#repairiphone

MOST RECENT

А вы ещё не поняли разницу между iCloud и iTunes?

Все очень просто😉для меня важно найти ассоциацию, чтобы понять смысл точно, как например, когда учить иностранные слова.

iCloud 📓🔐(он же ваш паспорт в телефоне простым языком) хранит и защищает ваши данные. Главное помнить свой логин и пароль, а лучше записать и спрятать в надёжное место.

iTunes 💰🛒(вот он ваш кошелёк, так сказать). Именно он необходим, чтоб вы могли скачивать приложения, как платно, так и бесплатно. Он выглядит также логин и пароль, и по сути и есть ваш iCloud. Но очень часто люди не создают iCloud, например на детские iPad, поэтому в iTunes можно просто вбить любой известный iCloud и спокойно скачивать приложения, на данные это никак не повлияет.

Пусть тема очень простая, но поверьте, каждый день мы сталкиваемся с клиентами, которым объясняем всю суть, так как в магазине при покупке просто все создали автоматом и отправили в свободное плавание, а потом возникает путаница и потеря данных или телефона😱

#appleservice_sochi #sochi #rosakhutor #ремонтapple #ремонтайфонов #ремонтiphone #ремонтipad #ремонтapplewatch #ремонтайфонсочи #ремонтappleсочи #ремонтiphoneсочи #ремонтipadсочи #ремонтapplewatchsochi #repairapple #repairiphone #repairipad #repairiphonesochi #repairipadsochi #repairapplewatchsochi #repairapplesochi

Iphone 6g Lcd error , Solusi pergantian Lcd iphone , proses 20 menit 😁👍 Selesai dengan Rapih ,,,
👉 Free Biaya Pengecekan
👉 Bisa di Tunggu
👉 Lcd Touch Original
👉 Baterai Original
Call/Wa : 0877 8931 5500 Lokasi : Gd itc kuningan blok A11 no 3 lantai 3 (jakarta selatan ) #Serviceiphone #Servicehandphone
#Servicehp #Serviceiphonejakarta #Serviceiphonebekasi #lcdiphoneori6+ #lcdiphone7+ #lcdiphone8+ #lcdiphoneori5se #lcdiphoneori5c #Servicehpjakarta #iphonerusak #repairhp #repairhandphone #repairiphone #lcdiphone #lcdori #lcdoriiphone6 #lcdoriiphone7 #lcdoriiphone8 #bateraioriginal #lcdoriiphonex #lcdiphoneoriginal #iphonex #bateraiiphone5 #bateraiiphone6 #bateraiiphone6+ #bateraiiphone7 #bateraiiphone7+ #bateraiiphone8

📍Kota Damansara
.
FACE TO FACE OUTDOOR REPAIR IPHONE MURAH
.
TUKAR LCD / BATTERY 20MINIT SIAP. 3MONTH WARRANTY FREE TEMPERED GLASS
.
TEKAN LINK
http://0145494225.wasap.my/
.
📩 Whatsapp 014-549-4225
☎️ Call 011-1001-4225
.
Cover area berdekatan : SUNGAI BULOH/DAMANSARA/PUNCAK ALAM/SELAYANG/SHAH ALAM/GOMBAK/KUALA LUMPUR/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/SERDANG/SERI KEMBANGAN/CHERAS/TERENGGANU/KELANTAN/SABAH
.
#repairiphone #repairphone #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface
#repairphoneterengganu #repairphonekelantan #repairphonebangi #repairiphonedamansara #repairiphonesungaibuloh #repairiphoneshahalam #repairiphonepuncakalam #repairiphonekotadamansara #repairiphonedamansaradamai #repairiphonekepong #repairiphonegombak

Ipad 3 pergantian Touchscreen , proses 30 menit 👌Thanks sudah service ditempat kami 😁👍👍,,
👉 Free Biaya Pengecekan
👉 Bisa di Tunggu
👉 Lcd Touch Original
👉 Baterai Original
Call/Wa : 0877 8931 5500 Lokasi : Gd itc kuningan blok A11 no 3 lantai 3 (jakarta selatan ) #Serviceiphone #Servicehandphone
#Servicehp #Serviceiphonejakarta #Serviceiphonebekasi #lcdiphoneori6+ #lcdiphone7+ #lcdiphone8+ #lcdiphoneori5se #lcdiphoneori5c #Servicehpjakarta #iphonerusak #repairhp #repairhandphone #repairiphone #lcdiphone #lcdori #lcdoriiphone6 #lcdoriiphone7 #lcdoriiphone8 #bateraioriginal #lcdoriiphonex #lcdiphoneoriginal #iphonex #bateraiiphone5 #bateraiiphone6 #bateraiiphone6+ #bateraiiphone7 #bateraiiphone7+ #bateraiiphone8

Iphone 6+ kerusakan baterai drop , Solusi pergantian baterai original proses 20 menit ,👌 Rapih dan cepat , Trims untuk teknisi Central service jakarta ⭐️⭐️⭐️ workshop : Gd itc kuningan blok A11 no3 lantai 3 ( jakarta selatan )
whats up : 0877 8931 5500 ,,, #Serviceiphone #Servicehandphone
#Servicehp #Serviceiphonejakarta #Serviceiphonebekasi #lcdiphoneori6+ #lcdiphone7+ #lcdiphone8+ #lcdiphoneori5se #lcdiphoneori5c #Servicehpjakarta #iphonerusak #repairhp #repairhandphone #repairiphone #lcdiphone #lcdori #lcdoriiphone6 #lcdoriiphone7 #lcdoriiphone8 #bateraioriginal #lcdoriiphonex #lcdiphoneoriginal #iphonex #bateraiiphone5 #bateraiiphone6 #bateraiiphone6+ #bateraiiphone7 #bateraiiphone7+ #bateraiiphone8

Эксперты обнаружили главные отличия китайского аналога за 100 долларов от смартфона iPhone X.👀
.
✅При загрузке, естественно вы не увидите логотип Apple🍏, на экране будет красоваться логотип Android.
.
✅При повторной настройке Face ID не создает анимацию.☹️
.
✅Китайские смартфоны могут содержать вредоносное программное обеспечение.🙄
.
В остальном же смартфоны - родные братья, китайские копии продаются в такой же упаковке, на которой имеется IMEI и надпись "Designed by Apple in California".😱

www.dhgate.com/store/20386554
www.gsmkey.com
Original board For Samsung Motherboard Replacement - All items will be carefully tested one by one before shipping and function are guaranteed working well. - This is a used, OEM part. - Our logic board A Grade Quality. - One by one packing. #i9505 #i9505motherboard #samsungmotherboard #motherboard #logicboard #n910vmotherboard #samsungs6edge #samsungs6edgeplus #repairtools #repairiphone #repair #repairing #repairs #phonecase #phone #fixerupper #fixedgear #fixmylife #fix #z3xbox #emmc #quick861dw #soldering #solderingiron #microsoldering #zxwdongle #icloud #iphoneupgrade #iphonefix

perbaikan layar ipad mini original , proses 30 menit
Selesai dengan Rapih 😊👍
👉 Free Biaya Pengecekan
👉 Bisa di Tunggu
👉 Lcd Touch Original
👉 Baterai Original
Call/Wa : 0877 8931 5500 Lokasi : Gd itc kuningan blok A11 no 3 lantai 3 (jakarta selatan ) #Serviceiphone #Servicehandphone
#Servicehp #Serviceiphonejakarta #Serviceiphonebekasi #lcdiphoneori6+ #lcdiphone7+ #lcdiphone8+ #lcdiphoneori5se #lcdiphoneori5c #Servicehpjakarta #iphonerusak #repairhp #repairhandphone #repairiphone #lcdiphone #lcdori #lcdoriiphone6 #lcdoriiphone7 #lcdoriiphone8 #bateraioriginal #lcdoriiphonex #lcdiphoneoriginal #iphonex #bateraiiphone5 #bateraiiphone6 #bateraiiphone6+ #bateraiiphone7 #bateraiiphone7+ #bateraiiphone8

SALE PENGHABISAN STOCK MESTI KENA HABISKAN!

Waduh! Tinggal bape ketul je lagi iphone 6 64GB ni, harga patut RM1200 tapi sekarang promosi hanya RM990 korang. Click je link kat bio untuk booking, promosi untuk hari ni saje. Lambat tinggal.

Thanks awak sebab percayekan kite, sanggup tunggu walau jalan jam hari ni sebab hari ahad kan. Nasib jadi deal sebab die berkenan dengan freegift yang kite bagi. So korang jangan lepaskan peluang ni sekarang, click link die bio sekarang.

#iphonemurah #repairiphone #kekechallenge #iphone7plus

Kalau dah nampak tanda tanda battery kembung tu cepat cepat la tukar ya. Jangan sampai lcd terangkat. Nanti tak pasal pasal kena tukar lcd macam customer ni 😅 tapi dengan kitaorang jangan risau, harga mur mur je kitaorang bagi 💸 semua masalah phone korang tu insyaAllah kitaorang boleh selesai. Harga boleh bincang 😌 .

Macam mana nak buat repairing dengan kitaorang? Boleh dm atau whatsapp/call admin untuk buat appointment. So kitaorang akan buat cod service. Nak buat dekat mamak ke mall ke rumah korang pun kami boleh buat 🤓 so yang mana ada masalah dengan phone tu boleh dm atau whatsapp/call admin dia +60197201505 atau +60163939858 📱📞
"We Unmess Your Messed Up Iphone"
#bradahudstore #bradahudpowehhh #repairiphone #repairiphonemurah #repairandroid #repairphonebangi #iphonex #iphonerepair #iukl #upm #ukm #kptmbangi #unikl

Repair Iphone Melaka Murah

Meh Kami Repair Kat Depan Anda

High grade - 1bulan warrnty
lcd iphone5,5s - rm160
lcd iphone6 - rm180
lcd iphone 6plus - rm200

bateri high grade - 1 bulan warrnty
iphone 4,4s - rm70
iphone 5,5s - rm75
iphone 6 - rm80

90% sama antara original & copy original
Barang berkualiti.kami tak jual barang cepat rosak
Repair insyallah 30-60 minit je
Runner Sekitar Cheng dan berhampiran
whatsap 0176038435

#repairiphonemelaka #repairphonemelaka #iphonemelaka #repairiphonecheng #repairfacetoface #repairiphone #melaka

THANKYOU SIS SEBAB PERCAYA DENGAN SERVIS YG KITA BAGI 🙏❤️
.
.
.
Customer walk in tukr lcd face to face tak sampai 20minit .. siap dpt freegfit lagi tu .
jadi kalau sesiapa yang ada maslh dengan iphone or ipad area kl/selangor jgn malu2 utk mengadu dgn kita ok ? .
kita akan tolong sebaik mungkin 😉
.
p/s happy weekend guys .
.
-iFIQ Services-
.
Almt kedai: No.9-G, Jalan SR 4/1E, Saujana Rawang.
Facebook : IFIQ Services
Instagram : @ifiq_repair
Wassap No.: 018-964 4845/018-958 4845
tweeter : IFIQ Services
website : www.afzstore.com.my

Anda mempunyai masalah dengan GPS connection iphone anda? Bila bukak waze takboleh detect location? ? Jumpa kami untuk menukar GPS antenna yang baharu. 📞
.

Iphone anda mempunyai masalah ?
Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.📞
.

Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6011-20449966. 📞
.
GPS ANTENNA 🗒.
.
✔️IPHONE 5 ⚙ RM 70
✔️IPHONE 5S ⚙ RM 70
✔️IPHONE 6 ⚙ RM 80
✔️IPHONE 6+ ⚙ RM 80
✔️IPHONE 6S ⚙ RM 120
✔️IPHONE 6S+ ⚙ RM 120
.

Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-20449966) #mzrepairphonekll #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #appleMY #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #COD #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur

Most Popular Instagram Hashtags