#rexonamalaysia

MOST RECENT

#Repost @paranormalntwk
• • •
Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

#Repost @cenderawasihbiru
• • •
Hahaha kesian abg tu kne bahan ngan adik @aydajebat... Melekek2 kita ketawa... Nasib abg tu sporting...
.
X pandai masak xpe dik, yg penting pandai curi hati kita semua 🤣🤣🤣🤣😁😁😘
.
#AydaJebat
#kesayangansis💕
#AJSOFFICIAL🇲🇾
#RexonaMalaysia
#jomheboh

Throwback Jom Heboh Rexona ....................................
🌸🌼🌸 🌼🌸 🌼 Lovely @aydajebat 🌼🌸🌼 🌸🌼 Credits to @paranormalntwk
Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

RepostBy @aydajebat: "🌸🌸🌸
Dah ready dekat Jom Heboh Plaza Angsana JB booth Rexona tak? See you later! Your baby girl is coming! @rexonamalaysia 💕
.
@ajscreamer @ajscreamer.brunei @ajscreamer.singapore @ajscreamer.indonesia
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #RexonaMalaysia #Rexona" (via #RepostIG+ @AppsKottage)

. Selesa walaupun berpeluh!😍 Kesan CL ni serta merta. Sekali sembur dan gosok2 je, bau tengik pada badan terus hilang, inshaAllah

InshaAllah long lasting lagi tau

Macam mana nak dapatkan? Whatsapp kak Sandy ok
012-3588459
012-3588459
012-3588459

#celebritylass
#penghilanbaubadan #naturaldeodorant #zumbamalaysia #senamaerobik #rexonamalaysia #sekolah #budaksekolah #peluhbusuk #perfumemurah #perfumekaki #brandedperfume #dexandra #ubatketiakberkesan #pencerahketiakmurah #Pemutihlengan #pemutihketiak

#LateRepost .
@Regran_ed from @ paranormalntwk - Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @ aydajebat @ rexonamalaysia - #regrann

Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

Selesa walaupun berpeluh!😍 Kesan CL ni serta merta. Sekali sembur dan gosok2 je, bau tengik pada badan terus hilang, inshaAllah

InshaAllah long lasting lagi tau

Macam mana nak dapatkan? Whatsapp kak azah, ok
013-3923766
013-3923766
013-3923766

#celebritylass
#penghilanbaubadan #naturaldeodorant #zumbamalaysia #senamaerobik #rexonamalaysia #sekolah #budaksekolah #peluhbusuk #perfumemurah #perfumekaki #brandedperfume #dexandra #ubatketiakberkesan #pencerahketiakmurah #Pemutihlengan #pemutihketiak

@Regran_ed from @aydajebat - 🌸🌸🌸
Konnichiwa! Oh Thank you @rexonamalaysia for having me. Semua fans yang ada dekat booth Rexona haritu memang best & sporting. Rexona Sakura ni memang harum kan? Seharum cinta kita. Wek! 😜
.
Check my ig story! Photo-photo haritu. Maafkan muka saya happy sangat sebab ramai datang and support. Tak sangka ramai sayang saya rupanya.. Auch! Hihi. I love you all! 💕
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #Rexona #RexonaMalaysia #MyHappyFace #ProudAmbassador - #regrann

@Regran_ed from @aydajebat - 🌸🌸🌸
Dah ready dekat Jom Heboh Plaza Angsana JB booth Rexona tak? See you later! Your baby girl is coming! @rexonamalaysia 💕
.
@ajscreamer @ajscreamer.brunei @ajscreamer.singapore @ajscreamer.indonesia
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #RexonaMalaysia #Rexona - #regrann

#RepostSave @paranormalntwk with @repostsaveapp ・・・ Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

#RepostSave @paranormalntwk with @repostsaveapp ・・・ Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

#RepostSave @paranormalntwk with @repostsaveapp ・・・ Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

Sengaja kita besarkan sebab nak tengok muka @aydajebat puas-puas. Mai la jenguk orang Utara pulak @aydajebat @rexonamalaysia , Perlis yang paling ujung ni pakat xmau mai, duk la kami tunggu melangut... pelisss la 🙏

Credits to @aydajebat
🌸🌸🌸
First time pergi booth Rexona haritu! Giler havoc! So much fun. Thank you semua! Orang-orang JB, Singapore yang ada memang sporting. Next nak dekat mana? Comment dekat bawah example ‘Sarawak Please! @rexonamalaysia ‘ Tag Rexona okay! Manatau berjaya. 😜
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #Rexona #RexonaMalaysia

#Repost @paranormalntwk
• • • • •
Meet & Greet with Ayda Jebat. New ambassador for Rexona. #paranormalrocks #aydajebat #rexonamalaysia @aydajebat @rexonamalaysia

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #MyFavouriteAmbassador #TheNewAmbassadorOf #RexonaMalaysia #ThrowbackMoments #BoothRexona #KarnivalJomHeboh2018 #AngsanaMallJB #CeritaSabtuYangLepas #27102018 #TooSweetttMyBabyGirl #MakinHariMakinLawaa #DahMacamGadisKoreaRight 😘😘👍👍👍🌸🌸🌸🌸🌸💜💜💜💜💜💜 + #AbgRedza #RedzaRosli #AbgIdolaDikBell #MyHandsomeBrother #RR #OurBigboss #BoothDramaSangat 😎💞❤ .

Credit photo to : 📸 @ azman_shell -

Jom Heboh2018 memang Terbaik .

Credit photo to : 📸 @ shrzaina -

Tq tau ...walaupun kami org terakhir tu ♡
#karnivaljomheboh2018 #aydajebat #rexona .

Credit photo to : 📸 @ nursyameza -

Baby girl yang sangat comel @ aydajebat 😍
Pejam mata pun helok dah 😋
Yang penting, mem dapat peluk cium dia tadi k 😘😍😘
.
271018
Angsana Mall Johor Bahru
.
.
#aydajebat #aydajebatscreamer #karnivaljomheboh2018 #dutarexona .

Credit photo to : 📸 @ pokjatijad - .

#AydaJebat .

Credit photo to : 📸 @ khairull.akmal -

Dapatlah menapis sedikit kekecewaan tu⚽️🔥 Swipe next lah➡️

#LateRepost #AydaJebat #MyLovelyKakakIdola #MySweetheart #OurBabyGirl #MyFavouriteAmbassador #TheNewAmbassadorOf #RexonaMalaysia #ThrowbackMoments #BoothRexona #KarnivalJomHeboh2018 #AngsanaMallJB #CeritaSabtuYangLepas #27102018 #TooSweetttMyBabyGirl #MakinHariMakinLawaa #DahMacamGadisKoreaRight 😘😘👍👍👍🌸🌸🌸🌸🌸💜💜💜💜💜💜 . .

Credit photo to : 📸 @ nrztul_arein -

#favartist 💘😻😘
#jomheboh 💕
@ karnivaljomheboh jb
#dramasangat 👻
#ask
@ rexonamalaysia 💗 . .

Credit photo to : 📸❤❤❤❤ @ tv3malaysia -

Bahang #ASK2018 makin terasa ! Korang mesti dah tak sabar nak tahu siapa pemenang setiap kategori yang dipertandingkan kan ?

Nantikan #ASK2018 pada 2 November ini Jumaat jam 9 malam eksklusif di TV3 dan saksikan juga di tonton dan Youtube TV3Malaysia.

@Regran_ed from @aydajebat - 🌸🌸🌸
Konnichiwa! Oh Thank you @rexonamalaysia for having me. Semua fans yang ada dekat booth Rexona haritu memang best & sporting. Rexona Sakura ni memang harum kan? Seharum cinta kita. Wek! 😜
.
Check my ig story! Photo-photo haritu. Maafkan muka saya happy sangat sebab ramai datang and support. Tak sangka ramai sayang saya rupanya.. Auch! Hihi. I love you all! 💕
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #Rexona #RexonaMalaysia #MyHappyFace #ProudAmbassador

RepostBy @aydajebat - 🌸🌸🌸
Konnichiwa! Oh Thank you @rexonamalaysia for having me. Semua fans yang ada dekat booth Rexona haritu memang best & sporting. Rexona Sakura ni memang harum kan? Seharum cinta kita. Wek! 😜
.
Check my ig story! Photo-photo haritu. Maafkan muka saya happy sangat sebab ramai datang and support. Tak sangka ramai sayang saya rupanya.. Auch! Hihi. I love you all! 💕
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #Rexona #RexonaMalaysia #MyHappyFace #ProudAmbassador

RepostBy @aydajebat - 🌸🌸🌸
Konnichiwa! Oh Thank you @rexonamalaysia for having me. Semua fans yang ada dekat booth Rexona haritu memang best & sporting. Rexona Sakura ni memang harum kan? Seharum cinta kita. Wek! 😜
.
Check my ig story! Photo-photo haritu. Maafkan muka saya happy sangat sebab ramai datang and support. Tak sangka ramai sayang saya rupanya.. Auch! Hihi. I love you all! 💕
.
#AydaJebat #AJ #AJscreamer #Rexona #RexonaMalaysia #MyHappyFace #ProudAmbassador

Most Popular Instagram Hashtags