#rendangtokperak

273 posts

TOP POSTS

Pelancong dari Indonesia sedang mencuba mengacau Rendang Tok. Hati² ya nanti kena kaki pedih tu.😄😄 Thanks @tourismperak memperkenalkan produk turun temurun tradisi keluarga kami.

Thanks juga kepada @olive_ssb sudi melawat ke tempat kami.
#rendangtokperak #tourismperak #selamathariraya

With Datin Jam just now. Picking SELERA WARISAN RENDANG Tok Perak
#mutiaraladies #datinjam #rendangtokperak #rendangtokselerawarisan #rendangtok
18 June 2017

Terima kasih. Alhamdulillah
#Repost @bazarselebritynorma (@get_repost)
・・・
#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❤❤ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Assalamualaikum.
DON'T MISS RENDANG TOK PERAK FOR YOUR
OPEN HOUSE
KHENDURI KENDARA
RAYA HAJI
YOUR TRAVELS
GIFTS
DUE TO GREAT DEMAND
SO PLEASE ORDER NOW
As in the past 15 years, I will be taking orders for RENDANG TOK PERAK. Taste is authentic using the best ingredients making this SELERA WARISAN really special.
We can send this RENDANG TOK PERAK to any place you want.
So please leave your handphone to order.
#rendangtokperak #selerawarisan #ramuankeluarga #rnaramuan #rendangtok

Assalamualaikum rakan2 dan taulan. Ramadan dan Syawal menjelang tiba.
Nak share RENDANG TOK PERAK SELERA WARISAN yg special ini.
Delicacy Perak yang menngunakan RAMUAN asli dan recipe asli.
Available sepanjang tahun dengan special attention untuk
RAMADAN
HARI RAYA AIDIL FITRI
HARI RAYA HAJI
KIRIMAN PADA ANAK2 YANG BELAJAR DILUAR NEGARA
KHENDURI DAN PERKAHWINAN
BAWA TRAVEL OVERSEAS
HADIAH UNTUK RAKAN2
BOLEH DIPOS KE MANA MANA DAN BILA DIKEHENDAKI
SETIAP PACKET 1 KG
HUBUNGI RAJA NOORA 0122365162
#sekerawarisanrendangtokperak #rendangtokperak

Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

My first ever rendang tok ayam resepi from my mother in law.. It almost there..😁😁😁
#rendangtokperak #azzaazilacooked @pamex87

Hye semua.. mkn apa ptg ni?
#rendangtokperak #lontong

Rendang Tok Perak orders are still open. Whatsapp +6016-6642346 if interested. #mummyrubyskitchen #rendangtokperak

MOST RECENT

Tunggu giliran...
Mai dapatkan 'Rendang Tok' original di Melaka. Laluan ke sg udang..gerai menjual 'lemang periuk 🐒'. Rasa sekali pasti nak lagi..terkenang-kenang.
#rendangtokperak #rendangdaging #rendang ##melakatengahonly #melakabandarayabersejarah #makan #makansedap #lemangperiukkera #lemangperiukkeraasli #lemangperiukmelaka

Haiiii syg²..
Ramai yang tanya bila last order untuk Hari Raya Haji ni.

Memandangkan permintaan terlalu byk, last order ialah pada 28/8/2017 (isnin). Ini bagi memastikan stok mencukupi untuk memenuhi semua tempahan daripada anda.

#rendangperak #rendangtokperak #hariraya #harirayahaji #inikanraya #hafizhamidun #joyrevfa #kualalumpur #perakians

Assalammualaikum dan Selamat Hari Kemerdekaan.

Sempena Hari Raya Haji yang bakal tiba, kami membekalkan makanan tradisi seperti :

1- Rendang Tok Daging
2- Serunding Daging/Ayam
3- Lemang
4- Ketupat Palas
COD pada hari RABU (30/8/2017) area :
1- Pertama Kompleks / Sogo
2- Wangsa Walk
3- Giant Batu Caves
4- Caltex Pasar Borong Selayang
5- Caltex Sunway Velocity Mall

Berminat? Whatsapp saya di : 011-37594262

#rendangtokperak
#rendangtokmaknik
#originalperak
#dijaminhalal💯

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan.

Sempena Hari Raya Haji yang bakal tiba (1/9/2017 insyaAllah), kami membekalkan makanan tradisi seperti :

1- Rendang Tok Daging
2- Serunding Daging/Ayam
3- Lemang
4- Ketupat Palas

COD pada hari RABU (30/8/2017) area :

Kuala Lumpur
1- Pertama Kompleks /sogo
2- Wangsa Walk
3- Giant Batu Caves
4- Caltex Pasar Borong Selayang
5- Caltex di Velocity Mall Cheras

Berminat? Whatsapp kami di :
http://www.wasap.my/+60193864459
http://www.wasap.my/+60193864459
http://www.wasap.my/+60193864459

#rendangtokperak
#rendangMakNik
#dijaminhalal
#rayahaji
#perakian
#kualalumpur
#rendangtok

Aftet SUNSET meeting yesterday for the HALAL FEST.
Tq dear @gourmetwhisk

#Repost @gourmetwhisk (@get_repost)
・・・
Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

Dapatkan 'Rendang Tok' from Perak with love... fresh dr dapoq_cikgu tau.

Boleh mkn ngan apa saja. Ada jual setiap hari di Sungai Udang.. brsama lemang priuk kera.
#melakatengahonly #melakabandarayabersejarah #rendangdaging #rendangtokperak #rendang #rendangsedapgiler

~ Siap Rendang Tok Abam... Untuk Majlis Open House Raya Ofis Esok... Abam Da Bole Tido Da... #mengantuk #tunggurendangsiapmasak #bilarizkedapur #rendangtokperak ... ~

Yg ni hari2 ada. Rendang daging tok. From Perak with love..... 😍😍😍😍😍 Bleh dapatkan rendang tok ni mkn dgn lemang periuk kera Sg Udang. Melaka. Ngecessss trus.... #rendang #rendangdaging #rendangtokperak #sungaiudangmelaka

RENDANG TOK....
Sesiapa yg teringin nak makan rendang tok boleh order dgn kita ye.. tp kena bgtau awal yer.. sbb nak prepare brg² nye agak renyah.. rendang tok ni bukan kita yg buat tp mak kita.. air tgn org lama mmg xleh lawan tau.. Insyaa Allah akan berpuas hati.. sblm ni pun customer yg pernah rasa dok repeat suruh buat lagi.. #rendang
#rendangtok
#rendangtokperak
#tempahanrendang
#homemaderendangtok
#produkmuslimbumiputera

Bila lapar

Prata +leftover serdak #rendangtokperak by PS @rajanoora + mozarella +thousand island +tomato +salad +bawang

Wallah
Menjadi

Resepi ni dah register under copyright act.so jngn sesuka hati ngaku aok punya😁😁😁 #dapurpuanmediator #dapuranakramai #dapurbazarselebritynorma #makansedapdalampantang
#familyhalimnorma

My first ever rendang tok ayam resepi from my mother in law.. It almost there..😁😁😁
#rendangtokperak #azzaazilacooked @pamex87

Terima kasih. Alhamdulillah
#Repost @bazarselebritynorma (@get_repost)
・・・
#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❤❤ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❤❤ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Most Popular Instagram Hashtags