[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#resdung

341623 posts

TOP POSTS

Bukan senang nak putih satu badan 😭. Selalunya muka je putih. Dah la jerawat & parut banyak 😰. Ni [slide tepi] antara beribu testimoni yg sheera dpt. Alhamdulillah bukan baru sheera jual, tp dah 4 tahun lebih. So far sgt ok & alhamdulillah no side effects. Sbb tu doctor pun recommend! 😊
.
And yes vit ni sgt elok untuk #eczema, #resdung & #sensitive #allergy skin jugak. Lelaki, pregnant & breastfeeding boleh consume👍🏼
.
** esok ada postage tau. Kalau nak order tekan link kat bio. Siapa cepat dpt harga promo 😘

.
Dah lunch lom korang?😄
.
Ni tak tun tuang version akak::
Nampak udang ketam🎶
Tak tun tuang 2x
Terus hati rasa geram🎶
Tak tun tuang2x
Apalagi ada sambal belacan
Terus rasa nak terkam🎶
.
Hihihiiiii😂😂😂😂😂
Korang nak makan seafood tanpa risau?🍤🍤🍤
.
Akak paham, bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung mereka memang takut dan ragu2. Tengok lauk ketam dan udang penuh meriah macam ni kan😅
Siap sambal belacan penambah selera😁😁
.
👉Takut nanti bahagian hidung dan muka korang jadi gatal2
.
👉Takut bila time makan, rasa nak bersin pastu bila bersin non stop sampai berair mata menjejes2 air hidung😆
.
👉Takut gatal kat mata makin sedap digonyoh time ni kann😃
.
👉Takut muka makin naik jerawat beranak pinak bernanah2
.
👉Takut kulit elegik akan naik kudis sedap digaru pastu parut menggebu😂
.
Ok lah. Akak nak ajak korang ikhtiar dengan IVMIST tanpa perlu telan ubat dah pasnih😀
.
Akak tau antara masalah paling utama korang punya resdung gatal2 ni berterusan sebab korang malas makan ubat kan?😆😆😆
.
Takkan nak bia je melarat?😦
Walau hati bergelora tengok udang ketam melambai2 depan mata😓
.
Kini korang tak perlu risau lagi kerana IVMIST membantu merawat resdung dengan pantas!😀
.
Zaman2 gawat ni kita semua nak jimat. Kos perubatan yang mahal dapat dikurangkan sebab korang hanya gunakan minyak aromaterapi IVMIST yang jauh lebih murah👍👍
.
Meh akak ajar cane cara nak rawat resdung korang tu guna IVMIST ni::
.
🌷SAPUAN MERAGUT KETENANGAN
Gunakan cara sapuan di kawasan sinus. Letak kat dahi, atas kening, pada hidung, pipi, belakang telinga korang. Kasik sapu bersih zon T tu dengan minyak IVMIST ni😅
.
Cubalah sebotol dulu. Insya Allah mujarab. Resdung hilang, korang tentu melompat riang sebab dapat enjoy makan ketam dan udang!😂😂
.
📲📲#whatsapp0123934394 untuk dapatkan HARGA PROMOSI😘😘

Siapa yg ada jerawat bernanah, tak bermata, tumbuh baru selepas yg sebelah mengecut, naik jika salah makan, gatal rongga bila ambil seafood.. kena cuba alternatif dalaman. Sebab kuman resdung akan bertambah saban hari. Ini jenis sinus yg nampak luaran
.
Bg resdung yg dalaman, mmg kulit licin tapi selalu hidung berair, mata bengkak dan merah jika terkena habuk atau salah makan, sakit pada kepala dah rongga hidung antara simptom yg blh dirasai
.
Lucimax & Nosygone antara suplemen yg berusia lbh 20 thn. Mmg di daftarkan di KKM utk lesen rawatan resdung. Terbukti selamat dan berkesan. Jarakkan 1 jam jika ada ambil ubatan doktor
.
Lucimax RM37.10 (ahli RM33.40)
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0197917133
.
#sendayutinggi #resdung

BAHAYA RESDUNG!!! AWAS!!! . 'RESDUNG' melalui istilah kedoktoran adalah penahanan mukus yang disebabkan oleh pembengkakan membran (sel lapisan kulit). Bengkak ini terjadi kerana saluran tersekat. Mukus adalah bahasa saintifik kepada cecair berupa lendir (hingus) yang ada di dalam tubuh manusia.
Petanda paling ketara mukus berlebihan adalah kulit wajah berminyak. Minyak yang boleh mengakibatkan kusam dan lebih teruk lagi, jerawat dalam bentuk bisul atau bernanah. Kulit jenis ini mengeluarkan 'sebum (cecair) yang berlebihan akibat lubang pori di dalaman sudah 'pecah' dan ianya bukan sesuatu yang normal di mana ia menandakan ada penyakit
.
.
Kawan-kawan mula menjauh
Anak Isteri Tak Nak Duduk Dekat
.
Lagi Menyakitkan Bila disahkan Rongga Hidung dah berlubang akibat jangkitan
.
Ini bukan pertama kali tapi dah ramai yang kena gara-gara RESDUNG
.
Jangan tunggu tahap kanser hidung
Jangan tunggu keluar cecair nanah dan darah
Jangan tunggu jerawat penuh seluruh muka
JANGAN BERALASAN..
Kerana yang Sakit Anda
.
Untuk merawat Resdung Saya Sedia Membantu Dengan Kaedah Selamat dan berkesan..Ramai dah berjaya
.
Sila komen PM di bawah atau untuk respon segera sila whatsapp +6014-5444960(hajar)
.
JANGAN TUNGGU MAKIN PARAH
.
#PenawarResdung
#Resdung
#JerawatBatu
#Jerawat

Hi uols 😘
.
.
Pada uols nak putihkan kulit satu badan, uols kena makan Puteh Candy Yeng -Yeng. Kulit satu badan akan putih melepak dan gebu, uols.. Hendaknya pada uols yang selalu berjemur tengah panas tu, memang WAJIB makan supaya tak rentung .
.
RAMUAN :
✅VIT C
✅COLLAGEN ✅MADU ✅KURMA ✅GLUTA ✅DELIMA .
.
KHASIAT :
✅MENCERAHKAH KULIT SATU BADAN ✅MENGECUTKAN JERAWAT ✅MENGANJALKAN KULIT ✅MELEMBUT DAN MELEMBABKAN KULIT ✅MENGHALUSKAN KULIT ✅SUBURKAN KULIT DAN RAMBUT ✅MENEGANGKAN PAYUDARA ✅MENCUCI DARAH KOTOR ✅ANTIOKSIDA TINGGI ✅MENGURANGKAN MASALAH SINUS .
.
HARGA MAMPU MILIK!
Selamat di makan dengan KELULUSAN KKM dan BUATAN MALAYSIA
HUBUNGI TALIAN :
📱013-2023311
📱013-2023311
📱013-2023311
.
.
FOLLOW INSTAGRAM :
@yeng.hq
@yeng.hq
@yeng.hq
Hebat Bukan?
#putehyeng2 #nakputih
#nakcerah
#nakcepatputih #sinus #resdung #jeragathilangcepat #jerawat #tegangkanpayudara #antioksidan #energy #kelulusankkm #hargamampumilik

Musim panas siapa nak risau berjemur dah kalau makan #putehcandyyeng2 Sebab ia bukan je mencerahkan tona kulit kita 1 badan...tapi ia juga ada khasiat yg bantu melindungi kulit kita dr sinaran UV tau... Yeng2 Memang Uummpphhh💪💪 #yeng2 #rahsiaputih #kulitputih #rahsiawanita #rahsiamuda #uvprotection #awetmuda #jerawat #jeragat #resdung

MATA PANDA?...AKIBAT SUKAR UNTUK TIDUR MALAM SEBAB RESDUNG..
.
tak cukup tidur, hidung asyik berair dan tersum.bat akibat masalah resdung sekian lama.
.
Mana larat..setiap hari tak cukup tidur sebab benda ni. Kerja pun terganggu 😢
.
Saya yakin semua tak sanggup hadapi perkara2 di atas. Oleh itu, saya ada cadangan menarik untuk anda.
.
Memperkenalkan Herba Tok Aki - jenama produk resdung pilihan rakyat Malaysia ni boleh bantu
.
👉 Pelbagai pilihan produk mengikut kesesuaian simptom resdung
👉 Sesuai untuk semua peringkat umur
👉 Mudah & selamat digunakan
👉 Paling penting..berkesan! Sudah terbukti dengan ribuan testimoni pengguna!
.
Apa yang anda boleh dapat jika cuba sekarang?
✔ Diskaun sehingga 20%
✔ Kos Poslaju bernilai RM10 kami tanggung
✔ Khidmat nasihat selepas pembelian. Kami akan pantau perkembangan anda sepanjang menggunakan produk kami
.
Berminat dengan tawaran di atas?
.
Komen PM untuk harga promosi sekarang
atau, terus PM kami dgn klik sini --> m.me/herbatokaki

Wah.. utk resdung.. ni.. mmg bgus.. sy pon.. ade.. masalah.. mc😊😊. Ni.. tpi sy guna yg cengkih tu.. mmg berkesan.. kurang.. dh resdung sy.. jdi.. sy pon.. jual.. utk😊😊. Korang jgk.. murah jer.. rm30 jer.. Terapi resdung herbanika pos 8/12‼️
#kesihatan #resdung

Boleh chek.. kt bio.. sy.. utk.. pertanyaan diwhtsapp😆😆😆

MOST RECENT

"Anak akak dah tak gatal2 kat hidung dan mata, tak bersin2 lagi setiap pagi. Alhamdulillah, akhirnya akak jumpa ubat yang mujarab untuk penyakit resdung anak akak"
.
Tu antara kata2 kawan saya setelah anaknya menggunakan produk ivmist ni.
Siapa yang tak gembira bila penderitaan yang ditanggung setiap hari dapat dikurangkan..kan?
.
Nak cuba? whatsapp
0126132056
.
#ivmist #ivkids #resdung
#selsema #batuk #ivmistteamnadeela

TESTIMONI DRK NO.5

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

TESTIMONI DRK NO.5

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

TESTIMONI DRK NO.5

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

TESTIMONI DRK NO.5

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

TESTIMONI DRK NO.5

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

KERAP BERSIN SETIAP PAGI ??? IVMist selesaikan masalah.....
RESDUNG
✔ 😭Hidung Berair & Tersumbat
✔ 😧Kerap Bersin Di Waktu Pagi
✔ 😩Gatal Mata
✔ 😷Nafas & Mulut Berbau
✔ 😪Tidur Berdengkur
✔ 😖Hilang Deria Bau
✔ 🙆Rambut Mula Ada Kelemumur
✔😡Naik Jerawat
✔👼Sakit Kepala
✔🍜Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
✔⛄Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk . .
😱Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yg murah selamat berkesan kan ada.. 😊

Whatapp 0196264148
Harga ivmist rm28
Harga ivkids rm20

COD AREA ALOR GAJAH
POS LAJU SELURUH MALAYSIA

#ivmistteamaisyah
#bersinpagi #bersin #resdung
#AGEN DIPERLUKAN

RASANYA SEPERTI DICUCUK-CUCUK GITU
.
.
Alhamdulillah nampak kesan sampai sekarang.
.
Dulu saya kerap sangat-sangat sakit kepala, macam terasa dicucuk.
.
Sampai nak buka mata pun perih rasanya.
.
Then sembur-sembur #IVMist dah lama dah tak rasa sakit kepala.
.
Benarlah sembur-sembur je sembuh.
.
Alhamudlillah, kenapa la baru jumpa Tahun ini?"
.
.
Anda ada masalah migrain?
Kalau datang migrain rasa seperti kepala dicucuk-cucuk sehingga nak buka mata pun pedih?
.
Jangan risau #IVMist ada untuk selesaikan maslaah anda dengan sapu-sapu sahaja dan hidu bau aroma yang nyaman sudah mampu meredakan masalah anda.
.
Berminat nak cuba IVMist?

https://api.whatsapp.com/send?phone=60197754922&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #migrain #sakitkepala #ejendiperlukan #resdung #uniselian #Assalamualaikum#uitmpuncakperdana -

RASANYA SEPERTI DICUCUK-CUCUK GITU
.
.
Alhamdulillah nampak kesan sampai sekarang.
.
Dulu saya kerap sangat-sangat sakit kepala, macam terasa dicucuk.
.
Sampai nak buka mata pun perih rasanya.
.
Then sembur-sembur #IVMist dah lama dah tak rasa sakit kepala.
.
Benarlah sembur-sembur je sembuh.
.
Alhamudlillah, kenapa la baru jumpa Tahun ini?"
.
.
Anda ada masalah migrain?
Kalau datang migrain rasa seperti kepala dicucuk-cucuk sehingga nak buka mata pun pedih?
.
Jangan risau #IVMist ada untuk selesaikan maslaah anda dengan sapu-sapu sahaja dan hidu bau aroma yang nyaman sudah mampu meredakan masalah anda.
.
Berminat nak cuba IVMist?

https://api.whatsapp.com/send?phone=60197754922&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #migrain #sakitkepala #ejendiperlukan #resdung #uniselian #Assalamualaikum#uitmpuncakperdana -

Ada masalah #resdung ke? Tak boleh nak main dengan bulus #kucing? Takpe dah sekarang,
Ambik je #setresdung #setresdungshaklee tkade nak #asma #bersin #lemahbadan lagi. #kuatimun badan

Dah cuba?
http://tanyaHani.wasap.my

RASANYA SEPERTI DICUCUK-CUCUK GITU
.
.
Alhamdulillah nampak kesan sampai sekarang.
.
Dulu saya kerap sangat-sangat sakit kepala, macam terasa dicucuk.
.
Sampai nak buka mata pun perih rasanya.
.
Then sembur-sembur #IVMist dah lama dah tak rasa sakit kepala.
.
Benarlah sembur-sembur je sembuh.
.
Alhamudlillah, kenapa la baru jumpa Tahun ini?"
.
.
Anda ada masalah migrain?
Kalau datang migrain rasa seperti kepala dicucuk-cucuk sehingga nak buka mata pun pedih?
.
Jangan risau #IVMist ada untuk selesaikan maslaah anda dengan sapu-sapu sahaja dan hidu bau aroma yang nyaman sudah mampu meredakan masalah anda.
.
Berminat nak cuba IVMist?

https://api.whatsapp.com/send?phone=60197754922&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmist #migrain #sakitkepala #ejendiperlukan #resdung #uniselian #Assalamualaikum#uitmpuncakperdana

Hari ni nak kongsi antara bahan dalam #ivMistMagicOil

Antara ramuan yg membuatkan #ivmist begitu mujarab ialah Minyak Habbatussauda, Minyak Argan, Kelapa Dara, Halia Bara, Serai Wangi, Pudina, Eucalyptus dan Saffron.
Gabungan ramuan terkenal perubatan Islam dan juga tradisional Melayu ini membuatkan IV Mist Magic Oil dapat merawat pelbagai penyakit luaran terutamanya RESDUNG... Ramuan yang digunakan sejak beribu-ribu tahun dahulu ni ternyata memang HEBAT dan MUJARAB! 😍😍😍😍 Wassap yana http://www.wasap.my/60199628742

#ivmist #IVMistNanoOil #ivkids #ivsoap #resdung #migrain #jerawat #senggugut #gatal2 #luka #gigitanserangga #sakitsendi #lenguh #fungus #kulatair #panau #kurap #eczema #gout #ivmistyana #stokisivmistkotabharu #satuprodukpelbagaimanfaat #ivmistteamzarini #ivmistteamsue #whatsapp60199628742

TESTIMONI GOJESS MOJESS

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

TESTIMONI GOJESS MOJESS

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo
.
FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ WEBSITE:www.drkkosmetik.com.my

YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_zunira
@drk_sham
@drk_mieyla
@drk_yana
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah
@drk_nadia
ADMIN ONLINE DRK :+60145258127

Most Popular Instagram Hashtags