#revlonultrahdgellipcolor

MOST RECENT

I’ve been wanting to try these for a long time, so I finally got one~

The packaging reminds me of lipstick that my aunt used to use lol
Revlon Ultra HD Gel Lipcolor 735 HD Garden

#revlon #revlonultrahdgellipcolor #nostalgic #makeup #メイク #コスメ #レブロンウルトラhdジェルリップカラー #レブロン

#Repost @revlonid
• • •
#Repost @janineintansari
・・・
Hey peeps!
Here I am swatching all the shades of @revlonid #RevlonUltraHDGelLipcolor 😍💖✨

#Repost @janineintansari
・・・
Hey peeps!
Here I am swatching all the shades of @revlonid #RevlonUltraHDGelLipcolor 😍💖✨
Bye2 Matte, hellow juicy moist gel-like lips!
I’ve always like juicy lips more than matte to be honest 😁
Which one is your fave?
Mine is Sand & Desert combined together to create ombre lips 😁
Comment which is your fave bellow 😃💖✨ #RevlonUltraHDGelLipcolor @revlonid
.
Ps; maybe this is what I look like if I have normal black undyed hair 😄
@revlon #revlon

Repost from @alifahratu
Waktu aku main ke counter Revlon, ternyata ada lipstick baru yang namanya Revlon Ultra HD Gel Lipcolor. Ada 9 warna super cantik dan finishnya glossy tapi sama sekali ga berat. Terus pas aku coba walaupun lupa bawa lipbalm, glide nya tetap smooth gitu, bener-bener kerasa melembabkannya deh 💕

Warna favorite aku HD Desert yang nude ada hint orange nya dan HD Vineyard yang warnanya pink muda sedikit berhint ungu jadi ga terlalu nude

Anyway lipstick ini udah ready di semua counter Revlon seluruh Indonesia ya guys 😍

#RevlonUltraHDGelLipcolor

Repost from @querramellca
Current fav💋
Check out all the swatches of all shades from the newest @revlonid Ultra HD Gel Lipcolor❤️ #mellcakisses
So pigmented and moisturising for my lips as it contains Hyaluronic Acid!👍🏻
#revlonultrahdgellipcolor is now available on Revlon counters all over Indonesia 😘
#revlonid #ad #beautyraaviews 📸 @ladies_journal

REVLON ULTRA HD GEL LIPCOLOR
.
.
Lipstik berbahan dasar gel dengan warna nyata,melembabkan dan ringan di bibir.
* mengandung hyaluronic acid untuk kelembaban maksimal
* berbahan dasar gel dengan pigmen warna yang baik
* aroma creamy mango dan whipped vanilla yang menyegarkan
* bentuk lipstick disesuaikan untuk pengaplikasian yang presisi
* hadir dengan 9 warna yang high definition
.
=============
harga 129.000
=============
cek produk revlon #reeshop85revlon .
.
ORDER :
klik link di bio 👆👆👆
atau
WA 085646438827 (fast respon)
line reeshop85 .
.
#revlonultrahd #revlonultrahdgellipcolor #lipstickrevlon #lipstikrevlon #jualrevlon #revlonmurah #revlonindonesia #juallipstik #juallipstikmatte #lipstikmatte #kosmetikjakarta #kosmetikbatam #lipstikmurah #lipstick #jualanku #onlineshopmakeup #onlineshopkosmetik

Ragam Indonesia, cantiknya wanita Indonesia :) Regrann from @janineintansari - Hey peeps!
Here I am swatching all the shades of @revlonid #RevlonUltraHDGelLipcolor 😍💖✨
Bye2 Matte, hellow juicy moist gel-like lips!
I’ve always like juicy lips more than matte to be honest 😁
Which one is your fave?
Mine is Sand & Desert combined together to create ombre lips 😁
Comment which is your fave bellow 😃💖✨ #RevlonUltraHDGelLipcolor @revlonid
To purchase this product, go to my story now and find the swipe up link, happy shopping! 😃👌🏼
.
Ps; maybe this is what I look like if I have normal black undyed hair 😄
@revlon #revlon - #regrann

Девочки, уговорили! Буду делиться с вами своими помадными 💄 любимчиками в косметичке.

REVLON ULTRA HD GEL LIPCOLOR™

Цена: £7,99
Упаковка: достойная и стильная в виде металлического карандаша с прозрачным колпачком
Обьем: 1,7g
Запах: вкусный, сливочно-ванильный, сладкий
Текстура: гелевая, мягкая, буквально скользит на губах, легко наслаивается
Стойкость: средняя, помада не растекается, можно смело использовать без карандаша, но перекусы и поцелуи не выдержит
Финиш: влажный и сочный
Цветовая палитра: на любой вкус, представлена в 15 оттенках, на моих губах #725 hd sunset
Приятный бонус: формула обогащена питательными компонентами и гиалуроновой кислотой, можно забыть про шелушения и трещинки, только мягкие и ухоженные губки с соблазнительным оттенком.

Я всё!💋
Что скажете?
Остались вопросы?
Если уже пробовали помадку, поделитесь впечатлениями.
⠀ ⠀ ⠀ ⠀
#revlonlipstick #revlonultrahdgellipcolor #revlonprofessionaluk #отзывнапомаду #minskgirls #narutainlondon #makeuplondon #londonmakeup #beautybloger #redlips💄 #destіnatiоn #blondehairgirl #londonbeautyblogger #redlips💋 #lіfestyleblоggеrs #shinebrightlikeadiamond💎

Hey peeps!
Here I am swatching all the shades of @revlonid #RevlonUltraHDGelLipcolor 😍💖✨
Bye2 Matte, hellow juicy moist gel-like lips!
I’ve always like juicy lips more than matte to be honest 😁
Which one is your fave?
Mine is Sand & Desert combined together to create ombre lips 😁
Comment which is your fave bellow 😃💖✨ #RevlonUltraHDGelLipcolor @revlonid
To purchase this product, go to my story now and find the swipe up link, happy shopping! 😃👌🏼
.
Ps; maybe this is what I look like if I have normal black undyed hair 😄
@revlon #revlon

Current fav💋
Check out all the swatches of all shades from the newest @revlonid Ultra HD Gel Lipcolor❤ #mellcakisses

So pigmented and moisturising for my lips as it contains Hyaluronic Acid!👍🏻 #RevlonUltraHDGelLipColor is now available in Revlon counters all over Indonesia😘 #revlonid #ad #beautyRAAviews
.
.
📸 @ladies_journal

New found love 💋
Introducing @revlonid Ultra HD Gel Lipcolor ❤
My fav is the shade Dawn (705)

Swipe☝️to see other lovely shades Rhubarb, Arabica, Desert & Twilight 💄

I really fancy how it’s pigmented! Although it has a glossy finish it is not sticky at all - best part👍🏻
#RevlonUltraHDGelLipColor is now available in Revlon counters all over Indonesia 😘
#mellcakisses #beautyRAAviews

So close to panning this @revlon Ultra HD Gel Lip Color in Pink Cloud. These are a nice sheer wash of color. #panporn #panning #panningcommunity #panningmakeup #revlonultrahdgellipcolor #revlon #useitup

Waktu aku main ke counter Revlon, ternyata ada lipstick baru yang namanya Revlon Ultra HD Gel Lipcolor. Ada 9 warna super cantik dan finishnya glossy tapi sama sekali ga berat. Terus pas aku coba walaupun lupa bawa lipbalm, glide nya tetap smooth gitu, bener-bener kerasa melembabkannya deh 💕

Warna favorite aku HD Desert yang nude ada hint orange nya dan HD Vineyard yang warnanya pink muda sedikit berhint ungu jadi ga terlalu nude (swipe foto buat lihat swatches nya ya, nama shade dan swatch ditangan aku itu berurutan ko)

Anyway lipstick ini udah ready di semua counter Revlon seluruh Indonesia ya guys 😍

#RevlonUltraHDGelLipcolor
@revlonid

Hari ini aku main ke Grand Indonesia & sempetin untuk dateng ke counter Revlon karena penasaran banget sama produk nya yang baru!! Begitu coba di counter ternyata enak banget! Aku yang selalu pake lipstick matte bisa nyaman dengan lipstick satin! Walaupun dia satin dia tetep pigmented banget & gak lengket yang paling bikin unggul adalah dia super stain!😭😍 aku pake untuk ombrelips dan ga ilang setelah kuranglebih 7 jam pemakaian loh! Warna favorit aku adalah 745 karna itu perfect banget buat warna ombre lips 😍❤️ kalian bisa ke counter Revlon dimanapun untuk cobain produk terbaru nya yaitu #RevlonUltraHDGelLipcolor @revlonid !❤️❤️❤️

Most Popular Instagram Hashtags