[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#reviewigmurah

2995 posts

TOP POSTS

MOST RECENT

Custom casing by @shafacasing..1pcs RM40 tambah kos penghantaran Semenanjung tambah rm7. Sabah Sarawak rm10..beli 3pcs rm100..percuma penghantaran..Tiada caj tambahan untuk custom gambar sendiri. _*sama harga, gambar sendiri atau sedia ada*_
Follow laju2 @shafacasing @shafacasing

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

INDAH DRESS ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน tempahan custom made bukan sewaan.. Material : *Chiffon with lining* + *French Lace* + *Heavy Full Beading*

Harga : *RM 800 1 set incusive veil*

DEPOSIT : RM 300 ke atas ( selepas deposit boleh bayar ansur 3/4 kali sehingga baju siap )
WARNA KAIN CUST BOLEH REQUEST . LEBIH 30 JENIS COLOUR DISEDIAKAN

Dm for more info . Fast respond . Whatsapp 0126259483 . Follow ig muslimah_outlet.my

tutupaurat #frenchlace #dressbergaya #ootdmalaysia #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresscantikmurah #dresscantik #dresslabuh #bazarmalaysia #bazarmurahmurah #reviewigshopmalaysia #hargakasihsayang #terlajaklaris #fattzura #dressterkini #dressterbaru #dressmurah #dresspreorder #dressmalaysia #reviewigmurah #beading #indahdress #setpengantin
#paidreviewmurah #trustedseller #hannahdress #freepos #bajunikahsetveil #gaunpengantin #gaunpengantinmuslim

Stress disebabkan muka dipenuhi jerawat & jeragat? DELALEA SOAP boleh bantu korang.Ianya diperbuat dari 100% bahan organik.Haa korang kena try & hasilnya corfirm memuaskan sebab Lin sendiri dah guna.Terdapat banyak lagi kelebihan DELALEA SOAP ni kalau korang nak tau boleh lah usha2 n follow sekli di @delalea_hq

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Stress disebabkan muka dipenuhi jerawat & jeragat? DELALEA SOAP boleh bantu korang.Ianya diperbuat dari 100% bahan organik.Haa korang kena try & hasilnya corfirm memuaskan sebab Lin sendiri dah guna.Terdapat banyak lagi kelebihan DELALEA SOAP ni kalau korang nak tau boleh lah usha2 n follow sekli di @delalea_hq

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Stress disebabkan muka dipenuhi jerawat & jeragat? DELALEA SOAP boleh bantu korang.Ianya diperbuat dari 100% bahan organik.Haa korang kena try & hasilnya corfirm memuaskan sebab Lin sendiri dah guna.Terdapat banyak lagi kelebihan DELALEA SOAP ni kalau korang nak tau boleh lah usha2 n follow sekli di @delalea_hq

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

I'm wearing Mini Skirt salmon colour from @suraya_valet .Warnanya sangat sesuai dipakai dgn sebarang baju dan kain nya sngat2 lembut dan selesa sngt. Ianya bukan sebarang mini skirt sebab ia nya labuh n boleh cover sekiranyanya baju yg dipakai tu agak pendek .So sesuai sngt dipakai oleh gadis2 muslimah bahkan nampak style dan elegance .Jom cuci2 mata di @suraya_valet byak lgi yg cantik2 tau!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

I'm wearing Mini Skirt salmon colour from @suraya_valet .Warnanya sangat sesuai dipakai dgn sebarang baju dan kain nya sngat2 lembut dan selesa sngt. Ianya bukan sebarang mini skirt sebab ia nya labuh n boleh cover sekiranyanya baju yg dipakai tu agak pendek .So sesuai sngt dipakai oleh gadis2 muslimah bahkan nampak style dan elegance .Jom cuci2 mata di @suraya_valet byak lgi yg cantik2 tau!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

I'm wearing Mini Skirt salmon colour from @suraya_valet .Warnanya sangat sesuai dipakai dgn sebarang baju dan kain nya sngat2 lembut dan selesa sngt. Ianya bukan sebarang mini skirt sebab ia nya labuh n boleh cover sekiranyanya baju yg dipakai tu agak pendek .So sesuai sngt dipakai oleh gadis2 muslimah bahkan nampak style dan elegance .Jom cuci2 mata di @suraya_valet byak lgi yg cantik2 tau!!๐Ÿ˜
.
.
.

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

#farizapaidreview #paidreviewrm5
.
YEAR END SALE DATANG LAGI !! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ DAPATKAN HANNAH DRESS DENGAN 25% OFF HANYA DI @muslimah_outlet.myโœ”
FREE POSTAGE โœ”
30 JENIS COLOUR AVAILABLE โœ”
SIZE UNTIL 8XL โœ”
BAYAR BOOKING PAYMENT ONLY โœ”
PRE ORDER 3-4 WEEK . CUSTOME MADE JAHIT BUKAN BELI BORONG โœ”
SALE UNTIL 30 DEC ONLY ! โœ”

Follow @muslimah_outlet.my
Follow @muslimah_outlet.my
Follow @muslimah_outlet.my
Dm or Whatsapp 0126259482 ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
#tutupaurat #preorder #custommade #dressbergaya #ootdmalaysia #dressmuslimah #dressmurahmalaysia #dresscantikmurah #dresscantik #dresslabuh #bazarmalaysia #bazarmurahmurah #reviewigshopmalaysia #hargakasihsayang #terlajaklaris #fattzura #dressterkini #dressterbaru #dressmurah #dresspreorder #dressmalaysia #reviewigmurah
#paidreviewmurah #trustedseller #hannahdress #freepos

Makin ramai follow ig ni. Ye lah, mana lagi nak dapat offer mcm ni. Harga beg-beg kasut-kasut dekat @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset ni dah la MURAH MURAH , kebanyakkan nya FREE POSTAGE , kalau ada postage pun RM5 je? Quality jangan risau la, MURAH-MURAH pun Tip Top. Adudu....
Now nak bagi ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ FREE GIFT pulak? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bukan free gift cikai-cikai tau. Siap boleh pilih lagi.

Macam mana nak dapat free gift yg cantik hot kiut miut tu?

Senang je.
1) ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ› Beli mana-mana dua item dari ig ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘๐Ÿ‘ข @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset
2) Pilih design dan warna ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ free gift yang anda suka
3) Tunggu en pos laju hanta barang anda ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Simple sgt kan?

Cepat-cepat place order. WhatsApp 0175676408 NOW. Offer for limited time only ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Credit to @mfafairuz

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

tqsm for inviting us @thehutspa๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜. Treatmeant yg sngt2 memuaskn. Today Lin memanjakn diri buat full body massage n milk fllower bath feeling rasa segar n badan terasa ringan sngt memang Lin cukup2 puas hati..so kakak2 n mk cik yg rasa nk kembalikn aura dlman boleh cuba kat @thehutspa bnyak lgi treatment facial muka pun ada tau so mai cepat dtg rugi x cuba benda yg baik sbb kecantikkn,kesihatan yg Allah anugerahkn perlu perlu dijaga bukn dilihat saja...
.
.
.
#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

tqsm for inviting us @thehutspa๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Treatmeant yg sngt2 memuaskn. Today Lin memanjakn diri buat full body massage n milk fllower bath feeling rasa segar n badan terasa ringan sngt memang Lin cukup2 puas hati..so kakak2 n mk cik yg rasa nk kembalikn aura dlman boleh cuba kat @thehutspa bnyak lgi treatment facial muka pun ada tau so mai cepat dtg rugi x cuba benda yg baik sbb kecantikkn,kesihatan yg Allah anugerahkn perlu dijaga bukn dilihat saja...
.
.
.

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

RM 0.40 SEN BIKIN CANTIK PERSIS BIDADARI SYURGA??
.
.
Dinda cari vitamin C yang boleh sedut kecut jerawat, kambus tutup pori kawah, dan buatkan kulit lagi cerah 1 badan?

Lagi bestnya sebotol RM110 ni tahan 6 bulan. Iyaaa, dinda polales dengan hanya RM0.40 sehari.
Ish, memang tangkap cintun #TillJannah dengan vit C shaklee ni. โœ” Murah
โœ” Tahan lama
โœ” Boleh guna luaran (masker/skrub/toner)
โœ” Boleh kongsi 1 family

Part berkesan? Biarlah testimoni berbicara๐Ÿ˜™ (usha slide gambar ya)

Eh, extract vit c ni dari jagung. Dinda yang gastrik pun boleh, takkan pedih perut tu.

Dah ready nak terbang ke syurgaa?๐Ÿ‘ผ DM lelaju @shaklee.pengedar.malaysia , FREE POSTAGE untuk 10 orang terawal.

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

ZUHRA DRESS
(NORMAL SIZE & PLUS SIZE) PRICE
NORMAL SIZE: RM90 SM/ RM99 SS

PLUS SIZE: RM85 SM/ RM99 SS

INCLUDE POS

MATERIAL : COTTON SPANDEX, EMBROIDERY NET & ORGANZA (FREE DIAMOND CHAIN ACCESSORIES)

MEASUREMENT:
NORMAL SIZE
SHOULDER : 15 '' BUST : 37 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 35 '' - 36 '' MAX
ARMHOLE : 8 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 55 '' .
PLUS SIZE:
SHOULDER : 17 '' BUST : 44 '' - 45 '' MAX
WAIST : 40 '' - 42 '' MAX
HIP : 44 '' - 46 '' MAX
SLEEVE : 23 '' ARMHOLE : 10 '' LENGTH : 56 '' .

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajurayamurah#bajuraya2017#bajurayaterkini

Jessica Tutu Skirt๐ŸŽ€

Material: NET WITH FULLY LINING
PINGGANG GETAH

FREE SIZE S TO L
WAIST UP To 36"
LENGTH 41"

Harga RM88
POSTAGE SEM RM5
POSTAGE SS RM8

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

Zeenta Saree Kurung

Harga: RM120
Sem free postage
Ss add rm 8

Material:moss crepe

Ada dua size:small and big

XS TO M
Bahu 14
Dada 17
L tangan 23
L baju 27
L skrit 40
Punggung 18

L TO XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 28
L skrit 41
Punggung 20

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

Zeenta Saree Kurung

Harga: RM120
Sem free postage
Ss add rm 8

Material:moss crepe

Ada dua size:small and big

XS TO M
Bahu 14
Dada 17
L tangan 23
L baju 27
L skrit 40
Punggung 18

L TO XL
Bahu 17
Dada 21
L tangan 23
L baju 28
L skrit 41
Punggung 20

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

SLIDE UNTUK TGK TESTIMONI YA๐Ÿ‘‰ (maaf gambar2 agak meloyakan๐Ÿ˜…)
Sape yang tak rimas & malu kalau kena keputihan, miss V kita menangis!! Tapi sekarang rak perlu risau tau sebab PETUA HERBA ada formulasi terhebat iaitu @gelekasli_official untuk bantu masalah wanita terutama KEPUTIHAN!
Antara kebaikan @gelekasli_official ๐Ÿ’ƒMerawat & mengetatkan faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & menganjalkan payudara & punggung
๐Ÿ’ƒMerawat keputihan & kegatalan
๐Ÿ’ƒMerawat senggugut ๐Ÿ’ƒMengecutkan rahim kembang ๐Ÿ’ƒMerawat tombong ๐Ÿ’ƒMerawat kentut faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & mencerahkan kulit
๐Ÿ’ƒMerawat masalah jerawat bernanah ๐Ÿ’ƒMenyuburkan rahim ๐Ÿ’ƒMerawat masalah sukar hamil ๐Ÿ’ƒMenaikkan seri wajah

Nak tgk ribuan testimoni berjaya dengan GELEK ASLI? Jom follow
@gelekasli_official
@gelekasli_official
@gelekasli_official

Boleh whatsap terus di link Bio @gelekasli_official ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Hai semua!! Masih belum cuba @kerenggahq ? Tak apa, masih belum terlambat lagi nak kurus dan puteh !!!
.
Antara sebab kenapa 'Kerengga' boleh cepat viral dan terkenal kerana:
1) Formulasi baru yang act macam fat burner boleh mengurangkan berat badan dgn cara meningkatkan metabolism badan kita
2) Mencairkan bahagian lemak tepu . So kadang ada yang kurus tapi peha tebal .. so korang boleh try kerengga
3) Tak ada pantang, boleh minum caffeine, makn apa2 pun boleh dan produk ni tak attack perut yg buat korang berak2 .. bahaya tau berak2 sbb boleh rosak usus besar kita
4) Terbukti berkesan seawal 3 hari penggunaan
5) Mencerahkan kulit
6) Dropship pun boleh kayo beli lambo 2 biji heheh ๐Ÿคค
.
Follow @kerenggahq laju2 dan jom buat side income dari sini.. .
.
.
#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

SLIDE UNTUK TGK TESTIMONI YA๐Ÿ‘‰ (maaf gambar2 agak meloyakan๐Ÿ˜…)
Sape yang tak rimas & malu kalau kena keputihan, miss V kita menangis!! Tapi sekarang rak perlu risau tau sebab PETUA HERBA ada formulasi terhebat iaitu @gelekasli_official untuk bantu masalah wanita terutama KEPUTIHAN!
Antara kebaikan @gelekasli_official ๐Ÿ’ƒMerawat & mengetatkan faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & menganjalkan payudara & punggung
๐Ÿ’ƒMerawat keputihan & kegatalan
๐Ÿ’ƒMerawat senggugut ๐Ÿ’ƒMengecutkan rahim kembang ๐Ÿ’ƒMerawat tombong ๐Ÿ’ƒMerawat kentut faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & mencerahkan kulit
๐Ÿ’ƒMerawat masalah jerawat bernanah ๐Ÿ’ƒMenyuburkan rahim ๐Ÿ’ƒMerawat masalah sukar hamil ๐Ÿ’ƒMenaikkan seri wajah

Nak tgk ribuan testimoni berjaya dengan GELEK ASLI? Jom follow
@gelekasli_official
@gelekasli_official
@gelekasli_official

Boleh whatsap terus di link Bio @gelekasli_official ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Makin ramai follow ig ni. Ye lah, mana lagi nak dapat offer mcm ni. Harga beg-beg kasut-kasut dekat @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset ni dah la MURAH MURAH , kebanyakkan nya FREE POSTAGE , kalau ada postage pun RM5 je? Quality jangan risau la, MURAH-MURAH pun Tip Top. Adudu....
Now nak bagi ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ FREE GIFT pulak? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bukan free gift cikai-cikai tau. Siap boleh pilih lagi.

Macam mana nak dapat free gift yg cantik hot kiut miut tu?

Senang je.
1) ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ› Beli mana-mana dua item dari ig ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘๐Ÿ‘ข @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset
2) Pilih design dan warna ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ free gift yang anda suka
3) Tunggu en pos laju hanta barang anda ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Simple sgt kan?

Cepat-cepat place order. WhatsApp 0175676408 NOW. Offer for limited time only ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Credit to @mfafairuz

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Lin dah jatuh hati sngat dgn koleksi jam casio rosegold yg tengah viral meltop2 mcm goreng pisang panas sekarang ni dari @arifffarhamuhammad mmg sngt2 exclusive ,cantik n harganya sngt2 mampu milik. Lin sarankn cepat2 grab sbb jam ni sngt2 laku keras n klau nk gift utk anniversary kpd yg trsyg pun boleh alahaiii sweetnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Helena Organza Skirt๐ŸŽ€

Material: ORGANZA FULLY LINING
PINGGANG GETAH

FREE SIZE S TO L
WAIST UP To 36"
LENGTH 41"

Harga : RM88
POSTAGE SEM RM5
POSTAGE SS RM8

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

MILEY TOP๐Ÿ‘„

MATERIAL: knit texture
Available in 3 sizes: S/M/L
Color: 5color(nude,black,maroon,emerald green,grey) Price:RM69
SEM FREE POSTAGE
SS ADD RM 8

S
Bahu 17
Dada 16
L tangan 24
L baju 21

M
Bahu 18
Dada 17
L tangan 24
L baju 21

L
Bahu 19
Dada 20
L tangan 25
L baju 23

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

MILEY TOP๐Ÿ‘„

MATERIAL: knit texture
Available in 3 sizes: S/M/L
Color: 5color(nude,black,maroon,emerald green,grey) Price:RM69
SEM FREE POSTAGE
SS ADD RM 8

S
Bahu 17
Dada 16
L tangan 24
L baju 21

M
Bahu 18
Dada 17
L tangan 24
L baju 21

L
Bahu 19
Dada 20
L tangan 25
L baju 23

No booking, no reservation
first come first serve ๐Ÿ’• berminat?
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ +60109425646 ๐Ÿ’

#sayajualblouse#jualblousemurah#sayajualbajumurah#jualanbajumurah#sayajualmurah#igshopbajumurah#igshopmalaysiabajumurah#tshirtmurah#jubahmurah#reviewigmurah#igshopbajumurah#bajumurah#baju2017#bajuterkini#bajukurung#bajudinner#blouse

Nah! Sis bg korang lagu pulak! Dah org lain dok sibuk pomot testimoni je kan! Haha
.
Bukan apa dah ramai dah terbukti si @kerenggahq ni jamin boleh mengurangkan lemak tepu kat badan kita ni tanpa kita pantang apa apa dan tanpa perlu kerap ke toilet sbb berak haha!
.
Fomulasi terbaru dari pakar berjaya menghasilkan fat burner yang cukup exclusive membantu ramai hakak dan abang yg bukan sahaja nak kurus malah nak kecilkan bahagian tertentu.. .
Sis malas nk cita panjang sbb sis tgh date , so korang pepandai la ushar ig @kerenggahq @kerengga hq!
.
Haa sape nak tahu lebih atau nak jd dropship, p laju2 pm admin @timahotimah atau kol / ws dia kat no ni 0192161708! .
Si timah tu leader dropship kita! Income boleh tahan sekarang , sampai berhenti jadi awek engineer! Ahha

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Say no to 'Sumpahan Santan!!!'
.
Sape yang tak rimas dan malu kalau kena keputihan .. miss v kita menangis!
.
Anta tak perlu risau sebab kini mekna ada formulasi baru untuk bantu masalah besar wanita. Antara keistimewaan @gelekasli_official
.
๐Ÿ’ƒMerawat & mengetatkan faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & menganjalkan payudara & punggung
๐Ÿ’ƒMerawat keputihan & kegatalan
๐Ÿ’ƒMerawat senggugut ๐Ÿ’ƒMengecutkan rahim kembang ๐Ÿ’ƒMerawat tambong ๐Ÿ’ƒMerawat kentut faraj ๐Ÿ’ƒMenegang & mencerahkan kulit
๐Ÿ’ƒMerawat masalah jerawat bernanah ๐Ÿ’ƒMenyuburkan rahim ๐Ÿ’ƒMerawat masalah sukar hamil ๐Ÿ’ƒMenaikkan seri wajah
.
Haa cepat lah follow dan beli terus @gelekasli_official kalau nak cepat cantik macam mekna

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Makin ramai follow ig ni. Ye lah, mana lagi nak dapat offer mcm ni. Harga beg-beg kasut-kasut dekat @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset ni dah la MURAH MURAH , kebanyakkan nya FREE POSTAGE , kalau ada postage pun RM5 je? Quality jangan risau la, MURAH-MURAH pun Tip Top. Adudu....
Now nak bagi ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ FREE GIFT pulak? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bukan free gift cikai-cikai tau. Siap boleh pilih lagi.

Macam mana nak dapat free gift yg cantik hot kiut miut tu?

Senang je.
1) ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ› Beli mana-mana dua item dari ig ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘๐Ÿ‘ข @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset @deeyashcloset
2) Pilih design dan warna ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ free gift yang anda suka
3) Tunggu en pos laju hanta barang anda ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Simple sgt kan?

Cepat-cepat place order. WhatsApp 0175676408 NOW. Offer for limited time only ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Credit to @mfafairuz

#Reviewby@z.zailin#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Hai uols ๐Ÿ˜

Jom usha ig @darwishdanish1916 untuk cuci mata blouse murah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak cari blouse murah.? Yang TrustedSeller.? Jangan isau meh.. DDSHOPE kan ada ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
TRUSTEDSELLER area KELANTAN POS SELURUH MALAYSIA & SABAHSERAWAK
Blouse/set/jubah/jeans/palazo SEMUA ADA JUAL ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ‘‡ blouse sales bermula dari *rm15* sahaja uols๐Ÿ˜ฑ

FOLOW IG ATAU FB DDSHOPE
#Blousemurah

Jom usha guys!! _
_
@darwishdanish1916
@darwishdanish1916
@darwishdanish1916
_
_
#paidreview
#reviewmurah
#reviewigmurah
#sayabuatpaidreview
#paidreview
#paidreviewmalaysia
#paidreviewmurah

Anda dgn Foundation Jenama Sendiri ?? Follow @ONOFFSH_
Kami ada pelbagai jenis foundation dan produk Berminat utk rebrand โœ”๏ธMOQ dan MODAL yg RENDAH
โœ”๏ธFoundation yg Murah dan BERKUALITI TINGGI ๐Ÿ‘

@ONOFFSH_
@ONOFFSH_

SERIUS DEAL WHATSAPP 0142493011 ๐Ÿ˜Š

#Reviewby@zai_di72#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Anda Berminat dgn Foundation Jenama Sendiri ?? Follow @ONOFFSH_
Kami ada pelbagai jenis foundation dan produk utk rebrand โœ”๏ธMOQ dan MODAL yg RENDAH
โœ”๏ธFoundation yg Murah dan BERKUALITI TINGGI ๐Ÿ‘

@ONOFFSH_
@ONOFFSH_

SERIUS DEAL WHATSAPP 0142493011 ๐Ÿ˜Š

#Reviewby@zai_di72#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Anda Berminat dgn Foundation Jenama Sendiri ?? Follow @ONOFFSH_
Kami ada pelbagai jenis foundation dan produk utk rebrand โœ”๏ธMOQ dan MODAL yg RENDAH
โœ”๏ธFoundation yg Murah dan BERKUALITI TINGGI ๐Ÿ‘

@ONOFFSH_
@ONOFFSH_

SERIUS DEAL WHATSAPP 0142493011 ๐Ÿ˜Š

#Reviewby@zai_di72#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #reviewig #reviewigbiz #reviewigseller #reviewigshop #reviewigmurah #reviewigmalaysia #paidpromote #paidpromotemurah #paidpromotemalaysia #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags