#revellaskincare

1935 posts

TOP POSTS

Uishhhh lama rasanya tak update ig ni... Okey olls, ini ler rupa set utk #revellaskincare ni... Boleh membantu mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat, Pastu kulit kita pun boleh jadi Cerah sekata πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ β˜ŽοΈπŸ“ž012-6217558

DEEPAVALI SALE
KINI BERMULA! πŸ˜πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
BELLEZA COLLAGEN
1 box RM110 : (jimat RM19.90)
2 box RM220 : (jimat RM38.80)
3 box RM315 : (jimat RM74.70)
.
SUSU MAAEZ
1 box RM55 : (jimat RM4.90)
2 box RM105 : (jimat RM14.80)
3 box RM150 : (jimat RM29.70)
.
REVELLA ADVANCED SKINCARE
1 set RM100 : (jimat RM19.90)
2 set RM190 : (jimat RM49.80)
3 set RM280 : (jimat RM79.70)
.
SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION
1 box RM60 : (jimat RM4.90)
2 box RM115 : (jimat RM14.80)
3 box RM165 : (jimat RM29.70)
.
BONUS! FREE POSTAGE ALL IN MALAYSIA!
.
βœ† Whatsapp "PM DEEPAVALI" ke πŸ“²013-3336847 srkg!
.
Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan.
.
p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss!

#bellezaCollagen #sofieyabeautyfoundation
#revellaskincare #susumaaez

Tea Tree (Melaleuca Alternifolia): .
.
Ekstrak daun dari pokok T-tree atau gelam wangi kaya dengan zat terpenoid serta bersifat antiseptik yang berperanan mengatasi mencegah serangan bakteria dan kuman, membantu memulihkan luka, mengatasi kesan alahan pada kulit di samping berupaya memperbaiki struktur kulit, mengatasi masalah kulit seperti jerawat, ekzema, radang dan kegatalan serta menyejukkan dan mendinginkan kulit.

#revellatoner #RevellaSkincare #sofieyabeauty #revellaskincareinfo
Nak cuba boleh ws 0175884926

Masalah jerawat, jeragat, parut Dan lain2 lgi ..cubala REVELLA SKINCARE NOW ADA SALE CNY JOM GRAB SKRG ..dh ramai yg berjaya mengatasi masalah yg dihadapi..jgn berputus asa untuk menyelesaikan masalah anda dh ramai yg berjaya jom jadi SALAH SEORANG DRI MEREKA TKKN NK TGK JE.. FOR MORE DETAILS KINDLY WASSAP πŸ“²πŸ“²0173750607

#bazaarpaknil #teamsofieyabeauty#jomjadicantik #sellersahsofieyabeauty#revellaskincare #aininsofieya #founder

BERITA BAIK! PENGAMBILAN DROPSHIP KINI DIBUKA!
.
Peluang ini dibuka kepada anda yang ingin menjana PENDAPATAN LUMAYAN!!!!MAMPU CECAH RM5K - RM10K !!
.
KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP KAMI?
βœ…Keuntungan yg besar.
βœ…Tidak perlu keluar rumah.
βœ…Tidak perlukan modal.
βœ…Tidak perlu bungkus dan hantar barang!
βœ…Penghantaran dan pembungkusan diuruskan oleh kami!
βœ…Dropship tertinggi akan menerima ganjaran pada setiap bulan.
.
For more infomation do whatsapp us at 014-8188100.
.
p/s- Pengambilan dropship adalah TERHAD. Sape cepat dia dapat!
.
#dropshipmalaysia #dropship #sofieyabeauty #sofieyabeautyteam #sofieyabeautydropshipteam #bellezabysofieyabeauty #bellezabysb #revellaskincare #sofeaskinsolutions

Haaaa! Uolls tahu tak #SofieyaBeauty bukan ada satu produk je tapi banyak?
.
Okay, ini listkan produk Sofieya Beauty ya!
1) BELLEZA COLLAGEN
2) SUSU MAAEZ
3) SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION
4) REVELLA SKINCARE
.
Alhamdulillah, pihak Sofieya Beauty lebih mementingkan aspek keberkesanan sesuatu produk dahulu, baru ianya dikeluarkan. Produk Sofieya Beauty telah banyak dibuktikan dengan ribuan testimoni yang berjaya!
.
Selain daripada #susumaaez sayang2ku semua juga boleh dapatkan produk-produk diatas iaitu #bellezacollagen , #sofieyabeautyfoundation , #revellaskincare dari Echah.
.
Kalau nak cantik dan sihat boleh terus whatsapp Echah πŸ“² 018-3871481 fast respond, trusted seller, jangan risau produk 100% ORIGINAL dari HQ, HALAL dan lulus KKM. Echah sedia membantu anda.

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe
.

Kalau serius nak boleh whatsapp sue ke 013-8933996
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik
#sayajualbellezacollagen #sayajualsusumaaez #sofieyabeautyfoundation

SUSU MAAEZ, susu untuk kulit. Sambil merawat, sambil memutihkan sekali juga baik untuk minda. Untuk yang ada masalah kulit boleh cuba SUSU MAAEZ untuk merawat masalah kulit anda 😘

Kebaikan SUSU MAAEZ
🌸 Meningkatkan kecerdasan minda 🌸 Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain 🌸 Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur 🌸 Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. 🌸 Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. 🌸 Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. 🌸 Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. 🌸 Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. 🌸 Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. 🌸 Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. 🌸 Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. 🌸 Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin. 🌸 Mengurangkan masalah keguguran rambut. 🌸 Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu. 🌸 Menaikkan seri kulit wajah yang kusam. πŸ’ž Sebarang pertanyaan, whatsapp +60173055635
#dropshipsahsofieyabeauty
#bellezacollagen
#susumaaez
#revellaskincare
#sofieyabeautyfoundation

BELLEZA COLLAGEN by Sofieya Beauty 🌸 πŸ’“ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan. πŸ’“ Menjadikan kulit glowing secara natural. πŸ’“ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit. πŸ’“ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri. πŸ’“ Mengecilkan liang roma.
πŸ’“ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit.
πŸ’“ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan. πŸ’“ Merawat jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat. πŸ’“ Memantapkan payudara dan punggung. πŸ’“ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan. πŸ’“ Menghalang jangkitan pada vagina.
πŸ’“ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat. πŸ’“ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
πŸ’“ Membantu menstabilkan hormon wanita yang monopaus. πŸ’ž
#bellezacollagen
#susumaaez
#revellaskincare
#sofieyabeautyfoundation

MOST RECENT

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe .
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 011-17700785.
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Dah consume dah #SusuMaaez mlm nie? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, sy nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp Yaya cpt 017 9269400 😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

Dah consume dah #SusuMaaez ke pagi nie? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, yaya nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp yaya 017 9269400😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

Dah consume dah #SusuMaaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, sy nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp niniey 014-5093220😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
.
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!
.
Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita.
.
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp sy ke 014-6086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
.
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!
.
Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita.
.
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp sy ke 014-6086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
.
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!
.
Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita.
.
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp sy ke 014-6086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
.
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!
.
Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita.
.
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp sy ke 014-6086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

DAH CONSUME BELLEZA COLLAGEN?
.
Jangan lupa utk consume #bellezacollagen sekurang-kurangnya 1 sachet sehari. Koyak sachet terus kemam-kemam!
.
Nak bancuh pun boleh tapi JANGAN dgn air panas!
Pastu masa period tak perlu consume tau sebab masa period kita mungkin akan mengalami perubahan hormon dan berkemungkinan bahan aktif dalam Belleza Collagen tidak akan berkesan kepada kita.
.
Tips: Sebelum consume please ambik gambar BEFORE dulu, lepas 7 hari consume ambik gambar AFTER pulak. Ditempat dan waktu yg sama utk tengok perubahan Belleza Collagen pada diri anda. InsyaAllah akan nampak kesan.
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp sy ke 014-6086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Jom dapatkan dgn HQ❗️
.
πŸ“±Whatsapp 0146086386
.
#bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #collagenmalaysia #bellezacollagenmalaysia #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik #bazarpaknil #fastrespond

PROMO RAYA CANTIKπŸ’•πŸ’₯.
.
BELLEZA COLLAGEN ❀❀
.
JOM CANTIK πŸ‘ πŸ’„πŸ‘›πŸ’
Nak cantik kena start dari skrg πŸ’•
.
RM 85 SM
RM 90 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
JOM CANTIK 😍😍
.
WHATSAPP πŸ“±: +6017-5620672
.
#belleza #bellezasofieyaoriginal #bellezamalaysia #bellezabysofieyabeauty #bellezamurah #charmsfoundation #bellezaori #bellezasofieyabeauty #revella #sofea #revellasofieyabeauty #nourain3in1murah #nourainskincare #sofieyabeauty #revellaskincare #bellezacollagen #glutacaps #bellezabysb #tatiskincare #sayajual #dexandra #dexandraperfume #dms360 #sofieyabeautyfoundation #sofieyabeauty #bellezacollagen #revellaadvancedskincare #susumaaezbysofieyabeauty

Dah consume dah #SusuMaaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, sy nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp skrg ke 014-6086386😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

Dah consume dah #SusuMaaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, sy nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp skrg ke 014-6086386😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

Dah consume dah #SusuMaaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Okay lah, sy nak kutip order dah ni, kalau serius nak baik whatsapp skrg ke 014-6086386😘
.
#bellezacollagen #collagenmalaysia #bellezamurah #susumaaez #susumaaezmalaysia #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik#susumaaezoriginal #bellezaoriginal #fastrespond

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe .
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 013-9443481 .
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe
.
Btw, skrg ni Belleza Collagen ada Raya Sale tau! Harga boleh jimat byk2!! Ramai yg repeat order beli sampai 3 box tau sebab dia tahu keberkesanan produk ni.
.
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 016-5818691
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe
.
Btw, skrg ni Belleza Collagen ada Year End Sale tau! Harga boleh jimat byk2!! Ramai yg repeat order beli sampai 3 box tau sebab dia tahu keberkesanan produk ni.
.
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 016-5818691
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe
.
Btw, skrg ni Belleza Collagen ada Raya Sale tau! Harga boleh jimat byk2!! Ramai yg repeat order beli sampai 3 box tau sebab dia tahu keberkesanan produk ni.
.
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 016-5818691
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Waaaa... Yang cerah makin cerah lah! Cantik kan akak nk? Pelolesss gituu.
.
Awak nak kalau #BellezaCollagen ni bantu awak mencerahkan kulit awak berganda-ganda dari biasa? Awak tahu tak Belleza Collagen ni telah dibuktikan keberkesanan dia dengan BERIBU-RIBU TESTIMONI?
.
Kalau tak berkesan takkan la kami nak edit satu per satu testimoni kan? Sempat pulak kami nak cari gambar sampai beribu-ribu gitu. Sebenarnya gambar tu semuanya diperolehi dari penggunanya yg memang berpuas hati! Dah berkesan takkan la tak suka kan? Mustahil!
.
Cuba awak bygkan... One day tgh lepak dgn member2 awak, diorg ni kulit biasa2 je xde gelap xde yg putih sgt tp kulit awak ni putih melepak, apa perasaan diorg? Mesti asyik duk puji kulit awak jeee.. Pastu rasa teruja nk selpiee dgn u je, ye laaa dh cantik sape tak suka selpiee kan? Hehe .
Kalau serius nak boleh whatsapp kami ke 016-5818691
.
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeautyfoundation #revellaskincare #sofieyabeauty #tautaudahcantik

Most Popular Instagram Hashtags