[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#resepiberpantang

578 posts

TOP POSTS

Air halba utk memanaskan badan n pengeluaran susu.. cara rendam 1sudu kecil halba n air panas..rasa pahit2 skit tp masih boleh ditelan lg..😊
#resepiberpantang
#sajacuba

Happy lunch time 😍❤️☺️😋
Maafle.. mmg ske pos mknan 😅😬 #lunch #resepiberpantang #day14

Nak langsing, nak kempiskan perut selepas bersalin?. Rupanya Senang Sangat Nak Masak Singgang Daging Ala Kelantan. .
Mommy jangan lupa save resepi dibawah ye, nanti senang nak masak. .
Selamat mencuba!
.
#singgangdaging
#resepiberpantang
#tropika

Alhamdulillah..
Its 'merdeka day'. Selesai #44haripantang sendiri. Mari kita sedia fizikal dan mental nak naik kerja 😣😣😣😣 Menu di minggu2 terakhir haruslah M lebih kan..
Day 42 : Sup tomato carrot + Ikan bilis goreng kari

Day 43 : Sup Blackpepper Ikan Merah + Bebawang Grill

Day 44 : Telur Bebawang + Kerabu Ikan bilis

#nomorestatusmakananpantangafterthis #pantangfood #pantangday #lastdaypantang #bilasyadatrajinkedapur #resepimudah #resepiberpantang #berpantangsendiri

INTRODUCING CHIA TUBE WITH FLIP TOP❤️❤️❤️
.
This is the secret where you can just "renjis-renjis" your chia seeds😉 Very stylish, compact and easy to use. Now you can bring your chia seeds almost everywhere you go. Awesome!!
.
Coz we care about our customers so kami sentiasa bagi produk yang best- best je kat uolls tau👍
.
Don't miss out this LIMITED EDITION chia tube guys!
.
Hurry up and grab one. Save more when you buy our sales combo🎉🎉🎉
.
Order your chia seeds with us; your most trusted seller
.
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
.

#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu #agentwanted #dropshipwanted #7harimencintaikuj

Menu ibu berpantang - Sup Sayur Campur . . ▪ Ibu² yang menyusukan anak wajib mengambil makanan yang seimbang supaya bertenaga & dapat menyusukan anak dengan secukupnya
▪ Juga dapat mengelakkan sembelit. Sembelit ketika berpantang amatlah perit

Selamat mencuba!

Minyak Kelapa Dara Ibu.
1001 khasiat semulajadi.
100% organik.

Berminat nak cuba? .

PM @ whatsapp 📲 013 2743 142
RM39/ botol sahaja (tak termasuk postage).
Bayar hari ni, esok kita pos! 😊

#MKDI #infoibuhamil #minyakkelapadaraibu #menuberpantang #resepiberpantang #supsayurcampur

KAKI DIET MESTI MILIKI CHIA SEEDS!
.
Dah cuba baru tau penangannya! Memang elok sesangat cenggini ha 👍
.
Dah jangan fikir panjang..wassap je sis okeh!
.
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
.
#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu #agentwanted #dropshipwanted #kebayaraya

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN OMEGA GUARD kepada ibu dalam pantang:
.
🌸EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan
.
🌸Bakar lemak berlebihan, buang
.
🌸Lemak selulit
.
🌸Atasi masalah perut buncit
.
🌸Untuk yg nak cepat slim dan kurangkan berat badan
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

Pantang kali nie mmg saya niat nak buat btol2dan kalo bole smpai 100 hari..xdpt nak capai pon wt 60hari pon jadi la...hahaha.. Menu pantang saya kali ini..sblm bersalin tue mmg rajin bertapa kat popular aeon manjung membaca..terjumpe la buku menu ibu dan anak utk dptkan resepi mase berpantang dan juga utk start solid food baby Nufael bile dah masuk 6 bulan nnti.. Stakat nie byk resepi berpantang dr mak mertua sbb berpantang kat kedah lps bersalin. Kebanyakannya bakar dan kukus..takde nya nak goreng bgai..sbbnya minggu pertama bersalin better makan yg kering2 dulu.. Dlm proses berpantang kali nie, mmg byk amek ikan (haruan, selar, salmon, bawal putih, bilis)..ayam dan daging mmg xsentuh lg pon sbb mls nak makan lg..tggu habes berpantang br nak sentuh kot...kalo sayur plak saya byk amek pegaga (paling feveret), sawi, bwg putih byk2, halia, bwg merah dan serai..pegaga slalu rebus atau wt kerabu pegaga letak bilis skali dan buat jus pegaga..sawi rebus jer..bwg putih hiris2 bakar dlm oven jd ranggup.. Utk tambah susu lak, bykkan minum susu anmum lacta, kurma adjwa, horlick dan rebusan longan dan red dates, air suam dan air akar herbanika nona roguy.. Tak lupe gak pytonatal utk elak sembelit dan bersih dan kuatkan rahim balik dan supplement obimin n vit C untuk lacta dan tambah darah dan elak dari badan letih ajer.. Harap2 kali nie dpt beristiqamah nk berpantang smpi 100hari..hahaha..berat dah trun ke 49kg dari 60kg..dpt 46kg ms zaman bujang lg bgs... #mydiarypantang
#32days
#resepiberpantang

MOST RECENT

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN OMEGA GUARD kepada ibu dalam pantang:
.
🌸EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan
.
🌸Bakar lemak berlebihan, buang
.
🌸Lemak selulit
.
🌸Atasi masalah perut buncit
.
🌸Untuk yg nak cepat slim dan kurangkan berat badan
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN OMEGA GUARD kepada ibu dalam pantang:
.
🌸EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan
.
🌸Bakar lemak berlebihan, buang
.
🌸Lemak selulit
.
🌸Atasi masalah perut buncit
.
🌸Untuk yg nak cepat slim dan kurangkan berat badan
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
.
KEPENTINGAN ALFALFA kepada ibu dalam pantang:
.
🌸Buang angin dlm badan
🌸Melawas
🌸Detox
🌸Milk booster
🌸Mengetatkan kembali miss V
🌸Atasi masalah keputihan.
🌸Mengatasi masalah sembelit.

MORE INFO ABOUT ALFALFA
.
🍓 Alfalfa Shaklee merupakan tumbuhan yang mengandungi terlalu banyak manfaat kesihatan
.
🍓 Kaya dengan serat, protein, amino asid, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.
.
🍓Memerangkap lemak yang telah dicairkan oleh Lecithin dan akan membawa keluar dari badan.
.
🍓Juga merupakan galactagogue iaitu herba membanyakkan penghasilan susu ibu.
.
🍓Alfalfa juga membantu untuk mengecutkan dan memulihkan rahim.
.
🍓Rahim memang kecut cepat, mak bidan pun cakap cantik rahim dah kecut, terletak je.
.
🍓Skin pun cantik pinkish pinkish jeaaa.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #alfalfashaklee #SETBERPANTANGSHAKLEE
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
.
KEPENTINGAN ALFALFA kepada ibu dalam pantang:
.
🌸Buang angin dlm badan
🌸Melawas
🌸Detox
🌸Milk booster
🌸Mengetatkan kembali miss V
🌸Atasi masalah keputihan.
🌸Mengatasi masalah sembelit.

MORE INFO ABOUT ALFALFA
.
🍓 Alfalfa Shaklee merupakan tumbuhan yang mengandungi terlalu banyak manfaat kesihatan
.
🍓 Kaya dengan serat, protein, amino asid, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.
.
🍓Memerangkap lemak yang telah dicairkan oleh Lecithin dan akan membawa keluar dari badan.
.
🍓Juga merupakan galactagogue iaitu herba membanyakkan penghasilan susu ibu.
.
🍓Alfalfa juga membantu untuk mengecutkan dan memulihkan rahim.
.
🍓Rahim memang kecut cepat, mak bidan pun cakap cantik rahim dah kecut, terletak je.
.
🍓Skin pun cantik pinkish pinkish jeaaa.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #alfalfashaklee #SETBERPANTANGSHAKLEE
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN KALSIUM OSTEMATRIX kepada ibu dalam pantang:
.
🌸Milk booster
🌸Melawas
🌸Mengelakkan sakit kaki, lutut, pinggang dan cramp.
🌸Menggantikan kalsium ibu yg menyusukan kerana kalsium menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak terbaring. Berpantang kan tak boleh gerak banyak.
🌸Juga untuk mempercepatkan proses pengecutan otot rahim.
🌸Mengatasi masalah sembelit
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #ostematrixshaklee
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN KALSIUM OSTEMATRIX kepada ibu dalam pantang:
.
🌸Milk booster
🌸Melawas
🌸Mengelakkan sakit kaki, lutut, pinggang dan cramp.
🌸Menggantikan kalsium ibu yg menyusukan kerana kalsium menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak terbaring. Berpantang kan tak boleh gerak banyak.
🌸Juga untuk mempercepatkan proses pengecutan otot rahim.
🌸Mengatasi masalah sembelit
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #ostematrixshaklee
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN VITAMIN C untuk ibu dalam pantang:
.
Kulit makin cerah berseri dgn vitamin C.
.
Ye, memang betol sebab vitamin C ni mampu:
.
🌸Mempercepat dan menyembuhkan luka bersalin dengan cepat serta mengeringkan luka bersalin.
.
🌸Bersalin secara normal mahupun operation, Vit C highly recommended.
.
🌸Juga menguatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit
.
🌸Untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan
.
🌸Juga untuk kulit cerah gebu halus mulus untuk ibu dan bayi
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
KEPENTINGAN VITAMIN C untuk ibu dalam pantang:
.
Kalau di klinik, nurse selalu pesan, makan oren atau amek vitamin C untuk cepatkan luka jahitan tu pulih. Betol tak?
.
Ye, memang betol sebab vitamin C ni mampu:
.
🌸Mempercepat dan menyembuhkan luka bersalin dengan cepat serta mengeringkan luka bersalin.
.
🌸Bersalin secara normal mahupun operation, Vit C highly recommended.
.
🌸Juga menguatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit
.
🌸Untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan
.
🌸Juga untuk kulit cerah gebu halus mulus untuk ibu dan bayi
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

Hi Mommy selamat tengahari,
.
Pada mommy yang tengah berpantang dan boring asyik makan sayur lobak putih dengan pegaga je. Apakata cuba pula resepi ini. Masakan ni adalah masakan orang cina.
.
Antara khasiatnya :
1. Gabungan kacang hitam dan kurma merah membekalkan mineral untuk memperbaiki struktur kulit daripada luka dan parut.
2. Baik untuk buah pinggang dan sistem paru-paru.
3. Kurma memang dikenali juga sebagai salah satu “milk booster” iaitu penggalak susu. .
Jom mommy kita cuba resepi Sup Kurma Merah. Sila tag dan share pada rakan mommy yang tengah berpantang.
.
#resepiberpantang
#jomshare
#tropika
#teamzulkama

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

Selalu ditanya, nak amek supplement apa yg best, mampu milik, tapi nak SATUUU je!
.
Haa sudah semestinya saza akan suggestkan ESP PROTEIN ni!!
.
Kalau nak tahu, instafemes2 sana yg cantik2 tu mostly consume ESP SHAKLEE tau??
.
Sebab?
.
You nak KURUS??
👉ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
You nak CANTIK??
👉ESP memberikan kulit yang cantik,elakkan kulit kusam dan berjerawat,kuku dan rambut yang sihat.
.
You nak TAMBAH/PEKATKAN SUSU IBU??
👉ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
You nak SIHAT??
👉ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
You nak SUBUR / HAMIL??
👉ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopouse.
.
You nak KAWAL KENCING MANIS
👉ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
.
You nak KAWAL KOLESTROL??
👉ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
Semua ESP boleh bagi. Itu salah 1 sebab kenapa ESP sangat menjadi rebutan sampai kehabisan stok!
.
.
So sesiapa yang nak kulit cerah, bersih berseri, boleh whatsapp Saza ye?
.
SEKARANG ESP ADA PROMO BEST TAU!! JANGAN LEPASKAN PELUANGGG!!
.
Saza | Supplement Houz
Your Trusted SID
.
#shakleerawang
#shakleesgbuloh
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleebatucaves
#setslimming
#nakkurus
#dietatkin
#kevinzahari
#slimcoach
#menudiet
#kurusselamat
#healthybody
#setberpantang
#confinementlady
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#nonaroguymurah
#tukangurut
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#resepiberpantang

Selalu ditanya, nak amek supplement apa yg best, mampu milik, tapi nak SATUUU je!
.
Haa sudah semestinya saza akan suggestkan ESP PROTEIN ni!!
.
Kalau nak tahu, instafemes2 sana yg cantik2 tu mostly consume ESP SHAKLEE tau??
.
Sebab?
.
You nak KURUS??
👉ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
You nak CANTIK??
👉ESP memberikan kulit yang cantik,elakkan kulit kusam dan berjerawat,kuku dan rambut yang sihat.
.
You nak TAMBAH/PEKATKAN SUSU IBU??
👉ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
You nak SIHAT??
👉ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
You nak SUBUR / HAMIL??
👉ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menopouse.
.
You nak KAWAL KENCING MANIS
👉ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
.
You nak KAWAL KOLESTROL??
👉ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
Semua ESP boleh bagi. Itu salah 1 sebab kenapa ESP sangat menjadi rebutan sampai kehabisan stok!
.
.
So sesiapa yang nak kulit cerah, bersih berseri, boleh whatsapp Saza ye?
.
SEKARANG ESP ADA PROMO BEST TAU!! JANGAN LEPASKAN PELUANGGG!!
.
Saza | Supplement Houz
Your Trusted SID
.
#shakleerawang
#shakleesgbuloh
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleebatucaves
#setslimming
#nakkurus
#dietatkin
#kevinzahari
#slimcoach
#menudiet
#kurusselamat
#healthybody
#setberpantang
#confinementlady
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#nonaroguymurah
#tukangurut
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

#SETBERPANTANGSHAKLEE
.
Kepentingan ESP untuk ibu berpantang:
.
🌸Membantu menguatkan rahim
.
🌸Milk booster
.
🌸Memekatkan susu badan
.
🌸Kulit cantik 1 badan
.
🌸Berikan lebih tenaga
.
🌸Hilangkan stretch mark
.
🌸Kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik
.
🌸Protein membantu pelekatan bekas jahitan dgn cepat dan cantik
.
🌸Menjaga dalaman wanita supaya kembali sihat dan subur
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
Saza | IGshop:
www.instagram.com/supplementhouz/

Or click below for fast response:
http://supplementhouz.wasap.my

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #SETBERPANTANGSHAKLEE #esprawang
#setberpantang
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungmurah
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyhamper
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot
#babycheckup
#minyaktelon
#krimtropika
#pilis
#nonaroguymurah
#tukangurut
#antistress
#setslimming
#nakkurus
#makananberpantang
#serviceberpantang
#resepidalampantang
#resepiberpantang

Most Popular Instagram Hashtags