagement

MOST RECENT

Brunch appointment and I let my client customize his own protection coverage base on his need and budget. I'm here to assist and advise.

#aiapublictakaful
#takaful
#rhbassetmanagement
#medicalcard
#familypackage

Sempat singgah beraya dengan super senior Wak Lan @roslansarip di Bukit Puchong dan dapat berkenalan dengan super senior batch 86 abg Roslan Yunus. .
Terima kasih boss jemput kami dtg, mknn sedap2 & juga terima kasih kerana support bisnes kami adik2 alumni ni since 2006 lagi. Semoga Allah swt permudahkan segala urusan & murahkan rezeki boss serta family sokmo. Aamiin. . .
#smss #alumnismss #xsmss #smssalumni #sainsselangor #akusuka #rhbassetmanagement #rhbislamicinternationalassetmanagement #rhbam #rhbiiam #manulife #assalihin #financialadvisor #wealthadvisor #financialplanning

Sabtu 22 Julai 2017 - Persidangan Pelaburan Tahunan ke-8 Phillip Capital 2017.
Inilah Sidang Pelaburan terbesar yang dianjurkan oleh Phillip Capital Berhad bersama Bursa Malaysia dan 12 buah syarikat Pengurus Dana Unit Amanah. Banyak perkara yang dibincangkan di dalam persidangan yang diadakan di sepanjang hari ini.

InsyaAllah saya sedia berkongsi pada anda apa yang saya pelajari pada hari ini.
#ProInvest #PhillipMutualBerhad #Lebih350DanaUnitAmanah #BursaMalaysia #AmanahMutualBerhad #EastspringInvestmentsBerhad #ManulifeAssetManagementServicesBerhad #RHBAssetManagement #Schroders #KenangaInvestorsGroup #AberdeenIslamicAssetManagementSdnBhd #AffinHwangAssetManagementBerhad #AmInvest #PheimUnitTrust

Peluang FREE REGISTRATION dibuka kepada semua agent2 insurans, konsultan unit amanah dan pakar perancang harta pusaka seluruh negara. Jom join GrowYourWealth group dan rasakan aura kejayaan bersama team kami!
Untuk peluang berkembang bersama kami, boleh whatsapp 019 2466044.

Daftar segera!
#gywgroup #teampenang
#GrowYourWealth #lhchampion #rhbassetmanagement
#investmenttakafulwasiathibah
#totalfinancialservices

Throwback event in PWTC
#atgadvisory2017 #rhbassetmanagement

Semua orang nak kaya... tapi takde effort tak guna jugak kan... so nak kaya?? Meh PM
#RHBAM
#RHBAssetManagement
#LegacyJutaOneResources #LJR
#ljrteamkl
#jomjoinljr
#iamMusRHB
#teamDiva

Gandakan duit?? Meh PM.. Abam gandakan berlipat lipat... Cepat2!!
#RHBAssetManagement
#RHBAM
#LJR
#ljrteamkl
#LegacyJutaOneResources
#iamMusRHB
#jomjoinljr
#unittrust

Haaa cepat2 PM tuu... Mmg tgh serius nak bgi duit ni..
#RHBAssetManagement
#RHBAM
#LJR
#ljrteamkl
#teamDiva
#iamMusRHB
#jomjoinljr
#LegacyJutaOneResources

Most Popular Instagram Hashtags