[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rendangtokperak

279 posts

TOP POSTS

Pelancong dari Indonesia sedang mencuba mengacau Rendang Tok. Hati² ya nanti kena kaki pedih tu.😄😄 Thanks @tourismperak memperkenalkan produk turun temurun tradisi keluarga kami.

Thanks juga kepada @olive_ssb sudi melawat ke tempat kami.
#rendangtokperak #tourismperak #selamathariraya

With Datin Jam just now. Picking SELERA WARISAN RENDANG Tok Perak
#mutiaraladies #datinjam #rendangtokperak #rendangtokselerawarisan #rendangtok
18 June 2017

Assalamualaikum.
DON'T MISS RENDANG TOK PERAK FOR YOUR
OPEN HOUSE
KHENDURI KENDARA
RAYA HAJI
YOUR TRAVELS
GIFTS
DUE TO GREAT DEMAND
SO PLEASE ORDER NOW
As in the past 15 years, I will be taking orders for RENDANG TOK PERAK. Taste is authentic using the best ingredients making this SELERA WARISAN really special.
We can send this RENDANG TOK PERAK to any place you want.
So please leave your handphone to order.
#rendangtokperak #selerawarisan #ramuankeluarga #rnaramuan #rendangtok

Assalamualaikum rakan2 dan taulan. Ramadan dan Syawal menjelang tiba.
Nak share RENDANG TOK PERAK SELERA WARISAN yg special ini.
Delicacy Perak yang menngunakan RAMUAN asli dan recipe asli.
Available sepanjang tahun dengan special attention untuk
RAMADAN
HARI RAYA AIDIL FITRI
HARI RAYA HAJI
KIRIMAN PADA ANAK2 YANG BELAJAR DILUAR NEGARA
KHENDURI DAN PERKAHWINAN
BAWA TRAVEL OVERSEAS
HADIAH UNTUK RAKAN2
BOLEH DIPOS KE MANA MANA DAN BILA DIKEHENDAKI
SETIAP PACKET 1 KG
HUBUNGI RAJA NOORA 0122365162
#sekerawarisanrendangtokperak #rendangtokperak

Terima kasih. Alhamdulillah
#Repost @bazarselebritynorma (@get_repost)
・・・
#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❤❤ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Aftet SUNSET meeting yesterday for the HALAL FEST.
Tq dear @gourmetwhisk

#Repost @gourmetwhisk (@get_repost)
・・・
Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

RENDANG TOK PERAK SELERA WARISAN
Hanya beberapa hari lagi untuk order

Jangan miss RENDANG untuk buka puasa dan Hari Raya, Hantar ke anak2 di luar negara
Last few days for orders

Hubungi 0122365162
#rendangtokperak #selerawarisan #rendangtokselerawarisan

Rendang Tok Perak orders are still open. Whatsapp +6016-6642346 if interested. #mummyrubyskitchen #rendangtokperak

Tu diaaaaaaa...minyak sudah naik...1st try and took me 3hrs of standing and regular stirring of this #rendangtokperak 💆🏽#ceritasemalam #mayamatnohcooks *recipe online*

MOST RECENT

😊Rendang Tok Kuala Kangsar
Warisan Opah Jamiah

Sesiapa yg berminat nk order bole call/wasap
Utk buat tempahan boleh terus hubungi kami di talian spt dibawah :- #rendang
#rendangtokperak
#rendangtokdelivery
#rendangenak
#rendangtokkualakangsar
#rendangtok
#rendangdaging
#rendangtokasli
#rendangenak
#malaysia
#jamuan
#openhouse
#rumahterbuka
#rumahterbukamalaysia

Kenduri kampung cik zainal lama xmakan lauk kenduri semua makanan dia lazat .. lihat pelajar tahfiz tadi .. tiba2 teringat kes yang anak tahfiz tu .. semoga anak anak tahfiz yang meninggal tu ditempatkan dikalangan ahli ahli syurga .. amin
#makansedap
#rendangtokperak

Alhamdulillah jadi gak..
#rendangtokperak

😊Assalammualaikum... Kami menjual Rendang Tok yang suatu masa dahulu menjadi santapan diraja. Rasanya yg enak dengan kelembutan dagingnya amat sesuai dimakan bila-bila masa sahaja.
Sekarang tak perlu tunggu sampai raya baru dapat rasa. Tak perlu order jauh-jauh hingga ke Perak baru dapat merasa Rendang Tok.

Rendang ini sangat berbeza dengan rendang yg biasa dimasak ketika musim perayaan. Sangat sedap walaupun hanya dimakan dgn nasi panas kosong.
Jika ada yg ingin mencuba boleh terus pm/call/wasap kami :

Diana 014 6928 253

Kami juga menyediakan penghantaran ke seluruh Sarawak & Semenanjung Malaysia.

Delivery Area Kuching beserta dengan caj penghantaran. Caj akan dikenakan ikut kawasan.
#rendang
#rendangtokperak
#rendangtokdelivery
#rendangenak
#rendangtokkualakangsar
#rendangtok
#rendangdaging
#rendangtokasli
#rendangenak
#malaysia
#jamuan
#openhouse
#rumahterbuka
#mesyuarat
#majliskesyukuran
#tempahanmajliskesyukuran
#pulutkuning

Tu diaaaaaaa...minyak sudah naik...1st try and took me 3hrs of standing and regular stirring of this #rendangtokperak 💆🏽#ceritasemalam #mayamatnohcooks *recipe online*

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan.

Sempena Hari Raya Haji yang bakal tiba (1/9/2017 insyaAllah), kami membekalkan makanan tradisi seperti :

1- Rendang Tok Daging
2- Serunding Daging/Ayam
3- Lemang
4- Ketupat Palas

COD pada hari KHAMIS (31/8/2017) area :

Kuala Lumpur
1- Pertama Kompleks /sogo
2- Wangsa Walk
3- Giant Batu Caves
4- Caltex Pasar Borong Selayang
5- Caltex di Velocity Mall Cheras

Berminat? Whatsapp kami di : +60193864459
+60193864459
+60193864459

#rendangtokperak
#rendangMakNik
#dijaminhalal
#rayahaji
#perakian
#kualalumpur
#rendangtok

Tunggu giliran...
Mai dapatkan 'Rendang Tok' original di Melaka. Laluan ke sg udang..gerai menjual 'lemang periuk 🐒'. Rasa sekali pasti nak lagi..terkenang-kenang.
#rendangtokperak #rendangdaging #rendang ##melakatengahonly #melakabandarayabersejarah #makan #makansedap #lemangperiukkera #lemangperiukkeraasli #lemangperiukmelaka

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan.

Sempena Hari Raya Haji yang bakal tiba (1/9/2017 insyaAllah), kami membekalkan makanan tradisi seperti :

1- Rendang Tok Daging
2- Serunding Daging/Ayam
3- Lemang
4- Ketupat Palas

COD pada hari KHAMIS (31/8/2017) area :

Kuala Lumpur
1- Pertama Kompleks /sogo
2- Wangsa Walk
3- Giant Batu Caves
4- Caltex Pasar Borong Selayang
5- Caltex di Velocity Mall Cheras

Berminat? Whatsapp kami di :
http://www.wasap.my/+60193864459
http://www.wasap.my/+60193864459
http://www.wasap.my/+60193864459

#rendangtokperak
#rendangMakNik
#dijaminhalal
#rayahaji
#perakian
#kualalumpur
#rendangtok

Aftet SUNSET meeting yesterday for the HALAL FEST.
Tq dear @gourmetwhisk

#Repost @gourmetwhisk (@get_repost)
・・・
Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

Wonderful meeting Puan Sri @rajanoora. Looking forward to taste and review the delish #rendangtokperak. #sustnetmalaysia #halfest2017 #halalfood

Most Popular Instagram Hashtags