[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#resepiberpantang

485 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan semua. Di bulan ramadan yang mulia ini tak disangka tempahan sangat meriah.

Kami mohon maaf, mulai hari ini kami akan CLOSED ORDER.

Semua tempahan sedia ada akan dipos esok dan isnin.

Kami akan beroperasi semula SELEPAS RAYA.

Terima kasih ya.
Muah ciked 😘😘😘😘
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Bila tiba-tiba rasa nak makan ala2 Tepanyaki, kita gunalah pan leper ni yang setahun sekali baru keluar dari kabinet..hahahaha..sama jugak dengan shake n take tu..kemas2 baru nampak rupanya ada blender nak buat jus, baru nak beli blender cj wow shop baru 😣😣😣😣..kah..selamat duit.. Menu hari ini..tengok je lah..
Salmon grill ala tenpan
Sayuran ala tenpan
Jus carrot panas sedapppp...
#resepimudah #resepiberpantang #bilasyadatrajinkedapur #amalanberpantang #pantangday #pantangfood #healthymeals

INTRODUCING CHIA TUBE WITH FLIP TOP❀️❀️❀️
.
This is the secret where you can just "renjis-renjis" your chia seedsπŸ˜‰ Very stylish, compact and easy to use. Now you can bring your chia seeds almost everywhere you go. Awesome!!
.
Coz we care about our customers so kami sentiasa bagi produk yang best- best je kat uolls tauπŸ‘
.
Don't miss out this LIMITED EDITION chia tube guys!
.
Hurry up and grab one. Save more when you buy our sales comboπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Order your chia seeds with us; your most trusted seller
.
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
.

#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu #agentwanted #dropshipwanted #7harimencintaikuj

Mencari Set Berpantang yang βœ” JIMAT πŸ’°πŸ’°
βœ” MUDAH πŸ’Š
βœ” CEPAT SEMBUH πŸ™†
βœ” SELAMAT πŸ‘Άuntuk ibu & Bayi
βœ” RAMPING & ANGGUN πŸ’…πŸ‘ 
.
.
Set Berpantang Shaklee lah jawapannya =========================
ESP Shaklee
βž• Sumber protein yang membantu pembentukan tisu baru untuk pemulihan selepas bersalin. βž• Membantu menghasilkan susu yang pekat dan berkhasiat untuk bayi βž• Memulihkan kulit wajah yang kusam dan bermasalah selepas bersalin βž• Membekalkan tenaga tanpa mengambil calori yang tinggi. Jadi mudah lah nak slim lepas pantang.

Zinc Complex
πŸ’ͺ Mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman dan luaran. πŸ‘§ Mengelakkan masalah keguguran rambut selepas berpantang.

Ostematrix
πŸ’ͺ Membekalkan kalsium kepada ibu bagi mengelakkan masalah sakit badan. 🚽 Mengelakkan masalah sembelit (menakutkan semasa berpantang)

Vitalea
πŸ‘‰ Multivitamin tertua di dunia yang membantu membekalkan nutrisi yang hilang sepanjang proses kehamilan dan bersalin.

B-Complex
πŸ‘‰ Bertindak sebagai anti radang (berfungsi seperti kunyit) dan mengelakkan masalah meroyan di kalangan ibu berpantang.

Sr Vitamin C
πŸ‘Vitamin C mempercepatkan proses pemulihan, meningkatkan imunisasi ibu dan mencantikkan kulit ibu semasa berpantang

1 set lengkap untuk ibu cepat sembuh, bertenaga, slim dan anggun kembali.

Risau anak jaundis, Set Berpantang effect anak?
πŸ‘πŸ‘ Tidak bagi set berpantang shaklee. Ia selamat diambil walaupun anak joundis. Maka ibu lagibkena cepat pulih untuk menjaga baby. ============================
Nak dapatkan set berpantang Shaklee boleh whatApps Lynd cepat-cepat ye sebab stok Zinc sangat limited.
Lynd 019 - 603 8353
=========================== #SetBerpantangShaklee
#SetBersalinShaklee
#SetPenyusuanShaklee
#SetBerpantang
#SetBersalin
#SetBersalinTerbaik
#SetBerpantangTerbaik
#SetPenyusuanTerbaik
#MilkBooster
#KurusLepasBersalin
#ShakleeMurah
#ShakleeDiskaun
#ShakleePromo
#PengedarShakleeKlang
#PengedarShakleePuncakAlam
#ZincShaklee
#ZincComplex
#ResepiBerpantang
#BengkungModen
#shakleekualaselangor
#ShakleeShahAlam
#shakleepuncakalam
#ShakleeUitmPuncakAlam #SetKurusShaklee #SetKulitShaklee

[KEISTIMEWAAN CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH?] .
Sudah semestinya pembersih Cik Bunga kami paling istimewa kerana kandungan Scrub Lembut yang terkandung dalam FW kami. Kami percaya ramai wanita mengalami masalah Cik Bunga yang gelap akibat kesan cukuran termasuklah di bahagian pelipat dan celah peha. Kan? Awak mengaku je la awak.🌚 Jadi Scrub yang terkandung akan membantu exfoliate bahgian gelap-gelap tu, daki-daki dan sel-sel kulit mati di Cik Bunga secara berterusan dan lembut.
.
Baunya sudah tentu sangat wangi dengan bauan Bunga Jasmine merawat bau Cik Bunga. Efek dingin dan cool menyegarkan Cik Bunga. Ianya pembersih berubat yang sesuai untuk kep.utihan.
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh di celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. .
Bahan-Bahan :
β€’Polyethylene Scrub β€’Magnolia Stemcell
β€’Manjakani
β€’Pudina
β€’Sireh
β€’Witch Hazel
β€’Aloe Vera
dan banyak lagi ramuan hebat.
.
Jom, RAWAT MASALAH CIK BUNGA SAMBIL CIK BUNGA BER-SPA 😎

#tipskecantikan #tipsberpantang #resepiberpantang

Menu ibu berpantang - Sup Ikan Haruan . . 🐟 Sesuai untuk ibu² yang berpantang bersalin normal & ceaser
🐟 Membantu mempercepat proses pemulihan & penyembuhan luka jahitan/ sakit selepas bersalin
🐟 Juga memberi tenaga kepada ibu²
🐟 Dimakan dengan nasi panas². Fuhhh! Sedap! .

Selamat mencuba!

Minyak Kelapa Dara Ibu.
1001 khasiat semulajadi.
100% organik.

Berminat nak cuba? .

PM @ whatsapp πŸ“² 013 2743 142
RM39/ botol sahaja (tak termasuk postage).
Bayar hari ni, esok kita pos! 😊

#MKDI #infoibuhamil #minyakkelapadaraibu #menuberpantang #resepiberpantang #supikanharuan

Korang breakfast tadi minum air apa?
Mesti teh tarik, teh o takpun milo kan
.
Sis plak wajib minum air ni tiap pagi
before breakfast
.
Sedap ke sedap?
Sedap tu jatuh no 2 uolls...kesihatan no 1 πŸ‘Œ
.
Sejak amalkan minuman ni, banyak improvement sis dapat rasa
πŸ‘‰πŸ» more energetic tak cepat letih
πŸ‘‰πŸ» lenguh2 badan hilang
πŸ‘‰πŸ» sakit tapak kaki hilang
πŸ‘‰πŸ» mata rabun silau makin improve
πŸ‘‰πŸ» tidur lebih lena
πŸ‘‰πŸ» fat % reduced
πŸ‘‰πŸ» lose weight lebih cepat
πŸ‘‰πŸ» migraine / sakit kepala dah takde
πŸ‘‰πŸ» kebas-kebas tangan hilang
πŸ‘‰πŸ» kulit makin lembap
.
Memang magic sangat air ni uolls!
Nak tau resepi air magic ni???
Cek dekat comment section
.
Untuk order chia seeds
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
Whatsapp "chia" ke 013-6334271
.
#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu #agentwanted #dropshipwanted #kebayaraya

BERAT TURUN MENDADAK HANYA DALAM 7 HARI!!
.
6kg tu lesap! Bukan senang ya nak turun banyak tu. Ha nampak tak kehebatan SKINNY CHIA NI!! Kalo tak boleh buat korang kurus bukan skinny chia lah nama diaπŸ‘
.
Skinny Chia ni BUKAN UBAT KURUS tapi die adalah MAKANAN yang dpt tolong korang jadi KURUS😘
.
Bagaimana Skinny Chia boleh membantu korang turunkan berat badan?? .
. 🍡 mengandungi tryptophan yang menyebabkan kita mudah merasa kenyang
🍡 mengurangkan keinginan utk makan makanan ringan
🍡 mengurangkan lemak pada bahagian perut 🍡 membekalkan tenaga berpanjangan dan meningkatkan metabolisme
🍡Mengandungi kira-kira 28g serat, membantu melawaskan pembuangan air besar
🍡 Selaput lendir yang terhasil pada lapisan luar chia seeds apabila terkena air akan mengelakkan paras gula dalam darah menjadi terlalu tinggi apabila makan/ minum minuman manis (elak cepat jadi lapar)
🍡 mengurangkan kolesterol dalam darah
.
Nak KURUS jugak???
.
Order SKINNY CHIA sekarang!
.

Whatsapp "chia" ke 013-3706428
Whatsapp "chia" ke 013-3706428
Whatsapp "chia" ke 013-3706428
.
#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu #testiskinnychia

Breakfast dengan smoothies sambil bercanda di tepi kolam gitchuu πŸ‘
.
Sharing by our lovely customer.
Sis ni blendkan frozen banana, prune,honey, almond milk lepastu tabur-tabur aje chia seeds atas tu❀ Nampak sedap sgt kan!
.
Nanti uolls boleh la try buat kat rumah ya
.
Jom dapatkan Rara Skinny Chia Seeds sekarang untuk korang rasai sendiri kehebatan chia seeds 😍
Whatsapp 018-9152815 cepat!

#chiaseeds #chiaseedsmurah #skinnychia #skinnyteamurah #jomkurus1malaysia #jomkurus
#flowertea #flowerteamurah #raraflowertea #raraskinnychia #organicfood #detoxtea #detoxwater #bazaarpaknil #chiaseedmalaysia #chiaseedmurah #tipskurus #tipscantik #tipssihat #overnightoat #resepiberpantang #pantang #makananpantang #pantangmelayu

MOST RECENT

Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan semua. Di bulan ramadan yang mulia ini tak disangka tempahan sangat meriah.

Kami mohon maaf, mulai hari ini kami akan CLOSED ORDER.

Semua tempahan sedia ada akan dipos esok dan isnin.

Kami akan beroperasi semula SELEPAS RAYA.

Terima kasih ya.
Muah ciked 😘😘😘😘
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Serunding bilis halia dari @daposeri. Diperbuat dari bahan utamanya ; halia & ikan bilis yang sesuai dimakan oleh ibu berpantang juga seisi keluarga.

Boleh hubungi / whatsapp 0124350269 untuk order.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Alhamdulillah. Semua sold out minggu ni. Yang mana order by post, kami poskan hari ni ya!
.
Minta maaf atas sedikit kelewatan sebab banyak order masuk dan kami keputusan bahan mentah sementara waktu.
.
Alhamdulillah dah semakin dikenali sekitar Semenanjung.
Rezeki dari Allah. Syukur.
Terima kasih kerana tak jemu support kami @daposeri
.
Nak cuba serunding bilis halia?
Boleh terus whatsapp 0124350269.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Mula-mula rasa sikit kawan punya, lepas tu terus jatuh cinta!
.
Nak cuba serunding bilis halia meletop dari @daposeri?
Boleh terus whatsapp 0124350269.

Terima kasih atas support yang berterusan. -
Serunding bilis halia ini sesuai untuk ibu berpantang juga seisi keluarga.
Confirm rangup!

Diperbuat dari ikan bilis berkualiti. Punya rasa halia yang lemak-lemak pedas.

Tak caya?
Meh la rasa.

0124350269
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Selamat pagi ahad! Selamat beristirehat kepada yang bercuti.

Siapa nak order serunding bilis halia boleh whatsapp 0124350269 okeh.

Sesuai untuk ibu berpantang dan seisi keluarga. .
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Terima kasih semua sebab sentiasa support @daposeri.

Serunding bilis halia ni sesuai untuk ibu berpantang dan juga seisi keluarga.

Confirm crunchy!
Jangan ragu-ragu,
Whatsapp kami sekarang 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang #sahur #menusahursehat #menusahur

"Akak potong dan ketuk-ketuk halia tu ke macam mana?"
.
"Akak parut dik. Baru halus cantik".
.
"Biar betul akak parut berpuluh-puluh kilo halia?"
.
"Niat kami nak bagi orang makan sedap dan mudah. Bukan semua orang boleh telan halia ni. Jadi biar halus, senang telan. Hehe".
.
@daposeri.
0124350269.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Demi menjaga kepuasan pelanggan, kami tetap memilih ikan bilis berkualiti, gred A, yang siap dikupas bersih tanpa kepala dan tahinya.

Jadi, usah ragu-ragu dengan
Serunding Bilis Halia @daposeri.
Boleh hubungi kami untuk order.
Whatsapp 0124350269.
.
200g rm20
100g rm10
.
Harga tak termasuk postage.
.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundungikanbilis #ikanbilis #resepiberpantang #confinementfood

Alhamdulillah. Terima kasih staff HUKM. Order berkotak-kotak serunding bilis halia @daposeri.

Nak buat lauk sahur katanya.
Kalau yang kerja shif malam, memang sesuailah simpan satu pek seorang untuk sahur.

Lain kali order lagi ye, hehe.

Whatsapp 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Nak cuba serunding bilis halia meletop dari @daposeri?
Boleh terus whatsapp 012430269.

Terima kasih atas support yang berterusan. -
Serunding bilis halia ni sesuai untuk ibu berpantang juga seisi keluarga.
Confirm rangup!

Diperbuat dari ikan bilis berkualiti. Punya rasa halia yang lemak-lemak pedas.

Tak caya?
Meh la rasa.

0124350269
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Most Popular Instagram Hashtags