#resdongkronik

MOST RECENT

ATASI MASALAH SENGGUGUT BAGI WANITA
.
.
.
.
.
.
.

ATASI MASALAH HAID TAK TERATUR DENGAN COKLAT LOVE HABIBI JSD
Ramai yang PM/MSG/WASSUP untuk merawat masalah period tidak teratur.

Period tidak teratur ni termasuklah :

1. Setiap kali period, darah sedikit dan cepat kering
2. Setiap kali period, darah banyak tak henti2
3. Setiap kali period, senggugut melampau
4. Haid yang tak menentu, sebulan 2 kali, 3 4 bulan sekali, setahun sekali.

Bagi semua masalah diatas sy syorkan COKLAT LOVE HABIBI untuk melancarkan haid.

KLIK LINK WASAP SAYA

www.wasap.my/601135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Macam ni ka baru kutahu...
.
.
.
.
.
.
.
.
Bukan senang nak senang..
Bukan senang nak jadi yg terbaik... .
.
.
Jaga kebersihan miss v anda dengan feminin wash jsd yg terlaris dipasaran

Kegatalan di miss v tiada lg
Ketat sendat dengan hanya secalit
Dapatkan set ketat abang sayang dengan segera

Www.wasap.my/601135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

MENGANDUNG JEE MUKA HODOH

ASAL MENGANDUNG JE BIBIR KERING
MEREKAH BERDARAH
PEDIH NK MAKAN

SEDIH SANGAT
ORANG LAIN MENGANDUNG CANTIK JEE..
BERSERI BILA SENYUM
AWAK BILA SENYUM BERDARAH JE BIBIR TU... SAPA ADA MASALAH MACAM NI???
TINGGALKAN NO TPON DIRUANGAN KOMEN
SAYA SEDIA MEMBANTU MAK BUYUNG SEMUA

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

RISAU KEPUTIHAN MAKIN TERUK

Bila makin banyak keluar. Malu rasanya. Tak selesa nak jalan. Boleh bau dari jauh pun ya. Pelbagai cara usaha dah buat dan makan ubat doktor. Tapi KEPUTIHAN tak berkurang.

Apa kata anda cuba set bebas bau kepam JSD supaya KEPUTIHAN dan BAU berkurang. Kita rawat secara perlahan bermula dengan pam sekali sahaja cukup untuk cuci keseluruhan dari belakang celah muntot hingga kedepan tu. Pelipat²tu jangan lupa scrub dengan Masker Vagina JSD.
Feminine Wash JSD ada gabungan bahan berherba istimewa yang terkenal dalam rawatan KEPUTIHAN iaitu herba Arab, Cengkih, Extract Sireh dan Manjakani. Bahan² ini bertindak membanteras keputihan. 🌺 BERSIH, BERANGIN DAN SEGAR 🌺
💋 MANIS, MANTAP DAN PENUH RAHSIA 💋

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Kebahagiaan dan dapat bahagiakan suami adalah punca rumah tangga kekal lama💋💋 Ingat tau..aset kene jage betul2😍

Setuju tak.. Tak salah keluar belanja sikit untuk bahgiakan sang suami.. Korang nak cantik korang beli gak barang makeup kan.. So samela.. 💋Nak wangi guna lah feminine wash JSD
💋Nak bebas keputihan yg jijik gunalah masker vagina JSD
💋Nak ketat jgn ragu2 gune lah Skd JSD

Ingat!!!! yang TUE lebih penting dari muke korang yang flawless tu🙈

Jom pm/inbox akak

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Keputihan masa pregnant?
Gatal - gatal yang buatkan ibu tak selesa?
Jom cuba feminine wash jsd ni, ianya berubat.
Bahaya tau keputihan, boleh berjangkit pada baby dalam kandungan dan menyebabkan keguguran.
Cepat, jangan tunggu kuman merebak ke rahim anda.

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

BAU BADAN PEMIKAT TERBAIK?
Tahukah anda penggoda pasangan anda yang sebenar adalah bau badan anda?

Oops! Bukan bau badan yang sudah bercampur peluh masam bertoksik atau bau badan yang terlebih pewangi ya.

Betul! Kajian mengatakan, bau badan original adalah perangsang dan pemikat asli terbaik dalam hubungan. Bagaimana nak pastikan bau badan original anda menyelesakan?
Jom! Gunakan sabun ANGGUN PESONA dalam memastikan badan anda sentiasa bersih dan bau badan original anda terjaga.
Bonus :
Daki hilang ✔
Kulit lembap ✔
Kulit tegang ✔
Lemak mencair ✔

Wow! 1 sabun tapi pelbagai faedah! Sesuai untuk 1 keluarga pula tu. Sangat seronok!! Eehh!! Hallo? Masih membaca?
Jangan lengah-lengah.. Cepat! Jom pm stokis-stokis saya untuk dapatkan sabun Anggun Pesona Anda sekarang! *Lebih dikenali sebagai Magic Soap

Whatsapp 01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

JERAWAT MATA IKAN PADA VAGINA !!! Sekiranya kawasan faraj anda mengalami 👉 KEGATALAN
👉 KEPUTIHAN
👉 BIJI2 JERAWAT.

Ia petanda FARAJ ANDA PERLU DIRAWAT !!
Dan perlu di bersihkan...
.
.

Jangan biarkan biji2 jerawat kerana ia bukan jerawat biasa2 dan mampu MEREBAK hingga ke dalam faraj anda !
Yang menyebabkan .
. 👉NANAH
👉JANGKITAN 👉DAN BAU !

Rawatlah segera sebelum ia lebih PARAH 💋💋Sayangilah cik bunga💐💐
Ia harta paling berharga..... For more details 👉 pm /wa 01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

NAK TAHU TAK ?

Feminine Wash JSD mampu menarik sisa2 period yang tak habis keluar.

Jom baca info FW JSD ni jap.. Salah satu fungsi FEMININE WASH JSD ➡ Menyerap dan menarik kotoran di
dalam cik 🌷 antaranya keputihan terpendam, darah2 lama yang menempel pada dinding vagina 👉👉👉 Contohnya darah period atau darah nifas. ➡ Mencegah daripada jangkitan kuman dan bakteria yang boleh mencetuskan penyakit dan bau. 🔱 So jelitawan semua tunggu apa lagi, berubahlah kepada pencuci wanita yang mampu merawat, bebas sabun dan mesra dengan tahap lembapan ph cik 🌷 Untuk pesanan? Whatsapp
01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ucapkan selamat tinggal kepada KEPUTIHAN, BAU & GATAL!!! 👉 Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN..???
👉 Miss V BECAK..???
👉 Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU..???
👉 Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL...???
👉 SEringkali mengalami KEGATALAN DI CELAH PAHA..??? ===================================== JGN RISAU JSD ADA PENYELESAIANNYA 😘 ==================================== 👍 FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina. 👍 FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh. 👍 FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!! 😍 MAHU KOLSULTASI PERCUMA..... WHATSAPP NITA LELAJU YA
01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ramai yang kata dia mahal, walhal sama je macam pencuci lain di luar sana.

Dia yang mahal sama gunanya untuk membersih faraj wanita

Tapi dia ada lebih lagi, yang membuatnya berbaloi setanding mahalnya harga dia.

Kerana dia mampu merawat kegatalan & keputihan.

Dia memikat dengan haruman yang kekal segar sepanjang hari

Dia mampu menarik keluar keputihan yang berkumpul di dalam faraj

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Bukanlah mahal pun sebenarnya jika dia boleh bertahan sehingga 2 buln

Most Popular Instagram Hashtags