#rejuveid

1559 posts

TOP POSTS

This is healthy & Ready! Nice! Thank u ya @tirtajaya27 @hildnov for the opportunity to try these ❤️❤️❤️#rejuveid

Countdown - Re.juve Newly Beverages using #coldpressedcoffee

Available at all Re.juve stores by Monday, 17 April 2017! So don't miss it :) All beverages on this line are full packed of complex carbohydrate, high in fiber, high protein, and lower in calories.

#rejuvecoldpressedcoffee

#rejuveid #livehappier

Ini superrrr yummy n segeerrr banget 😘😘😘 dan sehat banget tentunya ☺️☺️ mixed juice dari buah apel, nanas dan wortel dari @rejuveid
#foodie #foodblogger #foodporn #foodblog #foodgram #foodgasm #indonesianfoodblogger #instablogger #rejuveid #juice #pressedjuice #vanniefooddiary

The 1st cold press coffee in Indonesia @rejuveid
if you're following my instastory you mist be know if I like rejuve smoothies (choco banana oatmeal my fav) but this one also remarkable because I like to drink coffee as well

This is truly a healthier choice to start pur day or to make us stay up, high protein, complex carbo, and high fiber

Try it yourself
#coldpresscoffee #livehappier
#rejuveid #jktfoodbang #jktgo #jktfooddestinations

🍉Love this fresh Love Watermelon🍉, new release from @rejuveid with watermelon & pineapple.. For me, watermelon helps to prevent from water retention and bloating, rich in vitamins yet low in calorie, but you may have a look at its benefit on this link: http://news.nationalgeographic.com/news/2013/08/130820-watermelon-nutrition-health-food-science/
💀skull glass from @leaisabella 😘luv this new year gift..
#rejuveid #livehappier #coldpressedjuice #plantbaseddrinks #plantbased

New healthy goals in 2017 with @rejuveid ! #mrfoodjournal #rejuve #rejuveid

Selamat pagi!
.
Sejak aktif berolahraga, saya tidak lagi menyia-nyiakan waktu dengan bangun siang setiap kali pergi berlibur. Pagi ini saya bangun dan jogging santai di area Rancamaya sambil menikmati udara segar, pemandangan dan rute baru, sesekali mendengar suara burung berkicau.
.
Selesai jogging, saya berenang santai lalu sarapan bersama keluarga. Nah, disini tantangannya. Banyak orang kebiasaan kalau sarapan di hotel menganut "aji mumpung". Semua sajian buffet diambil banyak, dicicip dan tidak dihabiskan. Yang disantap pun nasi, gorengan, roti, makanan manis, dll.
.
Masih banyak yg beranggapan 'rugi' kalau sarapan di hotel makannya hanya buah segar, yoghurt, putih telor, dan sayuran. Padahal hanya itu yang tubuh kita butuhkan di pagi hari.
.
Memang tidak mudah untuk mengubah mindset kita, tapi tidak mustahil. Kita bisa menyayangi tubuh kita mulai dari sekarang.
.
Have a nice day!
.
#rejuve #teamrejuve #livehappier

My daily sunday refreshment after a long run with #FFrunningclub. Thank you @rejuveid !

#rejuveid #fitnessfirstindonesia #ffrunningclub #ffrunningbuddies

Finally.... For the first cold-pressed nut milk from @rejuveid 💞
.
.
.
.
.
#rejuve #rejuveid #rejuveid #healthy #healthydrink #drinkporn

MOST RECENT

Add some pieces (odd) of dates, combine with these super protein sources. Perfect for suhoor.

Happy fasting, everybody.. Ramadhan Mubarak
@rejuveid
#rejuveid #coldpressedjuice #fasting #suhoor #healthyfood #healthyfasting #ramadhan #ramadhanmubarak

This is healthy & Ready! Nice! Thank u ya @tirtajaya27 @hildnov for the opportunity to try these ❤️❤️❤️#rejuveid

Ini superrrr yummy n segeerrr banget 😘😘😘 dan sehat banget tentunya ☺️☺️ mixed juice dari buah apel, nanas dan wortel dari @rejuveid
#foodie #foodblogger #foodporn #foodblog #foodgram #foodgasm #indonesianfoodblogger #instablogger #rejuveid #juice #pressedjuice #vanniefooddiary

Selamat pagi!
.
Sejak aktif berolahraga, saya tidak lagi menyia-nyiakan waktu dengan bangun siang setiap kali pergi berlibur. Pagi ini saya bangun dan jogging santai di area Rancamaya sambil menikmati udara segar, pemandangan dan rute baru, sesekali mendengar suara burung berkicau.
.
Selesai jogging, saya berenang santai lalu sarapan bersama keluarga. Nah, disini tantangannya. Banyak orang kebiasaan kalau sarapan di hotel menganut "aji mumpung". Semua sajian buffet diambil banyak, dicicip dan tidak dihabiskan. Yang disantap pun nasi, gorengan, roti, makanan manis, dll.
.
Masih banyak yg beranggapan 'rugi' kalau sarapan di hotel makannya hanya buah segar, yoghurt, putih telor, dan sayuran. Padahal hanya itu yang tubuh kita butuhkan di pagi hari.
.
Memang tidak mudah untuk mengubah mindset kita, tapi tidak mustahil. Kita bisa menyayangi tubuh kita mulai dari sekarang.
.
Have a nice day!
.
#rejuve #teamrejuve #livehappier

#Repost @andrebinarto (@get_repost)
・・・
The 1st cold press coffee in Indonesia @rejuveid
if you're following my instastory you mist be know if I like rejuve smoothies (choco banana oatmeal my fav) but this one also remarkable because I like to drink coffee as well

This is truly a healthier choice to start pur day or to make us stay up, high protein, complex carbo, and high fiber

Try it yourself
#coldpresscoffee #livehappier
#rejuveid #jktfoodbang #jktgo #jktfooddestinations

The 1st cold press coffee in Indonesia @rejuveid
if you're following my instastory you mist be know if I like rejuve smoothies (choco banana oatmeal my fav) but this one also remarkable because I like to drink coffee as well

This is truly a healthier choice to start pur day or to make us stay up, high protein, complex carbo, and high fiber

Try it yourself
#coldpresscoffee #livehappier
#rejuveid #jktfoodbang #jktgo #jktfooddestinations

#Repost @hidyanindya (@get_repost)
・・・
Duh besok besok kalau ngantiukkk di pukul ⏰sgini nggak bisa ngopii sehat deh iyalah puasaa keeleess hehehee. After taraweh kamu bisa kok minum #coldpressedcoffee ini or buat buka puasa asal jangan buat sahur yaa kecuali yg signature line/varian Rejuve yg ada sayur dan buahnya it's ok gpp!
Oiya siap" aku bakal bagi rejuve ini gratisss tisss buat kalian buka puasa *khusus yg rumahnya di area Bogor&pas weekend di bulan suci ramadan. Tgu postingan slnjtnya! Stay tuned ❤️✨ Mohon maaf lahir dan bathin ya semua, mulai dari 0 lagi ya dan jgn lupa mulai dari sekarang siapin @rejuveid di kulkas, yuk! 😆😊 #coldpressedcoffee #rejuve #rejuveindonesia #rejuveid #healthydrink #hijabblogger #lifeinblogger #bloggerlife #anakmediaalwaysneedcoffee #penikamatkopisehat #penyukarejuve #temanpuasa #temananinmouse🐭 #AninmouseSharing #DiReviewSiAninmouse #fujifilm

Duh besok besok kalau ngantiukkk di pukul ⏰sgini nggak bisa ngopii sehat deh iyalah puasaa keeleess hehehee. After taraweh kamu bisa kok minum #coldpressedcoffee ini or buat buka puasa asal jangan buat sahur yaa kecuali yg signature line/varian Rejuve yg ada sayur dan buahnya it's ok gpp!
Oiya siap" aku bakal bagi rejuve ini gratisss tisss buat kalian buka puasa *khusus yg rumahnya di area Bogor&pas weekend di bulan suci ramadan. Tgu postingan slnjtnya! Stay tuned ❤️✨ Mohon maaf lahir dan bathin ya semua, mulai dari 0 lagi ya dan jgn lupa mulai dari sekarang siapin @rejuveid di kulkas, yuk! 😆😊 #coldpressedcoffee #rejuve #rejuveindonesia #rejuveid #healthydrink #hijabblogger #lifeinblogger #bloggerlife #anakmediaalwaysneedcoffee #penikamatkopisehat #penyukarejuve #temanpuasa #temananinmouse🐭 #AninmouseSharing #DiReviewSiAninmouse #fujifilm

Fasting during the month of Ramadan can be good for your health if it's done correctly.
.
If you're overweight, it can be an opportunity to lose weight ; provided you eat healthily when you break the fast with @rejuveid
.
The way to approach your diet during fasting is similar to the way you should be eating outside Ramadan.
.
You should have a balanced diet, with the right proportion of carbs, fat and protein.
.
If you're not careful, food eaten during the pre-dawn and dusk meals can cause some weight gain. .
.
#rejuve #rejuveid #rejuveactivation #coldpressedjuices #coldpressedcoffee #coldpressednutmilk #fasting #healthylifestyle #healthyliving #livehappier #fresh #pure #natural

"When Life Gives You Lemons, Make Green Juices!"
And @rejuveid made it for you.
.
.
Re.juve Signature Line "Citrus Green" with Asian Kale, cucumber, apple, lemon. Up to 1kg of vegetables and fruit with no added water and sugar, no preservatives.
.
.
.
#rejuve #rejuveid #rejuvenation #coldpressedjuices #coldpressedcoffee #coldpressednutmilk #healthy #healthylifestyle #juice #livehappier #fresh #pure #natural #TeamRejuve

#Repost @tirtajaya27 (@get_repost)
・・・
Reloading my nutrients and vitamins booster by @rejuveid .
.
.
When your body need something healthy to drink and you don't have time to make your own, Re.juve is always be my first! 100% good for you, fresh, pure and natural. .
.
.
#rejuve #rejuveid #rejuvenation #coldpressedjuices #coldpressedcoffee #coldpressednutmilk #healthy #healthylifestyle #juice #livehappier #fresh #pure #natural #TeamRejuve

Reloading my nutrients and vitamins booster by @rejuveid .
.
.
When your body need something healthy to drink and you don't have time to make your own, Re.juve is always be my first! 100% good for you, fresh, pure and natural. .
.
.
#rejuve #rejuveid #rejuvenation #coldpressedjuices #coldpressedcoffee #coldpressednutmilk #healthy #healthylifestyle #juice #livehappier #fresh #pure #natural #TeamRejuve

Most Popular Instagram Hashtags