[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#repairexpert

63 posts

TOP POSTS

娘のフラダンスのレッスンに行ったら、まさかの今日はおやすみ。ぎゃふん!ふらふらして帰宅。
#古いまちなみ #修繕専門 #堀尾時計店 #OldTown #Repairexpert

When you run out of that YouTube Money #MadTing #RepairExpert #SubscribeToRebbinhoOnYouTube #Rebbinho

Итак, #покупочкивподружке давно уже не мелькали у меня в ленте)) ❄️ Полоски для депиляции #vox, не люблю их, но особого выбора не было и пришлось взять что есть. Воск не особо хорошо захватывает волоски и это создает проблему.
❄️ Маска #МагияГлины от #Loreal, потому что @sunny.beauty так вкусно рассказывала о ней в своих сторис, что я решила что мне больше всего надо. ❄️ Молочко для снятия макияжа #ЧистаяЛиния, потому что мое молочко от #Garnier подходит к концу. ❄️ #RepairExpert и их супермегавосстанавливающая #маскадляволос. Первый раз буду пробовать - в холодное время года подобные средства просто обязательны. ❄️ Два геля для душа, один с бомбическим банановым ароматом, второй с цитрусовым, чтобы поднимать настроение серыми зимними буднями. ❄️ трэвел-версия бальзама Бабки-Агафьи. Ну за 33 рубля че не схватить...
❄️ #Carmex исключительно по совету моего блогера-вдохновителя @alenakalitva555. ❄️ Лачок для ногтей #апельсиноваятема
❄️ #маскадлялица с бананом, если понравится, выделю ей отдельный пост))) Дублирующее покупки #видео уже есть на канале))

Vuoi un iPhone pari al nuovo ma a metà prezzo? Presto potrai trovare nel nostro negozio iPhone RIGENERATI di grado A ad un prezzo eccezionale. Siamo a Città di Castello in via Dante Alighieri 35 al negozio Ecosolution. #iphonerigenerato #iphone5s #iphone5 #iphone5c # iPhone #repairexpert

New apprentice @ckarlsberg sorry @ryan____riley you've been replaced #repairexpert #repairs

Finally 🙌 Dual Screen Action!
Found the monitor on the left at a garage sale for $0 since it didn't turn on. I ordered some replacement capacitors & soldered them in place & voilà! Working monitor. Now I can have either Windows or Linux on one monitor & my Yosemite on my Mac! Get excited! I know I am 😁
----------------------------
I specialize in TV/Monitor capacitor replacements. Have a TV or Computer Monitor that won't turn on?? Contact me directly @ Jeremy@iDeviceRepairFL.com
#computerrepair #osinstallation #windows7ultimate #linuxubuntu #idevicerepairfl #repairexpert

MOST RECENT

KAMI MEMOHON MAAF. 😔🙏 . . . . .

Gadgets World 666 Danau Kota akan ditutup 2 jam lebih awal dari kebiasaan nya iaitu pada Jam 12.00 tengahmalam pada HARI INI sehingga 9.00 pagi. Diatas sebab kerja-kerja penyelengaraan bagi memastikan keselesaan semua para pelanggan kami.
Kami akan MULA BEROPERASI seperti biasa pada jam 10.00 pagi ESOK 2/11/2017 sehingga jam 2 pagi. 🤗
Kami memohon maaf diatas kesulitan. Segala kesulitan amatlah kami kesali. 🙂

Jika terdapat sebarang pertanyaan dan permasalahan , anda boleh hubungi staff kami di talian dibawah untuk maklumat lanjut. Terima kasih. 😘

017-9415922 (En Harith)

017-9449456 (En Farooq) 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Gadgets World 666 Danau Kota™ 🏆

Sebarang pertanyaan hubungi :
GW666 Danau Kota : 03 - 4144 2666

En Harith : 60 17 941 5922 ⭐️ En Farooq: 017 944 9456 ☀️ Technician (Service Center)

En Din : 014 2133 664 📱

Lokasi kami 🏁: Alamat : Gadgets World 666 Danau Kota , No. 8.0 , Blok C , Platinum Walk , No. 2 Jalan Langkawi , Danau Kota , Setapak , 53000 Kuala Lumpur.

Waktu Operasi : 10 pagi - 2 pagi 😱
#UnderConstruction
#Wholesalemobileaccessories
#RepairExpert
#GW36
#GW36DanauKota
#DanauKota
#SetapakArea
#MurahAlhamdulillah
#MahalSaborJeLaaa

Tym razem mam coś dla, takich jak moje, przesuszających się włosów:-) maska od @schwarzkopfpro.pl essence ultime intensive mask. Jestem nią zachwycona. Świetnie działa na moje włosy, regeneruje je i wygładza. A do tego pozostawia na długo piękny zapach:-) ❤👍
#maska #włosy #schwarzkopf #pielęgnacja #essenceultime #omegaoils #repairexpert #beautyzpasja💜 @schwarzkopfpro.pl

After 🤓 all fixed! The client said your a #miracle worker 🤓 #iveBernToldthatBefore 😎🤷🏽‍♀️ #eyewearconcierge #optician #eyewearstylist #repairExpert 🤓

The #Weekend Breakages are starting early 🤓 #repairExpert #eyewearconcierge #optician 🤓

Nouveau test de shampoing/après-shampoing😄. Cette fois-ci je teste ce duo de la marque Syoss (que je découvre via ce test). N'hésitez pas à passer sur le blog via le lien dans la bio ou en tapant happywoofy.fr
Bonne journée ☉
#testproduit #syoss #keratineperfection #repairexpert #cheveux #shampoing #apresshampoing #blog #blogueuse #test

Sos dla zniszczonych włosów odżywka w sprayu pantene-proV, odżywka maska na wilgotne włosy i balsam upiększający włosy #schwarzkopf #hair #haircare #panteneprov #haircare #conditioner #beautybalsam #omegaoil #repairexpert #longhair #polishwomens #beauty #poland #brunette #goodmorning #weekend

A music teachers work is never done. And neither is mine. I come to you so you can continue your day. #757entrepreneurs #ypl757 #ifixitall #ifix #ifixitall #repairexpert

Just when you thought all hope was lost, and then there was your phone lady. #irepairphones #sfi757 #repairexpert #keepingyouconnected

Does your iPad need Rehab?!? Call for prices. I can also do headphone jacks, charge ports, wifi issues and SO MUCH MORE #repairexpert #irepairphones #irepairtablets #YPL757 #ypl #sfi757

Even when it looks like all hope is lost, ITS NOT!!! #irepairtablets #irepairphones #repairexpert Great prices and WONDERFUL WARRANTYS

Get it custom. Great Graduation gift! #customiphone #royalblue #repairexpert #irepairtablets #irepairphones

Has this happened to yours? I can certainly help! Call me for quotes and get your device fixed. #irepairphones #irepairtablets #repairexpert Not limited to screens.

Congratulations to @thenoah_woody for graduating from the Cellbotics Master Technician Course! We're so excited to have you at our new Indian Land Location opening next Friday! (5/26/2017) #RepairExpert #iPhoneRepairs

Big mirror installation #handyman #diy #repairexpert #repairs #woodford

Guten Morgen...endlich ist Samstag 😍
Ich habe für euch heute zwei Shampoos von @schwarzkopfde die ich aus dem @kaufland habe. 1. die sehen so gut aus! Und 2. riechen die mega.
Ich bin sehr gespannt wie meine Haare diese Shampoos vertragen
#kaufland #schwarzkopf #essenceultime #omegaöl #repairexpert #bernsteinöl #antihaarbruch #claudiaschiffer #gold #rose #luxurious

We take pride in our workshop and the work that we do. Thanks for the lovely review 😊🚘 #mechanic #automobile #carservice #carservicebrisbane #servicewithasmile #repcoauthorisedservice #repairexpert #cars #mechanicslife #katsauto #Brisbane

For our clients convenience we provide, loan cars, early bird key drop off, client lounge and free wifi, and a free drop in service 🚘🚙🏎#mechanic #automobile #carservice #carservicebrisbane #servicewithasmile #repcoauthorisedservice #repairexpert #cars #mechanicslife #katsauto #Brisbane #testimonial

In need of a reliable car service company? Feel free to visit Kats Automotive as we are determined to make your car purr.
#mechanic #automobile #carservice #carservicebrisbane #servicewithasmile #repcoauthorisedservice #repairexpert #cars #mechanicslife #katsauto #Brisbane

We have the best reviews 😊. I really appreciate the time our customers take to give us these 💕you can check them out on our website. Link is in the profile 👆 #testimonial #mechanic #automobile #carservice #carservicebrisbane #servicewithasmile #repcoauthorisedservice #repairexpert #cars #mechanicslife #katsauto #Brisbane

Ah the old days....🏎📽 😂#vintagecar #carracing #gopro #humour

Coming soon...🚗 #3dvideo #businessvideo #katsauto

New apprentice @ckarlsberg sorry @ryan____riley you've been replaced #repairexpert #repairs

Thank you for the lovely testimonial 🚘 ❤️ #mechanicslife #katsauto #Brisbane

Итак, #покупочкивподружке давно уже не мелькали у меня в ленте)) ❄️ Полоски для депиляции #vox, не люблю их, но особого выбора не было и пришлось взять что есть. Воск не особо хорошо захватывает волоски и это создает проблему.
❄️ Маска #МагияГлины от #Loreal, потому что @sunny.beauty так вкусно рассказывала о ней в своих сторис, что я решила что мне больше всего надо. ❄️ Молочко для снятия макияжа #ЧистаяЛиния, потому что мое молочко от #Garnier подходит к концу. ❄️ #RepairExpert и их супермегавосстанавливающая #маскадляволос. Первый раз буду пробовать - в холодное время года подобные средства просто обязательны. ❄️ Два геля для душа, один с бомбическим банановым ароматом, второй с цитрусовым, чтобы поднимать настроение серыми зимними буднями. ❄️ трэвел-версия бальзама Бабки-Агафьи. Ну за 33 рубля че не схватить...
❄️ #Carmex исключительно по совету моего блогера-вдохновителя @alenakalitva555. ❄️ Лачок для ногтей #апельсиноваятема
❄️ #маскадлялица с бананом, если понравится, выделю ей отдельный пост))) Дублирующее покупки #видео уже есть на канале))

We are in Irvine #lifting a 12,000 sq ft building with 97 ECP piers!

Visit us online at www.foundationtechnology.com to learn what we can do when you have #foundation problems.

#foundation #foundationrepair #foundationtechnology #earthcontactproducts #commercialrepair #project #onthejob #adayinthelife #repairexpert

Outside door supplied and installed by 247handyman. #repairexpert #repairman #yellowpages #woodford #handyman #diy #carpentry #247handyman #handyman

If you ever need a repair hit up @fishboneglass #repairexpert #justwow #elite now?(;

When you run out of that YouTube Money #MadTing #RepairExpert #SubscribeToRebbinhoOnYouTube #Rebbinho

Johnson - He's the latest Repair Expert to join the Screen Fixed family. With extensive device repair experience and a degree in mechanical engineering from UTS, Johnson is an epic fit for our platform. Welcome! #Sydney #SYD #screenfixed #repairexpert #startupaus

Mercedes Benz factory player repair service available.

#etoni #mercedesbenz #mercedesrepair #mercedesbenzmalaysia #repairexpert #service #germancarrepair

"The secret of getting AHEAD is getting STARTED" - Mark Twain
Petikan ini seperti melekat ditelinga sejak tadi. Malah isteri saya
turut menyentuh perkara yang sama.
Sekarang saya sedang membangunkan sebuah laman web untuk "house"
perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat saya yang fokus dalam
bidang baik pulih dan rekabentuk mesin. Ia masih belum siap, still
work in progress. Ia akan jadi permulaan baru bagi perkhidmatan ini
yang sebelum ini bertumpu kepada "cara tradisional", dan kini
mengorak langkah dengan mempromosikan dengan cara yang berbeza yang
tidak pernah saya bayangkan sebelum ini.
http://positivefj.wix.com/positivepole
Akan tetapi, pada kebiasaannya, bila kita terlampau fokus dengan
sesuatu sehingga "terambil" fokus, masa dan perhatian kita dari apa
yang sepatutnya kita tumpukan pada saat dan ketika itu. Contoh mudah,
waktu solat sepatutnya kita khusyuk dan fokus, bukan terbayangkan
kerja-kerja yang kita lakukan dengan fokus sebelumnya.
Di sini saya akui saya pun ada kesilapan. Alhamdulillah cepat sedar
sebelum melarat.
Untuk diri sendiri dan rakan-rakan sekalian, sudah masanya kita
merancang masa kita. Tulis perancangan anda dan execute dengan
disiplin agar tidak meraban dan terbabas. Mari mulakan SEKARANG.. jangan tangguh.. kerana masa tidak pernah tunggu kita.

I am #positivefj

#positivepole #repairmesin #repairexpert #industrialmachine #retrofit #retrofitting #kualalumpur #selangor #melaka #perak #malaysia

Salam tahun baru dan selamat bersekolah kepada anak-anak dan ibu-bapa
kepada anak-anak :) Anak-anak saya sendiri memasuki darjah 1 tahun ini.. semoga mereka
dapat amalkan ilmu yang dipelajari untuk menjadi kaya dan berjaya di
dunia dan akhirat. Semasa sedang beratur.. terdengar satu perbualan
antara dua orang pelajar tahun satu yang sama kelas dengan anak-anak
saya.. Aidil: "Nama saya Aidil, nama awak?" Steve: "Steve..." Aidil: "Kenapa nama awak Steve?.. rupa awak macam melayu"
Steve: "Suka hati sayalah". Jawab Steve sambil tersenyum sinis @
sentap!! Terdengar perbualan mereka terus saya teringat kepada soalan-soalan
yang diajukan oleh rakan-rakan tentang kenapa saya jenamakan diri
saya sebagai Positive FJ walhal nama penuh saya Ahmad Fakhruddin
Jusoh (hai semua.. salam perkenalan.. haha). Jawapan saya bukan macam Steve.. Ini hakikat sebenar, kalau ada yang rosak, contoh phone, komputer,
kereta dan lain lain, kebanyakkan dari kita akan rasa stress,
tertekan, gelabah atau mungkin panik dengan situasi tersebut.
Semenjak sepuluh tahun lepas, setiap kali saya berjaya membaiki mesin
atau komputer pelanggan, rasa gelabah dan panik pelanggan akan
bertukar menjadi senyuman yang paling manis dan mereka akan
menzahirkan rasa syukur sebab mesin dah ok. Saya sendiri puas hati
dan suasananya sungguh positif kerana saya dapat membantu pelanggan
membaiki mesin yang benar-benar penting dalam penghasilan produk
mereka.

Dari titik itu saya sedar bahawa saya berkemampuan menjadi ejen "penyebaran" aura positif melalui kerja dan minat saya dalam
baikpulih dan rekabentuk mesin. I am #positivefj
Anda pun boleh sebarkan aura positif juga.. cer SENYUM... haaa.. manis pun senyuman itu.. #positivepole #machinerepair #repairmesin #repairexpert
#industrialmachine #retrofit #retrofitting #kualalumpur #selangor
#perak #melaka #malaysia

Memanah pun perlukan mentor.. tanpa mentor saya akan terus "memanah" pokok-pokok bunga dibelakang sasaran!!! Timbul kesederan bahawa mentor juga penting dalam proses saya tranform ke arah lebih baik!.. Formula MESTI dari Dr #azizanosman berkesan bukan sahaja untuk memanah, tapi sudah pasti untuk kehidupan juga.

Kredit untuk #arrouha . Set beginner bow korang ohsem. Saya ada modify sikit (tebalkan leather untuk arrow rest, tebalkan string untuk nocking point) untuk keselesaan. Saya juga guna arrow yang lebih ringan.. result.. bedesup.. I am #positivefj
#positivepole #archery #traditonalarchery #repairmesin #repair #repairexpert #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags