[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#resdongkronik

11 posts

MOST RECENT

BAU BADAN PEMIKAT TERBAIK?
Tahukah anda penggoda pasangan anda yang sebenar adalah bau badan anda?

Oops! Bukan bau badan yang sudah bercampur peluh masam bertoksik atau bau badan yang terlebih pewangi ya.

Betul! Kajian mengatakan, bau badan original adalah perangsang dan pemikat asli terbaik dalam hubungan. Bagaimana nak pastikan bau badan original anda menyelesakan?
Jom! Gunakan sabun ANGGUN PESONA dalam memastikan badan anda sentiasa bersih dan bau badan original anda terjaga.
Bonus :
Daki hilang βœ”
Kulit lembap βœ”
Kulit tegang βœ”
Lemak mencair βœ”

Wow! 1 sabun tapi pelbagai faedah! Sesuai untuk 1 keluarga pula tu. Sangat seronok!! Eehh!! Hallo? Masih membaca?
Jangan lengah-lengah.. Cepat! Jom pm stokis-stokis saya untuk dapatkan sabun Anggun Pesona Anda sekarang! *Lebih dikenali sebagai Magic Soap

Whatsapp 01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ucapkan selamat tinggal kepada KEPUTIHAN, BAU & GATAL!!! πŸ‘‰ Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN..???
πŸ‘‰ Miss V BECAK..???
πŸ‘‰ Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU..???
πŸ‘‰ Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL...???
πŸ‘‰ SEringkali mengalami KEGATALAN DI CELAH PAHA..??? ===================================== JGN RISAU JSD ADA PENYELESAIANNYA 😘 ==================================== πŸ‘ FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina. πŸ‘ FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh. πŸ‘ FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!! 😍 MAHU KOLSULTASI PERCUMA..... WHATSAPP NITA LELAJU YA
01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ramai yang kata dia mahal, walhal sama je macam pencuci lain di luar sana.

Dia yang mahal sama gunanya untuk membersih faraj wanita

Tapi dia ada lebih lagi, yang membuatnya berbaloi setanding mahalnya harga dia.

Kerana dia mampu merawat kegatalan & keputihan.

Dia memikat dengan haruman yang kekal segar sepanjang hari

Dia mampu menarik keluar keputihan yang berkumpul di dalam faraj

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Bukanlah mahal pun sebenarnya jika dia boleh bertahan sehingga 2 buln

AL-KISAH SELEPAS BERANAK...
.
Badan berbelang2 sana sini..
Strechtmark mngerutu...
Letak sebelah en.Rimau same geng...
Segan sangat ngn pasangan...
.
Ada cara dah...
Gosok dan sental ngn APS...
Mungkin tak terus dapat kulit macam masa anak dara...
Tapi kulit terasa halus
Dan strechtmark semakin pudar...
.
Nak try??? anggunpesonasoap

Jom komen nak Aps😍😍 #femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

🎈Mari hakak Nita Ajar Teknik Guna Masker Vagina🎈

Ada 4 cara:

1. Scrub
πŸ‘‰ Scrub permukaan kulit luar Cik 🌸 dan di Bikini Line. Untuk cerahkan dan buang kulit mati.

2. Bedak πŸ‘‰ Sapu dipermukaan kulit bibir luar dan bibir dalam Cik 🌸. Untuk gebukan Cik 🌸 dan rapatkan bibir.

3. Meruang
πŸ‘‰ Meruang Cik 🌸 selepas bersama suami, selepas haid dan selepas nifas. Untuk pastikan faraj bersih.

4. Susuk / Insert πŸ‘‰ Untuk ketat serta merta dalam 1 minit. Untuk kebahagiaan suami dan isteri.

Hanya RM25 banyak manfaatnya
Cara detail akan diberi lanjut dalam konsultasi. πŸ’žWhatsapp πŸ“²01118949154
#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ramai di kalangan kita akan lebih cenderung untuk menjilat bibir yang kering.
Cuba elakkan daripada melakukan perkara sedemikian.
Hal ini hanya akan memberikan kelegaan sementara akan tetapi secara realitinya ia boleh memburukkan lagi keadaan. Tambahan pula air liur cepat tersejat. Bibir akan menjadi lebih kering daripada sebelumnya.

Kini anda x perlu risau lagi dengan adanya MAGIC COLLAGEN KISS...
Lipstik yg melembabkan bibir dan meliputi bibir mengikut warna darah si pemakai...menghilangkan bibir lebam anda dgn kandungan kolagennya... #femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Berat hati nak umumkan
Tapi kita kena redha... Soon very soon
Feminine Wash RM 56 jadi RM 68

Stok akhak yang RM 56 dah tak banyak..
Agen-agen akhak dah rembat laju-laju.. Jadinya kalau ada yang tak dapat grab harga RM 56 jangan nanges tau.. 1 botol RM 56
2 botol RM 110 (FREE Masker Vagina)

Cepat selagi stok masih ada !! Whatsapp
01118949154

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Most Popular Instagram Hashtags