#rezqiyusma

1118 posts

TOP POSTS

Selama nie... lalu lalang jek kat WhatsApp group x sangka pulak terjebak dlm line biz yg sama,kluarkan produk sama2,umo kami sama,minat sama byk juga yg sama2..blh tukar2 pendapat Dan byk lg yg kami nak blajar n buat sama2 in shaa Allah..semoga Allah permudahkan urusan kami semua bersama.

#rezqiyusma
#myraadnan
#kuahlaksajohorlezzetli
#kuahkacangwarisan
#teamrichmoney

CALLING2 PEMINAT LAKSA JOHOR !!! Assalam korang peminat2 laksa johor .. korang tak payah lagi nak susah2 nak siang2 ikan, blend itu ini utk masak laksa johor..@rezqiyusma ada stok kuah laksa johor frozen khas utk korang ... yg penting rasa memang sedap mengancam cukup rasa ikan kebabom ๐Ÿ˜‰ .. ๐Ÿyg specialnya kuah laksa johor frozen rezqiyusma ni.. korang hanya perlu panaskan jek tak payah nak tambah ape2.
๐Ÿcukup utk makan 10-13 org dewasa tp ikut saiz perut korang jugakla ye dok huhuuu
๐Ÿrasa InsyaAllah puas Hatiโคโคโค So apelagi korang lekas2 order. Delivery can be arrange. PM/whatsapp yusma018375 6331
โ™ก kuah laksa johor frozen 3kg/rm 50 shj.
#rezqiyusma #KuahLaksaJohorrezqiyusma
#laksajohor
Set laksa johor Ready To eat rm8/pax.

Assalamualaikum Dan selamat pagi semua
#rezqiyusma
#rezqiyusmacafencatering
#selalu

Pepagi Kira syiling nak buat betulkan kereta lagi,mlm td kul 1am tersadai lg Kat tepi jln masa blk kije dgn bateri hp Kong dah x tau nak mintak tolong sape ,walaupun ada org yg lalu lalang x de sape pun berhenti hulurkan bantuan.ermmmmm x tau la nak ckp mcm mana walau ape pun kena berdiri Kat kaki sendiri, x blh mengeluh menagis jek la Kat tepi jalan hahahha kau rasa!
Assalamualaikum semua... #rezqiyusma
#dugaanhidupku
#dugaankecil
#tapiberatbagiaku

Assalamualaikum /hi selamat pagi semua ... #rezqiyusma
#hazamayusma

Gd nite
Semoga dipermudahkan in shaa allah
#rezqiyusma

MOST RECENT

20/7/2017
Alhamdulillah.. Done laksa johor 30 pax (buffet) by #rezqiyusma today.. Terima kasih kerana sudi order Dgn #rezqiyusmacafencatering
Kalu ada sebarang komen boleh Terus wasap admin utk kebaikan yg akn dtg.. Tq
#laksajohor #laksajdt #luaskankuasamu #serikembangan #food #buffet #hariraya #portluck #portluckraya #spaghetti #makangunatangan #orgmuogayamuo #fooddelivery #grabcar #runner #tiptop #terimakasih #customer

Produk baru kami, nantikan rasa murtabak segera yg enak dan mudah disediakan. ๐Ÿ˜‹ #rezqiyusma #lezzetli #johor

Siap laksa johor 50pax (buffet) utk jabatan kecemasan & trauma hospital putrajaya..
Terima kasih kat Suhana & team selalu order utk makan2.
Utk pengetahuan am kpd semua cust #rezqiyusma penghantaran atau delivery service yusma menggunakan khidmat #grabcar & runner so Korang Blh order laksa yusma dimana saja korang tinggal walaupun jauh dr #serikembangan .laksa pun sampai on time tau just transfer jek total ke akaun Bank yusma hehehhe...OK sy nk balik rehat pastu nak siap2 kan anak2 nk g sekolah.
#sayajual #laksajohor #jommakan #openhouse #rayakansebulan #inikanraya #fooddelivery
#serikembangan #buffet #thelaksajohorspecialist #rezqiyusmacafencatering

Yeayyy!!!#rezqiyusma dah received #coklat & #sovenior from #Europe #belgium tq boss #Mr AJX #ranger ....untung la slalu #travel #outstation #oversea coklat nie sedap sgt sekali ngapp jek!!!

Baru blk ngeteh.. sblom tido kena mkn jamu nenek nie dulu baru tido supaya esok bangun pg X meragam bdan X letih, X lemau !!! esok dah le nk melaksa.. Awal2 pg. semoga allah permudahkan urusan rezqiyusma.. Slmt mlm maafkan yusma yea semua.
#maafkanaku #rezqiyusma #sijamunenek #sayajual #JamuNenek #detox #rapat #suria #akupunbolehcantik #akupunbolehkurus #yeke #terimakasih #customer #jomorder #dropship #jamukurus #herbatradisional

Lapar ke petang petang nie.. Jom dtg kedai yusma makan LAKSA JOHOR ABC ,CENDOL & MASAKKAN PANAS.. jgn Kata yusma tak infom.. #rezqiyusmacafencatering #rezqiyusma
#thelaksajohorspecialist
#fooddeliveryserikembangan
#food
#drinks
#cendol
#abc
#laksajohor
#jommakansini

Selamat pagi semua!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Hope everyone is doing well today...
Swmoga dipermudahkan urusan harini ye~~ #selamatpagi #wenesday #weekday #bismillah #rezqiyusma

Assalamualaikum Dan selamat pagi semua
#rezqiyusma
#rezqiyusmacafencatering
#selalu

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua...... Di atas permintaan ramai, rezqiyusma masih membuka tempahan untuk Laksa Johor ,nasi tomato dll makanan utk majlis anda.......Laksa Johor rezqiyusma berharga RM8/pax. Kuah laksa johor frozen rm50/3kg (10-13) Dan buat masa ini tiada penghantaran Dr yusma kerana kekangan masa,semua pesanan akn dihtr Oleh runner & grabcar sahaja caj penghantaran akn ditanggung oleh pelanggan.
Self pick up amat2 digalakkan
Tq

Sila whatsapp yusma 0183756331 untuk tempahan sebarang majlis anda
#rezqiyusma
#rezqiyusmacafencatering

Alhamdulillah... 08/07/2017 sabtu
Lagi dan lagi Dan lagi terima kasih cust yg order laksa johor utk tetamu yg bakal berkunjung kerumah masing2.
Harap semua berpuas hati .
Yg plan nak buat open house pd tarikh yg akan dtg dipersilakan whatsap secepat mungkin utk booking tarikh majlis anda.
#rezqiyusma
#rezqiyusmacafencatering
#openorder #openhouse #laksajohor #laksajohorserikembangan #malaylaksa #buffetraya #buffetstyle
#foodporn #laksajohorsedapserikembangan #laksajohorsedap #akuanakjohor #bangsajohor

Alhamdulillah... 8/07/2017 sabtu
Rezqiyusma cafe & catering
Tq cikgu ili n Team smk taman desaminium sk order macaroni goreng utk breakfast.
96 pax harap berpuas hati..
#rezqiyusmacafencatering
#rezqiyusma
#fooddeliveryserikembangan
#macaronigoreng #breakfast #teacher #smkdesaminium #serikembangan

Alhamdulillah dah siap kuah laksa johor semoga allah permudahkan urusan rezqiyusma esok.. Aamiin
Selamat mlm semua.. Maaf kan saya.
#rezqiyusma
#kuahlaksajohor
#kuahlaksajohorrezqiyusma
#kuahlaksajohorlezzetli
#lezzetlibyrezqiyusma
#lezzetli #kuahlaksajohorfrozenrezqiyusma
#openhouse #hariraya

Most Popular Instagram Hashtags