#repairandroid

MOST RECENT

Thank you support kami di Fix & Fon 😊
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Thank you support kami di Fix & Fon 😊
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Done..
Jumper port sim & replacement port sim samsung tab p-6200
.
✅WARRANTY 1 MONTH
.
Terima kasih bosku kerana berurusan dengan kami @ree.wex_gadgetstore .
.
📌handphone anda rosak ❓
.
📌tak tahu nak repair mana ❓
.
📌jom grab dengan kami ..
.
Pm @ dm kami @ree.wex_gadgetstore
013-9482097
.
#reewexgadgetstore#terengganu#repair
#kualaterengganu#repairiphone#repairandroid
#pakarrepair#handphone#yangdipercayai

Dibaiki oleh Repair Phone Kuantan .
Lokasi: Taj Mega, Kuantan
Model Phone: iPhone 6
Jenis Kerosakkan: Battery cepat drain, Screen berjalur, finger print xdetect
Cara Penyelesaian: Tukar Battery (warranty 6 bulan, tukar screen (warranty 2 bulan, service finger print ribbon). .
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu #balok

Dibaiki oleh Repair Phone Kuantan .
Model Phone: Asus Zenfone 5
Jenis Kerosakkan: Phone Tak Naik Charge
Cara Penyelesaian: Tukar ic Charging
.
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu

TERIMA KASIH KERANA SUDI FACE TO FACE REPAIR TUKAR BATTERY .
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu #balok

TERIMA KASIH KERANA SUDI FACE TO FACE REPAIR TUKAR BATTERY .
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu #balok

Phone tak hidup belum tentu lagi motherboard yg rosak. Kita buat basic test dulu.
.
iphone 6 ni masalah tak boleh on, sekarang dah boleh on lepas tukar battery baru (6 bulan warranty)
.
Malas keluar rumah?..
Nak Repair Face to Face terus ke rumah!
.
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu #balok #beserah

Anda ada masalah LCD crack macam ni ? Atau lebih teruk pada ni 😱
.
.
Jangan bimbang kami di Fix & Fon sedia membantu anda 👨🏻‍🏭
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Thank you support kami di Fix & Fon 😊
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Thank you support kami di Fix & Fon 😊
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Dibaiki oleh Repair Phone Kuantan .
Lokasi: Coffee Bean, KCM
Model Phone: iPhone 5s
Jenis Kerosakkan: Screen tak boleh touch
Cara Penyelesaian: Tukar fullset screen + FREE tempered glass .
FREE CHECK | FACE TO FACE | AMBIL & HANTAR . 📍ANDA DI KAWASAN MANA ? .
Kuantan / Beserah / Indera Mahkota / Indera Sempurna / Balok / Tg. Lumpur / Sg. Soi / Sg. Isap / Taman Tas / Gambang / Semambu / Sg. Lembing / Pekan
.
SERVICE TRUSTED ☑️ HIGH RECOMMENDED
.
Hubungi kami: 011-2833-0703 (Jabbar) .
< ATAU >
.
Klik link kt bawah utk whatsapp:
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
http://repairphonekuantan.wasap.my
.
#trending #repairphonekuantan #repairphonefacetoface
#trustedservice #firstchoice #repairapple #repairiphone #repairandroid #iphone #samsung #oppo #vivo #huawei #lenovo #asus #sonyericsson #xoaimi #repairkuantan #kuantan #wargakuantan2 #wkof #wargakuantan #polisas #umpgambang #kipsas #kptm #widad #semambu #balok #beserah

costomer dah pernah tukar battery bulan lepas kata nyaa tapi jadi balik. bila saya cek battery saya tegok kedai lama kasi battery secondhand?? mahal lak tuh RM120 😥
dengan kami hanya rm80 jee siap warranty taw so x perlu risau kami buat pun face2face berhadapan anda dijamin puas hati puyerlah 😘

Thankyou kepada cik @farhanasamsulsahri dari UPM sebab datang.. Kedai Supplier & Service repair TerPantas TerMurah TerTerr...
| 100% boleh Dipercayai |

Face2Face siap time tu juga x yah tinggal handfone anda

Kami Repair semua masalah phone!!
📴 MOTHERBOARD IC
📲 SCREEN PECAH
🔋 BATERI DRAIN
📸 KAMERA ROSAK
🖲 HOME BUTTON MASALAH
🔉 MASALAH SPEAKER
📱 TUKAR HOUSING
📞 MIC PROBLEM
💧 WATER DAMAGE
Semua lah senang citer.. So kalau korang Nak repair just DM kami atau lebih "afdal" whatsapp 011-11 2828 44 click jew kt bio @fixdevice kalau korang malas
.
.
#repairiphonebangi #iphoneoriginal #repairiphoneputrajaya #RepairIpadBangi #repairiphone #repairiphonemurah #repairphonebangi #repairlcdiphonebangi #repairing #repairiphonekajang #repairiphonenilai #repairiphoneserdang #suppliersparepart #suppliersmartphone #pemborong #batteryiphone #iphonexsmax #putrajaya #puchong #repairphonepuchong #repairmotherboardphone #repairandroid #ipadrepair #terlajaklaris

[ FREE CONSULTATION ]
.
Ramai dah pelanggan yang datang ke kedai ni. Saya ni jenis suka educate customer sampai paham. Dari tak tahu apa2 sampai boleh buka kedai repair phone lah 🤣🤣.. haha gurau3x
.
.
Saya rasa puas sebab bila pelanggan nakkan servis dari kami #promobilefix dan sanggup datang dari jauh sebab apa korang tahu? Sebab satu nak tolong Melayu *alhamdulillah* , satu lagi sebab dia rasa phone dia selamat apabila berada dengan kami
.
.
Asyik " ... kami, kami, ni sebab duk kedah lah cakap lagu ni ... haha 🤣🤣" ha ah memang kedai kami dekat kedah pun, Taman Keladi , Sungai Petani , Kedah untuk lebih tepat . Yang paling penting servis kami berikan sehabis baik, kadang-kadang jelah tersilap or terlambat update dengan customer. Tapi kami kasi pujuk sampai lembut hati semula lah
.
.
Yang terbaik kami selalu harapkan namun kalau ada kekurangan macam biasalah , mohon dinasihati
.
.
Sekian 😁😁 #promobilefix
#pengembarajalanterbalik
#bizboy
#gadgetrepair
#repairgadget
#repairandroid
#repairiphone
#repairphone #repairlaptop

Ya inilah cara kami untuk buka LCD Iphone 6 untuk digantikan dengan LCD kedai kami yang bermutu tinggi ⚒😎 .
.
.
#repairhandphone #repairiphone #repairandroid #repairhandphonekajang #repairhandphoneputrajaya #repairhandphonebangi #murahmurah #namahandphone

Done repair motherboard masalah Audio IC. Costomer ni dah pernah antar repair kat kedai lain tinggal sampai 2minggu tapi masalah still sama tak boleh selesai malah bila kami check tegok, MAKIN TERUK

Tapi hanya di @fixdevice hanya memerlukan tak sampai 3 hari pun nak siap

Kami Fix Device Adalah Kedai Supplier & Service repair TerPantas TerMurah TerTerr...
| 100% boleh Dipercayai |

Face2Face siap time tu juga X payah tinggal handfone anda(depend situation)

Kami Repair semua masalah phone!!
📴 MOTHERBOARD IC
📲 SCREEN PECAH
🔋 BATERI DRAIN
📸 KAMERA ROSAK
🖲 HOME BUTTON MASALAH
🔉 MASALAH SPEAKER
📱 TUKAR HOUSING
📞 MIC PROBLEM
💧 WATER DAMAGE
Semua lah senang citer.. So kalau korang Nak repair just DM kami atau lebih "afdal" whatsapp 011-11 2828 44 click jew kt bio @fixdevice kalau korang malas
.
.
#repairiphonebangi #iphoneoriginal #repairiphoneputrajaya #RepairIpadBangi #repairiphone #repairiphonemurah #repairphonebangi #repairlcdiphonebangi #repairing #repairiphonekajang #repairiphonenilai #repairiphoneserdang #suppliersparepart #suppliersmartphone #pemborong #batteryiphone #motherboardrepair #iphonexsmax #putrajaya #puchong #repairphonepuchong #iphonerepairserdang #repairmotherboardphone #repairandroid #ipadrepair #terlajaklaris

Kedai Supplier & Service repair TerPantas TerMurah TerTerr...
| 100% boleh Dipercayai |

Face2Face siap time tu juga x yah tinggal handfone anda

Kami Repair semua masalah phone!!
📴 MOTHERBOARD IC
📲 SCREEN PECAH
🔋 BATERI DRAIN
📸 KAMERA ROSAK
🖲 HOME BUTTON MASALAH
🔉 MASALAH SPEAKER
📱 TUKAR HOUSING
📞 MIC PROBLEM
💧 WATER DAMAGE
Semua lah senang citer.. So kalau korang Nak repair just DM kami atau lebih "afdal" whatsapp 011-11 2828 44 click jew kt bio @fixdevice kalau korang malas
.
.
#repairiphonebangi #iphoneoriginal #repairiphoneputrajaya #RepairIpadBangi #repairiphone #repairiphonemurah #repairphonebangi #repairlcdiphonebangi #repairing #repairiphonekajang #repairiphonenilai #repairiphoneserdang #suppliersparepart #suppliersmartphone #pemborong #batteryiphone #iphonexsmax #putrajaya #puchong #repairphonepuchong #repairmotherboardphone #repairandroid #ipadrepair #terlajaklaris

Customer jumpa kami di app @carousell.my diakui memang @fixdevice PALING TERMURAH. Kalau korang nak repair harge termurah berkualiti+ face2face boleh terus datang Ke kedai kami di @fixdevice sri Serdang.
.
Thanks bro @briansiow & @roxkstar_rui cause support!!
.
whatApps kami di link di bawah
http://www.wasap.my/601111282844/instagram
.
#repairiphonebangi #iphoneoriginal #repairiphoneputrajaya #RepairIpadBangi #repairiphone #repairiphonemurah #repairphonebangi #repairlcdiphonebangi #repairing #repairiphonekajang #repairiphonenilai #repairiphoneserdang #suppliersparepart #suppliersmartphone #pemborong #batteryiphone #iphonexsmax #putrajaya #puchong #repairphonepuchong #repairmotherboardphone #repairandroid #ipadrepair #terlajaklaris

Anda nak repair Iphone kesayangan anda? WL FIX sedia membantu

OPERATION HOURS ✅
Weekdays - 11am - 10pm
🔆 Sabtu - 12pm - 9pm
🔆 Ahad - 2pm - 8pm
WL MOBILE 🏢
6G Jln Hentian 1B
Pusat Hentian Kajang
43000 Kajang
Selangor
.
.
.
💡 [HANDPHONE ANDA PROBLEM ] 💡
⭕️ LCD CRACK
⭕️ BATTERY KEMBUNG
⭕️ ON/OFF KERAS
⭕️ SPEAKER TAK ADA BUNYI
⭕️ MASUK AIR
⭕️ STUCK LOGO
⭕️ TOUCH SCREEN PECAH
⭕️ IPAD AND TABLET PECAH
DAN LAIN LAIN
.
.
WL FIX sedia membantu untuk membaik pulih handphone kesayangan anda. Inilah technician WL FIX yang akan membaikpulih handphone anda.
boleh contact dengan technician kami atau mana yang nak tahu dengan lebih lanjut boleh contact : 📞 Fauzan - 011 23503396
📞 Alysha - 013 770 5771
.
.
.
#handphonerepair #handphonemurahmalaysia #gadjetmalaysia #gadjetmurahmalaysia #gadjethandphone #murahmurahmurah #handphonekajang #handphonebangi #handphoneputrajaya #vsco #vscocam #repairhandphone #repairiphone #repairandroid #repairhandphonekajang #repairhandphoneputrajaya #repairhandphonebangi #murahmurah #namahandphone

Thank you support kami di Fix & Fon 😊
.
Sebarang pertanyaan mengenai masalah phone android atau IPhone anda . Boleh terus wassap admin direct ya 😉
.
📱011-10610506 .
.
📍Location .
Fix &Fon Panji Alam
1648 Jalan Panji Alam ,
Kampong Batu Buruk , Terengganu , Malaysia .
.
.
👨🏻‍🏭 Operation Day 📝
.
.
⏰Sat - Wed : 10.15 am - 9.30 pm
⏰Thursday : 10.15 am - 7.00 pm .
⏰Friday : OFF Day ❌

#fixnfonterengganu #pakarbaikpulihsmartphone #apple #Oppo #vivo #sony #iphone #huawei #leagoo #redmi #lenovo #asus #service #repairphone #repairiphone #repairandroid #terengganu #panjialam #applemalaysia #repairphoneterengganu

Most Popular Instagram Hashtags