[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rhbam

2250 posts

TOP POSTS

Without action we are nothing. There's no short cut for success. If we have no income we will be automatically negative because of our fear.

A carrot dangled by competitor company is just a temporary remedy. With the small amount of action required for the reward, we will be in our comfort zone but once the honeymoon period is over, our lives will return back to normal.
Determination and action is a key to success. Wake up with determination and go to bed with satisfaction.

#JeffAJ #JeffAJTeam #Millionairethrivers #rhbassetmanagement #RHBAM

Champ..πŸ†
#RHBAM #MT #2017

Recruit, Train and Develop you is my passion.
Feel free to join me in Rhb Asset Management
#rhbam #rhbassetmanagement
#millionairethrivers #unittrust
#youngentrepreneur

2days in Brandimage Training by RHBAM.

#Rhbam
#consultantimage

Start up session with our founder Dato @mahathirbz with new comers😍 .
#growyourwealth #gyw #startupsession #rhbam #rhbassetmanagement

Happy Mothers Day.
Semoga Allah Sentiasa Mengurniakan RahmatNya Keatas Ibu Kita.
.
#Rhb #rhbam #gyw

Alhamdulillah... Terima kasih buat clients... Benda yang baik kita kongsi bersama.. Buat sesiapa yang masih belum jelas mengenai Unit Amanah, bolehlah lepak bersama saya sambil kita berkongsi info k ☺️ Jangan jadikan alasan tiada tunai sebagai penghalang untuk kita mengembangkan simpanan kita... KWSP juga berikan peluang buat sesiapa yang mahu mengembangkan wang simpanan... Nak tau lebih lanjut? Meh DM or whatapps 018-3573501 ☺️ #Repost @abjefri (@get_repost)
・・・
Congratulations @ady_soleh... Keep moving!!!
.
#JeffAJ #Millionairethrivers #JeffAJTeam #RHBAM

.
Welcome new agents.. You're in our happening & great team.. #RHBAssetManagement
#rhbam

#rhbam #farewell πŸ’ͺπŸ‘‹

MOST RECENT

Alhamdulillah... diatas permintaan ramai, Millionaire Thrivers Group mengadakan contest untuk Umrah pada tahun 2018. .
Jom kita bersama-sama bekerja disamping menunaikan ibadah.
.
.
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Alhamdulillah... diatas permintaan ramai, Millionaire Thrivers Group mengadakan contest untuk Umrah pada tahun 2018. .
Jom kita bersama-sama bekerja disamping menunaikan ibadah.
.
.
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Biru Merah warga kegemaran
Sentiasa bersama.

#prudential #takaful #insurance #unittrust #rhbam #grow.your.wealth

Dah cukup ke simpanan epf anda untuk hari persaraan nanti? Ingin gandakan duit persaraan? Hubungi saya kita chit chat psl 'retirement plan' ✌✌✌✌ Fiara 01110617247

#retirementplan
#RHBAM
#investment
#unittrust
#unitamanah
#gandakanwangsimpanan

Selesai solat Jumaat, ke RHBAM sekejap untuk buat submission.

Salam Jumaat yang barokah. Have a great weekend... .
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Tiba-tiba dapat piala kat sini... 😊😊😊😊
Sebenarnya ini tempat bakar gaharu. Saya memang suka bakar gaharu kat rumah sebab bau dia wangi. Kali ni jumpa tempat pembakar yang cantik. Boleh letak kat bilik pejabat nanti...
.
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Allah merahsiakan masa hadapan agar kita sentiasa melakukan yang terbaik, melakukan yang baik dan berfikir yang baik-baik.
.
Salam Jumaat.
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Salam Maulidur Rasul buat semua, selawat dan salam keatas Nabi junjungan Nabi Muhammad SAW.πŸƒ
#rhbam #RAARlegacy #RAARteam #legacyjutaoneresources #financialconsultant

SALAM MAULIDUR RASUL . "✍🏻🌈 Sesungguhnya Orang Yang Paling Dekat Denganku Pada Hari Kiamat Adalah Orang Yang Paling Banyak Berselawat Kepadaku "βœ…
.
#growyourwealth #rhbassetmanagement #rhbam #unitamanah #unittrust #assalihin

Cuti Sekolah ni Bawa Anak2 Lawat Pusat Sains Negara.
Menarik Juga Tempat Ni.
.
#growyourwealth #rhbassetmanagement #rhbam #unitamanah #unittrust

Alhamdulillah @grow.your.wealth meeting petang td berjalan lancar. Performance review & updates. So many things been discussed and also planning for next year strategy. Insyaallah we will our best for next year. .
Sambil2 tu sempat celebrates birthday @maxxhikurah bersama2. Happy Birthday πŸŽπŸŽˆπŸŽŠπŸŽ‚πŸŽ‰ Semoga Allah rahmati Maxx sokmo. Amiin❀️β™₯️ .
Thank you to all leader & boss @mahathirbz for time & sharing session. Semoga majlis hari ini dirahmatiNya dan diberikan ilham utk mendapat hikmahnya. 😘😘😘 .
#growyourwealth #gyw #leadersmeeting #rhbam #rhbassetmanagement #unittrust #unitamanah #joinus #no1agency

Tidakkah mereka memerhatikan burung-burung yang dimudahkan terbang diangkasa bebas. Tidak ada yang menahannya selain daripada Allah. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda (kebesaran Tuhan) bagi
orang-orang yang beriman. (Q.S. An-Nahl : 79)
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Leaders Meeting.
Learn and Lead.
Earn and Eat. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ #growyourwealth
#wednesdaymeeting
#leadersmeeting
#rhbam
#bestagency
#joinus

Kakak Empat Cincin
Shida
0193357875

Menunggu Maghrib... Daripada Abdullah bin al-Zubair berkata bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda: β€œSolat di masjidku ini (Masjid Nabawi) lebih baik daripada 1000 kali solat di masjid lain kecuali Masjidilharam, solat di Masjidilharam lebih afdal daripada 100 kali solat di masjidku ini (iaitu 100 ribu kali di masjid lain). #blessed #mustcome #iloveMecca
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

Setiap hari yang muncul adalah sama sahaja.. Kita lah yang mencorakkan dan mewarnainya. Think great, feel great, be greatful. Today is the best day in our life..
.
#JeffAJ #abjefri #Millionairethrivers #JeffAJTeam #unittrustconsultant #unittrust #unitamanah #takafulconsultant #takaful #takafulagent #HLMTakaful #HLMT #HongLeongMSIGTakaful #rhbassetmanagement #RHBAM

sejak kurus ni...bila bgmbr xnmpkπŸ˜œπŸ˜‚tgk wajah2 ni..kami smua satu team..yg sama2 mbantu tuk bjaya..dan nk tolong org kt luar sana bjaya juga..doakn kami supaya pmudahkan usaha kami untuk mnolong org di luar sana..sbagaimana kami mdoakn anda juga..amin
#TOP1agensi
#RHBam
#gyw
#unittrust&;prs

Training Gyw Harini Ada Special Appearance Dari Fund Manager Jepun.
Always Get FirstHand Info Di Gyw Nih.
.
#rhbassetmanagement #growyourwealth #rhbam #gyw #unitamanah #unittrust

Learning Zone!

Our life is always under construction. There's something to improve.
The humble ones are always learning and improving.

Learn and Lead!
#weeklytraining
#learn
#lead
#knowledge
#knowyourworth
#unittrust
#growyourwealth
#rhbam
#rhbiiam
#jointhebestteam
#joinme

Mohon beri perhatian sebentarπŸ‘©β€πŸŒΎπŸ‘©β€πŸŒΎ .
Poyo tak?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜€ .
Esok mek nak jemput anda2 semua dtg beramai2 santai2 kt QBistro TTDI , sambil teh tarik makan rojak QB, kita dengaq org jepun cerita ceriti pasal fund & current market trending. .
Pernah dengaq our best Islamic Global Fund, the RHB ISLAMIC GLOBAL DEVELOPED MARKETS fund? So pakat mari deh, sbb fund manager NOMURA ASSET MANAGEMENT from Japan want to share about this fund!

Training starts at 4.30pm sharp - 22 November 2017 @ Restoran QBistro, TTDI

See u!!!! .
#gywweeklytraining #growyourwealth #rhbam #rhbassetmanagement #unittrust #unitamanah #syariahfund #bestglobalislamicfund #joinus #sharingiscaring

Ni namanya tudung kripuuuutt don’t care πŸ€·β€β™€οΈπŸ€£πŸ€£πŸ€£ .
My Sunday be like...meet my supportive client @hairuddin_omar20 , 10 years and still counting. Thank you so much for the support. Semoga Allah swt murahkan rezeki u sokmo....Aamiin . .
Abam Hai-O dah 10 tahun utilized & boost kan ACC1 KW5P dia bersama RHBAM ...anda semua bila lg? PM me for details. I’m beyond happy to share. πŸ€—β€οΈπŸ˜
.
Satu lg nak bgtau, he is still single & available😍😍 .
#teamIDA #growyourwealth #fggprivatewealth #unittrustconsultant #unittrust #wasiat #insurance #pelaburan #unitamanah #thebestplacetodiversified #rhbam #rhbassetmanagement #askmehow #footballer #footballmalaysia #bolasepakmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags