#resdongkronik

31 posts

MOST RECENT

ATASI MASALAH SENGGUGUT BAGI WANITA
.
.
.
.
.
.
.

ATASI MASALAH HAID TAK TERATUR DENGAN COKLAT LOVE HABIBI JSD
Ramai yang PM/MSG/WASSUP untuk merawat masalah period tidak teratur.

Period tidak teratur ni termasuklah :

1. Setiap kali period, darah sedikit dan cepat kering
2. Setiap kali period, darah banyak tak henti2
3. Setiap kali period, senggugut melampau
4. Haid yang tak menentu, sebulan 2 kali, 3 4 bulan sekali, setahun sekali.

Bagi semua masalah diatas sy syorkan COKLAT LOVE HABIBI untuk melancarkan haid.

KLIK LINK WASAP SAYA

www.wasap.my/601135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Macam ni ka baru kutahu...
.
.
.
.
.
.
.
.
Bukan senang nak senang..
Bukan senang nak jadi yg terbaik... .
.
.
Jaga kebersihan miss v anda dengan feminin wash jsd yg terlaris dipasaran

Kegatalan di miss v tiada lg
Ketat sendat dengan hanya secalit
Dapatkan set ketat abang sayang dengan segera

Www.wasap.my/601135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

RISAU KEPUTIHAN MAKIN TERUK

Bila makin banyak keluar. Malu rasanya. Tak selesa nak jalan. Boleh bau dari jauh pun ya. Pelbagai cara usaha dah buat dan makan ubat doktor. Tapi KEPUTIHAN tak berkurang.

Apa kata anda cuba set bebas bau kepam JSD supaya KEPUTIHAN dan BAU berkurang. Kita rawat secara perlahan bermula dengan pam sekali sahaja cukup untuk cuci keseluruhan dari belakang celah muntot hingga kedepan tu. Pelipatยฒtu jangan lupa scrub dengan Masker Vagina JSD.
Feminine Wash JSD ada gabungan bahan berherba istimewa yang terkenal dalam rawatan KEPUTIHAN iaitu herba Arab, Cengkih, Extract Sireh dan Manjakani. Bahanยฒ ini bertindak membanteras keputihan. ๐ŸŒบ BERSIH, BERANGIN DAN SEGAR ๐ŸŒบ
๐Ÿ’‹ MANIS, MANTAP DAN PENUH RAHSIA ๐Ÿ’‹

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

BAU BADAN PEMIKAT TERBAIK?
Tahukah anda penggoda pasangan anda yang sebenar adalah bau badan anda?

Oops! Bukan bau badan yang sudah bercampur peluh masam bertoksik atau bau badan yang terlebih pewangi ya.

Betul! Kajian mengatakan, bau badan original adalah perangsang dan pemikat asli terbaik dalam hubungan. Bagaimana nak pastikan bau badan original anda menyelesakan?
Jom! Gunakan sabun ANGGUN PESONA dalam memastikan badan anda sentiasa bersih dan bau badan original anda terjaga.
Bonus :
Daki hilang โœ”
Kulit lembap โœ”
Kulit tegang โœ”
Lemak mencair โœ”

Wow! 1 sabun tapi pelbagai faedah! Sesuai untuk 1 keluarga pula tu. Sangat seronok!! Eehh!! Hallo? Masih membaca?
Jangan lengah-lengah.. Cepat! Jom pm stokis-stokis saya untuk dapatkan sabun Anggun Pesona Anda sekarang! *Lebih dikenali sebagai Magic Soap

Whatsapp 01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ucapkan selamat tinggal kepada KEPUTIHAN, BAU & GATAL!!! ๐Ÿ‘‰ Adakah anda mengalami masalah KEPUTIHAN..???
๐Ÿ‘‰ Miss V BECAK..???
๐Ÿ‘‰ Kurang keyakinan diri kerana Miss V yang BERBAU..???
๐Ÿ‘‰ Selalu rasa tidak selesa kerana Miss V anda GATAL...???
๐Ÿ‘‰ SEringkali mengalami KEGATALAN DI CELAH PAHA..??? ===================================== JGN RISAU JSD ADA PENYELESAIANNYA ๐Ÿ˜˜ ==================================== ๐Ÿ‘ FEMININE WASH dari Jamu Susuk Dara mampu memberi anda kesihatan untuk vagina. Ia juga mampu memberi keselesaan pada anda, boleh merawat masalah keputihan & kegatalan pada vagina. ๐Ÿ‘ FEMININE WASH kami berfungsi membasmi kuman & fungus. Anda akan rasa nyaman & selesa terutama pd mereka yg kuat berpeluh. ๐Ÿ‘ FEMININE WASH kami bukan sekadar mencuci tapi merawat masalah anda...Dapatkan segera!!! ๐Ÿ˜ MAHU KOLSULTASI PERCUMA..... WHATSAPP NITA LELAJU YA
01135627269

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ramai yang kata dia mahal, walhal sama je macam pencuci lain di luar sana.

Dia yang mahal sama gunanya untuk membersih faraj wanita

Tapi dia ada lebih lagi, yang membuatnya berbaloi setanding mahalnya harga dia.

Kerana dia mampu merawat kegatalan & keputihan.

Dia memikat dengan haruman yang kekal segar sepanjang hari

Dia mampu menarik keluar keputihan yang berkumpul di dalam faraj

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Bukanlah mahal pun sebenarnya jika dia boleh bertahan sehingga 2 buln

AL-KISAH SELEPAS BERANAK...
.
Badan berbelang2 sana sini..
Strechtmark mngerutu...
Letak sebelah en.Rimau same geng...
Segan sangat ngn pasangan...
.
Ada cara dah...
Gosok dan sental ngn APS...
Mungkin tak terus dapat kulit macam masa anak dara...
Tapi kulit terasa halus
Dan strechtmark semakin pudar...
.
Nak try??? anggunpesonasoap

Jom komen nak Aps๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

๐ŸŽˆMari hakak Nita Ajar Teknik Guna Masker Vagina๐ŸŽˆ

Ada 4 cara:

1. Scrub
๐Ÿ‘‰ Scrub permukaan kulit luar Cik ๐ŸŒธ dan di Bikini Line. Untuk cerahkan dan buang kulit mati.

2. Bedak ๐Ÿ‘‰ Sapu dipermukaan kulit bibir luar dan bibir dalam Cik ๐ŸŒธ. Untuk gebukan Cik ๐ŸŒธ dan rapatkan bibir.

3. Meruang
๐Ÿ‘‰ Meruang Cik ๐ŸŒธ selepas bersama suami, selepas haid dan selepas nifas. Untuk pastikan faraj bersih.

4. Susuk / Insert ๐Ÿ‘‰ Untuk ketat serta merta dalam 1 minit. Untuk kebahagiaan suami dan isteri.

Hanya RM25 banyak manfaatnya
Cara detail akan diberi lanjut dalam konsultasi. ๐Ÿ’žWhatsapp ๐Ÿ“ฒ01118949154
#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Ramai di kalangan kita akan lebih cenderung untuk menjilat bibir yang kering.
Cuba elakkan daripada melakukan perkara sedemikian.
Hal ini hanya akan memberikan kelegaan sementara akan tetapi secara realitinya ia boleh memburukkan lagi keadaan. Tambahan pula air liur cepat tersejat. Bibir akan menjadi lebih kering daripada sebelumnya.

Kini anda x perlu risau lagi dengan adanya MAGIC COLLAGEN KISS...
Lipstik yg melembabkan bibir dan meliputi bibir mengikut warna darah si pemakai...menghilangkan bibir lebam anda dgn kandungan kolagennya... #femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Berat hati nak umumkan
Tapi kita kena redha... Soon very soon
Feminine Wash RM 56 jadi RM 68

Stok akhak yang RM 56 dah tak banyak..
Agen-agen akhak dah rembat laju-laju.. Jadinya kalau ada yang tak dapat grab harga RM 56 jangan nanges tau.. 1 botol RM 56
2 botol RM 110 (FREE Masker Vagina)

Cepat selagi stok masih ada !! Whatsapp
01118949154

#femininwashjsd#ketat#missvberbau#missvlonggat#sayangsuami#badanberbau#kulitkasar#sakittumit#rahimjatuh#tombong#cepathamil#buangangindalambadan#kentutfaraj#awetmuda#tumitmerekah#resdongkronik#jerawatbadan#jerawatnanah#bibirkering#bibirpecah#perutkempis#perutbuncit#lemahbatin#cantiksihat#cikguseo#sayangketatsendatpadat#kisahrumahtangga#kembalidara#abangsado#tv3drama

Most Popular Instagram Hashtags