#rezqiyusma

1134 posts

TOP POSTS

CALLING2 PEMINAT LAKSA JOHOR !!! Assalam korang peminat2 laksa johor .. korang tak payah lagi nak susah2 nak siang2 ikan, blend itu ini utk masak laksa johor..@rezqiyusma ada stok kuah laksa johor frozen khas utk korang ... yg penting rasa memang sedap mengancam cukup rasa ikan kebabom 😉 .. 🍝yg specialnya kuah laksa johor frozen rezqiyusma ni.. korang hanya perlu panaskan jek tak payah nak tambah ape2.
🍝cukup utk makan 10-13 org dewasa tp ikut saiz perut korang jugakla ye dok huhuuu
🍝rasa InsyaAllah puas Hati❤❤❤ So apelagi korang lekas2 order. Delivery can be arrange. PM/whatsapp yusma018375 6331
♡ kuah laksa johor frozen 3kg/rm 50 shj.
#rezqiyusma #KuahLaksaJohorrezqiyusma
#laksajohor
Set laksa johor Ready To eat rm8/pax.

Layan Abc #rezqiyusma
#power

Jom mkn laksa johor by @rezqiyusma delivery ptg ..jgn biarkan dr anda terus mengidam ,meleleh pabila teringat laksa johor..apa lagi meh whatsapp yusma www.wasap.my/60183756331

Rm8 1 pax
Deli caj mengikut kawasan
Tq

#rezqiyusma #sayajuallaksajohor #fooddeliveryserikembangan #johordelight #johorean

Pepagi Kira syiling nak buat betulkan kereta lagi,mlm td kul 1am tersadai lg Kat tepi jln masa blk kije dgn bateri hp Kong dah x tau nak mintak tolong sape ,walaupun ada org yg lalu lalang x de sape pun berhenti hulurkan bantuan.ermmmmm x tau la nak ckp mcm mana walau ape pun kena berdiri Kat kaki sendiri, x blh mengeluh menagis jek la Kat tepi jalan hahahha kau rasa!
Assalamualaikum semua... #rezqiyusma
#dugaanhidupku
#dugaankecil
#tapiberatbagiaku

Hidup nie tak ambik masa Lama sampai masa pergi jua... Apa yg kita ada Akan kita tinggalkan.
Aku tak perlu nak kejar dunia sangat
Aku tak perlu harta sangat
Aku tak perlu nak cari cinta sangat
Aku tak perlu nak berdendam sangat
Aku tak perlu nak kecewa sangat
Aku tak perlu nak membenci sangat
Aku tak perlu nak meminta sangat
Aku tak perlu mengharap sangat
Aku tak perlu nak ambik tau sangat
Aku tak perlu nak mengejar sangat
Aku tak perlu nak menjaga sangat
Tak perlu... Tak terlalu perlu
Semua allah dah aturkan yg terbaik untuk aku, jd aku perlu teruskan hidup jgn toleh belakang lg yg semalam jadikan kenangan.
#rezqiyusma

MOST RECENT

Assalamualaikum/hi!!!
Jom singgah bazar rakyat makan lot g 16 warong #rezqiyusma
Makan #laksajohor
#rojakbuah
#abc
#cendol
#kedondongasamboi
#appleasamboi
#applesusu
#carrotsusu yusma juga ada
#murtabakminifrozen
#kuahlaksajohorfrozen
#jamunenek
Ada berita baik utk semua org2 #serikembangan yusma Open order untuk tempahan laksa johor utk hari raya korban nanti. Kuah laksa johor frozen juga available utk yg nak bawak balik kampung apa yg penting sila

Www.wasap.my/60183756331
Utk buat pesanan anda
#sayajual

Time to submit doa
#rezqiyusma

PENIAGA ONLINE /OFF LINE PATUT BACA👍👍
🌺Kita jual.. Jangan paksa orang beli..
🌺minggu lepas, tak ada sale..SABAR
🌺Semalam, tak ada sale..SABAR 🌺Hari nie tak ada sale..SABAR
"AKU DAH PROMOTE AKU DAH BUKA KEDAI DR PAGI SAMPAI MLM BUKAK TAPI TAK ADA YANG BELI" 😢..
Sapa tak sedih - risau kalau tak ada sale..Kan?
Yakin! Rezeki tetap ada cuma cepat atau lambat ja.. Sapa tahu esok Hari dan kemudian, terus masuk order sampai hengg telefon..tak menang Tangan kat kedai nak layan order cust
Teruskan -perbaiki mana mana yang perlu😘..
👀🔭 Dalam diam ada orang perhatikan kita berniaga nak rasa nak cuba apa yg kita jual.. IKHLASKAN DLM HATI ..
FIKIRKAN YANG POSITIF SAHAJA .. IN SHAA ALLAH SEGALANYA BAIK² SAHAJA .. NIATKAN DLM HATI..
BERNIAGA HARI INI KERANA ALLAH SWT MOGA DI PERMUDAHKAN AMIIN.. AAMIIN

#rezqiyusma #sayajual #laksajohor #abc #cendol #rojakbuah #masakkanpanas #kuahlaksajohorfrozen #murtabakminifrozen #jamunenek #agenjamunenek #serikembangan

Set puteri balkis
Penjagaan dalam dan luaran khas buat wanita....
Dari wanita utk wanita...
Ibu berpantang pun elok sgt amal....
Satu set lengkap
--jamu nenek detok diet--
--jamu nenek dara & awet muda--
--jamu nenek herbs for skin-- Rm75 shj

#rezqiyusma
#agenjamunenekserikembangan
#teambondenur
#jamunenekviral
#jomcantik
#jomkurus
#jomsihat
#with
#jamunenek 📲018-3756331📲

Layan Abc #rezqiyusma
#power

Bismillahirrahmanirrahim. "Sahaja aku berniaga kerana Allah Taala." Ya Allah, pilihlah aku dan sahabat-sahabatku yang berniaga ada masa untuk bercakap tentang kebesaranMu, berikanlah taufiq kepada kami untuk bersangka baik pada seluruh manusia yang kami jumpa, dan tutuplah keaiban kami serta jauhkan kami dari percakapan yang sia-sia..Aamiin.

Jgn lupa dtg warong hakak Joy mlm nie.. Ada laksa johor, goreng2 ,cendol, abc he nie bukak ptg skit sbb hr nie misi akk mencari mesin pengisar buah yg heavy duty utk buat juice kedondong asam boi dan lain2 juice harap2 dptla beli mesin tu pd harga yg patut2...(mesin Lama 22 rosak😭😭) #rezqiyusma
#MorningSunday
#rezqiyusmacafencatering
#thelaksajohorspecialist
#juice
#kedondongasamboi #carrotsusu #appleasamboi #carrotorange #calamansi #foodporn #drinks

“ Sahaja aku berniaga kerana Allah S.W.T ☺ ”

Jika sale tiada jangan putus asa,teruskan usaha. Kalau esok masih tiada sale perbaiki diri dulu baru tahu kenapa sale tak ada 💪

Assalammualaikum
Selamat pagi
.
.
Jika harini aku gagal , esok aku usaha lagi 😌
Gagal tak selamanya gagal !!!
#rezqiyusma #singlemom #3kids #sayajual #laksajohor #kuahlaksajohorfrozen #abc #cendol #bandungsoda #jamunenek #avon #murtabakminifrozen #thelaksajohorspecialist #serikembangan #

"SAHAJA AKU KELUAR BERNIAGA KERANA ALLAH TAALA"

Jom ke lot G16 bazaar rakyat pkps makan laksa johor rezqiyusma
Meh singgah cepat😊

Terima kasih semua 😊

#rezqiyusma #sayajual #laksajohor #jamunenek #abc #cendol #nasigoreng #meegoreng #kueyteowgoreng #bandungsoda #kuahlaksajohorfrozen
#bazarrakyatpkps
#thelaksajohorspecialist
#akupeniagajalanan

New Product in the rezqiyusma cafe & catering ...memperkenalkan Jenama kami iaini #lezzetli kami melangkah setapak kedepan lg dgn mengeluarkan murtabak mini segera(frozen) didatangkan 10pcs disetiap pack.jom pakat pakat beli mkn dengan fmly
#murtabak #murtabakminisegera by @lezzetliproducts jom follow ig kami #lezzetliproduct #murtabakayam #murtabakdaging #chicken #beef #foodporn #frozen #sayajual #makanmakan #fooddelivery #serikembangan #rezqiyusma #rezqibersama #rezqiyusmaxzis #bazarrakyat #lotg16

Done!!! 26/7/2017 8am
Laksa johor by #rezqiyusma (20pax)
For sigtech technology selamat menjamu Selera. Terina kasih kerana sudi dengan kami harap tuan/puan berpuas hati.

#laksajohor #serikembangan #box #buffet #laksajdt #makan #makangunatangan #wajibcuba #jommakansini

Hidup nie tak ambik masa Lama sampai masa pergi jua... Apa yg kita ada Akan kita tinggalkan.
Aku tak perlu nak kejar dunia sangat
Aku tak perlu harta sangat
Aku tak perlu nak cari cinta sangat
Aku tak perlu nak berdendam sangat
Aku tak perlu nak kecewa sangat
Aku tak perlu nak membenci sangat
Aku tak perlu nak meminta sangat
Aku tak perlu mengharap sangat
Aku tak perlu nak ambik tau sangat
Aku tak perlu nak mengejar sangat
Aku tak perlu nak menjaga sangat
Tak perlu... Tak terlalu perlu
Semua allah dah aturkan yg terbaik untuk aku, jd aku perlu teruskan hidup jgn toleh belakang lg yg semalam jadikan kenangan.
#rezqiyusma

Most Popular Instagram Hashtags