[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rezqiyusma

1170 posts

TOP POSTS

Nahhh kasut Gucci baru hakak!! selesa pakai kat dept.. Ciri2 keselamatan pun terjamin... Jgn kecam nak order Just wasap jek!!
Akk sedia layan kerenah Korang ok bye
#rezqiyusma
#akupeniagajalanan

Pepagi Kira syiling nak buat betulkan kereta lagi,mlm td kul 1am tersadai lg Kat tepi jln masa blk kije dgn bateri hp Kong dah x tau nak mintak tolong sape ,walaupun ada org yg lalu lalang x de sape pun berhenti hulurkan bantuan.ermmmmm x tau la nak ckp mcm mana walau ape pun kena berdiri Kat kaki sendiri, x blh mengeluh menagis jek la Kat tepi jalan hahahha kau rasa!
Assalamualaikum semua... #rezqiyusma
#dugaanhidupku
#dugaankecil
#tapiberatbagiaku

Sedapp jekk mata memandang mood hijau di dapur menambahkan lagi semangat nak memasak.. Jap lagi jadi ulam la kau yek!!! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
#rezqiyusma
#letsmasak
#masakkanpanas

Assalamualaikum /hi selamat pagi semua ... #rezqiyusma
#hazamayusma

Selepas 9 tahun baru dpt mkn remis nie smula...memula bdak2 Kat umah nie pelik Mommy masak ape?masak Lala kecik uhhh dap ke? Try la ermmmm skali hadap x berenti diorg ratah sedap momy..sedap momy tak lepas dr mulut .(resipi ada Kat komen)
#rezqiyusma
#lunch
#remis

Assalamualaikum /hi salam jumaat semua .. Mood masak dah mari..
pitt @bulansilvergrey sama x.
#JanganMarahHaaaaa
#jangankecamsaya
#sayasuka
@mrhazama1
#budakbaik
#rezqiyusma

Assalamualaikum /hi korang dah call mak korang ke blom pg nie, g la call Jap nk tenang2 setiap hr ...nak ketawa nak nagis semua aku cr mak pg2 nak masak pun aku call mak Tanya resipi ,tp mak pun x blh ckp byk mak bz nie nak ckp ape lg lekas hahahahha ala mak nie!!! Mak..mak..rindu nya Kat mak along ada mak jek love u mak.

#Rezqiyusma

MOST RECENT

Sesekali makan product sendiri pun elok juga blh kita improve dia nyer taste tp...sebetulnya x tahan bau dia semerbak dlm keta .. Mengelupur sampai umah tak sabar nak mkn .. Buruk perangai kann siap berebut ngan chem!!!
Sape nak order bg tau awal2 ekk hakak skrg x standby kuah byk2 buat utk yg order jek utk mengelakkan pembaziran barang mentah dah le mahal.. Ok mkn dlu kalu nk order wasap jek!! #laksajohor by #rezqiyusma #sayajual #laksajohorserikembangan #laksajohorsedap #fooddelivery #jjcm #thelaksajohorspecialist

Siapa belum tahu nak dinner apa mlm nie ? πŸ™‹ Meh makan laksa johor, tukar2 selera pula.. πŸ˜„πŸ˜„ Singgah lot g16 bazar rakyat pkps hokeyy

1 pack #laksajohor RM8 jekk

Yg nak order utk buat makan2 ngan fmly & kawan kawan pun boleh order sehari awal ekk

Whatsapp 0183756331

#sayajual #laksajohor #rezqiyusma

Assalamualaikum /hi Korang
Hari nie tauhu sumbat available sape yg dah lama tunggu tu boleh cepat2 order tau.. Rm4/set
Tauhu terhad yek!! 0183756331 tq
#sayajual #tauhusumbat #rezqiyusma #rezqiyusmacafencatering #bazarrakyat #pkps #serikembangan

Perhhh!!! Sape yg teringin nk Makan laksa johor tu bole dtg ke lot g16 bazar rakyat pkps seri kembangan.. Jgn biarkan diri anda kempunan πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
#laksajohor by #rezqiyusma #bazarrakyat #serikembangan #selangor #foodporn #like4like #sayajual #laksajohorcarasaya

Welcome October be good to me
#rezqiyusma

Assalamualaikum.. Selamat Pagi & Salam Jumaat semua 😊 semoga di hari Jumaat yg indah ni kita diberikan kebaikan dan sentiasa dipermudahkan ❀️ #salamjumaat #jumaatbarakah #Rezqiyusma ❀❀❀

Assalamualaikum.. Selamat Pagi & Salam Jumaat semua 😊 semoga di hari Jumaat yg indah ni kita diberikan kebaikan dan sentiasa dipermudahkan ❀️ #salamjumaat #jumaatbarakah #Rezqiyusma ❀❀❀

Bismillahirahmanirrahiim .. Sahaja aku berniaga pada hari ini dan hari seterusnya dan mencari rezeki yang halal ini LILLAHI TA'ALA .. Selamat pagi sahabatΒ² sekalian .. Semoga kita samaΒ² dilimpah kan rezeki dari Allah S.W.T .. Aminnn

#RezekidatangdariAllah
#rezqiyusma
#rezqiyusmacafencatering
#serikembangan
#thelaksajohorspecialist

Most Popular Instagram Hashtags